Arsenal spillertrøjer i Fanshoppen

Salget af Arsenals nye flotte hjemmebanetrøje, som blev lanceret forud for den sidste hjemmekamp mod Wolves den 28. maj, er ikke gået som forventet for Arsenal Denmark.

Trøjen blev bestilt i september og levering blev bekræftet af ADIDAS, men to uger før lanceringen blev vores forsendelse udskudt til august uden nærmere forklaring. Det er naturligvis fuldstændig uacceptabel og udslag af en enorm arrogance og en meget dårlig leveringskvalitet fra ADIDAS, men det er ikke et særsyn, for vi har oplevet det før. Der er desværre ikke så meget at gøre ved det. Vi må væbne os med tålmodighed. Hold øje med hjemmesiden, hvor vi vil annoncere, når der er nye trøjer på lager. //

Udvidet bestyrelsesmøde

Arsenal Denmarks bestyrelse har for vane at invitere alle frivillige i foreningen til et udvidet bestyrelsesmøde én gang årligt. I år blev arrangementet afholdt den 13. maj i Fredericia, og der var deltage af i alt 16 personer. Udover en lækker frokost og en god gang bowling, hvor vi alle blev sat på plads af Arsenal Aalborgs velspillende hold, så bød dagen på masser af Arsenal snak og gode, konstruktive diskussioner om, hvordan vi sikrer fortsat udvikling af vores fanklub.

Der var særligt fokus på arbejdet i lokalafdelingerne, der er i rivende udvikling. Der er masser af aktiviteter og gode ideer, og med Nicolaj Andersen som ny koordinator for lokalafdelingerne er det fanklubbens hensigt at udvikle området yderligere. //

End-of-Season Zoom-event i Podcast'en

De fleste af jer kender forhåbentlig ALTID ARSENAL, fanklubbens fantastiske podcast, som under ledelse af Tue Sørensen går i luften hver mandag formiddag. I har sikkert også stiftet bekendtskab med de faste medværter Niels Harrild og Jonas Hebo.

Fanklubben afholder nu et særligt online event på Zoom, hvor de tre podcast værter vil vende sæsonen, evaluere spillerne og vende blikket mod næste sæson. Det bliver en vanvittig spændende seance, hvor lytterne får mulighed for at spytte ind med spørgsmål under udsendelsen. Arrangementet afholdes den 28. juni. Tilmelding er nødvendigt, og sker via opslag på hjemmesiden, som vil blive lagt op snarest. //

Frivillig i Foreningen?

Arsenal Denmark er en forening, som udelukkende bæres af frivillige, ulønnede kræfter. Har du også lyst til at yde en indsats?

Vi har tilføjet et afsnit på vores nye, fine hjemmeside, hvor du kan læse om at være frivillig i foreningen. Du kan også læse om hvad du får for anstrengelserne.

Klik ind under Medlemskab/Frivilligt fanklubarbejde. //

Arsenal Denmark Nyhedsmail

Har du set Arsenal Denmarks Nyhedsmail? Hvis ikke, så er det fordi vi ikke har din mailadresse. Du kan komme med på mailinglisten ved at sende os din mailadresse.

Vi vil bestræbe os på at udsende nyhedsmails minimum 4-5 gange årligt. Nyhedsmailen vil indeholde fanklubnyheder med en lidt højere aktualitet, end hvad du finder i GunAction. Det vil også indeholde gode tilbud til Fanshoppen, information om billetsalg samt nyheder om fodboldture til England og Europa. //

Generalforsamling lørdag den 30. september

Der afholdes ordinær generalforsamling i Arsenal Denmark lørdag den 30. september. Dagsorden ifølge vedtægterne.

Det er endnu ikke besluttet, hvor arrangementet henlægges. Der er to optioner i spil – Aarhus og Fredericia. Det var egentlig københavnernes tur, men vi har særlige planer for generalforsamlingen i 2024, som søges afviklet i Parken, så derfor tager vi en tur mere i Jylland. //

Billetsalg for 2023/24

Har du ikke allerede læst nyheden om billetsalg for 23/24 sæsonen på hjemmesiden, så er det med at klikke ind. I den omtalte nyhed kan du læse om de opdaterede billetregler, og du kan også holde dig ajour med frigivelsestidspunkterne.

Skulle du være i tvivl, så er det 3. juli det går læs for A-kampene og den 4. juli for B-kampene, men kun for kampene i det første halvår. Billetter til kampene efter 31. december sættes først til salg i oktober. //

Husk at melde flytning

Det medfører både ekstra arbejde og ekstra udgifter for Arsenal Denmark, når medlemmerne glemmer at meddele flytning. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at melde flytning til info@ arsenal.dk hvis I flytter adresse. //

Næste GunAction

GunAction udgivelserne følger sædvanligvis en fast cyklus med udgivelser ultimo september, ultimo november, medie marts og medie juni.

Næste blad udkommer således i september, og traditionen tro bestræber vi os på at have bladet ude inden generalforsamlingen. //

Saka, 40, Ødegaard, 71 Martinelli, 45, 80

Arsenal får revanche for det unødvendige nederlag på Goodison for kort tid siden. Kampen, som er et udsat opgør fra september sidste år, bliver en ensidig forestilling og det er uforståeligt at gæsterne for kort tid siden besejrede The Gunners. Overvægt i både spil og chancer bliver efter en lidt sløv start omsat til fire flotte scoringer, som alle pynter pænt i målregnskabet. Både Saka og Martinelli scorer for 10'ende gang i sæsonen.

60.213 · DOMMER: M. OLIVER

PREMIER LEAGUE

Craven Cottage · 12-03-23

Gabriel, 21, Martinelli, 26 Ødegaard, 45

Arsenal leverer en helt forrygende 1. halvleg i det vestlige London. Tabellens nr. 8 bliver udspillet på kryds og tværs og halvlegsføringen kunne med lidt mere effektivitet have været det dobbelte. Nyindkøbte Trossard leverer hele tre assists og spiller i det hele taget en flot. flot kamp på et generelt sprudlende Arsenal mandskab. I 2. halvleg vender Jesus tilbage efter godt tre måneder på sidelinjen - og med lidt held havde brasilianeren også scoret.

TILSKUERE: 24.426 · DOMMER: D. COOTE

EUROPA LEAGUE

Emirates Stadium · 16-03-23

Partey, 52, White, 70 Nelson, 90 + 7

Billing, 1 Senesi, 57

En på mange måder vanvittig forestilling. Hjemmeholdet er slet ikke på plads før gæsterne er foran og på trods af massiv overvægt formår The Gunners ikke at udligne i første halvleg. Opgaven bliver ikke nemmere da gæsterne øger til 2-0 - men herefter viser Arsenal høj moral. Først Partey, så White med sin første Arsenal scoring, og dybt inde i overtiden miraklet fra Nelson. Bournemouths matchspoiling straffes af en dommer, der tør lægge tid til - tak for det.

Inacio, 34 Paulinho, 55

Saliba, 22 Morita, 62 (sm)

En lidt halvsløj forestilling fra Arsenal. Opstillingen var ikke hele A-kæden, men den burde alligevel være stærk nok til at hive en sejr hjem. Det lykkedes ikke og trods overvægt i spillet var det hjemmeholdet der var farligst. Ikke fordi de selv spillede sig til chancerne, men fordi Arsenal var usikre i opspillet og smed rigtig mange lette bolde væk. Uafgjort er til at leve med og The Gunners bør gøre arbejdet færdigt hjemme på Emirates om en uge.

TILSKUERE: 36.006 · DOMMER: T. STIELER

Xhaka, 19 Goncalves, 62

Arteta starter ikke med hele A-kæden og det giver bagslag. De 11 startende formår ikke at lægge det nødvendige pres på gæsterne. The Gunners kommer godt nok planmæssigt foran, men sætter sig aldrig for alvor på begivenhederne. Der er for mange fejlafleveringer, og da gæsterne udligner på et langt svæv fra midterlinjen er Arsenal i problemer. Presset kommer først til sidst efter en række udskiftninger - men det er for sent. Straffespark og kæmpe nedtur.

TILSKUERE: 59.929 · DOMMER: A. LAHOZ

Emirates Stadium · 19-03-23

Martinelli, 28, Saka, 43, 74, Xhaka, 55

Schlupp, 63

Arsenals exit fra Europa League har ikke sat sig i spillerne, som få dage efter nederlaget til Sporting udspiller Crystal Palace hjemme på Emirates. The Gunners er på tæerne fra starten og en 2-0 føring ved pausen er set i forhold til spil og chancer alt for lidt. Det tredie mål får desværre Arsenal til at gå lidt ned i gear og Crystal Palace reducering forekommer unødvendig og rammer målscoreren, som kan få afgørende betydning når mesterskabet afgøres.

TILSKUERE: 60.247 · DOMMER: S. ATTWELL

Matchfacts

Emirates Stadium · 01-04-23

Jesus, 35 (st), 55, White, 47, Xhaka, 84

Kristensen, 76

Efter landskampspausen skal Arsenal atter genfinde rytmen. Det halter lidt i starten, men det løsnes op da Jesus scorer på et straffe begået mod ham selv. Herefter er der aldrig rigtig tvivl om udfaldet og det hele ender med en sikker sejr til The Gunners. Udover de tre point, er det glædeligt at Jesus atter finder vej til netmaskerne og navnlig mål nummer to, da han slår til på en løs bold i feltet vidner om, at målinstinktet er intakt.

PREMIER LEAGUE Anfield · 09-04-23

Salah, 42 Firmino, 87

Martinelli, 8 Jesus, 28

Et ikke uventet resultat - men ærgeligt på grund af den sene udligning. Omvendt kunne det osgå være gået galt hvis ikke Salah havde misset et straffe, og hvis ikke Ramsey havde leveret en række mirakelredninger. The Gunners burde dog have afgjort det hele i 1. halvleg, hvor de havde kampen totalt under kontrol, men da det hele bliver mere kaotisk mister gæsterne koncentrationen og kontrollen og lukker Liverpool ind. Samlet set et fair resultat.

London Stadion · 16-04-23

Benrahma, 33 (st.)

Bowen, 54 Jesus, 7 Ødegaard, 10

Alt flasker sig fra starten for The Gunners og alligevel ender opgøret som en stor skuffelse. En 2-0 føring efter 10 minutter er et drømmescenarie, men ender med at blive en sovepude. Langsomt kommer hjemmeholdet ind i kampen og med en scoring inden pausen er alt åbent. I kampens 52. minut får Saka muligheden for at afgøre det hele, men misser fra 11-meter pletten. Med West Hams udligning to min. senere smider Arsenal vigtige point i mesterskabskampen.

Emirates Stadium · 21-04-23

Martinelli, 20 Ødegaard, 88, Saka, 90

Alcaraz, 1, Walcott, 14 Caleta-Car, 66

Modsat opgøret mod West Ham får Arsenal en forfærdelig start, hvor to kæmpefejl betyder at hjemmeholdet er bagud 2-0 allerede efter 14 min. Herefter er det virkelig en kamp mod uret, og da holdet igen dummer sig midt i 2. halvleg ser det sort ud. Holdet skal dog roses for ikke at give op, og to mål til slut sikrer et enkelt point - som kunne være blevet til tre på et flot langskud fra Trossard, som tager overliggeren. Mesterskabschancerne begynder at smuldre.

Etihad Stadium · 26-04-23

De Bruyne, 7, 54, Stones, 45, Håland, 90

Holding, 86

Arsenal fik ikke polstret pointregnskabet forud for opgøret mod City og med nederlaget på Etihad, skal der et mirakel til for at mesterskabet ender på Emirates. En tidlig City scoring og en scoring i 1. halvlegs overtid lukker desværre opgøret som City dog dominerer. Statistikkerne begynder at tale om et Arsenal hold med og uden Saliba og det ser ud til at blive afgørende. Nu handler det om 2. pladsen og det kan blive svært nok.

Emirates Stadium · 02-05-23

Ødegaard, 18, 31 Jesus, 34

Madueke, 65

The Gunners rejser sig fint efter nederlaget mod City og spiller Chelsea totalt ud af banen i 1. halvleg. Gæsternes milliardinvesteringer bliver udstillet af Arsenal og føringen kunne nemt være større. I 2. halvleg kommer gæsterne mere med og får desværre en unødvendig scoring. Sejren er dog aldrig i fare og generelt er der tale om fine præstationer overalt med Ødegaard og Xhaka som de mest fremtrædende, men også Kiwior gør det fint i bagkæden.

Ødegaard, 14 Schar, (sm), 71

En på alle måder fantastisk kamp og et fantastisk resultat. St. James Park og Newcastle er en svær størrelse med deres meget aggresive spillestil som til tider tangerer det voldelige. Arsenal er den rigtige vinder - men cifrene burde være anderledes. Kæmpe chancer i begge ender, stolpeskud og store redninger i en kamp spillet i et vanvittigt tempo. Store præstationer af rutinerede folk som Jorginho og Xhaka - men en fantastisk præstation af samtlige spillere.

Awoniyi, 19

En gratis kamp, en kamp uden reel betydning. Man kan kalde det hvad man vil, men Arsenal må ikke tabe til Nottingham F. Desværre endnu et uforståeligt nederlag som gør ondt at overvære. En dum aflevering baner vejen for en lidt heldig scoring til hjemmeholdet og herefter pakker de sig. Arsenal tilspiller sig ikke de store oplagte chancer, men man undres endnu engang over VAR, som ikke tjekker da Jesus bliver revet omkuld i straffesparksfeltet.

Enciso, 51, Undav, 82 Estupinan, 90

Xhaka, 11, 14, Saka, 27, Jesus, 25, Kiwior, 78

Arsenals mesterskabsdrømme forsvinder - om ikke matematisk - så dog realistisk set efter en bleg og uforståelig indsats. Kampen spoleres af et væld af frispark og afbrydelser og finder aldrig sin rytme. Det profitererer gæsterne mest af og selv om The Gunners har enkelte gode forsøg virker det tandløst. Efter et kludemål i starten af 2. halvleg jagter Arsenal forgæves en udligning - den kommer aldrig og det sene 2-0 mål til gæsterne lukker opgøret.

Kort før kampstart have Xhaka bekendtgjort, at kampen blev hans sidste for Arsenal. Og hvilken afslutning for schweizeren - to mål og med længder hans bedste sæson i klubben. Kampen blev generelt en flot opvisning i det spil, Arsenal igen er blevet bemærket for. Desværre flytter det flotte resultat ikke meget på tabellen, men The Gunners får slutte flot af og Kiwior får scoret sit første mål for Arsenal.

Arsenal er til mesterskaber - vi er til regnskaber…