Page 1

Seniorvæbnerkursus På Kongeådalens Efterskole

Påsken 2014


Grupper 1. Fight for the Pink

4. Tv primi køkkenet:

6. Galakseblafferne

Er du glad for sure tæer, trætte fødder og har du et veludviklet konkurrencegen? Så deltag i kampen om ”The pink”, hvor du bliver udfordret på dine fysiske grænser med tons, løb og meget mere. Vi sover både inde og ude.

Og nej vi har ikke snydt hjemme fra! - Kunne du godt tænke dig at være med i tv køkkenet så er denne gruppe lige noget for dig, vi laver nye udgaver af kendte kokkeprogrammer, dog udenfor. Er du klar på at konkurrere i primi gastronomiens ædle kunst så er denne gruppe noget for dig. Vi vil ikke sove ude, men alle vågne timer vil foregå ude i den friske luft og i nærheden af åben ild. Så medbring praktisk tøj som uden tvivl kommer til at dufte af både bål og lækker mad!!!

JORDEN BLIVER UDSLETTET OM 5 MINUTTER! Du er det eneste håb for at få jorden tilbage! Men hvordan?! Don’t panic - når ugen er omme, ved du præcist, hvordan man bærer sig ad, når ens hjemplanet er væk og din eneste chance er at blaffe gennem universet, for at finde en måde at få jorden tilbage! Så gør dig klar på lange rumrejser, fremmede væsener og mærkelige oplevelser, mens du blaffer gennem universet!!! Gruppen sover udenfor, og alle aktiviteter foregår i det fri. Vi spiser både inde og ude!

2. Helte akademiet Har du altid drømt om at være en superhelt? Her får du chancen. VELKOMMEN til Helte Akademiet! Her bliver du trænet i alt hvad en superhelt skal kunne, så du er udrustet til livet som en rigtig helt. Bliv stærk som Hulk og hurtig som Lynet! Vi træner dig, du bliver klar. Det bliver en uge fyldt med hård træning og masser af heltegerninger. Så er du god af hjertet og klar til en uge med underhylerne uden på bukserne, er Helte Akademiet det rette sted for dig! Kom og red verden med os! (Sover og spiser inde, men er ude for at redde verden)

3. Gå til kamp mod sofaen! Er du også træt af sidde i sofaen og pille næse? Har du også lyst til at tilbringe din påske alle andre steder end indenfor? Er du også frisk på at kombinere udeliv, sammenhold og konkurrence? Hvis du kan nikke genkendende til dette, så skal du være sammen med os i påsken. Vi vil lave en påske fuld af frisk luft, sjov og udfordringer. Lad os sammen gå til kamp mod sofaen!

5. Kaos i kosmos I VPGI har vi på det seneste opdaget der er sket ændringer i kosmos. Vi søger derfor folk af den rette støbning, der har modet til at rejse i tid og rum, så vi gennem forskellige missioner kan finde årsagen til ændringerne. Vi vil genskabe den ro og orden der skal til, for at historien atter kan gå sin retmæssige gang, og nutiden kan forblive som den er. Du skal være forberedt på at missionerne kan foregå i alle slags omgivelser, dog vil du få kost og indendørs logi i organisationens hovedkvarter. VPGI er en organisation, hvis opgave er at fremtiden forløber som planlagt. Kunne du tænke dig at være en del af dette, og have indflydelse på hvad fremtiden bringer? Så er det har du skal melde dig.

7. Bushcraft Er du vild med at være udendørs, lave store bål, nyde hyggen under stjernerne og lære seje tricks som vil imponere alle? Vi skal i denne gruppe gennemgå alt fra hvordan du laver det bedste bål, til hvordan du bygger det sejeste sovested og lader naturen være din guide. Ligemeget hvor lidt eller hvor meget du ved om friluftsliv i forvejen, kan du helt sikkert blive klogere på færdigheder og fællesskab. Du vil lære at klare dig i naturen, være på de sejeste ture og finde ud af hvordan man får succes med udelivet hver gang! Gruppen sover og spiser både ude og inde.


Grupper 8. SKATTEJAGTEN!

9. Fællesskabet:

Vil du med på den vilde jagt i gennem alverdens udfordringer, fra koder til underlige kort og spor, for at finde frem til skatten før DE andre får fat i den! Vi vil jagte skatten i denne Påske, og håber at DU er på vores side, og er klar på at hjælpe os. Vi har endnu ikke selv kunnet løse de mange koder, og har brug for DIG!!! Vi mødes: -.-/--/-./--././.-/.-/-../.-/.-.././-./... // ./..-./-/./../.../-.-/---/.-../. // -.././-. // .----/-.... // .-/.--./.-./../.-.. // ..---/-----/.----/....-//

Velkommen til Fællesskabet, dette er en rolig og eftertænksom forening med egne spilleregler. Det meste er acceptabelt, så længe det er indenfor de fastsatte regler. Når reglerne ikke overholdes, medfører det en konsekvens. Men er du villig til at tage ansvar? Vil du være med til at lede og forme fællesskabet? Da vil lyset skinne på dig. I Fællesskabet vil vi arbejde for at opnå det perfekte samfund. Vi vil igennem Fællesskabet beskæftige os med vigtige spørgsmål og beslutninger. Dette vil sikre Fællesskabets overlevelse, og derigennem vil du mærke hvad der kræves, for at være et led i Fællesskabet. Tør du tage kampen op? Gruppen sover og spiser inde. Aktiviteter foregår både ude og inde.

Gruppen er hovedsageligt ude. Sover inde 4 nætter og sover muligvis ude 1 nat.


Praktisk information Tid og sted:

Onsdag den 16. april kl. 2000 til mandag den 21. april kl. ca. 1000 Kongeådalens Efterskole Dovervej 19 6660 Lintrup

Pris:

Prisen er 995 kr. pr. deltager. Beløbet bliver opkrævet af kredsenes kassere efter kurset. Der er ingen rejseudligning da prisen allerede er helt i bund.

Deltagerbrev og kursus bevis:

Deltagerbrev hvor du kan se hvilken gruppe du er kommet i, bliver sendt ud ugen før kursets start. Efter kurset udleveres kursusbevis.

Om kurset:

Du skal vælge en gruppe du kunne tænke dig at deltage i under kurset. Da der kan være begrænset med plads på de enkelte grupper, bedes du også vælge en anden gruppe i tilfælde af, der ikke er plads på den første.

Ledelse:

Dette års kursusleder er Kongeådalens Efterskoles forstander Tina Mätzke Knudsen og lærer Gitte Lauritzen.

Formål:

At give seniorvæbnerne en forståelse af FDF’s værdigrundlag og lederideal. At lære dem brugbare FDF færdigheder igennem oplevelser og udfordringer. At møde seniorvæbnerne med en vedkommende forkyndelse, der vækker eftertanke.

Yderligere information:

Deltagerbrevet vil indeholde rejseinformation, pakkelister og andet nyttig information. Har du spørgsmål til kurset kan disse henvendes til Tina via mail på fdf@keskole.dk eller via tlf. på 74855333 NB: Tilmeldingsfrist 18. marts Tilmeldingen sker via FDF.dk

Ke2014 v 2  
Ke2014 v 2