a product message image
{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade

Page 1

TEMA

Fönster

& dörrar UPP TILL

% 5 3 öppna upp för våren

PÅ FÖNSTER & YTTERDÖRRAR

MED NYA FÖNSTER OCH DÖRRAR

ERBJUDANDENA GÄLLER 9/3-5/4 2020


TEMA FÖNSTER & DÖRRAR

DAGS FÖR NYA FÖNSTER I VÅR? Att byta fönster måste inte vara ett stort och krångligt projekt. Inte när man vänder sig till en trygg partner med både rätt produkter, expertkunskap och lång erfarenhet. Med nästan 100 butiker från Lund i söder till Nordmaling i norr har Woodyhandlarna tillsammans över 3 000 års erfarenhet av att leverera byggmaterial och hjälpa kunder med deras byggprojekt. Alla våra duktiga lokala entreprenörer är proffs på fönster och vet vilka krav som ställs precis där du bor och i just din typ av hus. För ett fönsterbyte – som så mycket annat i samhället – har förvandlats till en hel vetenskap med massor av olika val och tillval som du som husägare ställs inför och måste ha koll på. Vilka fönster sitter i norr- respektive söderläge? Hur många av fönstren vetter mot den hårt trafikerade gatan utanför? Du måste även ta ställning till om du ska ha fönster i trä, plast eller aluminium. Samt sätta dig in i skillnaden mellan sidhängda fönster kontra vridfönster, fördelarna med fast karm jämfört med

WOODY BYGGHANDEL TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020

Vi hjälper dig att hitta lösningarna som passar bäst. öppningsbart, genomgående eller löstagbar spröjs. För att inte tala om fönsterglasen som numera är fullproppade med olika tillval och funktioner – från energiglas, glas med inbyggt solskydd, extra ljudisolerande glas till smutsavvisande/självrengörande fönsterglas. Oavsett ditt behov så hjälper din lokala Woody-handlare dig att hitta både lösningarna och produkterna som passar bäst just där du bor och i din typ av hus. Och genom att vi säljer fönster från alla de stora fönstertillverkarna blir det enkelt för dig som kund att jämföra olika fönstertyper och/eller tillverkare. Så kom in och prata fönsterbyte med oss på Woody – vi kan fönster!

DINA NYA FÖNSTER

MONTERAT OCH KLART! Har du inte själv kunskapen att montera dina nya fönster? Eller vill använda din lediga tid till andra saker än just ditt fönsterprojekt? Bara lugn, vi på Woody fixar det också! Alla våra butiker har en lösning för hur du kan köpa dina nya fönster inklusive montering. Vissa av våra anläggningar har sina egna fönstermontörer, men din lokala Woody-handlare kan alltid hjälpa till och förmedla kontakten till duktiga och pålitliga hantverkare som är proffs på att sätta in just fönster och dörrar.


UPP TILL

MED PASSION FÖR FÖNSTER! Woodys nästan 100 butiker över hela landet gör det enkelt att hitta en expert på fönsteroch dörrbyten just på din ort.

SPAR TID MED VÅRA SMARTA TJÄNSTER! TRANSPORT OCH LEVERANS

35% *

PÅ FÖNSTER & FÖNSTERDÖRRAR

Hela Sveriges

FÖNSTER!

Med ett stort sortiment och flexibel produktion möter Elitfönster dina förväntningar. Elitfönster har tillverkat fönster i Sverige sedan 1924. Fönster som har utformats för att stå emot vårt svenska klimats utmaningar: Stabilt djupimpregnerat trä med minst tre lager färg, slitstark underhållsfri aluminium och välisolerade glas. Dessutom upp till 30 års garanti.

Låt oss leverera material på det sätt som är mest lönsamt för ditt byggprojekt. Vi ordnar transport direkt till din byggarbetsplats och erbjuder en rad olika leveranssätt!

KRANLYFT Original Alu

Gediget och lättskött fönster i tidlös stil. Elitfönsters mest köpta fönster. Ett fönster med 3-glas isolerruta och trästomme som klätts med tåligt aluminium på utsidan. 30 års garanti.

Hur mycket tid och ansträngning skulle ni spara in om ni istället fick materialet upplyft till arbetsplatsen eller monteringsstället?

Vision

Stilrena fönster och altandörrar med stort ljusinsläpp och vackra smala fönsterbågar. Utsidan är beklädd av tålig aluminium som ökar fönstrets kvalitet och livslängd och gör utsidan så gott som underhållsfri. 30 års garanti.

*Erbjudandet från Elitfönster gäller Original, Vision och Retro.

Retro

Elitfönster Retro är ett lättskött och välisolerat modernt 3-glasfönster, fast med en design som påminner om hur det såg ut förr. Ett sidhängt fönster med isolerruta och profilerade invändiga detaljer i trä med en aluminiumklädd utsida. Spröjs, profilerat invändigt och beslag i gammaldags stil ger en nostalgisk känsla. 10 års garanti.

WOODY BYGGHANDEL TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020


UPP TILL

35% *

PÅ FÖNSTER

*Erbjudandet gäller hela sortimentet från SP Fönster och Traryd Fönster.

WOODY BYGGHANDEL Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden och gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020


20% på

VELUX takfönsterkupol Släpp in ljuset – även mitt i huset. Du får flödande dagsljus och ett friskt inneklimat.

Gäller alla VELUX takfönsterkupoler inklusive Solopaketen.

PRYLARNA SOM FÅR JOBBET GJORT! R RAKA FÖNSTE PÅ NOLLTID!

SMARTA HJÄLPMEDEL FRÅN ESSVE Med nivåskruv och pumpbag från Essve får du raka fönster och dörrar snabbt! Vid montage pumpas de fyra kuddarna upp mellan karm och vägg och fixerar karmen i sidled. Medan nivåskruven underlättar monteringen i höjdled. Inga mer klossar eller kilar och det räcker ofta med en person för att montera och väga in ett fönster eller en dörr.

KOMPLETT VENTILATIONSPAKET FÖR DITT HEM! Det är viktigt att se över ventilationen i samband med ditt fönster- och dörrbyte. Fresh har satt samman allt du behöver i ett komplett paket; 75 kvadrat. I paketet ingår bl a badrumsfläkt, friskluftsventiler, ytterväggskit och hålsåg.

NYHET!

2.749*:REK. PRIS 3.745:-

* ink. moms

SKYDDSPLAST ISOCOVER

Isocover från gop skyddar utsatta ytor vid byggnation och renovering. Lätt att bära och applicera. Materialet är vattentåligt och kan användas flera gånger både inom- och utomhus.

VÄLJ RÄTT INFÄSTNING MED GUNNEBO På Guide Center hittar du produktguider, instruktionsfilmer och mängdberäknare, som gör det enkelt att göra rätt och lätt att jobba.

ENKLARE MONTAGE MED ADJUFIX Adjufix från ITW erbjuder ett komplett sortiment av skruv och karmhylsor för montering av fönster för alla typer väggmaterial.

TÄTA RÄTT MED T-EMBALLAGE

ENERGIEFFEKTIVT OCH SMIDIGT MONTAGE MED PAROC

30 procent av allt luftläckage i ett hus kommer via fönster och dörrar. Med en korrekt tätning sparar du pengar på minskad energiförbrukning. T-Wrap och T-Flex från T-Emballage är två lösningar som är både säkra och underlättar ett enkelt och smidigt montage av fönster och dörr.

Parocs XSI-serie med drevningsremsor i glasull XSI 001, XSI 002 och XSI 003 är smidiga och enkla att jobba med och hjälper till att bryta köldbryggan effektivt runt fönster och dörrar samt andra konstruktionselement. WOODY BYGGHANDEL TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020


KVALITET OCH INNOVATION

UPP TILL

35%

*

PÅ FÖNSTER, OCH FÖNSTERDÖRRAR YTTERDÖRRAR

i över 90 år!

Fönster & Dörrar från NorDan - modern design och klassisk form.

Rätt fönster förstärker husets karaktär. NorDan har många olika produktserier som ger ännu fler möjligheter att välja rätt produkt till rätt plats.

VILKEN DÖRR väljer du?

TVILLINGARNA

UTSIKTEN

ÖRNEN

LINJE

PLANETEN

*Erbjudandet från NorDan gäller hela sortimentet från Tanum, Ntech, uPVC, HelAlu och Bor.

SMARTARE DÖRRAR MED ID LOCK ID Lock 150 är ett robust, modulbaserat och användarvänligt elektroniskt dörrlås. Anpassad till smarta hem.

WOODY BYGGHANDEL Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden och gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020


Ditt hem

UTIFRÅN OCH IN!

Swedoor erbjuder ett heltäckande sortiment av ytterdörrar. Oavsett om det gäller moderna eller traditionella dörrar, dörrar med glas eller olika funktionskrav. I sortimentet finns ytterdörrar för alla behov oavsett om det är en diskret dörr eller en pampig entré med dubbeldörrar.

UPP TILL

35%

*

PÅ YTTERDÖRRAR

Advance-Line Design, innovation och detaljnoggrannhet är ord som kännetecknar dessa ytterdörrar. De har försetts med de bästa lösningar och materialval som finns. ECO

På samma sätt som du kan välja ekologiska matvaror, kan du nu välja ECO som tillval till ytterdörren när du vill göra en extra insats för miljön. När du väljer ECO till din ytterdörr, sidoljus eller överljus, får du en produkt med extremt goda isoleringsegenskaper (lågt U-värde) och med hållbart materialval, baserat på de bästa miljöegenskaperna.

WOODY TIPSAR!

Säkerhetsytterdörr RC3

Swedoors säkerhetsklassade ytterdörrar är lika snygga som vilka designdörrar som helst. Och det utan att dörrarna förlorar några som helst säkerhets­ aspekter. För villaägaren innebär detta unika ytterdörrar – medan ­ inbrottstjuven får en tuff match. - Godkänd inbrotts/säkerhetsklass RC3 enligt EU-normer - Patenterad dörrbladskonstruktion - Stort designutbud

LADDA NER

DOOR DESIGNER!

För att se vilken dörr som passar bäst till ditt hus kan du ladda ner appen DOOR DESIGNER där du fotar ditt hus för att sedan lägga in dörrar i bilden. *Erbjudandet från Swedoor gäller Advance-Line Ytterdörr.

NY FÄRG OCH STIL PÅ DIN YTTERDÖRR JUST En sliten ytterdörr ger inget välkomnande intryck. Men på bara några få timmar kan du med lite färg sätta en helt ny prägel på huset! Med snabbtorkande Tinova Door&Window från Nordsjö hinner du dessutom måla klart dörren på en dag. Ett annat sätt att fräscha upp ytterdörren är att byta handtag. Din lokala Woodybutik har alltid ett brett urval av dörrtrycken i olika stilar och färger.

NU!

YTTERDÖRRHANDTAG

287:*

(REK. PRIS 385:-) * ink. moms WOODY BYGGHANDEL TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020


Dörrar för svenska förhållanden

Svensktillverkade ytterdörrar rustade för att stå emot ett typiskt svenskt klimat.

UPP TILL

35%

*

PÅ YT TERDÖRRAR När du köper en ny ytterdörr från någon av Diplomats serier Modern, Nordisk, Klassisk eller Lantlig, ingår 20 års formgaranti som skydd mot att dörren slår sig på grund av väder och vind. Väljer du en dörr ur Q-serien så får du en dörr som utstrålar lyx och elegans och alltid har 3-punktslås som standard. *Erbjudandet från Diplomat gäller hela sortimentet från Diplomat Ytterdörrar (gäller ej Basic).

Snyggt och tätt med plåtbeslag från Lindab. Lindabs breda sortiment av olika beslag för både dörrar och fönster kännetecknas av hög kvalitet, montagevänlighet, energioch miljötänkande.

Välkommen till oss på NA Woody Bygghandel i Huddinge | Djupåsvägen 8 | 08-608 93 00 Vagnhärad | kalkbruksvägen 2 | 0156-67 57 70 Nyköping | Arnöleden 1 | 0155-26 21 00

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel. Erbjudandena kan inte kombineras med andra rabatter, och gäller 9/3-5/4 2020, om inget annat anges. WOODY BYGGHANDEL Erbjudandena gäller på leverantörens ordinarie bruttopris. Kontakta din lokala Woody Bygghandel för aktuella priser. Lokala avvikelser kan förekomma vad gäller sortiment och pris. TEMA FÖNSTER & DÖRRAR 2020

Profile for Woody Bygghandel

Woody Bygghandel | Tema Fönster & Dörrar v 11-14 | 2020  

Woody Bygghandel | Tema Fönster & Dörrar v 11-14 | 2020