Page 1

ONTDEK ONZE OMVANGRIJKE FEATURES Make it simple. Make it memorable. Make it inviting to look at. Make it fun to read. - Leo Burnett -


Gecentraliseerd contactbeheer Segmentatie Personalisatie Interessegroepen Contact Database Manager Inschrijfmodule Preference center Blacklist Maximale afleverbaarheid Testcampagnes Bericht-en spamcontrole E-mail Authenticatie Send engine Multivariant testing Reputatie-en misbruikdetectie Infrastructuur

FEATURES

Berichten ontwerpen

3 verschillende ontwerptools Smart Builder Berichten Wizard HTML Editor Responsive design Dynamische content Contact Related Content Formulieren Landingspagina’s Message Transfer Image & File hosting Tekstversie Weblink Gratis templates

Doeltreffende campagnes Campagnes instellen in 4 stappen Verzenden naar lijsten en groepen Uitgesteld verzenden Verzenden met intervallen Autoresponders Lijsten uitsluiten Campagnes dupliceren Uitgebreide rapporten

Integraties Flexmail API Kant-en-klare connectors Social sharing Google Analytics Multi account module Accounts toevoegen en beheren Rechtenbeheer Gecentraliseerd creditsbeheer Gedetailleerde historiek Inloggen in subaccounts Personalisatie Approval flow Berichten pushen

Link tracking E-mail Client rapport Vervolgcampagnes Bounce management Campagnes vergelijken Flexibele export PDF rapport Ratio’s Historiek van een e-mailadres Link map Extra’s Intuïtieve enquêtemodule Gebruikersbeheer SMS FAX Print Dynamic Domain Manager White label oplossing


GECENTRALISEERD CONTACTBEHEER Flexmail staat voor flexibiliteit en dat vindt u in alle aspecten van ons platform terug. Zo beheert u gemakkelijk al uw contacten op één centrale plaats. Ons intuïtieve contactbeheer zorgt voor alle nieuwe inschrijvingen, uitschrijvingen en bounces en detecteert automatisch dubbele en foutieve adressen. Daarnaast kunt u ook nog eens alle contactinformatie gebruiken om te segmenteren en uw berichten te personaliseren. Flexibele import en export Automatische uitschrijf- en updatefuncties Inschrijfmodule voor uw website Verregaande personalisatie- en segmentatiemogelijkheden

SUBSCRIBE TO OUR MAILING LIST Don’t miss out ! Sign up for our latest updates, tips & tricks, articles and so much more !

FIRSTNAME EMAILADDRESS SEND

There are countless ways to build lists, but trust is what builds relationships - Hunter Boyle -

RELEVANTE CONTENT VOOR ELK CONTACT De sleutel tot e-mailmarketing succes is relevantie. In Flexmail beschikt u over alle mogelijke tools om een persoonlijke aanpak voor ieder contact te garanderen. Met personalisatie spreekt u uw contacten persoonlijk aan in uw e-mailbericht. Deze functionaliteit is gelinkt aan uw contactfiche in Flexmail zodat u met één klik uw bericht kan personaliseren met eender welk veld uit de database. Met de segmentatie splitst u uw contacten op in verschillende doelgroepen. Zo groepeert u gemakkelijk contacten met dezelfde contactinformatie, taal, locatie of interesses. Nieuwe inschrijvingen en toegevoegde contacten verschijnen automatisch in de juiste sublijsten. Achterhaal waarin uw contact zich echt interesseert met interessegroepen. Wij registreren elke actie van uw contacten. Zo gaan we op basis van hun klikgedrag de interesses verzamelen en leert u uw contacten nog beter kennen. Al deze informatie kunt u gebruiken om uw campagnes nog meer te optimaliseren.

En dan ook nog Breid zelf uw contactenfiche uit met een ongelimiteerd aantal eigen velden. Zo creëert u nog meer mogelijkheden om later te personaliseren en te segmenteren. Plaats de Flexmail inschrijfmodule op uw website, social media en landingpagina’s. Zo creëert u een rechtstreekse link tussen uw inschrijfformulier en het Flexmail contactbeheer.

Met het Preference center kan uw contact precies aangeven welke informatie hij van u wenst te ontvangen. Verban uw uitgeschreven contacten naar de Flexmail blacklist. Met een blacklist op lijst- en accountniveau bepaalt u zelf een waterdicht protocol bij uitschrijvingen.


1

Smart Builder

Bent u een geboren creatieveling, maar geen HTML expert? Dan is de Smart Builder iets voor u! Met deze unieke tool creëert u gemakkelijk en snel uw e-mailbericht. Door middel van een intuïtief drag&drop systeem sleept en manipuleert u drie bouwstenen tot op de pixel precies op het canvas.

In de eigenschappen van elk blok bepaalt u gemakkelijk kleuren, marges, lettertypes en afmetingen. Doordat de Smart Builder zelf de HTML-code genereert op basis van uw ontwerp, bent u zeker van een correcte weergave in alle e-mail clients en op elk mobiel toestel.

Ontwerp

Image block settings

uw bericht met uw favoriete tool

http://

http://

2 Berichten Wizard Met de Flexmail Wizard wordt de opmaak van een professioneel e-mailbericht kinderspel. Flexmail beschikt over een aantal basistemplates, die u kunt aanpassen aan uw eigen huisstijl. De afbeeldingsgrootte, lettertypes, kleuren en structuur van uw bericht zitten al in de template ingebakken, zodat u enkel nog de tekst dient in te brengen en de foto’s op te laden. Staat uw idee er niet tussen? Dan kan Flexmail voor u een template op maat ontwikkelen. Zo bespaart u kosten en moeite, én werkt u bij elke verstuurde e-mail aan uw visibiliteit. Medewerkers zonder HTML-kennis kunnen bovendien gemakkelijk een e-mailbericht realiseren dat perfect aan uw huisstijl voldoet.

3 HTML Editor De HTML fanaten kunnen zich volledig uitleven in de WYSIWYG HTML editor. Hier beschikt u over een maximale flexibiliteit in een herkenbare omgeving. Codeer uw eigen berichten of vertrek van een template. Bovendien kunt u uw zelfgemaakte HTML-bestand gemakkelijk rechtstreeks als template importeren. Omdat ontwerpen voor iedere e-mail client anders is kunt u altijd onze CSS tips consulteren. Zo ziet u precies welke elementen ondersteund worden door elke e-mail client. Hebt u toch een foutje gemaakt? Dan kan u met de rollback functie altijd terugkeren naar een van de laatste tien opgeslagen versies.


GEMAKKELIJK

Opvallende berichten

ONTWERPEN

Dynamische content op maat van uw contact Creëer hyperrelevante content voor al uw lezers. Met de Contact Related Content van Flexmail zorgt u ervoor dat een artikel pas wordt getoond wanneer het contact aan een bepaald criterium voldoet: het al dan niet wonen in een bepaalde regio of lid zijn van een interessegroep. Door het toespitsen van de informatie in uw e-mailbericht op basis van contactinformatie en interesses, houdt u uw doelpubliek geboeid met echte relevante content en schieten uw resultaten de hoogte in. Wilt u uw e-mailberichten vullen met inhoud vanuit een eigen database? Dan is een XML-template de perfecte oplossing.

GO MOBILE Smartphones en tablets worden steeds meer het favoriete toestel waarop contacten hun e-mailberichten lezen. Met het responsive design van Flexmail speelt u hier perfect op in. Zo kunt u zelfs op mobiele toestellen een perfecte weergave realiseren. Ieder contact krijgt automatisch een versie van uw bericht te zien die is aangepast aan de grootte van het scherm waarop hij of zij het bericht opent. Zo biedt u ieder contact een optimale leeservaring. Ga nog een stap verder en creëer een volledig uniek bericht voor uw mobiele lezers.

You have to understand that nothing appeals to everybody. Gene Simmons of KISS

En dan ook nog: Plaats snel en gemakkelijk social media buttons in uw bericht. Voorzie interactie in uw e-mailberichten: creëer en link naar registratie- en bestelformulieren of landingspagina’s. De resultaten worden verzameld in een handig rapport. Gebruik de Message Transfer om snel en gemakkelijk e-mails in uw inbox te versturen naar uw contacten in Flexmail. Met de gratis afbeeldingen- en bestandenbibliotheek bewaart u al uw bestanden op de Flexmail servers. Zo vermijdt u zware bijlages en passeert u gemakkelijker de spamfilters. In de Image Manager kunt u zelf afbeeldingen bewerken, zodat u geen fotobewerkingsprogramma meer nodig heeft. Genereer een tekstversie van uw bericht zodat zelfs gebruikers van clients of toestellen die geen HTML weergeven uw boodschap kunnen lezen. Bovendien heeft de tekstversie een positieve invloed op uw afleverbaarheid! Via de weblink kunt u uw e-mailberichten aan nog meer potentiële klanten laten zien. Gebruik de beveiligde URL op uw website, blog en social media pagina’s. Tijdens het ontwerpen van uw bericht kunt u realtime een voorbeeld opvragen. Op zoek naar inspiratie? In onze template galerij vindt u honderden gratis templates, verdeeld over verschillende categorieën, zoals nieuwsbrieven, e-commerce, feestdagen, verjaardag, reminders,…


Verhoog uw afleverratio met e-mail authenticatie

Test uw bericht met de proactieve bericht- en spamcontrole

Een optimaal afleverratio is van levensbelang voor het succes van uw campagnes. E-mail authenticatie is één van onze technieken om de afleverbaarheid te verhogen. Door de implementatie van het SPF, Sender ID en DKIM record op domeinniveau beschouwt de ontvangende server de verzendende servers als legitiem, met een gevoelig hoger afleverpercentage tot gevolg.

Tijdens deze controle kunt u nog voor het effectief versturen van uw e-mailcampagne bekijken hoe uw bericht wordt weergegeven in de verschillende e-mailclients. Ook het spamgehalte van de content wordt meteen mee getest. Het resultaat is een professionele e-mail die de deur uit kan én gemoedsrust voor de verzender.

MAXIMALE AFLEVERBAARHEID Om een groot volume e-mails te versturen is er natuurlijk meer nodig dan een klik op de juiste knop. Wij hebben onze send engine uitgerust met krachtige tools om ervoor te zorgen dat we uw bericht foutloos op de juiste bestemming krijgen. Daarnaast detecteert ons misbruikdetectie-systeem automatisch slechte ratio’s en verdachte verzenders. Op die manier houden we de verzendreputatie van de Flexmail servers op het hoogste niveau. Verder onderhouden we voortdurend een goede relatie met de belangrijkse ISP’s en blijven we up-to-date met de actuele industrie- en technologische ontwikkelingen.

En dan ook nog Met het Bounce management houdt Flexmail automatisch bij welke contacten terugkeren bij het verzenden van uw campagne. Wanneer een e-mailadres een bepaald aantal keer terugkomt met dezelfde foutcode, wordt het e-mailadres automatisch op niet-actief gezet. Hierdoor blijven uw mailinglijsten schoon en kan u rekenen op een goede reputatie. Met de geïntegreerde testcampagnes verstuurt u uw bericht eerst naar een testlijst alvorens uw campagne te lanceren naar uw doelpubliek. Test verschillende versies van uw call to actions bij een deel van uw doelgroep. De winnende versie wordt automatisch verstuurd naar alle resterende contacten met Multivariant Testing.


SNEL EN GEMAKKELIJK

CAMPAGNES LANCEREN

STEL UW CAMPAGNE SAMEN IN 4 SIMPELE STAPPEN Verzin een pakkende onderwerpregel, kies uw bericht en stel een verzend en antwoord e-mailadres in. Daarna bepaalt u uw doelgroep door een combinatie te maken van mailinglijsten, sublijsten en interessegroepen. Natuurlijk kunt u uw campagne ook naar individuele contacten versturen. Voordat u op de verzendknop drukt krijgt u nog een gedetailleerd overzicht met alle onderdelen van de campagne. Kies uiteindelijk nog of u uw campagne onmiddellijk verstuurt, hem inplant voor verzending op een later tijdstip of hem verstuurt met tijdsintervallen. Wij zorgen ervoor dat uw campagne onder de beste omstandigheden de deur uitgaat.

xm fle

@ .d oe

Jo

hn

Fl

ex m

ai

l.b

e

co m W el

Met de Autoresponders van Flexmail geeft u één-op-één communicatie een nieuwe dimensie. Op basis van een actie van uw contact wordt een automatische campagne getriggerd. Zo stuurt u welkomstberichten naar nieuwe contacten, verjaardagsberichten met coupons, reminders voor events of berichten met meer info over uw nieuw product wanneer het contact op een link in uw bericht heeft geklikt.

ai

e

l.b

ne

e

w

sl

et

te

r

Re s

el

le

rs

Getriggerde campagnes

En dan ook nog

UW CAMPAGNE

DE DEUR UIT

onder ideale OMSTANDIGHEDEN

Maakt u gebruik van meerdere mailinglijsten? Voorkom dat bepaalde contacten uw bericht kunnen ontvangen door mailinglijsten uit te sluiten. Verstuur de campagne onmiddellijk of plan hem in voor een later moment. Zo kunt u inspelen op verschillende tijdzones of kunt u gewoon uw campagne aanmaken wanneer u dat het beste uitkomt. Dupliceer bestaande campagnes om makkelijk reminders en gelijkaardige campagnes te versturen. Met de optionele Dynamic Domain Manager vervangt u elke verwijzing naar Flexmail in uw bericht door uw eigen domeinnaam.


REALTIME ROI Haal meer uit uw e-mailcampagnes met Flexmail. Bekijk realtime de resultaten van uw e-mailcampagnes, autoresponders, mailinglijsten, formulieren, enquêtes en landingspagina’s in de vele overzichtelijke en uitgebreide rapporten. Zo krijgt u zowel grafisch als numeriek snel een overzicht van alle belangrijke ratio’s en kerncijfers van uw campagnes. Daarnaast kan u ook nog eens inzoomen op de historiek van individuele contacten met tijdstip van openen, geklikte links, enquêteresultaten en meer. Alle resultaten kunnen gemakkelijk en volledig op maat geëxporteerd worden naar 6 verschillende formaten.

RAPPORTEN & ANALYSE

Slimme vervolgcampagnes

Identificeer uw meest

interessante

contacten

Lanceer vervolgcampagnes rechtstreeks vanuit uw rapporten. Zo kunt u een aangepaste campagne met een nieuwe onderwerpregel versturen naar iedereen die het bericht niet geopend heeft of extra informatie sturen naar iedereen die op een link heeft geklikt. Daarnaast kan u de selectie ook rechtstreeks opslaan als mailinglijst of er een SMS campagne naar versturen.

Client reporting Ontdek op welke mobiele toestellen en in welke e-mail clients uw contacten uw e-mailberichten openen. Deze informatie kunt u dan weer gebruiken om uw volgende campagnes te optimaliseren.

En dan ook nog Bekom een duidelijk beeld van de impact van bepaalde wijzigingen in uw campagnes door verschillende campagnes te vergelijken. Met één klik kan u op elk ogenblik een realtime PDF rapport opvragen met een samenvatting van alle campagneresultaten met bijhorende grafieken. In het mailinglijstrapport krijgt u een overzicht van alle in- en uitschrijvingen. Ontdek de volledige historiek van de acties van een contact in het contactrapport. Ontdek visueel het succes van elke link in de link map. Deze informatie is essentieel voor het optimaliseren van de plaatsing, lay-out en benaming van uw call to actions.

The world revolves around me. Me, me, me. My favorite person: me. I don’t want e-mail from you. I don’t want junk mail. I want me-mail - Seth Godin -


BOUW UW EIGEN CONNECTOR MET DE FLEXMAIL API Bouw een verregaande integratie op tussen de database van uw eigen applicatie en de database van Flexmail. De zeer uitgebreide API is doorweven doorheen het volledige platform. Door zelf te kiezen welke elementen van Flexmail u wenst te integreren creëert u een eigen oplossing volledig op uw maat. Met meer dan 50 verschillende services zijn de integratiemogelijkheden eindeloos. Bovendien is de integratie makkelijk te realiseren met de talrijke voorbeelden in onze online documentatie. De API zorgt voor een snelle en veilige verbinding.

Social sharing

Kant-en-klare connectors

Moedig uw contacten aan om uw boodschap over te brengen aan meer mensen door social media links toe te voegen aan uw bericht. Met onze social media integratie kunnen uw contacten uw volledig bericht delen, of gewoon één enkel artikel. In de rapporten ontdekt u meteen wie uw boodschap verspreid heeft.

Gebruikt u een extern CRM-systeem? Dan is de kans groot dat wij al een connector ontwikkeld hebben. Zo kunt u onder andere gebruik maken van een connector voor Microsoft Dynamics CRM, Salesforce, Efficy en Archie. Beheer contacten, lanceer campagnes rechtstreeks vanuit uw CRM en haal de campagnestatistieken binnen in uw vertrouwde omgeving. Naast CRMsystemen zijn we ook geconnecteerd met platformen als Brokermail en Halito.

Google Analytics Via de rapporten leert u uw contacten zeer goed kennen. Met de Google Analytics integratie gaat u nog een stapje verder. Zo kunt u het volledige bezoek van uw contacten op uw website verder onderzoeken telkens ze op een link in uw e-mailbericht klikken.

Flexmail campaigns

NAADLOZE INTEGRATIE E-mailmarketing maakt steeds meer deel uit van de globale commerciële en marketingactiviteit van een onderneming. Haal meer uit uw e-mailmarketing door externe oplossingen te integreren in Flexmail.


Intuïtieve enquêtemodule Creëer uw eigen professionele enquêtes en leer uw contacten nog beter kennen. Met deze handige module bouwt u uw enquête op door verschillende vraagtypes te combineren. Bovendien kunt u scenario’s inbouwen op basis van antwoorden op bepaalde vragen en kunt u de lay-out aanpassen aan uw huisstijl. De antwoorden worden bijgehouden in duidelijke rapporten die u kunt afdrukken en exporteren.

ADD-ONS

Belangrijkste kenmerken 8 verschillende vraagtypes waaronder tekstvelden, meerkeuze-opties en antwoordmatrixen Vragen spreiden over meerdere pagina’s Scenario’s opzetten op basis van antwoorden Zelf banners, kleuren en lettertypes bepalen Anonieme enquêtes of op naam Beveiligde weblink voor op uw website Duidelijk en real-time vragenrapport, deelnemersrapport en vergelijkend rapport De resultaten kunnen geëxporteerd worden naar 6 formaten Vorderingsindicator voor uw deelnemers Toelichtingen per pagina en per vraag Instellen van een afsluitpagina via boodschap, URL of landingspagina

Dynamic Domain Manager Content is of great importance, but we must not underestimate the value of style - Maya Angelou -

Met de optionele Dynamic Domain Manager vervangt u elke verwijzing naar Flexmail in uw bericht door uw eigen domeinnaam. Links naar afbeeldingen en bestanden verwijzen naar uw eigen domeinnaam. Zo verzendt u professionele campagnes naar al uw contacten zonder op enige manier te onthullen dat u een extern verzendplatform gebruikt.

White label oplossing Presenteer het volledige Flexmail platform onder uw naam met uw eigen domeinnaam en look & feel. Zo kunt u probleemloos en zonder zorgen met uw eigen e-mailmarketingoplossing op de markt komen. De techniek, het volgen van de ontwikkelingen, de nodige updates van de systemen, de performantie en de contacten met de verschillende ISP’s nemen wij voor onze rekening.

Gebruikersbeheer Met het Gebruikersbeheer van Flexmail stelt u gebruikersprofielen met eigen bevoegdheden op voor uw medewerkers. Zo zijn niet alle onderdelen binnen Flexmail voor iedereen toegankelijk. Voor elk nieuw gebruikersprofiel kunt u een apart rechtenpatroon samenstellen. Gebruikers worden vervolgens aangemaakt binnen een gebruikersprofiel. Elke gebruiker krijgt zijn eigen login en paswoord.


Automatische flows met druppelcampagnes Met deze add-on creëert u gemakkelijk gepersonaliseerde en gerichte campagnescenario’s. Zo zet u complexe opvolgsystemen op waarbij automatisch content aan uw contacten doorgegeven wordt op basis van acties of tijdsintervallen. U bereikt uw leads op een consistente basis met relevante informatie wanneer zij daar klaar voor zijn. Eens de flow opgezet is zorgen de druppelcampagnes ervoor dat u aan lead nurturing doet terwijl u tijd overhoudt voor andere projecten.

Inschrijfformulier Onmiddellijk Welkom e-mail Na 1 week Productmail Klikt op een productlink Mail vertrekt naar de verkoopsafdeling

TAL VAN EXTRA UITBREIDINGEN Laat het Flexmail platform nog meer aansluiten bij uw noden en breid uw account uit met onze optionele modules en add-ons. Ontdek wat er speelt bij uw contacten met onze enquêtemodule of integreer e-mailmarketing binnen uw bredere marketingactiviteiten met onze SMS-, fax- en printkanalen.

Multi-channel platform

FlexSMS

E-MAIL

Met deze module verstuurt u een SMS-bericht naar een lijst van GSM-nummers uit uw contactbeheer. De realtime rapportering laat u zien wie uw SMS heeft ontvangen. U kan zelfs een nieuwe SMS-campagne opstarten vanuit één van uw e-mailcampagne rapporten.

FlexFAX

SMS FAX

Verstuur een PDF-bestand naar een lijst van faxnummers uit uw contactbeheer. In de rapportering ziet u precies wie uw fax ontvangen heeft.

FlexPRINT

PRINT

Voor de web-to-print oplossing heeft Flexmail een succesvolle samenwerking opgezet met 2imagine, een van de belangrijkste spelers in Europa. De software is volledig geïntegreerd in Flexmail, zodat u vanuit uw vertrouwde omgeving ook documenten voor digitale druk kunt opmaken en beheren.


MULTI ACCOUNT EXTRA BEHEERMODULE VOOR AGENCIES EN RETAILERS Met onze Multi Account, speciaal ontwikkeld voor agencies en retailers, creëert en beheert u uw eigen subaccounts vanuit uw hoofdaccount in Flexmail. Met de Approval Flow behoudt u als retailer controle over de e-mailcommunicatie van de subaccounts. Het hoofdkantoor of de agency functioneert als administrator en beschikt over een centraal beheersysteem voor het beheren van de subaccounts en het toewijzen van de e-mailcredits.

Accounts toevoegen en beheren Creëer zelf subaccounts voor uw klanten of filialen met hun eigen login en paswoord. Met de jump-knop navigeert u snel en gemakkelijk tussen de verschillende subaccounts.

Personaliseer uw accounts Plaats een banner bovenaan elk scherm van het platform en personaliseer de applicatie met uw eigen huisstijlkleuren. Wilt u verder gaan in de personalisatie, dan is de White Label van Flexmail de perfecte oplossing. Zo presenteert u het volledige platform onder uw eigen naam.

Een pakket op uw lijf geschreven

Rapportering en geschiedenis

Approval Flow

Bekom een gedetailleerd overzicht van de verzonden campagnes en het creditverbruik van uw subaccounts. U kan bovendien makkelijk zelf e-mail credits toewijzen aan de verschillende subaccounts.

We bieden u een intern communicatiesysteem tussen hoofd- en subaccounts. Zo dienen de subaccounts een goedkeuring aan te vragen bij de hoofdaccount alvorens ze een bericht kunnen versturen.

Rechtenbeheer

Berichten pushen

Zet gedetailleerde rechten op voor elke subaccount. Zo limiteert u de toegang van de subaccounts tot bepaalde onderdelen van het platform. U behoudt de volledige toegang tot elke account.

Berichten die gecreëerd worden in de hoofdaccount kunnen overgezet worden naar (een selectie van) subaccounts. Zo bent u verzekerd van uniformiteit in uw e-mailcommunicatie.

Flexmail features  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you