Brochure Ideetje Wonen

Page 1

EEN FIJ N CATALO E G BOORD US E VO L WO O N INSPIR ATIE


OVER IDEETJE STIJLVOL WONEN Ideetje Stijlvol Wonen heeft een rijke historie en is een woonmerk dat staat voor een avontuurlijke levensstijl, waarbij emotie, traditie en authenticiteit centraal staan. Wij vinden dat interieur vanuit gevoel moet ontstaan. ONZE MISSIE Wij willen met onze collectie een warme, onderscheidende en een inspirerende leefomgeving creëren, die past bij jouw levensstijl. een omgeving waarin jij jezelf kunt zijn.

CREËER

Interieuradvies

2-3 / 38-39

ONZE COLLECTIE Onze collectie herken je aan de krachtige eenvoudige vorm, het tijdloze karakter, het vakmanschap, uitgebalanceerde kleuren en dessins en het natuurlijke materiaal. INSPIRATIE OVER DE HELE WERELD. Wij bieden een unieke en diverse collectie, met uit het oog springende meubelen en woonaccessoires, makkelijk te combineren en binnen veel interieurstijlen te plaatsen.

nen o W l o v l j i t S e j t e Ide is altijd volop in beweging. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een digitaal of geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of enige wijze, hetzij electronisch, door kopieën, opnamen of enige manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ideetje Stijlvol Wonen. © Copyright Druk 01/2017 De in deze brochure getoonde informatie wordt door Ideetje met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Ideetje verstrekt door middel van deze brochure louter informatie over producten en diensten die door Ideetje worden aangeboden. (Prijs)wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. Ideetje aanvaardt geen enkele aanspakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de in de brochure opgenomen informatie en prijzen.

2

HOUT

Pure eenvoud

4-5

LANDELIJK Een oase van rust

6-9


WELKOM

STRAND

In onze winkel

Haal het strand gevoel in huis

28-31

14-17

STOER

Eigenwijs en eigentijds

Schijn een ander licht op je interieur

32-33

18-21

MARITIEM Nautic Lifestyle

22-27

VERLICHTING

ACCESSSOIRES Is het tijd voor een mini make-over

34-37

ONZE SFEERKAMERS Ontdek hierboven welke sfeer het beste bij je past.

3


CREËER Interieuradvies

! … E T A E CR

4


ADVIES OP MAAT Heeft u veranderplannen? Wij helpen u graag verder. Maak een afspraak met één van onze interieur-stylisten door het formulier op onze website in te vullen. Ga naar www.ideetjewonen.nl

WOONKAMER METAMORFOSE Creëer ook je eigen woonkamer metamorfose. Samen met woonspecialist Ideetje Stijlvol Wonen.

Kijk op pagina 38-39 voor het resultaat van dit interieuradvies.

5


HOUT

HoutPure meteenvoud een verhaal HOUT LEEFT Nog niet zo lang geleden was hout zo’n beetje het enige materiaal waarvan meubels gemaakt werden. Nog steeds is het één van de mooiste materialen om uw interieur mee vorm te geven. Een inrichting waarbij veel hout gebruikt is, straalt warmte en sfeer uit. We gebruiken zowel onbewerkt als bewerkt hout. Denk bijvoorbeeld aan onze boomstamtafels waarbij de vorm van boom en bast terug te vinden is in het tafelblad. Hout is een levendig materiaal dat werkt.

We zorgen ervoor dat we weten waar het hout voor onze meubels vandaan komt en dat het duurzaam geproduceerd is. - WISSE WESTER, IDEETJE WONEN

HOUTEN TAFELS Onze massief houten tafels passen in elk interieur. De strakke, natuurlijke en robuuste vormen zorgen voor een neutrale uitstraling. Ze komen daardoor zowel in een klassieke als moderne inrichting uit de verf. We hebben onder andere prachtige tafels van teak en eikenhout. Door deze prachtige meubels te combineren met trendy woonaccessoires krijgt je huis een warme sfeer.

6


HOUTEN KASTEN Opbergruimte heb je nooit genoeg. In onze bergkasten, boekenkasten en room dividers ruimt u uw spullen eenvoudig op. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal. De noesten en kleine haarscheurtjes maken een kast levendig en authentiek. Hout draagt een verhaal in zich, een verhaal van groei, temperatuur en leven.

LIJK R U U NAT

E

. . . S I S BA

BENT U KLAAR VOOR MOOI HOUT? ADVIES NODIG? WIJ ZIJN DICHTBIJ. INFO@IDEETJEWONEN.NL

7


LANDELIJK Landelijk meets industrieel

LANDELIJK EN INDUSTRIEEL TEGELIJKERTIJD…! Met een mix van grijs en groen, warme en koude materialen komt je huis tot leven.

DAT ZIT WEL GOED

8


IDEA AL MAT ERIA AL NOSTALGIE MET EEN MODERNE TOUCH Voel de rust en sfeer van het platteland in een landelijk interieur. De producten zijn veelal van natuurlijke materialen. Denk aan rustieke meubels, houten vloeren of een houten eettafel om lekker aan te eten met het gezin. Een prominente kleur in het kleurenpallet is bruin, in veel verschillende schakeringen. De landelijke stijl is nostalgisch, maar met een moderne touch. Combineer de kunst van mooi landelijk wonen met de creativiteit van Ideetje.

9


LANDELIJK Een oase van rust

NOSTALGIE MET EEN MODERNE TOUCH Voel de rust en sfeer van het platteland in een landelijk interieur. De producten zijn veelal van natuurlijke materialen. Denk aan rustieke meubels, houten vloeren of een houten eettafel om lekker aan te eten met het gezin. Een prominente kleur in het kleurenpallet is naturel, in veel verschillende schakeringen. De landelijke stijl is nostalgisch, maar met een moderne touch. Combineer de kunst van mooi, landelijk wonen met de creativiteit van Ideetje.

10


LANDELIJKE WOONACCESSOIRES Het gaat er om dat u zich prettig voelt in huis. Landelijke woonaccessoires maken de inrichting helemaal af. CreĂŤer romantische sferen met glazen vazen, rieten manden en porseleinen servies. De schoonheid zit in een goede basis en met onze landelijke accessoires maakt u het interieur af.

11


LANDELIJK N E R U U P IJK L R U U NAT JOU. R O O V

“ 12

Met onze landelijke producten haal je warmte en gezelligheid in huis. - TRYNKE BAKKER, IDEETJE WONEN


Onze collectie banken kent vele mogelijkheden! Behalve kwaliteit, ook een lust voor het oog.

ZITTEN

Wauw, wat een verrassende collectie! Ideetje stijlvol wonen heeft items die in elke sfeer passen, of je nu van landelijk, industrieel, strak of vintage houdt.. - ANNIE

HÈ H IK ZI È T….. EEN UITNODIGENDE ZITHOEK Met een landelijke bank haalt u een gezellige, uitnodigende zithoek in huis. De zachte stoffen in combinatie met natuurlijke tinten zorgen voor een warm gevoel. Door het zitcomfort komt u vanzelf tot rust na een dag hard werken. Zo is de bank naast een stijlvolle toevoeging aan uw interieur, ook een plek om lekker te relaxen. De landelijke banken van Ideetje Wonen zijn klassieke modellen met een moderne twist.

In onze showroom vindt u diverse modellen. Kom ze zelf bekijken. Kies uit diverse opstellingen, armleuningen, zitcomforts en-dieptes, stof-of leerkwaliteiten.

13


STRAND

Haal het strandgevoel in huis

LAAT HET ALTIJD ZOMER ZIJN Geen tijd om naar het strand te gaan? Haal het strandgevoel in huis met onze mooie, stijlvolle meubels en accessoires. Verweerd hout, grote lantaarns en bedrukte linnen kussens in verschillende tinten wit, beige en blauw. Door de sfeer van de meubels in combinatie met de kleur van de accessoires krijgt u al snel dat kriebelende zomergevoel. Maak de inrichting helemaal compleet met schelpen, stenen en drijfhout. Laat het altijd zomer zijn!

14


STRAND WOONACCESSOIRES Het geluid van ruisende golven, de zilte zeelucht en warme zonnestralen op uw gezicht. Dat is het gevoel wat u wilt oproepen met een strand interieur. Ideëen? Onze zomerse vazen in verschillende schakeringen frisblauwe en zeegroene kleuren voor een frisse uitstraling. Kussens met mooie opdrukken voor de gezelligheid. Schelpen en stenen voor een nonchalante sfeer. Breng de schatten die u vindt op het strand dus mee naar huis!

Wanneer ik bij deze sfeerkamer naar binnenloop krijg ik direct het strandgevoel. - MARIEKE, IDEETJE WONEN

15


STRAND

WEGDROMEN OVER IBIZA

Tover uw zithoek om tot een ontspannen plek waarin u lekker wegdroomt. Combineer deze banken en fauteuils met meubels van verweerd of gerecycled hout voor het ultieme beachhouse-gevoel. Kies voor lichte gordijnen. Zo valt het mooiste licht naar binnen.

16


MAKE Y O OWN M U R AG I C

17


STOER

Eigenwijs en eigentijds

Ik ben erg blij met deze stoere, retro eiken tafel van Ideetje; het staat prachtig in mijn stoere industriële woonkamer! - YVONNE

STOER

Stoer staat voor your choice of living. Onze “stoere”collectie laat dit zien met authentieke producten met een eigen ziel en handtekening. Deze producten zijn ontdekt tijdens verre reizen en geïnspireerd op de kleuren van de aarde. De collectie is een combinatie van handwerk, ambacht en industrie. Elk product heeft zijn eigen verhaal met een bijpassende naam. Onze stoere en industriële collectie is constant in beweging en heeft voor iedereen iets in petto.

18


KASTEN EN DRESSOIRS Diverse industriĂŤle, metalen kasten zijn handgemaakt en dus uniek! Zet alles in de spotlight!

19


STOER

20


THI FAV S IS M Y OU R SPO ITE T...!

21


MARITIEM Nautic lifestyle

W E LC O ME ON B OA R D …!

22


N AU T I S SERVIE CH SGOED LICHT E N NON-S LIP

23


MARITIEM Nautic lifestyle

All weather kussens.

GENIET DE NAU VAN LIFEST Y TISCHE LE A A N B O . T H U I S, ORD EN IN DE T UIN

24


EZE D L E O V DE N E R E KALM NG WERKI

25


MANSION HOUSE Beach- en nautic lifestyle

HAAL D EZE SFEER IN HUI S

LEVEN ALS IN EEN BEACHHOUSE? Het gevoel van wind in het gezicht, de bolle zeilen en het rustgevende gevoel van de zee. Voel deze kalmerende werking. Haal deze sfeer in huis!

26


27


SCHILDERIJ Smaken verschillen

Ieder mens heeft voorkeur voor een schilderij. Onze collectie is erg divers qua stijlen, kleuren en objecten die worden afgebeeld

28


WELKOM

Kom binnen en proef de sfeer...!

29


MIXEN MET STIJLEN 30


WIJ L AT EN INSPIR ONS EREN DOOR I N V LO E DEN VAN OV E HELE W R DE ERELD

Urenlang heerlijk struinen op ruim 1300 m² vind je kleine woonaccessoires en grote ideeën voor complete make-overs voor je inrichting. Dromen, combineren en creëren. Ideetje Wonen is het walhalla voor wie van landelijk, puur natuurlijk en stijlvol wonen houdt. Kom het zelf ontdekken in Sneek. Regelmatig worden er met liefde en aandacht nieuwe collecties samengesteld.

31


VERLICHTING Schijn een ander licht op je interieur ISTE U J T E H AKT A M T H LIC ALLES DER N O Z J I B

32

Kies een lamp die bij uw sfeer past en maak het plaatje compleet! Met onze ruime collectie lampen vindt u zeker de perfecte lamp voor uw interieur.


SPELEN MET LICHT

33


ACCESSOIRES Is het tijd voor een mini make over?

34


SCHIJNWERPERS OP GAVE INTERIEURACCESSOIRES. Met woonaccessoires zoals diverse kleuren kussens en decoratieve eyecatchers geef je je interieur een bijzonder uniek karakter. Door de laatste trend te combineren met unieke accenten weet Ideetje Stijlvol Wonen bijna iedere woonwens te vervullen.

IS HET T VO O R I J D E MINI M EN AKEOV E R ?

35


ACCESSOIRES

36


UW HUIS L AAT ZIEN WIE U BENT. De combinatie van meubels, kleuren en materialen maakt van uw huis een droomhuis. Fifties, sixties, vintage, landelijk en eigentijds. Basic, stoer, uniek en een tikkeltje eigenwijs. Bezoek onze winkel voor nog meer inspirerende woonaccessoires.

FINISH IN TO U C G H

37


Resultaat interieuradvies

N ALS EE EN DEK E M R A W UIS H T I D T VO E L MIJ VO O R

38


39


p

or W

r cto Do

IDEETJE STIJLVOL WONEN

m ost eP Ob t raa ast

rst

e

Ha

at

rst

e

Ha

tra

as

rd

rs

te

p

g

Pa ra lle lw e

W or p

Ee nh e id

Wijde Burgstraat

Marktstraat

Singe

aapSch tplein rk at t rstra ma e mark p e P rg Suup nbu uwe Lee

Ke Grote rks traa t

l

as

m Em

Kerkgracht

jk di

g

tee

rks

Ke

tra

at

m

tra

He

Kruizebroederstraat

Singe

ms

at

de

Kleine Kerkstraat

Westersingel

at

ille

pla

om

rd

rikka

Een bezoekje aan Ideetje is ruimschoots de moeite waard! Gelegen aan het Grootzand in het centrum van Sneek.

pte Pol Gedem

st

na

lia

Ju

W

an

e Ro

f

ee

M

Hend

t agrach Looxm racht Stadsg

Munt straat

uw

an

t raa

Prins

Gedempte Neltjeshaven

la

De

W

iastra

en

Soph

er

s iek

jde rne Wi erho ord No

lag

ig

ho

at

uisBadh cht Gra

aa

n laa

t

agrach

Looxm

ev

oi

er st

a str

en

ho

O Re

m

er Noordort Po

at

ra st

er

l rs

oe

Laat u inspireren door de vele sfeerkamers en geniet van de goede service.

n

at W

n aa

t

aa

str

lp Tu

ARD

aa

M

m

Pa

SW

nl

lle

ra

BOL

at

eg

tra ols

eg

lw

arderw

we

He

ho Sc

Bolsw

u ee

ard

oo

at

k

Bl

dij

m He

sw

at

tra

rs

pe

s Ve

Kl

ra st

ud

k dij

er st

e

Di

O

erb

oo

Bij Ideetje Stijlvol Wonen kunt u de exclusieve collectie bewonderen in de showroom van ruim 1300 m².

jk

n aa

Kl

te rs Ha

Tj aa rd as tra at

or W

a Tja

l

Galigat straa

aka inxm

ma rkt

Zuid

Ke ht

rac

end

rkg

Har

at Almastra

l

ge

rkt

Ko

lk

ma d

e

ein Pa

Hoo

lk

Kl

gen

t

t

traa

ARKT

VEEM

aa

str

arkts

traat

Koe

sin

ee eV

eem te V

iffen s

Malta

K Pijp orte ste eg

de

ter

ng

Kor

Van G

id

Zu

La

g

we

ek

tho

s we

Ou

es W

n

laa

ut

Fu

Sc h str arne aa t

len

o eK

D

k

eg

sen

Le m

g

m

Prin

elpwe

er w

cht

gra

e

Zu

Rie

Selfh

IJLST

kad

u

B nck

s lthu

De Gea

aka

em

ock

Ba

eg

kw

oe

sth

de

ade

euw

Ge

e idw

d

MARTINIPLEIN

Havenstraat

ntWijnka straat

at

Stationstra

an

s

iblok

Hoo

De

rla

Lange Pijpstee g

gel

at

and

stra

lve

nd Grootza

ho

otz

tion

Gro

Sta

lsc

Sin

Ke Oud rkh of

T

LS

IJ

Aa

g

we

Scherhemstra

aat

13:00 – 18:00 uur 10:00 – 18:00 uur 10:00 – 18:00 uur 10:00 – 18:00 uur

Vrijdag Zaterdag Zondag

mastraat

traat

Willem Sante

Volg ons op:

Pieter Sikkes

jn

Gonggrijpstraat

Ype Staakstr

eg

t Westhemstraa

Lemmerw

at tra ss et Bo

Morrahemstraat

at rs tra

Oosthemstraat

at ra st ur rtu Pa pe ip

rli

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag

t

10:00 – 18:00 uur 10:00 – 17:30 uur gesloten*

* Elke eerste zondag van de maand = koopzondag

w

Vo o

Frieswijkstraa

help

OPENINGSTIJDEN

Grootzand 35 8601 AR Sneek Telefoon 0515 431 485 e-mail: info@ideetjewonen.nl www.ideetjewonen.nl

Self

Kaatsland

at

Bovenslag

D

IJL

Westhamstraat

ST

IJlsterkade au

e eG

Pr

ek