a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 12

Sidney Opara har ikke haft nogen lang musikkarriere. Han har kun udgivet nogle få ting på Spotify, men nu skal han på scenen på musikspillestedet Posten, hvor han skal varme op for den 28årige dansk-jamaicanske sangerinde, Iris Gold Genremæssigt har Sidney Opara endnu ikke låst sig fast, men han roterer lidt rundt om lo-fi, og oldschool hiphop, siger han. FOTO Privatfoto.

Ung Agedrup-knægt får chancen som opvarmer for Iris Gold på Posten 16-årige Sidney Opara fra Agedrup, der først for alvor begyndte at rappe seriøst for et år siden, har fået chancen som opvarmer på Posten den 31. januar for upcoming Iris Gold, der har varmet op for Robbie Williams i Abu Dhabi.

12 TEKST Erik Schmidt 16-årige Sidney Opara har altid haft musik i kroppen. Da han gik på Agedrup Skole kom han tit i skole med en sang i hovedet eller på mobiltelefonen. Da han gik i 2. klasse fik han hele sin klasse til at optræde til morgensang med Faxe Kondi-sangen med Klumben og Raske Penge, og i 4. klasse var han for seks år siden med til at vinde en landsdækkende komkurrence om at lave den bedste skolerap. Siden har han ikke ligefrem dyrket musikken aktivt, og han spiller

ikke på noget instrument. Men for et års siden begyndte han for alvor at rappe, producere og mixe hjemme under navnet Sweepy music Nu har han overraskende fået chancen for at varme op på musikspillestedet Posten den 31. januar for den 28-årige dansk-jamaicanske sangerinde, Iris Gold. - Jeg begyndte i starten af 2019 så småt at rappe seriøst og skabe min egen lyd. I august samme år udgav jeg min første single på Spotify ved navn „Misguiding Windblows“. - Siden da har jeg udgivet musik regelmæssigt, og der går max. et par måneder i mellem mine udgivelser.

Nr. 152 - FEBRUAR 2020- www.agedrup-rundt.dk

Genremæssigt har Sidney Opara endnu ikke låst sig fast, men han roterer lidt rundt om lo-fi, og oldschool hiphop, siger han. Iris Gold dgav sin første single i 2015. Siden har hun spillet en række store koncerter, heriblandt på Roskilde Festival i 2018 og en opvarmningskoncert for Robbie Williams i Abu Dhabi. Det var karrierens højdepunkt, da hun iført pyjamas blev ringet op af Robbie Williams’ folk. De spurgte, om hun kunne møde op to dage senere for at varme op for den britiske popstjerne i Abu Dhabi for 30.000 mennesker. Det sagde hun ja til. GÅR PÅ SCENEN ALENE

Da Sidney fandt ud af, at Iris Gold skulle spille på Posten, skrev han til hendes bookingteam og fik aftalt at spille support for hende. - Jeg går på scenen alene, og jeg optræder med min stemme. Jeg kan ikke selv spille et instrument endnu, og jeg kan heller ikke producere alene. - Den dag i dag bor jeg stadig hjemme. I øjeblikket går jeg ikke i skole, da jeg ikke kom ind på mediegrafikeruddannelsen. Så lige nu er jeg i gang med at finde ud af hvad jeg vil starte på efter sommerferien.

Profile for Agedrup Rundt

AR152  

AR152  

Profile for agekirke