Page 1


Wat wil Werkvloer Friesland?

Werkvloer Friesland smeedt verrassende coalities en geeft de vloer aan spannende ontwikkelingen. Werkvloer Friesland laat zien wat er achter de gesloten loodsdeuren op de diverse bedrijventerreinen gebeurt. Werkvloer Friesland toont fysiek de maakindustrie en daagt uit om ‘plannen van de plank’ tot realisatie te brengen.


Werkvloer Friesland wil een substantiĂŤle bijdrage leveren aan de werkgelegenheid in de provincie Friesland door het organiseren van een permanente wisseltentoonstelling in het centrum van Leeuwarden. Werkvloer Friesland toont facetten van de maakindustrie in Friesland en de plannen van deze ondernemingen. Daarnaast toont Werkvloer Friesland design en toegepaste kunst en zorgt voor debat in een inspirerende omgeving.


Waarom deze plek in het centrum van Leeuwarden? Leeuwarden mist een centrale plek waar het bruist, waar je precies kunt zien en beleven wat er allemaal op het gebied van organisaties en bedrijven te beleven is in Friesland. Door te laten zien wat Friesland allemaal te bieden heeft aan inspirerende en innovatieve ontwikkelingen maak je jezelf zichtbaar, zet je jezelf in de spotlights. Deze centrale plek prikkelt nieuwsgierigheid. Wat hebben ze nu weer voor bijzonders? Welke lunchdebatten hebben ze nu weer in petto? Welke bedrijfspresentaties laten ze nu weer zien?

lunchdebatten Flexwerken Bedrijfspresentaties


Werkvloer Friesland is een voortdurende bron van actie. Een uitstekend gefaciliteerde energieke plek. Een heerlijke plek om te flexwerken. Een uitnodigende plek voor ondernemers, producenten, dienstverleners, werkzoekenden, studerenden en anderen. Mede door deze energieke plek word je een stad/provincie waar mensen vaker naar toe willen komen en waar bedrijven, organisaties en instituten zich willen vestigen. Je wilt immers ook investeren op langere termijn, tot ver na 2018.


Waar toont Werkvloer Friesland haar exposities? Werkvloer Friesland mist een ontmoetingspunt dat verder reikt dan de Bedrijven Contactdagen. Er mist een centrum om te kunnen exposeren wat we in huis hebben (maakindustrie). Een knooppunt van maatschappelijke en wetenschappelijke ontwikkelingen. Waar innovatieve oplossingen en ideeĂŤn tentoongesteld kunnen worden. Werkvloer Friesland beschikt over een bijzondere A1-locatie in het centrum van Leeuwarden. In het Winkelcentrum Zaailand heeft Werkvloer Friesland de beschikking over 800 tot 1200 m2 vloeroppervlakte. De ruimte is goed geoutilleerd voor het beoogde doel, is gelegen in de nabijheid van het Fries Museum en heeft een directe verbinding met parkeergarage Zaailand.

Een knooppunt Bijzondere A1-locatie


Plattegrond dewerkvloer

Cafegedeelte

Expositieruimte

Ingang


dewerkvloer

overige winkelpanden

Expositieruimte


Hoe is Werkvloer Friesland georganiseerd? Werkvloer Friesland is ondergebracht in de stichting Werkvloer Friesland gevestigd aan de Breedstraat 49, 8911 GH Leeuwarden. De stichting Werkvloer Friesland heeft Frits Klein Meulekamp aangesteld als projectleider. De projectleider is aangesteld om het plan van aanpak voor Werkvloer Friesland te realiseren. Contact Werkvloer Friesland Breedstraat 49 8911GH Leeuwarden Frits Klein Meulekamp tel. 06-51331323

Â


FOTO Frits


TOON DE verborgen schatten van Friesland


inspiratie


inspiratie


inspiratie


inspiratie


De Werkvloer  

meer informatie over De Werkvloer Friesland

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you