Page 38

Herkkuja laidasta laitaan Ravintola Taica

Pieksämäeltä löytyy apua niin pieneen kuin suurempaankin nälkään satunnaisille matkailijoille tai vaikka suuremmillekin ryhmille. Tällä aukeamalla muutamia poimintoja seudun tarjonnasta.

nis ja monipuolinen herkkukeidas lähellä rautatieasemaa. Samalta kulmalta löytyy Kotileipomo Björnin kahvila-myymälä, josta tuoreet leipomukset voi ottaa myös mukaan.

Herkuttelemaan Pieksämäellä pääset kaupungin keskustassa gastropub -bistro Hilpeässä Hospodarissa Poleenin puistossa Kulttuurikeskus Poleenin välittömässä läheisyydessä. Lounasta, kahvilapalveluja ja väliaikatarjoiluja kulttuurikeskuksessa tarjoaa Poleenin kahvila.

Pieksämäen torin laidalla lounasta ja kahvilapalveluja tarjoaa Keski Cafe. Torin täyttävät kesäkuukausina myös torikahvilat ja niiden vilske. Torilta löytyy myös hampurilaisistaan tunnettu Konttiravintola Morton. Keskusta-alueen ravintolatarjontaan kuuluvat myös Ravintola Taica ja kiinalainen ravintola Zan.

Pieksämäen Veturitalleilla UKKO Bistro & Deli on kau-

Tahiniemestä löytyy italialainen ravintola Fellini. Pika-

ruokapaikka Hesburgerin ja lukuisia kebab-pizzaravintoloita löydät myös kävelymatkan päästä Kauppatorilta. Moilas Leipomon myymälä-kahvila Naarajärvellä on suosittu ryhmien lounas- ja tuliaisostospaikka. Kaupungin keskustan ja Naarajärven välille sijoittuvat lounaskahvila Santsikahvi, lounasravintola Ysimajat sekä Pieksämäen ABC liikenneasema. Yksi kesän ruokakohteista on Paltasen kesäkahvila herkullisine munkkeineen Jyväskylästä tultaessa. Jäppilän Kievarin amerikanherkkuja pääsee nauttimaan Jäppilän keskustassa. Juhla- ja tilausravintoloina toimivat Pöyhölän Pappila, Partaharju, Nikkarila ja HiiliWille ovat varattavissa ryhmille. Tutustu kahvila- ja ravintolatarjontaamme matkailun nettipalvelussa osoitteessa www.visitpieksamaki.fi

38

PIEKSÄMÄEN PARHAITA 2020

Profile for Whitewall Oy

Pieksämäen Parhaita 2021  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded