Page 1

Snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie Beheer en segmenteer uw contacten Beheer online uw eigen mediabibliotheek CreĂŤer gepersonaliseerde berichten met dynamische inhoud Ontwerp uw bericht met onze unieke drag & drop Smart Builder Vergroot uw bereik en impact met responsive design Verrijk uw berichten met formulieren, enquĂŞtes en landing pages Automatiseer uw campagnes met autoresponders Zeer uitgebreide dynamische rapportering Multi-user management


IL

SM

S

Flexmail verenigt complexe features met een gebruiksvriendelijke en intuïtieve methodiek. Dit is waarom meer dan 3.500 bedrijven, organisaties, agencies en partners vertrouwen op Flexmail voor hun e-mailmarketing noden.

EM A

Daarom is Flexmail anders

PR

T IN

F

Een e-mailbericht ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig. Kies uit drie verschillende tools: onze unieke drag & drop Smart Builder, de fail-proof berichten Wizard en de herkenbare HTML Editor. Met responsive design zorgt u bovendien voor een perfecte weergave op elk toestel.

AX

E-mail design heruitgevonden

Maximale afleverbaarheid Proactief deliverability management is de sleutel tot effectieve e-mailcampagnes. Onze ingebouwde deliverability tools helpen u succesvolle e-mailcampagnes te versturen naar de inbox van uw contacten.

Optimale gebruikservaring

Uitstekende support

Onze gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide features vergemakkelijken uw e-mailmarketing. Dankzij de duidelijke structuur creëert en verstuurt u op een eenvoudige en snelle manier effectieve campagnes.

Ons in-house support team staat altijd klaar met antwoorden en advies. Whitepapers, cases, webinars, how-to video’s, playbooks, blog en handleidingen geven u onbeperkte inspiratie om uw campagnes te optimaliseren.

Veilige en betrouwbare systemen

Eersteklas reputatie

Uw gegevens zijn veilig bij ons en uw account is altijd toegankelijk. Ons ISO-gecertifieerd platform beantwoordt aan de hoogste internationale standaarden en wordt continu gemonitord.

Het Flexmail platform beheert en verstuurt sinds 2003 e-mailcampagnes voor organisaties in binnen- en buitenland. Dankzij onze service en ervaring bouwen we elke dag opnieuw aan duurzame relaties met onze gebruikers.


Waarom kiezen voor Flexmail Flexmail, snelle en doelgerichte e-mailcommunicatie! Flexmail is een krachtig en veilig online e-mailmarketing platform waarmee u moeiteloos zelf professionele e-mailcampagnes opmaakt en verstuurt naar uw relaties. Flexmail staat voor een snelle, efficiënte en doelgerichte communicatie die relaties met klanten, medewerkers, prospecten, leden, volgers helpt uitbouwen en verbeteren. Creëer onweerstaanbare e-mailcampagnes met het meest complete en betrouwbare e-mailmarketing platform.

Wees altijd up to date met de nieuwste ontwikkelingen Onze developers houden een oog op de constante evoluties in de markt, zodat het platform mee kan groeien met de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor bieden wij vandaag één van de krachtigste tools op de markt. Hoewel we continu nieuwe features toevoegen en de gebruikservaring verfijnen, is ons doel van dag 1 nooit veranderd: het voor iedereen gemakkelijk maken om onweerstaanbare e-mailberichten te versturen die de inbox bereiken.

Een perfecte weergave op ieder toestel E-mailberichten worden niet meer uitsluitend aan het bureau geopend. Dankzij het responsive design van Flexmail creëert u berichten die perfect weergegeven worden op computers, tablets en mobiele toestellen. Zo genereert uw boodschap een maximale impact en biedt u een optimale leeservaring aan al uw contacten.

Relevante berichten voor al uw contacten

Wij bieden u de

juiste tools, diensten en expertise om de juiste boodschap over te brengen

Bij Flexmail geloven we in persoonlijke communicatie. Dit vindt u terug doorheen het platform. Dankzij onder meer segmentatie, personalisatie, autoresponders en dynamische content op maat van uw contact creëert u persoonlijkere berichten. Door onpersoonlijke massamailings te vervangen door gerichte communicatie creëert u waarde en bouwt u een relatie op met uw contacten. Dit alles vertaalt zich dan ook in hogere lees- en klikpercentages en dus een hogere ROI.


Security & Support Ondersteuning die u nergens anders vindt

Veilig en betrouwbaar Het succes van onze gebruikers wordt ondersteund door de kracht en veiligheid van ons online platform. Uw gegevens worden beschermd door het sha256 hash algoritme. Alle URL’s zijn bovendien versleuteld met hun eigen encryptie. De Flexmail infrastructuur beantwoordt aan de hoogste eisen en is wereldwijd gedistribueerd om de beste ondersteuning te kunnen bieden. We hebben tal van detectie- en meldingssystemen in het leven geroepen. In combinatie met regelmatige interne en externe audits van ons platform en diensten kunnen we zo een veilige en betrouwbare omgeving garanderen. Flexmail is daarnaast houder van het ISO 9001 certificaat. Dat betekent dat we zorgen voor een customer service van hoge kwaliteit, een goed georganiseerde structuur en betrouwbare processen doorheen ons platform en onze service.

De Flexmail Customer Support staat voor u klaar. Onze medewerkers werken continu aan het optimaliseren van het platform en onze diensten, zodat we u de beste ondersteuning kunnen bieden. Of u nu een doorgewinterde marketeer bent of pas met e-mailmarketing begint, in onze uitgebreide support vindt u alles wat u nodig heeft om uw e-mailmarketing verder uit te bouwen. Whitepapers, webinars, cases, handleidingen, how-to video’s en onze blog geven u volop inspiratie om uw campagnes te optimaliseren. Zit u met een vraag en vindt u geen antwoord in onze handleiding of FAQ? Dan staat ons in-house support team klaar met hulp en advies. In Flexmail kunt u vrij gebruik maken van tal van gratis templates voor de Smart Builder, Editor en Wizard. Liever een template op maat? Ons design team ontwikkelt onweerstaanbare templates aangepast aan uw huisstijl die perfect weergegeven worden in elke e-mail client.

Full Service Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw e-mailmarketing strategie, e-mail design of het optimaliseren van uw afleverbaarheid? Wij bieden u de nodige knowhow om ervoor zorgen dat u alle potentieel uit uw e-mailmarketing haalt. U geeft ons de instructies en wij doen de rest, éénmalig of op regelmatige basis.

SEPTEMBER


Referenties Wat hebben Toerisme Vlaanderen, G4S, Bozar, Kyocera en Stihl met elkaar gemeen? Ze vertrouwen op het Flexmail e-mailmarketing platform om relaties uit te bouwen met hun lezers. Sinds 2003 geeft onze send engine de groei van lokale bedrijven en internationale organisaties mee vorm.

AUGUSTUS


Flexmail nv Felix Delhassestraat 20 1060 Brussel Tel. +32 (0)2 669 20 20 www.flexmail.be

Fax +32 (0)2 669 20 21 contact@flexmail.be

www.flexmail.eu - contact@flexmail.eu

Flexmail brochure  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you