Cretoavisa mars 23

Page 1

Næringsområde utvikles videre

1 Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale | creto.no Næringsmegling, økonomi/regnskap, eiendomsforvaltning, advokat
eiendommer TIL LEIE TIL
TIL
Sentrum - Kjøpmannsgata 25 Tempe - Tempeveien 22, se siste side Granåsen - Brøsetekra 13 Utvalgte
LEIE
LEIE
Nå kommer fleksible areal til leie på Sveberg, se side 6 AVISA
MARS - 2023

Creto Næringsmegling ser frem til et aktivt 2023

Til tross for høye priser og ett vanskelig verdensbilde, kommer flere spennende prosjekter mot vår og sommer. Vi har næringsareal av alle slag for utleie og salg og bistår gjerne med søk av lokaler.

Maxbygget i Holtermanns v. (se siste side) er totalrenovert og vi søker leietakere til 1. og 2. etasje.

Her er det plass til butikker, servering, helse og kontor. Smartbygg med lave driftskostnader og parkering med el.bil ladere.

Sentrum: Vi har flere nyrenoverte tidsriktige kontorareal i Midtbyen. Stilrene kontor i brygger med sjarmerende utsikt mot Nidelven bør sees.

Nå kommer fleksible, energieffektive næringsareal til leie på Sveberg

Vi annonserer nå Stav Handelspark med ca. 10 000 kvm areal til leie.

Her kommer høytlager, lavtlager, verksted, utstillingslokaler med store vinduer og kontor i 3. etasje med glassfasade mot Trondheimsfjorden.

Fleksible areal hvor kjøreporter kan plasseres ved behov. Noen lager kan ha kjøreporter med gjennomkjøring.

Det planlegges felles vaskestasjon for området. Det er lagt stor vekt på energieffektive bygg som er viktig for nye leietakere.

I tillegg til Handelsparken er det flere tomteeiere som kan sette opp bygg for utleie med mulighet for uteareal.

Benytt anledningen til å bestille en verdivurdering med 30 % redusert pris ut mars 2023.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Verdivurdering med bærekraftstrategi

Dersom næringseiendom er brukt som sikkerhet for lån i banken, skal banker og andre finansinstitusjoner etter nye krav fra Finanstilsynet, innhente en årlig verdivurdering av eiendommen, og hyppigere dersom det skjer vesentlige endringer i markedsvilkårene.

I samarbeid med Klimafinans tilbyr vi nå å gjøre en slik vurdering, basert på en verdivurderingsmodell som kan være i både eiers og bankers interesse.

Gjennom Creto Næringsmegling kan vi hjelpe deg med: Årlig verdivurdering Kartlegging av nøkkeldata/miljødata Innhenting av energisertifikat i samarbeid med Norconsult AS Tiltaksliste for forbedring av energimerke i samarbeid med Norconsult AS ESG selskapsvurdering i samarbeid med Klimafinans AS Klimarelatert risiko- og investeringsanalyse (framoverskuende verdidrivere, scenarioer 2030/2050) i samarbeid med Klimafinans AS ESG strategi og overgangsplan i samarbeid med Klimafinans AS

Meglere med god lokalkunnskap

Creto Næringsmegling har bistått gårdseiere og leietakere i Trondheim med utleie og salg av næringseiendom siden 1997, noe som har resultert i god lokalkunnskap blant våre meglere.

Creto, vi gir oss ikke!

Ta gjerne kontakt for en uformell prat

Oddvar Rakstang

Daglig leder

917 33 464

or@creto.no

982 39 625

ks@creto.no

Kim Tran Næringsmegler MNEF

473 73 071

kim@creto.no

Sentrum: Kjøpmannsgata 33

Sjarmerende kontor utsikt mot Nidelva

Ca. 125 kvm BTA nyoppusset kontorlokale i 2. etasje. Tidsriktig interiør med nye teppegulv Nytt kjøkken m/ integrerte hvitevarer. Heis.

Arealet er ferdig inndelt i 5 cellekontor, romslig møterom, kjøkken og WC. Lokalet oppleves som lys og romslig. Mulig å leie lagerlokaler i brygga.

Interessert? Ta kontakt med Kim eller Kirsten

Sentrum: Kjøpmannsgata 25

Sjarmerende kontorlokaler

Ca. 240 til 520 kvm ledig kontorareal i 3. og 4. etasje. Etasjene kan leies hver for seg eller samlet.

Nyrenovert i høst - 22

3 etasje: Ca 240 kvm. 5 cellekontorer, møterom, åpent areal, kjøkken, samt toaletter. Det er montert rullestolheis opp til 3 etasje.

4 etasje: Ca 280 kvm. 6 cellekontor, åpent areal med kjøkken samt toaletter. Sjarmerende kontor med mye lys, synlig reisverk og veranda mot Nidelven. Åpent areal kan enkelt deles inn i mindre kontorer om ønskelig.

Interessert? Ta kontakt med Kim eller Kirsten

Granåsen: Brøsetekra 13

Kontor med parkering

Rustikk teglsteinsbygg er bygget om til kontor.

Ca. 126 kvm BTA kontor i 1. etasje med 5 kontorplasser og møterom

Ca. 34 kvm BTA lyst cellekontor i 2. etasje med heis. Det er 40 p-plasser til bygget.

Området Brøset ligger nært Moholt og Strindheim.

Lett adkomst til Omkjøringsveien og E6 øst. Arealet er ledigstilt.

Interessert? Ta kontakt med Kim eller Kirsten

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale | creto.no

3
TIL LEIE TIL LEIE TIL LEIE

Leangen: Ranheimsvegen 7 A

6 kontorplasser og lager

Ca. 70 kvm BTA kontor med egen inngang. Spiserom og toalett

Ledigstilt

Parkering er inkludert i leien.

10 El-ladepunkter på eiendommen.

En godt driftet eiendom med stabile leietakere.

Sentralt beliggende langs E6 Øst vis a vis Leangen Travbane. Meget gode profileringsmuligheter mot E6.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten

Moholt: Jonsvannsveien 140

Moderne og flott kontorlokale

2. og 3. etasje kan leies samlet eller hver for seg.

2. etasje - Areal på 397 kvm BTA.Åpent kontorlandskap med plass til ca. 28 kontorplasser, kjøkken, møterom og 2 WC. Renovert i 2017 og fremstår med god standard.

3. etasje - Areal på 330 kvm BTA.Åpent kontorlandskap med møterom, kjøkken og toaletter. Lyse areal, god takhøyde og god ventilasjon. Store vindusflater som gir rikelig med lys og bidrar til god romfølelse. Byggets eksponering mot Jonsvannsveien gir leietakere gode eksponeringsmuligheter for sin virksomhet. Eiendommen har gjennomsnittlige god standard med nytt ventilasjonsanlegg og varmepumper fra 2022.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten eller Kim

Sentrum: Kongens gate 56

Kontor

Ca. 388 kvm BTA lyse kontor i 2. etasje

Kontorene blir renovert

10 cellekontor, møterom, spiserom, garderobe og sosial sofakrok.

Sentral beliggenhet i Kongens gate nært kommunikasjonsknutepunktet i Prinsenskrysset.

Interessert? Ta kontakt med Oddvar eller Kim

4 Næringsmegling | økonomi/regnskap | eiendomsforvaltning | advokat | creto.no
TIL LEIE TIL LEIE TIL LEIE

Tiller: Vestre Rosten 81

Trekanten - kontor

Hele 8. etasje på Trekanten blir ledig. Ca. 522 kvm BTA lyse lokaler. Kjøkken, møterom og sanitære rom i etasjen. Arealet går rundet en indre kjerne med heiser, trappeløp. Kantine i 2. etasje og 5 felles møterom i forskjellig størrelser i 1. etasje.

God parkeringsdekning.

Nært E6

Interessert? Ta kontakt med Kirsten eller Kim

Sentrum: Kongens gate 51

Salgslokaler

Ca. 695 kvm BTA åpent areal. Lokalet har 2 inngangsparti. Tilpasset inndeling avtales nærmere. Det er store vindusflater på eiendommen som gir rikelig med lys og bidrar til god romfølelse. Kongens gate er hovedfartsvei inn til sentrum fra Byåsen. Arealet har god profilering mot Kongens gate.

Interessert?

Ta kontakt med Kim eller Oddvar

Sentrum: Vestre kanalkai 19

Kontor med parkering

Ca. 92 kvm BTA åpent kontorareal med takvinduer og vinduer mot kanalen.

Pene lyse areal i 2. etasje. Felles møterom/ spiserom, sanitære rom med dusj. Parkering langs bygget, ca. 30 p-plasser.

Nærhet til Sentralbanestasjonen, flybuss, båter til Fosen og Møre, hotell, restauranter og gangavstand inn til sentrum. Ledigstilt.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten eller Kim

5 Næringsmegling | økonomi/regnskap | eiendomsforvaltning | advokat | creto.no
TIL LEIE TIL LEIE TIL LEIE

Plass til enda flere på Sveberg

Man skal ikke langt tilbake i tid for å finne at områdene på Sveberg stort sett var utmark. I dag er her en blomstrende og økende næringsvirksomhet, med en lang rekke bedrifter av ulik størrelse på plass.

Antall bedrifter som har funnet seg til rette i området har nå passert 19, og snart blir det plass til enda flere når det kommer to store bygg for utleie. Utbyggingen vil skje i to trinn, og skal være ferdig i 2024.

NÆRMERE TRONDHEIM

Steinar Oksvold i konsulentselskapet Byggherrerådgiveren AS, som står for prosjektledelsen av utbyggingen på vegne av utbyggeren, forteller at det nye tilbudet foreløpig har fått navnet Stav Næringspark.

Det nye området ligger lenger vest, enn det som allerede er bygget ut på Sveberg. Byggene som skal komme blir liggende på en høyde over bensinstasjonen langs E6 på Stav.

– I tillegg til at det blir adkomst via krysset ved Malviksenteret, blir veien fra vest utbedret på sikt. Den skal ta av fra Reitankrysset – der det nå bare er avkjørsel til Storsand – og østover, sier han. Kjøretiden mellom Trondheim og den nye næringsparken vil derfor bli betydelig redusert når E6 øst står ferdig 2025, ca ett år etter at næringsparken skal stå ferdig.

TILPASSES LEIETAKERNE

Oksvold legger vekt på at så langt har man klar så å si bare omrisset av byggene. Detaljene skal utformes i et

tett samarbeid med leietakerne, som også vil få stor innflytelse både på hvor store areal de ønsker å leie og hvordan disse skal utformes.

– Vi ser for oss at spesielt mindre og mellomstore bedrifter kan være interessert i å komme hit. Men det er også muligheter for en større leietaker som trenger hele bygget, her er det mulighet for mange løsninger.

Planskissene viser at man tenker seg to større bygg som er adskilt med en vei gjennom området. Til sammen er det snakk om et areal på ca 25 mål, og man ser for seg bygg i to etasjer med mulighet for en tredje der man har front mot E6.

GODE MULIGHETER

Bedriftene som allerede er etablert i Sveberg-området har erfart at man er kommet til et område med mange muligheter, både for de som har egne bygg og også om man deler med andre.

Blant annet fremheves fordelene ved være i et nabolag og fellesskap der man kan oppnå gode synergieffekter gjennom samarbeid og felles utnyttelse av tjenester og tilbud.

6 Næringsmegling | økonomi/regnskap | eiendomsforvaltning | advokat | creto.no

Også det nye utbyggingsområdet vi gi en god og synlig profilering mot E6 som går forbi, og man ligger gunstig til med kort vei til både Trondheim og Stjørdal. Den store bygningsmassen gjør at leietaker kan vokse seg inn i større lokaler over tid og det er mange muligheter for plassering og utforming.

Det vil bli mulig å utvikle flere typer lokaler, for eksempel kombinasjonslokaler med lager/ verksted og kontor. Man kan få lokaler for proffsalg med egen inngang på bakkeplan og gode lyse salgslokaler og lagerlokaler med god tilgjengelighet for storbil og egen kjøreport.

MILJØPROFIL

Det legges opp til en god miljøprofil. Flere miljørettede tiltak er aktuelle, blant annet store solcelleanlegg på takene og oppvarming ved bruk av bergvarme blir vurdert.

Det skal også etableres parkeringsplasser med mulighet for ladning av el-bil.

Næringsmegling

Creto Næringsmegling er en uavhengig megler med solid kompetanse innen både næringseiendom, jus, finans og forvaltning. I tillegg har vi etablert et bredt nettverk som kommer deg som kunde til gode.

Vi tilbyr bistand innen:

• Utleie av næringseiendom

• Kjøp- og salg av næringseiendom

• Salg av single purpose-selskaper

• Leietakerrådgivning/søk

• Kontrakt/oppgjør

7 Kontakt
oss i dag for en uforpliktende samtale | creto.no
Verdivurdering Tegnfork ar ng Trafo Ku pm p G a n g v e g L a u v b e k k e n Vuluvegen EIENDOMSGRENSE EIENDOMSGREN BYGGEGRENSE G a n g v e g 7 8 0 0 + 173 00 173 05 173 50 + 174 00 + 174 00 + 174 00 + 174 00 173 00 174 00 + 173 00 173 00 + 173 00 173 00 173 00 173 5 1 7 3 0 Parkering Sekkhølet BYGGEGRENSE rapp trapp 1 7 3 5 1296m2 288m2 432m2 288m2 288m2 432m2 1008m2 3 etasjer h= 12m 1 etasje h= 9m 1 etasje h= 9m 1008m2 pr etasje: 2616m2 720m2 1 etasje h= 9m 1 etasje h= 9m Gårdsplass sør Gårdsplass nord VaskeplassD1 A3/1:1000 2304 STAV NÆRINGSPARK - - -SITUASJONSPLAN G t d g T g AS g k k d SHN TOMT 11 FORELØPIG TEGNING 15 02 2023

Bakklandet: Nygata 19 A Kontor

Ca. 236 kvm BTA i 3. etasje.

Arealet kan deles i 2 soner med felles trapp og toaletter i midten.

Nygata 19 i dag er meget representativ med tidstypiske bygningsdetaljer.

Eiendommen består av 2 bygninger med flott opparbeidet uteareal og gårdsrom mellom.

Nabolaget på Bakklandet er fylt med koselige kafeer, restauranter og lokale småbutikker

Interessert? Ta kontakt med Kim

Stjørdal: Wesselsveg 95 Kontor

2. etg. kontorbygg: Ca 300 kvm BTA etasje med 13 kontor, stort møterom og resepsjon

4. etg. kontorbygg: Ca 80 kvm BTA med

4 kontorer og åpent rom.

Messanin mot fjorden Ca. 230 kvm BTA kontor med sjøutsikt mot sør og vest. Nytt inngangsparti mot sjøen med trapp og heis. Innredes etter leietakers ønsker.

Tilgang til kantine og møterom.

Eiendommer på Tangen industriområde er bl.a.: Statoil, Tangen Industripark, Sjøsiden, Plantasjen, Interessert? Ta kontakt med Kirsten eller Oddvar

Sentrum: Kjøpmannsgata 10 Cellekontor

2 cellekontor i kontorfellesskap i 2. etasje

Arealet kan leies av flere bransjer.

Tilgang til felles møterom og kjøkken samt utvendig veranda

Mulighet for resepsjonstjenester og lunch etter avtale

I dag er det 4 advokater som har kontor i etasjen.

Sykkelparkering i lukket bakgård.

Eiendommen her en meget sentral beliggenhet i Midtbyen ved Gamle Bybro.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten

8 Næringsmegling | økonomi/regnskap | eiendomsforvaltning | advokat | creto.no
TIL LEIE TIL LEIE TIL LEIE

Tiller: Kvenildmyra 6

Produksjon mat

Eiendommen ligger inntil Østre Rosten med utmerket profilering. Ledig 01.04.2023

2. etasje: Ledig lokale ca. 536 kvm BTA benyttet til matproduksjon

Produksjonslokale, lager, kjølerom og fryserom samt sanitære rom og spiserom.

Det er utvendig løftebord fra Østre Rosten for bil eller stor last direkte inn til lokalet. Ca. 7 x 4 m, tak 3,7 m. Vareheis med lasterampe og personheis. Gode parkeringsmuligheter.

Lett tilgjengelighet til E6 Syd ved Sandmoen. Busstopp utenfor bygget.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten eller Kim

Tiller: Kvenildmyra 6 Kontor

Ca. 311 kvm BTA kontor. 7 lyse kontor med vinduer og møterom/ spiserom med kjøkken. Sanitære rom i arealet. Personalinngang med heis.

Ca. 115 kvm BTA lager med kjøreport. Løftebord for bil og lasterampe med vareheis til 2. etasje.

Sentral beliggenhet inntil Østre Rosten nært Sandmoen, Torgård og E6 syd. God profilering. Bussholdeplasser ved bygget. Parkering inngår i leien. Arealet er ledigstilt.

Interessert? Ta kontakt med Kirsten eller Oddvar

Lånke/Stjørdal: kommer for salg

Næringstomter på Stormyra

Ca. 500 daa næringsareal er under detaljregulering. Totalt ca. 825 daa er regulert til industri.

Stormyra Næringsområde er et etab. industriområde ca. 9 km fra Stjørdal sentrum mot Selbu langs RV 705.

7 km fra Værnes Lufthavn.

Tomter fradeles etter behov.

Enkel tilgang til hovedveinett og kort avstand til markedet i Stjørdal, Malvik og Trondheim.

Næringsparken er områderegulert til næringsformål og er nå under detaljregulering

Byggeklare tomter beregnes ferdig 2024.

Interessert?

Ta kontakt med Oddvar eller Kirsten

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale | creto.no

9
TIL LEIE TIL LEIE
FOR SALG

Kirsti er ny på regnskap

Creto Regnskap har stor aktivitet, og har utvidet med enda en medarbeider. Kirsti Brønstad Molberg har arbeidet der siden desember i fjor, og hun kommer til Creto med solid erfaring både fra regnskap og andre områder.

– Det er artig med nye utfordringer, og så langt jeg har opplevd det er dette en spennende arbeidsplass, sier hun. Og synes hun er kommet inn i et godt faglig miljø, med hyggelige kolleger som har tatt godt imot henne.

– Jeg synes det er mer effektivt enn jeg har vært vant til, alt fungerer bedre.

Kirsti kommer med en allsidig bakgrunn. Hun har jobbet med regnskap i fire år, men det var et solid karrierebytte før hun kom inni denne bransjen:

– Da hadde jeg arbeidet i elleve år på en kiropraktorklinikk, delvis med kontorarbeid, men også som idrettsmassør.

Hun har også en solid idrettsbakgrunn, etter å ha vært aktiv innen alpint og fotball ble det grunnkurs i idrettsmedisin og utdannelse som idrettsmassør. Man skal jo ikke se bort fra at dette kan komme godt med i en travel bedrift som driver både regnskap og har aktivitet på mange områder.

REGNSKAP

Og det kommer sikkert også godt med i oppfølgingen av tre barn, som alle driver aktiv idrett.

– Blant annet har jeg vært fotballtrener for datteren i åtte år, forteller hun.

– Jeg kommer fra en familiebedrift (Bakeri). Der både min far, farfar, bror, mor, onkel – og meg selv har jobbet. Startet med sommerjobb fra jeg var 14 år, og har blitt satt til alt fra kontorarbeid til produksjon inne i bakeriet. Der fikk jeg tidlig lærdom i at jobben ikke gjorde seg selv. Man kunne ikke komme for sent og det var ingenting som het «å være syk». Alle måtte bidra.

Creto Regnskap har lang erfaring med kunder innenfor flere spesialområder –eiendomsselskaper, sameier og borettslag. Vi har også erfaring fra andre typer kunder, for eksempel advokatfirma, inkassobyrå, eiendomsmegling mfl.

Trenger dere regnskapstjenester? Les mer om hva vi kan tilby på creto.no

Heimdal: JO stavs veg 2

Kontor

Ca. 391 kvm BTA pene kontorlokaler med egen inngang. Arealet kan brukes til forretning, servering og kontor. Arealet leies i dag ut til bank.

Eiendommen ligger i på torvet i Heimdal sentrum hvor en finner sportsbutikk, fiskehandler, blomsterbutikk, dameklær, bank og flere.

Bygget i 2007, renovert 2016. Nærhet til buss og tog.

Det er stor boligutbygging i Heimdal sentrum.

Interessert? Ta kontakt med Oddvar eller Kirsten

10 Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale | creto.no
Kirsti Brønstad Molberg er på plass som ny regnkapsmedarbeider. TIL LEIE

Sentrum: Sandgata 11

Kontor / næringslokale

Sentral beliggenhet i starten av Sandgata med gåavstand til sentrum.

Totalt ca. 390 kvm BTA

Åpne areal i høy 1 etg og kjeller. Det er 2 innganger. Lokalet kan pusses opp / tilpasses leietakers behov.

Fasade skal pusses opp

Interessert? Ta kontakt med Kim eller Oddvar

Sentrum: Gjelvangveita 2

Restaurantlokale og 3 utleieleiligheter

1. etasje ca. 140 kvm BTA. Restaurant/kontor, kjøkken og 3 WC. Kjelleretasje ca. 120 kvm BTA. Gode lagringsmuligheter og dusj i kjeller.

Restaurantlokale er vesentlig oppusset i senere tid i henhold til de nyeste brannkravene og fremstår med god standard. Inngang fra Gjelvangveita.

2. etasje: 3 utleieleiligheter

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet mellom Olav Tryggvasons gt og Carl Johans gate bak To Rom og Kjøkken / Husfliden. Første- og kjelleretasje har tilbake til tidlig i 90-tallet vært restaurant virksomhet. I selve lokalet har det vært restaurant virksomhet helt tilbake til tidlig 90 tallet. Beliggenheten er velkjent hos Trondheims befolkning.

Interessert? Ta kontakt med Oddvar eller Kim

Børsa: Rådhusvegen 2 og 4

2 næringsseksjoner med god synlighet

Eiendommen er bygget i 2007/ 2008. Eiendommen er en bolig/ næringseiendom med totalt 21 seksjoner hvorav 5 næringsseksjoner.

Seksjon 3: (Rådhusvegen 2): Lyst hjørnelokale mot innkjøring med eget inngangsparti. Utleid til COOP.

Seksjon 4: (Rådhusvegen 4): Egen inngang. Utleid til bank.

Alle kommunale funksjoner ligger i umiddelbar nærhet som Børsa barnehage og barneskole, Skaun ungdomsskole med kunstgressbane, legekontor, apotek, pleiehjem, CircelK, bank, matbutikker og kirke.

Interessert?

Ta kontakt med Kirsten eller Kim

11 Næringsmegling | økonomi/regnskap | eiendomsforvaltning | advokat | creto.no
FOR SALG
TIL LEIE
FOR SALG

Tempe: Tempeveien 22

Lyse og fine butikk- og

Nybyggstandard og gode parkeringsmuligheter!

Eiendommen har en strategisk beliggenhet med meget god eksponering mot Holtermanns v. (E6) og Tempevegen, noe som gir byggets leietakere gode eksponeringsmuligheter for sin virksomhet. De åpne inngangspartier på begge sider av bygget og god takhøyde skaper en flott ramme for en luftig og lys arbeidsplass.

Verdt å vite: Totalt rehabilitert i 2020

Fremstår som nybygg, utvendig og innvendig Egen produksjon av strøm ved hjelp av solceller Smart bygg, noe som vil gi lavere driftskostnader Ladestasjoner til el-biler og el-sykler

Moderne

Interessert? Ta kontakt med Kim

Kirsten Setsaas Næringsmegler MNEF 982 39 625 ks@creto.no Kim Tran Næringsmegler MNEF 473 73 071 kim@creto.no Oddvar Rakstang Daglig leder
464 or@creto.no Våre meglere i Creto Næringsmegling Ta gjerne kontakt for en uformell prat
917 33
restaurantlokaler
TIL LEIE

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.