Page 1


DESIGN SZOLFÉZS APATÓCZKY ZSÓFIA BRIGITTA PORTFÓLIÓ 2019- 2020


CV Apatóczky Zsófia Brigitta Iskolai Tanulmányok 2000. 02. 06.

Moholy- Nagy Művészeti Egyetem- Budapest Formatervezés

2019-

II. Rákóczi Ferenc Gimnázium- Budapest Rajz tagozat

2014-2018

Szakmai Tanulmányok Corvin Rajziskola- Budapest Formatervezés előkészítő

2017-2018

91. Stúdió, Kopek Rita- Budapest Rajz,- Formatervezés előkészítő

2018-2019

Munkahelyek Europa Design- Budapest Gyakornok Beszélt nyelvek: angol, német

2018


TARTALOM FESTÉS PLASZTIKA EGY HETES TERVEZÉS PÁLYÁZAT TÖBB HETES TERVEZÉS TERVEZÉSTECHNIKA ÉS- TECHNOLÓGIA


FESTÉS Téma- Expedíció Konzulensek: Benczur Emese, Józsa Pál Csapattagok: Réka Rapkay, Júlia Meszecselics, Dorka Foster, Dániel Szebik A választott átalakított terünk a Campus területén belűl egy mosdó. A kép kompozíciója szempontjából ellentétes, ezt kihasználva készítettük el a térátalakításunkat. A festményemen kíválasztott részlet egy mostani releváns csendéletet ábrázól.


PLASZTIKA Téma- Fraktál Konzulens: Nagy Adrienn Csapattag: Gergely Ambrus


Érdekes témának, és kihívásnak gondoltuk a témánkat csapattársammal. Sokat kutattunk utána, milyen folyamatok során jön létre ez a jelenség az életben, hol találkozhatunk vele a mindennapokban. Az elkészített fraktálunkat az első két formából képzeltük el előszőr, viszont az anyaghasználat miatt praktikusabbnak gondoltuk, ha nem használunk íves felületeket.


ALTERNATÍV KARÁCSONYFA Konzulensek: Pais Panni, Orlai Balázs Csapattagok: Pintér Lili, Molnár Zsófi, Nguyen Tran Norbert


PÁLYÁZAT A pályázat során egy mindennapi tárgyat szerettünk volna bármikor átalakíthatóvá tenni egy karácsonyfává. Tárgynak egy űlő felületet gondoltunk, hiszen eggyel kevesebb férőhely pótolható a Karácsony folyamán. Az átalakítás könnyű mozdulatok sorozatából tevődne össze. A csapat gondolatait továbbvíve alkottam meg a puha anyagból álló székemet. A szék anyagának összecsavarásával kialakulna egy stabil ülőfelület, illetve zárt állapotban középről felhúzva egy fát formálna, helyettesíthetne. A Hagyd élni- élni hagy, alternatív és környezettudatos karácsonyfa formatervezési pályázaton első helyezést értem el.


TERVEZÉS A tervezésünk alatt a személyés vagyonvédelem témakörével foglalkoztunk. Létrehoztunk egy automatát, ahol az ember, ha elhagyja értékeit, vagy bármi történik vele segítséghez tud fordulni. Ezen felűl információ szerzésre is alkalmas a területen lévő hírességekről, látványosságokról. Ezt a készüléket Párizsban képzeltük el, és zónákra bontva helyeznénk el. Konzulens: Juhász István Csapattagok: Hoover Laura, Bene Richard, Rudolf Zubovics


TERVEZÉSTECHNIKA ÉSTECHNOLÓGIA Tanár: Szegedi Csaba Tanulmányrajzok


Profile for zsofia.apatoczky

Apatóczky Zsófia 2019 Design Szolfézs  

Apatóczky Zsófia 2019 Design Szolfézs  

Advertisement