Viutgn30

Page 109

un apagallums, o bé ofegar la metxa dins la cera fosa, amb l’ajuda d’unes pinces, aixecant-la de nou immediatament, la metxa quedarà impregnada de cera i cremarà més ràpidament quan la vulguem tornar a encendre. Cal deixar-la refredar fins que quedi sòlida de nou, després podrem tornar a tallar la metxa i tornar-la a encendre, o si és el cas tapar-la.

Us indiquem unes petites accions que faran que gaudiu absolutament de l’espelma perfumada fent que cremi millor. 1.- Abans de cada encesa retallem el ble per a que quedi entre 3 i 5 mm, en tenir una flama més petita l’espelma perfumada ens durarà més temps i no deixarà les vores del vas negres. Compte en no passar-nos, podríem ofegar la flama. Hi ha unes tisores que van molt bé per retallar les metxes. 2.- Una espelma perfumada aconsegueix la màxima difusió de l’aroma a la mitja hora d’estar encesa. És habitual la pregunta sobre quant temps la podem deixar encesa, doncs bé, hi ha una tècnica, la podem deixar mitja hora per cada centímetre de diàmetre;

per tant una espelma de 8cm de diàmetre la podrem deixar unes 4 hores. 3.- Els corrents d’aire fan que la flama escalfi més un cantó del got que l’altre i la cera no es fondrà a nivell, també ens provocaran que sentim menys el perfum de l’espelma. Hi ha diferents objectes, que ens ajuden a estabilitzar la flama, i d’altres que ens protegeixen la superfície on posem l’espelma perfumada de la calor que aquesta produeix. 4.- Per evitar el molest fum negre i la pudor que es desprèn en apagar una espelma bufant, recomanem utilitzar

I “sempre” hem de tenir en compte amb qualsevol espelma: * Protegir la superfície on posem l’espelma encesa * No deixem mai una espelma sense atenció * Si tenim diferents espelmes enceses mantenim una distància entre elles de com a mínim 5 cm. * Vigilar amb els corrents d’aire * No permeteu que els nens i les mascotes estiguin a prop d'espelmes enceses sense vigilància.

D'NAS essències a l'aire Av. Prat de la Riba, 2 43001 Tarragona www.dnas.cat

109

Una espelma perfumada no és només una espelma que transforma l’atmosfera creant un ambient romàntic, càlid, evocador, acollidor, elegant i ens captiva!. A banda estimula els nostres sentits a través del perfum, en moltes ocasions el seu us precedeix moments especials íntims, festius, a canvi requereix que en tinguem una mica de cura.

6.- Quan només queda un centímetre de cera, és quan oficialment estarà acabada, podeu gaudir de la cera que queda utilitzant-la en un cremador.

PUBLIREPORTATGE OCI I GASTRONMIA

Una forma càlida de perfumar la teva llar

Maig 2017

5. Una campana de vidre és ideal per protegir-la de la pols, si no en tenim, podem passar-li un drap humit per netejar-la, si l’encenem amb pols, aquesta s’enganxarà a la metxa fent que la combustió no sigui l’adequada i molt possiblement no ens farà l’olor esperada.


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.