Bøgata 32 PROSPEKT

Page 1

KUN STNERISKE KAMP EN

BØGATA 32

Hel bygård/enebolig - Fire hybler og toppleilighet - Forhage og garasje rett ved Kampenparken


VELKOMMEN HJEM


I det øverste kvartalet på Kampen finner du Bøgata 32, trukket godt tilbake fra husrekken langs fortauet. I porten på vei inn er det lett å få assosiasjoner i retning noe herskapelig eller majestetisk fra sydligere land, med en langstrakt gangveien gjennom hagen mot gården innerst. Gården kan være et interessant investeringsobjekt, med mulighet for å bo selv i den øverste leiligheten og leie ut de fire hyblene nedover i etasjene. Det kan også være et alternativ å slå sammen andre og tredje etasje til en stor leilighet for eget bruk, og beholde to hybler i første etasje.

Tilbaketrukket bygård øverst på Kampen, med 4 hybler og hovedleilighet øverst

Bo selv øverst, med 4 eller 2 hybler for utleie under deg

Stor terrasseplatting og hage med potensial

Fredelige omgivelser i Kampens intime smågater

Kort vei til Tøyen og Ensjø T-banestasjoner

Gangavstand til sentrumskjernen

Få skritt opp til idylliske Kampen park og Botanisk hage

BØGATA 32

Kort oppsummert:


FAKTA


Betegnelse: Bøgata 32, 0655 Oslo Kommunenr: 301 Gårdsnr: 231 Bruksnr: 95 Referanse: 8130187 Prisantydning: 9.300.000,Verditakst: 9.300.000,Lånetakst: 7.900.000,Bta: 252 Bra: 213 P-rom: 167m2 Eiet tomt: 275 kvm Oppvarming: Det er montert støpejernsovn i stuen i 3. etasje, for øvrig oppvarming ved hjelp av elektrisitet. Noen bad med gulvvarme.

Byggemåte: Bygget er fundamentert med såle til antatt fast masse/grunn. Grunnmur i sparesten og tegl-/murkonstruksjoner. Yttervegger forøvrig er oppført i antatt teglsten/murkonstruksjoner, utvendig pusset og malt. Mansardtak oppført i trekonstruksjon med undertak av rupanel og papp. Regulering: Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger se vedlagte reguleringskart, med bestemmelser. Eller kontakt megler. Det er registrert kulturmangfold innenfor kartutsnitt. Eiendommen ligger inn under kommunedelplan KDP-BB, KDP-13, KDP-4 og KDP-5

Kommunal tilknytning: Offentlig og privat vei, offentlig vann, offentlig kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. Kommunale avgifter: Kommunale avgifter for 2013: kr. 16819,97. Fordeles på 4 terminer Ligningsverdi er ikke fastsatt for 2011 ihht brev fra Skatt Øst datert: 19.08.2013 Forsikring: Forsikret i Møretrygd ref. selger.


GARASJ


JE

Parkering: Parkeringsplass for Ên bil i enkelgarasje, for øvrig gateparkering etter stedets bestemmelser.
Toppleiligheten. Merk: Planskissene er ment som skisser og kan avvike fra faktiske forhold.Toppleiligheten med sine 55 kvadratmeter opptar hele øverste etasje, med en romslig stue som det naturlige midtpunktet. Stuen får et eget særpreg av de store vindusflatene som slipper inn gode mengde med naturlig dagslys, samtidig finner du her utgang videre til balkongen som er vendt ut mot gårdsplassen, høyt over terrenget. Løvtrærne ved inngangsporten står for naturlig skjerming med sine tettvokste grener, slik at du selv her oppe får en ganske skjermet opplevelse.LYST & ÅPENT

SOVEROM


Soverommet helt pü motsatt side av stuen rommer enkelt en behagelig, stor dobbelseng. Herfra leder trappen videre opp til en liten hems øverst under den skrünende himligen, et ekstra rom for oppbevaring av smütt og stort du ikke trenger i det daglige.

Kjøkkenet fremstår lett rustikt med et uttryk som står godt til gården i seg selv, med klassiske innslag som benkeplate i heltre og diagonale veggfliser. Skapinnredningen snor seg rundt hjørnet i retning døren til badet, med plass for en intim, liten sittegruppe i kroken ved vinduet.


AREA FIKAS Bruksareal per etasje: BRA U. etg.: 46 kvm. BRA 1. etg.: 55 kvm. BRA 2. etg.: 57 kvm.

Følgende rom inngår i primærromarealet: 1. etg.: Entré/hall, trappegang, 2 kjøkken, 2 stuer, 2 bad. 2. etg.: Trappegang, 2 kjøkken, 2 stuer, 2 bad. 3. etg.: Trappegang, bad, soverom, kjøkken og stue.


LSPESIJON


En kreativ sjel vil kunne finne fred og ro på loftet, helt øverst under mønet, omgitt av store trebjelker som har opplevd årenes løp. Loftet tar gjerne jobben som et lite atelier, eller rett og slett bare et ektra oppbevaringsrom.2.ETG VENSTRE


Hybelen har en üpen kjøkkenløsning trukket tilbake innerst i stuen. En noe mer adskilt forstue eller et potensielt soverom finner du rett innenfor døren, der du har mer enn nok plass til et par yoga-matter eller en dobbelseng foran vinduet.


En god bok, en god stol, en god varme fra en god peis. Hva mer kan man ønske seg?
Kjøkkenkro i hjørnet. Badet ligger innerst til høyre >“Flislagt bad med plass til det nødvendigste”


DIVE


RSE I hht boligsalgsrapport (vedlagt): Eiendommen fremstår som relativt godt vedlikeholdt, dog med behov for enkelte oppgraderinger og kosmetiske oppussingsbehov. Brukte/eldre eiendommer har generelt et løpende vedlikeholdsbehov. Stedvis fuktmerker, saltutslag og fuktutslag i kjeller, hovedsakelig i utsatte hjørner. Yttervegger: Stedvis enkelte riss, sprekker og bom i utvendig puss, hovedsakelig i utsatte steder som hjørner ved taknedløp. Mindre riss i utvendige fasader. Tak: Stedvis er det enkelte løse/sprekte og forvitrede taksten. Ved befaring var det, etter beste evne grunnet manglende adkomst til utvendig tak, observert ca. 3 manglende taksten. Undertak kan stedvis være utsatt for fuktskader grunnet manglende taksten, hovedsakelig rundt overlysvindu og gravrenner. Ildsteder og pipe er formelt ikke vurdert eller røykprøvd, og det forutsettes at de branntekniske krav er kontrollert og godkjent av det stedlige brann- og feievesen vedr. funksjonalitet/kvalitet. Kjøkkeninnredning i leil. i 3. etasje bærer preg av noe brukslitasje, hovedsakelig benkeplaten. Stedvis noe brukkslitasje på tregulv og laminatbelegg. Fliser på våtrom synes tilfredsstillende, men stedvis enkelte bom i fliser. Synlig råteskade i enkelte lekter på taket over garasjen. Yttertaket har derfor behov for utskifting/renovering.

Ihht selgers egenerklæringsskjema (vedlagt CD): 2. Muligens leietaker (Oslo kommune) 3. 3. Pipe anbefalt sjekket. 6. Liten sprekk i mur i bad v/vaskekjeller. 7. Foretatt hussoppsanering i kjeller 2005 8. Byttet noen takstein, nytt blikk over bod. 8.1 Se siste svar. Alt gjort av fagfolk. 8.2 Magne Haug eft. / Sølves Kobber og blikkenslager. 13.1 Går ut fra det. 14. Oppgraderte baderom. 16. Vedlegges. Diverse: Oslo kommune har disponert eiendommen i 10 år og eier har hatt begrenset adgang til eiendommen.


2.ETG Hテ郎RE
I andre etasje er hyblene noe mer ulike i utforming. Til venstre tar du deg direkte inn til kjøkkenet, likt de to hyblene i første etasje, der du møtes av et todelt hybelkjøkken med plass til et lite spisebord foran kjøkkenvinduet. Stuens åpne gulvflate rommer gjerne et stort spisebord der du kan servere eller på egenhånd smake egenkomponerte og eksperimentelle matretter satt sammen på kjøkkenet utenfor.


1. ETG HØYRE Hyblene i første etasje er tilnærmet identiske, men naturlig speilvendt mot hverandre. Begge stuene er hjørneformet, med vindusflater helt opp til himlingen som tilfører mye naturlig belysning. Her møblerer du enkelt med en sittegruppe og tilhørende mediabenk, fortsatt med gulvflate til overs for en liten piruett. Badene er trukket lengst inn i stuen, kompakte på areal, men godt utnyttet slik at baderomsmøblene finner sin plass - inkludert et dusjhjørne med forheng. Kjøkkenet passerer du forbi på vei inn til stuen, i begge leiligheter utstyrt med det grunnleggende til daglig hybelbruk.1 .ETG VENSTRE
Tomt: Hagen foran gården er opparbeidet med en støpt gangvei som strekker seg helt fortauet og inn til inngangspartiet, med planert hageareal på hver side. Ytterst mot fortauet er hagen avgrenset med granittstein og smijerns-gjerde inkludert en tofløyet port. Utenfor inngangspartiet er det anlagt en stor platting med støpt gulv og dekorative prydbusker i forkant.


TRANSPORT Oslo Gardermoen

VARER/TJENESTER 46.7 km

Oslo S Tøyen

2.5 km 0.7 km*

Tøyen

0.3 km*

Munkegata

1 km*

Kampens park

0 km*

SPORT

Tøyen Senter Fyrstikktorget

0.3 km* 0.9 km*

Tøyen Postkontor Rimi St.Halvardsgate

0.3 km* 0.8 km*

Boots apotek Tøyen Apotek 1 Ensjø

0.3 km* 0.4 km*

Grønland Basar Vinmonopol Grünerløkka Vinmonopol

1 km* 2.1 km

Bunnpris Kampen Intermat

0.1 km* 0.3 km*

Kampen park Jordal idrettsanlegg

0.2 km* 0.5 km*

Shell/7-Eleven Tøyen Mix Tøyen Kiosken

0.2 km* 0.3 km*

Fresh Fitness Ensjø S.A.T.S Kampen

0.4 km* 0.6 km*

Shell/7-Eleven Tøyen Shell Etterstad

0.2 km* 0.7 km*

SKOLER, BARNEHAGER Kampen skole

1-7 kl.

-

-

0.2 km*

Tøyen skole

1-7 kl.

15 klasser

260

0.4 km*

Nyskolen i Oslo

1-10 kl.

-

100

0.6 km*

Jordal ungdomsskole

8-10 kl.

-

-

0.7 km*

F21 - Fyrstikkalleen skole

8-10 kl.

-

-

0.8 km*

Frydenberg skole

8-10 kl.

10 klasser

159

1.6 km*

F21 - Fyrstikkalleen skole

-

-

-

0.8 km*

Etterstad videregående skole

-

41 klasser

588

Venkes familiebarnehage

-

-

-

0.1 km*

Norderhov familiebarnehage

0-3 år

1 avdeling

4

0.1 km*

Damvokteren familiebarnehage

1-6 år

2 avdelinger

27

0.2 km*

1 km*


Bøgata 32

NABOLAGSPROFIL STEDER I NÆRHETEN

Kampen kirke Jordal Amfi Munchmuseet Dronning Ingrids plass

Kampen er et strøk i Oslo, mellom Tøyen, Ensjø, Vålerenga og Galgeberg. Navnet kan komme av «kamp», fjellknaus, men enkelte mener at navnet kommer fra campement som betegnelse på militærleir. På 1700-tallet holdt Borgervæpningen sine øvelser her. En trehusforstad oppsto mellom byutvidelsene i 1859 og 1878. En del av trehusbebyggelsen brant i 1879, og ble erstattet av murgårder. Nordre del av Kampen (tidligere Kristiania stålverk) er dominert av murgårder fra 1930-tallet. Den gamle trehusbebyggelsen utgjør likevel en stor og karakteriktisk del av bebyggelsen.

0.3 km* 0.4 km* 0.5 km* 0.6 km*

Bydel Gamle Oslo er en spennende og historisk bydel. Bydelen regnes som Oslos eldste. I dag grenser Bydel Gamle Oslo til sentrum og til bydelene Nordstrand, Østensjø, Alna og Grünerløkka. Bydelen har i dag et samlet areal er på 7450 dekar. Navnet Gamle Oslo henspiller på at middelalderens Oslo lå i bydelen. Området het Oslo, mens byen het Christiania 1624-1925, deretter kjent som Gamlebyen. Siden den gang har det vært satset på byfornyelse og trafikksanering for å bedre bomiljøet, ikke minst for alle småbarna som vokser opp her.

Kilde: Oslo kommune, Wikipedia

42.8%

38.4%

36.9%

38.8% 28.8%

DEMOGRAFI 21% er gift 26% er barnefamilier

Ungdom (13-18 år)

8.2%

11.9% 3.7%

3.6%

5.5%

Barn (0-12 år)

6.0%

53% har høyskoleutdanning

13.1%

15.4%

14.7%

32.3%

BEFOLKNING

38% har inntekt over 300.000 74% eier sin egen bolig 13% eier hytte

Unge voksne (19-34 år)

Voksne (35-64 år)

Eldre (over 65 år)

47% har bolig mellom 60-120 kvm 88% av boligene er eldre enn 20 år

Område

Personer

Husholdninger

90% bor i terrassehus, bygård eller

Kommune: Oslo Bydel: Gamle Oslo Grunnkrets: Kampen Rode 8

599230 42524 650

304511 22434 436

53% av eiendommene har pris over kr.

LIVSSTIL (Kampen Rode 8 grunnkrets) Aktiviteter:

Kultur, cafe og restauranter, helsestudio, løpeturer

Interesser:

Internasjonale tema, mote, mat, film, fritid og reiser, IT, miljøvern

Radio & TV-vaner: Kulturprogrammer, politikk, fotball, musikk, debatter, utenriksnyheter, dokumentarer Lesevaner:

Regionale aviser, finansaviser på papir og nett, moteblader, interiørblader

Forbruk:

Uteliv, helsestudio, bøker, kosmetikk, mote, musikk, kino

Ferievaner:

Storbyferie, aktive ferier, temareiser

Bilmerker:

Toyota, Volkswagen, Citroen, Audi, Ford

blokk 2,5 mill

BOLIGMASSE


BELIGG

Bo få meter fra Kampens perle, Kampenparken. Kampen ligger på en høyde over Oslogryta, men med få minutter til fots eller på sykkel ned til sentrumskjernen.


ENHETKampen beskrives ofte som en liten idyllisk oase midt i byen. Her finnes koselige gater, sjarmerende småhus og deilige parker som er med på å skape en atmosfære mange har forelsket seg i. Når navnet Kampen stammer fra ordet knaus, sier det seg selv at her oppe hevet over byen lever du en ganske skjermet tilværelse. Og kanskje best av alt, selv med opplevelsen av å være litt ute av storbyen, befinner du deg likevel svært sentralt. Gården ligger nesten så langt opp på Kampen du kan komme, kun noen få meter unna Kampen park. Herfra er veien kort til både Tøyen og Ensjø Tbanestasjoner med opptil seks forskjellige linjer. Velger du i stedet å spasere ned mot sentrum, tar du deg til eksempelvis Oslo S i løpet av cirka 15 minutters gange.

De daglige innkjøpene kan du enkelt utføre på Bunnpris like nedenfor i samme gate. Besøk gjerne også Kampen Bistro, Kafe Javelin og Lille kampen kafe like i nærheten. Nærområdet byr også på en rekke rekreasjonsmuligheter i friluft, først og fremst nærliggende annet Kampen Park, Tøyenparken og Botanisk hage som grenser til hverandre og gir deg store, flotte grøntområder for gå- eller løpeturer. Kampen park er i seg selv en liten perle der det aldri er trangt om plassen, en idyllisk plass for piknik eller grilling om sommeren. Besøk også gjerne Munch-museet eller Tøyenbadet, gå på hockeykamp på Jordal Amfi eller ta en treningstime på Kampen SATS.


Botanisk hageKampen kirke


Kampen skole


DIVERSE INFORMASJON

Budgivning: Bud med akseptfrist kortere enn kl. 12 dagen etter siste annonserte visning, kan ikke meglerforetaket formidle i forbrukerforhold (hvor selger er å anse som forbruker). For øvrig vises det til informasjon om budgivning vedlagt salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at lov om eiendomsmegling pålegger meglerforetaket å fremlegge komplett budjournal til kjøper og selger.

Egenerklæringskjema: Vedlagt følger selgers egenerklæringsskjema, se CD. Interessenter bør sette seg inn i dette før budgivning.

Omkostninger ut i fra boligens prisantydning: Prisantydning: Kr. 9 300 000,Dokumentavgift: Kr. 232 500,Tinglysning av skjøte: Kr.1060,Tinglysning av pantobligasjon: Kr. 1060,- pr. stk. Attestgebyr: Kr. 172,SUM: Kr. 9 534 792,-

Forbehold om pantefrafall: Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter. Hvitvaskingsloven: Eiendomsmegleren er fra 1.1.04 underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner. Meglerforetak: Boa Eiendomsmegling Nordstrand AS, org.nr: 994524941. AS-IS: Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9: ”Endå eigedomen er selt “som han er” eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers.” Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving. Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

For feil og mangler oppfordres De til grundig gjennomgang av eiers egenoppgave og boligsalgsrapport som følger vedlagt. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av boligen. På vedlagt CD finner du relevante dokumenter. Dokumentene finner du også på eiendommens hjemmeside: boaeiendom.no/hjem/3005015 - - - - - - - - - - - - - -

BOLIGSALGSRAPPORTEN, datert: 23.08.2013 Egenerklæring, datert: 19.08.2013 Ubekreftet grunnboksutskrift, Ajour pr.:15.08.2013 Reguleringskart med bestemmelser, datert: 20.08.2013 Arealbekreftelse med målebrev, datert: 20.08.2013 Kommunal tilknytning(vann og avløp), datert: 20.08.2013 Kommunale avgifter, datert: 23.08.2013 Ferdigattest, datert: 1893 Boegata 32 - Bad - Ferdigattest – 1969 Boegata 32 - Bad 2 etg + vinduer i gavl Ferdigattest – 1980 Boegata 32 - Garasje - Exdok (attestert) – 1928 Boegata 32 - Loft til beboelse m.m. Exdok (attestert) - 1925

Kontakt Tommy Friestad Megler MNEF T: 959 95 320 E: tommy@boaeiendom.no W: boaeiendom.no Facebook.com/boaeiendom instagram.com/boaeiendomDe kaller det bolig, vi kaller det hjem De kaller det bolig, vi kaller det hjem


Millions discover their favorite reads on issuu every month.

Give your content the digital home it deserves. Get it to any device in seconds.