Page 1

2013 NORMES / NORMAS4 Per a públic de la tercera edat. Grups limitats de 25 persones. Amb reserva prèvia. Els tallers es realitzaran de 16:30 a 18:00h.

tallers didàctics

Informació i reserves: T. 963 883 749 (Esmeralda Hernando) Correu electrònic: didactica.muvim@dival.es

talleres didácticos

Dilluns a divendres, de 9.30 a 14.00h. Període de sol·licitud i de reserva de plaça: 20 dies abans de l’inici del taller.

Para público de la tercera edad.

TERCERA EDAT TERCERA EDAD

Grupos limitados de 25 personas. Con reserva previa. Los talleres se realizarán de 16.30 a 18.00h. Información y reservas: T. 963 883 749 (Esmeralda Hernando) Correo electrónico: didactica.muvim@dival.es

MuVIM Quevedo, 10 o Guillem de Castro, 8 46001 València

Lunes a viernes, de 9.30 a 14.00h. Periodo de solicitud y reserva de plaza: 20 días antes del comienzo del taller.

Informació de tallers didàctics 96 388 37 49 / didactica.muvim@dival.es Autobusos EMT Línies 5, 60 i 62 (per Guillem de Castro, 8) Línies 9, 11, 27, 61, 71 (per Quevedo, 10) Metro Línia 3 (estació Xàtiva) Línies 1 i 2 (estació Plaça d’Espanya) Renfe–Adif Estació del Nord


014

024

TRIMESTRE

El llibre i la seua història

Trucs de cinema. Màgia amb la càmera

Herbes aromàtiques

6 o 7 de març

25, 26 o 27 de març

18 d’abril

Talleristes: Entralart

Tallerista: Álvaro Yebra

Tallerista: Cayetana Ágreda

Com haguera sigut la història humana sense els llibres? De la mateixa manera que internet ha transformat la vida de milers de milions de persones, en el passat ho va fer l’aparició de l’escriptura i de la impremta, és a dir, la producció de manuscrits i d’impresos. I, encara a hores d’ara, seguim llegint llibres enquadernats i escrivint de vegades sobre trossos de paper.

És evident que, en el cinema dels nostres dies, els efectes especials poden ser produïts per ordenador. Però també és molt cert que, des del mateix moment de la invenció de les pel·lícules, s’han vingut utilitzant trucs visuals: a eixe univers fantàstic de producció «artesanal» es dedica este taller.

El libro y su historia

25, 26 o 27 de marzo

6 o 7 de marzo Talleristas: Entralart ¿Cómo hubiera sido la historia humana sin los libros? De la misma forma que internet ha transformado la vida de miles de millones de personas, en el pasado lo hizo la aparición de la escritura y de la imprenta, es decir, la producción de manuscritos e impresos. Y, todavía ahora, seguimos leyendo libros encuadernados y escribiendo a veces sobre trozos de papel.

044

TRIMESTRE

Trucos de cine.

Magia con la cámara Tallerista: Álvaro Yebra Es evidente que, en el cine de nuestros días, los efectos especiales pueden ser producidos por ordenador. Pero también es muy cierto que, desde el mismo momento de la invención de las películas, se han venido utilizando trucos visuales: a ese universo fantástico de producción «artesanal» se dedica este taller.

El ser humà porta des del principi dels temps utilitzant les herbes aromàtiques amb diferents propòsits. El taller permetrà descobrir les múltiples propietats d’estes espècies i aprendre la seua utilització en el dia a dia.

Hierbas aromáticas 18 de abril Tallerista: Cayetana Ágreda El ser humano lleva desde el principio de los tiempos utilizando las plantas aromáticas con diferentes propósitos. El taller permitirá descubrir las múltiples propiedades de estas especies y aprender su utilización en el día a día.

TRIMESTRE

El territori valencià segons els viatgers dels segles XVIII i XIX 15 o 16 de maig Talleristes: Darqueo Com era el regne de València després de l’abolició dels Furs de 1707 i amb posterioritat la irrupció napoleònica de 1808? Com el van dibuixar i descriure els viatgers? De la visió del naturalista Cavanilles a les valoracions i relats de britànics o francesos, el taller mostra un veritable fresc: paisatges, comportaments culturals que encara podem observar en part, i que en part han desaparegut.

El territorio valenciano según los viaje-

ros de los siglos XVIII y XIX 15 o 16 de mayo Talleristas: Darqueo ¿Cómo era el reino de Valencia después de la abolición de los Fueros de 1707 y con posterioridad a la irrupción napoleónica de 1808? ¿Cómo lo dibujaron y describieron los viajeros? De la visión del naturalista Cavanilles a las valoraciones y relatos de británicos o franceses, el taller muestra un verdadero fresco: paisajes, comportamientos culturales― que todavía podemos observar en parte, y que en parte han desaparecido.

Un viatge en el temps. Patrimoni subterrani en el MuVIM 10, 11 o 12 de desembre Talleristes: Darqueo Durant la construcció del MuVIM van aparèixer les restes d’una torre d’època islàmica que, previ estudi per part dels arqueòlegs, s’han conservat en el soterrani del museu. Igualment van trobars’hi testimonis de la desapareguda Quadra del Mal de Siment de l’antic Hospital General (destinada als malalts de sífilis), així com altres empremtes del passat. Amb el taller es posa a disposició dels ciutadans, i dels turistes, la possibilitat de valorar com cal la història d’un espai tan emblemàtic del centre de la capital valenciana.

Un viaje en el tiempo. Patrimonio subterráneo en el MuVIM 10, 11 o 12 de diciembre Talleristas: Darqueo Durante la construcción del MuVIM aparecieron los restos de una torre de época islámica que, previo estudio por parte de los arqueólogos, se han conservado en el sótano del museo. Igualmente se encontraron testimonios de la desaparecida Quadra del Mal de Siment del antiguo Hospital General (destinada a los enfermos de sífilis), así como otras huellas del pasado. Con el taller se pone a disposición de los ciudadanos, y de los turistas, la posibilidad de valorar como corresponde la historia de un espacio tan emblemático del centro de la capital valenciana.

Folleto MuVIM 2013 - Persones Majors  

Actividades del MuVIM 2013 diseñadas para personas mayores. Valencia

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you