Page 1

SJUSJØEN Prisgunstige og nøkkelferdige Birkenhytter i Sjusjølia BYGGETRINN 4

• Komplette hytter

BoligPartner byr på 2 nye med høy standard moderne eneboliger, med høy • Solrikeog tomter standard attraktiv beliggenhet, kun få meter fra Mjøsa.

• Unike turmuligheter


VELKOMMEN TIL SJUSJØLIA BYGGETRINN 4 Se for deg at du våkner opp til en ny dag i din nye, moderne hytte på Sjusjøen. Gjennom de store vinduene i stua, betrakter du den flotte naturen utenfor – 35 mil med topp preparerte skiløyper ligger klare rett der ute og venter på deg. Snaufjellet eller skog – turmulighetene er helt fantastiske. Du kan gjøre hyttedrøm til virkelighet! Vi er stolte av å ønske deg velkommen til Sjusjølia – vårt spennende hyttefelt med flott beliggenhet kun 1,9 kilometer fra Sjusjøen sentrum. De nydelige skiløypene finner du like utenfor hytteveggen – så her er det bare å spenne på deg skia. Nå gir vi deg muligheten til å velge blant våre fem smarte Birken-hytter for bygging på Sjusjølia. Disse prisgunstige hyttene har høy standard. I tillegg har fire av hyttene hems, som gjør det ekstra lettvint å ta med seg venner og familie på hyttetur. Dette er plasseffektive hytter med stor fokus på praktiske løsninger, som for eksempel romslige boder med plass til ski og sykkel, fiskeutstyr osv. Birkenhyttene har et moderne og tidløst design med store vinduer som slipper inn mye lys og som gir et flott utsyn til naturen utenfor. Det beste av alt – vi leverer hyttene nøkkelferdig til deg med blant annet kvalitetskjøkken, baderomsinnredning, peisovn og panelovner på plass. Enklere blir det ikke! Når du har funnet din favoritthytte, finner vi riktig tomt på Sjusjølia til deg. I byggetrinn 4 tilbyr vi 14 solrike tomter. Prisen på tomtene er den samme, uansett hvilken du ønsker å bygge på. På Sjusjøen er du sikret flotte skiløyper seks måneder i året. Her finnes også et skisenter for deg som liker alpint. Sjusjøen er også stedet for deg som synes kiting, hundekjøring eller kanefart er spennende. Om sommeren kan du glede deg til flotte fotturer i terrenget eller minnerike opplevelser fra sykkelsetet. Prøv også en kanotur i fjellelvene – naturopplevelsene venter på deg.

Bjørner Baukhol

Svein Atle Staum

Kai Rune Stinterud

Hyttekonsulent bjorner.baukhol@boligpartner.no Telefon: 951 07 835

Hyttekonsulent svein.staum@boligpartner.no Telefon: 918 45 892

Hyttekonsulent kai.stinterud@boligpartner.no Telefon: 488 44 088

BoligPartner Lillehammer Storgata 121, 2615 Lillehammer  | lillehammer@boligpartner.no |  Telefon: 47 80 67 00

Det tas forbehold om trykkfeil. Alle 3D-illustrasjoner, plantegninger og foto er kun ment som illustrasjoner og vil kunne avvike fra standardleveranse. For mer eksakt beskrivelse og informasjon om den enkelte hytte henvises det til leveransebeskrivelse og 1:100-tegninger.


Sol- og utsiktsforholdene er veldig gode - kort og godt en drømmeplass tilpasset alle Prisgunstige hytter pü fjellet. livets faser.Ceariati untecum Perfekte for den aktive familie. quam volorep raecusa nitiunt, quiam con re plitat quiae vellect emquid ut mollupta sam fugia


Finn din Birken-favoritt Hvilken av våre fem Birkenhytter er din favoritt? Velg den som passer deg best, så finner vi rett tomt i Sjusjølia til deg.

STORÅSEN

MIDTFJELLET

KVARSTAD

BRA hovedplan u/ hems

78 m2

BRA hovedplan u/ hems

69 m2

BRA hovedplan u/ hems

65 m2

Gulvareal hems

43 m

Gulvareal hems

39 m

Gulvareal hems

18 m2

Soverom

2

2 + 2 på hems

Soverom

1 + 2 på hems

RAUDFJELLET

Bruksareal (BRA)

2

Soverom

2 + 1 på hems

SKRAMSTAD

65 m2

Soverom 3

BRA hovedplan u/ hems

46 m2

Gulvareal hems

10 m2

Soverom

1 + 1 på hems


Det beste av alt – vi leverer hytta nøkkelferdig til deg Innflyttingsklar hytte, enklere blir det ikke! Alt du trenger å gjøre er å glede deg. Helt perfekt!

• Beiset innvendig panel • Grunnet utvendig kledning • Kvalitetskjøkken fra Sigdal

• Varmekabler.

• Hvitpigmentert panel i himling.

• Panelovner.

• Fliser på badegulv og baderomsplater på vegg.

• Taklamper i soverom og boder.

• Utvendig planert og tilsådd.

• Utelamper.

• Oppgruset biloppstillingsplass.

• Platting.

• Sort dobbelkrum takstein.

• Hvitmalte innerdører og utforinger.

• Curve 100 peisovn og stålpipe.

• Beiset listverk i veggens farge.

• Renovasjon, byggestrøm og snørydding i byggeperioden.

Tomtene Komplett hytte med grav og grunnarbeider selges av BoligPartner. Avtaler vedrørende festetomt inngås direkte mellom kjøper og grunneier Brøttum Almenning.

Bildet viser omtrentlig plassering av tomter

Curve 100 peisovn

Med i standard leveranse:


Tomteoversikt byggetrinn 4


Bildet viser omtrentlig plassering av tomter


Familielykke med hems på hytta Barna fniser. Nå er de i full sving med å rigge til ludospilling der oppe på hemsen. Du kjenner du blir glad inni deg. Å bygge ny hytte med hems var virkelig et smart valg – for både store og små.

Familietid på hytta! Det er den store hyttedrømmen for mange. Avbrekk fra hverdagen og tid til å være sammen – nyte øyeblikkene. For det er øyeblikkene som teller, er det ikke?

SLIK UTNYTTER DU AREALET Å bygge ny hytte med hems gir deg mange fordeler. Ikke bare blir hytta enda mer trivelig og koselig, du får også utnyttet arealet maksimalt. Både Storåsen, Kvarstad, Skramstad og Midtfjellet fra Birken-serien har denne funksjonelle løsningen med hems. Praktisk og veldig smart. Det sikrer deg den ekstra plassen du trenger slik at du kan invitere med deg både familie og venner på hyttetur. Med to oppholdssoner i hytta kan barna eller ungdommen få sitt eget fristed. Et sted hvor de kan se på TV, spille spill eller bare slappe av etter den fine fjellturen sammen med familien litt tidligere på dagen. Dere voksne kan nyte stillheten foran varmen fra den stemningsfulle peisovnen i stua. Det er da du kjenner skuldrene senke seg. Roen komme. Endelig får du tid til å lese den boka du har ventet så lenge med å åpne. Ren lykkefølelse.

HEMS GIR ØKT VERDI Å bygge ny hytte med hems skaper ikke bare familielykke. Det er også en god investering. Hemsen er med på å utnytte arealet maksimalt, noe som kan bidra til å øke verdien på hytta. Hytter med hems er alltid interessant, også for eventuelle nye hyttekjøpere. Det er greit å vite hvis det skulle bli aktuelt for deg å selge hytta videre om dine behov endrer seg i fremtiden.


STÅHØYDE PÅ HEMSEN Takhøyden på hemsen i Birken-serien er 1.89 på det høyeste punktet. Det gir en god ståhøyde. Illustrasjonen viser hemsløsningen på Birken-hytta Storåsen. Når du går opp trappa til hemsen i denne hytta, kommer du til et fellesrom med ekstra rom til både høyre og venstre side. Det er vinduer i hver ende av hemsen, noe som gir et fint lysinnfall i rommene.

Illustrasjonen er hentet fra hytta Storåsen.


Storåsen BRA hovedplan u/ hems

78 m2

Gulvareal hems

43 m2

Primærrom

73 m2

BYA

88 m2

Soverom

2 + 2 på hems

Storåsen er et flott valg for den aktive familien som gjerne ønsker å invitere med seg familie og venner til fjells. Selve hjerte i hytta er det flotte kjøkken- og stueområdet på hele 40,2 kvadratmeter. Her er det plass til å samle mange gode venner rundt langbordet. Hytta er på 78 kvadratmeter på hovedplanet og består ellers av to soverom, bad samt praktisk bodplass. I tillegg har hytta en flott hems på hele 43 kvadratmeter, med en takhøyde på 1,89 meter. Her er det plass til ekstra sengeplasser, noe som er praktisk å ha når du får gjester på hyttebesøk. I tillegg kan hemsen brukes som en god tumleplass for de minste.

Hovedplan

SOV2 7,8 kvm

BOD (EV. BAD) 2,5 kvm

SOV1 7,8 kvm

Hems

BAD/VASK VF 4,1 kvm 4,0 kvm

GANG/TRAPP 3,3 kvm

BOD 2,5 kvm

STUE/KJØKKEN 40,2 kvm

HEMS/ TAKHØYDE 1,89

HEMS/ TAKHØYDE 1,89

HEMS/ TAKHØYDE 1,89


Illustrasjonsbilde Illustrasjonsbilde


Midtfjellet BRA hovedplan u/ hems

69 m2

Gulvareal hems

39 m2

Primærrom

64 m2

BYA

79 m2

Soverom

1 + 2 på hems

Midtfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design med et totalt bruksareal på 69 kvadratmeter på hovedplanet. Store, flotte vinduer slipper mye lys inn i hytta samtidig som det sikrer deg et godt utsyn til den flotte naturen utenfor. Midtfjellet har smarte løsninger, med den store hemsen på 39 kvadratmeter som en ekstra bonus. I hytta finner du et romslig soverom, et nydelig kjøkken- og stueområde, praktisk bodplass, et moderne bad samt et ekstra rom du kan velge bruke til tørkerom eller kanskje en badstue. Den koselige hemsen har en takhøyde på hele 1,89 meter. Her oppe har du ekstra sengeplasser, noe som gjør det enkelt å invitere gjester på hyttebesøk.

Hovedplan

BOD (EV. BADSTU) 3,0 kvm

BOD (EV. BAD) 2,5 kvm

SOV1 7,8 kvm

Hems

BAD 5,4 kvm

VF 4,0 kvm

GANG/TRAPP 3,4 kvm

BOD 2,5 kvm

STUE/KJØKKEN 35,1 kvm

HEMS/ TAKHØYDE 1,89

HEMS/ TAKHØYDE 1,89

HEMS/ TAKHØYDE 1,89


Illustrasjonsbilde Illustrasjonsbilde


Kvarstad BRA hovedplan u/ hems

65 m2

Gulvareal hems

18 m2

Primærrom

59 m2

BYA

76 m2

Soverom

2 + 1 på hems

Velkommen inn i Kvarstad – en moderne hytte med gode løsninger. Hytta har et totalt bruksareal på 65 kvadratmeter på hovedplanet. Her finner du to soverom, bad/vaskerom, romslig og praktisk innebod, samt et lyst og hyggelig kjøkken- og stueområde. Hytta Kvarstad har også en ekstra bonus for den aktive familien, nemlig den smarte hemsløsningen. Her oppe finnes det ekstra tumleplass, enten man trenger en TV-krok eller ekstra sengeplasser. Med sin flotte takhøyde på 1,89 meter bidrar hemsen til stor trivsel på hytta Kvarstad. Kvarstad har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg godt utsyn til naturen utenfor.

Hovedplan

Hems

BOD 5,4 kvm

BOD (EV. BADSTUE) 3,1 kvm

HEMS/ TAKHØYDE 1,89

BAD/VASK 5,2 kvm

GANG 7,4 kvm STUE/KJØKKEN 26,0 kvm

SOV1 9,4 kvm

SOV2 4,9 kvm

HEMS/ TAKHØYDE 1,89


Illustrasjonsbilde Illustrasjonsbilde


Raudfjellet BRA

65 m2

Primærrom

60 m

BYA

76 m2

2

Soverom 3

Raudfjellet er en moderne hytte i et tidsriktig design. Her er det lagt vekt på smarte løsninger som sikrer plass til hele familien i denne 65 kvadratmeter store hytta. Hytta består av både tre soverom, bad/vaskerom samt et veldig hyggelig stue- og kjøkkenområde. Hytta har også en praktisk, utvendig bod – perfekt for den aktive familien. Raudfjellet har store vinduer som både slipper mye lys inn og som gir deg god kontakt med naturen utenfor.

Hovedplan

SOV3 4,9 kvm

BAD/VASK 5,3 kvm

BOD 4,3 kvm

GANG 8,4 kvm

STUE/KJØKKEN 22,8 kvm

SOV2 6,4 kvm SOV1 9,4 kvm

Raudfjellet fås med både 35 og 22 graders takvinkel. Illustrasjonene viser 35 grader.


Illustrasjonsbilde Illustrasjonsbilde


Skramstad BRA hovedplan u/ hems

46 m2

Gulvareal hems

10 m2

Primærrom

43 m2

BYA

56 m2

Soverom

1 + 1 påhems

Skramstad er et flott valg for deg som ønsker en moderne hytte med en smart planløsning. Hytta er 46 kvadratmeter på hovedplanet. I det hyggelige stue- og kjøkkenområdet er det store, åpne vinduer som både slipper inn mye lys og som gir et godt utsyn til naturen utenfor. Hytta har et romslig soverom, bad/vaskerom samt en praktisk utvendig bod. I tillegg har Skramstad en smart hemsløsning som gir rom for ekstra soveplasser. Hemsen er på 10 kvadratmeter i gulvareal og har en takhøyde på 1,89 meter – som sikrer den gode bruksmuligheter.

Hovedplan

Hems

SOV1 8,3 kvm

HEMS/ TAKHØYDE 1,89 GANG 3,9 kvm

STUE/KJØKKEN 24,2 kvm

BAD/VASK 4,4 kvm

BOD 3,3 kvm


Illustrasjonsbilde Illustrasjonsbilde


LEVERANSEBESKRIVELSE

over inngangsparti. Utlampe ved boddør og terrassedør. Det leveres taklamper på alle soverom og bod og benkearmatur på kjøkken.

OVERFLATER

Telefon / tv / bredbånd

Dører Ytterdøren er spesialdesignet til hytteserien og leveres i hvit utførelse. Karm har samme farge som dørblad, mens utforinger er hvitmalte. Innerdører er hvitmalte furudører.

Rørfremføring er inkludert.

Ventilasjon Det leveres avtrekksvifter fra bad. Det monteres klaffeventiler for naturlig ventilasjon i alle rom for varig opphold og i boder som ligger mot yttervegg.

Vinduer

Oppvarming

I våre hytter leverer vi 2-lags superenergiglass med argongass. Vinduene leveres med spalteventil i toppkarm som standard. Karm, ramme og utforinger i MDF leveres hvitmalt.

Ildsted Curve 100 med glassplate på gulv og glassdør. Svartlakkert stålpipe. Panelovn i alle soverom og en i stue/kjøkken. Varmekabler på bad/vask og i første del av gang/entre og i hele vindfang.

Vegger / tak og himling

Isolasjon

Utvendig kledning og omramminger er grunnet iht. fargepaletter. Panelender og baksider samt synlige spikerhoder forblir ubehandlet. Dobbelkrum takstein på tak. Imgregnert trevirke leveres ubehandlet.

Yttervegger i boligrom er bygget opp av 198 mm bindingsverk. På yttersiden monteres vindtette plater, samt utlekting og utvendig kledning iht. tegning. Hjørner og overganger sikres med pappremser eller tilsvarende for å oppnå ekstra vindtetting. Mellomrommet mellom stolpene fylles med 200 mm

Til innvendig kledning vegg leveres hytten med liggende beiset slettpanel 14x145mm. På baderom/vask er det flismønstert hvite baderomsplater. I himling er det hvitpigmentert skyggepanel 13x120mm. Badstuedør inn til evt. tørkerom er standard. Alle innervegger er isolerte.

mineralull og det monteres diffusjonssperre.

Gulv og lister

Utomhus og grunnarbeider

3-stavs kvalitetsparkett av typen eik-struktur i alle soverom, stue, kjøkken og evt. hems. 30x60 cm fliser på første del av gang/entre eller i hele vindfanget. Bad/vask og evt tørkerom leveres med gulvfliser med sokkelfliser. 20x20cm grå slett. Gulv i «uteboder» leveres med ubehandlet betonggulv. Listverk

Hytta leveres med grav- og betongarbeider, samt bunnledninger og inntakskabel for strøm.

langs gulv, vegg og karm vil være beiset i samme farge som veggpanel.

ANNET

Gårdsplass leveres gruset med hyttestandard med biloppstillingsplass. Gruset «stripe» rundt hytten som ivaretar dreneringen.

Veranda/platting

Grov/terrengplanert tomt.

Impregnert platting/trapp ved inngang og boddør. Impregnert platting (ca 12 m2) for hyttene med terrassedør.

Kjøp av hytte

Hemstrapp

Hytta med grav og grunnarbeider selges av BoligPartner på kontrakt formularet NS 3425. Festetomt med tilhørende avgifter selges direkte til kjøper fra grunneier. Tilknytningsavgifter/gebyrer, byggesak, strøm/ bredbånd vil gå direkte til kjøper fra kommune eller el/nettleverandør.

I hytter med hems leveres sambatrapp.

KJØKKEN OG BAD Kjøkken Kvalitetskjøkken fra Sigdal. På kjøkken leveres ettgreps kjøkkenbatteri med svingbar kran og separat kobling for oppvaskmaskin. Benkearmatur/led under overskap kjøkken. Hvitevarer er ikke inkludert i leveransen.

Bad Baderomsinnredning med overskap av typen Sara fra Linn Bad med speil og lys. Dusjvegger 80x80 cm. På baderom, leveres bl.a. veggbatteri med termostat og dusjutstyr, servant, blandebatteri, gulvmontert toalett, kran for vaskemaskin. 200l varmtvannsbereder.

ELEKTRISK / VENTILASJON / OPPVARMING Elektrisk Installasjon utføres av registrert installatør som sørger for fagmessig utførelse. Antall punkt leveres iht. NEK 400 2010. Utebelysning/downlights

Generelle forhold Det tas ingen forbehold ifb. graving og betongarbeid. 5 års reklamasjonsrett og kontrakt iht. norsk standard, bustadoppføringslova. Bygget er forsikret under oppføring. Inkludert prosjektering, byggesøknad, situasjonsplan, nabovarsling og byggeledelse under oppføring. Prospektet er ment som en orientering om byggeprosjektet og er ikke bindende for den detaljerte utformingen av bebyggelsen. Alle opplysninger er derfor gitt med forbehold om at utbygger kan foreta mindre endringer hvis dette skulle vise seg nødvendig eller ønskelig. Illustrasjoner og plantegninger som er benyttet i prospektet kan avvike fra virkelig bygg. 1:100-tegninger og prosjektets beskrivelse går foran dette prospektet der det måtte være avvik. Viser også til vår standard leveransebeskrivelse. Illustrert situasjonsplan er kun orienterende og møneretningen er fastsatt i lengderetningen på byggerammene. Prospektdato mars 2018


Interiør fra Kvarstad


SJUSJØEN – et vintereldorado for hele familien Sett deg i bilen og forlat den svarte asfalten i Oslo. To timer senere er du fremme på Sjusjøen hvor 35 mil med nypreppede skiløyper ligger klare og venter på deg. Snakk om ferielykke! Sjusjøen er flere år på rad kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Hele seks måneder i året kan du spenne på deg skia ved hytteveggen og nyte det flotte løypenettet. Her finnes også et skisenter for deg som drømmer om flotte dager i alpinbakken. Eller kanskje du har lyst til å prøve kiting, hundekjøring eller kanefart? Sjusjøen byr på mange ulike aktiviteter for en aktiv familie.


DET FLOTTE TURTERRENGET

KJENN HJERTESLAGENE SLÅ

EN POPULÆR HYTTEKOMMUNE

Om sommeren kan du glede deg til minnerike opplevelser fra sykkelsetet og flotte fotturer i terrenget. Kanskje dette blir sommeren hvor du tar med hele familien på en opplevelsesrik kanotur i fjellelvene? Uansett årstid – Sjusjøen gir deg herlige naturopplevelser.

Sjusjøen er også stedet for deg som søker ro og fred. Et sted hvor du og dem du er mest glad i kan nyte fridagene. Unn deg avbrekk fra den hektiske hverdagen og søk stillheten. På Sjusjøen kan du kjenne hjerteslagene dine slå.

Sjusjøen ligger i Ringsaker – Norges største hyttekommune. Her finnes det i dag mer enn 6 500 hytter og fritidseiendommer, og det legges til rette for bygging av 2 000 flere hytter i Ringsakerfjellet. Vi synes ikke det er rart at folk elsker Sjusjøen – nå kan du også realisere hyttedrømmen her med BoligPartner.


Hytteprofil Sjusjølia Gutubakken 3 TILHØRIGHET Kommune Grunnkrets Høyde over havet

TRANSPORT Ringsaker Sjusjøen 780 m

Oslo Gardermoen

142 km

Lillehammer stasjon

19.9 km

Nybuvegen (Sjusjøen)

STEDER I NÆRHETEN Mesnlia Nordsæter Lismarka Åsmarka

4.1 km 6.5 km 10.7 km 14.6 km

AKTIVITETER, OPPLEVELSER M.M. Låven Bar Sjusjøen Sport og Aktiviteter Sjusjøen sommerland Nye Fjellheimen Rustad Hotell & Fjellstue Rømåssetra Sjusjøen Høyfjellshotell Sjusjøen Fjellkirke Harestua stadion Sjusjøen Café Sjusjøen Skisenter Nordseter alpinsenter - Skitrekk sør Nordseter Aktivitetsenter Kafé Nordseter alpinsenter - Skitrekk nord Nordseter Høyfjellshotell Bed & Breakfast, Nordseter Roterud Fritidsgard Mesna Islandshest Senter

Hamar Oslo Drammen Fredrikstad Tønsberg Skien

0.1 km* 57.1 km 184.3 km 222.3 km 267.4 km 282.9 km 312.5 km

VARER/TJENESTER 1.6 km* 1.6 km* 1.6 km* 1.6 km* 1.7 km* 1.9 km* 2.1 km* 2.1 km* 3.4 km* 3.6 km* 3.6 km* 6.1 km* 6.3 km* 6.3 km* 6.3 km* 6.5 km* 8.6 km* 9.3 km*

Mesna Senter Strandtorget Kjøpesenter Kiwi Sjusjøen Joker Mesnali

20 km 20.3 km 2.2 km 4.2 km

Sykehusapoteket Lillehammer Boots apotek Lillehammer

19 km 19.5 km

Lillehammer Vinmonopol

19.5 km

Kiwi Sjusjøen Joker Mesnali

2.2 km 4.2 km

Narvesen Kirkegata Narvesen Kiosken

19 km 19 km

Shell Menkeruds Statoil Ica Express Strandtorget

19 km 19.5 km

OM STEDET Ringsaker kommune grenser i nordvest mot Lillehammer, i nord mot Øyer, Stor-Elvdal og Åmot, i øst mot Hamar, i sør mot Stange og Østre Toten og i vest mot Gjøvik. Kommunen ligger mellom bykommunene Hamar og Lillehammer. Europavei 6 og Dovrebanen passerer gjennom kommunen. Kommunen er preget av utstrakt jordog skogbruk, og er Norges største jordbrukskommune. Ringsaker er den mest befolkningsrike blant kommunene i Hedmark og Oppland. Både Brummundal og Moelv, som ligger i kommunen, fikk bystatus 1.janar 2010. Kilde: Ringsaker kommune, Wikipedia

Ringsaker tilhører den geologiske regionen som kalles Oslofeltet. Spesielt kjent i dette området er den såkalte brumunddalssandsteinen. Vangsåsformasjonen på Ringsaker er datert til tidlig kambriumtiden. Dette er sand som ble avsatt langs strandlinjen da havet trengte innover det subkambriske peneplanet. Ringsaker har innlandsklima med relativt lite nedbør, kalde vintrer, varme somrer og betydelige forskjeller mellom dag- og nattetemperaturen i sommerhalvåret. Kommunen har også en stor mekanisk industri, i tillegg til mange små og mellomstore bedrifter med spesialkompetanse.

Informasjon i Hytteprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på kortest kjøre-/gåavstand (*luftlinje). Eiendomsprofil AS eller BoligPartner avd. Lillehammer kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene.

Tjenesten er levert av Eiendomsprofil AS. Copyright © Eiendomsprofil AS 2016


Utsikt til Synnfjell i nordvest


Flott utsikt og lang solgang i Sjusjølia


BoligPartner Lillehammer Storgata 121, 2615 Lillehammer | lillehammer@boligpartner.no | Telefon: 47 80 67 00

Sjusjølia byggetrinn 4 - BoligPartner Lillehammer  
Sjusjølia byggetrinn 4 - BoligPartner Lillehammer  

Prisgunstige hytter på fjellet. Perfekte for den aktive familie.