Page 1

Turistua

toppen av Hammerfest


Opptur Turistua troner på Toppen av Hammerfest med utsikt over byen. Med en beliggenhet øverst på byfjellet Salen, kan man herfra se Hurtigruta komme inn gjennom Sørøysundet skjermet fra storhavet av den vakre Sørøya. Med 100 rom, moderne konferanselokaler, og en flott matsal med utsikt utover byen, er ­Turistua et godt valg både for familieferien, julebordet og forretningsreisen.

Den mest spektakulære måten å ankomme Turistua på er via den historiske Sikk­ sakkveien som slynger seg oppover fjellsiden. Fra Torget i Hammerfest er dette kun en kort spasertur, men opplevelsen av å an­ komme hotellet på denne måten er minne­ verdig. Med bil/buss/taxi er det kun et par minutters kjøring fra torget for ankomst via Baksalen.


Varme Hotellrommene på Turistua holder en høy standard. Lyse farger og store vinduer gir et moderne uttrykk, og utsikten ut mot Sørøy­ sundet, Håja og Melkøya er spektakulær. Fellesarealene har et rustikt preg, som legger til rette for koselige kvelder med god mat, fyr på peisen og god stemning. God service og hyggelige lokaler gjør hotellopplevelsen minn­ everdig.


85 dobbeltrom

15 universell utformede suiter


Hygge Med sin beliggenhet, midt i byen og midt i ­naturen, gir Turistua unike muligheter både til den som ønsker å utnytte byen og den som vil utforske turmulighetene i området. Byen gir muligheter for shopping, café og kulturliv.

I tillegg til turer i nærområdet, er øyene rundt byen et eldorado for friluftsinteres­ serte. Fra Turistua er det kort vei til hurtig­ båtene på Torget, og til busstasjonen som har gode forbindelser videre rundt i fylket.


Kontakt Bar Eiendom, Postboks 93, 9615 Hammerfest - Tlf: 91 52 44 46

Turistua  

turistua prospekt

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you