Page 1

Kattopinnoituksen ammattilainen

Se ekologisempi vaihtoehto uudelle katolle!

Tiilikatot

Mineriittikatot

Peltikatot


Katon pinnoitus on järkevä vaihtoehto uudelle katolle. Edullisuus, ekologisuus ja työn laatu ovat puolellamme. ennen

jälkeen

Vuosien saatossa sammaloitunut tiilikatto on nyt uuden veroinen!

Lisää muutoskohteita www-sivuillamme: www.kattokruunu-oy.fi Ei ole ekologisesti järkevää vaihtaa katetta ihan heti pienten vikojen takia! Jo muutaman vuoden jälkeen peltikatossa näkyy kulumisen merkkejä ja uusissa tiilikatoissakin värit haalistuvat ja katto sammaloituu. Hyväkuntoista mineriittikattoa ei missään nimessä kannata purkaa. Se on paljon lujempaa materiaalia kuin nykyiset kertakäyttötuotteet! Uusi katto tulee kyseeseen meidän mielestämme ainoastaan silloin, kun rakennetaan uusi talo.

Ajallisesti pinnoitustyö kestää esim. (200m2) noin 2-3 päivää. Kiinteistösi arvon nousu kattopinnoituksen jälkeen on huomattava. Keskimäärin noin 15000€-20000€!

Me emme käytä värittömiä aineita. Mineriitti ja tiilikatoille ei ole suotavaa käyttää ns. suoja-aineita, koska korkeapainepesussa lähtee katosta se viimeinenkin väriaine ja lopputulos on ruma, laikukas katto. Ilman kunnollista pinnoitetta katto on hyvin imukykyinen vedelle, ilmansaasteille ja Pinnoituksella saadaan huomattavan monta lisä- orgaanisille aineksille, jotka edesauttavat katon vuotta katollesi; keskimäärin noin 15-20 vuotta. heikkenemistä ja korroosiota! Kattokruunu Oy Me laitamme mielellään kapuloita kulutushys- huomioi myös esteettisen näkökohdan. Katto terian rattaisiin! Me markkinoimme asiakkaille pitää olla myös asiallisen ja siistin näköinen. suoraan ja vältämme kalliit välikädet myynnissä. Näin pystymme aina antamaan kilpailukykyisen Kattokruunu Oy on kattopinnoituksen kokenut tarjouksen kiinteistösi katon pinnoituksesta. ammattilainen ja olemme löytäneet hyvät ja luotettavat kattopinnoitusaineet Suomen ankariin oloMiksi vaihtaa esim. täysin kunnossa oleva mine- suhteisiin. Se aine mikä toimii etelän maissa riitti- tai tiilikatto uuteen katteeseen, kun vain ei välttämättä toimi täällä. pinta on kokenut kolhuja tai haalistunut/sammaloitunut? Me vaihdamme ja korjaamme rikkou- Katteen uusiminen on järjetöntä luonnonvarotuneet levyt ja tiilet edullisemmin uuden aikaa jen tuhlaamista. Toimi harkiten niin voit säästää vievän kattoremontin sijaan. Menetelmällämme useita tuhansia euroja! Samalla autat meitä katostasi saadaan uudenveroinen edullisemmin kaikkia jotka ajattelemme tulevaisuutta valoisin ja luontoa säästäen. mielin säästämään niukkoja luonnonvarojamme.


Katon pinnoitus maksaa noin neljäsosan uuden katon hinnasta! ennen

jälkeen

Vanha mineriittikatto on saanut aivan uuden ilmeen!

Tietoa kotitalousvähennyksestä Vähennys lasketaan arvonlisäverollisesta hinnasta. Vähennystä saa vain työn osuudesta, ei esimerkiksi materiaaleista. Kotitalousvähennyksenä voit vuonna 2015 vähentää 45 prosenttia ennakkoperintärekisteriin kuuluvalle yrittäjälle tai yritykselle maksamastasi työkorvauksesta.

Maksimivähennyksen eli 2 400 euron vähennyksen saat, jos vuonna 2015 yritykseltä ostamissasi palveluissa työn osuus on yhteensä noin 5 555 euroa [(5 555 x 45 %) - 100) = 2399,75].

Vähennys on henkilökohtainen, joten pariskunta voi vuonna 2015 saada yhteensä 4 800 euron Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna vähennykset. Puolisoille vähennys myönnetään 2015 on 2 400 euroa vuodessa. Summa voi koostua siten, kun he ovat sitä pyytäneet. Jos 2 400 eupelkästään kotitalous-, remontti- tai tietotekniik- ron raja ei ylity, vähennys kannattaa pyytää vain katöistä tai näistä kaikista. Vähennykseen liittyy toiselle puolisolle. Näin omavastuu tulee vähenvuotuinen 100 euron omavastuuosuus. netyksi vain kertaalleen.

Kotitalousvähennyksen voi hakea monella tapaa: - Verokortin ennakonpidätysprosentissa heti, kun työ on teetetty ja lasku maksettu. www.vero.fi/verokortti (Verokortti verkossa - palvelu) - www.palkka.fi -palvelu (ilmainen palkanlaskentapalvelu verkossa) - Asioimalla verotoimistossa tai soittamalla verotoimistoon - Jälkikäteen eli täydentämällä esitäytetyn veroilmoituksen Lisätietoja verottajan sivuilla: www.veronmaksajat.fi/asunto-ja-auto/kotitalousvahennys/


Kattokruunu Oy on Oulusta kotoisin oleva kattopinnoituksen ammattilainen. Olemme erikoistuneet vanhojen mineriitti-, tiili- ja peltikattojen pinnoituksiin ja kunnostuksiin. Toimialueenamme on koko Suomi. Kattokruunu Oy www.kattokruunu-oy.fi Harri Haapakangas Toimitusjohtaja p. 040 553 9892

Vanhantienvarsi 34 91950 Temmes

Profile for DesignDelight

Kattokruunu Oy - Kattopinnoituksen ammattilainen  

Kattokruunu Oy - Kattopinnoituksen ammattilainen  

Advertisement