Clicka't digital

Page 1

El projecte infantil online de Catalunya RĂ dio


El projecte infantil online de Catalunya Ràdio El programa, que es posa en marxa el divendres 28 de març a Catradio.cat, neix amb l’objectiu d’enfortir el servei públic de l’emissora amb nous continguts infantils i educatius Aquest any “Clicka’t” centra el disseny i continguts en l’obra “El Petit Príncep”, d’Antoine de Saint-Exupéry Catalunya Ràdio estrena el divendres 28 de març el projecte radiofònic online “Clicka’t”, amb l’objectiu d’enfortir el caràcter de servei públic de l’emissora amb nous continguts infantils i educatius. Aquest programa per a nens i nenes de 3 a 12 anys, que oferirà els continguts al web de Catradio. cat, pretén acostar la ràdio pública als més petits amb un format que permet educar i entretenir.

“El Petit Príncep” “Clicka’t” centra el disseny i els continguts en “El Petit Príncep”, amb motiu de la celebració el 2013 del setantè aniversari de la publicació de l’obra i de la commemoració, aquest 2014, dels 70 anys de la mort del seu autor, Antoine de Saint-Exupéry. En aquest sentit, el programa oferirà continguts relacionats exclusivament amb “El Petit Príncep”, com la recuperació de l’adaptació radiofònica emesa l’any 2000 a Catalunya Cultura, premiada per la seva qualitat, i també material per als més petits que sorgirà a partir de la lectura de l’obra de l’escriptor francès.


Ciències, llengua, art, música i cultura catalana són algunes de les matèries que es treballaran amb aquesta iniciativa, que promou que els nens i nenes se’n sentin protagonistes i, per tant, facin seva la ràdio pública catalana, alhora que descobreixen l’entorn que els envolta i adquireixen pautes per entendre’l. Per això, cada contingut estarà dirigit a un grup d’edat específic, una classificació que també servirà als pares i mestres per trobar més fàcilment material radiofònic que pugui ajudar en la formació dels seus fills i alumnes.

“Clicka’t”, una realitat El projecte es posa en marxa amb els continguts essencials, que aniran creixent dia rere dia, en funció de les necessitats dels més petits. Aquesta iniciativa, un exemple del compromís que té la ràdio pública amb la societat, és un projecte que es planteja acostar-se al públic infantil i juvenil a Catalunya Ràdio. Una nova mostra de l’aposta del grup d’emissores per créixer com a plataforma web més enllà de l’antena, que s’afegeix a l’oferta online d’iCat.cat, a l’Arxiu Sonor i al programa meteorològic “Meteomauri”.


Departament de Premsa CCMA Av. Diagonal, 614-616 08021 Barcelona

Tel.: 933069200 catradio.cat

LPP® © SOGEX 2014

catradio.cat/clickat