Care Magazine | Editie 4 | 25 jaar Care Cosmetics

Page 1


ZERO CALORIE CHOCOLATE EYESHADOW PALETTE

7 Scented Eyeshadows Palette

LIMITED EDITION

Drie heerlijke oogpaletten geïnspireerd op de meest iconische chocolaatjes: Spicy, Ruby en Dark Chocolate. Elk palet bevat zeven oogschaduwkleuren in vier verbazingwekkende sensorische texturen: sprankelende multi-reflectie, mat, satijn en metallic. Alle oogschaduws zijn heerlijk geparfumeerd met chocolade en zijn perfect om oneindig veel looks mee te creëren. Klinisch en oogheelkundig getest. Vrij van parabenen.

COLOR RANGE

ZERO CALORIE CHOCOLATE HIGHLIGHTING FACE PALETTE

3 Scented Face Highlighters Palette

Twee smakelijke gezichtspaletten gewijd aan de heerlijkste chocolaatjes: kersen- en karamelchocolade! Elk palet bevat drie highlighters met een ultra-stralende finish en verrijkt met een heerlijke chocoladegeur. De donkere tint is ideaal voor de wangen en jukbeenderen; de lichte tinten zijn perfect om de hogere delen van het gezicht te benadrukken. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen.

COLOR RANGE

De wereld van de fijnproevers komt samen met make-up in een onweerstaanbare combinatie. Zero Calorie Chocolate is de leuke en sensuele limited edition van PUPA Milano met chocoladethema. De complete look bevat warme en omhullende tinten zoals diep donkerbruin, pittige beigetinten en cappuccino. De producten zijn subtiel geparfumeerd met chocoladetonen voor een verrassende zintuiglijke ervaring. Make-up wordt puur genot, een moment om jezelf te verwennen... zodat je zonder schuldgevoel kunt genieten van je dagelijkse dosis chocolade!

ZERO CALORIE CHOCOLATE NAIL POLISH

Scented Nail Polish

Ultra gepigmenteerde kleur vanaf de eerste toepassing. Volumegevende textuur met een 3D-effect, wordt gelijkmatig verdeeld en droogt snel. Intense en ultra-stralende langdurige kleur. Zodra de nagellak droog is, komt er een delicate chocoladegeur vrij! Dermatologisch getest. Vrij van parabenen.

COLOR RANGE


ZERO CALORIE CHOCOLATE LIMITED EDITION


ON TDEK PASCAU D

BEAUTY OP DRIE

NIVEAUS Cosmeceuticals, nutriceuticals en hoogwaardige behandelingen versterken elkaars effect en garanderen optimale resultaten.

R E A DY FO R PASCAU D? Stuur voor 15 oktober een mail naar info@carecosmetics.nl en profiteer van een introductiekorting.


A TOTA L V ISIO N O F BEAU T Y

CONNECTI NG NATU R E W ITH HI G H-TEC H

w w w. p a s c a u d . c o mL PROBIOME PEEL

Brengt elke huid tot leven COMING SOON

DE UNIEKE LIJN PEELINGS DIE DE HUID REGENEREERT EN VERZORGT PROBIOME PEEL, de professionele lijn van geavanceerde verzorgende chemische peelings die de regeneratie van de huid versnelt en het microbioom van de huid herstelt. De veilige en innovatieve professionele behandeling, die met zijn multibiotisch complex het microbioom van de huid in balans brengt en de huid na een diepe peeling herstelt. Met zichtbare resultaten vanaf de eerste dag is PROBIOME PEEL de professionele behandeling met het grootste regenererende vermogen.

PROFESSIONELE PRODUCTEN IN SCHOONHEIDSSALONS


CARE COSMETICS 25 JAAR Geroezemoes. Klinkende glazen. Ontmoetingen. Een dansje. Samen nieuwe herinneringen maken. We geven het toe; we keken reikhalzend uit naar 27 november om met jou ons 25-jarig jubileum te vieren. Samen terug in de tijd. Mooie verhalen delen. Magische momenten benoemen. Maar vooral ook: genieten van het nu. We houden ervan te visualiseren. Hoe de winnaars van de Care Awards die we op onze feestavond uitreiken, in glitter en goud op het podium hun moment pakken. Maar ook: meedeinen met gave optredens en proosten op een nieuwe beautywereld. Helaas gooit corona nog steeds roet in het eten. Echter, wat in het vat zit verzuurt niet! Zodra het weer veilig en zonder belemmerende restricties kan, organiseren wij een knalfeest om 25 jaar Care Cosmetics samen met jou te vieren. In dit kersverse magazine brengen we je alvast een beetje in de sfeer van verleden en heden. Terugkijken met beelden die voor zich spreken, maar vooral vooruit kijken naar al het moois dat komt en wat de beautywereld happy maakt. En over happy gesproken … Onze stichting Care For Life bestaat 10 jaar. Dus da’s nóg een reden voor een feestje. Weet je dat alle advertenties in dit magazine betaald zijn en deze hele opbrengst 100% naar Care For Life gaat? Zo maken we nog meer ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking blij. Let’s celebrate life.

Wij maken Care Magazine HOOFDREDACTEUR | MARJANNE RIEMENS EINDREDACTIE | JOLANDE LEENHEER EN ANNE PIETERMAN VORMGEVING | ZITA CREATIVES EN AMBER DE KAT BEELDREDACTIE | LOTTE VERHAGE PRODUCTIES | ELINA MARTINEZ CARRASCOSA EN FABIENNE VAN DER KOOIJ SOCIAL MEDIA | SOPHIA BOL VERDER WERKTEN MEE | ROXANNE EERENS, CRISTA GROENEWEG, GABRIELA PAPIZ EN MARTINE SCHEPER CARE MAGAZINE IS EEN UITGAVE VAN CARE COSMETICS. OPLAGE: 5500

Artikelen uit Care Magazine mogen alleen met schriftelijke toestemming van Care Cosmetics worden overgenomen. Het ongevraagd gebruiken van tekst en/of foto’s (ook digitaal) is niet toegestaan.

8

CARE 2 5 J A A R


VOORWOORD DANK DOOR DUCO VAN KEIMPEMA CARE COSMETICS MEMORY LANE BEELDEN 1996 / 2021 CARE COSMETICS KIJKT TERUG COLLEGA’S VERTELLEN CARE COSMETICS POSITIONEERT PARADE VAN ONZE MERKEN CARE COSMETICS ETALEERT GOUDEN PRODUCTEN CARE COSMETICS INTERVIEWT VIJF VERHALEN VAN ONZE PARTNERS WIN JIJ EEN CARE AWARD? MELD JE NU AAN! CELEBRATE 25 YEARS GROOT FEEST CARE COSMETICS CARE COSMETICS ACTIVEERT GOLDEN CARE WEEKEND 17-19 SEPTEMBER CARE COSMETICS INSPIREERT WIJ STAAN VOOR JOU KLAAR CARE COSMETICS GEEFT 10 JAAR CARE FOR LIFE CARE COSMETICS SIGNALEERT TRENDS UITGEDIEPT CARE COSMETICS PRESENTEERT REPORTAGE SENSE FOR BEAUTY CARE COSMETICS BEHANDELT NIEUWE CONCEPTEN EN KLASSIEKERS CARE COSMETICS INTERVIEWT OP DE WINKELVLOER CARE COSMETICS INNOVEERT TIEN X INNOVATIES DIE WE OMARMEN

1013 16 21 33

27

39 4042 4446 55

60 63

72 75 CARE 25 J A A R

9


10 CARE 2 5 J A A R


Voor het vertrouwen. Voor de samenwerking die met sommige partners heel ver teruggaat in de tijd. Dank voor magische momenten. Dansen op de bar. Een duik in het zeewater in Barcelona. De diners en reisjes naar Parijs. Dank voor de leermomenten. Voor feedback, voor groei en voor inspiratie. Dank leveranciers voor de connectie die nog verder gaat dan we ooit dachten. Dank voor het team en de lachsalvo’s die regelmatig door het pand schallen. Dank voor de nieuwe mensen aan boord waarmee Care Cosmetics een (nog) grotere stap gaat maken. Dank ook voor de lieve, leuke en ontroerende berichten. Voor de relaties in de branche waar de connectie onvermoeibaar continueert. Dank voor alle kansen, voor het feit dat fouten maken mag en dank voor de groei die we samen realiseren. Dank voor de ontmoetingen die weer komen gaan. En dank aan alle waardevolle mensen om mij heen.

o DucK eimpemfi

va﬒

Founder en CEO van Care Cosmetics

CARE 25 J A A R 11


NATURAL. BEAUTY. NOW. 6-8 WEEKS

BOOST 80%

BOOST 50%

EYELASH ACTIVATING SERUM TOT 50% LANGERE, DIKKERE WIMPERS NA 6 TOT 8 WEKEN

EYEBROW RENEWING SERUM TOT 50% DIKKERE, VOLLERE WENKBRAUWEN NA 6 TOT 8 WEKEN


CARE COSMETICS

memorﬔ lanffl

Verleden Er is al veel over gesproken. De PUPA Milano tulp (met geur). In 1996 oversteeg de vraag de verwachtingen. De tulp plopte overal tevoorschijn. Het magazijn puilde uit. Onze eigen verkooppunten bleven maar bestellen en we regelden ook promotieevents in onder andere de Kalverstraat in Amsterdam. Blijft een mooi verhaal.

1996 2021

25th Anniversary

Heden Een heel nieuw concept waarmee we inspelen op gepersonaliseerde beauty is My Skincaud. Ontwikkeld in eigen huis door beauty innovator Mardge Pascaud. Via een DNA-test ontvang je informatie per app hoe je toekomstige huidveroudering tegengaat. Alles privacy proof en een mooie uiting van beauty plus hightech applicaties.

CARE 25 J A A R 13


Bronnen: Nissan, Martini, Elsevier, Yachting monthly, Dutch Charts, Ebay

Collage die een impressie geeft van 1996, het oprichtingsjaar van Care Cosmetics. Struinen in de archieven leverde niet heel veel bruikbaar beeld op uit dat jaar, dus we vroegen founder Duco van Keimpema even te wroeten in zijn geheugen. Daar komt het hoor; “Als ik aan die tijd denk vond ik mezelf heel wat maar achteraf valt dat best tegen,” zegt hij lachend. Ik reed in een Nissan Micra 1.0 terwijl mijn vrienden allemaal in vette leasebakken reden. De muziek die ik luisterde moet je een beetje in de softe richting zoeken zoals Eros Ramazotti en Laura Pausini. Paste overigens uitstekend bij de witte Martini die ik toen graag dronk. Ook las ik in die tijd al veel magazines over zeilen en magazines als Elsevier over zakelijk succes. Boeken van zakenmensen lagen ook op mijn nachtkastje. Al met al was ik een beetje een nerd, maar dan wel een met een ongelooflijke drive!”

14 CARE 2 5 J A A R


Duco: “Deze collage geeft een impressie van alles wat er in no time op mijn netvlies staat als ik aan de afgelopen 25 jaar denk. De beurzen (1), hoeveel hebben we er inmiddels gedaan? Musicals die we sponsorden en waar we klanten uitnodigden, de Beau Monde Awards, maar ook de modeshows met Addy van den Crommenacker (2) en Monique Collignon. We wisten overal maximale publiciteit uit te halen. Wist je overigens ook dat we de eersten waren met megagrote billbaords van make-up? (3) En dat iedereen het geweldig vond dat we een pand gingen bouwen in Dordrecht. Mijn twee dochters als ukkies in beeld (4). De klantenreisjes (5); die zijn niet meer op een hand te tellen. Leuk toch al die foto’s van beautyprofessionals … De champagne vloeide vaak rijkelijk en we hebben met heel wat BN-ers (6) mooie samenwerkingen opgetuigd en met de pers (7) ook de mooiste dingen beleefd. Wat een verhalen!”

3 1

4

2

5

6

7

CARE 25 J A A R 15


CARE COSMETICS

kijkﬕ teruſt DE TIJD VLIEGT. DAT VINDEN OOK DE CARE COLLEGA’S DIE HIER AL HEEL WAT JAREN WERKEN. WE KIJKEN EVEN TERUG. SOMS EEN ONTROEREND VERHAAL, SOMS HILARISCH.

16 CARE 2 5 J A A R


Jacquelinffl

Martinffl Belindfi

Jolandffl

Jeannet‫אּ‬ffl

Daniellffl

Margareﬕ

Sandrfi Cristfi

CARE 25 J A A R 17


2005

Tomtom bestond nog niet DANIËLLE VAN HAL TRAINER

“Als accountmanager en trainer van Darphin bezocht ik met nog een andere collega alle klanten. Je snapt dat mijn rayon nogal groot was en ik maakte enorm veel kilometers! Eerlijk gezegd ook omdat ik er een meester in ben om verkeerd te rijden. Een tomtom of navigatie bestond nog niet. Als ik aan die tijd terugdenk vind ik het zo leuk. Het voelde heel vrij om ’s ochtends in de auto te stappen en op pad te gaan. Een grote koffer met producten in de achterbak. Ik sleepte wat af. De volgende stap was 100% focus leggen op trainingen geven en ik herinner me nog dat we te weinig ruimte in het pand hadden en zelfs vanuit de plaatselijke sportschool les gaven. Wat dat betreft is er zoveel veranderd; nu hebben we een groot auditorium en ik geloof dat ik wel 30 webinars heb opgenomen. De wereld is nu digitaal. Mooi om te zien dat Care van kleine speler naar een wereldse speler evolueert en meegroeit met alle ontwikkelingen en ze soms zelfs voor is. Dat maakt dat ik nog lang niet uitgeleerd ben!”

“Ik begon met PUPA en Darphin, in het hoge noorden. Nu heb ik een grote merkenportefeuille. Het was toen echt een andere wereld. Met een map onder de arm verkocht ik acties. Nu zet ik een iPad op tafel. O ja, elke avond stopte ik de geschreven orders van de dag in een envelop en deed ze op de bus naar kantoor. Lang leve de automatisering! Het is echt mooi als je terugkijkt hoeveel positieve ontwikkelingen Care Cosmetics heeft doorgemaakt. Qua gesprekken vind ik – en misschien klinkt dit gek – het nog een beetje hetzelfde. Social talk blijft belangrijk, het is een must altijd discreet te zijn. Het is wel mooi om mee te groeien met de klant en haar leven. Op zakelijk gebied krijg ik veel vraag over social media. Gelukkig hebben we Dropbox, dat is toch wel het middel om snel up-to-date beeld beschikbaar te hebben.” (foto archief)

2000

En maar rondjes draaien MARGARET VAN OUDHEUSDEN MAGAZIJN MEDEWERKER

18 CARE 2 5 J A A R

2005

Social talk blijft

BELINDA SMIT ACCOUNTMANAGER

“Tijdens mijn sollicitatie vroeg ik of ik vier dagen per week kon werken. Was prima, maar bij de contractondertekening stonden er vijf dagen in de papieren. Gedaan. Nu werk ik er drie. Wat me het meest is bijgebleven van die tijd is dat we letterlijk alle pakketten op de vloer hadden staan en dan maar zoeken met die pakbonnen. Met dertig stuks nog te doen. Toen we richting honderd gingen kregen we zo’n roltafel op goede hoogte. Dat maakte het inpakken een stuk makkelijker. Wat ik nooit vergeet is dat ik een collega zag overgeven in de bosjes. Wat bleek? Hij had meerdere pallets geseald en dat is: rondjes draaien. Hij was zo misselijk!” (foto archief)


“Je deed van alles en nog wat. Er was niet voor alles een afdeling dus je pakte gewoon op wat nodig was. Wat er op mijn bordje lag? Verkoopboeken maken (heel veel printen), trainingen uitwerken en plannen, helpen in het magazijn, reisjes organiseren, contact met de buitendienst en inkooporders maken. Je wist echt veel van alle facetten. Mooi moment? De magie van nieuwe producten die binnenkwamen en die we samen uitpakten. Vergeet ik nooit meer. En samen lunchen in een kantoor, allemaal rond het bureau. Een hele happening was een personeelsuitje naar Milaan. Bovenop de Dom met ons allen. Het had z’n charme zo’n klein team.”

1997

Pony’s wegjagen MARTINE SCHEPER SALES SUPPORT

2002

Lunchen rond het bureau JOLANDE LEENHEER PR MEDEWERKER

“Naast de familie Van Keimpema was ik de eerste ‘externe’ die bij Care werkte. Aangenomen als administratief medewerker maar je kan ook zeggen ‘manusje van alles’. Zat ik samen met Duco (red. Duco Van Keimpema, founder) aan een bureau te wachten totdat de telefoon ging. Ook boodschappen doen, toilet schoonmaken en pakketjes inpakken hoorde bij mijn takenpakket. Het was echt leuk om alle klanten te kennen. Van de telefoon dan, want er kwam eigenlijk niemand naar ons pand. We zaten in een gebouw aan de dijk, vanuit het raam zag ik de pony’s in de wei. Ze braken ooit uit en toen heb ik ze nog van de weg gejaagd. Na ruim twee jaar maakte ik de overstap naar de Rabobank en toen ik na 12,5 jaar de financiële wereld gedag zei, kwam er een vacature via Care voorbij en ben ik teruggekomen. Nu houd ik me vooral bezig met prospects.”

“Stapels orders op mijn bureau. De eerste zes jaar deed ik niet anders dan ’s ochtends de post openmaken en alle orders verwerken van de buitendienst. Met als absoluut hoogtepunt de handgeschreven orders van de beurs. Na een beursweekend kwam Duco de bonnen afleveren op kantoor en dan begon het zwoegen en zweten. Veel onleesbare krabbels. Even bellen, puzzelen en weer door. Naar die tijd verlang ik niet terug hoor, moet je kijken hoe makkelijk het nu gaat met orders die meteen via de systemen binnenkomen.” Crista is ook maar wat blij met alle digitale beeldbanken. “De mappen met dia’s om zo een beeld te krijgen van een merk … Echt, die hardcopy-tijd kan me gestolen worden.” Het eerste telefoontje? “Vergeet ik nooit meer. Een dame belde met een Darphin bestelling en de benamingen van de producten waren in het Frans. Ik liet me natuurlijk niet kennen en schreef fonetisch alles op en zocht aan de hand van de bestellijst de juiste producten erbij. Het lukte, maar ik hoorde mezelf alleen maar oui oui zeggen, mijn Franse woordenschat was niet echt groot en alle producten waren nog onbekend voor me!”

2001

Oui oui madam CRISTA GROENEWEG OFFICEMANAGER

CARE 25 J A A R 19


1998 2005

Niet aan te slepen JACQUELINE HELDEROP & SANDRA VAN BELLE ADMINISTRATIEF MEDEWERKERS

Jacqueline: “Wat mij het meest is bijgebleven als ik in het verleden duik? Het back-to-basic uitje naar Texel. Dames met hoge hakken op de garnalenboot en in ons hotel nergens een stopcontact te vinden, dus het föhnen van de haren gebeurde op de gang. Ik was gewoon basic hoor, maar echt, wat heb ik gelachen. Wat leuk is, is dat we zoveel meer kennis hebben dan vroeger en dat het communiceren zoveel makkelijker is geworden in de loop der jaren. Al die platforms die je nu hebt, van online shop tot appgroep en Teams. Heerlijk! Ook al pak ik nog steeds graag de telefoon, want er gaat niets boven echt contact. Welk product booming was? Geen twijfel mogelijk; de PUPA tulpen. Deze geuren liepen als een trein. De Bijenkorf verkocht ze, we stonden op beurzen, ze waren niet aan te slepen!” Collega Sandra denkt ook even terug. “Gek hè, vroeger had je nauwelijks Engels sprekende klanten aan de telefoon, ik weet nog dat iemand steeds belde voor George, maar we hadden helemaal geen George. Bleek dat collega Sjoerd had gezegd noem me maar George want mijn naam is niet uit te spreken. Kan je je toch niet meer voorstellen? Ook weet ik nog goed dat we alle geschreven orders maar moesten ontcijferen. Wat een klus. En dat we zelf verkoopboeken maakten. We knipten en plakten er op los. Wat dat betreft is het geweldig om te zien dat we nu een hele marketingafdeling hebben.”

“Duco vroeg in 2004 of ik een paar weken wilde komen helpen om in het magazijn orders te picken. Dat is nu 15 jaar geleden. Ik ben nooit meer weggegaan.” Jeannette houdt zich nu vooral bezig met facilitaire diensten. Als ze ’s ochtends naar kantoor rijdt en weet dat er een training is met lunch, is ze nog vrolijker dan anders. “Even een ander praatje, even contact met onze klanten. Heerlijk.” Deze duizendpoot draait haar hand nergens voor om. “Vroeger reed ik de vorkheftruck, laadde vrachtwagens in en uit. Lampen indraaien, plafondplaten vervangen, wc’s kitten, ik doe het allemaal.” De grootste verandering was – logisch – de verhuizing naar het grote pand. “Echt, in het begin pakte ik gewoon de verkeerde trap. Ik verdwaalde hier gewoon.” Plus natuurlijk de enorme groei van het personeelsbestand. “Het lijkt de dag van gisteren dat we met 12 man werkten, nu zijn het er bijna 80! Het bedrijf groeit keihard. Duco is wel echt een top zakenman om dit allemaal voor elkaar te boksen,” vertelt ze. Ook de aanwas van merken in het magazijn is veranderd. “Vroeger kende ik alle lijnen en productnamen, maar dat is nu een hele uitdaging met zoveel merken!”

20 CARE 2 5 J A A R

2004

Scheuren met de vorkheftruck JEANNETTE KOOI FACILITAIR MEDEWERKER


positioneerﬕ CARE COSMETICS

PARADE VAN ONZE MERKEN. DE A VAN …

CARE 25 J A A R 21


gebruik ik ook niet op mijn huid… ARTDECO is de trendsetter op het gebied van decoratieve cosmetica. Innovatieve ideeën staan voorop om altijd het statement van betaalbare luxe te waarborgen. Leuk om te weten: elke seconde wordt er ergens op de wereld een ARTDECO product gekocht. Bronz’Express is makkelijk in gebruik en levert in no time een gezonde bruine teint op, zonder blootstelling aan de schadelijke effecten van de zon. Care The Brush heeft een complete collectie professionele penselen, samengevoegd in één handige koker. Dado Sense staat voor huidverzorging voor probleemhuiden; van acne, atopische dermatitis

22 CARE 2 5 J A A R

Bronz’Express

Annemarie Börlind

Ahava

ARTDECO

Académie Beauté. Dit Franse merk is opgericht in 1890 en heeft recent een rebranding doorgemaakt. Legendarisch is nu al de nieuwste lijn Youth Repair waarbij Académie gebruik maakt van kennis uit de epigenetica. Een historisch

merk dat met de modernste ontwikkelingen meegaat. Ahava. Wetenschap en natuur in perfecte harmonie. Al tientallen jaren onderzoeken wetenschappers in laboratoria aan de oevers van de Dode Zee hoe ze de beste voedende en herstellende eigenschappen van mineralen uit dit zeewater toe kunnen passen in producten. Wist je dat Ahava liefde betekent in het Herbreeuws? Annemarie Börlind staat voor innovatieve natuurcosmetica. De productie vindt plaats in het Zwarte Woud, Duitsland. Respect voor mens en natuur gaat bij dit groene merk hand in hand met vernieuwde, effectieve natuurcosmetica. De oprichtster had als motto: wat ik niet kan eten


Exclusief. Geïnspireerd op de natuur. De overtuigende resultaten van dit merk komen door de passie en wetenschappelijke kennis van het team. Voor elk huidtype en elke huidconditie heeft Dr. Spiller een passende beauty oplossing.

Emani is een make-upmerk uit Amerika, opgericht door Michelle Doan. Emani is favoriet bij mensen met de meest gevoelige, problematische en rijpe huid. Alle producten zijn van hoge kwaliteit, dierproefvrij en samengesteld uit natuurlijke en veganistische ingrediënten. Guinot zet de schoonheidsspecialiste 100% centraal. Dit Franse merk heeft een uitgekiend aanbod behandelingen met bijpassende salonprotocollen. Alles om elk huidtype tot in de puntjes te behandelen en verzorgen. Jean d’Arcel huidverzorging en make-up zijn vervaardigd op basis van biologische grondstoffen en speciale mineralen. Zónder dierproeven.

Guinot

DermaPrime

Dr. Spiller

en psoriasis tot rosacea. Darphin, het Franse huidverzorgingsmerk dat de meest verfijnde botanische ingrediënten, innovatieve technologieën en expertise combineert. Natuurlijk schoonheid op topniveau. Depilève is het waxmerk dat 50% voordeliger is dan andere merken. Bovendien is er een speciale wax die huidveroudering tegengaat. Niet gek dat het merk hier een Professional Beauty Award mee in de wacht sleepte. DermaPrime is een op en top vegan merk met Zwitserse roots. DermaPrime staat garant voor hoogwerkzame stoffen, optimale resultaten en een hele goede prijskwaliteitverhouding. Klanten zijn niet voor niets al 35 jaar fan. Dr. Spiller dat is premier quality.

CARE 25 J A A R 23


heid. Een traditioneel Duits merk in een nieuw, modern jasje. Matis bestaat al 80 jaar en blijft zich ontwikkelen binnen een mix van eigentijdse uitstraling en traditie. De hoog geconcentreerde formules bieden snelle en onmiddellijke resultaten en bevatten krachtige en actieve ingrediënten. M2 BEAUTÉ is de specialist op het gebied van high-end wimper- en wenkbrauwserums. De perfecte verzorging voor mooie, gezonde, lange en sterke wimpers en prachtige wenkbrauwen. Pascaud is er voor iedereen die een stapje verder wil dan de traditionele cosmetica en

M2 BEAUTÉ

Pascaud 24 CARE 2 5 J A A R

Jowaé

Matis

Jowaé. Ontdek deze wereld van schoonheid die een samensmelting is van de beste huidkennis uit Parijs en Seoul. Perfecte huidverzorging voor een scherpe prijs. Lipcote zorgt ervoor dat lipstick de hele dag perfect en vlekkeloos blijft zitten. Hét geheim van een blijvend mooie opgemaakte mond. Marbert vertegenwoordigt al meer dan 70 jaar de combinatie tussen wetenschap en schoon-

behandelingen. Pascaud is uniek door de innovatieve visie op het begrip schoonheid in de ruimste zin van het woord met als credo: natuurlijke schoonheid komt van binnen en van buiten. Payot maakt gebruik van een unieke beautymethode die de combinatie van exclusieve massagebewegingen en doeltreffende natuurlijke ingrediënten met elkaar combineert. Dit leidt al 100 jaar tot ongeëvenaarde resultaten. PUPA Milano is het trendy Italiaanse make-upmerk en het eerste merk waarmee Care Cosmetics de Nederlandse markt veroverde. Pupa staat voor


PUPA

TEAM Dr. JOSEPH Skeyndor

ProNails

fashion, innovatie, trends en kleur. Iedereen realiseert hiermee een perfecte make-uplook. ProNails creëert hand-, nagelen voetverzorgingsproducten voor nagelstylisten en professionals in de schoonheidsbranche. Alles is gebaseerd op vier waarden: kwaliteit, betrouwbaarheid, inspiratie en plezier. RoC® rocks! Retailmerk met skincare producten die op elk gebied innovatief zijn, gebaseerd op de wetenschap. Elk product is zowel wetenschappelijk als klinisch getest, om de hoogste kwaliteit te garanderen. RoC® was een van de eerste huidverzorgingsmerken die erin slaagde

Retinol stabiel in producten te verwerken. Sea Magik is een Engels spa-merk en staat bekend om de gepassioneerde manier om gezondheid en welzijn van de mens centraal te stellen en oog te hebben voor onze planeet. Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en Spaanse elegantie. Met een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona is Skeyndor continu bezig met de nieuwste technologische ontwikkelingen om innovaties te benutten voor

de mooiste resultaten. TEAM Dr. JOSEPH ontwikkelt biologisch gecertificeerde cosmetica met de nieuwste hightech kennis en wetenschappelijk onderzoek. Het uitgangspunt is om de natuurlijke balans van de huid te hervinden met harmonieuze en synergetische producten, verfijnd met microtechnologieën. T.LeClerc biedt een complete make-uplijn en accessoires aan voor de ogen, de huid, de nagels en de lippen.

CARE 25 J A A R 25


VERSTERKT JOUW INDIVIDUALITEIT 1 | EYESHADOW BASE Maakt de oogschaduw long-lasting

1

3

2 | BEAUTY BOX TRIO & EYESHADOWS Navulbaar 4

3 | PERFECT COLOR LIPSTICK • Rijke tinten • Intensieve pigmentatie 4 | PRO TIP BROW LINER • Volume • 3 in 1: vormen, krullen, kammen

N°115

5

N°197 N°880

2

5 | ALL IN ONE MASCARA Alleskunner voor volume, verlenging en krul


etaleerﬕ

CARE COSMETICS

Direct een frisse

Extreme finish en kleur voor

Gold oogopslag met

een dramatisch effect.

deze luxueuze

PUPA MILANO VAMP!

oogverzorging.

EXTREME EYESHADOW € 17,50

JEAN D’ARCEL PRECIOUS EYE CREAM € 132,00

Pure ontspanning?

Dit herstellende oliemasker met

gouden bloemblaadjes zorgt ervoor.

DARPHIN STRESS RELIEF

DETOX OIL MASK € 50,00

FEVER

Shine! Met deze Fope oorhangers in 18 karaat geel-en witgoud met diamant. SCHAAP EN CITROEN € 6.790,00

Easy. Gebruik deze eyepads om direct

de oogzone te verzorgen en zo een frisse

oogopslag te realiseren.

ANNEMARIE BÖRLIND GOLDEN EYEPADS € 24,95

Hoe kun je ooit zonder? Perfect

hydraterende crème voor dagelijks gebruik. GUINOT HYDRA SUMMUM CREAM € 95,00

Slapend mooi worden met olie die het celvernieuwingsproces van de huid ’s nachts herstelt. SKEYNDOR ETERNAL SLEEPING OIL € 81,60

CARE 25 J A A R 27


Ampul – met een prachtige naam – die onzuiverheden zoals puistjes en mee-eters aanpakt. DR. SPILLER MOUNTAIN CREEK AMPULLEN € 30,90

Hoe handig. Deze

Een serum dat snel de huid

lipstick hydrateert

hydrateert en meteen een ultra fris

als een balsem,

gevoel geeft.

maar heeft de

DARPHIN HYDRASKIN INTENSIVE

afwerking van een

SKIN-HYDRATING SERUM € 50,00

matte lipstick.

focuS PUPA MILANO

PETALIPS € 16,50

De dekking van

deze nagellak is

indrukwekkend en gaat twee keer langer mee dan gewone lak.

PRONAILS BARE ESSENTIALS COLLECTIE € 14,95

SOFT

Optimaal genieten met dit hydraterende en

remineraliserende gelmasker dat op de huid smelt. SKEYNDOR MY MASK FRESH SORBET € 37,25

28 CARE 2 5 J A A R


GREEN Deze lipstick bestaat voor minstens 80% uit natuurlijke ingrediënten en heeft ook een

G a lm

Voor de rijpere, atrofische huid is

milieuvriendelijke

deze crème zeer geschikt. Optimale

verpakking. ARTDECO GREEN COUTURE LIPSTICK €17,55

vochtregulering en bescherming.

DERMAPRIME 24H CREAM INTENSIVE €33,10

our

Directe verzorging voor de

eerste rimpels en lijntjes rond de ogen. Maakt de oogcontour voelbaar gladder.

ANNEMARIE BÖRLIND ROSENTAU ENERGIZING EYE CREAM €24,95

Dit serum verzorgt de

gevoelige huid. Kalmeert

en herstelt de balans. TEAM D R JOSEPH

Firmness is een ware skin builder.

EXTRA SENSITIVE

Elke dag een zakje poeder innemen en

CALMING SERUM €74.40

je bouwt collageen van binnenuit op. PASCAUD FIRMNESS €134,00

De lichte en frisse crèmetextuur biedt een gladde en comfortabele finish. Puur natuur. Geschikt voor alle huidtypen. PAYOT HERBIER FACE CREAM € 44,70

CARE 25 J A A R 29


Deze mascara geeft de wimpers aanzienlijk meer volume en cat-eye, ‘opening’ effect. De hightech

Bla c borstel bereikt zelfs de kleinste wimpers en

benadrukt de ooghoeken op een bijzondere manier. De mascara verzorgt niet alleen de wimpers, maar is ook erg geschikt voor gevoelige ogen. ARTDECO ANGEL EYES MASCARA € 15,65

Ultraverfrissend peel-off masker dat helpt om

Revolutionair wimperserum dat de wimpers tot wel 50% voller en langer maakt. De natuurlijke groei van de wimpers wordt bevorderd. M2BEAUTÉ EYELASH ACTIVATING SERUM € 126,00

Een geavanceerde

formule om de tekenen van veroudering

effectief tegen te gaan.

PAYOT SUPRÊME JEUNESSE LE SOIN PRO-ÂGE € 107,00

vermoeidheid en

dofheid in het gezicht te minimaliseren. AHAVA DUNALIELLA

PEEL-OFF MASK € 48,95

k

BEAUTY

30 CARE 2 5 J A A R

Superieur elixer met kaviaar dat een sensoriële beleving biedt en veroudering tegengaat. MATIS THE SERUM € 137,00


H ig hte ch

Door regulatie van de

melanineproductie pak

je hyperpigmentatie aan.

Geconcentreerd

GUINOT NEWHITE

hydraterend serum

SERUM € 101,00

dat onderdeel is van My Skincaud; het innovatieve personal beauty concept. PASCAUD CODE H SERUM € 99,00

Zo zacht. Deze crème voedt, vult op, lift en ontspant. SKEYNDOR CORRECTIVE DEEP LINES FILLER CREAM € 99,00

Vermindert zichtbaar fijne lijntjes en (zelfs diepe) rimpels. ROC PRO-CORRECT

ANTI-WRINKLE REJUVENATING

CONCENTRATE INTENSIVE € 39,99

Deze olie zorgt

voor soepelheid en stevigheid van de huid. Verzacht fijne lijntjes.

BEKIJK DEZE PRODUCTEN SNEL IN ONZE WEBSHOP!

ACADÉMIE AGE RECOVERY TREATMENT OIL € 70,50

Alle prijzen zijn adviesverkoopprijzen.

CARE 25 J A A R 31


Exfolieert zacht dankzij een mild fruitzuurcomplex

Het Lotus-CleanSysteem voorkomt dat grotere vuildeeltjes zich opnieuw vastzetten

Draai de tijd terug Reduceert de rimpeldiepte*

86,7% bevestigt dat de huid rond de ogen en lippen steviger en gladder is**

Versterkt de barrière van de huid* 96,7% bevestigt dat de huid beschermd aanvoelt**

Belangrijkste ingrediënt Centella Asiatica Reversa

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

MIRATENSE LIFT DETOX – met multi anti-aging effect

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

* werkzaamheid is bevestigd door een afhankelijk instituut in wetenschappelijke studies na 28 dagen regelmatig gebruik ** COMPLIFE studie over de producttevredenheid door 30 vrouwen vanaf 40 jarige leeftijd

BEAUTY IS OUR PROFESSION


interviewﬕ CARE COSMETICS

Let’s

BEAUTY Blij met goede gesprekken, met een funvideo of met een reisje naar Parijs. Care Partners vertellen over hun happy beauty moments.

CARE 25 J A A R 33


SU CHÊN BEAUTY, ETTEN-LEUR

Meer lachen graag. Daarom elke week een funvideo

“Happy? Met mijn laatste verhuizing. Onze nieuwe locatie is grotere dan de vorige. Meer groeipotentie en meer uitbreidingsmogelijkheden dus. Ons team is zo hecht. Het is hier één grote familie. Plezier in en op ons werk staat op nummer 1. Samen lachen vinden wij heel belangrijk. Zo is de ‘funvideo’ op social media ontstaan op vrijdagmiddag.” Door persoonlijke familieomstandigheden ontstond tijdens de eerste lockdown een zelfsturend team. “Als ik nu alles uit mijn handen laat vallen, loopt de zaak gewoon door.” Su Chên is in haar nopjes met het team dat ze op een heel aparte manier samenstelde. “Zo heb ik ooit iemand afgewezen op sollicitatie per mail. En maanden later kwam ik hem tegen op kerstavond, aan het werk in een parfumeriezaak. Tijdens het wachten, zag ik hoe goed de communicatie met de klanten verliep en welke gunfactor hij had. Je snapt dat ik hem opnieuw benaderde en nu werkt hij al weer vier jaar hier.”

34 CARE 2 5 J A A R

Stip op de horizon “Blijf dicht bij jezelf, laat zien wie je bent en luister echt goed naar je klanten. Zij geven signalen op welke vlakken je goed scoort en door kan groeien. Plus: kijk intern bij personeel naar de kracht van die persoon en vergroot deze.” Ook ziet Su Chên digitalisering als een enorme kans voor de branche en ‘iets doen voor collega’s’ als ultiem geluksmoment. “Mijn podcast ‘De ondernemende huidspecialist’ had in het begin 79 luisteraars, nu bijna 600. Elkaar helpen, why not? Al met al was het jaar pittig, maar ik doe waar ik energie van krijg en zorg dat mijn ‘family’ sterk blijft.”


Puur met de handen werken, al meer dan jaar

50 ’

Marie-Louise Damen (78) uit Geldrop werkt vanaf haar 25ste als schoonheidsspecialist in haar gelijknamige salon en is nog steeds actief. “Stoppen kan altijd nog.” Vanaf het moment dat Darphin op de Nederlandse markt kwam, werkt ze hiermee. “Een merk dat me nog steeds verrast ondanks het feit dat de focus vroeger meer op salonbehandelingen en probleemhuiden lag.” Haar happy beauty moments zijn vooral de reisjes naar Parijs die Care Cosmetics organiseerde. Overdag in de schoolbanken, ’s avonds een boel gezelligheid en niet-tevergeten leermomenten.” Waarom Darphin haar hart stal? “Vooral door de 3-dimensionale aanpak van serum, aromatische olie en crème. Darphin maakt je gewoon mooier! Slaaptekort poets je ermee weg.”

MARIE-LOUISE DAMEN, GELDROP

Stip op de horizon

“Doorgaan op een manier die bij je past. Ik heb geen site, mailadres en social media, daar begin ik niet meer aan. Ik houd mijn klantenkring aan, ik vind het prima zo. Tegenwoordig zie je steeds meer apparatuur in de salon en meer naalden om het zo te zeggen. Eigenlijk vind ik dat wat oppervlakkig. Ik ben nog echt van het werken met mijn handen, dat maakt mij blij.”

“Happy moments? Zoveel! Blij met mijn Skin Concept Store, blij met mijn team en blij met het mooi maken van huiden. Of is dat cliché?” Périne komt tot de conclusie dat ze vooral blij wordt van de drie i’s te weten innovatie, ideeën en inspiratie. Ik houd ervan om te sparren met anderen en zocht ook tijdens de lockdown positieve mensen op die mijn creatieve geest konden bijbenen.” Périne organiseerde het afgelopen jaar de online beauty show. Met de titel: ‘Périne zoomt in op beauty’. “Elke keer lichtten we een beauty-thema uit, zoals hoe houd je in de winter de glow vast? Maar we gingen een stapje verder en dachten creatief mee om ook de items uit onze Skin Concept Store toe te voegen. Zoals tips om de badkamer mooi aan te kleden met bamboe bakjes (die niet belastend zijn voor het milieu) om zo onze klanten te inspireren van elk beautyritueel een blij moment te maken. Hilarisch was volgens Périne de letter-show; elke week een letter online met lekker veel gekkigheid en aan het eind een woord raden. Of onze kapperskoppen! Die leende ik van de kapper om heel precies te laten zien hoe je de huid optimaal reinigt.”

Inzoomen op beauty was mega voor de klantenbinding PÉRINE HEEROOMS, INSTITUUT PÉRINE MIJDRECHT

Stip op de horizon “Het idee speelt al veel langer maar nu ga ik het concretiseren. Vanaf oktober ben ik in te huren als Business Mentor voor collega-beautyspecialisten. Zo kan ik anderen helpen hun business naar een hoger level te tillen en alle facetten die bij bedrijfsvoering en groei aan bod komen, te belichten. Zin in!”

CARE 25 J A A R 35


Onbetaalbaar zo’n middag voor Stichting Make a Wish

“Een constant blij gevoel is er omdat ik de hele dag bezig ben met mensen en ze te helpen de mooiste versie van zichzelf te laten zijn. Daar kan ik helemaal mijn ei in kwijt. Een salon runnen op Texel is best wel apart, je hebt enerzijds heel veel vaste klanten maar er zijn ook hordes toeristen die hier aan komen waaien als ze op vakantie zijn. Wat we altijd terug horen is dat het bij ons zo gezellig is, de koffie altijd klaar staat en er zoveel kan. Als je probeert te boeken voor dezelfde dag, doen we er alles aan om dit mogelijk te maken. Kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop. Dat zit bij ons hele team ingebakken. We werken met zeven man en het leuke is dat we in de zaak rouleren. Zo neem je soms de telefoon op, of breng je koffie, de andere keer sta je in de winkel. Belangrijk, want op die manier heb je altijd contact met de klant. We zijn sterk in marketing, daar zit twee man op en dat loont. Iedereen weet ons te vinden.”

36 CARE 2 5 J A A R

MARTINE VAN HINTUM, BEAUTY OUTLINE, DE KOOG (TEXEL)

Stip op de horizon “Ik heb borstkanker gehad maar werkte ook in de chemoperiode door. Ik kreeg echt kracht en energie van alle lieve klanten en … mijn passie is mijn werk! Mijn ziekte zette me wel aan het denken en ik ga iets doen met oncologische schoonheidsbehandelingen. Daar maakt mijn hartje een sprongetje van. Ook toen ik laatst namens de Stichting Make a Wish mijn salon beschikbaar stelde voor een 19-jarig meisje met leukemie. Zo stoer, ze kwam gewoon met haar kale hoofd en mooie koppie binnenlopen. Geen pruik, niks. Super stoer. Ook haar ouders waren mee. Ze hadden een onvergetelijke verwenmiddag. Dat is toch onbetaalbaar?”


“Het meest feestelijke moment van de afgelopen tijd vond ik dat we als salon weer open mochten. Klanten waren gewoon emotioneel. Sommigen huilden en zeiden dat ze niet zonder ons konden. Dat is goud waard. Ze misten de aanrakingen - sommigen waren maanden niet geknuffeld maar ook de persoonlijke band, het verwennen en natuurlijk het onderhoud en het verbeteren van de huid. Tijdens corona ging er voor mij ook een nieuwe wereld open omdat ik via een QR-code klanten mijn huidrituelen door middel van filmpjes toonde. Ik met mijn blote-billengezicht voor de spiegel in de badkamer. Maar echt, wat deed het veel. Plus die periode heeft mij ook geleerd dat we nog dingen misten in de salon en die hebben opgetuigd zoals een webshop.”

Nog meer de focus op huidverbetering met apparatuur Stip op de horizon “Vooral het besef dat we in ons vak een soort psychiaters zijn. Het praten met onze klanten is een essentieel onderdeel van onze business. Daar focussen we ons nu nog meer op. Plus als toekomstbeeld zie ik niet perse groei in een grotere salon, maar wel in nog meer specialisatie qua huidverbetering en nieuwe appratuur om huidoneffenheden nog grondiger aan te pakken. Hoe dan ook, het beautyvak blijft uitdagend en klanten verwachten ook van ons dat we steeds met iets nieuws komen. Ik vind het wel mooi om te zien; ik begon 27 jaar geleden op een zolderkamertje met een tuinstoel en een visserskrukje. Inmiddels hebben we een team van drie vaste medewerkers, een zzp’er (pedicure) en een klantenbestand van circa 1.000. Geweldig toch? Never a dull moment!”

MARCELLE CREMER, THE BEAUTY SPECIALIST ZWANENBURG

JOUW SALON IN CARE MAGAZINE? Mail dan naar redactie@carecosmetics.nl

CARE 25 J A A R 37


THE BEAUTY OF NATURE AMPOULES 13 ampullen – 13 belevingen

Effectief transportsysteem in een basis van hyaluronzuur

Waardevolle schoonheidselixirs voor een unieke skincare beleving

· Vegan · Zeer rijk aan actieve werkstoffen en hooggedoseerd · De juiste ampul voor elke huidbehoefte · Vrij van geur- en kleurstoffen · Geen conserveermiddel · Unieke symbiose van hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en de nieuwste technologie

www.dr-spiller.com


INSCHRIJVINGSDATUM VERLENGD De Care Awards. Onze eerste eigen awardshow. Zelfs na 25 jaar blijven jullie ons verbazen: niet één beautyspecialist is hetzelfde en iedereen blinkt ergens anders in uit. Wat keken wij er naar uit om de Care Awards uit te reiken tijdens ons 25-jarig jubileumfeest dat stond gepland op 27 november! Helaas zorgen de coronamaatregelen ervoor dat het feest en de uitreiking van de Care Awards worden verplaatst naar een nader te bepalen datum in 2022. Deelname aan de Care Awards is nog mogelijk. Doe jij mee? Meld je aan en maak kans op een fantastisch prijzenpakket t.w.v. €10.000,-

Meld je aan!

CARE INNOVATIVE AWARD

CARE SOCIAL AWARD

CARE NEWCOMER AWARD

CARE BUSINESS AWARD

CARE SERVICE AWARD

CARE 25 J A A R 39


40 CARE 2 5 J A A R


Reikhalzend keken wij uit naar 27 november 2021 om ons 25-jarig jubileum te vieren. Helaas gooit corona nog steeds roet in het eten. Echter, wat in het vat zit verzuurt niet! Zodra het weer veilig en zonder belemmerende restricties kan, organiseren wij een knalfeest om 25 jaar Care Cosmetics samen met jou te vieren.

WWW.CARE25JAAR.NL

CARE 25 J A A R 41


Golden are C Weekend 17 18 19 SEPTEMBER 2021

42 CARE 2 5 J A A R


CARE COSMETICS

activeerﬕ Speciaal voor het 25-jarig jubileum hebben we een gouden actie! BESTEL OP 17, 18 EN 19 SEPTEMBER VOOR MINIMAAL € 250,EN ONTVANG EEN GOUDEN ENVELOP. WIE WEET BEN JE DE GELUKKIGE WINNAAR VAN EEN COUPON DIE TE VERZILVEREN IS BIJ EEN VOLGENDE ORDER. WIJ GEVEN WEG:

€ 1.000

€ 1.000

€ 250

€ 250

€ 250

€ 250

€ 250

€ 250

€ 250

€ 250

€ 250

€ 250

eos trelgoeund B ga vo BIJ IEDERE € 250,- DIE JIJ BESTELT IN HET GOLDEN CARE WEEKEND, SCHENKT CARE COSMETICS € 25,- AAN CARE FOR LIFE.

CARE 25 J A A R 43


inspireerﬕ CARE COSMETICS

Wij staan Duco van Keimpema

Rebecca Oskam junior brandmanager “Zakelijke facetten persoonlijk maken, zoals de We Care for you-campagne. Dat is wat ik het liefste doe. Ik ben helemaal in mijn element als ik jou, de beautyprofessional, via persoonlijke gesprekken motiveer voor the next level.”

Niels van den Bosch medewerker inkoop “Wij letten goed op het kostenplaatje om zo scherpe acties te realiseren waarmee je jouw klanten nog meer inspireert.” Sophia Bol trainer en commercieel marketing medewerker “Ik voel me als een vis in het water bij het presenteren van trends en beautyontwikkelingen. Graag ga ik hierover in gesprek met jou en help je resultaatgericht te werken.”

44 CARE 2 5 J A A R

CEO “De beautybusiness elke dag een beetje beter en professioneler maken, dat doe ik al 25 jaar. En natuurlijk: ook leuker. Fun hoort voor mij bij zakendoen. Het een bestaat niet zonder het ander.”

Marja Wiersema Care coach “De beautybranche heeft zoveel potentie. Samen met jou haal ik onbenut potentieel naar boven zodat je én meer omzet realiseert én je meer plezier en voldoening uit je werk haalt.”


Deze teamfoto is al een paar jaar oud. Maar maakt ons nog steeds blij! Het stond op de planning een nieuwe foto te maken met het complete team. Helaas gooide corona roet in het eten en kregen we het niet geregeld. Maar bij deze een belofte, zodra we weer allemaal samen (mogen) zijn maken we een up-to-date beeld. En gaan we (weer) helemaal los. We vinden het namelijk nogal leuk hier en doen niks liever dan jou inspireren. That’s our job!

voor jou klaar Roxanne Eerens

Jack van Look

salesmanager “We ondersteunen jou op alle mogelijke manieren en blijven tools verfijnen. Ook horen we graag wat jouw wensen zijn zodat we altijd relevant blijven.”

Fanny Kuipers trainer “Jou motiveren en inspireren daar draait alles om in mijn werk. Persoonlijk contact? I love it! ”

trainingsmanager “Ons najaarsprogramma is net klaar en wat hebben we er zin in om jullie weer te ontvangen! Wij kijken er reikhalzend naar uit jullie te inspireren en onder te dompelen in de dynamische wereld van BEAUTY en hopen dat jullie net zo enthousiast als wij zijn!”

Irene Harmelink

Amber de Kat

retailmanager “Inspelen op toekomstige veranderingen in het retaillandschap waarbij we veel waarde hechten aan een goede samenwerking. Ons salesen marketingteam ondersteunt zowel offline als online en biedt indien gewenst op maat gemaakte service.”

grafisch vormgever “Het mooiste van mijn vak is het creëren van prachtige POS materialen om jouw salon of winkel te promoten. Van mooi drukwerk tot online promoties.”

CARE 25 J A A R 45


CARE COSMETICS

geefﬕ

jaar

CARE FOR LIFE IS EEN STICHTING DIE ZICH AL 10 JAAR INZET VOOR KINDEREN MET EEN CHRONISCHE, TERMINALE, LEVENSBEDREIGENDE ZIEKTE OF BEPERKING. DOOR DEZE KINDEREN OP VERSCHILLENDE MANIEREN TE ONDERSTEUNEN, MAKEN WE HUN LEVEN IETS LICHTER EN TOVEREN WE EEN GLIMLACH OP HUN GEZICHT ÉN OP DIE VAN DE FAMILIES. WE ZIJN ONTZETTEND BLIJ MET ONZE RELATIES DIE DIT JUBILEUMMAGAZINE ONDERSTEUNEN MET ADVERTENTIES EN ZO DE HELE OPBRENGST HIERVAN DONEREN AAN CARE FOR LIFE. ZO MAKEN WE SAMEN NOG MEER ERNSTIG ZIEKE KINDEREN BLIJ!

46 CARE 2 5 J A A R


Bedankt!

DEZE RELATIES EN PARTNERS STEUNEN CARE FOR LIFE MET EEN ADVERTENTIE OF BIJDRAGE. IN TOTAAL HEBBEN WE

€27.500

OPGEHAALD EN KUNNEN WE WEER WENSEN IN VERVULLING LATEN GAAN.

COMFORTECH DONEREN

OOK EEN BIJDRAGE LEVEREN? Scan de QR-code en doneer direct.

CARE 25 J A A R 47


CARE FOR LIFE VERVULT WENSEN, ONDERSTEUNT MET HULPMIDDELEN EN BIEDT EDUCATIE. DRIE KEER EEN ONTROEREND VERHAAL UIT DE PRAKTIJK.

LISA (16) was altijd een vrolijke, energieke meid. Tot haar moeder rond Lisa’s negende verjaardag opeens kleine dingen opvielen. Van een spontane meid veranderde Lisa langzaam in een stil, verlegen meisje. Ze onderging allerlei onderzoeken en daaruit bleek dat ze een hersentumor had. Nauwelijks bekomen van de schrik zat Lisa al in de ambulance op weg naar het Prinses Maxima Centrum. Tijdens haar operatie is er een zenuw geraakt, waardoor Lisa’s gedrag veranderd is. Om haar een beetje af te leiden van het ziek zijn, diende haar moeder een aanvraag bij Care For Life in voor een leuke dag. Lisa bleek van snelle auto’s te houden; en die staan regelmatig op de parkeerplaats van ons pand in Barendrecht. Kortom: Lisa werd met haar moeder ontvangen met een lunch en mocht daarna in een Porsche 911 meerijden. Met een big smile scheurde Lisa samen met Duco van Keimpema (red. founder Care For Life) weg. Om even bij te komen van die snelheid stond er ook een iets meer ontspannen activiteit op de agenda: een gezichtsbehandeling en mooie make-up voor Lisa en haar moeder. Als ware fotomodellen poseerden ze daarna voor de camera. Met een goedgevulde goodiebag vertrokken zij naar huis, nagenietend van de heerlijke dag en alle mooie foto’s.

48 CARE 2 5 J A A R


ILAYDA (9) is geboren met het Cornelia de Lange-syndroom: een zeldzame genetische afwijking. Hierdoor heeft ze een ernstige verstandelijk beperking en is het voor haar niet mogelijk gewoon te eten en daarom krijgt ze sondevoeding toegediend via een PEG-sonde (een verbinding rechtstreeks met de maag). Omdat Ilayda ook moeite heeft met ademhalen, is er een tracheostoma aangebracht; een buisje naar de longen zodat zelfstandig ademhalen mogelijk is. Ilayda kan niet praten en haar arm/handfunctie is helaas te slecht om te gebruiken. Hierdoor is communiceren voor haar haast onmogelijk. Bijna dan, want dankzij een oogbestuurbare computer kan ze duidelijk maken wat ze leuk vindt en wat niet. Ze had al een tijdje gebruik gemaakt van een speciaal spel voor deze computer maar dat spel was ter leen. Ilayda vond het hartstikke jammer dat ze het spel niet meer kon spelen dus mailde haar moeder Care For Life om te vragen of het mogelijk was dit spel aan te schaffen en dat hebben we gedaan. Samen met wat leuke knutselspulletjes en make-up voor haar lieve grote zus hebben wij het softwarepakket naar Ilayda opgestuurd. En daar kregen wij een aantal heel mooie foto’s van een erg blije Ilayda voor terug!

STAN (10) heeft de progressieve spierziekte Duchenne. Hierdoor is hij volledig rolstoelafhankelijk en werd reizen met een personenwagen onmogelijk. Dankzij een bijdrage van Care For Life aan een rolstoelbus kan Stan er weer samen met zijn familie op uit. “We zijn als familie Care For Life enorm dankbaar en hebben hierdoor als gezin weer een stuk vrijheid terug,” aldus Ruben, de vader van Stan.

CARE 25 J A A R 49


BRiQ real estate is sinds 2006 een nationaal opererende onafhankelijke adviesorganisatie op het gebied van commercieel vastgoed. Momenteel bestaat BRiQ uit 22 vastgoed professionals Agency,

actief

Occupier

op

het

gebied

Performance,

van:

Capital

Markets, Asset Management and Valuations and research. doelgericht

Met specialistische kennis en advies

eindgebruikers,

ondersteunen

beleggers/

wij

eigenaren,

ontwikkelaars en financiers van A tot Z in het behalen

van

optimaal

resultaat.

Wij

zijn

actief in zowel de private als publieke sector. We build smiles!

“Door mijn bestuursfunctie zie ik alle aanvragen binnenkomen. De rauwe realiteit is hartverscheurend. Er is zoveel nodig om het leven van ernstig zieke kinderen en kinderen met een beperking iets lichter te maken. Ik ben oprecht dankbaar dat we écht verschil maken. Een glimlach op het gezicht van een kind dat ondersteuning krijgt van Care For Life is onbetaalbaar.” Hans Schrederhof, directeur Comfortech B.V. en al tien jaar bestuurslid Care For Life, feliciteert Care Cosmetics en Care For Life met het jubileum.

COMFORTECH Installatiebedrijf 010-4921350 info@comfortech.nl


Jouw IT en telefonie met stip op één.

Cloud

Netwerk

Telefonie

Beheer

088 444 5000

1do.nl


AA LEASEFIETS AA LEASEFIETS MOBILITEIT MOBILITEIT MET MET GEZOND GEZOND VERSTAND VERSTAND MOBILITEIT MET GEZOND VERSTAND

Sinds Sinds 1 1 januari januari 2020 2020 is is het het heel heel eenvoudig eenvoudig om om een een fiets fiets van van de de zaak te regelen. Vanaf nu lease je een fiets op dezelfde manier zaak te regelen. Vanaf nu lease je een fiets op dezelfde manier Sinds 1 januari 2020 is het heel eenvoudig om een fiets van de als een auto: met een bijtelling. is alszaak eente auto: met Vanaf een vaste vaste bijtelling. Die bijtelling is voor voor regelen. nu lease je eenDie fietsbijtelling op dezelfde manier fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat je heel voordelig fietsen vastgesteld op 7%. Dat betekent dat je heel is voordelig als een auto: met een vaste bijtelling. Die bijtelling voor een (elektrische) fiets zaak kunt je ook fietsen vastgesteld 7%.de betekent dat jedie heel een (elektrische) fietsopvan van deDat zaak kunt rijden rijden die je voordelig ook nog nog eens privé mag gebruiken. eenprivé (elektrische) fiets van de zaak kunt rijden die je ook nog eens mag gebruiken. eens privé mag gebruiken. AA AA Lease Lease biedt biedt een een ruim ruim aanbod aanbod aan aan fietsmerken fietsmerken en en modellen modellen die besteld kunnen worden bij ruim 500 winkels van AA Lease biedt een ruim aanbod aan fietsmerken en modellen die besteld kunnen worden bij ruim 500 winkels van Bike Bike Totaal en in met die besteld kunnen worden bijMaak ruim kennis 500 winkels vanLeasefiets! Bike Totaal en Profile Profile in Nederland. Nederland. Maak kennis met AA AA Leasefiets! Totaal en Profile in Nederland. Maak kennis met AA Leasefiets!

Vragen Vragen over over de de AA AA Leasefiets? Leasefiets? Stuur een e-mail naar Stuur een naar Vragen overe-mail de AA Leasefiets? leasefiets@aalease.nl, Stuur een e-mail naar kijk leasefiets@aalease.nl, kijk op op www.leasefiets.nl of bel leasefiets@aalease.nl, kijk naar op www.leasefiets.nl of bel naar 078-6311312 www.leasefiets.nl 078-6311312 of bel naar 078-6311312

DE DE VOORDELEN VOORDELEN VOOR VOOR DE DE WERKGEVER WERKGEVER DE VOORDELEN VOOR DE WERKGEVER •• •• •• •• •• ••

Bijdrage Bijdrage aan aan CO2-reductie CO2-reductie • Bevorderen Bijdrage aan CO2-reductie van Bevorderen van de de vitaliteit vitaliteit van van personeel personeel • Verminderen Bevorderen van van de vitaliteit van personeel parkeerdruk van parkeerdruk • Verminderen Verminderen vanoplossing parkeerdruk Bijdragen aan de van file problematiek Bijdragen aan de oplossing van file problematiek • Vergroten Bijdragenvan aande delokale oplossing van file problematiek bereikbaarheid Vergroten van de lokale bereikbaarheid • Bieden Vergroten vanmeest de lokale bereikbaarheid van dé gewilde secundaire arbeidsvoorwaarden • Bieden Biedenvan vandédémeest meestgewilde gewildesecundaire secundaire arbeidsvoorwaarden arbeidsvoorwaarden

DE DEDEVOORDELEN VOORDELEN VOOR DE WERKNEMER VOORDELENVOOR VOORDE DEWERKNEMER WERKNEMER •• •• •• •• ••

grote Geen grote investering, geen onverwachte kosten • Geen Geen groteinvestering, investering,geen geenonverwachte onverwachte kosten Fiscaal voordelig • Fiscaal Fiscaalvoordelig voordelig • Besparing Besparing auto-of OV-kosten Besparing op opopautoautoofofOV-kosten OV-kosten Nieuwe fiets en onbeperkt • Nieuwe Nieuwefiets fietsenenonbeperkt onbeperktprivé privéte te gebruiken gebruiken privé te gebruiken op brandstof-, parkeeren • Besparing Besparing op brandstof-, parkeeren reiskosten. Besparing op brandstof-, parkeer- en reiskosten. reiskosten.

Laan VerenigdeNaties Naties57 57| 3316 | 3316AK AKDordrecht Dordrecht || 078-631 078-631 13 12 Laan derder Verenigde 12 || www.aaleasefiets.nl www.aaleasefiets.nl| leasefiets@aalease.nl | leasefiets@aalease.nl Laan der Verenigde Naties 57 | 3316 AK Dordrecht | 078-631 13 12 | www.aaleasefiets.nl | leasefiets@aalease.nl


BINNENVAART ZEEVAART service + onderhoud

MKB

nieuw levering gecertificeerde werkwijze 24/7 bereikbaar

SAFETY AT WORK

BRANDBLUSMATERIALEN

VEILIGHEIDSMIDDELEN & ONDERHOUD

Oosteinde 12-14 2991 LG Barendrecht T: +31 (0)10 292 73 84 I: www.polmai.nl M: info@polmai.nl


Springlevend ondernemerschap in een nieuwe dynamiek Samen ambitie aanjagen Wij zijn een accountantskantoor dat het traditionele denken graag doorbreekt. Wij willen samen met u ondernemen en de drijvende kracht zijn achter uw ambities. Door naast u te staan en u te prikkelen, te inspireren en te stimuleren in uw ondernemerschap. Zin om scherp en toekomstgericht te sparren? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

www.lansigt.nl

WAUW! 25 jaar Care Cosmetics 10 jaar Care For Life! Van harte gefeliciteerd namens SEAM Investments www.seaminvestments.nl


CARE COSMETICS

signaleerﬕ

TRENDS MET EEN KNIPOOG NAAR DE BEAUTYBRANCHE. GEFILTERD UIT WERELDWIJDE RAPPORTEN, BLOGS EN PLATFORMS.

De wereld na het coronavirus is anders. Vragen borrelen op: wat is het nieuwe normaal voor de consument? Allereerst: wat heeft hij nodig na corona? De pandemie bracht voor miljoenen over de hele wereld een ongekende periode van focus op zelfverbetering met zich mee. Door gedwongen vertraging kwam er een nieuw evenwicht, afgeschermd in huis. Geen wonder dat er talloze trends ontstaan die vorm geven aan de tijd na de pandemie. Zo nam de vraag naar producten in de gezondheids- en welzijnscategorie toe. De vraag naar yoga-apparatuur groeide zelfs met 154%. Maar het gaat verder dan lichamelijk welzijn. Volgens een van de voorspellingen komt er een trend in de richting van M2P-diensten

(Mentor to Protégé), waarbij de consument online in contact komt met deskundigen, leraren en mentoren om hun vaardigheden te verbeteren en hun persoonlijke doelen te bereiken. Maatschappelijk engagement en sociaal goed zijn belangrijker dan ooit. Van massaal applaudisseren voor gezondheidswerkers tot het door vrijwilligers laten bezorgen van boodschappen aan mensen in een isolement. Tijdens de pandemie is er een drang geweest naar gemeenschapszin. Merkauthenticiteit en sociale waarden zijn altijd al belangrijk geweest voor consumenten, maar nu staan doelgerichtheid en sociaal welzijn nog meer centraal in de perceptie van klanten.

CARE 25 J A A R 55


56 CARE 2 5 J A A R

Deze trend is al gaande, maar krijgt meer draagkracht. We kennen allemaal het merk dat startte met reclamecampagnes met allerlei soorten vrouwen (en niet met maatje 36). Daarmee werd de toon gezet dat elk lichaam goed is. Daarna ging het over huidskleur, nu lhbti-proof. Gepersonaliseerde schoonheid is ook kenmerkend voor de toekomst. Beautymerken blijven nieuwe technologie toepassen en hun methoden verfijnen om meer op maat gemaakte formules voor consumenten te creëren – denk aan een lipstick op maat tot een geïndividualiseerde haarbehandeling. Uit een onderzoek van Forrester blijkt dat 77% van de consumenten kiest voor een merk dat een gepersonaliseerde service of ervaring biedt, terwijl Accenture heeft vastgesteld dat 75% van de consumenten eerder tot een aankoop overgaat als de aanbevelingen gepersonaliseerd zijn. Denk ook aan custom printing, waarbij bedrijven producten specifiek voor elke gebruiker samenstellen.

Bronnen: Euromonitor voice of the industry: beauty and personal care survey www.beauty-pro.nl, www.beautyjournaal.nl, www.frankwatching.nl, www.trendhunter.com

Ze beoordelen producten en diensten die ze belangrijk vinden opnieuw en beschouwen ze niet als vanzelfsprekend. Een andere tendens die opkomt door de periode van afzondering, is winkelstreaming, oftewel live winkelen. De vraag naar contactloze interactie neemt toe, en e-commerce en livestream vloeien samen volgens de voorspellers. Met live shopping hebben consumenten dus een interactieve ervaring in real time. Hoe het in de praktijk werkt? Monki en bijvoorbeeld H&M (met als doelgroep generatie Z) live streamen regelmatig vanaf de site. Viewers zijn dan in staat om reactie te geven, door bijvoorbeeld het personeel tips te geven om verschillende combinaties in kledingsets te maken. Uiteraard is elk getoond item te koop. De term inclusive beauty duikelt ook op in veel trendrapportages. Wat hiermee precies bedoeld wordt? Een wat ingewikkeldere naam: lbthi-beauty, oftewel schoonheid voor iedereen. Losgekoppeld van geslacht, ras, huidskleur, geloof of gender.


Evenals at-home apparaten die dagelijks de omstandigheden van de gebruiker meten, zoals het ontstaan van pigmentvlekken. En de opkomst van DNA-testkits voor huidverzorgingsproducten op maat. Clean Beauty is – het klinkt ook zo mooi – een term die we overal terugvinden als trend. In een Amerikaanse rapport van Apprinova – Future of Clean Report 2021 – Formative Industry Trends & Expert Insights on Clean Beauty – omschrijven ze dit als volgt: ‘Het gaat verder dan de minimale veiligheidsoverwegingen en het omvat vier principes als antwoord op de vraag van de consument: duurzaamheid, veiligheid, transparantie en prestatie’. Uit het rapport blijkt dat de schoonheidsindustrie de mogelijkheid heeft om wereldwijd een grotere positieve impact te hebben dan elke andere industrie. De industrie is een groot veroorzaker van CO2 uitstoot en plastic afval, zo is er te lezen. Ook is green beauty een term die

hierbij in een adem wordt genoemd. Zorgen voor een milieuvriendelijkere toekomst dus.

Kansen voor de beautyprofessional De nieuwe beautymentor die social skills niet alleen fysiek inzet maar ook online. Live shopping is een manier om rijkere informatie over beautyproducten en resultaten te geven. Via streaming is direct interactie te genereren met de klant. Zorg dat uitingen diversiteit laten zien en focus op een bredere doelgroep dan de blanke vrouw van dertig. Groen denken zet door evenals technische snufjes en gepersonaliseerde producten.

CARE 25 J A A R 57


BAANBREKENDE FORMULE MET VEGANISTISCH COLLAGEEN*

NATUCOLLAGEN BOOST BIJ VERLIES VAN SPANKRACHT

NIEUW EFFECTIEVE NATUURCOSMETICA MET PLANTENEXTRACTEN UIT GECONTROLEERD BIOLOGISCHE TEELT WATER UIT EEN EIGEN DIEPE BRON BEVESTIGDE WERKZAAMHEID ZONDER DIERLIJKE EXTRACTEN

NIEUW

www.boerlind.com


NATUCOLLAGEN BOOST NATUCOLLAGEN BOOST Volumen-Lippenserum

NATUCOLLAGEN BOOST Hals & Dekolleté Serum

Herdefiniërend. Opvullend. Verjongend.

Liftend. Gladmakend. Verzorgend.

Natuurlijk gewonnen, veganistisch collageen, gecombineerd met een booster van witte lupine, maakt de huid strakker, hydrateert en regenereert ruwe lippen. Wakapamp en szechuanpeper reduceren rimpels, vullen de lippen zichtbaar op en definiëren de lipcontouren.

De rijke verzorging met natuurlijk gewonnen, veganistisch collageen en marula-olie is zeer voedend en hydraterend. Een booster van witte lupine stimuleert de huideigen collageenproductie en maakt rimpels glad, terwijl het steunweefsel van de huid wordt versterkt.

NATUCOLLAGEN BOOST Gesichtsfluid Strakmakend. Versterkend. Hydraterend. Natuurlijk gewonnen, veganistisch collageen, gecombineerd met een booster van witte lupine, hydrateert intensief, houdt het vocht vast en stimuleert de huideigen collageenproductie. Zwarte tulp werkt antioxidatief en versterkt de huidbarrière. De huid ziet er voller uit en rimpels worden verzacht.

2  X

MEER HYDR A TE R E N D DA N D IER LIJ K CO L L A G E E N **

* Geen dierlijke oorsprong. Geproduceerd zonder dierlijke producten. ** Op basis van onderzoek van de werkzame stoffen.


presenteerﬕ

U

ZY CRARE CA AUS E CAD TY

• D I T A RT

EL

SE FOR BEA

K

EN

SE

IS GEWO

N

N

N

CARE COSMETICS

DOOR

Sense for Beauty

I

Kimberly Konings (32) eigenaar van Sense for Beauty in Zegge. Vanaf haar 18e werkt ze in de beautybusiness. Eerst in dienst als schoonheidsspecialist, vanaf 2007 als eigenaar van een salon (in een verbouwde garage) en nu al jaren actief in een prachtig pand met vijf cabines en drie medewerkers.

Een korte rondleiding leert dit: alles moet perfect zijn. De zaak straalt – vooral op de bovenverdieping – eigentijdse klasse uit. De signature van Sense for Beauty is een stijlvolle mix waarbij de chique kleurkeuze taupe domineert. Het spanningsveld tussen oude houten balken en moderne materialen maakt de ruimtes tijdloos. De op zichtlocaties gepositioneerde merken en apparatuur geven het geheel een professioneel aanzien en nodigen uit tot meer.

60 CARE 2 5 J A A R

“We gaan de uitstraling van de bovenverdieping ook beneden doorvoeren. Door corona hebben we dit even verschoven, de focus ligt nu op het werken in de salon.” Wat haar wel eens in de weg zit? “Goede vraag. Mijn perfectionisme. Het liefst heb ik dat alles wat in mijn hoofd zit met een knip in mijn vingers ook echt zo is. De realiteit is anders.” Wat haar scherp houdt? Vooral het feit dat ik geen doemdenker ben. Alles komt goed, te veel zorgen maken brengt je nergens. Als iets tegenzit of anders loopt, vertrouw er dan op dat via een omweg iets nieuws op je pad komt. Vaak past het dan nog beter bij je, ook al zie je dat niet meteen.”


“Uitdagingen zijn er genoeg. Elk jaar ga ik op cursus. Coaching, microblading en nu ligt er een Kimberly leerde het merk Skeyndor nog aanvraag voor orthomoleculair beter kennen tijdens een reisje naar schoonheidsspecialist.” Barcelona. “Het bezoek aan de fabriek was geweldig en ik heb nu nog contact met collega’s die ik daar ontmoette. We bellen of appen elkaar over zakelijke dingen zoals ‘wat doe jij met google ads’?”

Met PUPA, Skeyndor en Pascaud bedient Sense for Beauty klanten met uiteenlopende beautywensen.

Behandelingen met de Pascaud Contour lopen hard. De ondernemer is vooral in haar nopjes als ze het over de mogelijkheden van het vak heeft. “Qua ontwikkelingen zie ik de groeiende vraag naar behandelingen met apparatuur en de opmars in permanente make-up is niet te stuiten. Ook ben ik blij dat we naast Skeyndor – waar we al 12 jaar mee werken – Pascaud hebben toegevoegd. Een extra dimensie voor klanten die net iets meer willen.”

“Ik ben dol op stagiaires. Iemand met potentie verder brengen in het beautyvak, dat is helemaal mijn ding!”

Of er nog uitdagingen zijn? “Natuurlijk, deze zaak optimaliseren en dan zou ik – diep van binnen – wel een tweede filiaal willen starten. Plus, nu we zo aan het praten zijn, meedoen aan de Beauty Award. Ik heb het gevoel er nu nog niet klaar voor te zijn, maar daar komt mijn perfectionisme weer om de hoek zeilen. Misschien toch doen, want wie houdt je anders als ondernemer een spiegel voor? Wie weet ga ik ook meedingen naar een van de Care Awards. Echt, als ik denk aan een podiummoment dan knijpt mijn maag samen maar ik sta er 100% achter om uit de comfortzone te stappen. Pas dan leer je echt!”

Fotografie: Miranda Koevoets

CARE 25 J A A R 61


WE PROVE OUR PROMISES

+ PURE RETINOL Vermindert fijne lijntjes en rimpels in slechts één nacht.

+ HYALURONZUUR Hydrateert en voedt de huid van binnenuit.

+ VITAMINE C

Verheldert de huidteint en egaliseert de huidstructuur.

Hét wereldwijd bekende anti-aging verzorgingsmerk dat ieder product wetenschappelijk en klinisch test, om de hoogste kwaliteit te garanderen. Nieuwsgierig geworden naar RoC®? Scan de QR code en ontdek de mogelijkheden!


CARE COSMETICS

behandelﬕ

WE NEMEN JE GRAAG MEE IN DE WERELD VAN NIEUWE BEHANDELCONCEPTEN EN KLASSIEKERS DIE NOG ALTIJD ACTUEEL ZIJN

Beeld: Guinot

BEHANDELINGEN

CARE 25 J A A R 63


PAYOT Lithotherapie Payot breidt haar treatments uit met een aanbod dat de basis legt voor een compleet ritueel op maat in slechts drie stappen. Het doel is balans brengen, versoepelen, en het bevorderen van ontspanning. Door technieken van meditatie en ontspanning – afkomstig uit de lithotherapie – te combineren, bereikt de klant een optimaal ontspannen gemoedstoestand. Als beautyexpert gebruik je de door Payot geselecteerde kristallen met een ontspannende en balansherstellende werking voor lichaam en geest. Deze stenen laad je regelmatig op en reinig je uiteraard om zo het optimale resultaat te bewerkstelligen. Via de QR code zie je een filmpje met het gebruik van de kristallen en hoe het behandelprotocol is opgebouwd. Wist je dat Payot een transitie doormaakt met als doel om alle verpakkingen en productieprocessen onder een ecologische noemer te kunnen scharen? En dat de missie daar perfect op aansluit?

Een holistische schoonheid bieden door het samenbrengen van verzorgingsproducten en behandelingen. Hierbij staan evenwicht tussen lichaam en geest, welzijn van binnen en buiten en natuurlijk de schoonheidsrituelen centraal.

AHAVA Signature Face and Body Treatment

De toolkit van Ahava perfectioneert de behandelresultaten met massagegrepen. Het protocol beschrijft een stappenplan om zo de huid te voorzien van het beste wat de Dode Zee qua ingrediënten te bieden heeft. De Signature Face and Body Treatment biedt: direct resultaat, al het goede van de Dode Zee en een langdurig effect. De behandeling start met het contact maken via een heerlijk geurende olie die zelf gekozen mag worden, zoals bijvoorbeeld ‘sea kissed’ voor een ultieme beleving. Dit zijn de diverse technieken die Ahava combineert: lymfedrainage, drukpuntmassage, bindweefselmassage en afvoerende massage op de bloedcirculatie.

64 CARE 2 5 J A A R


Synature PASCAUD

Deze behandeling van Pascaud combineert zowel synthetische als natuurlijke ingrediënten plus een nieuwe manier van needling. Met behulp van piepkleine holle naaldjes, gemaakt van een zoetwaterspons, komen er krachtig werkzame stoffen in de huid (waar je overigens niks van voelt). Eerst wordt de huid gereinigd en ontvet, wat ook zorgt voor een lichte pre-peeling. Dan een AHA-peeling; een combinatie van 30% melk- en 30% fruitzuur. De peeling stimuleert de aanmaak van collageen. Er volgt een tweede peeling om de dode huidcellen te verwijderen. Na het verder reinigen van de huid, is het de beurt aan de ‘naaldjes’. Door micronpoeder te mixen met een serum ontstaat een krachtig middel dat via fijne naaldjes in de huid komt. De minuscule kanaaltjes die ontstaat, zorgen dat de werkzame stoffen diep doordringen. De huid is dan goed gevoed, en kan weer aan het werk. Vervolgens zorgt het marmatrixmasker – dat gebaseerd is op gevriesdroogde algen – voor een instant boost. Perfecte behandeling voor het najaar om opgelopen zonneschade te minimaliseren en de huid langdurig een mooie glow te geven.

GUINOT Age Summum Guinot, expert op het gebied van anti-aging, heeft Age Summum gecreëerd om zo in een behandeling technologie en exclusieve grepen te combineren. Deze neemt tekenen van veroudering weg zoals fijne lijntjes, rimpels en gaat het verlies van stevigheid van de huid en verminderde uitstraling tegen. Vanaf de eerste stap van de behandeling lijkt de huid jonger en worden lijntjes verminderd. Het advies is een behandeling te geven om direct de huid te corrigeren en tekenen van huidveroudering tegen te gaan, en om de drie weken voor langduriger resultaat. Dit zijn de behandelfases: • reinigen van de huid met reinigingsmelk en lotion • epileren van de wenkbrauwen • scrub met Gommage Dermabrasion van gezicht, hals en decolleté • massage met Serum Age Summum met pure vitamine C om celregeneratie te activeren • verstevigende massage met Modelage Age Summum van gezicht, hals en decolleté • anti-aging vliesmasker Masque Age Summum voor een jeugdige uitstraling • massage van handen en onderarmen met Longue Vie Main handcrème en afsluiten met aangepaste dagcrème en lichte make-up Klinische testresultaten na drie behandelingen: de diepte van de rimpels neemt af met 49,9%, de stevigheid van de huid neemt toe met 42,6%. De elasticiteit van de huid neemt toe met 87,7%.

CARE 25 J A A R 65


TEAM DR JOSEPH Advanced Bio Lifting Face Treatment Het holistische programma gebaseerd op de methode van TEAM DR JOSEPH: intensieve behandeling met een biologisch-dynamische liftende massage, specifiek afgestemd op de behoeften van de huid. De klant ervaart een werkelijk unieke schoonheidsbehandeling met: huiddiagnose, wenkbrauwen bijwerken, een massage die het lymfestelsel stimuleert, warme kruidenkompressen, peeling, dieptereiniging met cupping glazen, speciaal serum, een bio-energetische liftende massage met kruidenstempels, een intensief gezichtsmasker en ten slotte, een op de huid afgestemde dagverzorging. Een natuurlijke hightech oplossing voor een duurzaam, direct zichtbaar en maximaal effect.

Deze behandelingen zijn gebaseerd op de natuurelementen lucht, vuur, aarde en water en worden afgestemd op het type klant. Wist je dat de hele filosofie van TEAM DR JOSEPH erop gericht is het metabolisme van de huid in balans te brengen, het zenuwstelsel te kalmeren, de microstimulatie te normaliseren en de uitstraling te harmoniseren?

SKEYNDOR Expert Cleanse Pro Aziatische vrouwen zweren al eeuwen bij uitgebreide reinigingsrituelen (vaak in vijf tot tien stappen) om hun huid in topconditie te krijgen én te houden. Ook in onze Westerse wereld zien we dat vrouwen steeds meer aandacht geven aan de dagelijkse, grondige reiniging. Oftewel: double cleansing. Skeyndor speelt hier op in met Expert Cleanse Pro waarbij al het goede van een optimale en luxueuze reiniging samengaat met pure en duurzame ingrediënten. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een oppervlakte actieve stof (met reinigende eigenschap) die afkomstig is van de appel en afbreekbaar is in het milieu. De behandeling is gebaseerd op de dubbele reinigingsmethode die bestaat uit: fase 1 – reinigen van het huidoppervlak, fase 2 - diepte reiniging, fase 3 – herstellen van de huidbalans. Skeyndor heeft zelfs een bijbehorend CARE certificaat ontwikkeld met symbolen voor groene productie, formules en verpakkingen.

66 CARE 2 5 J A A R


Kinesiomassage is gecreëerd volgens de principes van kinesi-therapie waarbij spier- en skeletstructuren en hun relatie tot de bloedsomloop het functioneren van het lichaam optimaliseren. Ons gezicht maakt elke dag 15.000 (micro) bewegingen die fijne lijntjes veroorzaken en een jonge huid veranderen. Darphins Kinesiomassage completeert haar krachtige botanische formuleringen om de huid te verjongen. De mogelijkheden:

DARPHIN Kinesiomassage Kinesiomassage voor de microcirculatie; deze massage met een serum activeert de bloedsomloop en stimuleert de huid. Deze helpt ook vocht af te voeren en verbetert de opname van zuurstof in de huid. Hierdoor worden de ingrediënten van gebruikte producten beter door de huid opgenomen. Kinesiomassage gericht op detoxen helpt de huid te ontlasten door in te werken op de lymfecirculatie, die in tegenstelling tot het bloedsysteem geen “pomp” heeft om het te activeren. Deze pompmassage helpt bij het afvoeren van afvalstoffen. Spierontspannende Kinesiomassage is een diepe massage met een crème die helpt de spieren te ontspannen en zorgt voor een soepele, verjongde verschijning. Elke dag maakt ons gezicht maar liefst 15.000 micro-samentrekkingen. Dit heeft gevolgen voor de huid met zogenaamde expressierimpels. Anti-aging Kinesiomassage is een anti-verouderingsmassage met een anti-verouderingscrème die werkt op het onderste deel van het gezicht om een verjongd en energiek uiterlijk te creëren. Darphin is ontwikkeld door Pierre Darphin (kinesi-therapeut, Meester botanist)

DERMAPRIME Dermaceutix DermaPrime is hét vegan merk dat op alle fronten respect voor het milieu waarmaakt en het motto ‘puur natuur’ uitdraagt. Nieuw is Dermaceutix. Peelings gebaseerd op fruitzuren en in drie gradaties uit te voeren: voor de gevoelige, droge huid, voor een huid met fijne lijntjes, (lichte) pigmentverstoring en een doffe teint en tot slot voor een huid met sterke verhoorning of een atrofische huid met duidelijke pigmentverstoring. De fruitzuurpeelings gaan hyperpigmentatie tegen en verbeteren de huidstructuur. Dode huidcellen verdwijnen, de celvernieuwing wordt gestimuleerd en onregelmatigheden gecorrigeerd. Verfrissend is dat de peelings voor iedereen toegankelijk zijn en dat – zo leert de ervaring – het makkelijk is kuren te verkopen van vier behandelingen. Testen wijzen uit dat de huid direct zichtbaar gladder is en meer helderheid heeft.

CARE 25 J A A R 67


ACADÉMIE Express Treatments

De ACADÉMIE Express Treatment is de perfecte oplossing voor de klant die een snelle, maar resultaatgerichte behandeling wenst. De behandelingen duren ongeveer een half uur, maar zijn makkelijk uit te bouwen naar special treatments. Denk hierbij aan toevoegingen zoals harsen, epileren, massages of een vliesmasker. Er zijn in totaal acht behandelingen:

1) 2) 3) 4) 5) 6) 7) 8)

Instant Radiance – voor hydratatie en een frisse glow D-Tox – voor een egale, van gezondheid stralende huid Hydraderm- pure hydratatie voor elk huidtype met een vochttekort Pureness- voor het reinigen, zuiveren en matteren van de vette huid Hypo-sensible- voor het kalmeren en ontspannen van de gevoelige huid Hydra-nourishing – voor intens gevoede, comfortabele en soepele huid Age repair- voor een stevigere, soepele, stralende en gladdere huid Eye Contour- voor een heldere oogopslag door lijntjes en rimpels die zachter zijn en verminderde zwellingen

DR. SPILLER CELLTRESOR

CELLTRESOR in een unieke, krachtige anti-aging lijn van Dr. Spiller, de lijn wordt ook wel “The Beauty Safe Treatment” genoemd. De ware schoonheid van de huid wordt onthuld en versterkt. Ingrediënten als hyaluronzuur en verschillende peptiden vormen samen het ‘Pentaluron+ Compound’. Met de talrijke zenuwbanen die geactiveerd kunnen worden door zachte druk uit te oefenen, is het hoofd bijzonder ontvankelijk voor massages. De spieren van het gezicht ontspannen zich merkbaar, wat de gladmakende eigenschappen van de zeer effectieve CELLTRESOR-producten ondersteunt. Een verbeterde doorbloeding zorgt voor een frisse, stralende teint. Door de verwarmde CELLTRESOR Active Mover over de gezichtszones te rollen verbetert de circulatie zichtbaar. Voor de veeleisende, door het milieu belaste droge huidtypen. Doel is om deze huid van voldoende vocht en een evenwichtige hoeveelheid lipiden te voorzien.

68 CARE 2 5 J A A R


ANNEMARIE BÖRLIND Vitality Treatments Een van de meest toonaangevende gezichtsbehandelingen is de Vitality behandeling. Deze is volledig gericht op pampering, stimuleren en regenereren. Door middel van de speciale Annemarie Börlind Plant-bar wordt de 75-minuten durende behandeling volledig gepersonaliseerd door de keuze van één van de Facial Oils. Actieve ingrediënten als bio-sesamolie en echinacea maken de behandeling geschikt voor iedere huid, zélfs voor de gevoelige huidtypen. Wist je dat Annemarie Lindner, de oprichtster van het merk, wordt beschouwd als de pionier op het gebied van natuurlijke cosmetica? In 1947 begon de getrainde schoonheidsspecialist kruidencosmetica te produceren op basis van haar filosofie: “Ik doe niets op mijn huid dat ik niet kan eten.“ Al meer dan 40 jaar kijkt het merk terug op een succesvolle geschiedenis van natuurlijke cosmetica met als thema ‘green glamour’.

MATIS Cell Expert Youth Impulse

Stamcellen liggen aan de basis van ons natuurlijke celvernieuwingsproces en zijn essentieel voor een gezonde huid. Daarom creëerde Matis een lijn van hoogwaardige producten en een exclusieve salonbehandeling op basis van stamcellen van witte roos. De behandeling kenmerkt zich door luxe en is een ware impuls voor iedereen die zijn of haar huid een impuls van verjonging wil geven. Ondanks de krachtige anti-aging eigenschappen is de behandeling geschikt voor iedere huid. De exclusieve ingrediënten zorgen voor een betere hydratatie, een zichtbaar frissere uitstraling en een goede bescherming van de huid. Het alginate masker draagt bij aan een unieke beleving waardoor ontspanning, luxe én efficiëntie in 75 minuten samen komen!

MEER INFO OVER ONZE TRAININGEN? Vind alle informatie in onze trainingspresentatie 2021 via de QR code: Deze productie kwam tot stand met onze trainers Ashley de Ronde, Daniëlle van Hal, Roxanne Eersens en Sophia Bol.

CARE 25 J A A R 69


DERMAPRIME is één van onze eigen merken bij Care Cosmetics. Met DermaPrime aan boord hebben we de perfecte match gevonden: het is vegan en van hoogwaardige kwaliteit. Het uitgebreide aanbod plus de effectieve en toegankelijke producten en behandelconcepten, maken DermaPrime tot een concept dat moeiteloos mengt met een divers palette aan andere huidverzorgingsmerken. DermaPrime voelt zich thuis in kleine en grote salons, is al 30 jaar (inter)nationaal actief en bruist van de energie. Hoe mooi is het ook dat we zelf de ontwikkeling doen en formules bepalen. Samen met een Zwitsers laboratorium. Zo waarborgen we beautybeloftes.

WAAROM KIEZEN VOOR DERMAPRIME? vegan timeless beauty clean hoogwaardige Zwitserse kwaliteit betaalbaar

KOOP VOOR €500 JOUW DERMAPRIME INSTALLATIEPAKKET VOOR DE SALON ONTVANG VOOR €500 VERKOOPWAARDE AAN PRODUCTEN!* *VRAAG JE INSTALLATIE AAN BIJ JE ACCOUNTMANAGER OF VIA DE QR CODEinterviewﬕ CARE COSMETICS

OP DE

W I N K E LV L O E R Retail krijgt een andere rol. Vraag en aanbod samenbrengen? Zeker, maar het draait meer en meer om de toegevoegde waarde, zeggen ze bij InRetail. Dat ervaren ook onze partners in de drogisterij- en parfumeriewereld. Persoonlijke aandacht, passie en beleving zijn belangrijker dan ooit.

“Wij zijn er om iedereen nóg mooier te maken”

A N G E L I Q U E

J O N K E R

DA ondernemer met winkels in onder andere Ede, Wageningen, Oosterbeek en Bennekom

Ze runt samen met haar broer zes DA Drogisterijen, allen met een eigen formule. “Het grote verschil met twee jaar geleden? Dat we nu in de gehele linie door corona minder klanten over de vloer hebben, maar gelukkig is de besteding per klant gestegen dus de omzet is gelijk gebleven.” Volgens ondernemer Angelique Jonker is het belangrijker dan ooit de klant te overladen met aandacht. “Daar draait het allemaal om. Winkelen bij de drogist moet gewoon een feestje blijven,” zegt ze en “daarom zetten we volop in op beleving.” Ze is er totaal niet bang voor dat de digitale wereld de fysieke over gaat nemen. “Echt niet, als iemand een pijntje heeft of klachten, dan wacht je niet tot je de volgende dag per post je pillen krijgt maar

72 CARE 2 5 J A A R

ga je direct naar de drogist. Vooral ook om advies te krijgen.” En via de parfumerie is het een koud kunstje de klanten te verleiden met luxe items. “Een geurtje ruik je niet online, dat doet de klant gewoon bij ons.”

Feestelijk moment “Een klant die elke week een kopje koffie komt drinken. Gestart in de coronatijd en een gewoonte die we continueren. Of klanten die een lekker taartje brengen omdat ze blij zijn met ons advies. Geweldig toch?”

Opvallend “Als er nieuws was over een middel dat corona zou minimaliseren, dan waren de producten niet aan te slepen. Zoals resveratrol, een sterke antioxidant dat ook in de schil van blauwe druiven zit.”

Toekomst en tip “Blijf investeren in je personeel. Bij ons blijft het personeel lang, soms hun hele werkleven. Ik denk dat als je affiniteit hebt met je klanten, service levert, commercieel bent en ook creatief om zo beleving te boosten, je enorm ver komt!”


“Blijf altijd jezelf” M A R J A

V A N

Z E S S E N

DA MOOI Drogisterij & Parfumerie van Zessen in Alblasserdam

“Naar mijn idee is het – nu meer dan ooit – noodzakelijk de band met jouw klant verder op te bouwen en uit te bouwen. Vanuit onze functie heb je al een persoonlijke band, maar het past echt bij ons deze nog meer te verstevigen. We merken dat de klanten een beetje ‘mail moe’ zijn maar op andere manieren connectie zoeken. Uiteraard in de winkel maar ook de respons op onze social media groeit per dag. Daar zetten we ook vol op in. We hebben iemand in dienst die dit hele traject oppakt en hier een heel eigen invulling aan geeft met echte verhalen plus een eigen stijl. Ik hoef niet aan te komen met een foto die langwerpig is!”, vertelt Marja van Zessen. Social media is volgens

haar king. “We hebben nu 3.500 volgers en zien dat de interactie helpt met bijvoorbeeld de strijd om de beste DA drogist waar wij aan meedoen.”

Feestelijk moment “Het is elke dag een feestje. We zien steeds meer klanten terugkomen. Ze willen meer advies en besteden meer per winkelbezoek. Ook bij ons staat er regelmatig taart op de toonbank van tevreden klanten.”

Opvallend “Ooit dacht ik, zijn we er over tien jaar nog? Maar hoe gek het ook klinkt, door corona laaide de behoefte naar een fysieke winkel te gaan op, en draaien we goede omzetten.”

Toekomst en tip “Blijf investeren in kennis. Daar drijven onze zaken op. Blijf trainingen volgen, zorg voor brochures en maak beleving key. Luxe artikelen zijn onmisbaar om vaste klanten te blijven verrassen. Heb liefde voor je klant en zorg dat je werk je hobby is.”

“Positief blijven en altijd een oplossing zoeken” S A N D R A

D I J K M A N

eigenaar Care & Beauty met winkels in Wormer, Zaandam en Landsmeer

Drie winkels heeft ze en “ik startte pas met winkel twee toen de eerste goed liep en zo bouw ik verder,” vertelt Sandra. Haar werkweek ziet er globaal als volgt uit: “Ik sta minimaal drie dagen per week in

de zaak, vaak in Wormer want daar ben ik ooit begonnen. Het is zo fijn om persoonlijk contact met klanten te hebben, daar kan geen mailtje tegenop.” Verder biedt ze ondersteuning bij de productie van de folder van de gezamenlijke Care & Beauty-ondernemers en doet ze ook alle administratie, de roosters en alles wat er komt kijken bij de dagelijkse planning van de zaken. En passant ook nog even een verbouwing regelen, het hoort er allemaal bij. Het allermooiste van het vak? “Dat is de persoonlijke overdracht van kennis en het contact. Ik ken de klanten, ik weet het als iemand een gebroken been heeft gehad en ik weet wat ik de vorige keer geadviseerd heb en kom daar

CARE 25 J A A R 73


op terug bij een nieuw bezoek.” Wat goed werkt is ervaringen van klanten over een bepaald product delen met andere klanten. “Daar kan geen internet tegenop,” zegt ze lachend. Voor de toekomst ziet ze vooral de meerwaarde van kennis als uniek punt. “Klanten verwachten van ons kennis die up-to-date is, daar moeten we alert op zijn en blijven.”

Feestelijk moment “Is het gek om te zeggen dat ik van alles een feestje maak? Zonder gekheid, ik ben een ras optimist dus maak overal iets leuks van. Waar ik wel met een heel warm gevoel op terugkijk zijn onze Ladies Nights. Klanten vonden het speciaal om extra

aandacht te krijgen en ze vragen me nu al wanneer de volgende avond op de agenda komt.”

Opvallend “Covid heeft ons als drogisterij geen windeieren gelegd. Geweldig maar soms ook dubbel want de winkels om ons heen zaten dicht. Wat me echt opviel is dat onze derde zaak – die nog maar negen maanden open was toen covid voor de deur stond – al volop vaste klanten trok.”

Toekomst en tip “De zorg verandert. Het lijkt me niet ondenkbaar dat drogisterijen in de toekomst ondersteuning bieden voor huisartsen en apothekers en diensten faciliteren als bloeddruk meten, suikergehalte testen en steunkousen aanmeten. En de tip? Koester het persoonlijke contact met jouw klant.”

“Klantentypes blijven herkennen en nog meer inspelen op informeren” D O M I N I Q U E

V A N

W E L L

winkelmanager Van Doormalen retailgroep, ETOS Aalst en Strijp

bewuster bezig met wat werkstoffen doen voor de huid en het lichaam en vermijden stoffen die een reactie kunnen geven.” Volgens Dominique is het belangrijker dan ooit de klant daar waar nodig te ondersteunen. “Het blijft fascinerend om de verschillende klantentypes te (h)erkennen en in te spelen op de behoefte.”

Feestelijk moment “We krijgen steeds meer klanten in de zaak die getriggerd zijn door iets wat ze op tv, internet of social media hebben gezien. Vaak laten ze afbeeldingen zien. Vooral de vraag naar vitamines, zoals vitamine C/D en multi-vitamines zijn enorm gestegen. Klanten horen hier graag alles over en ons beleid is dat we echt veel tijd steken in informatie verschaffen,” vertelt Dominique. De vraag naar make-up was – logisch – iets minder. Niemand kon uit eten gaan of naar een feestje en make-up testen in de winkel mocht simpelweg niet. Nu is dat allemaal weer mogelijk en de verkoop stijgt meteen. Verder merken we ook dat de vraag naar producten met zo min mogelijk toevoegingen, groeit. De consument is

74 CARE 2 5 J A A R

“Niet een speciaal moment, maar elke dag als we alle klanten naar tevredenheid hebben geholpen. Dan is onze dag geslaagd. Daar doen we het voor!”

Opvallend “Meebewegen met de markt, met de klant, is een must. De vele ontwikkelingen in het retail landschap blijven we monitoren en het samenspel tussen verkoop op winkelvloer en online bestellingen gaat steeds meer vorm krijgen.”

Toekomst en tip “We signaleren dat de kennisbehoefte van klanten groeit. Vooral over vitamines. Als tip zie ik dan ook dat we dit meenemen in ons advies en klanten steeds meer preventief helpen.”


CARE COSMETICS

innoveerﬕ VANUIT ONS PAND IN BARENDRECHT ZIJN WE ELKE DAG BEZIG OM DE BEAUTYWERELD NOG MOOIER TE MAKEN. INNOVATIE STAAT OP ALLE VLAKKEN CENTRAAL. WELKOM BIJ CARE COSMETICS

EXPERIENCE

MAGAZIJN

PRAKTIJKRUIMTE

INSTALLATIES

KANTOOR

ONDERWEG

VERGADERRUIMTE

TIEN

STUDIO

INNOVATIES DIE WE OMARMEN

CARE 25 J A A R 75


We weten dat My Skincaud enorm veel potentie heeft. Gepersonaliseerde huidverzorging naar aanleiding van een DNA-test die jouw toekomstige huidveroudering in beeld brengt. Met een app monitor je jouw gegevens. Absoluut privacy proof!

TRAININGEN Corona gooide roet in het eten van onze fysieke trainingsagenda. Even slikken maar al snel maakten we een digitale sprong om toch al onze klanten te blijven ‘ontmoeten’ en te motiveren met educatie. Gelukkig is het wel weer mogelijk in kleine groepjes naar ons pand te komen. Genoeg ruimte om uit elkaar te zitten!

N

HIGHTECH

O

Ja ja, je leest het goed, Care Cosmetics goes international. We starten een handelskantoor in Duitsland van waaruit we diverse merken gaan voeren.

R

N • E M

IES DI E W T VA E

BUITENLAND

M

A

X

We geven gas! In 25 jaar staan er 29 merken op de teller en die geven we allemaal een eigen gezicht. De newcomers RoC® en GUINOT zijn inmiddels ingeburgerd. De toekomst? Nog genoeg uitdagingen. Don’t worry …

O

MERKENPORTFOLIO

TIEN

76 CARE 2 5 J A A R

Onze kakelverse studio is volop in gebruik. We maken er filmpjes, nemen er webinars op, videogesprekken, Facebook live-uitzendingen en product placement reclames. Hoe hebben we ooit zonder gekund?

IN

1 2 3 4 5

STUDIO


PRODUCTONTWIKKELING Onze eigen merken DermaPrime en Pascaud staan niet stil qua (product)ontwikkeling. Zo heeft DermaPrime in eigen beheer peelings ontwikkeld die nu zelfs in Australië verkocht worden. Pascaud oriënteert zich op items die op alles rondom het slapen gericht zijn. To be continued …

• TI E N

X

PERS

IN N

O T IE S DI E W E VA

We hebben een goede band met de pers en organiseren weer kleinschalige events. Maar ook iets nieuws: we starten met influencer marketing. Om zo nog gerichter producten en behandelingen onder de aandacht te brengen van diverse doelgroepen.

COACHING Wist je dat onze Care coach Marja Wiersema jouw salon gegarandeerd naar een hoger omzetlevel brengt? Haar programma is nog meer toegespitst op jouw salon en visie.

GROEN GEBOUW

O

Wist je dat we bij Care Cosmetics steeds ‘groener’ gaan denken? Dat houdt voor ons in: gezonder eten (overal vers fruit), de sportschool optimaal benutten, meer groen in huis, minder afval en meer gescheiden afval en e-bikes voor de deur.

CARE FOR LIFE Het hele bedrijf zet zich in om geld in te zamelen voor Care For Life. We hebben zelfs een landelijke dag in het leven geroepen die we jaarlijks laten terugkeren. Hoe mooi: je krijgt van ons gratis een beautypakket, geeft daar vijf behandelingen van 50 euro mee en doneert dit bedrag aan Care For Life. Zo help je direct een ernstig ziek kind of een kind met een beperking.

6 7 8 9 10 CARE 25 J A A R 77

M

A

RM

EN


Vind je samenwerken

met professionele

een partner WIL JE

BELANGRIJK

GROEI

realiseren

Is fun

term

EEN

onEN benut potentieel aanspreken BELANGRIJKE

om SUCCESVOL

TE ZIJN

Neem dan contact met ons op!

Wij introduceren je graag in de wereld van Care Cosmetics. Scan de QR Code of neem contact op.

78 CARE 2 5 J A A R

088 - 99 66 200 06 - 15 68 52 66 (WhatsApp) info@carecosmetics.nl www.carecosmetics.nl


CARE 25 J A A R 79


GROOTSTE COLLECTIE GECERTIFICEERDE PRE-OWNED HORLOGES VERKOOP UW HORLOGE OF RUIL IN vintage@schaapcitroen.nl | preowned.schaapcitroen.nl


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.