mei 2001 - De Hoogstraatse Maand

Page 37

SPORT

Een mooi seizoen voor Minderhout VV MVV kan al lezins op een gelukt seizoen terugblikken. Hoewel dc start moeizaaiti verliep en even het behoud in derde als moeilijk word gesteld, wist Minderhout zich snel te herpakken om zich de test van het seizoen op een comfortabele plaats in het midden van de rangschikkingte vestigen. Mits een geslaagde start had er een plaatsje in de top 5 kunnen inzitten. De laatste wedstrijden van het seizoen werden afgewerkt met wisselend succes.

MVV - Berend recht 3 - 1 MVV liet zich tegen Bcrendrecht niet verrassen en liep in de eerste helft vlot uit naar een 3 - 0 voorsprong via doelpunten van Peter Martens en tweemaal Eddy Smolderen. Beide ploegen lieten voor de rust nog een strafschop onbenut. Na de rust nam Minderhout wal gas terug en kwam ook niet meer tot scoren. Berendrecht mocht de eer nog redden vanop de stip.

J uniorestornooi Op Paassinaandag be twistten de Hoogstraatse junioresploegen een felgesmaakt tornooi georgan iseerd door Minderhout VV. Uiteindelijk toonde FC Meerle zich liet sterkste geheel en mocht dan ook verdiend de beker in ontvangst nemen. De rangschikking 1. Meerle 1 Meer

7 punten 6 punten

3. Minderhout 4. Hoogstraten 5. Wortel

6 punten 4 punten 4 punten

Heibos - MVV 3 - 1 Snelle start van M inderhout en een vroege voorsprong via Paul Van Gils. Binnen de tien minuten wist 1-leibos evenwel opnieuw de bordjes in evenwicht te brengen. De rest van de wedstrijd kon alle kanten uit maar het was Heihos die dc beste eindsprint had en op het einde van de match nog tweemaal wist te scoren.

Loen hout - MVV 2 -1 De derby op Loenhout begon liet een goed voetballend eerste half uur van M inderhout, beloond met een doelpunt via Peter Martens. Daarna nam Loenhout zelfhet heft in handen en ging op zoek naar de gelijkniaker. Het eerste kwartier na de rust zette Loenhout nog een tandje bij en boog kordaat de achterstand om in een 2 - t voorsprong. MVV gaf zich niet gewonnen. Een onbenutte strafschop en nog een mooie, doch gemiste kans van Peter Martens maakte de smaak van de nederlaag erg bitter.

Luchtbalbovs - MVV 2 - 5 Midweekwedstrijd op de Luchtbal die archislecht begon. Voor liet uittikken van de eerste minuut had dc thuisploeg al gescoord. Gelukkig herstelden onze jongens snel van deze opdofferen niet mooi en efficiënt voetbal zetten zij nog voor de rust de scheve situatie recht. Twee doelpunten van Paul Van Gils en ecnte van Peter Martens zorgden voor een comfortabele 1 —3 ruststand. Na de koffie ging Minderhout op zijn clan verder en liep via andermaal Peter Martens en Eddy Smolderen uit tot 1 —5. De Luchbalboys konden nog een keer tegenscoren, maar dit stond niet in verhouding tot de resem kansen die Minderhout in deze wedstrijd knap biieenvoetbalde.