Yoga dagsretreat 15. januar 2023

Page 1

YOGA DAGSRETREAT SAMSØ EN HEL DAG MED YOGA, MEDITATION & STÆRKE INTENTIONER 15. JANUAR 2023

YOGA & DAGSRETREAT PÅ SAMSØ

Velkommen til en dag med stille og stærke intentioner, hvor du har mulighed for at lade dig selv op og fordybe dig i yoga, meditation og naturskønne omgivelser på Samsø.

En hel dag, hvor du får mulighed for at fordybe dig, være nærværende med dig selv og sætte intentioner for dit nye år. Vi arbejder med en skøn blanding af yogaflows, åndedrætsøvelser, meditation og restorative yoga. Samtidig bliver der tid til en stille gåtur i den omkringliggende smukke Brattingsborg skov, med et åbent spørgsmål i hånden. Du bliver forkælet med lækker vegetarisk frokost, sunde snacks, kaffe og te.

En hel dag med yoga og meditation kan give dig klarhed og fornyet energi til et nyt år.

anettemeldgaard@yogamo.dk // 2986 0648 // www.yogamo.dk // #yogamo

for ankomst13.30Stille gåtur i skoven

&

Yoga forfriskningMeditation & Intention

Åndedræt & Flows16.30Afrunding & forfriskning

Frokost

gensyn

PROGRAM 10.30Åben
11.00Velkomst
14.30Restorative
11.15Yoga,
13.00
17.00På

Form

Ønsket med dette dagsretreat er at give dig en mulighed for at træde ud af din daglige rytme. Yogaformen er meditativ med en intention om at møde DIN krop lige hvor den er. Du får hvile og opbygger vitalitet, så du kan komme videre i hverdagen med ny energi.

Pris for yogaweekend

Prisen er inkl. undervisning, frokost, te, kaffe og snacks i løbet af dagen. Kr. 950,Tilkøb af overnatning lørdag-søndag kr. 500,-.

Der er max. plads til 15 deltagere.

Tilmelding og betalingsbetingelser

Tilmelding er bindende. Hvis du er forhindret i at deltage, kan du videregive din plads til en anden. Hvis Yogamo aflyser retreatet får du det fulde beløb retur.

For at sikre dig en plads kan du tilmelde dig via yogamo.dk. Pengene trækkes fra din konto en uge før kurset starter.

Medbring

Afslappet blødt tøj du kan bevæge dig i. Indesko eller tykke sokker. En varm trøje, notesbog, drikkedunk og vandresko, så du kan lade op i naturen.

Samsø Retreat

Undervisningen foregår på Samsø Retreat, en tolænget gård med en skøn indretning og en særlig stemning og ro. På første sal er der indrettet en fin yoga- og meditationssal med plads til bare at være, summe og boble.

Transport

Du sejler fra Hou i Jylland eller Kalundborg på Sjælland til Samsø, hvor du kan bestille en telebus som kan køre dig til Samsø Retreat. Telebus bestilles på 7210 8010 (min. 2 timer før afhentning).

Der er mulighed for tilkøb af overnatning i lyse værelser med bad og toilet i tilknytning. Alle værelserne ligger i stueetage med udsigt til have, skov og smuk natur.

Adresse Ørnslund 2, 8305 Samsø

Jeg glæder mig til at dele en hel dag og du er altid velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har spørgsmål.

Mail: Anettemeldgaard@yogamo.dk Mobil: 2986 0648 www.yogamo.dk

Namaste - Anette

“Med kærlighed som drivkraft” anettemeldgaard@yogamo.dk // 2986 0648 // www.yogamo.dk // #yogamo
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.