Maart 2019

Page 1

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 1


Inhoudsopgave Een bericht van de voorzitter

p. 2

Dionne bijna sportvrouw van het jaar! p. 4 Valentijnstoernooi Ruinen

p. 6

Topprestatie van Mylan en Charissa

p. 9

Eindstanden Competitie

p. 11

Rabobank Clubkas Campagne

p. 14

Afscheid Tjitske

p. 16

Bericht van het bestuur

p. 18

OKKO-toernooi 2019

p. 21

Eindtoernooi DUC in Ruinen

p. 25

Verwennerij op maandag!

p. 27

Creatieve inspiratie

p. 26

Volgende Clubblad

p. 28

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 2

Voorzitter: Fred Damen Secretaris: Vacant info@bvnijeveen.nl Penningmeester: Kees van der Wende Jeugdcoördinatie: Vacant Redactie clubblad: Marlous Smit


Een bericht van onze voorzitter We hebben het OKKO toernooi weer achter de rug, met weer een leuke opkomst en een geweldige inzet van Trea die alles uit de kast gehaald heeft om sponsors te benaderen voor leuke prijsjes, en niet te vergeten Annie die voor de poule-indeling zorgde wat weer zorgde voor leuke en fanatieke partijtjes badminton.

De winnaars waren: Myrthe en Bjorn, Laura en Jeannet & Jarne en Berend. Waarvan Laura en haar moeder met de eerste prijs welverdiend, want ze hadden alle partijen gewonnen, naar huis gingen.

Dan Tjitske, ja die heeft een nieuwe uitdaging gevonden en ik hoop dat ze met haar nieuwe baan gelukkig word en we heten je altijd welkom als je nog eens een shuttle wil komen slaan bij onze club! Gelukkig hebben ook weer een nieuwe trainer gevonden in Anna den Broeder. Namens het bestuur wensen we jou veel succes bij de trainingen.

Inmiddels kunnen we gaan stemmen voor de Rabo clubactie die de clubkas kan helpen groeien. Heb je bericht ontvangen met een stemcode vergeet dan niet om op onze club te stemmen!

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 3


Op zaterdag 16 maart heeft ons DUC team de 3e plek veroverd in de afsluiting van de dorpencompetitie met het eindtoernooi in Ruinen, ook een goede prestatie.

En zo gaan we langzamerhand richting de lente en zomer naar het einde toe van het seizoen.

Veel plezier nog de komend tijd Met vriendelijke groet, Fred Damen

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 4


Dionne bijna sportvrouw van het jaar! Zoals jullie in de jullie toegezonden mail hebben kunnen lezen was Dionne genomineerd voor sportvrouw van het jaar 2018 van Meppel. Ondanks dat jullie natuurlijk allemaal op haar hebben gestemd, is ze het net niet geworden. Echter stond zij wel te stralen op het podium in schouwburg Ogterop. Wij als bestuur zijn erg trots op haar en blij dat ze lid is van onze vereniging.

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 5


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 6


Valentijnstoernooi Ruinen Het seniorenteam van de dorpencompetitie dat uitkomt in de D poule, heeft zaterdag 9 februari meegedaan aan het Valentijnstoernooi in Ruinen. Een gezellige hartverwarmende avond. En een hele uitdaging want de helft van de poule bestond uit C spelers. Uiteindelijk verloren Christiaan en Yvette slechts 1 wedstrijd en behaalden een mooie 2e plaats. Nadine en Bas eindigden op de 4e plaats en Fred en Aline (Ruinerwold) op de 6e plaats.

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 7


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 8


@badminton_vereniging_nijeveen

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 9


Mylan en Charissa presteren goed in Dwingeloo Bij het enkelspeltoernooi in Dwingeloo werd zaterdag 16 februari in verschillende poules hard gestreden om de prijzen. In elke poule speelden alle deelnemers een wedstrijd tegen elkaar. Namens BV Nijeveen deden Mylan en Charissa mee en zij gingen beide met een prijs naar huis. Mylan (bovenste foto) won in zijn poule de eerste prijs en Charissa (onderste foto) mocht de derde prijs mee naar huis nemen.

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 10


Coop Nijeveen Mogen wij ons voorstellen? Naast het vertrouwde team van Coop Nijeveen, kunt u vanaf 21 januari 2019 nu Niek Slomp, de nieuwe eigenaar en Henk Buist, bedrijfsleider tegenkomen. Kom gerust binnen om kennis te maken met ons

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 11


Eindstanden competitie Dit seizoen heeft iedereen hard gestreden en er zijn fantastisch mooie wedstrijden gespeeld. Sommige heel spannend en op het nippertje verloren. Iedereen heeft heel hard zijn best gedaan en weer veel speelervaring opgedaan in de afgelopen competitie. Onze teams zijn als volgt geëindigd:

BV Nijeveen J1 BV Nijeveen J2 BV Nijeveen J3 BV Nijeveen 1 Nijeveen 1 (DUC)

> geëindigd op de vijfde plaats > geëindigd op de vierde plaats > geëindigd op de derde plaats > geëindigd op de derde plaats > hebben nog twee wedstrijden te gaan!

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 12


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 13


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 14


Rabobank Clubkas Campagne! Hallo allemaal, Voor alle mensen die lid zijn van de RABO bank. Denken jullie nog even aan het feit dat je mag stemmen voor je club om geld in te zamelen voor de CLUBKAS. Dit kan nog tot 1 APRIL a.s. Je kan dan in elk geval 2 stemmen op de BVNIJEVEEN uitbrengen! Dan heb je nog 3 stemmen om weg te geven aan andere clubs die je aan het hart liggen. Denk aan ons en vergeet niet te stemmen! •

Kijk op onze Facebookpagina of website voor de link naar de site!

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 15


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 16


Afscheid trainster Tjitske Op donderdag 7 maart gaf Tjitske haar laatste training op de donderdag. Tjitske heeft een andere baan en kan dit helaas niet meer combineren met de trainingen. Zij ontving uit handen van de penningmeester een bloemetje en werd bedankt voor de trainingen van de afgelopen jaren. Gelukkig hebben ook weer een nieuwe trainer gevonden in Anna den Broeder. Wij wensen Anna heel veel succes en plezier de komende jaren bij BV Nijeveen.

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 17


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 18


Dringende oproep van het bestuur! Beste leden, Deze oproep stond tijdens de vorige editie ook in het clubblad. Maar de oproep is nog hetzelfde. Tijdens de ALV is Fred Damen bevestigd als nieuwe voorzitter. Maar samen met Kees kunnen zij natuurlijk niet alles regelen. Er zijn nog twee functies vacant, daarom nogmaals de oproep: MELD JE AAN ALS BESTUURSLID! De volgende functies zijn per september vacant: * Secretaris * Jeugdcoördinator Als er vragen zijn over de betreffende functies kun je ons altijd vragen of mailen: info@bvnijeveen.nl Sportieve groet namens het bestuur, Fred Damen, voorzitter Kees van de Wende, penningmeester

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 19


Puzzel

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 20


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 21


OKKO-toernooi 2019 Het jaarlijkse OKKO (Ouder- Kind, Kind- Ouder) toernooi werd dit jaar in de voorjaarsvakantie georganiseerd. Iets later in de tijd dan gewoonlijk en dat had wel als gevolg dat er vakantiegangers en grieplijders gemist werden. Desondanks was er een redelijke deelname en was de gezelligheid als vanouds. Met 17 koppels verdeeld over 3 poules was de onderlinge strijd heftig maar sportief. Het gebruikelijke rallypointsysteem werd losgelaten, dit keer werd er een alternatief puntensysteem gehanteerd. De koppels speelden 1 set tot 30 punten. Elk koppel speelde die avond 4 à 5 wedstrijden, dat was voor de introducee best een hele inspanning! Gelukkig konden alle spelers het goed volbrengen zonder blessures. Hooguit wat spierpijn de volgende dagen. Tijdens de pauze werd de veiling gehouden onder leiding van onze veilingmeester, Trea Agtersmit en haar assistent Teun Bakker. Onze sponsoren hadden weer mooie prijzen ter beschikking gesteld en er werd driftig geboden. Samen met de verloting (dank aan alle mensen die allerlei leuke kadotjes hebben meegenomen) is er een mooi bedrag bijeengebracht voor onze clubkas.

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 22


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 23


De winnaars zijn: * Poule 1; Myrthe Bijker en Bjorn Bijker * Poule 2; Laura Klok en Jeannet Klok * Poule 3; Jarne Oostenbrug en Berend Oostenbrug De aanmoedigingsprijs werd dit keer door Britt Kuiper en Geesje de Gooijer gewonnen. Allen hartelijk gefeliciteerd met het behaalde resultaat! We kunnen terugkijken op een geslaagde en gezellige badmintonavond! Het organiserend comité bedankt eenieder hartelijk voor zijn/haar bijdrage, inspanning en gezelligheid. Tot volgend jaar!

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 24


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 25


Eindtoernooi DUC in Ruinen Het DUC team Nijeveen 1 (Fred, Yvette, Christiaan en Nadine) heeft op zaterdag 16 maart deelgenomen aan het eindtoernooi in Ruinen. Deze toppers hebben daar een mooie derde plek behaald!

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 26


Creatieve inspiratie Voor de creatievelingen onder ons: Gevonden via Pinterest:

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 27


Verwennerij op maandagmiddag! Zo leuk, Annie Stam krijgt als hulptrainster op de maandagmiddag zomaar wat lekkers van de moeders van Leonie en Jasmine. Ik heb gehoord dat het erg lekker was!!

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 28


Volgend clubblad Het volgend clubblad verschijnt in juni 2019. Aanlevering kopij kan tot 19 mei 2019 In de tussentijd is al het nieuws te volgen via: Facebook

Facebook.com/BadmintonVerenigingNijeveen

Twitter

@BVNijeveen

Site

www.bvnijeveen.nl

Als je graag iets in het clubblad wilt plaatsen, kun je je bijdrage mailen naar clubblad@bvnijeveen.nl

BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 29


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 30


BV Nijeveen – maart 2019– Pagina 31


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.