Page 1

IFK Osby M A G A S I N • 2 0 21


Kvalitetsdörrar & fönster från Ekstrands Vi bygger våra fönster & dörrar med fokus på design, kvalitet och flexibilitet. Kvaliteten är inte bara känslan och optiken som produkten skall förmedla, det är även prestanda. Ekstrands produkter har marknadsledande prestanda bl.a. när det gäller värmeisoleringsförmåga. Sveriges bredaste och mest flexibla sortiment av kvalitetsdörrar & fönster. Se hela vårt sortiment på ekstrands.com. ARILD 115S G55 EK EKSTRANDS PATENTERADE YTTERDÖRR HAR SOM STANDARD MARKNADENS LÄGSTA U-VÄRDE. u=0.65w/m²K SAMT CE-MÄRKT PRESTANDA

Ekstrands är ensamma om att lämna fulla målningsgarantier och full garanti även på mörka och svarta ytterdörrar.

www.ekstrands.com 2

IFK OSBY 2021

® PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM

Familjeföretag md egen tillverkning sedan 1945


STYRELSEN

har ordet

Så har vi haft ännu en vår där vi fått bedriva vår verksamhet utifrån de restriktioner som FHM gett oss för att förhindra spridning av Covid-19. Många lag har varit i gång med träningar

sedan mitten av januari då kommunen öppnade upp konstgräsplanerna för träning. Matcher har dröjt och möjligtvis kan serierna dra igång i början av Juni. Vi vill tacka alla duktiga ledare som har lyckats hålla modet uppe hos alla våra matchsugna spelare.

Klubben har startat upp arbetet med Dip-

lomerad förening. Detta arbete görs med hjälp av Skånes FF och RF-SISU. Arbetet ska leda till att utveckla föreningen inom följande 6 områden. Inriktning och ledning, Ledarförsörjning, Spelarutbildningsplan, Ekonomisk styrning, Kommunikation samt Demokrati och delaktighet. Arbetet kan betraktas som att vi skapar en handbok för föreningen. Detta gör att man inte är beroende av unika personer utan vem som helst kan ta över en roll genom att ta del av handboken. Under vintern gjordes en enkät hos ledare, spelare och föräldrar. Utfallet av enkäten är grunden till arbetet. En ny enkät kommer göras i slutet av året för att stämma av inför fortsatt arbete.

Vi vill göra IP till en naturlig sam-

lingsplats för folk som bor i Osby. I ett första steg planerar vi för att bygga en ny kiosk som kommer att ligga i norra delen av omklädningsrummen. Vi väntar just nu på att få investeringsbidrag beviljat. Denna kiosk ska användas året om och även mitt i veckan ska man kunna få sig en kopp kaffe samtidigt som man kollar in sitt favoritlag träna eller spela match.

Långsiktigt planerar vi för att lägga ner Gamleby men detta kan bli aktuellt först när ny ishall står klar och ombyggnad av gräsplanerna kan börja. Om och när politiken kan komma överens så finns förutsättningarna för ett fantastiskt område för idrott.

2021-års styrelse. Från vänster: Björn Olsson, Johnny Alquist, Pernilla Boström, Jonas Nilsson, Örjan Persson, Frida Rosdahl, Roger Engkvist.

Vi är väldigt glada och tacksamma över att

våra sponsorer fortsätter att stötta oss trots att det har varit ett tufft år för många. Framöver kommer vi vara mer aktiva på sociala medier och alla våra lag kommer att få synas där. Håll utkik på vår hemsida IFKOSBY.se, Facebook och vår nya Instagram, ifkosbyofficiell.

Vid årsmötet i Mars fick vi två nya ledamöter

i styrelsen. Vi hälsar Frida Rosdahl och Jonas Nilsson välkomna. Därmed står vi rustade och redo för nya utmaningar.

Kostnadsbudget 2021

Admin markn , adf. övrigt

Måtte säsongen snart dra igång

6%

Dom ar licen e, årsav g s, m atch ,

på riktigt. Varmt välkomna när ni väl får besöka oss på IP.

Mat eria utbil l, läger dnin g

Lön e leda r tränar e re & kans , li

Intäktsbudget 2021 13%

Spo

nsrin

Kom m drift unalt sbid rag

Med le trän ms och ings avg.

Lott e entr riförsälj é, kio n sk ing, cup , läger, er

g

Skö tsel av

14%

anlä ggn inge n

8% 18%

21%

47%

15%

22%

Loks

töd, sam bidrag p t öv r. bid ersona l rag

36%

IFK OSBY 2021

3


Dam A och U-lag 2021

Efter en 6 säsonger lång utflykt i Åhus IF känns det oerhört roligt och spännande att vara tillbaka i min moderförening. Jag har varma känslor för denna förening och ser oerhört mycket fram emot att jobba med denna lovande trupp.

det tekniska och spelskickliga kunnandet är på en nivå som gör att stora möjligheter finns, även om man såklart måste komma ihåg att många fortfarande är ganska unga och saknar en del rutin.

Vi har varit igång med 4 pass i veckan

nande och engagemang, vi är alltid flera ledare på träningen vilket gör att träningar och allt runt laget rullar på väldigt bra. Att vi knutit Shannon Lynn till oss som målvaktstränare borgar också för kvalitet. En engagerad damsektion är också viktigt och en viktig del i visionen att ta nästa steg.

sedan mitten på januari. Restriktioner har gjort att vi ej fått spela några träningsmatcher och att vi fått anpassa våra träningar till mindre grupper. Detta har såklart gjort att det blivit annorlunda men med en positiv och kreativ trupp så känns det ändå som vi kunnat jobba på bra. Dom fina förutsättningarna med konstgräset och möjligheterna till bra tider gör att vi känner att vi fått bra förutsättningar trots pandemin. Lite osäkerhet finns såklart då vi ej fått testa mot andra lag under vår uppbyggnadsfas.

Vår spelartrupp hälsar Isabella Skagerholm

välkommen tillbaka och det glädjer oss mycket, vi har två hungriga och träningsvilliga målvakter på varje träning vilket höjer kvaliteten väldigt mycket. Återvänt har också Matilda Svensson, Klara Nilsson och Wilma Nilsson gjort. Efter en kortare utflykt är också Moa Persson tillbaka i Osby Dam. Min känsla efter våren är att vi har en hungrig, träningsvillig och mycket utvecklingsbar trupp. Jag känner också att

På ledarsidan har vi ett gediget kun-

Målsättningen för säsongen är de-

lad på flera olika saker. Att alla spelare ska utvecklas individuellt står högt på agendan. En stark individuell utveckling gör att gruppen växer sig starkare och svetsas samman. Alla ska känna att dom bidrar, vi är ju alla en del av det gemensamma minnet vi kommer ha med oss från denna tiden tillsammans. Vi ska genom att utvecklas göra varandra bra. Vi vill utveckla uttrycket ”jaget före laget” till att vara ”vad kan jag göra för laget”. När det gäller serieplacering är alltid målet att vinna alla matcher som är kvar sedan får man ser hur långt det räcker. Vår inställning och tro är att vi absolut ska kunna vinna varje vecka och när det

Damsektionen Damsektionen är bryggan mellan huvudstyrelse och ett 35-tal tjejer med tränare och ledare som idag bemannar A-lag, U-lag och F16.

4

IFK OSBY 2021

Vår uppgift har tidigare varit mer som servicefunktion. Den rollen har utvecklats i takt med att damfotbollen vuxit genom framgångar och ökat intresse. Utöver en servicefunktion vid matcher så har vi även ett ansvar för att hitta tränare och att relationer utvecklas åt rätt håll i alla led.

nu blev enkelserie ännu en säsong kommer inställning och attityd vara av största vikt.

Med dessa ord hoppas jag väckt ditt

intresse och hoppas få se dig på IP kommande säsong. Att få ditt stöd betyder mycket och vi ska tillsammans göra allt för att visa upp en underhållande och anfallsinriktad fotboll som vi också hoppas ger utdelning i poängkolumnen. ”Skicklighet och talang betyder en del, inställning betyder allt!” Fotbollshälsningar Fredrik Olsson

Bakre raden från vänster:

Örjan Persson, Lovisa Persson, Susanna Malmgren, Matilda Svensson, Tyra Carlsson, Ebba Johansson, Elin Danielsson, Klara Nilsson, Ellen Malm, Magnus Svensson

Mitten från vänster:

Ida Nilsson, Amanda Andersson, Isabella Sjöstedt, Jill Nordqvist, Julia Billinger, Emmy Persson, Maja Persson, Klara Sjödin, Magnus Persson, Alva Carlsson, Emma Nilsson

Nedre raden från vänster:

Fredrik Olsson, Isabella Skagerholm, Moa Persson, Linnea Fager, Maja Jönsson, Vera Hardö, Malva Forsell, Filippa Saistam, Ebba Svensson, Linnea Wallenborg, Elsa Lindhe, Mats Sjödin

Damsektionen har tappat några medlemmar så nu söker vi nya engagerade personer som älskar fotboll och vill göra en liten insats för IFK Osbys fantastiska tjejer. Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta oss via Sanne Nordh på telefon 073-070 73 65 PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


since 1931

elektriska ab Osby 0479 - 177 50

Elföretaget med över 85 år i branschen! Vi utför alla typer av el-, tele- och datainstallationer åt såväl industriföretag som kommuner och privatpersoner.

I vår välsorterade butik erbjuder vi välkända märken inom småel, armaturer, vitvaror, dammsugare, köksmaskiner m m.

OREDSSONS ELEKTRISKA

HEMSIDA & E-POST

ÖPPETTIDER

V. Järnvägsgatan 19 283 31 Osby Tel 0479-177 50

www.oredssonsel.se www.elkedjan.se bengt@oredssonsel.se

Mån-Fre 09-18 Lör 10-13

www.kjellsa.se

Hos oss finns elektriker som kan det mesta vad gäller olika typer av eltjänster inom alla tänkbara miljöer. Inget jobb är för litet eller för svårt för oss och vi arbetar ständigt för att all personal alltid är uppdaterade inom branschen. Kontakta oss när du behöver hjälp!

IFK OSBY 2021

5


Herr A-lag 2021

Hej alla, här kommer en lägesrapport från herrlaget. Inför 2021 blev det, precis som de senaste åren, en ordentlig omsättning på spelare. Det är 8 spelare som lämnat för andra föreningar, och det är 8 som kommit till. Alla nya har spännande egenskaper som berikar gruppen. Vi har en rejäl trupp med 23-25 spelare som nästan alla har en fantastisk inställning till att träna och utvecklas.

Vi har också en ung trupp, och bygger för framtiden. Här finns mycket talang som är intressant att försöka förädla. Vi ser en intressant säsong framför oss, och hoppas att vi snart kommer igång med matcher, och att vi kan hälsa publiken välkommen till IP igen. Niclas Lindeqvist Tränare IFK Osby

Även om vi som alla andra har fått förhålla oss till restriktionerna som påverkar både träningar och matcher, så tränar vi på med full energi och glädje. Jag kan inte annat än imponeras av gruppens inställning.

Bakre raden från vänster:

Lukas Andreasson, Caesar Lorentzson, Amar Hamzic, Eric Bergman, Eldin Osmani, Bulut Bahceci, Alex Uhlin

Mitten från vänster:

Emil Nilsson, Alexander Saistam, Ludvig Lindmark, Mohammad Hawa, Malte Nilsson, Algot Pramberg, Oliver Wemlerth, Otto Nilsson

Nedre raden från vänster:

Kristoffer Blom, Niclas Lindeqvist, Phira Songcharoen, Melker Engqvist, Vangelis Boutinas, Roger Engqvist, Johan Lindhe

Glenn 070-243 49 16 Södra Portgatan 36, Osby 6

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


– HELA DENNA SIDA ÄR SPONSRAD AV NOHA –

Nu går IFK Osby ut med en efterlysning för

att på så sätt nå ut till alla spelare som har ett förflutet i föreningen, men där andra intressen tagit över. – Vi vill vara en gemensam nämnare och en länk tillbaka till den gemenskap och kamratskap som finns i alla lag. Ambitionen och förhoppningen är att alla ska känna sig välkomna tillbaka till föreningen, förklarar Micke. Tänk om vi sen kunde få till en seniorsektion som komplement till dam-, herr- och ungdomssektion. Det vore helt fantastiskt.

En återförening

IFK Osby efterlyser ”gamla” spelare Ä

ven om mycket fokus handlar om barn och ungdomars intresse för fotboll och med allt vad det innebär, så är föreningen också mån om att förankra kulturen i föreningen. – Vi måste även jobba för att vara en mötesplats för dem som spelat färdigt i våra lag, förklarar Micke Pålbrink Där finns så mycket kunnande, glädje och kamratskap som vi vill behålla. Vi vill därför bli betydligt bättre på att behålla våra äldre medlemmar i föreningen.

I första hand handlar det om att få till nygamla möten och att ta upp kontakten med sina gamla lagkamrater. – Ja det finns säkert mängder med minnen som skulle behöva dammas av och glädjas över. Vi kan erbjuda en mötesplats här för alla IFK-are. Hit är alla välkomna på fika spontant, kanske som uppladdning inför kommande hemmamatcher eller som vi också tänkt oss, vid återkommande möten i en seniorsektion. Vi kommer nu att försöka lokalisera våra tidigare medlemmar. Tyvärr finns det inget register att utgå från. Så vi hoppas på hjälp. Ni som läser detta och känner någon som känner någon osv. Vi är på gång och har en generell inbjudan på gång åt er. Det vore helt fantastiskt att få hälsa alla er välkomna tillbaka till IFK Osby, avslutar Micke Pålbrink.

IFK OSBY 2021

7


Herrjuniorer 2021 Vi är ett gäng killar födda -04,-05 och -06. Vår vision är att kunna spela en fotboll som får publiken att må bra. Vi skall försöka göra livet svårt för våra motståndare genom jobba hårt, bra passningsspel och ha bra attityd. Vi skall vara bekväma att både ha boll och samtidigt låta motståndarna ha boll.

Målsättningen är att A-laget skall bestå av killar från egna leden och gärna då från J-lag anno 2021 Tränar och guidar gör Thomas Avinder och Waleed Aljanadi

Bakre raden från vänster:

Vilmer Svensson, Oskar Engqvist, Kevin Simu, Anton Avinder, Emanuel Ibasfalean Sandescu, Moltas Ernstling

Mitten från vänster:

Thomas Avinder, Albin Thulin, Liam Nilsson, Kian Ekstrand, Waleed Aljanadi

Främre raden från vänster:

Alvin Palmgren, August Bengtsson, Mustafe Hassan, Milan Van de Luitgaren, Ludwig Segerfur, Jacob Yngvesson

Har ni frågor som på ett eller annat sätt rör föreningen, så hjälper vi gärna till. Vill ni kontakta oss, så är kansliet bemannat mån – tis och tors – fre mellan klockan 9–13.30. Telefon 0479-15095 eller e-post ifkosby1919@gmail.com.

OSBY MÅLERI 0479 - 148 68 Jorge 073-326 64 26 8

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


IFK OSBY 2021

9


arit ledarstab v lika värde. ch o n tegratio

re

na n i v r ä a l vi al

r ä d i r e .000 kr t t o l i ut ca 100 v t r Halva potten • ett lotteri dä la t e d e r t en Varje å gslotteri. m lotterie tten •

Halva po

får geno rt förenin IFK Osby tten är vå h o c p o a re lv a a n 0 kr. H Lottpris 2 många vin t. r e li h b m t e sa D rk Halva potten är vå sve i vinster. r ungdom å v ll ti lp uhjä på ICA SDet blir m lai rvinster. d ovärderlig n a h u d ten när o tt L lo . it n n a a ss ka hjälp till använd bort iovärderlig så kan du de summa ra. te n re in ra e a u v m d u ts r n o e Vinn också pre Då dras m en du kan för 300 kr. m t lanen t e e rk rk a a rm . Vinstpdu pe ångVinner uperm S ig A a inte så k IC m å m p o att k u köpa er vi dig lp ten kan d jä h så i permarket för 300 arket. vårt kansl A Superm IC Kontakta å p h c o a ten kan du köpa på år hemsid finns på v

Kontakta vårt kan

finns på vår hemsid

Halva potten

-ett lotteri där vi alla är vinnare

H

alva potten är vårt föreningslotteri. Varje år delar vi ut ca 100.000 kr i vinster. Det blir många vinnare och IFK Osby får genom lotteriet en ovärderlig hjälp till vår ungdomsverksamhet.

Vinner du inte så kan du använda nitlotten när du handlar på ICA

Supermarket för 300 kr. Då dras lottpriset av i kassan. Lotten kan du köpa på ICA Supermarket eller under hemmamatcher för seniorlagen men du kan också prenumerera. Kontakta vårt kansli så hjälper vi dig att komma igång. Vinstplanen finns på vår hemsida och på ICA Supermarket.

Lottpris 20 kr

Stötta IFK Osby

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel-koncernen årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige.
 Det fina är att du kan vara med och bestämma vilka föreningar som ska få del av pengarna.
Det kostar ingenting att vara med. Men du kan göra stor skillnad för vår klubb! Så anmäl på nedanstående länk; https://www.svenskaspel.se/grasroten eller i din spelbutik i samband med att du lämnar tipset nästa gång.

10

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


Bli VIP-medlem Våra VIP-medlemmar stöttar IFK Osby lite extra. Förutom att ni har någon form av engagemang till föreningen, ett gott hjärta och viljan att bidra, så gillar ni troligen också att titta på våra lag som spelar. Eller så har ni helt andra anledningar. För vår del spelar det ingen roll. Det viktiga är att så många som möjligt stöttar vår verksamhet. Det visar att vi gör något viktigt. Därför är våra VIP-medlemmar så viktiga för oss. I grunden är det ett stödmedlemskap, men som VIP får du gratis inträde till alla våra matcher under hela säsongen. Vi bjuder dessutom på kaffe. Bara visa fram kortet så visar vi vår tacksamhet. Nu söker vi fler VIP-medlemmar till säsongen 2021. Du kontaktar vårt kansli för för mer information. Det gör du genom telefon eller e-post. En VIP-medlem betalar 499 kr. Tel. 0479-150 95 E-post ifkosby1919@gmail.com

VIPKORT

Bli stödmedlem i IFK Osby IFK Osby med ca 900 medlemmar, är kommunens största förening. Räknar vi sen in alla föräldrar, moroch farföräldrar så engagerar föreningen en väldigt stor del av oss som bor i Osby. Det vi gör har därmed stor betydelse för väldigt många. Det är ett stort ansvar som vi axlar med glädje. Samtidigt skapar detta en stor verksamhet med en idrottsplats som ska underhållas och ett hundratal ledare och tränare som flera gånger i vecka tar hand om vår killar och tjejer. Vi behöver både engagemang och ekonomisk hjälp. Allt från bidrag till olika former av försäljning. Du kan också bidra genom att bli stödmedlem. Det innebär inga åtaganden mer än att vi hoppas att du är intresserad och följer våra lag. Men för oss blir det en intäkt som oavkortad går till vår ungdomsverksamhet. För att bli stödmedlem så kontaktar du vårt kansli via telefon eller via epost för mer information. Det kostar 100 kr. Tel. 0479-150 95 E-post ifkosby1919@gmail.com

2021

kap, luderar medlems Detta årskort ink och damers r rra he till tré en fri samt kaffe. hemmamatcher,

Uppvisas i entrén

Pris: 499:-

r 49 9:-. ni på kansliet fö VI P-kort köper

Följ oss på våra sociala kanaler @ifkosbyofficiell @ifkosbyföreningssida

LEIF NILSSONS BILVERKSTAD Service – Reparation – AC-service S. Portgatan 33, 283 50 OSBY • Tel. 0479 - 151 49

IFK OSBY 2021

11


Västra Järnvägsg. 25 a, Osby 0479-133 60 • 076-088 56 88 www.restaurangpizzeriafamiljeiosby.com

12

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


BRÖDERNA CARLSSONS BYGGPLÅT HB Vi utför allt inom Byggnadsplåtslageri

0479-310 76 Industrigatan 8, Osby Bostad 0479-314 55 • Biltel. 070-245 63 20

IFK OSBY 2021

13


Välkomna till Fotbollsskolan TRÄNING: Sker på konstgräsplanerna på Osby IP måndagar 17.30–18.30. Hela anläggningen står till vårt förfogande. Fokus kommer ligga på laganda, rörelseglädje, kroppskännedom och självklart skoj med boll tillsammans med gamla och nya kompisar. • Ta med boll och flaska till varje träning och kom ombytt.

MATCHER: OP: Spelar vi på 7-manna konstgräsplan Osby IP, g den 19/4 kl 17:00 på konstgräsplanen Idrottsplats. normalt torsdagar Osby 17.30–19.00 (avvikelser kan drar igång årets första träning direkt efter uppropet. förekomma vid långhelger etc.). Matchtiden är 25min och vi kommer spela 5 NG: motpå5Osby inklusive målvakt. Matcherna å konstgräsplanerna IP måndagar 17.30–18.30. Hela kommer att dömas av IFK Osbys ungdomsdomare. ningen står till vårt förfogande. Fokus kommer ligga på laganda, Kiosk & och korvgrillning samband med matcher glädje, kroppskännedom självklart skojimed boll tillsammans arrangeras av IFK Osby. amla och nya kompisar.

LEDARE: Vi erbjuder dig som förälder den fantastiska möjligheten att engagera dig i ditt barns fotbollsintresse. Som ledare i fotbollsskolan krävs inga förkunskaper inom fotboll, det viktigaste är ditt engagemang och positiva inställning till barnens utveckling. Gemensamt har vi en genomgång i klubbstugan om vad man som ledare kan tänka på. Alla frivilliga ledare kommer att få en räningströja med IFK Osby logga. Vi ses i sommar! Pernilla, Emma, Björn och Johan IFK Osby

sta träningstillfället är den 19/4. med boll och flaska till varje träning och kom ombytt. LAG:

Alla barn kommer att delas in i lag om ca 9-11

HER: spelare. Vi kommer att försöka tillgodose vi på 7-manna konstgräsplan Osby IP, normalt torsdagar 17.30–19.00 specifika önskemål om lagtillhörighet eller att lser kan förekomma vid långhelger etc.). Start onsdag 29/4. få spela ihop med en kompis så långt det går. iden är 25min och vi kommer spela 5 mot 5 inklusive målvakt. Önskemål anges på inskrivningsformuläret. erna kommer att dömas av IFK Osbys ungdomsdomare. & korvgrillning i samband med matcher arrangeras av IFK Osby.

rn kommer att delas in i lag om ca 9-11 spelare. Vi kommer öka tillgodose specifika önskemål om lagtillhörighet eller att a ihop med en kompis så långt det går. Önskemål anges på ningsformuläret.

E: uder dig som förälder den fantastiska möjligheten att engagera tt barns fotbollsintresse. Som ledare i fotbollsskolan krävs inga skaper inom fotboll, det viktigaste är ditt engagemang och positiva ning till barnens utveckling. Gemensamt har vi en genomgång i tugan om vad man ledare kan tänka på. 14 som IFK OSBY 2021 villiga ledare kommer att få en Träningströja med IFK Osby logga. sommar!

Välkomna till

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


d

se r e t per

Ex

92 9 1 an

Er trygga & långsiktiga partner inom företagstelefoni!

a l l a d e m Vi jobbar h c o r e r ö t a r ope . t r o p p u s n e g e n e r a h Läs mer på www.pmr.nu | kontakt@pmr.nu | 0451-38 19 00 Hässleholm | Kristianstad | Ystad | Malmö | Helsingborg IFK OSBY 2021

15


Välkommen till våra digitala kanaler Vår hemsida: www.ifkosby.se Allt om våra lag: www.laget.se/ifkosby Följ oss på Facebook: www.facebook.com/ifkosbyforening Följ oss på Instagram: @ifkosbyof ficiell

13 900:-

Välj en svensktillverkad garageport från TF Osbyporten, över 10 000 storlekar på lager

16

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


r e t e h y n a l a k Lo ! n a k c e v i r a g a 7d

IFK OSBY 2021

17


F-06 Bakre raden från vänster: Tindra Avinder Tilde Johansson Magnus Henriksson Agnes Eddysson Wilma Johansson

Främre raden från vänster: Ronja Henriksson Wilma Nilsson Eija Sahlin Malva Erlandsson Maria Cortas

P-07 Bakre raden från vänster: Percy Norrman Lukas Vizgirda Daniel Ibasfalean Sandescu Roger Johansson Hjalmar Svensson Ludwig Olofsson Sillberg Martin Olofsson

Främre raden från vänster: Benjamin Persson Mica Jarl Warvan Zuher Malihan Theo Johansson Hugo Lindberg David Andersson Wille Pålsson

F-07 Bakre raden från vänster: Signe Malmberg Alissia Dreco Josefin Yngvesson Nova Celin Maja Gref Johanna Norekvist

Främre raden från vänster: Molly Moberg Isolde Jönsson-Truedsson Jetlira Elezi Molly Nilsson Sara Andersson Tilda Sjödin Leia Frostensson

18

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


IFK OSBY 2021

19


P-08 Bakre raden från vänster: Melvin Pehadzic

Mellersta raden från vänster: Olle Stjernqvist Vincent Pehadzic Leon Henriksson

Främre raden från vänster: Vincent Bengtsson Melvin Karlsson Tim Malmgren Aidan Mikic Wayne Irakoze

P-09 Bakre raden från vänster: Jim Johansson Samin Stanekzai Erik Persson Abathr Saleem Hjalmar Hansson Hameed Alhamami

Främre raden från vänster: Mathias Johansson Harley Andersson Oskar Bjerg Walid Elnaggar Alfred Lövsund Liam Andersson Joes Bjerg

20

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


thermia.se/inverter

Du vet redan att du kan spara mycket pengar på att installera en bergvärmepump. Utmaningen är att göra affären så bra som möjligt, genom att välja rätt märke och rätt modell. Vi är säkra på att nya Thermia Diplomat Inverter kommer tillgodose dina behov. Kontakta oss så berättar vi allt du behöver veta om framtidens energisystem.

A+++

A++ * Med styrning: Då värmepumpen är installerad i ett värmesystem som styrs via värmepumpens reglerdator. Utan styrning: Då värmepumpen ej är kopplad till ett värmesystem, samt utan att räkna med funktionen hos den inbyggda.

PIONJÄREN INOM VÄRMEPUMPAR

www.comfort.se • 0479-134 41 • Fabriksgatan 4, Osby IFK OSBY 2021

21


F-09/10 Bakre raden från vänster:

Nellie Sandborg, Ebba Nilsson, Elsa Jönsson, Lovis Lindberg, Emilia Ekberg, Isabella Dahlman, Moa Lindhe

Mellersta raden från vänster:

Fredrik Nilsson, Saga Uhlin, Tuva Uhlin, Nova Nyström, Amra Suljic, Alice Nilsson, Tova Johansson, Marie Nilsson

Främre raden från vänster:

Inez Karlsson, Smilla Dagneryd, Maja Nilsson, Tova Nilsson, Tilde Svensson, Stella Lööw, Inez Carlsson

P-10 Bakre raden från vänster: Emma Karlsson

Mellersta raden från vänster:

Elis Jönsson, Zeke Carlsson, Neo Frostensson, Majd Shafa Omri, Melvin Alic, Turki Alibrahim, Leo Nilsson

Främre raden från vänster:

Bojan Balen, Liam Balen, Isac Jönsson, Gaston Bengtsson, Viggo Julin, Lucas Nyborg, Tobias Juhlin

P-11 Bakre raden från vänster:

Henrik Slätt, Jack Nilsson, Ties Köster, Emil Slätt, Marie Nilsson, Liam Ekberg, Hugo Balte, Theofik Pehadzic, Henrik Lundberg

Mellersta raden från vänster:

Charlie Carviken, Olof Nilsson, Almin Dokic, Texas Thomasson, Anton Jacobsson, Vilmer Forsberg, Erik Bendz Lundberg, Khaled Jomaa

Främre raden från vänster:

Robert Costan, Luan Hyseni Castro, Sam Hakizimana, Albin Nilsson, Muhamed Redzov, Oskar Bendz Lundberg, Maddox Nkezabera Link

22

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


SafePartner – Också vi är lagspelare!

IFK OSBY 2021

23


F-11/12 Bakre raden från vänster: Engla Svennarp Ronja Nilsson Agnes Walthersson Åsa Brorsson Agnes Atterklev Elsa Reimer Shahed Aljanadi

Nedre raden från vänster: Nova Lööw Majken Ekstrand Molin Livia Zaar Elise Persson Ebba Dahlquist Ellie Reimer

P-12 Bakre raden från vänster: Branimir Balen, Emma Jönsson

Mellersta raden från vänster:

Leo Lindström, Loui Sjölander, William Ledin, Casper Isaksson, Jibril Salou Goitom, Benjamin Månsson, Helmer Edvinsson

Främre raden från vänster:

Maximilian Ekstrand, Kaan Subasic, Anton Nilsson, River Nilsson, Dylan Persson, Mattis Kvant, Milton Levin

P-13 Bakre raden från vänster:

Leonardo Schiöll, Milo Danielsson, Bulut Bahceci, Ella Listerud, Maximilian Boström

Mellersta raden från vänster:

Malcolm Bahceci, Vilmer Malm, Wilma Bornander, Marley Thulin, Wilton Pozderac, Mille Hallberg, Ishak Sukurica

Främre raden från vänster:

Johan Bornander, Albin Shala, Almin Skoric Olovsson, Wilhelm Frid, Ebbe Svensson, Erik Wendel, Pernilla Boström

24

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


IFK OSBY 2021

25


Visste Du att vi utför: • Rensning av ventilationskanaler • Filterbyten • Montering av kajgaller • Läckagemätning av ventilationskanaler • Funktionskontroll av ventilation, även Riksbehörighet • Rådgivning vid val av uppvärmningskälla

OSBYSOTARN

FORSGATAN 1, 283 36 OSBY Tel. 0479-136 60 Fax 0479-101 97

26

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


Vi hjälper dig som lackerar, målar eller rostskyddar... ...lastvagnar, personbilar och industriprodukter. Helt enkelt en rad utvalda, ledande leverantörer av produkter och tillbehör som jobbar tillsammans med oss för att du skall kunna göra ett effektivt arbete

Olsson & Ekberg AB • Svetsvägen 3, Osby • 0479-165 65 • www.oeab.se IFK OSBY 2021

27


Härliga bilder på några av spelarna i P-12 Från vänster: Maximilian Ekstrand, Helmer Edvinsson, Milton Levin

28

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


VI STÖDJER EN FÖRENING SOM SKAPAR GEMENSKAP OAVSETT KÖN, URSPRUNG ELLER UTSEENDE. Vi erbjuder sallader, bakpotatis, pajer och många olika baguetter & smörgåsar

www.kalbynet.se BOX 62 • S. PORTG 28 • 283 21 OSBY 0479-421 20 • service@kalbynet.se HEMSIDOR TILL FÖRETAG • WEBBSHOP UTBILDNING/SUPPORT • WEBBUTVECKLING

Mån-Fre Lör Sön

06.00-18.00 06.00-16.00 08.00-16.00

Postgatan 2 OSBY 0479-106 16

0479-131 20 • www.olssonscolorama.se IFK OSBY 2021

29


Er kompletta logistikpartner Företaget som arbetat med tredjepartslogistik i mer än 40 år.

~ Med egna lagerlokaler och ett nära

samarbete med både större och mindre transportörer erbjuder vi tjänster och totallösningar åt företag inom många olika branscher.

~ Vi skräddarsyr och anpassar lösningar

efter era behov och ansvarar för lagerhållning, hantering, administration och distribution.

~ Oavsett omfattning av uppdrag får du

alltid personlig service av personal med mångårig erfarenhet och kompetens.

0451-775520 Norra Vägen 43, 280 20 Bjärnum • info@transportsektionen.com • www.transportsektionen.com

Vald till Sveriges bästa Specialistresearrangör 2020

ALLT FÖR DIN AMERIKARESA Skräddarsytt • Paketresor Rundresor med svensk reseledare

www.swansons.se

0479-31620 Tegvägen 3, Osby 30

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


• ALLA BILMÄRKEN • ALLA FÖRSÄKRINGSBOLAG • KVALITETSREPARATIONER MED MILJÖANSVAR

Välkommen till en komplett bilverkstad! Osby Billack AB är en fullfjädrad verkstad efter 35 år i branschen. Vi kan hjälpa er bland annat med:

•Plåt- och lackskador •Däck & Hjulinställning •Bilglas

Kostnad

sfri låne

bil! Doc

•AC-service •Bilverkstad •Rekonditionering

k inte de

nna.

Regnbågsv. 9 • Norra Industriområdet • 283 44 Osby. 0479-136 50 • info@osbybillack.se • www.osbybillack.se


2021 års seriespel för våra representationslag. Skånes FF har informerat om att distriktets tävlingsverksamhet kommer starta efter 1 juni. Undantag är distriktets DM slutspel som är inställt och damer division 2 sydöstra Götaland som efter ett regionalt beslut spelas som enkelserie med start i slutet av juni.

DAM Div 2 sydöstra Götaland 28/6 19:00 4/7 15:00 14/8 14:00 21/8 15:00 28/8 13:00 4/9 12:00 11/9 14:00 18/9 14:00 25/9 13:00 2/10 14:00 9/10 14:00

IFK Osby - Karlskrona FF Näsum - IFK Osby IFK Osby - Vinslövs IF Broby IF - IFK Osby IFK Osby - Lörby IF IFK Karlshamn - IFK Osby IFK Osby - Ronneby BK Åhus IF - IFK Osby IFK Osby - Älmhults IF IFK Osby - Växjö BK BK Union - IFK Osby

HERR Div 5 nordöstra Skåne 4/6 19:00 10/6 19:00 18/6 19:00 29/6 19:00 3/7 14:00 8/7 19:00 12/8 19:00 20/8 19:00 24/8 18.30 28/8 14:00 5/9 13:00 11/9 13:30 19/9 13:00 25/9 16:00 3/10 13:00 9/10 13:00 16/10 14:00 24/10 13:00 30/10 13:00 7/11 14:00 13/11 13:00 21/11 13:00

32

IFK OSBY 2021

Bjärnums GoIF - IFK Osby IFK Osby - Edenryds IF Tosteberga/Nymölla IF - IFK Osby IFK Osby - Hästveda IF Sibbhults IF - IFK Osby IFK Osby - Sibbhults IF Farstorps GoIF - IFK Osby IFK Osby - Wä IF IFK Osby - Vinnö IF Nävlinge IF - IFK Osby IFK Osby - Hanaskogs IS Vinnö IF - IFK Osby IFK Osby - Broby IF IFK Osby - Bjärnums GoIF Edenryds IF - IFK Osby IFK Osby - Farstoprs GoIF Wä IF - IFK Osby IFK Osby - Nävlinge IF Hanaskogs IS - IFK Osby Broby IF - IFK Osby IFK Osby - Hästveda IF IFK Osby - Tosteberga/Nymölla IF

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


e d en o b re tt Bä f ör alla!

OSBYBOSTÄDER AB Besöksadress: Östra Järnvägsgatan 5 (Parkgatan 1, t.o.m 30/4) Postadress: Box 21, 283 21 Osby IFK OSBY 2021 33 0479-52 84 20 • info@osbybostader.se • www.osbybostader.se


Damlagets sista match för 2020 Damlaget har inte spelat en seriematch sedan den 4 oktober 2020 då de mötte Smålandsstenar och vann med 8-1. Nästa match de spelar blir den 28 juni mot Karlskrona FF. Bakre raden från vänster: Elsa Lindhe, Elin Danielsson, Moa Persson, Linnea Fager, Ida Nilsson, Jill Nordqvist, Emmy Persson, Emilia Danielsson, Alva Tomasson, Ellen Malm Främre raden från vänster: Emma Nilsson, Ebba Svensson, Renée Salomonsson, Filippa Saistam, Lovisa Nordh Axelsson, Julia Billinger

PÅ GÅNG 2021 10 JUNI

Herrlagets första hemmamatch 19:00 mot Edenryds IF

28 AUG

Fotbollens dag på Osby IP.

28 JUNI

Damlagets första hemmamatch 19:00 mot Karlskrona FF.

11 NOV

Ungdomssektionens avslutning på Borgen

DEC

Lions Cup i Sporthallen

www.OSW.se

34

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


Vi investerar i framtiden.

Som kund i Sparbanken Skåne är du med och utvecklar samhället, förverkligar idéer och hjälper människor att växa. Vi investerar en stor del av bankens överskott i föreningsliv, idrott, kultur och andra initiativ som engagerar människor i alla åldrar och bygger framtidstro. Välkommen till Sparbanken Skåne.

Läs mer om hur vi investerar i framtiden på sparbankenskane.se/framtiden

IFK OSBY 2021

35


Tänk om naturens energi räcker åt oss alla? Vår mission är att skapa en mer hållbar framtid genom att hämta energi från lokala naturkällor. Våra produkter förser ditt hem med kyla, värme, ventilation och varmvatten – för ett perfekt inomhusklimat med minimal påverkan på miljön. IT’S IN OUR NATURE

NIBE.SE

Kontakta oss för kostnadsfri offert!

Öppettider: Mån - tors 12.30 - 16.30 | Tegvägen 5, Osby, 0479- 146 04 36

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


Per-Ola

0733-31 26 10

Rickard

0733-31 26 11 IFK OSBY 2021

37


38

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


VÄLKOMMEN TILL OSBYS FRÄSCHASTE MATBUTIK OCH STOLT SPONSOR TILL IFK OSBY!

OSBY

IFK OSBY 2021

39


Ungdomssektionen Ungdomssektionen i IFK Osby har som mål att arbeta för en så bra och inkluderande barn- och ungdomsverksamhet som möjligt. Barn- och ungdomsverksamheter behövs idag i ett samhälle där vi ser en ökad psykisk ohälsa och där många barn inte når upp till de dagliga rekommendationerna för aktivitet. Aktiviteterna idag sträcker sig från vår populära fotbollsskola och våra träningsgrupper för barn och unga. Även i IFK Osbys ungdomssektion har verksamheten påverkats rejält av pandemin. Vi har inte kunnat ordna utbildningar för våra ledare, domare eller för den delen våra ungdomar som skulle vara ett led i den nya spelarutbildningsplan som sjösattes ifjol. Vi har dock inte legat på latsidan utan verkat för att detta ska fungera när det väl släpper, och det verkar nu göra det så smått. I föreningen har vi tagit ett steg till i ett samarbete med SvFF, Skåneboll och SISU. Diplomerad förening heter satsningen och mycket kring detta handlar om barnoch ungdomsfotbollen. I samband med detta har vi lyckats förstärka u-sektionen med ett antal engagerade och kompetenta föräldrar och ledare som just nu arbetar med att identifiera sådant som vi behöver

40

IFK OSBY 2021

bli bättre på. Det blir ett ordentligt omtag men det kommer att bli ett stort steg framåt för vår verksamhet. Äntligen har matcherna kommit igång igen för pojk- och flicklagen. Träningsfliten har det inte varit något fel på denna långa försäsong och att nu få kliva ut till match är något stort och glädjen är verkligen påtaglig bland spelarna. Vi kan till och med välkomna lite publik och bara det är ett ordentligt steg framåt. Se bara till att låta ledare och domare sköta matchen. Även i år har Skåneboll särskilda föreskrifter för spelare, ledare och publik för att få till justa matcher. Miljön kring speciellt domare har blivit tuffare och vi måste hjälpas åt för att behålla dessa så att vi även fortsättningsvis ska kunna spela fotboll på rätt sätt.

Till slut vill vi även säga att vi ständigt letar efter engagerade personer som kan tänka sig att vara med och utveckla fotbollen i IFK Osby. Man får gärna hoppa in hos oss i u-sektionen, eller kan man bli en resurs i ett lag. Det finns alltid hål att fylla och man får så mycket tillbaka. Alla är välkomna. Vi ses där ute.

Notera! Att engagera sig har ingen lägsta

gräns vad gäller ålder – men det krävs en hög nivå av mod för att ta sig tid samt att ta och dela ansvar för barnens bästa i dagens samhälle.

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


SPECIALSNICKERIER SEDAN 1937

CENTRUMTANDLÄKARNA Tandläkarna Marcus Banke och Brian Seguya Hälsar gamla och nya patienter Välkomna till våra nyrenoverade lokaler.

Vi sätter patienten i Centrum.

Vi är specialister på måttbeställda produkter. Vi kan göra fönster, dörrar, portar, trappor, bänkskivor, bokhyllor och mycket annat, hur de än ser ut. Det enda som krävs är måtten!

Br.Nilssons

SNICKERIFABRIK AB Värmevägen 10, 283 43 Osby 0479-108 69 www.brnilssons.se

• V. Storgatan 20 Osby • Tel. 0479-133 33

Det lönar sig att samla allt hos oss.

Bli Guldkund. Läs mer på lansforsakringar.se

lansforsakringar.se IFK OSBY 2021

41


IFK Osby rewind En tillbakablick till några få av många serievinster som skett under åren.

Herr A-lag - Serieseger 1975 Div. 4

Herr A-lag - Serieseger 1987 Div. 3

Herr A-lag - Serieseger 2012 Div. 5

42

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


Dam A-lag - Serieseger 2018 Div. 3

P-01 - Serieseger 2016 P15 NÖ

F-06 - Serieseger 2019

F-05 - Serieseger 2019 IFK OSBY 2021

43


Vi gör det svåra enkelt

www.refarevision.se • 0479-126 20 • Esplanadgatan 1B • 283 23 Osby 44

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


ÖVNINGSKÖRA?

Handledarutbildning 250:-/pers. syntest & fika ingår

Tel 0479 - 107 39

www.goingetrafikskola.com Gör som golf & fotbollsplaner! Använd våra kvalitetsprodukter

X

EED är ett nytt varumärke som förenar proffsprodukter och kunskap i syfte att hjälpa privatpersoner att få den ultimata gräsmattan. Vi är först med att tillgängliggöra beprövade proffsprodukter för privatmarknaden. Vi blandar 40 års erfarenhet och expertkunskap med innovativa lösningar för att våra kunder ska kunna nå perfekt resultat på ett nytt och enkelt sätt.

En unik gräsart med unika egenskaper, bara hos XEED!

w w w.f r i t a b.s e www.xeed.se

/xeed.se

/xeed.se

info@xeed.se

www.xeed.se

Arbetsmyra www.airtec.se

M o d e l l g a t a n 9 O s b y • Te l e f o n 0 479 -16 3 50

En flitig arbetskamrat

För att lyckas måste alla i ett företag dra sitt strå till stacken. - Ingen kedja är starkare än den svagaste länken

Pneumatik Vakuum Specialprodukter

AIRTEC Pneumatic Sweden AB Box 120, Gerfasts väg 6 283 22 Osby Telefon 0479 - 126 00 Telefax 0479 - 127 19 Internet www.airtec.se E-post

mail@airtec.se

IFK OSBY 2021

45


ER KRAFTFÖRDELNINGSPA Nyhet! ER KRAFTFÖRDELNINGSPA Nyhet! ER KRAFTFÖRDELNINGSPA ER ER KRAFTFÖRDELNINGSPAR KRAFTFÖRDELNINGSPA ER KRAFTFÖRDELNINGSPAR ER KRAFTFÖRDELNINGSPAR Nyhet!

Kondensatorer LS-Fördelningar Kondensatorer LS-Fördelningar ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER Kondensatorer LS-Fördelningar ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER Kondensatorer LS-Fördelningar ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER Kondensatorer LS-Fördelningar ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER SEBAB AB ERSEBAB KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER AB

LS-Ställverk LS-Ställverk LS-Ställverk LS-Ställverk LS-Ställverk

LS-Ställverk SEBAB AB SEBAB AB SEBAB AB 1 1 SE-213 MALMÖ, Sweden. Bariumgatan SEBAB AB Bariumgatan , ,SE-213 MALMÖ, Sweden. SEBAB AB KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER ER ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER ,,SE-213 SE-213 MALMÖ, Sweden. Bariumgatan 1 Bariumgatan 1 , MALMÖ, Sweden. SE-213 MALMÖ, Sweden. Bariumgatan 1 Bariumgatan 1 ,, SE-213 MALMÖ, ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER ER ER SE-213ER MALMÖ, Sweden. Sweden. Bariumgatan 1 ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER ER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER KRAFTFÖRDELNINGSPARTNER

LS-Fördelningar LS-Fördelningar LS-Fördelningar LS-Fördelningar LS-Fördelningar

LS-Ställverk LS-Ställverk LS-Ställverk LS-Ställverk LS-Ställverk LS-Ställverk Kondensatorer LS-Fördelningar LS-Fördelningar LS-Ställverk

Transformatorer Transformatorer Transformatorer Transformatorer

MS-Ställverk MS-Ställverk MS-Ställverk MS-Ställverk

Ny

Transfo Transform Transform Transfo Transfo

Transfo Tel. +46

Tel. +46-40 Tel. +46 Tel. +46-40 Email. infoin Tel. +46 Email. Tel. +46 Email. info Email. Email. infoin

Email. Email. in in

Transformatorer MS-Ställverk ndensatorer Transformatorer MS-Ställverk LS-Ställverk Transformatorer Transformatorer MS-Ställverk 05 10 MS-Ställv Tel. +46-40-601 0500. 00. Fax. +46-40-601 Tel. +46-40-601 05 Fax. +46-40-601 05 10 ndensatorer Kondensatorer LS-Fördelningar LS-Fördelningar LS-Ställverk LS-Ställverk Transformatorer Transformatorer MS-Ställverk MS-Ställv ndensatorer Kondensatorer LS-Fördelningar LS-Fördelningar Tel. +46-40-601 05 00. Fax. +46-40-601 05 10 213 MALMÖ, Sweden. Email. info@sebab.se www.sebab.se Tel. +46-40-601 05 00. Fax. +46-40-601 05 10 LS-Ställverk LS-Ställverk Transformatorer Transformatorer MS-Ställverk MS-Ställv Kondensatorer LS-Fördelningar LS-Fördelningar LS-Ställverk Email. LS-Ställverk Tel. +46-40-601 05 00. Fax. +46-40-601 05 10 Transformatorer Transformatorer MS-Ställverk 3AB MALMÖ, Sweden. Email. info@sebab.se www.sebab.se Bndensatorer SEBAB AB Tel. +46-40-601 05 00. Fax. Tel. +46-40-601 +46-40-601 05 05 10 00. Fax. MS-Ställv +46-40-6 213 MALMÖ, Sweden. info@sebab.se www.sebab.se Tel. +46-40-601 05 00. Fax. +46-40-601 05 1 5 213 MALMÖ, Sweden. Email. info@sebab.se www.sebab.se B AB SEBAB AB Tel. +46-40-601 05 00. Fax. Tel. +46-40-601 +46-40-601 05 05 10 00. Fax. +46-40-6 3 MALMÖ, Sweden. Email. info@sebab.se www.sebab.se B AB SEBAB AB Tel. +46-40-601 05 00. Fax. Tel. +46-40-601 +46-40-601 05 05 10 00. Fax. +46-40-6 , SE-213 MALMÖ, , SE-213 MALMÖ, Sweden. gatan 1MALMÖ, Bariumgatan 1 Sweden. Email. info@sebab.se Email. www.sebab.se info@sebab.se www.s Sweden. Email. info@sebab.se www.sebab.se B3 AB SEBAB AB Tel. +46-40-601 05 00. Fax. +46-40-601 05 1 Tel. +46-40-601 05 00. Fax. +46-40-6 5 3 MALMÖ, Sweden. Email. info@sebab.se www.sebab.se , SE-213 MALMÖ, Sweden. , SE-213 MALMÖ, Sweden. gatan 1 Bariumgatan 1 Email. info@sebab.se Email. www.sebab.se info@sebab.se www.s , SE-213 MALMÖ, Sweden. , SE-213 MALMÖ, Sweden. gatan 1 Bariumgatan 1 Email. info@sebab.se Email. www.sebab.se info@sebab.se www.s , SE-213 MALMÖ, , SE-213 MALMÖ, Sweden. gatan 1 Bariumgatan 1 Sweden. Email. info@sebab.se Email.www.sebab.se info@sebab.se www.s 46

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


MAZDA MX-30

HELT NY, HELT ELEKTRISK MED LEVERANS FRÅN SEPTEMBER 2020

Vår nya elbil Mazda MX-30 är en kompakt SUV med slående design och en interiör med hållbara och återvunna material. Den lanseras till hösten, men redan nu kan du beställa en First Edition. Det är en mycket välutrustad utgåva med 3-tonslack som i tillägg till säkerhetsut rustning på toppnivå innehåller head-up display, adaptiv farthållare, backkamera, 18” lättmetallfälgar, adaptivt helljus, elektrisk förarstol med minnesfunktion och mycket mer. Välkommen in till oss så hjälper vi dig med din beställning.

M A Z DA M X- 3 0 F I R ST E D I T I O N : 3 4 9 9 0 0 k r Mazda MX-30 lanseras under hösten 2020. Räckvidd 200 km (ej slutgiltiga tekniska data).

Lindgrens Bil AB Södra Portgatan 34 283 50 Osby www.lindgrensbil.com

ill tak, t v l o g n å r f t l – Vi har al tanför! u h c o n a l l e det därem

VÄLKOMMEN

TILL EN RIKTIG BYGGHANDEL! Hos oss på XL-BYGG kan du alltid räkna med att få precis den hjälp du behöver för att lyckas med ditt byggprojekt. Våra tjänster, produkter och vår kunskap bygger på lokal kännedom, vi finns där du finns. Vi hjälper dig med allt från att bolla tankar och idéer till materialval och hela byggprojekt.

Välkommen in till vår fina UTSTÄLLNINGSLOKAL! Öppettider: Mån - Fre 7 - 18 Lör 9 - 13 Klövervägen 18, Osby Tel 0479-126 70

KAMPAN

Med start under februari kommer Fjärrvär Anne-­‐Marie Gustafsson att besöka hus lä fjärrvärmeledningar, vilka ännu inte är ans

Syftet med besöket är att informera om fjärrvä ett eventuellt intresse för anslutn

Under kampanjen erbjuder vi de fastighetsägar om fjärrvärmeleverans anslutning till fjärrvärme

KAMPA Tel: 0479-41 99 90

Erbjudandet gäller till och med 201 Mossvägen 35, 283 50 OSBY OBS! Förutsätter att fastigheten ligger www.fjarrvarmeosby.se max 20 meter från befintlig fjärrvärmelednin

Med start under februari kommer Fjärrvä Anne-­‐Marie Gustafsson att besöka hus fjärrvärmeledningar, vilka ännu inte är an

Syftet med besöket är att informera om fjärrv ett eventuellt intresse för anslu 47

Under kampanjen erbjuder vi de fastighetsäga om fjärrvärmeleverans anslutning till fjärrvärm IFK OSBY 2021


BeO

Service OSBY

• Te l : 0 479 - 310 61

0733 - 8 0 27 28 •

Tel. 0479-310 61 0733 - 80 27 28

Ind ustri

Fast ighet

Mont age

Truc kar

Industri • Fastighet • Montage • Truckar

070 - 64 19 000 • 070 - 21 42 769 • HOLMÖ Pl.1508, 283 91 OSBY

HERR & DAMSALONG Västra Storgatan 27, OSBY 0479-311 08, 0479-104 40 TF I OSBY • Box 167 • 283 23 OSBY • Besöksadress: Marklundavägen 27 Tfn 0479-161 50 • Fax 0479-161 51 • info@tfosby.se • www.tfosby.se Drop In - Tidsbeställning Öppet mån-fre 9-18 www.bergstroms.stylist.com DÖRRAR • FÖNSTER • PORTAR

48

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


FÖLJ OSS GÄRNA PÅ

Västra Järnvägsgatan 29 • 28331 Osby • 0479-122 88 • Boka dina tider online via Bokadirekt

Väntan är över Den dyraste tiden för företag är tiden som inte finns. Har du någon gång upplevt ett försenat bud eller en transport som anger en cirkatid, vet du vad vi pratar om. Därför anger vi på OTM exakta leveranstider. Tack vare vår A till B leverans som sker utan omlastning, har vi kontroll över tiden och förhindrar risken för transportskador. 0479-121 47 | 0708-56 91 57 www.otmab.se | info@otmab.se

Kometen MÅN-FRE 6.30-21.00 • LÖR-SÖN 8.00-21.00

• Vi vet varför vidsynta väljer våra vassa varor. • Varför vänta? • Välj vår vänliga välsorterade visthusbod vid varuinköp. • Varje Vecka!

Välkommen!

HÄMTA DIREKT FRÅN VÅRT LAGER! • • • • •

Kullager • Axelkopplingar • Luftverktyg Elverktyg • Radialtätningar • Gummimattor Elmotorer • Skärande verktyg • Vibrationsdämpare Kedjor • Industrislang • Smörjmedel Nu även slangservice samt rep av hydraulcylindrar

• Kilremmar • Handverktyg • Industrilim

Telefon 0479-319 45 IFK OSBY 2021

49


Mekono Mekonomen Mekonomen i Osby iAB Osb Andreas

Andreas Andreas Liljeberg Liljeberg Box 47 Box 47Box 47

283 21 283 21283 Osby 21 Osby

by an.pdf ekonomen i Osby an.pdf 14.37 014-01-27, kl. 14.37 sper Karlqvist

Mekonomen i Osby AB Mekonomen i Osby AB AndreasAndreas Liljeberg Liljeberg Box 47 Box 47 283 21 283 Osby21 Osby

Vårt utbud förenklar Ert projekt

Öppettider Vardagar 7.00–18.00 der Lördagar 9.00–13.00 00 r 7.00–18.00 r009.00–13.00 XX Adress: Tegvägen 6, Osby 123

Bil | Båt | Släp Bil | Båt Bil | | Släp Båt | Traktordelar Släp Traktordelar Traktordelar

123

123 Öppettider Öppettider Vardagar 7.00–18.00 Vardagar 7.00–18.00 Lördagar 9.00–13.00 Lördagar 9.00–13.00

XX

Adress: Tegvägen 6, Osby Adress:XX Tegvägen 6, Osby

Tegvägen 6, Osby 6, Osby

50

IFK OSBY 2021

0479

0479-131 0479-131 05 | www.mekono | www | Båt | Släp Bil | BåtBil| Släp Butik05Butik Traktordelar Traktordelar 0479-131 05 | www.mekonomen.se 0479-131 05 | www.mekonomen.se PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


!

is r p ” t r a l K & t a r e l l akta oss för ”Insta

Kont

Ladda upp vardagen NIBE PV | TAKMONTERAD SOLENERGI NIBE PV tar till vara på varenda solstråle och omvandlar energin till elektricitet att använda i ditt hem. Anslut systemet till din värmepump och NIBE PV reglerar din energiförbrukning automatiskt – så att du kan skapa ett perfekt inomhusklimat med minimal inverkan på miljön. IT’S IN OUR NATURE

NIBE.SE

IFK OSBY 2021

51


Avslutning för fotbollsskolan 2020 Bilder tagna av Branimir Balen och Pernilla Boström

52

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


IFK OSBY 2021

53


Djursjukvård för hund, katt och häst. Leg. Vet. Per Josefsson

0479-12102 • 0706-802072

Vesslarp Veterinärklinik www.vesslarp.nu

0479-50015, 0479-50018

Telefontid vardagar 8-11, ej tisdagar

MÅLERI &BUTIK

54

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


Massa härliga blomster!

Ta med denna kupong till

Vid köp av andra varor så bjuder vi dig på

TVÅ PENSÉER! 0479-16044

Välkomna! Gäller t.o.m 200424

Östra Järnvägsgatan 10 - 283 41 - OSBY Gilla oss på facebook!

Boka dygnet runt på vår hemsida! kagansbuss.se • 044-10 00 85 • info@kagansbuss.se

Brett utbud av billiga bussresor Prisvärda bussresor i högsta kvalite i från Skåne som tål att jämföras. Allt från mässresor, konsertresor och endagarsresor till längre äventyr i Sverige och utomlands. Fullt utbud finns på hemsidan. Shoppingen i Tyskland är fantastisk! Följ med oss på våra olika shoppingresor med buss ner på kontinenten för gränshandel i Puttgarden och Burg. Boka din resa på vår hemsida!

IFK OSBY 2021

55


Din flexibla service partner! Din flexibla service partner! Monteringsarbeten Din flexibla service partner!

Förpackningsarbeten

Din flexibla serviceMonteringsarbeten partner! Förpackningsarbeten

LagerFörpackningsarbeten och distributionstjänster Förpackningsarbeten Lager och distributionstjänster Förpackningsarbeten Lager och distributionstjänster

Monteringsarbeten Sorteringsarbeten

Monteringsarbeten Sorteringsarbeten Monteringsarbeten Sorteringsarbeten

0479-525 000 Klövervägen 15 0479-525 000 15 Lager och distributionstjänster distributionstjänster Lager och 283 50Klövervägen Osby 283 50 Osby 15 Klövervägen 283 50 Osby

Klövervägen 15 15 Klövervägen 283 50 50 Osby Osby 283

HENRIK EKBERG 0707512999 henrik@vvsmontoren.com

KIM ANDREASSON 0738463716 kim@vvsmontoren.com

Sorteringsarbeten Sorteringsarbeten

0479-525 000

0479-525 000 000 0479-525

sjÖlyckan “hÅrstudion vid sjÖn”

Annette Björnson • 0706 - 15 60 11

Komplett leverantör av vägmarkeringsmaterial

www.meltmark.com

Öppettider Mån 13-19 Tis-Fre 9-18

• Klippning • Färgning • Slingor

103 10

• Permanent • Håruppsättning • Fransar & Bryn • Make-up

Esplanadg. 5, Osby

56

IFK OSBY 2021

PRODUCERAD AV ESPRESSO REKLAM


Starkt innehåll Espresso media producerar 88 tidningar om året, där varje utgivning har ett relevant innehåll riktat mot intresserade läsare. Vill du också ha en effektiv och smakfull tidning? Läs mer på www.espressomedia.se

espresso media 0479-161 01 hantverksgatan 5, 283 41 osby www.espressomedia.se info@espressomedia.se

espresso.