Page 1

Vo vanedldsomt feriem annende både inder for bør voksn n og e

BGI FAMILIEHØJSKOLE Giv familien en unik sommeroplevelse

www.bgiakademiet.dk/familiehøjskole


GLÆD DIG TIL AT: 1 få intens kvalitetstid sammen med familien: tid til at snakke, hygge, lege og drille hinanden… J 2 opleve en uge, hvor familiens skærme fylder meget mindre end de plejer 3 nyde aktiviteterne og maden – og møde mennesker fra hele landet og nye legekammerater til ungerne 4 have tid til dig selv: fordybe dig i en linje efter eget ønske, mens vi er sammen med børnene 5 dyrke de skægge, skæve og sprudlende fællesaktiviteter for børn og voksne om eftermiddagen 6 grine og hygge med de andre voksne – i konkurrencer, til foredrag eller i baren om aftenen … og i det hele taget udfordre den måde, I måske plejer at holde ferie på. Opholdet på familiehøjskolen booster batteriet i lang tid. Både for singleforældre, par, børn, bedsteforældre og børnebørn. Tag evt. flere familier afsted og få fede fælles sommerminder!

”NO STRESS, ALL INCLUSIVE”

– SAMLET PRIS FOR HELE UGEN:

valgfri linje til de voksne – med dygtige, dedikerede instruktører sjove, organiserede børneaktiviteter og familieaktiviteter hyggeligt værelse med sengeplads til hele familien alle måltider

Pris: kr. 4.495/voksen og kr. 2.495/barn (5-15 år v. kursusstart). Hvornår:

9. juli kl. 17.00 til 15. juli kl. 10.00

Hvor:

BGI akademiet, Gramvej 3, 8783 Hornsyld


SJOVE LEGE + MASSER AF SPÆNDENDE ACTION-UDFORDRINGER TIL BØRNENE: Battle Stortrampoliner og pomfritgrave Parkour Dans Sæbeglidebane Resten er tophemmeligt… Børnene deles op i grupper efter alder – og har en fast instruktør, som følger dem hele ugen.

BGI FAMILIEHØJSKOLE - 3


VOKSENLINJER Vælg en linje, når du tilmelder dig. Du følger din linje hver formiddag hele ugen. Dine instruktører er erfarne inden for deres felt – og flere underviser til daglig på BGI akademiet. Vælg mellem: 1 Mountainbike 2 Yoga, meditation og mindfulness 3 Fitness 4 Landevejscykling 5 Kreative fag 6 Dans og Fit 7 Det ultimative mix

FÅ PLADS PÅ BGI AKADEMIETS FAMILIEHØJSKOLE 2017: è GÅ STRAKS IND på www.bgiakademiet.dk/familiehøjskole ç Har du spørgsmål til BGI Familiehøjskole kan du sende en mail til kursus@bgi.dk eller ringe til Rasmus Bak på 4214 7487.

BGI akademiet │Gramvej 3 │8783 Hornsyld │www.bgiakademiet.dk

BGI Familiehøjskole 2017  
BGI Familiehøjskole 2017  

Sommerens fedeste familieoplevelse!