Page 1

BGI Parkour Camp 23. juli kl. 09.00 til 25. juli kl. 15.00

www.bgiakademiet.dk/parkourcamp


Nogle af trænerne Håkon Sandøy-Holmgaard Arbejder til daglig på BGI akademiet, og har været ansvarlig for parkourlinjen på BGI akademiet siden starten for 5 år siden. Han har selv dyrket parkour og springgymnastik i mange år.

Nickolaj Lundquist Nickolaj har befundet sig i og omkring parkourmiljøet i efterhånden 10 år og startede med at undervise for 8 år siden. Du kan se frem til at blive udfordret på teknisk komplicerede bevægelser og din styrke når Nickolaj styrer undervisningen.

Hvad får jeg på Parkour Camp:

11-15 årige drenge og piger kan komme i tre dage og udforske storbyens streetbevægelseskunst – hvor du i én hurtig og smidig bevægelse f.eks. springer over en mur, går på hænder på et tag, hager dig fast på en væg og lander som en kat på et gelænder. Det hele foregår naturligvis i overdådige omgivelser – nemlig verdens største sammenbyggede indendørs og udendørs parkouranlæg! Rutinerede parkourinstruktører står klar til at undervise dig i løbet af dagen – og om aftenen er der forskellige efterskoleaktiviteter. Du spiser og bor på skolen i de tre dage, og får dermed et indblik i livet på BGI akademiet.

Prisen for de tre dage er kr. 995,inkl. forplejning, træning, t-shirt og overnatning i hyggelige elevværelser. Tilmelding: www.bgiakademiet.dk/parkourcamp Sidste frist for tilmelding er 20. juni 2017 Har du spørgsmål til BGI Parkour Camp kan du henvende dig på: kursus@bgi.dk eller telefon 4214 7487.

www.bgiakademiet.dk

BGI Parkour Camp uge 30, 2017  
BGI Parkour Camp uge 30, 2017