Brochure Echt Veilig 2023

Page 1

Totale controle vanuit uw app

Direct op de hoogte

Met Echtveilig heeft u volledige controle over uw beveiligingssysteem. Schakel het systeem op afstand in of uit. In geval van een calamiteit krijgen al uw contactpersonen in één keer een pushmelding op hun smartphone. Zo is iedereen zonder tijdverlies geïnformeerd en kunnen passende acties ondernomen worden.

Inbraakalarmen Sloten Camera’s

5 redenen voor een professioneel alarmsysteem

Helaas leven we in een wereld waarbij het niet vanzelfsprekend is dat anderen van je spullen afblijven en vormt dit de belangrijkste reden waarom gebruikers kiezen voor een professioneel alarmsysteem. De impact van een inbraak of overval is enorm. Het is allang niet meer zo dat inbrekers alleen op zoek zijn naar dure schilderijen, juwelen of een muntencollectie. Aangezien bijna ieder huishouden is voorzien van laptops, smartphones, tablets en spelcomputers is iedere woning potentieel interessant. Maar waarom moet ik kiezen voor een professioneel alarmsysteem?

2 |

3 4 5

Beperk de tijd

Als bij een inbraak het alarmsysteem afgaat begint de klok voor inbrekers te lopen: hun aanwezigheid is gedetecteerd. De sirene gaat af en zal het rustig doorzoeken van het pand onmogelijk maken. Iedere seconde wordt de kans groter dat het alarm wordt opgevolgd door buren, bewoners, de bewakingsdienst of de politie die ineens op de stoep kunnen staan. Voorkom met een alarmsysteem dus dat inbrekers ongestoord lange tijd kunnen doorbrengen in het pand en hier schade veroorzaken in hun zoektocht naar waardevolle spullen.

Preventieve werking

Inbrekers kiezen veelal het pand waarbij ze het laagste risico lopen. Een professioneel alarmsysteem heeft dus ook een preventieve werking. Inbrekers weten immers dat inbreken in een goed beveiligd pand meer risico’s met zich meebrengt dan bij de buren waar de beveiliging minder op orde is.

Persoonlijke veiligheid

Naast inbraak is brand onze grootste angst. Een professioneel alarmsysteem is geschikt om uit te breiden met (draadloze) rookmelders, hittemelders of bijvoorbeeld koolmonoxidemelders. Plaats rookmelders op strategische plekken zoals gangen of trappenhuizen. Hittemelders zijn met name geschikt voor ruimten waar stoom wordt geproduceerd zoals keukens of de gang bij de badkamer. Een gewone rookmelder zal stoom van het koken of de douche zien als rook en hier op afgaan. Door hier hittemelders te plaatsen bent u optimaal beveiligd zonder nodeloze meldingen te krijgen. Koolmonoxidemelders worden geplaatst nabij (open) verbrandingstoestellen zoals CV ketels en geisers. Tip: plaats een watermelder bij de wasmachine of in de kelder en detecteer tijdig een lekkage.

Betrouwbaarheid

Een professioneel alarmsysteem moet voldoen aan Europese normen die voor dergelijke systemen zijn opgesteld. Deze hebben betrekking op een betrouwbare werking en een veilig gebruik. Want in tegenstelling tot een consumentenproduct mag een alarmsysteem niet falen. Op ieder moment moet het werken en niet beïnvloed kunnen worden. Professionele detectoren worden alleen geactiveerd als er echt iets aan de hand is.

Camera’s bieden ook veiligheid. Je kan achteraf precies zien wat er is weggehaald maar ze zorgen niet voor alarmering of het beperken van de werktijd. Gebruik dus een professioneel alarmsysteem dat er voor u is als het ook echt nodig is.

Korting op de verzekeringspremie

Uw verzekeraar is ook gebaat bij een lager risico op inbraak of brand en zal een korting op de verzekeringspremie verstrekken als er sprake is van een professioneel alarmsysteem. Vraag uw verzekering of tussenpersoon naar de voorwaarden.

| 3 1
2
4 | Inhoud 6 8 14 16 20 22 Slimline Pro alarmsysteem Highline Pro alarmsysteem Slimline Pro camerasysteem Highwatch Pro camerasysteem Video intercom systeem Sleutel, cilinders en kluizen

Waarom kiest u voor Echtveilig ?

Echtveilig staat voor service, kwaliteit en vakmanschap. Hieronder leest u waarom u juist voor Echtveilig zou kunnen kiezen en waarin wij ons onderscheiden.

Uitstekende kwaliteit

Echtveilig gebruikt uitsluitend gecertificeerde componenten (NCP2). Na installatie door onze vakbekwame monteur ontvangt u een installatiecertificaat. Onze beveiligingssystemen zijn eerst grondig getest wat garant staat voor een uitstekende betrouwbaarheid.

Erkend

Echtveilig is al vele jaren een erkend beveiligingsbedrijf.

Zo zijn wij erkend door het VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven).

Vakbekwaam

Onze monteurs zijn allemaal goed opgeleid, vakbekwaam en in het bezit van het diploma

T.B.V., wat staat voor: Technicus beveiligingsinstallaties.

Betrouwbaar

Onze monteurs worden allemaal periodiek gescreend en beschikken over een aantoonbare verklaring van betrouwbaarheid als bedoeld in artikel 10 van de Wet particuliere beveiligingsorganisaties en recherchebureaus, afgegeven door de korpschef van politie.

Service en onderhoud

Voor onze klanten bieden wij de mogelijkheid een service- en onderhoudsovereenkomst af te sluiten. Zo bent u verzekerd dat uw systeem altijd naar behoren blijft werken.

Voordelen

• VEB-gecertificeerde alarminstallatie

• Snel op maat gemaakt beveiligingsplan

• Razendsnelle doormelding naar uw mobiel

• Indien gewenst aangesloten op onze 24/7 meldkamer

Bescherm uw woning of bedrijf

Met de beveiligingsoplossingen van Echt Veilig heeft u inzicht wat er in en rondom uw woning of bedrijf gebeurt. Via onze app kunt u op afstand uw alarmsysteem in- of uitschakelen, kijken wie er voor de deur staat en ontvangt u een bericht wanneer er een alarmmelding is. Zo houdt u altijd en overal een oogje in het zeil.

| 5

Met gratis beveiligingsapp

Ontvang direct bericht op uw telefoon!

De oplossing tegen inbraak

Een Echtveilig alarmsysteem biedt de complete oplossing om woningen, winkels, kantoren en bedrijven te beschermen tegen inbraak. Ons alarmsysteem maakt slim gebruik van draadloze detectoren.

Het is eenvoudig in gebruik en kan via uw smartphone of tablet bedient worden. U ontvangt alle meldingen razendsnel op uw smartphone. De (gratis) beveiligingsapp is speciaal ontworpen voor gebruikers van ons Echtveilig alarmsysteem. Het stelt u in staat om op afstand het alarmsysteem met uw smartphone te bedienen. U kunt er de status mee bekijken, maar ook uw systeem mee in- of uitschakelen.

Zo houdt u altijd een oogje in het zeil. En dat noemen wij Echtveilig!

Slimline Pro alarmsysteem
6 |

Binnensirene

Bewegingsmelder

Codebedienpaneel

Slimline Pro

IP inbraakbeveiligingssysteem

• Centrale met backup accu (12 uur)

• 1 x Codebedienpaneel

• 1 x Binnensirene

• 1 x Bewegingsmelder (woonkamer)

• 1 x Magneetcontact (voordeur)

• 2 x RFID Tag

• Inclusief gratis app voor tablet en smartphone

• Compleet geïnstalleerd

• Inclusief installatiecertificaat

• Standaard 2 jaar garantie, i.c.m. controle en onderhoudscontract 5 jaar garantie

€ 995,-

€ 822,32 excl. BTW

Welk alarmsysteem heeft u nodig?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste alarmsysteem? Aan de hand van uw wensen, type woning, risico’s, samenstelling van uw gezin en manier van leven maakt Echtveilig voor u een alarmsysteem op maat. Kom langs voor een demo of neem contact met ons op voor een afspraak op locatie en u ontvangt een vrijblijvende prijsopgave.

Raam-/ deurcontact Raam-/ deurcontact Bewegingsmelder
| 7
Brandmelder CO-melder

Highline Pro alarmsysteem

Met gratis beveiligingsapp

Ontvang direct bericht op uw telefoon!

Ontdek de eindeloze mogelijkheden

U kunt uw huis of bedrijf opdelen in maar liefst 15 secties (gedeeltelijk of geheel beveiligen) en bijvoorbeeld uw kantoor, magazijn, garage, schuur, serverruimte, winkel of woning los van elkaar in- en uitschakelen. Het bedienen van het alarmsysteem kan op afstand worden uitgevoerd via smartphone of tablet. U krijgt direct een bericht en informatie over wat er thuis of bij uw bedrijf gebeurt. Er kunnen draadloze temperatuursensoren toegevoegd worden, die geven een seintje als een bepaalde ruimte onder of boven een temperatuur komt. Zo kunnen er ook één of meerdere nood-/ paniekknoppen (draadloos) op het systeem aangesloten worden.

Ook een koppeling met verlichting, brandmelders en buitenmelders is mogelijk. Daarmee vindt detectie al in een vroeg stadium plaats en gaat het alarm al af voordat er een potentiële inbreker het pand heeft bereikt.

8 |

Tril- en schokmelder

Bewegingsmelder

Bewegingsmelder

Codebedienpaneel

Raam-/ deurcontact

Glasbreuk detector

Highline Pro

IP inbraakbeveiligingssysteem

• Centrale met backup accu (12 uur)

• 1 x Codebedienpaneel

• 1 x Binnensirene

• 1 x Bewegingsmelder (kantoorruimte)

• 1 x Magneetcontact (voordeur)

• 2 x RFID Tag

• Inclusief gratis app voor tablet en smartphone

• Compleet geïnstalleerd

• Inclusief installatiecertificaat

• Standaard 2 jaar garantie, i.c.m. controle en onderhoudscontract 5 jaar garantie

€ 1295,-

€ 1070,25 excl. BTW

Als het echt veilig moet

Als VEB-gecertificeerd installatiebedrijf installeren en onderhouden wij professionele alarminstallaties. Een alarmsysteem is belangrijk voor het behoud van continuïteit van uw onderneming.

Weten welk beveiligingssysteem past bij uw specifieke situatie? Wij geven u graag een vrijblijvend advies.

Codebedienpaneel ook in antraciet verkrijgaar

Binnensirene
| 9
Buitensirene

Componenten alarmsysteem

Voor uw woning

Inbraakdetectie

Je huis moet een veilige plek zijn. Een plek om te wonen, te leven en vrienden te ontmoeten. Voor die veiligheid kan een inbraakdetectiesysteem een belangrijke rol spelen. Draadloze sensoren zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor een veilige leefomgeving.

Brand en Koolmonoxide

Brand en koolmonoxide kunnen levensbedreigend zijn. Bescherm uw bedrijf, gezin en woning door het plaatsen van brand- en CO-melders en wordt tijdig gewaarschuwd in het geval van een incident. Plaats brandmelders op iedere verdieping en een CO-melder bij de CV ketel. Zo bent u optimaal beschermt!

Alarmsysteem woning

Veel onderzoeken wijzen uit dat uw woning beter beschermt is als u maatregelen neemt tegen ongenode gasten. Of het nou gaat om inbrekers of vandalen, ze deinzen sneller terug bij het signaleren van een goede beveiliging. Echtveilig biedt professionele methoden om ongewenste bezoekers buiten te houden, uw eigendommen te beveiligen en hetgeen u lief is te beschermen. Van camerabewaking tot een geavanceerd alarmsysteem met 24/7 snelle verificatie.

Alarmfunctie

Bij een alarmmelding ontvangt u direct een pushbericht of sms op uw telefoon. Communiceer onderling over de afhandeling van een alarm. Zo is iedereen op de hoogte over de situatie en de te nemen acties.

Bewegingsmelder

Detecteert beweging in de ruimte, 110°/12m

Foto bewegingsmelder

Detecteert beweging in de ruimte, ingebouwde camera

Bewegings-/ glasbreukmelder

Detectie beweging en glasbreuk

Bewegingsmelder/ microwave

Hoge ongevoeligheid valse alarmen door MW detectie

Bewegingsmelder klein

Speciaal voor auto of bestelbus

Bewegingsmelder

plafond

Detectie 360°/8m

Bewegingsmelder outdoor

Detecteert beweging in de buitenruimte

Bewegingsmelder

Anti-Mask

Detecteert beweging met Anti-Mask bescherming

10 |

Eenvoudig uw systeem bedienen!

Op het moment dat het alarmsysteem een persoon detecteert gaat de binnen- en/of buitensirene/flitser af. Dit is meestal al reden genoeg om de ongenode gast te verjagen. Tevens gaat de alarmmelding via een pushmelding rechtstreeks naar uw mobiel of indien gewenst naar onze, door justitie erkende, meldkamer. Deze zal bij een dubbele alarmmelding direct de politie en de door u opgegeven contactpersonen waarschuwen.

Duidelijk en snel

We weten uit ervaring dat bedienen van het alarmsysteem niet altijd eenvoudig is en dat het in- en met name uitschakelen een spannende handeling kan zijn. Vragen als “weet ik de code, wanneer moet ik wat intoetsen, gaat het alarm niet af” kunnen het bedienen stressvol maken. Maar dat is niet meer nodig! Met onze beveiligingsapp is het bedienen eenvoudig, betrouwbaar en stressvrij. Met simpele iconen kunnen de gebieden (secties) van het alarmsysteem met één druk in- of uitgeschakeld worden. Weet u niet meer of u het alarm heeft ingeschakeld na vertrek? Geen probleem, uw telefoon toont de status van het systeem real-time en als u onverhoopt niet heeft ingeschakeld kan dat alsnog op afstand gebeuren.

Voorkom stress bij het gebruik van uw alarmsysteem, gebruik gewoon Echtveilig

Codebedienpaneel

Highline

Ook verkrijgbaar in antraciet

Deurcontact

Voor garage-/overheaddeur

Glasbreukmelder

Detecteert het breken van glazen ramen of oppervlakten

Tril- en schokmelder

Detecteert schokken en trillingen

Raam-/deurcontact

Beveiliging voor ramen en deuren, in wit, grijs of antraciet

Temperatuursensor

Voor het controleren van de temperatuur

Brandmelder

Detectie van brandgevaar

Koolmonoxidemelder

Detectie van koolmonoxide, zowel optisch als akoestisch

| 11

Componenten alarmsysteem

Voor uw bedrijf

Inbraakdetectie

Een veilige werkomgeving is essentieel voor de continuïteit van een bedrijf. Hier kunnen wij van Echtveilig een belangrijke rol in spelen. Wordt tijdig geïnformeerd in geval van een inbraak, brand of andere calamiteit. Communiceer onderling eenvoudig over de afhandeling van een alarm.

Branddetectie

Brand is veelal de grootste angst van ondernemers. Het kan de bedrijfsvoering immers ernstig in gevaar brengen. Wordt

tijdig geïnformeerd en voorkom erger.

Toegangscontrole

Gebruik eenvoudig de app voor het openen van deuren of bijvoorbeeld een toegangshek. Een eenvoudige functie met een groot gebruikersgemak.

Camera beveiliging

Een goede basis voor de beveiliging van uw pand begint bij een professioneel alarmsysteem. Vervolgens kan deze nog beter worden gemaakt met een camerasysteem.

Toegangscontrole

kaartlezer

In wit of zwart

Extra controlesegment

Voor het in- en uitschakelen van een extra zone, in wit, grijs of antraciet

Afstandsbediening

2-knops

Voor het in- en uitschakelen van het alarmsysteem op afstand

Afstandsbediening

4-knops

Voor het in- en uitschakelen van het alarmsysteem op afstand

Toegangscontrole

codepaneel

In wit of zwart

Nood-/paniekknop

RFID-tag Pro

Voor het in- en uitschakelen van het alarmsysteem

RFID-tag Pro

Voor het in- en uitschakelen van het alarmsysteem

12 |

Voordelen

VEB-gecertificeerde alarminstallatie

Snel op maat gemaakt beveiligingsplan

Professionele alarmapparatuur en installatie

Maatwerk van de meldkamerdiensten in combinatie met uw systeem

Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Bel direct en vrijblijvend met één van onze adviseurs of vraag een kosteloos adviesgesprek aan: telefoon 078-6105922 of kijk op echtveilig.nl

Beveiliging bedrijf

Een goede beveiliging van uw bedrijf, gebouw en terrein zorgt voor een verminderd risico op inbraak en vernieling. Echtveilig is uw professionele partner op het gebied van elektronische beveiliging. Wij helpen u te voldoen aan de eisen die uw verzekering en/of overheid stelt.

Een goede beveiliging zorgt voor bedrijfscontinuïteit, bescherming van uw vertrouwelijke informatie en de eventuele interne criminaliteit binnen uw onderneming. Met op maat gemaakte oplossingen en de daarbij behorende dienstverlening maken wij voor iedere bedrijfssituatie de meest gebruikersvriendelijke en veiligste systemen.

Als VEB-gecertificeerd installatiebedrijf en gecertificeerde PAC meldkamer leveren, installeren en onderhouden wij professionele alarminstallaties.

Risico bepalen

Binnensirene

Akoestisch alarm bij inbraak, 90 dB

Binnensirene draadloos

Voor stopcontact, 105 dB

Aan de hand van de attractiviteit van de bij u op het bedrijf aanwezige materialen wordt de mate van risico door de verzekering bepaald. Ook is het belangrijk waar deze materialen aanwezig zijn. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen showroom, het magazijn of materialen die door medewerkers zelf worden gebruikt. Aan ieder risico hangen bepaalde voorwaarden waaraan een alarmsysteem moet voldoen.

Regelgeving bedrijven

Buitensirene

Met flitslicht, 110 dB in wit, RVS of antraciet

Als het risico bepaald is kunnen wij aangeven welke maatregelen er voor de elektronische beveiliging bij u vereist zijn. Dit in combinatie met uw eigen wensen. De regelgeving omschrijft niet alleen waar het systeem aan moet voldoen, maar ook de dienstverlening vanuit onze meldkamer, jaarlijks onderhoud en 24-uursservice en de wijze van alarmopvolging.

| 13

Met gratis beveiligingsapp

Ontvang direct bericht op uw telefoon!

Altijd perfect zicht op uw woning

Highwatch camerasysteem: de naam zegt al genoeg! Voor degene die kiest voor topkwaliteit en haarzuivere beelden. Onze Highwatch camera’s zijn vandaalbestendig en voorzien van infrarood verlichting zodat zij ook ‘s nachts een helder beeld geven. De opgenomen beelden of gebeurtenissen kunt u achteraf gemakkelijk terugvinden en opslaan.

Wij kunnen bij u op locatie een demonstratie geven en u laten zien hoe het werkt en wat de kwaliteit is van de beelden. Het zal u verbazen wat de mogelijkheden kunnen zijn.

Live inkijken, waar u ook bent.

Via een mobiele app en web-app kunt u live inkijken. U ziet meteen wat er in en rond uw huis of bedrijf gebeurt, waar u ook bent. Deze app is uiteraard voorzien van de hoogste beveiligingsmaatregelen.

14 |
Slimline Pro camerasysteem

Componenten

IP-recorder

Geschikt voor 1-4 camera’s

Dome camera

In wit of zwart, 4MP of 8MP (4K).

IP-recorder

Geschikt tot max. 8 camera’s

IP-recorder

Geschikt voor 1-4 camera’s, incl. GSM kiezer

IP-recorder

Geschikt tot max. 8 camera’s, incl. GSM kiezer

Turret camera

In wit of zwart, 4MP of 8MP (4K). Ook ‘s nachts helder kleurenbeeld.

Highwatch

IP camerabeveiligingssysteem

• 1 x IP-recorder

• 1 x 1 TB harde schijf

• 1 x Dome camera

• 4 weken opname en terugkijken

IP-recorder

Geschikt tot max. 16 camera’s

IP-recorder

Geschikt tot max. 32 camera’s

Welk camerasysteem heeft u nodig?

Een professioneel en degelijk camerasysteem van Echtveilig vormt een goede basis voor de beveiliging van uw woonhuis en gezin. Dit systeem kan nog beter worden gemaakt in combinatie met een inbraakalarmsysteem. Wilt u weten welk camerasysteem past bij uw specifieke situatie?

• Vandaalbestendig en haarscherpe beelden, ook ‘s nachts

• Inclusief gratis app voor tablet en smartphone

• Compleet geïnstalleerd

• Standaard 3 jaar garantie

• Inclusief beveiligingsapp voor razendsnelle

doormelding naar uw smartphone

€ 995,-

€ 822,32 excl. BTW

Aan de hand van uw wensen en type woning maakt Echtveilig voor u een camerasysteem op maat. Wij geven u graag vrijblijvend advies

| 15

Highwatch Pro camerasysteem

Met gratis beveiligingsapp

Ontvang direct bericht op uw telefoon!

Altijd perfect zicht op uw bedrijf

Highwatch camerasysteem: de naam zegt al genoeg!

Voor degene die kiest voor topkwaliteit en haarzuivere beelden. Onze Highwatch camera’s zijn vandaalbestendig en voorzien van infrarood verlichting zodat zij ook ‘s nachts een helder beeld geven. De opgenomen beelden of gebeurtenissen kunt u achteraf gemakkelijk terugvinden en opslaan. Wij kunnen bij u op locatie een demonstratie geven en u laten zien hoe het werkt en wat de kwaliteit is van de beelden. Het zal u verbazen wat de mogelijkheden kunnen zijn.

Live

inkijken,

waar u ook bent.

Via een mobiele app en web-app kunt u live inkijken. U ziet meteen wat er in en rond uw bedrijf gebeurt, waar u ook bent. Deze app is uiteraard voorzien van de hoogste beveiligingsmaatregelen.

16 |

Componenten

180° camera

Topmodel panoramische camera met 8MP (4K) resolutie

Bestuurbare camera 4MP met ultra low light en 50 meter nachtzicht

Highwatch

IP camerabeveiligingssysteem

• 1 x IP-recorder

• 1 x 1 TB harde schijf

• 1 x Dome camera

• 4 weken opname en terugkijken

• Vandaalbestendig en haarscherpe beelden, ook ‘s nachts

• Inclusief gratis app voor tablet en smartphone

• Compleet geïnstalleerd

• Standaard 3 jaar garantie

• Inclusief beveiligingsapp voor razendsnelle

doormelding naar uw smartphone

€ 1.295,-

€ 1.070,25 excl. BTW

Totale controle vanuit uw app

Met Echtveilig heeft u de volledige controle over uw camerasysteem. In het geval van een calamiteit ontvangt u direct een pushmelding op uw telefoon. Zo bent u zonder tijdverlies geïnformeerd en kunnen passende acties genomen worden.

Heeft u meerdere locaties, zoals thuis, het werk of vakantiewoning? Geen probleem, u kunt alle locaties vanuit de app live bekijken.

| 17
Muurbeugel Hoekmontage Montagebox Mastklem PTZ camera

Professioneel camerasysteem

Een goede basis van de beveiliging van uw woning of bedrijfspand begint bij een professioneel en degelijk Echtveilig alarmsysteem. Vervolgens kan deze beter worden gemaakt met een camerasysteem. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van het juiste camerasysteem? Aan de hand van uw wensen, type pand, risico’s en de manier van werken maakt Echtveilig voor u een camerasysteem op maat.

Camerasysteem met internet

Nog niet zo lang geleden deed een camerasysteem niets anders dan continue camerabeelden opnemen. Als er dan iets gebeurde werd er achteraf naar de camerabeelden gekeken hoe en wat er precies afgespeeld had. Door de komst van het steeds snellere internet kunnen wij nu veel meer.

18 | Echtveilig camerasysteem

Voordelen

Haarscherpe camerabeelden 24/7 in kleur

Snel beveiligingsadvies en offerte

Uniek live cameratoezicht

Compleet en vakkundig geïnstalleerd

Overal ter wereld live beelden bekijken en terugkijken

3 weken opslag van beelden

Gratis advies

Weten welk camerasysteem bij u past? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Bel direct en vrijblijvend met één van onze adviseurs of vraag een kosteloos adviesgesprek aan: telefoon 078-6105922 of kijk op echtveilig.nl

Camerasysteem van topkwaliteit

Tevens is de kwaliteit van de camerabeelden van topkwaliteit.

8 Megapixel camera’s met goede chips en lenzen om in de donkere uren haarscherp beeld in kleur goed weer te geven zijn geen enkel probleem.

Welk camerasysteem heeft u nodig?

Vandaag de dag zijn er zoveel mogelijkheden wat betreft camerasystemen, dat je soms niet meer weet wat nu de beste oplossing is. Wij krijgen vaak te horen, dat men dan kiest voor een standaard oplossing, maar dat achteraf de opdrachtgever niet tevreden is omdat het niet aan de verwachtingen voldoet.

Teleurstelling

Voorkom teleurstelling en laat je adviseren door onze cameraspecialisten voor de juiste toepassing op het gebied van camerabewaking. Dat is één van onze sterke punten: advies en projectbegeleiding. Een stuk service en dienstverlening met visie vanuit kennis en expertise.

Politie inschakelen bij melding

U kunt overal ter wereld live of opgenomen camerabeelden bekijken. Tevens kan de meldkamer, indien gewenst, meekijken bij een alarmmelding van uw alarmsysteem. Mochten zij dan iets verdachts zien, geven zij de politie-alarmcentrale gelijk live toegang tot uw camerabeelden. Hiermee realiseren zij prioriteit 1 bij de politie en wordt de tijd van alarmopvolging tot een minimum beperkt.

24 uur per dag live toezicht

De meest veilige optie om uw bedrijf en medewerkers te beschermen is om onze live toezicht meldkamer op gewenste tijden live mee te laten kijken naar uw camerabeelden.

Op het moment dat een persoon iets ongewenst van plan is wordt direct actie ondernomen en de politie ingeschakeld. Een inbraak, brandstichting, overval etcetera wordt hiermee voorkomen.

Wilt u weten welk camerasysteem past bij uw bedrijf?

Wij geven u graag vrijblijvend advies.

| 19

Met gratis intercomapp

Ontvang direct bericht op uw telefoon!

Kijk eerst wie er voor de deur staat

Deurbel met camera

Een deurbel met camera biedt verschillende voordelen. Staat er iemand voor de deur die u niet kent, of belt er een verkoper aan?

Dan kunt u er heel gemakkelijk voor kiezen om deze persoon niet binnen te laten. Naast dat u de bezoeker ziet, kunt u met een intercomsysteem tevens met uw bezoekers praten om te vragen waarvoor ze komen. De foto-opname functie is ook erg interessant aan deze deurbel met camera. U ontvangt dan een foto van de bezoeker die bij u heeft aangebeld toen u niet thuis was. Zo weet u precies wie u wilde bezoeken toen u niet thuis was.

Live inkijken, waar u ook bent.

Via een mobiele app en web-app kunt u live inkijken. U ziet meteen wat er voor uw deur gebeurt, waar u ook bent. Deze app is uiteraard voorzien van de hoogste beveiligingsmaatregelen.

20 |
Video intercom systeem

Componenten

Video intercomsysteem

• 1 x Deurbel, incl. camera

• 1 x Touchscreen scherm 7 inch

• Ingebouwde microfoon en speaker

• Haarscherpe beelden, ook ‘s nachts

• Kijkhoek 180°

• Vandaal-, stof- en waterbestendig IP 66

• Inclusief gratis app voor tablet en smartphone

€ 995,-

€ 822,32 excl. BTW

De voordelen:

3 Verificatie bij de deur

3 Haarscherp live beeld

3 Compleet en vakkundig geïnstalleerd

3 Uniek live camera toezicht

3 3 jaar garantie

3 Deurbel RVS en vandaalbestendig

3 Direct live beeld op mobiel en touchscreen binnenscherm

| 21
7 inch touchscreen Met gebruiksvriendelijke interface 10 inch touchscreen Met gebruiksvriendelijke interface Uitgevoerd in RVS en vandaalbestendig.

Hang

Wilt u een sleutelplan?

Vraag naar de mogelijkheden en offerte op maat!

Sleutels die niet te kopiëren zijn

Sleutelplan op maat

Een sleutelplan, ook wel sluitsysteem genoemd, wordt vaak toegepast in bedrijfspanden. Een sleutelplan maakt het mogelijk om een persoon met een sleutel toegang te geven tot alle ruimtes die voor hem van belang zijn. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan over wie in welke ruimtes aanwezig mogen zijn.

In een sleutelplan is elke sleutel uniek en onze gecertificeerde sleutels zijn beveiligd, niet na te maken of te kopiëren. Iedere sleutel heeft zijn eigen unieke certificatiepas en -code.

Hang- en sluitwerk

Ook voor hangsloten, veiligheidsbeslag, veiligheidssloten en kluizen bent u bij Echt Veilig aan het juiste adres. Voor iedere toepassing vinden wij voor u de juiste oplossing.

22 |
en sluit beveiliging

Hangsloten

Veiligheidsbeslag

Veiligheidssloten

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem bepaalt u welke personen er in welke ruimtes van uw bedrijf binnen mogen komen. Wij leveren, installeren en onderhouden hier diverse type systemen en oplossingen voor. Denk bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt sleutelplan met gecertificeerde sleutels. De toegangscontrole wordt passend gemaakt aan uw wensen en werkomgeving.

Toegang geven

Exclusieve toegangspassen of ID tags zijn veel gebruikte manieren om personen toegang te verlenen. Biometrie lezers, zoals een vingerafdruk of een irisscan worden steeds meer toegepast om iemand wel of geen toegang te geven tot een ruimte of terrein. Ook het aansturen van een poort, door middel van een kentekencamera die kentekenplaten leest, is een optie.

Toegangscontrole Echtveilig

Onze systemen zijn eenvoudig in gebruik, compact en kunnen standalone werken. Onze systemen kunnen worden ingezet in kleine tot zeer grote bedrijven of panden. Buiten de professionaliteit van ons toegangscontrolesysteem zijn ze voor iedere gebruiker een betaalbare oplossing. Dankzij het standalone karakter van het systeem blijven de kosten laag en kan op eenvoudige wijze worden uitgebouwd tot een geïntegreerde beveiligingsoplossing.

Voordelen toegangscontrole Echtveilig

3 Eenvoudig in gebruik

3 Snel beveiligingsadvies op maat en installatie

3 Uniek sleutelsysteem

3 Gecertificeerd (exclusief sleutelplan)

3 Eenvoudig beheer van gebruikers

3 Schaalbaar toegangscontrolesysteem

3 Compleet en professioneel geïnstalleerd

Gratis advies toegangscontrole

Weten welk beveiligingssysteem past bij uw specifieke situatie? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Bel direct met één van onze adviseurs of vraag een kosteloos adviesgesprek aan: 078-6105922 of kijk op echtveilig.nl

Kluizen in iedere risicoklasse
| 23

Houtkopersstraat 42 3334 KD Zwijndrecht

078-6105922

info@echtveilig.nl

www.echtveilig.nl

Graag willen wij u uitnodigen voor een vrijblijvende demonstratie in onze speciaal ingerichte demoruimte.

Onder het genot van een cappuccino, latte machiatto of espresso en gebak willen wij u graag kennis laten maken met de vele mogelijkheden op het gebied van beveiliging. Uiteraard kunnen we ook bij uw bedrijf langskomen voor een demonstratie, deze keuze is geheel aan u!

Gaat u in op onze uitnodiging?

Bel ons voor het inplannen van een afspraak: 1 078 - 610 59 22

Wij zorgen voor het gebak ;-)

Uitnodiging Scan de QR code voor actuele prijzen
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.