__MAIN_TEXT__

Page 1

LA REVISTA

JA TENIM HASHTAG DEL CERCLE ELS MILLORS MOMENTS DEL 2017 MARXANDATGE OFICIAL DEL CLUB CALENDARI DEL 2018

NÚM. 6 - PRIMER TRIMESTRE DEL 2018

CONCURS INSTAGRAM


DIRECCIÓ Cristina Perotti REDACCIÓ Gemma Peralta CONSELL DE REDACCIÓ Sònia Giussani, Anna Rovira, Àlfred Pitarch, Gemma Peralta i Cristina Perotti PUBLICITAT REVISTA Cercle Sabadellès 1856 Cristina Perotti cperotti@cerclesabadelles.cat Tel. 937 215 154

ADRECES DEL CLUB Informació: cercle1856@cerclesabadelles.cat Administració: lcamprubi@cerclesabadelles.cat Recepció: recepcio@cerclesabadelles.cat Màrqueting i comunicació: cperotti@cerclesabadelles.cat Escola de Tennis: bbarrientos@cerclesabadelles.cat Escola de Pàdel: javier@cerclesabadelles.cat Escola de Futbol: eric@cerclesabadelles.cat Escola de Natació: isabel@cerclesabadelles.cat

Racó del Soci: jarevalo@cerclesabadelles.cat Restaurant del Cercle: restaurantcercle@gmail.com Suggeriments: suggeriments@cerclesabadelles.cat IMPRESSIÓ Especialidades Gráficas Editoriales Tel. 937 207 620 egedsa@egedsa.com DISSENY GRÀFIC Roger Costa dissenysabadell.com hola@dissenysabadell.com FOTOGRAFIA Oriol Baron

Escola de Dansa: dansa@cerclesabadelles.cat Fitness i Activitats dirigides: susanna@cerclesabadelles.cat Triatló: triatlo@cerclesabadelles.cat Running: run@cerclesabadelles.cat

El Cercle Sabadellès 1856 no es fa responsable de les opinions que apareixen en els articles i col·laboracions d’aquesta revista.

CERCLE SABADELLÈS 1856 www.cerclesabadelles.cat Tel. 937 215 154 cercle1856@cerclesabadelles.cat Crta. Bellaterra, km. 5,10 08205 Sabadell


SU MA R I R6 La revista del Soci Número 6 | Any 2018 Cercle Sabadellès 1856

04

EDITORIAL

06

JUNTA DIRECTIVA

08

TENNIS

10

PÀDEL

12

NATACIÓ

14

MARXANDATGE

16

CALENDARI 2018

19

XARXES SOCIALS

20

FUTBOL

22

FITNESS

24

SOCIAL

26

CERCLE

28

ENTREVISTES

30

ESPAI SALUT

31

AGENDA


EDITORIAL

SOM CERCLE: SOM EL TEU CLUB criSTINA PEROTTI Directora de màrqueting i comunicació

Viure el Cercle i viure’l amb els amics i la família és el nostre objectiu per aquest nou any. I és que el Cercle és molt més que un Club. Si et pregunto “Què és per a tu el Cercle?” segurament trobarem infinitat de respostes, però totes elles ens porten en la mateixa direcció. És un espai de trobada amb els amics i la família, un espai on venir a practicar el teu esport preferit i que et fa sentir com si estiguessis a casa. El Cercle és la unió de tots i cadascun dels socis, treballadors i col·laboradors que conformen el nostre club, ja que tots vosaltres formeu part de l’ADN d’aquest Club. Gràcies a vosaltres, nosaltres #somcercle Avui posem en marxa el hashtag #somcercle amb la intenció d’estar encara més a prop vostre. Som Cercle, som el teu club!

160

4.500

ANYS

SOCIS i SÒCIES

10

1.000

SECCIONS

ALUMNES A LES ESCOLES ESPORTIVES

62.000 m2

D’INSTAL·LACIONS ESPORTIVES I RECREATIVES

#somcercle Gamma Classe E. Intel·ligència al servei de les emocions.

4

C E R C L E : L A R E V I S TA

Consum mixt 2,1–9,4 (l/100 km) i emissions de CO2 49-214 (g/km).

C Ronda Ponent, 135. 08206 SABADELL. Tel.: 937 484 484. www.sternmotor.mercedes-benz.es


EDITORIAL

JORDI ANDREU President del Cercle Sabadellès 1856

SEGUIREM FORJANT EL GRAN CLUB QUE HA ESTAT SEMPRE

“Quin gran Club!” és quelcom que acostumo a sentir quan dic que soc del Cercle. Després de mitja vida com a soci, durant la qual he representat al Club en diverses competicions esportives, he observat que si en una cosa es posen d’acord totes aquelles persones que ens visiten és que el Cercle és un Club de primer nivell, tant per la seva ubicació i les seves instal·lacions, com pel que fa al bon rendiment competitiu que mostren els nostres equips esportius. Evidentment estem molt orgullosos de tot allò aconseguit fins ara, però no en tenim prou, en volem més. És per això que obrim una nova etapa, plena d’il·lusions i objectius, en la qual el Cercle ha de fer un pas endavant. Volem esdevenir l’entitat esportiva i social referent del Vallès, mantenint la línia ascendent dels últims anys, sense perdre de vista d’on venim, quins són els nostres orígens i què ens ha portat on som ara. I tot això, amb l’objectiu de seguir forjant el gran Club que ha estat sempre.

W W W. C E R C L E S A B A D E L L E S . C A T 5


EDITORIAL

UN PAS ENDAVANT: NOUS PROJECTES El Cercle és un club de referència i un motiu d’orgull per a tots el socis i sòcies que el conformen. Després de més de 160 anys considerem que cal fer un pas endavant i convertir-lo en el Club de referència del Vallès, tant en la vessant esportiva com en la social. Aquest és un repte ambiciós, però sabem que entre tots és possible. Per aconseguir-ho comptem amb un gran equip de treballadors, actualment capitanejat pel nou gerent, Àlfred Pitarch. Des de la Junta treballarem colze a colze amb tots ells per fer d’aquest objectiu una realitat.

JORDI ANDREU

MARIA MARTÍ

JOSEP MONTAÑÉS

JORDI MOLET

President

Vicepresidenta econòmica

Vicepresident esportiu

Vicepresident d’instal·lacions

sandra tatchÉ

marc domingo

DAVID SEGARRA

alfons rodríguez

Secretària

Vocal de tennis

Vocal de tennis

Vocal de pàdel

actuacions realitzades

6

Millora de les comunicacions viàries amb la Llançadora, vehicle que transporta els més joves entre l’estació de FCG de Bellaterra i el Cercle. D’altra banda, s’està treballant amb l’Ajuntament de Sabadell per tal de fer arribar el transport públic urbà al Club. Tanmateix, el Club ha assumit la gestió de la restauració del Racó del Soci per tal d’oferir un millor servei al soci i cobrir els esdeveniments i activitats del Club.

Manteniment i millora d’instal·lacions i infraestructures actuals, amb la pavimentació i adequació de l’aparcament de Bellaterra i la construcció d’uns serveis a la zona de tennis i pàdel juntament amb una oficina-magatzem. D’altra banda, també s’ha dut a terme un estudi per tal d’analitzar les futures necessitats del Club.

Nous reptes i objectius esportius, com la potenciació de l’Escola Adaptada de tennis o l’increment del volum de socis en els campionats socials de Tennis i Pàdel (inscripcions a un preu popular).

Revisió del protocol d’ús dels recursos econòmics amb l’objectiu de poder invertir més en les instal·lacions i nous projectes del Club. Entre les mesures, s’està substituint l’enllumenat del Club per leds d’última generació per reduir el cost econòmic i potenciar l’estalvi energètic.

C E R C L E : L A R E V I S TA


EDITORIAL

SÒnia giussani

joan camps

Vicepresidenta social

Tresorer i vocal de futbol

ÀLFRED PITARCH Gerent del Cercle Sabadellès 1856

anna rovira

xavi santos

Vocal de pàdel

Vocal de pàdel

Fa poc més de quatre mesos que, amb molta il·lusió i entusiasme, m’he incorporat en aquest meravellós Club com a nou gerent, una tasca molt exigent en la que espero i desitjo estar a l’altura que el Club es mereix. Intentaré aportar tots els meus coneixements, experiència, esforç i dedicació per continuar fent del Cercle un dels clubs socials i esportius de referència del país, on el més important és el servei al soci. Treball en equip, una acurada gestió del dia a dia, una bona planificació i oferta esportiva, alhora que un manteniment constant i una millora de les instal·lacions, seran els pilars bàsics de la meva nova etapa al Cercle.

santi pi

andrés luque

Vocal de relacions institucionals

Vocal d’activitats dirigides i natació

Aprofito aquestes línies també per agrair de tot cor l’acollida que tant socis com treballadors i la Junta m’heu dispensat des del primer dia. És un orgull estar al servei del Cercle!

W W W. C E R C L E S A B A D E L L E S . C A T

7


els TENNIS

10

MILLORS MOMENTS DE TENNIS del 2017

01

01

EL +35 MASCULÍ ES PROCLAMA CAMPIÓ D’ESPANYA

L’equip masculí +35 es va proclamar campió del Campionat d’Espanya el passat mes d’abril després de vèncer al Club Tennis Múrcia a la final. L’equip del Cercle ratifica així el seu domini a nivell espanyol, després de guanyar el torneig el 2015 i quedar-ne finalista el 2016.

02

02

L’ESCOLA DE TENNIS ADAPTADA ES PRESENTA AMB UN CLÍNIC

El passat mes d’abril es va dur a terme una exhibició i clínic dels jugadors de l’Escola Adaptada: Jose Coronado, Rosa Maspons i Pau Martín, entre d’altres. La jornada va finalitzar amb una xerrada sobre els valors de l’esport per part del Jose Coronado.

03 03

L’equip A de tennis del Club va aconseguir el trofeu com a campió de la Lliga femenina organitzada pel C.D. Terrassa. Per la seva banda, l’equip que capitaneja l’Anna Cuadras va assolir l’ascens al primer grup de la Lliga Inter-Club Dames després de guanyar la lliga en la segona categoria la passada temporada.

04

04

ELS EQUIPS FEMENINS, CAMPIONS DE LLIGA

L’ESCOLA TRIOMFA A LA LLIGA CD TERRASSA

Els equips de l’Escola de Tennis cadet i junior masculí són els vigents campions de la lliga que organitza el C.D. Terrassa. Per la seva banda, l’equip benjamí masculí va aconseguir una meritòria segona posició.

05

LES PENYES COMPLETEN UNA GRAN TEMPORADA

L’equip A de la Penya Arlequinada revalida el títol com a campió de la categoria or. A més, l’equip B va obtenir una meritòria 5a posició, l’equip C va aconseguir l’ascens a la primera categoria i l’equip D ha mostrat un molt bon rendiment. Així doncs, aquesta temporada el Cercle se situa com l’únic Club de la competició amb tres equips a la màxima categoria.

05


TENNIS

06

06

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ AL SOL I A LA LLUNA

Les lligues internes del Sol i la Lluna segueixen a ple rendiment, any rere any, i reuneixen vora de 100 jugadors i jugadores que disputen setmanalment un partit entre ells. La temporada actual ha comportat alguns canvis, que suposen més ascensos i descensos en diverses fases de la lliga.

07

07

APRENENT A COMPETIR A LA MINICUP

Per quart any consecutiu, l’Escola del Cercle va participar en el torneig Minicup, organitzat pel Reial Club de Polo. Aquesta competició és una data esperada pels competidors més petits del Club i una molt bona manera de donar el tret de sortida a l’inici de la temporada.

08

L’EQUIP FEMENÍ ASCENDEIX A OR

L’equip femení absolut es va proclamar el mes d’octubre campió d’Espanya de 2a categoria, fita que comporta que aquest 2018 l’equip disputarà la competició a la màxima categoria.

09

L’ESCOLA I ELS PRIMERS EQUIPS COMPARTEIXEN UN MATÍ DE TENNIS

El 18 de novembre, els nens de l’Escola de Tennis van poder conèixer de primera mà als jugadors del primer equip de la casa, tant el masculí com el femení, en una jornada en la qual van poder jugar amb ells i preguntar-los tots els seus dubtes sobre l’esport que comparteixen.

10

08

09

EL CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT PER EQUIPS OMPLE EL CERCLE

Entre el 7 i el 9 de desembre es va disputar al Cercle el Campionat de Catalunya Absolut per equips, amb la presència de jugadors com Marcel Granollers, Tommy Robredo, Marc López, Maria Teresa Torró o Paula Badosa. El campió de la categoria masculina va ser el C.T. Barcino i, en categoria femenina, el R.C.T. Barcelona.

10


els pàdel

10

MILLORS MOMENTS DE PÀDEL del 2017

01

01

L’ABSOLUT FEMENÍ ASCENDEIX A SEGONA DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA

L’equip absolut femení va aconseguir la temporada passada l’ascens a la segona categoria del Campionat de Catalunya. L’equip es va classificar el passat mes de febrer després d’una bona actuació al Campionat de Catalunya de tercera categoria, disputat al Club Tennis Reus Monterols.

02

02

SUBCAMPIONES DE LA COPA SETBALL

L’equip femení del Cercle va proclamar-se subcampió de la Copa Setball, disputada el passat mes de maig. L’equip que capitaneja Olga Figueras va imposar-se en primera ronda a l’equip favorit, el R.C. Polo A, i després de guanyar al David Lloyd Club Turó a les semifinals, va caure amb el C.T. Barcino en una ajustada final.

03 03

L’equip sub-12 es va proclamar campió de la Lliga Catalana. La competició es va decidir en la penúltima jornada, amb la victòria dels nens i nenes del Cercle sobre el Star’s Padel. D’altra banda, l’equip sub-12 del Club va finalitzar la Fase Final de la Lliga Catalana de Clausura com a subcampió, disputada el 16 de desembre a Barberà del Vallès.

04

04

L’EQUIP SUB-12 GUANYA LA LLIGA CATALANA

L’ABSOLUT MASCULÍ ÉS EL CAMPIÓ D’ESPANYA DE TERCERA CATEGORIA

L’equip absolut masculí es va proclamar campió d’Espanya de la tercera categoria, i va aconseguir així l’ascens a la segona categoria de cara aquest any 2018. L’equip va aconseguir la victòria a la final contra el Club Tenis Orense per 4 a 1 el mes de juny a Salamanca.

05

ELS VETERANS “A” ES MANTENEN A LA MÀXIMA CATEGORIA

L’equip masculí A de veterans va finalitzar una molt bona temporada com a subcampió de la màxima categoria de la Lliga Catalana, a tan sols quatre punts del primer classificat.

05


pàdel

06

06

LES LLIGUES, TOT UN ÈXIT

Les lligues socials tenen una molt bona acollida any rere any, i aquesta temporada passada no en va ser una excepció, ja que a la lliga d’hivern van participar-hi 154 parelles i a la de primavera hi van participar 125 parelles. A més, l’edició de la lliga de pares i fills, que es va celebrar a la primavera, també va tenir una bona acollida amb 37 parelles participants.

07

07

TORNEIG SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER DE PELL

El diumenge 1 d’octubre al matí el Cercle va organitzar el Torneig Benèfic de Pàdel per recaptar fons per lluitar contra el càncer de pell. Els partits es van jugar en el format de “lligueta americana” i, paral·lelament, es van realitzar altres activitats per a totes les edats.

08

MERCADER I CARBALLEIRA: SUBCAMPIONS DE CATALUNYA

Iker Mercader i Àlex Carballeira es van proclamar subcampions de la categoria benjamí en el Campionat de Catalunya de Menors disputat entre el 29 d’octubre i el 5 de novembre de 2017. Actualment, la jove parella del Cercle es troba a la primera posició del rànquing català de la seva categoria.

09

L’EQUIP FEMENÍ “C” JA JUGA A DIVISIÓ D’HONOR

L’equip femení C es va proclamar campió de la Lliga Catalana de la primera categoria del Vallès, victòria que suposa l’accés de l’equip a la Divisió d’Honor per a la temporada 2018. A més, es van classificar per la Copa Catalunya Plata, disputada a finals de novembre, en la qual es van quedar a un pas de la final.

10

08

09

ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA PANERA

El torneig de la Panera que es disputa tradicionalment poc abans de les festes de Nadal va tenir una bona acollida en la secció de pàdel. En aquesta edició es van jugar dues categories femenines i masculines i una altra de menors. En total van participar prop d’un centenar de jugadors i jugadores per intentar endur-se la preuada panera.

10


els NATACIÓ

10

MILLORS MOMENTS DE NATACIÓ del 2017

01

01

PRIMERA POSICIÓ DE SINCRONITZADA ALS JOCS ESCOLARS DE BARCELONA

El 25 de febrer de 2017 a les piscines Sant Jordi es van realitzar els Jocs Escolars de Natació Sincronitzada, en els quals l’equip del Cercle va obtenir la primera posició de la categoria B nivell 2, juntament amb els equips Europa Sports Centre i Esportiu Claret, ja que els tres van aconseguir la mateixa puntuació.

02

02

LA TROBADA DE FINAL DE CURS

Al mes de juny es va celebrar la cloenda de la temporada de l’Escola de Natació, una gran jornada que va reunir a la piscina del Club a més de 60 nens i nenes. A la trobada van participar els clubs C.N. Esplugues, C.N. Poble Nou, C.N. Sabadell i el Cercle Sabadellès 1856 com a amfitrió.

03 03

Les alumnes de l’Escola de Natació Sincronitzada, a càrrec de Carla Molina i Maria Sans, van dur a terme l’habitual exhibició a la piscina exterior del Club en motiu de la cloenda de la temporada, el mes de juny. Per altra banda, alguns alumnes de l’Escola de Natació van recollir el seu diploma després d’acabar la temporada amb molt d’esforç i diversió.

04

04

L’EQUIP DE SINCRONITZADA ACABA LA TEMPORADA AMB UNA EXHIBICIÓ

UN ANY MÉS PARTICIPANT AL “MULLA’T”

Un any més el Cercle va participar a l’activitat “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”, que es celebrar el diumenge 9 de juliol a les piscines del Club. Com cada any es van vendre productes de la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) per tal de recaptar fons per la causa, així com les tradicionals activitats d’aigua organitzades pel Club.

05

ELS SWIMCERCLATS CREUEN L’ESTRET DE GIBRALTAR

El 9 d’agost l’equip dels swimcerclats va aconseguir superar el repte de creuar l’Estret de Gibraltar, després de 4 hores i 9 minuts durant els quals van nedar 15,4 km. Així, l’equip ha millorat la previsió de fer aquest repte en 5 hores o 5 hores i mitja. L’equip de nedadors ha estat format per Albert Pruneda, José Antonio Gutiérrez, Toni Malagarriga i Dani Blabia.

05


NATACIÓ

06

06

10 ANYS D’AQUAGYM AL CERCLE

El 2017 vam celebrar el desè aniversari d’aquagym com a activitat regular al Cercle. Es tracta d’una activitat consolidada i que aporta molts beneficis per al cos, ja que permet mantenir el cos en forma alhora que es tracta d’exercicis de molt baix impacte i que, per tant, suposen un risc de lesions molt baix.

07

07

UNEIX-TE A LA CONQUESTA DE L’AIGUA

El mes de setembre es va iniciar la nova temporada de natació per a adults, que compta amb Alena Popchanka, nedadora quatre vegades olímpica i campiona del món, i Jaume Jiménez, nedador professional, campió d’Espanya, de Catalunya i membre de la selecció espanyola en diverses ocasions.

08

GABY: 6 TEMPORADES AL CAPDAVANT DE L’AQUAGYM

Ja són 6 els anys que porta la Gaby Rodríguez al capdavant d’aquesta activitat en la qual hi podem comptar més de 40 alumnes, distribuïts en horari de matí, migdia i vespre.

09

JOCS COMARCALS: ARRENQUEM LA TEMPORADA

L’inici de la temporada competitiva per als alumnes de l’Escola de Natació es va fer al C.N. Sabadell, on uns 22 alumnes del Cercle van participar en la primera fase prèvia del Consell Esportiu amb la classificació de tots els alumnes, en les proves de crol i braça.

10

08

09

L’ESCOLA CELEBRA EL NADAL

Aquest Nadal l’Escola de Natació de Club va celebrar les festes fent un arbre de Nadal entre tots els alumnes. En aquest arbre cadascú hi va poder posar per escrit els seus desitjos de cara al 2018.

10


MARXANDATGE

EL NOU MARXANDATGE DEL CLUB

14

C E R C L E : L A R E V I S TA


CALENDARI

CALENDARI

informa’t de totes les activitats d’aquest 2018 a www.cerclesabadelles.cat

ARRENCA LA DOBLE PÀGINA CENTRAL I PENJA’T EL CALENDARI A CASA


EL CONCURS

S SIGUE I U I CREAT GALS YA RE GUAN USIUS EXCL

concurs D'Instagram

COM PARTICIPAR-HI?

1

Segueix el nostre Club a Instagram: @cerclesabadelles1856

2

3

Publica una foto original que representi “Què és per a tu el Cercle?”

Afegeix el nostre hashtag #somcercle

Guanya regals exclusius del cercle!

DESSUADORA 1r premi

GORRA

2n premi

4

Etiqueta’ns a la fotografia @cerclesabadelles1856

MOTXILLA 3r premi

Bases del concurs i més informació a www.cerclesabadelles.cat

TOVALLOLA SORTEIG


els FUTBOL

10

MILLORS MOMENTS DE FUTBOL del 2017

01

01

02

EL CADET “A” GUANYA LA LLIGA

L’equip cadet A va quedar campió de la segona divisió de la lliga 2016-2017, en una gran temporada en la qual va finalitzar amb 6 punts més que el segon classificat i sent l’equip menys golejat. L’esforç realitzat la temporada passada es va veure recompensat amb l’ascens a la primera divisió, on a dia d’avui es troben a la zona tranquil·la de la classificació.

02

L’INFANTIL “A”, UN ANY MÉS A PRIMERA

L’equip infantil A va finalitzar la temporada 2016-2017 amb una lluitada permanència a la primera divisió. L’objectiu de la present temporada és de nou el manteniment en aquesta competitiva divisió.

03 03

Pels petits futbolistes del Club, l’estiu comença amb una estada al Torneig Girona Cup, torneig de futbol base internacional disputat a la Costa Brava i que combina una gran quantitat de futbol amb altres activitats lúdiques. Els equips del Cercle van poder compartir el campionat amb clubs com el F.C. Barcelona, l’Olympique de Marsella o el Villareal C.F.

04

04

ELS PETITS DEL CERCLE COMPETEIXEN AMB ELS GRANS CLUBS

UN ESTIU PLE DE FUTBOL

El Cercle ofereix un munt d’activitats per als nens i joves durant l’estiu, i una d’aquestes és el campus de futbol. Aquest passat estiu més de 110 nens i nenes van poder gaudir del seu esport preferit, entrenant tècnica, tàctica i disputant una gran quantitat de partits.

05

PARTIT I SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA

Com ja és habitual, la temporada 2016-2017 va finalitzar amb el partit i el sopar de final de temporada, que reuneix alumnes, famílies i entrenadors, i que en aquesta passada edició va reunir més de 250 persones. Aquesta celebració culmina una gran temporada plena de futbol.

05


FUTBOL

06

06

ACOMIADANT LA TEMPORADA ENTRE AMICS

La temporada 2016-2017 no podia haver acabat millor que com ho va fer, disputant el Torneig Cloenda de Temporada. En aquella jornada, en la qual hi va haver diversos clubs convidats com el Cerdanyola del Vallès Futbol Club o la Unió Esportiva Cornellà, es va viure un molt bon ambient, amb un gran nombre de participants i molt de futbol.

07

07

UN PRIMER EQUIP CADA COP MÉS SÒLID

L’equip amateur, format en la seva totalitat per jugadors de la casa, va finalitzar la seva primera temporada en competició en una meritòria sisena posició de quarta catalana, amb 51 punts. Actualment, amb poc més de la meitat de la temporada disputada, l’equip es situa a la tercera posició de la classificació.

08

L’ESCOLA PRESENTA ELS SEUS EQUIPS

Un any més, l’Escola de Futbol va fer la jornada de presentació de tots els seus equips, des dels Pollets i fins a l’equip amateur. Aquest any l’Escola compta amb més de 230 inscrits i un total de 18 equips.

09

LA LLIGA NOCTURNA SEGUEIX CREIXENT

La lliga nocturna de futbol 7 ha començat la segona volta de la temporada 2017-2018, després d’una excel·lent temporada 2016-2017, en la qual hi van participar uns 30 equips, distribuïts en diverses divisions, i entre els quals es viu un gran ambient.

10

08

09

EL TORNEIG SOLIDARI “ESPORT SENSE BARRERES” BAT RÈCORDS

Un any més, el Cercle va celebrar pels volts de Nadal el seu torneig solidari “Esport Sense Barreres”, que va comptar amb 160 nens inscrits i amb el compromís de molts voluntaris. Com cada any, els diners recaptats es destinaran a la investigació del càncer infantil en col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

10


els FITNESS

10

MILLORS MOMENTS DE FITNESS del 2017

01

01

UNA DIADA PLENA DE FITNESS

La secció de Fitness va participar molt activament a la Diada del Soci, amb l’organització de diverses masterclasses, sessions de ball i sortides de running. Un dels objectius d’aquest any era fer que es pogués gaudir de l’esport amb tota la família.

02

02

ESTRENANT BICICLETES DE CYCLING

Al mes de setembre vam estrenar les noves bicicletes Stages de cycling indoor, una nova bicicleta que permet fer un treball amb bats, i així aplicar un treball de força a la sessió. Aquestes bicicletes, a més, incorporen un programa virtual innovador que permet veure en pantalla el treball que s’està realitzant i competir amb la resta de participants durant a la sessió.

03 03

Aquesta temporada hem completat la graella d’activitats amb noves opcions, com el Ioga Ashtanga, una modalitat de ioga molt més física i perfecte per complementar amb qualsevol altre esport; les classes de Tabata, en les que es realitzen entrenaments d’alta intensitat; i les classes de ritmes llatins, que han tingut un gran èxit.

04

04

IOGA I TABATA, LES NOVES ACTIVITATS DIRIGIDES

“RUN4FUN” ARRENCA AMB FORÇA

La jove secció de “Run4fun”, estrenada la temporada passada, va tenir una molt bona acollida, amb vora 30 socis i sòcies fanàtics del running. Durant aquest primer any, l’equip ha competit en més de 15 curses, com per exemple la cursa de Sabadell, la mitja marató de Sitges, la primera marató de muntanya de Catalunya o la marató de Barcelona.

05

ELS TRIATLETES NO S’ATUREN

Aquesta temporada la secció de Triatló ha estat més activa que mai, tenint una gran presència a triatlons i curses com les de Vitòria, el Duatló del Prat, la Half de l’Ametlla de Mar o el Triatló de Zarautz, entre d’altres. Els representants del Club van fer bones actuacions aconseguint alguns podis, com els de la Carlota Celma i la Clodagh Twomey.

05


FITNESS

06

06

L’ESCOLA DE DANSA FA UN PAS ENDAVANT

A partir de setembre l’Escola de Dansa ha apostat per un treball més dinàmic i alhora més pràctic, en el qual les alumnes poden evolucionar i gaudir molt més de la dansa. Durant el 2017 van actuar a la Diada del Soci, al Festival de Nadal i al Dia Internacional de la Dansa, amb una posada en escena molt emotiva.

07

07

ELS JUNIORS AMPLIEN HORITZONS

Aquesta temporada la secció Júnior ha crescut molt, no només pel que fa als joves esportistes sinó també pel que fa als entrenadors. L’aposta per la introducció de nous entrenadors de diferents disciplines respon a la voluntat d’oferir una activitat més completa i amb un treball multidisciplinari.

08

POSA-LI SALSA A LA VIDA

Per segon any consecutiu, el curs de salsa ha tingut una molt bona acollida. De fet, aquest any l’alta demanda ha fet que s’hagin hagut d’obrir nous grups. Si encara no ho has provat, pots fer-ho amb els nous grups d’aquesta temporada, amb dues modalitats: de manera individual (divendres a les 19.00) o per parelles (divendres a les 20.00).

09

FITNESS SÈNIORS ES CONSOLIDA

Fitness per a sèniors, pensada per a persones de més de 65 anys, és una secció poc coneguda però amb una gran acollida per part d’aquells que en formen part. Hi ha diferents activitats per escollir, com per exemple pilates, zumba, fitness, col·locació postural i estiraments, repartides entre els dilluns, dimecres i divendres a les 11.30.

10

08

09

UN NADAL DE MASTERCLASSES

Les masterclasses que es van celebrar al desembre van ser variades i tenien un doble propòsit: una vessant lúdica en la qual tothom es divertís i cremés unes quantes calories abans de les festes i, d’altra banda, una vessant solidària, ja que es va aprofitar per recaptar aliments per als que més ho necessiten.

10


els SOCIAL

10

MILLORS MOMENTS DE SOCIAL del 2017

01

01

REVIVIM ELS ANYS 80

El passat 3 de març es va celebrar la primera festa dels anys 80 al Cercle, que va ser tot un èxit i que va comptar amb la bona música del DJ Big Víctor. El Restaurant del Cercle va oferir un sopar per agafar forces per ballar tota la nit, durant la qual els assistents es van fer un munt de divertides fotografies al photocall.

02

02

EL CONSELL D’HONOR RECORRE CATALUNYA

Durant el 2017 el Consell d’Honor va fer tres sortides: a Poblet i Santes Creus (febrer), a Salàs de Pallars (juny), i la darrera de l’any, al novembre, quan van visitar Gandesa i Benifallet. A més, es va celebrar el tradicional esmorzar del Consell d’Honor, per tal de donar la benvinguda als socis que fan 25 i 50 anys com a socis del Club.

03 03

La Diada del Soci del 2017 va ser un dia intens, ple d’activitats per a tota la família i amb una fideuada popular inclosa. La novetat d’aquest any, en el qual la temàtica era l’imaginari de Disney, van ser les proves per equips, amb la implicació de totes les seccions del Club.

04

04

UNA DIADA DE CINE

EL CAMPUS D’ESTIU MÉS DIVERS I DIVERTIT

A l’estiu el Club va oferir fins a vuit setmanes de Campus d’Estiu per als nens i nenes d’entre 3 i 18 anys. L’oferta esportiva va ser molt variada, des de multiesport fins a stage de tennis o futbol, i de nou amb una molt bona acollida del Campus Jove. Van assistir al Campus més de 665 nens i nenes.

05

LA REVETLLA D’ESTIU, UNA NIT MÀGICA

A mitjans de juliol vam gaudir de la festiva Revetlla d’Estiu, celebrada a la piscina exterior. En aquesta darrera edició, el sopar va ser a base de pica-pica i es comptava amb diverses zones chill-out. Com sempre, la festa es va allargar fins ben entrada la matinada.

05


SOCIAL

06

06

UNA TEMPORADA D’ÈXITS ESPORTIUS

El mes de juliol es va fer entrega dels trofeus de les lligues socials de tennis i pàdel. D’altra banda, al novembre va tenir lloc l’entrega de trofeus i reconeixements esportius de la temporada, així com també dels campionats socials. Aquest acte va agrupar totes les seccions del Club i va finalitzar amb un bon aperitiu.

07

07

MANTENIM EL CERCLE EN FORMA

Durant l’any 2017 la secció de manteniment del Club va efectuar diverses millores per tal de mantenir o reformar les nostres instal·lacions. Algunes d’aquestes són la compra de noves bicicletes de cycling d’última tecnologia, la millora de les instal·lacions d’aigua del Club o el manteniment de les pistes de terra de tennis.

08

EL DERBI GOLFÍSTIC ACABA AMB VICTÒRIA DEL CERCLE

El divendres 27 d’octubre es va disputar la 7a trobada de golf entre el Cercle Sabadellès 1856 i el Club Tennis Sabadell, a Santa Cristina d’Aro. Un total de 16 socis i sòcies van representar el Club en aquesta competició per equips, en el format fourball stableford, aconseguint la victòria. Aquest 2018 està previst un circuit de golf format per un total de quatre trobades.

09

EL HALLOWEEN MÉS FAMILIAR

La nit més terrorífica de l’any es va viure al Cercle el 31 d’octubre, de 20.30 i fins més enllà de la mitjanit. Aquest any va ser una festa més familiar, on es van fer moltíssimes activitats i els nens van celebrar-ho a la seva sala amb el seu sopar mentre que els adults gaudien de la seva festa amb DJ a la sala d’actes.

10

08

09

PANERES PER A TOTS ELS GUSTOS

A finals d’any, amb la proximitat de les festes de Nadal, es van celebrar al Club els tornejos de les paneres en les seccions de tennis (en format de dobles), pàdel i jocs socials. Tenint en compte la totalitat de seccions i categories, van participar en aquesta competició més de 250 persones.

10


CERCLE

CERCLE

La secció pels majors de 65 anys

El Cercle +, o Cercle Plus, és la nova secció del Club per a tots aquells socis i sòcies de més de 65 anys que vulguin estar en forma, fer noves activitats i conèixer gent. Des del Cercle posem en marxa aquesta secció que et permetrà viure el Cercle i gaudir d’avantatges exclusius. Estigues atent a les novetats que t’anirem presentant properament.

Requisits per formar-ne part

- Tenir més de 65 anys - Ser soci o sòcia del Club - Voler mantenir la forma física - Estar disposat a passar-ho bé!

Activitats que t’oferim Fitness Activa’t

Activitats aquàtiques

Jocs socials i petanca

Vine els dilluns, dimecres i divendres a les 11.30 a fer mil i una activitats diferents, com caminades per la via verda, cycling, pilates o zumba.

Descobreix l’aquagym, un esport en el qual 60 minuts d’activitat equivalen a 3 hores d’exercici a terra.

A la sala de jocs podràs reunirte amb un munt de socis i sòcies per jugar al dòmino, mahjong, canastra i pollastre. També podràs gaudir d’una bona partida de petanca.

Tennis i pàdel

Sortides culturals

Si t’agrada el món de la raqueta, consulta les activitats que tenim per a tu!

Gaudeix de les sortides culturals i excursions organitzades pel Consell d’Honor. Aquest 2018 ja han visitat Tarragona.

Si vols formar part d’aquesta nova secció, posa’t en contacte amb el departament de màrqueting i comunicació del Club.


CERCLE

MANEL MEDINA

JOSEP BACIERO

JOSEP VIGUERAS

Fa 36 anys que soc soci del Cercle, un Club fantàstic, en un entorn molt agradable i on tinc la sort d’estar rodejat de gent extraordinària. El Cercle és casa meva. En aquest temps he vist créixer el Club, i com s’ha diversificat esportivament.

Porto tants anys al Cercle que realment el considero casa meva. Vaig estrenar aquestes instal·lacions i abans ja érem socis del Casino. La meva vida en aquest Club ha estat formada per viatges per Espanya jugant a tennis, juntament amb la família, per sopars i reunions socials divertidíssimes.

La curiosa veritat és que als inicis de fer-me soci, la meva família i jo veníem bàsicament per poder gaudir d’aquesta piscina tan gran i bonica. Per feina, eren la meva dona i els meus fills qui més gaudien del Club. Després de més de 30 anys com a soci, ha estat a partir dels últims anys quan he pogut passar més temps al Cercle, on m’hi sento realment bé.

President del Consell d’Honor

A més, fa set anys que soc membre i president del Consell d’Honor, on vaig entrar amb la premissa de fer de les sortides culturals quelcom habitual, a més de mantenir el tradicional esmorzar anual. És un grup de gent que acostuma a ser molt fidel a les sortides, i tots ells són imprescindibles. El Cercle és de tots els socis, tots ells diferents però que es complementen molt bé, i cal que el mantinguem. Però a més de tot allò que ja s’hi fa, potser podríem recuperar o potenciar algunes activitats més culturals, com la biblioteca, sortides al teatre, fer xerrades, conferències o activitats relacionades amb la música.

Vicepresident del Consell d’Honor

També he format part de diverses juntes directives, com a vicepresident del Consell d’Honor i, darrerament, organitzo activitats de la sala de jocs. Tota una vida al Cercle, i puc dir també que tota una família al Cercle, ja que estic orgullós de veure com tres generacions de la meva família viuen el Club que m’estimo.

Consell d’Honor

+350

Vicepresident del Consell d’Honor

Anys enrere, quan érem menys socis, era més fàcil arribar i trobar-te en família. Avui dia també em passa, sovint gràcies als treballadors i col·laboradors del Club, que són la cara visible del Cercle. Crec que aquesta evolució que ha viscut el Cercle és positiva, però que cal intentar mantenir el sentiment de pertinença d’anys enrere. Per fer-ho jo proposaria organitzar activitats que enganxin, i alhora que els socis s’hi impliquin i entre tots aconseguim un Club unit i il·lusionant.

Si fa 25 anys que ets soci, pots ser del Consell d’Honor. Ja som més de 350 persones!


Com et defineixes?

ENTREVISTA

Activa, creativa, innovadora i amant del treball en equip.

Tota una vida fent esport. Quines disciplines has practicat? He practicat molts esports com voleibol, handbol, ciclisme i karate. Vaig centrar-me en el waterpolo, esport que vaig practicar durant 35 temporades i amb el que vaig formar part del primer equip del Club Natació Sabadell durant 14 anys com a portera a Divisió d’Honor.

Què et va portar a dedicar-te a la natació? Faig classes de natació des de 1986. El que m’hi va portar va ser el waterpolo, ja que m’agrada molt el joc d’equip. Aquesta disciplina m’aporta creixement personal i forma física.

ISABEL ORTIZ Responsable de natació

QÜESTIONARI RÀPID QUÈ HAS ESTUDIAT? Màster en gestió i coordinació esportiva i de piscines a F.E.D.A (Federació Espanyola d’Activitats Dirigides i Fitness) ESCULL UN ESPORT AQUÀTIC: Waterpolo EL TEU NEDADOR/A REFERENT: Jesús Rollan, waterpolista QUÈ FAS EN EL TEU TEMPS LLIURE? Passar temps amb la família i col·laborar amb activitats com a voluntària, com per exemple en esdeveniments esportius

Què creus que pots aportar en aquesta nova etapa professional al Club? Crear un ambient positiu i fomentar el treball en equip. També busco que hi hagi una bona relació professor-alumne i promocionar la formació continuada dels monitors per tal d’aconseguir una millor qualitat-servei.

Com veus la situació de la natació actualment i en un futur? A nivell de títols la natació no ha millorat, però sí que és cert que cada vegada hi ha més nens, nenes i gent jove que donen el salt a la natació professional i formen part d’un club.

Quins beneficis ens proporciona la natació? A nivell de salut la natació ens ajuda a millorar els dolors d’esquena i articulars, per exemple. El treball constant de la natació ens permet millorar la nostra tècnica i tenir una bona preparació. També ens aporta disciplina, genera treball en equip i implica molt sacrifici.

LA TEVA CITA/FRASE PREFERIDA: “Donde el necio ve un gusano, el sabio ve una mariposa”

Quines novetats s’estan duent a terme aquesta temporada a la secció de natació?

QUÈ VOLIES SER DE PETITA? Volia treballar a la planta infantil d’un hospital

Estem treballant en tres eixos principals: la polivalència dels monitors, per tal que puguin oferir tots els serveis, la promoció de la natació per adults i, pel que fa a l’Escola, obrir noves formes de competició a tots els nivells. També està previst un nou calendari de sortides en aigües obertes, triatlons i trobades amb d’altres clubs, per tal que els alumnes gaudeixin de noves experiències.


Com et defineixes?

Què t’aporta el futbol? M’ha aportat moltes coses, quasi totes bones, però em quedo amb les grans amistats que he fet. Amb el futbol s’aprèn a perdre, a respectar decisions, a ser competitiu, o a voler seguir treballant dia a dia per millorar. Molts cops escoltem la frase “el futbol és un estat d’ànim” i és cert, tot pot canviar en una setmana, tant per positiu com per negatiu.

A nivell personal, què creus que pots aportar en aquesta nova etapa professional?

eric sabaté � Responsable de futbol

Conec bé l’escola i sé les necessitats que pot tenir. El meu objectiu és potenciar els punts forts i treballar per solucionar les nostres mancances. M’agrada que hi hagi cohesió entre els entrenadors i intento generar-los confiança. Connectem molt generacionalment i l’objectiu és que tothom se senti part d’aquesta escola i del seu projecte. Quan un està content i còmode, sempre treballa millor.

QÜESTIONARI RÀPID

El futbol és un dels esports amb més federats i de referència a nivell català. Què opines d’aquesta situació?

QUÈ HAS ESTUDIAT? Primer cicle de Ciències Polítiques (UAB) i actualment estic cursant l’últim curs de Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (Blanquerna-URL)

Sí, és l’esport al qual la majoria de nens, i cada vegada més nenes, volen jugar des de ben petits. Molts cops estan influïts pel que veuen a la televisió i perquè és l’esport que la majoria practica. Ja m’agrada que sigui l’esport de referència, ja que considero que fer esport des de la infància és un molt bon hàbit que s’ha d’adquirir.

UN JUGADOR PROFESSIONAL: Ronaldinho UN EQUIP QUE ADMIRIS: F.C. Barcelona

L’Escola de Futbol destaca pels seus valors. Quin potenciaràs més aquesta temporada?

UN ENTRENADOR: Marcelo Bielsa

Representem un conjunt ampli de valors, i a cada etapa formativa se’n treballen de diferents. Si he d’escollir-ne alguns en concret, escullo el respecte i l’esforç.

LA TEVA POSICIÓ AL CAMP: Extrem QUÈ FAS EN EL TEU TEMPS LLIURE? Sortir amb els amics, fer esport o anar a la platja LA TEVA FRASE: “Els objectius col·lectius estan per davant de les individualitats”

Quins objectius s’ha de marcar l’equip amateur? Cal recordar que tot just és el segon any de vida de l’amateur, un equip que està formant-se. L’objectiu d’aquesta segona temporada és acabar de consolidar-lo i competir al màxim nivell fins a les últimes jornades per intentar arribar a les places de promoció a Tercera Catalana.

ENTREVISTA

Costa definir-se a un mateix, però si hagués d’escollir uns adjectius serien: perfeccionista, ambiciós i treballador. M’agrada la feina ben feta i la gent que viu amb passió allò que fa. També m’agrada resoldre els problemes ràpidament abans no es facin gaire grans.


ESPAI SALUT

Mònica Rodríguez Nutricionista

Els “smoothies” o batuts són ideals per aquesta època, ja que estan carregats de vitamines, minerals, antioxidants i fibra, i són aptes per a una dieta equilibrada. Aquests batuts ajuden a incloure més fruites i verdures a l’alimentació, així com també més fibra. Ara bé, cal parar atenció ja que no totes les combinacions afavoreixen a les mateixes persones. Per exemple, és recomanable que les persones que tinguin problemes amb la glucosa vigilin, perquè els “smoothies” contenen altes quantitats de sucre.

DETOX

PURA VIDA

Ingredients

Ingredients

· 250ml d’aigua mineral · 1 branca d’api · ½ papaia + 5-6 llavors · Suc de ½ llimona · Alfàbrega fresca · 1 cullerada sopera de segó de civada

· 250ml de beguda d’ametlles o avellanes · 1 plàtan · 40g de civada en flocs · 1 cullerada sopera de cacau pur · ½ cullerada petita de llavor de xia

Beneficis

Beneficis

Ajuda a netejar l’organisme, ja que el conjunt dels seus ingredients és depuratiu i alcalinitzant. D’altra banda, el segó de civada és molt ric en vitamines, minerals, enzims, proteïnes, greixos insaturats i fibra, per la qual cosa anirà fenomenal per tal de regular el trànsit intestinal.

La llet d’ametlles o d’avellanes aporta molta energia i és molt rica en vitamines i minerals. El plàtan, conté magnesi i fòsfor, molt útil per a l’activitat del músculs, nervis i altres teixits. La civada en flocs ens donarà sensació de sacietat. Pel que fa al cacau pur, aquest és un gran estimulador de l’ànim i, per últim, la xia, és una gran font de greixos omega 3 i fibra.

MENJA SA, MENJA PERNIL DE GLA www.andreu.cat

Sabadell - Mercat Central Barcelona · L’Hospitalet · Sant Cugat · La Roca del Vallès · Salt (Girona)


AGENDA SECCIÓ

TENNIS

MAIG

ABRIL 7 15 16 a 21 28 29

Campionat de Catalunya Aleví Campionat d’Espanya +45 GoPlay Sènior Inici Open Primavera Inici Campionat d’Espanya veteranes

16 a 21 16

Torneig Motor Munich 7 a 13 Campionat d’Espanya Absolut 2ªcat. masc. 13 a 20

19 i 20 27 27 27

Xpress Tennis Cup Campionat de Catalunya +35 Campionat Catalunya +50 I Torneig Tennis Adaptat

Campionat d’Espanya 3a Cat. Fem. Bronze FCP

JUNY 16 23 25

11 a 21 16 23

Finalització lligues Sol i Lluna Festa fi Escola de Tennis Inici Pere Masip Estiu

Torneig de Pàdel SM Finalització lliga Festa fi Escola de Pàdel

PÀDEL

9 7 a 29

Inici Copa de la Lliga (Lliga Nocturna) Competicions FCF

7 5 a 27

Inici Copa d’estiu (Lliga Nocturna) Competicions FCF

FUTBOL

11 15 21

Vallès Swimming Cup Exhibició Sincronitzada Final Comarcal de Natació

2 a 10 3 16 23

Competicions FCF Torneig Festa de l’Esport Sopar final temporada EF Festa fi Escola de Futbol

16

Festa fi Escola de Natació i Sincro

NATACIÓ

8 12,17,24 i 28 15 i 22 29

Triatló Canal Olímpic Masterclasses Competicions Run4fun Competició Triatló

FITNESS

SOCIAL

6 22 23 26

Festa dels anys 80 Esmorzar del Consell d’Honor Sant Jordi Assemblea de Socis

2, 5, 6, 14 i 21 6 8 a 11 12 i 27 20

5 26

Masterclasses Dia Internacional de la Dansa Dia de la Mare Escola de Dansa Competicions de Triatló Competició Run4fun

Taller del Dia de la Mare Diada del Soci

Consulta l’agenda completa a www.cerclesabadelles.cat

2 al 16 9 al 17 1, 7 i 21 16

23 25

Competicions Run4fun Competicions Triatló Masterclasses Festival de l’Escola de Dansa

Festa fi d’Escoles Inici del Campus d’Estiu


Profile for Cercle Sabadellès 1856

CERCLE, La Revista - N.6 (Cercle Sabadellès 1856)  

CERCLE SABADELLÈS 1856 | El Cercle és molt més que un Club. És un espai de trobada amb els amics i la família, un espai on venir a practicar...

CERCLE, La Revista - N.6 (Cercle Sabadellès 1856)  

CERCLE SABADELLÈS 1856 | El Cercle és molt més que un Club. És un espai de trobada amb els amics i la família, un espai on venir a practicar...

Advertisement