Page 1

DOSSIER

52 Exclusieve appartementen

Prestigie"e residentie in La Caleta

- Golf Co#a Adeje

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com Bewaar / Lees in


Deze architecturale hoogstaande residentie is gelegen in de meest exclusieve zone van Zuid Tenerife - Costa Adeje. Wie droomt er niet van zijn eigen stek te hebben op een zuiderse bestemming, gewoon als vakantieverblijf, een nieuwe woonplaats onder de zon of als interessante investering. Het Caleta Palms Resort is gelegen op wandelafstand van het pittoreske en prestigieuze dorpje La Caleta (het nieuwe Knokke Zoute van Zuid Tenerife) met diverse restaurantjes van culinair hoog niveau, typische visrestaurantjes en op enkele minuutjes van de exclusieve shoppingzone van Del Duque. Deze residentie ontworpen door de architect Leonardo Omar bestaat uit een selectie van 52 minimalistisch ontworpen appartementen van 2 of 3 slaapkamers en ruime zuidelijk gerichte terrassen die u mooi weer garanderen van zonsopgang tot en met het laatste zonneuurtje! Deze appartementen zijn een ontwerp op Belgisch schoeisel en kwaliteit met mooie keukeneilanden, badkamers met inloopdouches, ruime slaapkamers en exclusieve gemeenschappelijke zones inclusief een volledig spa-center voor de eigenaars en verwarmde zwembaden. Kortom... stuk voor stuk prachtige staaltjes van tijdloze architectuur die indien ze aan uw budget voldoen uw droom wel eens sneller zouden kunnen laten uitkomen dan verwacht!

Laatste units beschikbaar! Meer dan 75% verkocht, voornamelijk Belgische eigenaars...

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


3 types beschikbaar...

In het Caleta Palms Resort zijn als nieuwbouw rechtstreeks van de promotor nog 3 types appartementen beschikbaar. Het betreffen een gelijkvloers 2 slaapkamer appartement met grote tuin of terras, het type duplex met 3 slaapkamers, 2 badkamers en al naar gelang de ligging drie terrassen met voortuintje of op de bovenverdieping zonder voortuintje. Het derde type is de penthouse tevens met 3 slaapkamers met met 3 immense terrassen en tuin al dan niet met privatief zwembad.

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


Uit$h%wen uit de rotsen! Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


Golf

Voor golf-liefhebbers is Tenerife een favoriete bestemming met maar liefst 6 golfcourses bereikbaar binnen het half uurtje waarvan Golf Costa Adeje op minder dan 2km! Door het milde en zonnige klimaat is Tenerife een ideaal eiland om te golfen. Met een gemiddelde temperatuur van 22 graden is het altijd lente. Tenerife is simpelweg een golfbestemming van wereldklasse. Op het eiland zijn acht golfbanen, allemaal met verschillende kenmerken.

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


Type 1 Gelijkvloers

Plan met exacte afmetingen op aanvraag. Breedte 12m

Dit type appartement is enkel beschikbaar op het gelijkvloers en bestaat uit een ruime living met kookeiland, keuken van het merk Poggenpohl en toestellen van het merk Bosch uitgezonderd app nr1 met een Amana Amerikaanse koelkast. Het voordeel van dit type appartement is dat zowel de kamers als de woonruimte op de voortuin uitkijken en enkel een bergruimte in de keuken en de twee badkamers achteraan gelegen zijn. Dit is een ruim appartement voor iemand die geen trappen wenst en alles kort bij de hand. De afmetingen van dit type appartement zijn 100m2 en de tuin/terrassen afhankelijk vand de verschillende beschikbare appartementen zijn respectievelijk nr1 165m2, n2 145m2, nr 107m2 en nr 4 80m2. Wat zeezicht betreft biedt nr4 het beste zicht maar bij al deze appartementen moet je deels tegen de appartementsgebouwen die ervoor staan opkijken. Inbegrepen in de prijs: instapklaar ex. meubels, inbouw halogeen verlichting met een 40tal spotjes, airconditioning, rolgordijnen, douchewanden, zonneluifels en afwerking tuin in kunstgras. Optioneel kan een privaat zwembad in de tuin geplaatst worden.

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


Type 2 Duplex penthouse 3slpk Dit type appartement heeft een ruim woongedeelte met kookeiland, Poggenpohl keuken en Bosch toestellen, een binnenpatio die optioneel kan aangepast worden als binnenterras, een kamer op het gelijkvloers met een gastentoilet en op de bovenverdieping twee slaapkamers met annex badkamers en terrassen. Al naar gelang de ligging aan het zwembad of op de bovenverdieping heeft het appartement ook nog een voortuintje. De appartementen 11-12-13-15 & 17 zullen in de toekomst enkel zwembad zicht hebben en zeezicht vanaf het bovenste terras van de master bedroom daar in de toekomst nog een gebouw voorzien is aan de andere zijde van de straat. Het appartement nr32 gelegen op de bovenste verdieping zal altijd zijn panoramisch zeezicht over de gehele zuidelijke kustlijn behouden. alle terrassen zijn 100% zuidelijk gericht en hebben zon van het eerste straaltje tot in de vroege vooravond. Plan met exacte afmetingen op aanvraag. Breedte 6m

Inbegrepen in de prijs: instapklaar ex. meubels, inbouw halogeen verlichting met een 40tal spotjes, airconditioning, rolgordijnen, douchewanden, zonneluifels en afwerking tuin in kunstgras. Optioneel kan een privaat zwembad in de tuin geplaatst worden.

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


Type 3 Topfloor Penthouse 3slpk Van dit type appartement zijn er slechts 4 in het gehele gebouw waarvan nog 2 beschikbaar. Daar buitenwonen in Tenerife belangrijk is en daarbovenop met een panoramisch zicht over het zuidelijke deel van het eiland zullen hier de 200m2 terrassen en 134m2 woonruimte met ruime living en drie slaapkamers zeker voldoen. Deze appartementen worden in tegenstelling tot de andere types verkocht in de staat waarin ze zich bevinden en kunnen aldus volledig aangepast worden naar de wens van de koper. Vraag gerust naar de mogelijkheden en opties bij deze penthouses. Van de beide beschikbare units nr 51 & 52 beschikt er eentje over een zwembad, de andere over een ruimere tuin.

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


Naast een ultramoderne spa voor de eigenaars beschikt Caleta Palms Resort over een privaat verwarmd zwembad zo kan u gedurende het gehele jaar ervan genieten.

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com


Onze opini&.. Caleta Palms is een klein residentieel complex van slechts 52 appartementen waarvan bijna 70% eigendom van Belgische eigenaars al dan niet als vaste of als tweede verblijfsresidentie. Het project werd een tweetal jaar gelegen opgeleverd waardoor alle attesten voorhanden zijn om het notarieel te kunnen laten beschrijven. De appartementen zijn op dit ogenblik de enige residentiĂŤle woningen van het minimalistische type voor deze zone. La Caleta is vergelijkbaar met wat Knokke Zoute voor de Belgische kust zou kunnen betekenen maar dan bij de aanvang. Met een golfcourse van wereldniveau op wandelafstand, een top trainingscenter en de beste stranden in de buurt is dit gegarandeerd een goeie investering op lange termijn! Voor meer informatie, prijzen, aanpassingen voor uw appartement op maat enz... aarzel niet ons te contacteren via telefoon op +34/658/905 539, per email naar dominiek@deknock.es of online via http://fd10.formdesk.com/deknock/caletapalmsresorttenerife

Huidige beschikbaarheid...

Prijzen en beschikbaarheid Caleta Palms Resort op 30/4/2013 IGIC niet inbegrepen

Onafhankelijk Vastgoed Advies Dominiek Deknock +34-658 905539 www.dominiekdeknock.com

Caleta Palms Resort La Caleta Tenerife  
Caleta Palms Resort La Caleta Tenerife  

Caleta Palms Resort is een residentie van 52 luxe appartementen gelegen in het dorpje van La Caleta in Costa Adeje nabij de golf van Costa A...

Advertisement