Sant Jordi 2024 Abacus

Page 1

Viu Sant Jordi!

Les millors recomanacions literàries

Viu Sant Jordi!

Sant Jordi és el dia que sortim a passejar sense pensar on anem, que regalem més roses que la resta de l’any, que el compartim amb la família, els amics o la parella, que badem, remenem i acumulem llibres de parada en parada. El dia que alguns se’l passen buscant signatures i d’altres compren llibres a cabassos; el dia que hi ha qui no es perd ni un acte, i hi ha qui rondina per tot, però cada any hi torna.

També és el dia que comprem la rosa una mica més cara, però ja ens va bé perquè Sant Jordi és per estimar i ser estimat. El dia que tant és la gentada i que sortim d’estranquis de la feina abans del que toca perquè, malgrat no ser festiu, és una festa

que va més enllà dels enamorats, de la rosa i del llibre. És una celebració de la nostra cultura i identitat com a país.

Per això, un any més, volem convidar-te a venir a les nostres parades i redescobrir les nostres llibreries. Els nostres llibreters i llibreteres estaran encantats de xerrar amb tu, riure una mica i compartir un munt de recomanacions. I com no en tenim prou amb només un dia, durant tot el mes d’abril podràs gaudir de moltes presentacions i activitats als nostres espais culturals.

Perquè si no el vius, no és Sant Jordi!

I tu... amb quin personatge t’identifiques?

Lali Caçasignatures

Sant Jordi es converteix en la seva àrea de caça i no hi ha signatura que se li escapi. Sigil·losa i sempre alerta, s’obre pas entre la resta de caçadors de signatures i detecta el millor moment per intercanviar paraules amb les seves autores preferides. Sempre mostra orgullosa la seva presa.

Joan Amorat

És un enamoradís incorregible i Sant Jordi l’apassiona. Li brillen els ulls cada cop que veu una parada de roses i celebra l’amor més que el dia dels llibres perquè de dia dels enamorats només n’hi ha un i aquest és Sant Jordi. Sempre atent, busca el seu crush a cada parada amb la millor de les roses a la mà.

Jordina Book d’en Toker

Surt de casa sabent totes les novetats i amb el radar activat de “què-puc-pujar-a-TikTok?”. Viu Sant Jordi al doble de revolucions sense por de posar en risc la seva vida per fer-se els vídeos. Això sí, al migdia ja ho té tot fet i es queda a casa llegint tranquil·lament i sumant likes.

Antònia Totarreu

Ja està de tornada de tot i ningú atura les seves ànsies de cultura. No té cap problema en obrir-se pas a cops de colze o caminar en sentit contrari a la resta per arribar a tots els actes i, com ho sap tot en llibres, al final fa més recomanacions a les parades que els propis llibreters. Acabarà el dia a un concert al CCCB.

Ernest Nontincprou

És un acumulador de llibres inesgotable. Cada Sant Jordi hauria d’anar amb un carret de la compra en lloc d’una bossa perquè parada que veu, llibre que compra amb la il·lusió de llegir-los tots. El seu pis acaba tan ple de llibres que hi ha de fer lloc cada cop que té convidats.

Pere Punyetes

És queixa per absolutament tot. Que si massa gent, que si no llegeix autors mediàtics, que si odia les cues, que si les roses són cares, que només donem suport als nostres autors per Sant Jordi, que si patatim que si patatam… Però cada any hi to rna, perquè, en el fons, és el seu dia preferit.

Jordi Cavaller i Drach

Només llevar-se envia un GIF d’un drac a tots els grups de WhatsApp perquè és el seu dia i ho sap. Arriba a la floristeria abans que obrin, compra roses per a tota l’oficina, porta una llista de llibres que han recomanat a can Basté i, entre llibre i pa de Sant Jordi, puja una foto que s’ha fet amb aquell polític que s’ha trobat. Acaba esgotat.

Il•lustracions: Maria Corte Concepte creatiu i disseny de campanya: Vertigo Barcelona

María Corte

Il·lustradora i pintora

Si jo hagués de ser un dels ‘arquetips’ seria sense dubte “l’acumulador”. Per Sant Jordi compro llibres per a tot l’any “
La inspiració o idea per a un projecte creatiu pot arribar veient una pel·lícula, parlant amb un amic o passejant pel carrer. La qüestió és tenir els ulls ben oberts perquè no se’ns escapi cap detall “ ”

Com ha estat el procés creatiu del cartell?

El procés ha estat molt orgànic, partint conceptualment d’un molt bon brief i imaginari creat per l’agència creativa Vertigo Barcelona, vaig començar a compondre una imatge festiva que reflectís les diferents maneres que tenim de viure Sant Jordi. Un cop aprovats els esbossos vaig passar a digital i color, completant la imatge final que podeu veure en la coberta.

Quina o quines són les teves influències i fonts d’inspiració?

Les meves influències són moltes i molt diverses. Pel que fa a il·lustració, Arnal Ballester, Pablo Amargo, Heinz Edelmann. En el pla pictòric, Fernand Léger, Botero i Tarsila do Amaral, entre molts d’altres. Ara bé, la inspiració o idea per a un projecte creatiu pot arribar veient una pel·lícula, parlant amb un amic o passejant pel carrer. La qüestió és tenir els ulls ben oberts perquè no se’ns escapi cap detall.

És una il·lustració molt colorista i vitalista, en sintonia amb els teus treballs anteriors...

Sí, l’ús de colors molt vius i composicions dinàmiques és una característica que es reitera en les meves il·lustracions.

T’has basat en set arquetips per sintetitzar les diferents maneres de viure Sant Jordi. Hi combines tradició i modernitat... Els arquetips els va desenvolupar l’agència creativa Vertigo Barcelona, jo els he donat forma, color i he intentat reflectir el to humorístic que requerien. Si jo hagués de ser un dels arquetips seria sense dubte “l’acumulador”. Per Sant Jordi compro llibres per a tot l’any!

Com vius particularment la diada de Sant Jordi?

Crec que no sóc l’única; és el meu dia favorit de l’any. Se celebra la nostra cultura, la lectura i es dona visibilitat a moltes disciplines artístiques. Sempre surto a passejar i a viure aquesta festa que és de tots i totes, vinguem d’on vinguem.

L’univers colorista i vitalista de María Corte

María Corte Maidagan (Barcelona, 1983) és una pintora i il·lustradora catalanoargentina amb estudi a la Ciutat Comtal. Va estudiar a l’Escola Massana, on es va graduar en Il·lustració l’any 2009. Des de llavors ha col·laborat amb mitjans nacionals i internacionals de prestigi com la BBC, The New York Times, Wall Street Journal, Washington Post, Playboy, La Repubblica, La Vanguardia i Vanity Fair. El 2014 va publicar el seu primer llibre, J is for Jazz, un abecedari il·lustrat de la història del jazz.

En l’àmbit de les intervencions a l’espai públic es va estrenar amb la campanya per a l’Ajuntament de Barcelona dels cartells de La Laia, per les festes patronals de Santa Eulàlia (2009). També destaquen les seves aportacions gràfiques per a La Mercè 2019, el Carnestoltes de Madrid 2020 i la campanya Madrileñar, de 2021. Va ser l’artista encarregada d’inaugurar el cicle Altell Il·lustrat de la llibreria Sala Ciutat de Barcelona (2016) amb un mural de grans dimensions que simbolitzava l’efervescència de la capital catalana. Ja el 2017 va donar forma al cartell i les il·lustracions de l’exposició Mediapro Live, al Palau Robert. I el 2022 va inaugurar la seva primera exposició individual de pintura, a la galeria d’art Gothsland de Barcelona.

L’univers creatiu de Corte destaca per la riquesa cromàtica i les formes suaus i arrodonides. Les dones són representades enèrgiques, sensuals, pensants, de vegades malenconioses. Se la considera una retratista urbana, amb predilecció per les representacions de ciutats com Barcelona, Nova York, Madrid i l’Havana, on capta el color i l’essència que defineixen cada metròpoli. La seva obra, vibrant i vitalista, té ecos fauvistes i cubistes, i veu de la tradició de la poesia visual i la psicoanàlisi.

Viu Sant Jordi!

El debut literari de Xavi Coral

Una història d’amistat i d’amor dels que van perdre la guerra però no van rendir-se mai.

32 de març

Xavier Bosch

La Bàrbara, venedora de drets literaris internacionals, s’instal·la a París com a refugi. Un matí de 2008, l’any de la gran nevada, es troba un jove desconegut i enigmàtic dormint al seu sofà vermell.

Univers Preu -5% 21,75€

PVP 22,90€

La mestra i la Bèstia

Imma Monsó

Premi Òmnium a la Millor

Novel·la de l’Any. El subtil retrat d’una noia que aprèn a llegir entre línies la història del seu país. Una novel·la plena d’intel·ligència i humor.

Anagrama

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

Lo mig del món

Roser Vernet

El càsting

Antònia Carré-Pons

Una parella d’àvies que ha sobreviscut la Covid es nega a enxampar un virus igualment infecciós: el tedi postjubilació. El joc que s’empesquen per aconseguir-ho consisteix a llogar l’habitació de convidats.

Club Editor

Preu -5% 16,62€

PVP 17,50€

Premi Ciutat Barcelona. El vincle amb el lloc on vius és tan important com el d’una família. S’hi juga la nostra capacitat de ser persones o plaga, habitants benèfics o nocius.

Club Editor

Preu -5% 18,95€ · PVP 19,95€

Recomanat per

Anna Nicolau Llibretera de Sabadell

La conformista

Alba Dedeu

Aquesta és la història d’una vida que podria ser la teva o la de molts de nosaltres. La monotonia s’ha apoderat del dia a dia de l’Eva, la protagonista, i amb ella compartim tots els sospirs i els i si això, i si allò. Des de la rostisseria on treballa amb en Pere, la seva parella, es fa les preguntes que

Estimada Gris

Sílvia Soler

la podrien dur a emprendre nous camins mentre es mira de reüll els pollastres giravoltant al rostidor. Coneixíem Alba Dedeu dels seus dos reculls de contes publicats, aquesta és la seva primera novel·la.

L’Altra editorial

Preu -5% 16,05€

PVP 16,90€

El viatge de la Gris, de Mèxic a Catalunya, li farà descobrir una família que no sabia que tenia i que amaga un secret en forma de xal que els podria vincular al gran Salvador Dalí.

Univers Preu -5% 19€ · PVP 20€

Ficció
© Xavier Torres-Bacchetta

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

FOTO: Johanna Marghella

Clara Queraltó

Filòloga i escriptora

“No és una història d’amor, sinó d’atracció. Per això el desig hi juga un paper fonamental, amb tot allò que té de fosc i d’incontrolable

En aquest llibre parles d’una relació amorosa d’estiu. Quin paper hi juga el desig en la narració?

Jo no diria que és una història d’amor. D’atracció, sí. Per això el desig hi juga un paper fonamental. Amb tot allò que té de fosc i d’incontrolable. Parlar del desig és qüestionar-te coses, també: fins a quin punt controlem el que desitgem? Com ens construïm a través del desig dels altres? La protagonista és molt jove, tot just descobreix el poder colossal que et dona el desig, generar-lo i sentir-lo. Per a ella, la seducció fins i tot és com un repte, potser el que més desitja és, justament, sentir-se desitjada. Literàriament, aquest moment vital em resultava molt interessant. A aquesta edat et sembla que et menges el món i després, a vegades, el món se’t menja a tu.

Tot el que no sigui morir-se

Marc Sarrats

Un llibre per morir-se de riure, on l’humor (negre) hi és de cos present. Marc Sarrats és un dels humoristes catalans més irreverents.

La Magrana

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

Recomanat per

Noemí Gala Màrqueting llibreria

Ofert a les mans, el paradís crema

Pol Guasch

En Liton i la Rita troben en la seva amistat l’espai segur que necessiten. Ofert a les mans, el paradís crema és una novel·la calidoscòpica (en un sentit diferent que Napalm al cor) en què Guasch experimenta amb gran destresa amb diferents tècniques narratives. No

L’hereva del mar

Juan Francisco Ferrándiz

Torna un dels autors més importants de la novel·la històrica. Una Barcelona assolada per la pesta. Un viatge de llegenda a través d’un mar indòmit.

Rosa dels Vents

Preu -5% 22,70€ · PVP 23,90€

La noia protagonista té 18 anys i l’home, 39. Per què és important aquesta diferència d’edat en la història?

La novel·la neix d’aquesta idea, d’una relació asimètrica. De contraposar com la viu ella amb com la viu ell, que s’hi resisteix perquè sap que aquesta desigualtat és una relació de poder (encara que ella en sigui el motor i estigui convençuda que és el que vol). A la vegada, ens podem plantejar què el porta a ell a voler estar amb algú molt més jove. Buscava que la novel·la plantegés més dubtes que respostes, volia que els personatges expliquessin el seu punt de vista. Volia constatar unes situacions vitals, no jutjar-les. Volia que, si de cas, ho fes el lector.

Dius que els personatges creuen tenir la situació controlada, però que entren en multitud de contradiccions. Quines són?

La novel·la són dos monòlegs. En el fons, tots som una mica el relat que ens expliquem de nosaltres mateixos, el valor que donem als fets que narrem, els detalls que obviem, els que il·luminem. Els meus personatges a vegades són condescendents amb ells mateixos, altres actuen en contra del que pensen. Es convencen del que els interessa, com fem tots. Per això creuen que ho tenen controlat, perquè moltes vegades és una manera de protegir-te quan veus a venir que patiràs o que faràs patir. Les contradiccions hi són sempre. A la novel·la, també veiem les imprecisions de les dues versions, com ho explica un i com ho explica l’altre. Quan tens 18 anys, a més, sempre et sembla que ho tens tot controlat. Que res no et farà mal i que, si te’n fa, de seguida cicatritzarà.

hi trobaràs una història alegre, però sí l’esperança en el poder de l’amor d’una amistat preciosa. Si no t’intimiden les històries que no et deixen indiferent, aquesta és la teva novel·la de Sant Jordi.

Anagrama

Preu -5% 17€

PVP 17,90€

Com un batec en un micròfon

Clara Querató

Premi Llibres Anagrama de Novel·la 2024 Un absorbent joc de miralls que explora els mecanismes de la seducció i de l’atracció entre contraris.

Anagrama

Preu -5% 17,96€

PVP 18,90€

Recomanat per

Hiperràbia

Ferran Grau

Hiperràbia és un exercici literari majúscul! A les portes que es compleixin vint anys de l’assassinat de Rosario Endrinal, una indigent a qui tres joves van calar foc mentre dormia en un caixer automàtic al districte barceloní de Sant Gervasi, Ferran Grau novel·la aquests esfereïdors fets donant

Qui de casa se’n va

Toni Cucarella

veu a un dels joves, que explica, en primera persona i a ritme de La taronja mecànica d’Anthony Burgess, un dels fets més incomprensibles i terribles ocorregut a la Barcelona de fa dues dècades.

Angle Editorial

Preu -5% 16,62€

PVP 17,50€

Toni Cucarella ens convida a acompanyar un protagonista polièdric i captivador al llarg de tota la seva vida, per gaudir de les seves estrambòtiques aventures.

Amsterdam

Preu -5% 20,85€ · PVP 21,95€

“Sònia Lleonart

Escriptora

Una jove restauradora catalana que treballa al MNAC marxa a Florència. Allà comença un viatge de descobriment cap a la seva veritable essència

Què és allò que més atraparà el lector d’aquest entramat secret?

El lector es preguntarà si existeix realment el quadre de Botticelli i si és cert el que diu el diari. Entrarà en la vida i els costums del Renaixement italià, quins eren els poders que la governaven, la història de la poderosa família Mèdici que va procurar el mecenatge de la cultura i de l’art i que va afavorir l’aparició d’artistes de la talla de Botticelli i Leonardo da Vinci. Per altra banda, la recerca del quadre que fa la Carla, la protagonista de l’època actual, juntament amb el comte Verini, es converteix en una trepidant aventura que la porta a descobrir coses d’ella mateixa.

Quin és el balanç entre art i amor en aquesta novel·la?

L’art és omnipresent a la novel·la i és l’element que uneix i acompanya les tres històries d’amor. Simonetta i Giuliano de Mèdici al segle XV, que són l’origen de tot; el comte Arnaldo Verini i la Graziela el 1970, i la Carla a l’època actual, que té molts dubtes sobre el veritable amor. Totes tres són grans històries

Ànimes mortes

Nikolai Gógol

Gógol ofereix, en aquest clàssic de la literatura picaresca, la versió més crua i detestable de l’ésser humà. Una galeria grotesca de personatges, a la manera de l’infern de Dante.

La Casa dels Clàssics

Preu -5% 23,70€

PVP 24,95€

Recomanat per

Xavi Montserrat

Cap àrea llibres

Estimat idiota

Cristian Olivé

La primera novel·la d’Olivé la protagonitza un jove gai enamoradís que busca desesperadament l’amor romàntic. Un punt de partida que serveix de fil conductor per connectar amb temes universals: les relacions amb els amics, la connexió amb la família, els trastorns i hàbits dubtosos... Destaca la subtilesa amb què la

Un lugar soleado para gente sombría

L’escriptora argentina, gran renovadora del gènere de terror, torna amb dotze relats sobre el mal que aguaita i la presència d’allò monstruós.

Anagrama

Preu -5% 18,90€ · PVP 19,90€

d’amor i estan unides per la seva passió per l’art i, en particular, per l’admiració a Sandro Botticelli i al seu extraordinari llegat artístic.

Com s’entrellacen els fets històrics amb la ficció?

A partir de la part històrica que narren els fets, començo a tramar l’argument de la ficció. M’agrada que tota història tingui un origen, una raó per ser de la manera que és. Volia mostrar com els orígens ens porten a ser qui som. Això es veu, sobretot, en el personatge de la Carla. Una jove restauradora catalana que treballa al MNAC i que marxa a Florència per treballar en una exposició sobre Botticelli. Allà comença un viatge de descobriment cap a la seva veritable essència.

Sònia Lleonart Dormuà (Mataró, 1971), llicenciada en Ciències Empresarials i Relacions Públiques per la Queen’s University al Regne Unit, és una apassionada dels viatges i de l’Empordà. Entusiasta del ioga, amant de la música, de la fotografia, de la pintura i de l’art, no concep un món sense expressions artístiques que omplin l’ànima. Emprenedora i comunicadora, ha participat en la creació d’una de les empreses líders a l’Estat en desenvolupament de programari per a l’àmbit sanitari, integrada ara dins d’un grup multinacional. En l’actualitat n’és la directora comercial i de màrqueting. Va cursar l’itinerari de narrativa a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès, on va descobrir la seva vocació de novel·lista Nascuda de Venus és el seu debut literari.

tragicomèdia connecta amb elements profunds de forma precisa i catàrtica. L’obra transcendeix uns personatges aparentment frívols i arquetípics per ocupar un espai necessari a la narrativa actual.

Rosa dels Vents

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

Nascuda de Venus

Sònia Lleonart

El secret de Botticelli al descobert: un quadre perdut i una gran història d’amor prohibit.

Rosa dels Vents

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

Destacat

Guanyaràs

una mar llisa

Miquel Martín i Serra

El besavi Espiridió deu el seu nom a un jurament fet pel seu avi, que va ser rescatat en una illa grega després d’un naufragi. Aquest és un llibre que parla de la gent de mar, dels corallers catalans que s’aventuraven en aigües llunyanes durant el segle XIX. Entre l’amor i la resiliència que els uneix hi trobem la certesa

íntima de saber que la vida succeeix, sempre, entre la realitat i la ficció. Miquel Martín i Serra fa bategar de nou una petita localitat costanera amb una llengua pulcra i evocadora, amarada de l’alè de la vida i del regust de la sal.

Periscopi

Preu -5% 18,05€

PVP 19€

Los de Bilbao nacen donde quieren

María Larrea

Larrea recorre una enrevessada història familiar que la du fins a Bilbao, on trobarà la clau dels seus orígens. Una trama sobre adopcions il·legals amb el rerefons del tardofranquisme.

Alianza

Preu -5% 18€ · PVP 18,95€

Ficció

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

Eva Baltasar

Escriptora i poetessa

Tinc la sort d’escriure per a mi mateixa, de cercar aquella veu que m’interessa i deixar-m’hi arrossegar, vagi on vagi. És un acte íntim que no està contaminat pel que hi ha fora “ ”

l’altruisme desinteressat, acompanya la protagonista a l’Ocàs “ ”

Hi ha una mà que ajuda, a la novel·la, una d’aquestes mans tan necessàries que sosté la xarxa on la humanitat sobreviu. La solidaritat,

Tot i haver tancat la trilogia de Permagel, Boulder i Mamut, el lector hi trobarà similituds a Ocàs i fascinació?

Hi trobarà una dona protagonista, una veu narrativa en primera persona que he mirat de treballar, també, poèticament. Però a diferència de les protagonistes del Tríptic, aquesta dona no es mostra orgullosa de la seva solitud, no s’ha distanciat voluntàriament d’un entorn que la incomoda i la problematitza. Ella, directament, és expulsada d’aquest perímetre d’aparent seguretat i abocada a la intempèrie més absoluta.

De nou, presentes una protagonista que s’ha d’enfrontar sola a les adversitats?

Les pateix i mira de sortir-se’n, però no ho farà sola. Hi ha una mà que ajuda, a la novel·la, una d’aquestes mans tan necessàries que sosté la xarxa on la humanitat sobreviu. La solidaritat, l’altruisme desinteressat, acompanya la protagonista a l’Ocàs.

I a la Fascinació, tampoc està sola. Hi ha una verge creada, una deessa, algú amb qui la protagonista es relaciona d’una manera molt íntima i que omple la seva vida de sentit.

L’ocàs és només de la protagonista o vol també retratar un context social?

Hi ha aquesta doble intenció, es tracta de l’ocàs d’una civilització que agonitza i, alhora, de l’ocàs d’una història personal.

La fascinació el contraresta? Quin paper juga a la novel·la?

La Fascinació és l’única manera que té la protagonista de donar sentit a la seva vida quan ja no li queda res, quan tot ha estat destruït. És dirigir la mirada cap a l’espiritualitat, cap al misticisme, però des d’un lloc maníac i, a fe meva, terriblement bonic.

Després que Boulder fos finalista al prestigiós Premi Booker, has sentit més pressió a l’hora d’escriure?

No, tinc la sort d’escriure per a mi mateixa, de cercar aquella veu que m’interessa i deixar-m’hi arrossegar, vagi on vagi. És un acte íntim que no està contaminat pel que hi ha a fora, per les expectatives o la crítica. Això em fa lliure a l’hora d’escriure, i em dona la pau que em cal quan la novel·la deixa de ser meva i passa a ser de qui la vulgui llegir.

Eva Baltasar i Sardà (Barcelona, 1978) és escriptora i poetessa. Llicenciada en pedagogia a la Universitat de Barcelona, el seu debut literari va ser amb el poemari Laia (Columna Edicions, 2008), obra que va guanyar el Premi Miquel de Palol. D’aleshores ençà i fins al 2017 ha publicat nou poemaris més, de caràcter intimista i conceptual, que en tots els casos també han estat mereixedors de premi: el Gabriel Ferrater, el Ciutat de Manacor i el Màrius Torres, entre d’altres. En la seva poesia són recurrents les referències al lesbianisme, la maternitat i la introspecció.

L’any 2012 s’estrenava en la narrativa amb El camí de les flors (Pagès Editors), preludi del seu celebrat tríptic, Permagel (2018), Boulder (2020) i Mamut (2022). Amb Permagel, l’autora dona veu a tres dones que, cadascuna en el seu context, experimenten contraccions pròpies del temps que els ha tocat viure. La crítica el va distingir amb el Premi Llibreter i el Premi L’Illa dels Llibres i ha venut més de 25.000 exemplars en català. La segona entrega d’aquesta trilogia li va valer el Premi d’Òmnium a la millor novel·la de l’any. Eva Baltasar ha estat traduïda a una desena d’idiomes i l’any 2023 va ser seleccionada com a candidata al Premi Booker per Boulder, de manera que es convertia en la primera obra de la literatura catalana en ser finalista d’aquest prestigiós reconeixement internacional.

Ocàs i fascinació

Una dona jove amb estudis es veu abocada a viure al carrer. El llibre narra la seva caiguda, sense llar, però també la seva recuperació de la mà de la Trudi, amb qui troba una singular forma de funcionar. Després del tríptic sobre la maternitat que l’ha fet mundialment coneguda, Eva Baltasar trastoca el nostre confort mental des d’un altre cantó, el del pacte social quan esdevé terrorista. La seva poesia canta la nit al ras, la inquietud de qui se sap invisible enmig de la ciutat. La seva lucidesa mostra el lloc on es toquen el crim i la devoció. I la seva nova novel·la va prenyada d’un conte on l’horror és la fada que pinta d’or el món.

Club Editor

Preu -5% 17,58€

PVP 18,50€

Tres enigmas para la Organización

Eduardo Mendoza

No torna amb un detectiu guillat, sinó amb un de nou. No torna amb un cas, sinó amb tres. Torna el millor Eduardo Mendoza.

Seix Barral

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

Bajo tierra seca

César Pérez Gellida

Premi Nadal

Bajo tierra seca és un thriller rural al més pur estil Gellida sobre una dona que va marcar el destí de les persones que es van creuar amb ella.

Destino

Preu -5% 21,75€

PVP 22,90€

La sombra de los sueños

Gonzalo Giner

Un heroi històric únic. Una egua llegendària. Una inquietant història d’amor. Una aventura extraordinària.

Planeta

Preu -5% 21,75€

PVP 22,90€

El niño

Fernando Aramburu

Un accident real al País Basc dels anys vuitanta, la vida devastada d’una família. Una història emocionant, addictiva i commovedora, com només Fernando Aramburu és capaç de relatar.

Tusquets

Preu -5% 19,47€

PVP 20,50€

Las hijas de la criada

Sonsoles Ónega

Premi Planeta Hi ha secrets de família que mereixen ser explicats. Aquesta és la història d’un d’ells. Un relat màgic i realista ambientat en la Galícia de l’any 1900.

Planeta

Preu -5% 21,75€

PVP 22,90€

Las guerreras Maxwell 9 Libre como el viento

Megan Maxwell

Novè lliurament d’aquesta emocionant saga romàntica i històrica que ens trasllada a l’Escòcia medieval.

Esencia

Preu -5% 17,10€

PVP 18€

La última función

Luis Landero

Pot una obra teatral canviar la vida d’aquells que la representen? Pot l’art arribar a transformar-nos? Una història d’amor inesperada, una munió de personatges secundaris humorístics i un magistral desenllaç.

Tusquets

Preu -5% 19,47€

PVP 20,50€

La sangre del padre

Alfonso Goizueta

Finalista Premi Planeta Alexandre el Gran va conquerir l’imperi més poderós del món, però la guerra més violenta la va lliurar contra ell mateix. Una novel·la èpica i colossal.

Planeta

Preu -5% 21,75€

PVP 22,90€

La salamandra desnuda

Yves de Villegas

Secrets foscos al Japó més perillós i desconegut. Un thriller on tradició, erotisme i perill s’entrellacen en una lluita desesperada per sobreviure.

NdeNovela

Preu -5% 19,85€

PVP 20,90€

Las vulnerabilidades

Elvira Sastre

Una novel·la de suspens psicològic que qüestiona les relacions de poder que s’estableixen entre dues amigues, amb els abusos sexuals i les falses identitats a les xarxes de rerefons.

Seix Barral

Preu -5% 19,85€

PVP 20,90€

Castigo

Carme Chaparro

Imagina el pitjor que li pot passar a un ésser humà. Aquest thriller et portarà més enllà i quan tornis ja no seràs la mateixa persona. Només la veritat, l’amor i la misericòrdia poden alleugerir el dolor.

Espasa

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

Que arda esta casa con nosotros dentro

Mario de la Rosa

Quan la Bianca i Álex es coneixen senten una gran atracció. Però el seu passat els atrapa i hauran de lluitar per salvar les seves vides.

Cúpula

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

Elogio de las manos Jesús Carrasco

Premi Biblioteca Breve

Una novel·la tan extraordinària com les peripècies que viuen els seus protagonistes. Una història en la qual tenen cabuda l’aventura, la reflexió i el record, i escrita amb un gran talent expressiu.

Seix Barral

Preu -5% 19,85€

PVP 20,90€

París despertaba tarde

Máximo Huerta

Les coses del cor es redueixen a dues simples possibilitats: s’estima o no. Una obra ambientada en el París que va acollir els Jocs Olímpics de l’any 1924.

Planeta

Preu -5% 19,85€

PVP 20,90€

El ángel de la ciudad

Eva García Sáenz de Urturi

En una Venècia envoltada de misteri, l’inspector Kraken s’enfronta a un gran dilema: resoldre el passat o apostar pel futur.

Booket

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

Història d’un piano

Ramon Gener

Premi Ramon Llull

Una novel·la captivadora sobre la força d’un instrument i el seu poder redemptor a través de l’amor, la bellesa, l’amistat i, per descomptat, de la música.

Columna

Preu -5% 21,75€

PVP 22,90€

Una ombra blanca

Carme Riera

La novel·la més ambiciosa de Carme Riera. El retrat d’una diva entre Mallorca i els Estats Units que amaga un secret ben íntim i passa comptes amb el passat.

Edicions 62

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

La chica del verano

La Vecina Rubia

La història d’una rossa de 16 anys que es converteix en dona i en el personatge anònim que l’acompanyarà sempre: la Vecina Rubia.

Cúpula

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

Confeti

Jordi Puntí

Premi Sant Jordi

El desig de ser feliç a qualsevol preu. Amb una prosa elegant i enèrgica com el ball de Fred Astaire, tocada d’un humor fi, Jordi Puntí ens fa viatjar de Nova York a Hollywood, de l’Havana a l’hotel Ritz de Barcelona.

Proa

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

Baumgartner

Paul Auster

Paul Auster torna, set anys després, amb una novel·la lluminosa i brillant. Viure amb por de morir és negar-se a viure. Una novel·la sobre el consol de la memòria.

Edicions 62

Preu -5% 19,85€ PVP 20,90€

La Germandat de l’Àngel Caigut

Jaume Clotet Planas

Premi Josep Pla

Un grup de cavallers templers fugen de l’agonitzant Regne de Jerusalem, a Terra Santa l’any 1291. S’emporten el secret més ben guardat de la cristiandat. És vital que no caigui en mans dels infidels i que sigui custodiat en el lloc més segur del món. Més de set segles després, l’enigma corre perill de ser desvelat i cal actuar sense dilació. Un monjo de Montserrat serà protagonista involuntari d’una aventura extraordinària que li canviarà la vida per sempre.

Destino

Preu -5% 20,42€

PVP 21,50€

El miratge

Camilla Läckberg

Henrik Fexeus

Després de l’èxit d’El mentalista i La secta, descobreix el sorprenent desenllaç de la trilogia de Camilla Läckberg i Henrik Fexeus.

Columna

Preu -5% 22,70€

PVP 23,90€

Los capullos (también) regalan flores

Moderna de Pueblo

L’autora explica amb humor i mirada crítica com es veu a ella mateixa 10 anys després en aquesta edició actualitzada.

Zenith

Preu -5% 18,95€

PVP 19,95€

Una influencer muerta en París

Blue Jeans

El nou thriller juvenil de Blue Jeans, brutalment impactant i actual. Un retrat dels creadors de continguts vertiginós i intrigant.

Planeta

Preu -5% 17,95€

PVP 18,90€

Ales de ferro

Rebecca Yarros

El segon volum de la sèrie Empiri després d’Ales de sang. El fenomen juvenil de fantasia del qual tothom parla. No et perdis la primera edició exclusiva i limitada amb tacs il·lustrats.

Columna

Preu -5% 22,70€

PVP 23,90€

Todos los lugares que mantuvimos en secreto

Inma Rubiales

Mai posposis les coses importants de la vida. El nou fenomen de la novel·la romàntica juvenil.

Planeta

Preu -5% 17,95€

PVP 18,90€

La puresa de l’engany

Gerard Quintana

Torna el millor Gerard Quintana després de l’èxit assolit amb L’home que va viure dues vegades, novel·la que va obtenir el Premi Ramon Llull 2021.

Columna

Preu -5% 20,42€

PVP 21,50€

La ciutat i les seves muralles incertes

Haruki Murakami

Quan ens envolten els murs, l’aventura de tota una vida potser consisteix a franquejar-los. El retorn de Murakami a la novel·la després de La mort del comendador.

Empúries

Preu -5% 21,75€

PVP 22,90€

El guardián de espadas

Cassandra Clare

Entrecreuats pel deure, l’amor i el destí, tres joves descobriran una insòlita conspiració capaç d’abocar la seva nació a la guerra, i el món al caos.

Crossbooks

Preu -5% 19,90€

PVP 20,95€

Per Sant Jordi, Comanegra!

Planeta invernadero

Rafael Navarro de Castro

En un territori costaner cobert de plàstics, la Sara, una enginyera agrònoma madrilenya, decideix fer un gir absolut a la seva vida. Més que literatura, la vida amb tota la seva cruesa.

Alianza

Preu -5% 21,80€

PVP 22,95€

Recomanat per

Dolors Cabrera Llibretera de Girona

La vida íntima

Niccolò Ammaniti

Amb una prosa precisa i acurada, Niccolò Ammaniti ens porta a un viatge fascinant per la vida de la Maria Cristina Palma, una dona que en aparença té tot allò que hom pot desitjar: bellesa, poder i diners. Però la protagonista haurà d’enfrontar-se al seu passat i als secrets que l’han perseguit

Hola, preciosa

Quan el nuvi de la germana gran de Sylvie recorre a ella com a confident, posa en perill la infrangible lleialtat entre les germanes.

ADN

Preu -5% 20,85€ · PVP 21,95€

durant anys. Mitjançant un muntatge astut de realisme psicològic, misteri i tragicomèdia, l’autor ens endinsa en un món de dilemes morals i conflictes interns d’una societat que es basa en les aparences.

Angle Editorial

Preu -5% 19,85€

PVP 20,90€

Recomanat per

Juanjo Villalobos

Cap de producte ficció

El meu dia a l’altre país

Peter Handke

El premi Nobel de Literatura de l’any 2019, Peter Handke, reflexiona, des de la modèstia, sobre la seva trajectòria com a escriptor, i es pregunta sobre la connexió que manté amb la seva comunitat de lectors. Handke s’interroga sobre si ha perdut el poder de sacsejar consciències. I ho

fa a través d’un simpàtic relat breu on l’autor ens presenta un personatge endimoniat que en el moment que recupera el senderi se n’adona que, per contra, ha perdut la seva capacitat per transgredir.

Alianza

Preu -5% 15,15€

PVP 15,95€

Tot el que podria haver estat

Ayòbámi Adébáyò

Novel·la finalista del Premi Booker. A la Nigèria contemporània, dues famílies es veuen abocades a una trama de conflictes de poder i tragèdies personals.

Angle editorial

Preu -5% 21,75€ · PVP 22,90€

Ficció

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

Ramon Gener

Divulgador musical i artístic

És un llibre fet per entendre com un instrument, un piano, o la música ens pot redimir i ens pot agermanar a tots d’alguna manera “ ”

Sens dubte, en el llibre el lector trobarà que la música ho pot tot, que és el Déu suprem [...]. La música va més enllà de tot el que podem viure i, per tant, és capaç de salvar-nos “ ”

El llibre parteix d’una recerca sobre el teu propi piano. Podríem dir que és la biografia de l’instrument o dels seus anteriors propietaris?

És més aviat la biografia del piano i de totes les persones que l’han envoltat al llarg dels 100 anys de la seva història. I acaba explicant la història de tots nosaltres.

Esdevé una història d’Europa, doncs...

Sí, perquè el piano és construït a Alemanya el 1915, passa per França, per Anglaterra, per Polònia i, finalment, arriba a Espanya. Així que resseguint la història del piano, resseguim la història de tot el segle XX i de tots els desastres van succeir a Europa al llarg d’aquest temps, especialment la Primera i la Segona Guerra Mundial.

La protagonista hi descobreix un secret. Estaríem a cavall de la novel·la història i de la d’intriga? O bé, com definiries el llibre?

No sé gaire bé com definir aquest llibre. No sé si seria un llibre d’història, que ho és, o d’intriga, que també ho és. És veritat que el piano amagava un secret i estirar d’aquest fil és el que em va portar a fer tota una recerca que em va permetre descobrir tota la història del piano. Així que suposo que ho és tot: és un llibre d’història, d’investigació… de moltes i moltes coses. Però sobretot diria que és un llibre de molta música i fet per entendre com un instrument, un piano, o la música en general, ens pot redimir i ens pot agermanar a tots d’alguna manera.

Així, el lector hi descobrirà el poder guaridor de la música?

Sens dubte, en el llibre el lector trobarà que la música ho pot tot, que és el Déu suprem. I aquestes persones que viuen a l’entorn del piano i que pertanyen a dues famílies, una alemanya i una anglesa, al final es redimeixen, es troben i fan un pas molt més enllà de les circumstàncies que els ha tocat viure gràcies a la música. Així que, d’alguna manera, entendrà que la música va més enllà de tot el que podem viure i, per tant, és capaç de salvar-nos.

La novel·la té banda sonora?

És clar que en té! El llibre està ple de músiques, però n’hi ha dues que són molt importants. Apareixen durant tot el llibre de dues maneres molt diferents. Crec que és millor no desvelar quines són. Però fan de fil conductor de tota la novel·la.

I un vessant divulgador?

No té la intenció, tot i que s’hi aprenen moltes coses llegint-lo. Però és una novel·la amb tots els ets i uts.

Ramon Gener Sala (Barcelona, 1967) és músic, escriptor i divulgador musical i artístic. Llicenciat en Humanitats i Ciències Empresarials, es va formar en piano i cant. Després d'actuar com a baríton durant anys en oratoris i òperes, va deixar el cant, però va mantenir la seva vinculació amb la música amb la impartició de cursos i conferències sobre història de la música i l’òpera. Precisament, la bona acollida i ressò d’aquestes conferències el va catapultar a la televisió i a la ràdio. Així va iniciar la seva etapa com a divulgador musical i de les arts.

L'any 2011 s’estrenava el popular programa de televisió Òpera en texans (Canal 33). Un espai que va conduir durant tres temporades i que va ser mereixedor d’un Premi Zapping en la categoria de millor programa divulgatiu/cultural/documental. Posteriorment, va dirigir i conduir This is Opera (La 2, 2015) i This is art (Televisió de Catalunya i Movistar+, 2017-2018), que també obtindrien premis Zapping en la mateixa categoria i que el distingien, a més, com a millor presentador. Completen el seu periple a la tele 200. Una noche en El Prado (RTVE, 2019), i Això no és una cançó (TV3, 2023). Els seus programes s’han emès a d’altres països, des d’Alemanya, a Xile, Mongòlia i Austràlia. Pel que fa a la ràdio ha col·laborat en programes de RAC1, Cadena SER i RNE.

En el vessant literari, s’estrenava l’any 2014 amb Si Beethoven pogués escoltar-me (Ara Llibres, i Now Books en la versió castellana). D’aleshores ençà, ha publicat L’amor et farà immortal (Ara Llibres i Plaza & Janés), arran del dol per la mort del seu pare, víctima de l’Alzheimer, i la novel·la gràfica Beethoven: un músic sobre un mar de núvols (Random Comics). Història d’un piano li ha valgut el XLIV Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull.

Història d’un piano

Premi Ramon

Llull 2024

Ramon Gener

El protagonista de la novel·la troba el piano de so vellutat que sempre havia volgut en una petita botiga del barri de Gràcia. En Janusz Borowski, un home misteriós nascut en un bosc a l’est de Polònia, l’adverteix que es tracta d’un piano molt especial que ha de cuidar. El piano de cua, amb el número de sèrie 31887, és un Grotrian-Steinweg construït a Brunsvic (Alemanya) l’any 1915. La descoberta d’un secret ocult al seu interior el portarà a iniciar un llarg viatge en un relat que recorre la història d’Europa del segle XX. Història d’un piano és una novel·la captivadora sobre la força d’un instrument que esdevé una metàfora del poder de redempció a través de l’amor, de l’amistat, de la bellesa i, per descomptat, de la música.

Columna

Preu -5% 21,75€ PVP 22,90€

Blackwater: L'èpica saga de la família Caskey

Una novel·la per entregues, un llançament editorial únic

Recomanat per

Noemí Gala Màrqueting llibreria

Solito. Una historia real

Javier Zamora

Relat autobiogràfic de supervivència. El Javiercito, amb només 9 anys, inicia un viatge ple de perills per arribar des d’un poble d’El Salvador on viu fins als Estats Units per tal de reunir-se amb els seus pares. Un trajecte que havia de durar dues setmanes i que finalment s’acaba

Matí i tarda

Jon Fosse

perllongant durant dos mesos que el farà travessar Guatemala i Mèxic fins a arribar a la frontera amb els Estats Units amb l’objectiu anhelat del retrobament amb els seus pares. Una història colpidora que no et deixarà indiferent.

Periscopi

Preu -5% 22,70€

PVP 23,90€

Recomanat per

Marcos Flórez Llibreter ecommerce

Novia

Ali Hazelwood

Una aliança de pau històrica entre vampirs i homes llop, fins aleshores enemics acèrrims, es forjarà mitjançant un matrimoni de conveniència que Misery Lark acceptarà per tal d’aconseguir els seus propis objectius. Una relació que derivarà en un profund amor entre ambdós. Una trama

Neix un nen que es dirà Johannes. Mor un home gran anomenat Johannes. Entre aquests dos punts, Jon Fosse ens ofereix els detalls de tota una vida, narrats amb gran bellesa.

Nørdica llibres

Preu -5% 17,10€ · PVP 18€

addictiva en un increïble univers fantàstic i amb uns personatges, com tots els de Hazelwood, que no podràs llevar-te del cap. Una intensa història romàntica paranormal de la cèlebre autora best-seller.

Faeris Editorial

Preu -5% 18€

PVP 18,95€

Asistente del villano

Hannah Nicole Maehrer

Cèlebre malvat d’alta categoria busca assistent lleial i assenyat per dur a terme tasques administratives no especificades i oferir suport a la resta de personal en les situacions caòtiques i terrorífiques que puguin sorgir.

Faeris Editorial

Preu -5% 18€

PVP 18,95€

Somos constelaciones

Amy Beashel

Què passa quan una persona que mai no s’ha enfrontat a la foscor la deixa entrar? Un relat punyent però ple d’esperança.

Young Kiwi Preu -5% 17€ · PVP 17,90€

Ficció

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

important és això que et preocupa?

Reeduca la ment per a la felicitat amb Rafael Santandreu

Estima el teu caos. Estima la teva diferència. Estima allò que et fa únic.

Una apuesta de amor

Lynn Painter

Jack i Hallie fan una aposta per veure qui troba primer l’amor. Però quan acorden fingir ser parella un cap de setmana, els límits entre ambdós es tornen difusos.

Titania

Preu -5% 16,15€

PVP 17€

Troba

El trono de los caídos

Kerri Maniscalco

Un príncep fosc (el príncep de l’Enveja mai no ha fingit ser un sant). Una maledicció impossible. Una artista amb el poder d’alliberar-lo. Pecador. Malvat. Maleït.

Umbriel

Preu -5% 20,90€

PVP 22€

aquestes recomanacions i moltes més a abacus.coop

GPS

Lucie Rico

La Sandrine ha desaparegut la vigília del seu casament. L’únic rastre que en queda és la ubicació que ha enviat a una amiga la nit anterior des del mòbil i que continua en moviment.

ADN

Preu -5% 18,95€

PVP 19,95€

Lliurament a domicili en 48h. Gratuït fins al 23 d'abril

Recollida a botiga en 2h amb el servei click & collect

L’illa del silenci

Laia Vilaseca

Torna l’autora de La noia del vestit blau, la reina del noir català. Un triple assassinat macabre a Sant Jordà, un petit poble del Pirineu català, marcarà per sempre la vida dels seus habitants.

Rosa dels Vents

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

El asesino de la máscara Noh

Malenka Ramos

Un cas insòlit té desorientada la policia de Barcelona: en el túnel del metro apareix un cadàver en unes condicions difícils d’explicar i difícils de creure.

Contraluz

Preu -5% 20,85€

PVP 21,95€

La veritat darrere dels judicis de les bruixes de tots els temps

Carla Vall argumenta la construcció social de les bruixes i com les dones seguim sent víctimes d’aquestes violències masclistes.

Violència en tres actes

Jenn Díaz

Jenn Díaz explica en primera persona el seu testimoni colpidor i valent com a víctima de violència masclista, i com, amb els anys, ha esdevingut una supervivent.

La Magrana

Preu -5% 17€

PVP 17,90€

On són les dones?

Pilar Godayol

Pilar Godayol aplega les dones imprescindibles per a comprendre l’evolució del feminisme al llarg dels segles.

Totes les veus d’aquesta antologia són referents d’una genealogia literària feminista.

Eumo Editorial

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

1001 curiositats de la Guerra

Civil a Barcelona

Núria Miret

Màtria o barbàrie

Júlia Ojeda, Anna Punsoda, Marta Roqueta i diverses autores

Trenta veus del feminisme català. Un compendi col·lectiu i necessari amb propostes feministes, interseccionals amb visió de país.

Angle Editorial

Preu -5% 17,58€

PVP 18,50€

Fake news, cultura de la cancel·lació i persecució masclista abans de l’era digital. L'autora ens endinsa en els cors dels acusats i acusadors per igual.

Sant Jordi, heroi i patró de Catalunya

Quim Torra i Òscar Rodbag

La llegenda de Sant Jordi, com no l’has vist mai ni te l’han explicat. Amb espectaculars fotografies d’Òscar Rodbag de la recreació de la llegenda.

Cossetània Edicions

Preu -5% 18,95€

PVP 19,95€

Salvador Puig Antich, cas obert

Jordi Panyella

Salvador Puig Antich va ser executat el 2 de març del 1974, ara fa cinquanta anys. La revisió definitiva del procés. Un llibre moralment necessari per a la democràcia del país.

Angle Editorial

Preu -5% 18,90€

PVP 19,50€

La Guerra Civil a Barcelona. Un viatge cronològic de la Generalitat, les organitzacions polítiques i les vivències de la gent.

L’Arca

Preu -5% 19,95€ · PVP 21€

Historia de Jerusalén

Vincent Lemire

Il·lustració: Christophe Gaultier

4.000 anys d’història de la ciutat gresol de Jerusalem, el punt més calent del planeta, comptats per primera vegada en un còmic excepcional. Garbuix books

Preu -5% 28,45€ · PVP 29,95€

Assaig

Recomanat per

Hèctor Guiu

Llibreter de Lleida

Mai és una

paraula molt lletja

Maria Climent

Climent escriu amb delicadesa i sentit de l’humor una història que barreja narració personal i assaig. Una història colpidora i sincera sobre la infertilitat, que vol donar veu a una realitat que massa vegades es viu de portes endins, amagada i en solitud. Una realitat que amaga en el fons un gran problema social

Serrat. Se hace camino al cantar

Luis García Gil

Luis García Gil, el coneixedor més gran de l’obra de Joan Manuel Serrat, escriu la biografia definitiva del genial cantautor barceloní.

Alianza

Preu -5% 20,85€

PVP 21,95€

Síria, els rostres de la revolució

Oriol Andrés

L’onada d’esperança que va recórrer diferents països àrabs el 2011 va arribar també a Síria, on homes i dones van plantar cara al règim d’al-Àssad amb protestes no-violentes.

Ara Llibres

Preu -5% 20,85€

PVP 21,95€

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

com és el condicionament de la maternitat, ja sigui per obstacles d’índole econòmica, laboral, social, de salut, etc. i que acaba alhora condicionant la lliure decisió de qui vol ser mare i en quin moment vital ho vol ser.

Ara Llibres

Preu -5% 16,10€

PVP 16,95€

El gran Peret

Rogeli Herrero

Passats deu anys de la seva mort i cinquanta de la seva participació en el festival d’Eurovisió, Pere Pubill, Peret, segueix sent indiscutiblement el rei de la rumba catalana.

Larousse

Preu -5% 23,70€

PVP 24,95€

Sedició a la granja Lluís

Freixes

Només hi ha una espècie capaç de revertir tot el mal que causa amb l’explotació animal i és l’única que sap reflexionar i actuar en conseqüència. Una defensa dels animals i del planeta.

Ara Llibres

Preu -5% 20,85€ PVP 21,95€

La catalana llengua (contra tots els embats)

Elisenda Pineda

Il·lustració: KAP

Repàs il·lustrat i en clau d’humor. La Norma, la noia que l’any 1982 s’entestà que el català fos cosa de tots ara té 55 anys i és una mare divorciada i molt enfeinada.

Ara Llibres

Preu -5% 22,75€ PVP 23,95€

Lugares míticos del Rock

Ferran Sendra

Llocs significatius retratats de manera magistral per Ferran Sendra, que capten l’essència de músics i bandes al llarg de tota la seva vida.

Ma non troppo

Preu -5% 27,46€

PVP 28,90€

Xavier Trias.

En conclusió

Jordi Cabré

Xavier Trias clou la seva trajectòria amb un llibre testimonial que recull les sensacions més íntimes que li han provocat les llums i ombres de la política catalana.

Ara Llibres

Preu -5% 20,43€

PVP 21,50€

De vulnerables a poderosos

Jordi Varela

Una mirada divulgativa i universal a com la ciència ha derrotat els enemics letals de la salut. L’apassionant lluita de la Humanitat contra la malaltia i per la vida, explicada pel metge Jordi Varela.

Angle Editorial

Preu -5% 19,85€

PVP 20,90€

Els assassins de Catalunya

Daniel Moya

Assassinats narrats per un guionista que explica els motius que poden induir una persona a cometre actes terribles contra altres humans.

L’Arca

Preu -5% 20,90€

PVP 22€

Eternos 27

David Luna

Estrelles de la música, mites, i tots moren amb 27 anys. Aquest llibre et submergirà en les carreres dels membres del Club dels 27. Des de Robert Johnson, Brian Jones i Jim Morrison, fins a Jimi Hendrix, Janis Joplin, Kurt Cobain i Amy Winehouse.

Ma non troppo

Preu -5% 17€

PVP 17,90€

Assaig general

Milena Busquets

Milena Busquets continua la seva missió d’explicar el món a través de la seva vida. Les experiències d’una dona privilegiada en una part privilegiada del món.

Amsterdam

Preu -5% 18€

PVP 18,95€

Recomanat per

Irene Macarrilla Llibretera de Sant Andreu

L’aire de les coses. L’Espinàs que va néixer el dia que va morir

Pep Antoni Roig

Pep Antoni Roig ens obre el camí per descobrir l’obra i el llegat de Josep Maria Espinàs. Es tracta d’una conversa indirecta, un diàleg entre un viu i un mort, marcat per l’amor comú per la llengua i la

cultura, i a través de la qual ens endinsarem en l’empremta deixada pel cronista, escriptor i incombustible articulista en una trajectòria de més de quatre dècades. L’etern home de la pipa (re)descobert i reivindicat per Roig.

Ara Llibres

Preu -5% 19,90€

PVP 20,95€

Recomanat

per

Aitana Pujadas

Llibretera de Vic

Vaques

Imma Puigcorbé

Imma Puigcorbé porta innat a la sang el món de la pagesia i d’aquest origen seu, l’amor cap als animals i passió pel seu ofici en surt aquest Vaques. Un llibre fet de moments, per veure les vaques de prop, no només com el bric de la llet a la nevera o l’entrecot a taula. Per descobrir aquests animals i acompanyar l’Imma a posar les mans en llocs humits i foscos i emmerdar-nos llegint i per admirar aquesta dona que, perdent hores de son, anant a llocs perduts de la mà de Déu i amb perill de morir esclafada per tones de carn, ens fa passar uns bons moments.

Cossetània Edicions

Preu -5% 15,68€

PVP 16,50€

Messi, 10 miradas sobre el 10

Fernando Segura M. Trejo

Un heroi mític que camina al mateix temps entre els mortals. Sembla impossible, però Messi ho ha aconseguit, transita entre nosaltres i toca les nostres vides.

Tendencias

Preu -5% 19,95€

PVP 21€

La saviesa dels mussols

Jennifer Ackerman

Una revelació fascinadora i inspiradora de les increïbles capacitats de caça, comunicació i percepció sensorial de les aus més enigmàtiques del món.

Cossetània Edicions

Preu -5% 20,80€

PVP 21,90€

Open. Memòries

André Agassi

Arriba la traducció al català d’unes memòries que han fet història. Una joia literària per a tots els públics que ha seduït crítica i lectors, en què l’extennista es despulla plenament.

Duomo Ediciones

Preu -5% 18,80€

PVP 19,80€

Aquí no es llença res!

Núria Gispert

Un llibre per aprendre a reconvertir les restes de productes ja cuinats. Receptes per estalviar i donar nova vida a productes de proximitat i temporada.

Cossetània Edicions

Preu -5% 20,42€

PVP 21,50€

Univers Darwin

Pierre Jouventin

Il·lustració: Gunther Schulz

L’objectiu d’aquest llibre és aportar una nova il·luminació sobre el darwinisme, la teoria de l’evolució que va revolucionar la nostra manera de pensar i que s’ha anat imposant en el món científic.

Cossetània Edicions

Preu -5% 14,82€

PVP 15,60€

L’home de la porteria

Ramon Pardina

El soci de l’Espanyol, el president sense pedigrí, el nou-ric sense escrúpols. Núñez és una de les figures més controvertides de la història recent del Barça i de Catalunya.

Ara Llibres

Preu -5% 20,85€

PVP 21,95€

¡Vamos a hacerlo mejor!

Elías Dosunmu

Elías Dosunmu. Cuiner, cocteler i creador de contingut que en els últims anys s’ha convertit en el perfil gastronòmic més seguit i viral de tot el país (@eliasdosunmu).

Oberon

Preu -5% 20,85€

PVP 21,95€

Un món immens

El periodista científic Ed Yong, reconegut amb un premi Pulitzer, ens guia més enllà dels confins dels nostres sentits per veure el món amb uns altres ulls: tal com el perceben realment altres animals.

Cossetània Edicions

Preu -5% 24,60€

PVP 25,90€

Revelacions d’un pare d’estar per casa

Àlex Cardona

Aquest pare d’estar per casa torna a aprendre-ho tot a través de la mirada dels seus fills, i ho fa amb molt d’humor i el gust pels detalls escabrosos.

Eumo Editorial

Preu -5% 15,20€

PVP 16€

100 motius per ser del Girona

El Girona està de moda. En el millor moment de la seva història, el periodista Eduard Solà presenta aquest llibre, distès i proper per a tots els fans del club gironí.

Cossetània Edicions

Preu -5% 13,87€ PVP 14,60€

Dolços sanots

Laura Zurriaga Mitjans

L’esperadíssim llibre de la reina catalana dels dolços: 80 receptes de postres saludables tant per al cos com per a la ment. Tot el que sempre has volgut saber sobre la pastisseria saludable.

Montena

Preu -5% 20,85€

PVP 21,95€

Recomanat per

Focalitza’t

Cal Newport

Vivim en una societat connectada i dispersa en què tot ha de ser fàcil. El treball en profunditat en qualsevol camp vol concentració i dedicació. A Focalitza’t, el professor Cal Newport proposa la concentració profunda com l’eina que et permetrà excel·lir en el treball o els estudis dedicant-hi menys hores i guanyant qualitat de vida. Les seves quatre normes bàsiques, explicades amb estudis, consells i experiències, et permetran aconseguir-ho deixant de banda les distraccions inútils.

Ara Llibres

Preu -5% 18,95€

PVP 19,95€

Pràctic
Marc Rius Llibreter de Reus

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

David Bueno

Doctor en Biologia

El cervell és un òrgan obedient i si ens limitem, si pensem “jo soc així i no puc fer-hi més”, no ens ho posarà gens fàcil per seguir creixent

A l’edat adulta la ment té menys plasticitat que de jove, però tenim més experiències i allò que aprenem troba amb més facilitat on arrelar

En el teu assaig, destaques la importància d’entendre com funciona el nostre pensament per treure’n més profit. Quins avantatges ens pot proporcionar aquest autoconeixement?

Si no ens coneixem prou ens costarà més establir quines línies de futur volem, quins objectius, quins propòsits vitals tenim. Han d’estar en consonància, han de ser optimistes però de base realista. Entendre que tenim un cervell plàstic, que sempre pot continuar aprenent coses noves, potser no al ritme que ens agradaria, però això no vol dir que puguem aprendre permanentment i avançar un pas més. Sempre som a temps de desenvolupar talents i habilitats noves. Entendre tot això ens permet tenir una major sensació més plena de nosaltres mateixos, viure amb major sensació de benestar. Sabem què volem, què podem esperar i cap a on volem anar.

El cervell és sempre mal·leable o hi ha alguna edat determinada en la qual sigui més fàcil o complex ensinistrar-lo?

El cervell és sempre plàstic i mal·leable. Ja ho és des d’abans del naixement. Les darreres setmanes de desenvolupament fetal, el cervell del fetus comença a adquirir connexions neuronals i interacció amb el medi bàsicament a través de les vivències socioemocionals de la mare. I aquesta plasticitat es manté durant tota la nostra vida. No és sempre igual. A la infantesa i adolescència és més alta aquesta capacitat que a l’edat adulta, el que passa és que d’alguna manera ho compensem. Totes les coses que aprenem, les experiències que vivim, van quedant emmagatzemades en el cervell. A la infantesa i adolescència es fan amb molta més facilitat aquestes connexions, però no troben connexions prèvies on poder arrelar. Alguns aprenentatges que es fan queden una mica en els llimbs.

Fem bona doncs la frase de “l’experiència és un grau”...

Sí. A l’edat adulta tenim més experiències per poder utilitzar amb més eficiència. De joves falta coneixement previ on implantar-se. A l’edat adulta hi ha menys plasticitat cerebral, però, en canvi, tenim més experiències i tot allò que aprenem troba amb més facilitat el millor lloc on arrelar per utilitzar amb eficiència.

La ment ens modela el comportament i està en un procés de canvi constant. Si saber fer-nos les preguntes adequades allò de “jo soc així i no puc fer-hi més” quedaria en entredit, oi?

La nostra ment i les nostres capacitats cognitives estan sempre en un procés de canvi. Sempre les podem incrementar o mutilar, segons com sigui l’entorn on vivim i segons què ens diguem a nosaltres mateixos. Si ens diem “jo soc així i no puc fer-hi més”, el que fem és mutilar-nos. El cervell és un òrgan obedient, fa cas d’allò que pensem i si ens limitem, si pensem això, no ens ho posarà gens fàcil per continuar creixent. Si, en canvi, pensem “vull anar cap allà, vull fer un passet i m’ho passo bé acostant-m’hi a l’objectiu” el cervell ens ajudarà per continuar avançant en aquest procés de canvi constant.

David Bueno (Barcelona, 1965) és doctor en Biologia i professor de genètica a la Universitat de Barcelona. Ha desenvolupat la seva trajectòria professional i acadèmica a Barcelona i a Oxford. El seu objecte d’estudi s’ha centrat en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i el seu lligam amb el comportament humà. Imparteix classe de matèries vinculades amb el camp de la genètica i ha publicat mig centenar d’articles científics en revistes especialitzades. L’any 2010 obtenia el Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General». Nou anys més tard, juntament amb la científica Gemma Marfany, rebia la VI Distinció que atorguen el Claustre de Doctors i el Consell Social de la Universitat de Barcelona a les millors accions de divulgació científica i humanística, en reconeixement de la seva tasca per fer arribar el coneixement científic al conjunt de la societat.

Ha publicat nombrosos llibres per apropar la ciència a la ciutadania i és col·laborador habitual de mitjans de diaris com l’Ara, La Vanguardia i El Punt Avui. Entre els títols que ha editat hi ha Convivint amb transgènics (Publicacions i Edicions de la UB, 2008), Per a què serveix el sexe?, amb Eduard Martorell (Publicacions i Edicions de la UB, 2012), 100 controvèrsies de la biologia (Cossetània Edicions, 2012), Els límits de la vida, juntament amb Salvador Macip i el mateix Eduard Martorell (La Galera, 2014), Cerebroflexia (Plataforma Editorial, 2016) i Neurociència per a educadors (Associació de Mestres Rosa Sensat, 2017).

Educa el teu cervell

David Bueno

Podem canviar el nostre cervell? Podem educar-nos a nosaltres mateixos? Descobreix com aprèn el nostre cervell i com treure-li més profit. Saber com funciona el nostre cervell permet optimitzar-lo per viure una vida més plena. David Bueno i Torrens (Barcelona, 1965) és doctor en biologia i professor investigador de la secció de Genètica Biomèdica Evolutiva i del Desenvolupament de la Universitat de Barcelona. Des del 2019 dirigeix la càtedra de Neuroeducació UB-EDU1st, la primera del món dedicada exclusivament a aquest camp del coneixement.

Rosa dels Vents

Preu -5% 19,85€

PVP 20,90€

“ ”

Pràctic

Cremo!

Maria Nicolau

Els grans plats que han donat sentit a la seva vida. Un assaig i un receptari que va molt més enllà. Reflexions gastronòmiques de la cuinera més revolucionària dels últims anys.

Columna

Preu -5% 22,70€

PVP 23,90€

Todo lo que sé sobre el amor

Dolly Alderton

Una història autobiogràfica de la periodista Dolly Alderton que ja ha captivat més d’un milió de lectors.

La Bridget Jones de la generació mil·lennista.

Booket

Preu -5% 9,45€ PVP 9,95€

Hábitos atómicos

James Clear

Un poderós curs en 11 lliçons que t’ajudarà a posar en pràctica el canvi i millorar els teus hàbits en només 30 dies. Una guia senzilla que et permetrà crear i construir hàbits duradors. Petits canvis amb resultats extraordinaris.

Diana

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

100 receptes sense receptes

Sophie Dudemaine

Un llibre de receptes molt visual i a tot color per cuinar de la forma més intuïtiva, espontània, ràpida i pràctica possible. No cal recepta quan una fotografia ho diu tot.

Cossetània Edicions

Preu -5% 22,04€

PVP 23,20€

Helados

Massimo Pignata

Massimo Pignata, mestre gelater de Delacrem, ens ensenya a preparar gelats i sorbets cremosos, amb fruites i hortalisses pròpies de cada estació, seguint les tècniques tradicionals italianes.

Larousse

Preu -5% 23,70€

PVP 24,95€

Viure més. Outlive

Dr. Peter Attia i Bill Gifford

Un llibre per posar en pràctica la longevitat: allargar l’esperança de vida i tenir més bona salut per esprémer més la vida.

Cossetània Edicions

Preu -5% 23,70€

PVP 24,95€

Tu cerebro tiene hambre

Boticaria García

El llibre definitiu sobre l’obesitat, l’aprimament, les noves dietes i els mecanismes que calen per controlar i distingir els diferents tipus de fam.

Planeta

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

Los virus no entran por los pies

Lucía Galán

La Dra. Lucía Galán (Lucía, mi pediatra) torna a sorprendre’ns amb un llibre que enderroca tots els mites sobre la salut física i mental de nens i famílies.

Planeta

Preu -5% 17,95€

PVP 18,90€

Menopausia. No hay reglas

Mireia Grossmann

Mireia Grossman, fisioterapeuta experta en sòl pelvià. Aborda aquesta etapa des d’una visió positiva, amb un plantejament allunyat de clixés.

Larousse

Preu -5% 18,95€

PVP 19,95€

Recomanat per

Xavi Alsina Llibreter de Sant Cugat

La teva salut comença aquí

Xevi Verdaguer

Xevi Verdaguer ens explica d’una manera detallada i excel·lent diverses malalties lligades a la macrobiota i com uns bons hàbits de vida i una bona diagnosi ens poden ajudar a portar una vida molt més sana. Aquest llibre et farà reflexionar i actuar, de manera

senzilla, per millorar la teva salut a partir d’una alimentació equilibrada, sense mancances i sense excessos, i la incorporació d’un estil de vida que segueixi el rellotge intern del nostre organisme, els ritmes circadiaris.

Rosa dels Vents

Preu -5% 20,80€

PVP 21,9€

1.000 Sneakers Deadstock

Larry Deadstock

Una col·lecció ideal de 1.000 models poc comuns: un complet compendi sobre sneakers, sabatilles esportives lifestyle amb potencial de revenda.

Blume

Preu -5% 52,25€

PVP 55€

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

Marc Ribas

Cuiner i presentador de televisió

Gessamí Caramés

Barista, pastissera i presentadora de televisió

Arnau Paris

Cuiner i presentador de televisió

[Marc Ribas]: Una recepta brutal és aquella que, a més de nodrir-te el cos, et nodreix també els sentits. Quan és per pur plaer i rock’n’roll “ ”

Què fa que una recepta sigui brutal?

Una recepta brutal és aquella que, més enllà de nodrir-te el cos, et nodreix també els sentits. Quan és per pur plaer i rock’n’roll.

Tothom pot fer les receptes del Cuines?

Sí, i també les han d’adaptar als seus mitjans i gustos!

[Gessamí Caramés]: Les postres que no poden faltar mai a taula són alguns làctics: una pannacotta, un flam, una crema catalana o una crème brûlée

Quines postres no poden faltar a taula?

Les postres que no poden faltar mai són algunes làctiques. Pot ser un pastís de formatge o una crema làctica, com una pannacotta, un flam, una crema catalana...una crème brûlée també m’agrada molt, que és paregut però diferent de la catalana. I també qualsevol cosa que porti xocolate blanc… Tot el que sigui làctic, a mi, m’encanta!

[Arnau Paris]: Les receptes han de ser fàcils i els ingredients senzills de trobar. Sempre penso en dos amics que cuinen molt poc, i si crec que ells les podrien fer, aleshores són perfectes “ ”

Com tries les receptes per al Cuines?

Per elaborar les receptes Pim Pam el que faig és basar-me molt en els ingredients i el procés. Busco que tinguin pocs ingredients, que aquests siguin senzills de trobar i, sobretot, que no hi hagi processos llargs. Han de ser receptes fàcils, que tothom pugui fer i que tinguin un punt original per sorprendre. Sempre penso en dos amics meus que cuinen molt poc, i si crec que ells les podrien fer, aleshores són perfectes!

Marc Ribas i Beltrán (Terrassa, 1976) és cuiner i popular presentador de televisió des de 2016, conegut per programes gastronòmics com Cuines, Joc de cartes i Pop up Xef, tots tres emesos a TV3. Vinculat a diversos projectes de restauració, va publicar el seu primer llibre l’any 2018, Brutal. Les receptes de Marc Ribas. Les seves propostes són sempre receptes pròpies de la cuina catalana, amb producte de proximitat i a l’abast de tothom.

Gessamí Caramés i Núñez (l’Ametlla de Mar, 1992) és barista i pastissera, el negoci familiar. Es va incorporar al Cuines al novembre de 2017. Ha treballat a restaurants d’alta cuina com el de Martín Berasategui i com a barista ha guanyat diverses competicions i es va especialitzar en l’elaboració de begudes amb cafè.

Arnau Paris i Masip (Barcelona, 1988) és cuiner del restaurant El Molí de la Vansa, projecte familiar situat a la localitat lleidatana de Boada. Va cursar un màster en cuina basca i va guanyar la novena edició del concurs MasterChef de TVE. Imparteix cursos de cuina en formats diversos com ara sopars privats i showcookings

Cuines

Marc Ribas, Gessamí Caramés i Arnau Paris

Marc Ribas i l’equip del Cuines, amb les cares visibles de la Gessamí i l’Arnau, ens descobreixen tots els secrets de la cuina. Un llibre original i pràctic per treure el màxim profit dels fogons. Un recorregut gastronòmic total des de la tria dels aliments al mercat o botigues de queviures, amb propostes de com organitzar i desar els productes, i que culmina amb les elaboracions, assequibles i saboroses. El llibre oficial del programa de TV3 posa l’èmfasi en la importància de tenir un bon coneixement de base d’allò que cuinem, tenint present l’estacionalitat dels aliments i dominant els fonaments de la cuina catalana sobre els quals es construeixen infinitat de plats. Disponible a partir del 08/04/2024

Ara Llibres

Preu -5% 23,70€ · PVP 24,95€

“ ”

Imprescindibles a la teva biblioteca

L’home de les 6:20: És un thriller apassionant ambientat en el món de les altes finances de New York, de l’autor mes venut David Baldacci.

Fruits del Bosc dels Països Catalans: Tots els secrets dels fruits silvestres de les nostres terres.

Sabons i cosmètica: La guia i receptari per elaborar de manera senzilla els teus sabons i cosmètics amb ingredients naturals al teu abast i amb múltiples beneficis per a la pell i el cabell.

Destacat

La Catalunya emergida

Òscar Palau Just i

Jesús Jordi Pinatella

Fotografies de Josep M.

Montaner Fontarnau

Què tenen en comú

Francesc Macià, Leo Messi, Miquel Martí i Pol, el bandoler Serrallonga, Jesús Moncada i un dels grans concertistes mundials de castanyoles? O quin mal final van tenir un bombarder rus, una fàbrica d’armes del segle XVIII, uns maquis del Berguedà o l’estació de tren de la Baells?

La resposta cal buscar-la en indrets que oficialment ja no existeixen, perquè un dia un embassament els va esborrar del mapa, tot i que molts d’ells s’entossudeixen a emergir quan es produeixen episodis greus de sequera. Un llibre en format de crònica periodística, amb espectaculars fotografies.

Cossetània Edicions

Preu -5% 26,12€

PVP 27,50€

Caminos. Los mejores itinerarios de Europa

Stefano Ardito

Plantes culinàries al balcó: El manual pràctic per cultivar les plantes comestibles que convé tenir a mà per fer-les servir al moment, fresques i saludables.

Mètode Conciliar vida i cuina: Cuinar en 5 minuts és possible si ens hem preparat abans. Si volem menjar bé, saborós, equilibrat i variat cada dia, ens hem d’organitzar.

Rutas en autocaravana por el Mediterráneo

Loli Beltrán i Conrado Rodríguez

Camper trip. Aquest llibre ens proposa quinze rutes des de Catalunya fins a Almeria.

Anaya Touring

Preu -5% 21,80€

PVP 22,95€

Itineraris del Vell Continent amb distàncies i dificultats diferents, per a excursionistes experimentats, principiants i famílies.

Librería Universitaria

Preu -5% 26,12€ · PVP 27,50€

El viaje del artista

Travis Elborough

Un atles que constitueix una espècie de catàleg de viatges i llocs visitats per artistes de diversa índole i en diferents etapes de les seves vides. Trenta viatges influents per entendre obres cèlebres.

Blume

Preu -5% 23,75€

PVP 25€

Petar-ho a les xarxes

Carla Clavera

En bicicleta. Europa sobre dos ruedas

Monica Nanetti

Aquest llibre reuneix les principals rutes ciclistes europees per oferir experiències variades i aptes per a diferents nivells de preparació física.

Librería Universitaria

Preu -5% 26,12€

PVP 27,50€

Tips per començar el teu viatge en el món de les xarxes, acompanyat del consells de la creadora de contingut catalana @carlaclavera

Cossetània Edicions

Preu -5% 15,01€ · PVP 15,80€

Pràctic

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

Troba aquestes recomanacions i moltes més a abacus.coop

Lliurament a domicili en 48h. Gratuït fins al 23 d'abril

Recollida a botiga en 2h amb el servei click & collect

Aquest Sant Jordi, regala(’t) llibres amb el teu Bo Cultura

La Festa del Llibre

11 d’Abril

T’agrada devorar llibres? Tenim la recepta ideal per a tu: vine a La Festa del Llibre del TRESC, aquest any parlarem de literatura i gastronomia!

Ingredients:

2 hores de presentacions, xup-xup

4 autores i autors

4 Signatures de llibres

1 bon grapat de llibres per comprar

1 cerveseta ben fresca

1 sorteig d’un lot cultural

Reserva la teva entrada a tresc.cat

En col·laboració amb Temps 11 d’abril a les 19h Racions 4 autors/autores Dificultat Fàcil Lloc Antiga Fàbrica Estrella Damm

Aquest Sant Jordi regala(’t) les capses de subscripció de CUINA i Petit Sàpiens

Per només:

29,90 €

Si ets soci/a:

28,48 €

Inclou 6 mesos de subscripció.

I de regal...

2 revistes sorpresa per somiar i créixer Una experiència cultural!

Aconsegueix-les

Un llibre màgic que llegeix els teus pensaments i transforma la lectura en un espectacle.

Recomanat per

Diana Bocanegra

Llibretera de Vilafranca

Deu dins un llit

Katrina Charman

Il·lustració: Guilherme Karsten

Àlbum il·lustrat a partir de 2 anys, acumulatiu o repetitiu, on deu animals dormen junts en un llit. Podrem aprendre els números fins al 10, el concepte de resta, podrem riure i veure què passa quan hi ha molta gent en un llit. I podrem relaxar-nos,

tancar els ulls i estar d’acord que al llit acompanyats tampoc s’hi està gens malament. Cada pàgina nova ens mostra un animal que cau del llit i, a mesura que el llit es buida, l’hora d’anar a dormir es cada cop més caòtica, fins que s’arriba a un final tendre i inesperat.

Primera edat. Combel

Preu -5% 15,10€

PVP 15,90€

M’ensenyes els teus xumets?

El Ratolí tafaner pregunta als seus amics on guarden els seus xumets. Un llibre divertit amb solapes que ens parla sobre la curiositat.

Primera edat. Cruïlla

Preu -5% 12,30€ · PVP 12,95€

A la ciutat. El meu imaginari amb solapes

Julie Mercier

Benvinguts a la ciutat! Alceu les solapes per explorar-ne tots els racons. Descobrireu els llocs i les activitats principals de la ciutat.

Primera edat. Combel

Preu -5% 16,05€

PVP 16,90€

Buf 5. Una granja molt especial

Gina Samba

En Buf està molt content. Avui va a visitar una granja. Visca! Però com és que tots els animals fugen i s’amaguen quan el veuen?

Primera edat.

Cruïlla

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

Bona nit Pep&Mila. Llibre i nino Pep

Yayo Kawamura

És hora d’anar-se’n a dormir i el Pep i la Mila fan un mos i un got de llet, han de rentarse les dents, fer un pipí… Disponible a partir del 07/04/2024

Primera edat. Cruïlla

Preu -5% 18€

PVP 18,95€

Quan s’obren les flors. La primavera

Mar Benegas / Il·lustració: Laura Miyashiro

Un llibre perfecte per a petits descobridors. Estira les llengüetes per descobrir tots els canvis que ens porta la primavera!

Primera edat. Combel

Preu -5% 13,20€

PVP 13,90€

Infantil

Destacat

El Monstre de Colors. Doctor d’emocions

Anna Llenas

El Monstre de Colors ara és doctor i ens ajuda a curar les emocions, sobretot aquelles que s’han fet tan grans que costen de digerir. Després de reconèixer i posar nom a les emocions, ara, amb l’ajuda del seu inseparable maletí, ens ensenyarà a regular-les per sentir-nos millor. Ens hi acompanyes? Aquest nou títol de la col·lecció, que s’ha convertit en una eina utilitzada arreu del món per treballar l’educació emocional, suposa un pas endavant en el procés de comprendre les nostres emocions: A més d’identificar-les i posar-hi nom, el Monstre de Colors ens ensenyarà a regular-les.

+ 3 anys. Flamboyant

Preu -5% 16,10€

PVP 16,95€

Peixet, el petit aventurer

Julia Donaldson

Il·lustració:Axel Scheffler

El Peixet era un petit peix amb una gran imaginació. Explicava històries tan increïbles que els seus amics de l’escola no el creien.

+ 3 anys. Brúixola

Preu -5% 15,15€

PVP 15,95€

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

El Grúfal. Edició 25 aniversari

Julia Donaldson

Il·lustració:Axel Scheffler

Edició especial dels 25 anys d’aquest clàssic que inclou les sorpreses més divertides! Mou-li els braços, fes-lo tremolar i si t’hi atreveixes toca-li la berruga i les punxes de l’esquena.

+ 3 anys. Brúixola

Preu -5% 16,10€

PVP 16,95€

El Sr. Pocket

Susanna Isern

Il·lustració: Miren Asiain

La Noa és una nena amb una imaginació impressionant. En qualsevol aventura que visqui, sempre l’acompanya el senyor Pocket.

+ 3 anys. Flamboyant

Preu -5% 15,68€

PVP 16,50€

Un sopar de por

Meritxell Martí Il·lustració: Xavier Salomó

Avui hi ha un sopar de por que reuneix els personatges més malvats del món. Què els deu haver preparat el xef Jean-Col Trinxat? Aixequeu les solapes i ho sabreu.

+ 3 anys. Cruïlla

Preu -5% 17,05€

PVP 17,95€

Miffy és artista

Dick Bruna

La Miffy decideix que vol ser artista i s’inspira amb una visita al museu. Descobreix amb ella com n’és de divertit crear els teus propis quadres. Un llibre amb solapes de cartró i més gran ideal per als futurs artistes!

+ 3 anys. Coco Books

Preu -5% 16,91€

PVP 17,80€

Contes del Llobató per aprendre a llegir

Philippe Matter

Quatre històries senzilles i quotidianes protagonitzades pel Llobató i els seus amics.

+ 3 anys. Brúixola

Preu -5% 13,25€

PVP 13,95€

El gran son hivernal

Michael Rosen i Daniel Egnéus

Il·lustració: Catherine Rayner

El Gran Os i l’Osset es preparen per al Gran Son hivernal, però hi ha una cosa que neguiteja el cadell. I si se’ls acaben els somnis durant el Gran Son?

+ 4 anys. Blume

Preu -5% 14,15€ PVP 14,90€

Pau Pinyó. Una aventura sense pantalons i nino

José Carlos Andrés

Il·lutració: Marta Moreno

En Pau Pinyó passarà mil peripècies per trobar una flor ben maca per a l’àvia. Lot amb el llibre Una aventura sense pantalons i un nino.

+ 3 anys. Cruïlla

Preu -5% 18€

PVP 18,95€

Jana, la dragona bombera

Javier Andrada

La Jana és una dragona que de gran vol ser bombera. Però té al·lèrgia, i cada cop que esternuda provoca un incendi. Com ho pot solucionar?

+ 3 anys. Cruïlla

Preu -5% 13,25€

PVP 13,95€

La promesa de les pandes

Rachel Bright

Il·lustració: Jim Field Una aventura protagonitzada per dos cadells de panda vermell que ens parla sobre l’amor de la família i la importància de complir les promeses.

+ 4 anys. Baula

Preu -5% 17,57€

PVP 18,50€

El sorollós conte del drac Max

Townhouse Publishing

Il·lustració: Paul Nicholls

El drac Max ens vol explicar un fabulós conte d’aventures, però hi ha tant de soroll que li resulta impossible de poder fer-ho. Ui, ui, ui... Sembla que està a punt d’enfadar-se de valent.

+ 3 anys. Baula

Preu -5% 18,90€

PVP 19,90€

Recomanat per

Anna Macarrilla Equip llibre infantil

Un cuc suculent i rodanxó

Katarína Macurová

Meravellós àlbum amb il·lustracions atraients amb una mirada tendra i divertida. Una història que ens mostra la riquesa d’adquirir coneixements a través de les experiències. L’autora ens acompanya a conèixer valors com l’amistat i la importància del treball en equip d’una manera entenedora i exemplificada per als més menuts. Ho fa a través de la història de tres amics habitualment inseparables fins que un d’ells decideix fer la seva i es troba amb un cuc molt estrany que li planta cara.

+ 4 anys. Combel

Preu -5% 14,15€

PVP 14,90€

Infantil

El follet Oriol i les pirates Òscar Sardà

La Nora arriba a la vall amb notícies inquietants: ha vist un vaixell amb la bandera pirata onejant. Noies pirates que van en direcció a la costa, a l’altra banda de la vall. Està molt nerviosa, és ben sabut que els pirates de vegades saquegen tot el que troben...!

+ 4 anys.

Barcanova

Preu -5% 13,25€

PVP 13,95€

La llegenda de Sant Jordi

Núria Font

Il·lustració: Robert Garcia

Un conte per descobrir la llegenda de Sant Jordi amb el drac, la princesa i el cavaller, i l’origen d’aquesta festa popular tan bonica.

+3 anys. Cruïlla

Preu -5% 10,40€

PVP 10,95€

Recomanat per

Martina Giordano

Llibretera de Girona

El regal més bonic del món

Mireia Olivé

Il·lustració: Anastasia

Wessex

Història captivadora, escrita amb delicadesa que convida els més petits a explorar el valor de l’amor. Ensenya als nens i nenes que els gestos d’amor veritable perduren més enllà dels objectes materials i que la natura mateixa és un regal preciós que hem de saber apreciar i protegir. Un conte que emocionarà grans i petits, a partir d’una faula en què un ratolí surt a cercar el millor regal del món per a la seva mare.

+ 4 anys. Inuk

Preu -5% 16,10€

PVP 16,95€

El Big-Bang i altres pets. Un passat explosiu

Daisy Bird

Il·lustració: Marianna Coppo

Els ratolins veuran un documental sobre història. Disponible a partir del 11/04/2024

+ 5 anys. Andana

Preu -5% 15,10€

PVP 15,90€

Les superidees de la Llum

Resolproblemes 2

La nit d’estels

Alba Castellví

Il·lustració: Iru Expósito

La Llum s’ha de quedar a dinar a l’escola, però no ho vol. Resoldre problemes és millor que tenir superpoders!

+ 6 anys. Inuk

Preu -5% 13,25€

PVP 13,95€

La princesa i Sant Jordi

Míriam Bonastre

Redescobreix la llegenda de Sant Jordi amb aquest còmic d’estètica manga de gran qualitat adaptat per la Míriam Bonastre.

+6 anys. Editorial EntreDos

Preu -5% 16,10€

PVP 16,95€

30 històries de dracs

Aúrelie Desfour

Il·lustració: Pauline Caudrillier

Cada nit, una història. Trenta divertits contes amb històries simpàtiques per somiar, volar i viure aventures!

+ 5 anys. Larousse

Preu -5% 15,15€

PVP 15,95€

Pluto Rocket 2

En Pep Colom perd la flapa

Paul Gilligan

En Pep Colom, l’autoproclamat rei del barri, s’enfronta a un repte major que mai: el seu preuat barret ha desaparegut. Aquest fet trastoca el seu món i desafia la seva identitat.

+ 6 anys. Andana

Preu -5% 15,10€

PVP 15,90€

Sant Jordi, la llegenda

El meravellós, singular i sorprenent llibre de Sant Jordi

Jaume Copons

Il·lustració: Liliana Fortuny

És un còmic? És un àlbum? És un manual? És el llibre tribut a Sant Jordi total! L’origen, la llegenda, la història, els llocs i la festa! Un llibre únic, singular i com no n’hi ha d’altre.

+ 3 anys. Combel

Preu -5% 16,05€

PVP 16,90€

El tren fantasma

Maria Oruña

Il·lustració: Ana Zurita

A l’Alan no li agrada anar-se’n a dormir. Per ajudar-lo, el seu pare decideix llegir-li El tren fantasma. Quan l’Alan es queda adormit amb el llibre entre les mans, es desperta dins del tren de la història!

+ 6 anys. Barcanova

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

Moztres 4

Estrelles de la tele

Pedro Mañas

Il·lustració: Black Ramu

Els de la tele han vingut a fer un programa al castell! Els Moztres estan molt emocionats. Una nova aventura dels fantasmes més divertits i menys terrorífics de la historia.

+ 6 anys. Cruïlla

Preu -5% 10,40€

PVP 10,95€

Destacat

L’Orió i la foscor

Emma Yarlett

Tens por de la foscor?

Acompanya l’Orió en una aventura on haurà de fer front a la seva por més gran. De pors en té un munt: a les vespes, als monstres, als armaris, a les tempestes, als gossos, a les aranyes, a les altures... Però el que li fa més por de tot és, sense dubte, la foscor! Descobreix amb l’Orió que, en realitat, aquesta por més gran és ben diferent d’allò que ell es pensava. La seva autora, l’Emma Yarlett, va estudiar il·lustració a la Universitat de Falmouth (Cornualla, Anglaterra). S’ha convertit en una premiada autora, il·lustradora i tipògrafa. Ha escrit llibres de gran èxit que, fins i tot, han estat adaptats a obres teatrals o, com és el cas de L’Orió i la foscor, a pel·lícules.

+ 4 anys. Baula

Preu -5% 15,67€

PVP 16,50€

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

Míriam Tirado

Consultora de criança i periodista

“Els contes poden ajudar moltíssim els infants a sentir-se identificats, a reconèixer-se en allò que explica la història, i veure l’emoció que ells també viuen en uns personatges

Quina és la importància de l’educació emocional entre els més petits?

És molt important perquè quan són petits són tot emoció. Tot el que viuen ho viuen des d’aquestes emocions que no tenen filtre i quan nosaltres els acompanyem els podem ajudar a entendre el que els passa i per què els passa. A partir d’aquesta educació emocional que van rebent poden entendre el seu món intern i el poden comunicar millor als que els envolten. Això els ajuda moltíssim en el seu desenvolupament i en les seves relacions.

Torna
El fil invisible, el clàssic contemporani que ha tocat el cor de 150.000 famílies

Arriba la segona part d'una de les històries més boniques sobre els vincles.

Quina és l’assignatura pendent pel que fa a l’educació emocional en la societat actual?

Som una societat una mica analfabeta emocionalment i això passa factura. Fa pocs anys, en comparació amb la història de la humanitat, que se’n parla tant i partim de poca connexió amb les emocions pròpies, poc autoconeixement i poca gestió emocional. Això fa que ens costi. Els que som pares i mares o docents volem acompanyar d’una manera assertiva les emocions dels nens i nenes, però tampoc ho hem vist fer, no tenim referents. No ho hem rebut quan érem nosaltres els petits i és una tasca difícil canviar el paradigma quan no es té prou informació, ni les eines, ni els referents. Segurament aquest canvi trigarà generacions, però estem en el camí. Hem millorat moltíssim en els darrers anys i això és el que importa.

Com poden els contes ajudar a la gestió de les emocions dels infants?

Els contes els poden ajudar moltíssim a sentir-se identificats, a reconèixer-se en allò que explica la història i, per tant, a veure i viure l’emoció a través dels personatges. Veure-ho reflectit en el conte per comprendre què passa quan ells mateixos s’enfaden, estan tristos o tenen por; els ajuda a fer-se una idea d’allò que els passa per dins. També els ajuda a poder-ho comunicar millor i a gestionar tot allò que senten. Els contes són una eina magnífica i ajuda molt també els pares, que potser no tenen gaire connexió amb les seves pròpies emocions, no s’han parat mai a veure si les podien identificar, si les coneixien... i acompanyar en unes emocions tan intenses com les dels fills a vegades costa. Amb l’ajuda dels contes no només aprenen els petits sinó que també aprenem els adults.

Míriam Tirado Torras (Manresa, 1976) és periodista i consultora de criança conscient especialitzada en maternitat, paternitat i criança. I ho fa amb humor, amor i sentit comú. Tirado orienta pares, mares i familiars a treballar l’educació emocional dels infants i connectar amb ells a través de llibres, contes i cursos. Ha estat 14 anys als serveis informatius de Catalunya Ràdio i també ha treballat a RTVE i Flaix FM. Des de 2011 ofereix consells des del seu blog per a la criança d’infants de 0 a 6 anys, i també des de 2015 ho fa des del seu canal de YouTube i xarxes socials. A més, organitza conferències i grups d’ajuda mútua de futures mares. L’any 2005 va editar juntament amb la seva mare Vincles. Gestació, part i criança conscients. D’ençà, ha escrit 14 contes infantils, i alhora Em dic Goa, una col·lecció per a preadolescents i altres títols per a adults, com Enrabiats i Maternitat a flor de pell. Confessa que les seves dues filles, nascudes el 2009 i el 2014, han estat també les seves mestres.

Donem veu als joves

A la Marina li diagnostiquen diabetis, creu que tot seguirà igual. S'equivoca. Com és la vida d’una noia que ha de preocupar-se per mantenir-se viva?

Recomanat per

Hel·lena Mascarella

Llibretera d’Urquinaona

Les aventures d’en Massagran 3

Josep M. Folch i Torres i Ramon Folch i Camarasa

Il·lustració: Josep M. Madorell

Amb aquest nou volum es completa l’edició especial del recull de les aventures il·lustrades d’en Massagran, personatge icònic de la infantesa de moltes lectores i lectors.

Acompanyat dels seus

Increïbles

Clotilde Perrin

Una història sobre el bullying explicada des de dos angles oposats: el de la víctima i el de l’assetjadora.

Una guia per donar solucions autèntiques contra l’ansietat als més joves. Torna a viure amb confiança, entenent-te i, sobretot, estimant-te.

fidels amics, Pam, Pim i Pum, s’embarcarà en cinc noves aventures, en les quals superarà les adversitats amb enginy, humor i una ingenuïtat molt característica d’aquest personatge que es fa estimar generació rere generació des del primer moment.

+ 7 anys. Combel Preu -5% 30,40€ PVP 32,00€

Gràcies als meus viatges, he pogut conèixer molts infants, tots ells diferents, tots extraordinaris. En aquest llibre recullo les seves històries i particularitats.

+ 7 anys. Flamboyant

Preu -5% 24,65€ · PVP 25,95€

L’Home Gos 11

Vint mil puces de viatge submarí

Una nova aventura del policia més ximple de tots, que és mig home i mig gos, i no gaire espavilat. Aquest cop també hi ha un munt de puces.

+ 6 anys. Cruïlla

Preu -5% 11,87€

PVP 12,50€

La tribu de la Kai 1

La dansa del comptaambmi

Raquel Díaz

Il·lustració: Lucia Serrano

La Lia, una nena cavernícola, ens explica les aventures que viu quan una pluja de meteorits la separa de la seva tribu…

+ 7 anys. Flamboyant

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

La tribu de la Kai 2 El nou món

Raquel Díaz

Il·lustració: Lucia Serrano

La tribu de la Kai aconsegueix refugiar-se en una cova després de tot el caos viscut, però no s’esperen que l’entrada es tanqui sense avís.

+ 7 anys. Flamboyant

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

La fantàstica enciclopèdia de dracs i altres criatures

Laurence Kubler / Il·lustració: Étienne Friess

La princesa està cansada del drac que la manté presonera i que l’obliga a ballar i tocar l’arpa. Aquí té un catàleg per triar un nou guardià.

+ 8 anys. Barcanova

Preu -5% 15,15€ · PVP 15,95€

Infantil

Recomanat per

Vanesa Roca

Cap de llibre infantil

La Vall Guillada i les seves bogeries. Jo, l’esquirol

De la mà de l’editorial Inuk ens arriba l’esbojarrada vida d’un esquirol que busca la seva identitat, o millor dit, que busca entendre la seva esquirolesa! I per què ho fa? Doncs perquè l’ha criat un savi cargol devora llibres, en una vall guillada plena d’animals estrafolaris amb un passat ben curiós. Un còmic carregat de situacions que fan petar de riure i que et mantenen ben entretingut i enganxat a les seves pàgines!

+ 8 anys. Inuk

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

El llibre màgic El petit príncep i la rosa

Antoine de Saint-Exupéry

Llibre màgic amb una escena desplegable a cada pàgina. El llibre és de tapa dura i a cada doble pàgina s’obre un pop-up que acompanya el text.

Primera edat. Panini Books

Preu -5% 11,35€

PVP 11,95€

Les millors recomanacions per a Sant Jordi

Woman Power

Rebecca June

Il·lustració: Ximo Abadía

Tot i la desigualtat existent, el feminisme i l’activisme liderat per dones a tot el món han portat grans canvis i progressos. Aquí trobaràs algunes de les moltes protestes pacífiques liderades per dones.

+ 6 anys. Zahorí Books

Preu -5% 17,10€

PVP 18€

Manual per a pirates

Pato Mena

Il·lustració: Oyemathias

La guia per descobrir el món de la pirateria i convertir-te en un d’ells! Viu una aventura com les d’abans!

+ 8 anys. Flamboyant

Preu -5% 18,90€ PVP 19,90€

On ets, Petit Príncep? Amb llanterna màgica

Antoine de Saint-Exupéry

Apaga el llum i fes servir la llanterna màgica per revelar els secrets ocults en tinta invisible als diversos capítols del llibre.

Primera edat. Panini Books

Preu -5% 15,15€

PVP 15,95€

Enigmes del món

Víctor Sabaté

Il·lustració: Víctor Escandell

Viatjaràs a algunes de les construccions més famoses del món i t’enfrontaràs a misteris a l’alçada dels investigadors més desperts. Prepara la motxilla i les ulleres de sol i afina la teva capacitat deductiva i la teva imaginació!

+ 6 anys. Zahorí Books

Preu -5% 18,90€

PVP 19,50€

David Colom 3 David Colom de Curses!

Swapna Haddow

Il·lustració: Sheena Dempsey

A en David Colom li han curat l’ala! Tot va sobre plomes fins un desafiament en una cursa.

+8 anys. Flamboyant

Preu -5% 15,20€

PVP 16€

El petit príncep Llibre amb àudio de les cites

Antoine de Saint-Exupéry

Escoltem com el Petit Princep ens recita els seus pensaments i les seves aventures. I podem llegir-lo també alhora.

Primera edat. Panini Books

Preu -5% 15,15€

PVP 15,95€

Els Dingo Docus Els egipcis

Laurent Audouin

El petit Archibald, s’ofereix a dur-nos de viatge a l’època dels faraons i les piràmides d’Egipte! Un còmic construït com una piràmide del coneixement.

+ 8 anys. Garbuix books

Preu -5% 14,20€ PVP 14,95€

Gata rebel 1 La Cuqui Cat a la carretera

Aaron Blabey

L’evolució de la vida

Jean-Baptiste de Panafieu

Il·lustració: Adrienne Barman

Des del Big Bang i les primeres bombolles microscòpiques de vida a la Terra fins a les amenaces de la “sisena extinció” i l’Homo sapiens, aquest còmic narra l’aparició i evolució de la vida al nostre planeta.

+ 8 anys. Garbuix books

Preu -5% 17,05€

PVP 17,95€

Malvarina 4 La cascada embruixada

Susanna Isern

Il·lustració: Laura Proietti Una hilarant història protagonitzada per una gata mimada que és molt més dura del que ningú s’imagina.

+ 8 anys. Barcanova Preu -5% 13,25€ PVP 13,95€

Destacat

Els Bandolaire i el Karaoke Kanalla

Siri Kolu

Il·lustracions: Tuuli Juusela

La Vilja està desesperada. Ha enviat un missatge de socors als Bandolaire i encara no li han respost. Si no la rescaten aviat, haurà de passar un estiu avorrit i trist en un campament musical. Troba a faltar viatjar en la furgoneta bandolaire, acampar a la platja i menjar melmelada de rosella. Ja falta poc

Un incendi al bosc embruixat? Senyals de fum? Una bruixa no pot abaixar mai la guàrdia.

+ 8 anys. Flamboyant

Preu -5% 14,20€

PVP 14,95€

per a la festa d’estiu i els guanyadors seran els propers rei i reina dels lladres. Sigui com sigui, la Vilja no se la pot perdre! Amb aquest llibre, Kolu va rebre el Premi Junior de Finlàndia el 2010 i la seva obra s’ha traduït a divuit països.

+ 10 anys. Nórdica Infantil

Preu -5% 18,52€

PVP 19,50€

Osset Siset. Un dia al jardí

Benji Davies

L’Osset Siset és un jardiner de primera! L’ajudes a regar les flors? Acompanya’l a preparar la terra, plantar llavors i cuidar les plantes en aquest preciós llibre amb mecanismes per estirar.

+ 1 any. Estrella Polar

Preu -5% 8,50€

PVP 8,95€

Titó. Excursió al fons del mar

Cristina Jiménez Carbó

Vols anar d’excursió amb en Titó al fons del mar? Perquè ell es mor de ganes de descobrir amb tu una pila d’animals marins supercuriosos! I prepara’t perquè en John C us porta una sorpresa molt gran.

+ 3 anys. Estrella Polar

Preu -5% 11,35€ PVP 11,95€

Magic Animals 6

Misteri a l’hotel del Llac

Susanna Isern

101 cosas que deberías hacer antes de ser mayor

Weldon Owen INC

Una selecció d’activitats que estimularan la creativitat dels més joves. Per exemple, fer malabarismes i trucs de màgia, criar papallones o muntar un volcà casolà.

+ 4 anys. GeoPlaneta

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

En la misteriosa vall de Blim habiten éssers fantàstics capaços d’adoptar forma de nen i d’animal. I amb superpoders.

+ 7 anys. Estrella Polar

Preu -5% 11,35€ · PVP 11,95€

Las Ratitas 11. L’illa dels dracs màgics

Las Ratitas

Las Ratitas, juntament amb la seva família i els seus amics, viuen una nova i emocionant aventura que encantarà tots i totes les fans del seu canal de YouTube.

+ 6 anys. Estrella Polar Preu -5% 14,15€ PVP 14,90€

Màgics misteris de Marcus Pocus L’amulet d’oro

Pedro Mañas i David Sierra

Marcus Pocus i els seus amics estan a punt de rebre un premi inesperat. Un gran viatge a una reserva d’animals fantàstics! Per desgràcia, un misteriós lladre amenaça el parc.

+ 7 anys. Estrella Polar

Preu -5% 17,05€

PVP 17,95€

Destroza este diario. Ahora la revolución es a todo color

Keri Smith

Torna Destrossa aquest diari, el gran best seller de Paidós, ara a tot color: una edició especial que no deixarà indiferent ningú.

Paidós Preu -5% 11,35€ · PVP 11,95€

Peanut Jones i el final de l’arc

Rob Biddulph

iris

El famós malvat Sr. Blanc no s’aturarà davant res per fer desaparèixer el color i la creativitat del món.

+ 10 anys. Barcanova

Preu -5% 16,10€

PVP 16,95€

Troba

Els Futbolíssims 25

El misteri del gol d’or

Roberto Santiago

Els jugadors participen al Trofeu de la Solidaritat.

+ 10 anys. Cruïlla

Preu -5% 12,30€

PVP 12,95€

aquestes recomanacions i moltes més a abacus.coop

Sexe. Primers passos, sense tabús ni complexos

Emma Strack

Il·lustracions: Benjamin Chaud

Guia directa i completa.

+ 12 anys. Andana

Preu -5% 16,62€

PVP 17,50€

Lliurament a domicili en 48h. Gratuït fins al 23 d'abril

Recollida a botiga en 2h amb el servei click & collect

Jo mai mai: el llibre. Qui eren abans que tot canviés? Èric Moral

Descobreix tot el que va passar abans de la sèrie.

+ 12 anys. Inuk

Preu -5% 18€

PVP 18,95€

Hooky 3

Míriam Bonastre

Un desenllaç fascinant i commovedor per a la tercera entrega de la sèrie de Webtoon que ha estat un èxit de vendes a tot el món.

+12 anys. Editorial EntreDos

Preu -5% 17,10€

PVP 18€

Infantil

Troba'ns molt a prop teu

Tot un mes de presentacions, xerrades i tallers.

Noves llibreries per fer-te sentir com a casa.

-5% en llibres tot l'abril i -10% per la Diada.

Bossa exclusiva de regal*

Més de 200 signatures arreu del territori.

I tu, com vius Sant Jordi?

30 € en llibres per a socis i 40 € per a no socis
existències
*Tote bag de regal per la compra de
fins a exhaurir
1487349.98

Si per Sant Jordi fas com la nostra Lali Caçasignatures i no hi ha autors i autores que se t'escapin...

... a les nostres llibreries i parades trobaràs més de 200 signatures!

Consulta les signatures

Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.