Page 1

iniciacio

FI-1 Autors Imprescindibles: Viatge pels orígens de la fotografia Farem un passeig per diversos autors. Veurem els seus estils i les èpoques en què han viscut. FI-2 Introducció a la fotografia digital Inicia’t amb la teva càmera en la captura, el retoc i la impressió digital. FI-3 Fotografia Analògica amb laboratori Domina la tècnica de la teva càmera per fotografiar des d’una perspectiva més creativa. També revelarem al laboratori químic. FI-4 Càmera Reflex digital_iniciació Coneix millor la teva càmera rèflex digital i totes les seves funcions. FI-5 Tractament digital de la imatge_Iniciació Aprén els coneixements bàsics del Photoshop. FI-6 Laboratori Iniciació Adquireix coneixement bàsics del revelat en blanc i negre a través de la tècnica artesanal al laboratori. FI- 7 Passejades fotogràfiques Aquest taller té un caràcter lúdic, teòric i pràctic. Combinarem dos aspectes molt relacionats entre ells: la passió per la fotografia i la vocació caminant i viatgera del fotògraf. FI-8 Plató fotogràfic bàsic Aprendrem el correcte funcionament d’un plató; manipulació dels equips, protocols i organització de feina. FI-9 Fotografia en Blanc i negre Investiga les possibilitats expressives de la fotografia en blanc i negre a través de l’experimentació amb els elements del laboratori químic. FI-10 Composició fotogràfica En aquest taller desenvoluparem el pensament visual com a factor de comprensió i creació. FI-11 Tècniques antigues de laboratori Desenvoluparem un treball de creació a través d’antics processos fotogràfics del Segle XIX com la cianotípia, marró Van Dyke, la goma bicromatada, el paper salat i l’albúmina.

tallers d’hivern

AVANcat FA-1 Càmera Reflex digital_avanÇada Aconsegueix les habilitats adequades per optar a qualsevol especialització fotogràfica. FA-2 Tractament digital de la imatge (AvanÇat) Ús avançat de Photoshop. FA-3 Projecte fotogràfic: el cos Aquest taller té com objectiu reflexionar sobre com s’ha representat el cos en la cultura occidental a partir de la fotografia (mai casual ni innocent). FA-4 Projecte fotogràfic. Fotografia i discurs L’objectiu del taller és que els alumnes desenvolupi la capacitat d’anàlisi, reflexió i crítica, de les imatges fotogràfiques a la nostra cultura i que siguin capaços de construir sèries fotogràfiques discursives de manera coherent. FA-5 Laboratori Creatiu Aquest curs té com a finalitat aprofundir en les tècniques de positivat realitzades al taller de laboratori en blanc i negre, incorporant noves possibilitats que ens aproparan a la fotografia creativa: Internegatius; Interpositius; Reveladors; Virats; Paper lith. FA-6 Reportatge fotogràfic de viatge Aprendrem a explicar un viatge a través de les nostres fotografies, a crear un reportatge fotogràfic dels viatges. FA-7 Street Photography Les noves tecnologies ens apropen l’art de la fotografia i amb ella ens ensenyen una nova manera de percebre i aprendre a mirar la quotidianitat del nostre entorn més proper. FA-8 Fotografia d’objectes Curs pràctic per fotografiar productes. Veurem els tractaments de les diverses superfícies i materials: menjar, metalls, roba, teixit, fusta, cristalls, plàstics, i més. FA-9 Retrat d’estudi al Plató En aquest curs farem pràctiques dels principals tipus de retrat fotogràfic: psicològics, comercials, de cos, glamours, nus, etc. I analitzarem els cànons d’iluminació en cadascú dels diferents casos. FA-10 Plató casolà: construeix el teu propi plató Aprèn tots els efectes d’il·luminació professional per aconseguir-los a casa.

FA-11 Obturador: el temps fotogràfic L’irreal món de les velocitats de la teva càmera. Explotar i utilitzar creativament les possibilitats dels recursos més poderosos de la fotografia. FA-12 Flash: Strobist El plató fotogràfic a la teva butxaca, tot això i més amb el teu flash independent. FA-13 Profunditat de camp Aprofita i distribueix l’enfocat i el desenfocat (controla aquest recurs). FA-14 Fotos robades Iniciació a les tècniques del reportatge i coneixement per capturar imatges sense ser vist.

audiovisuals A-1 Documental Social A partir d’aquest taller experimentarem en grup els diversos elements del llenguatge audiovisual per fer un curt documental amb temàtica social. A-2 Realització de curtmetratge Aquest taller està dirigit a totes aquelles persones que, amb o sense coneixements previs, busquin una aproximació teòrica i pràctica al llenguatge audiovisual. A-3 Introducció a l’animació Ens introduirem en el màgic món de l’animació, a través de diferents tècniques: dibuixos animats, stop motion, collage, ninots, etc.

PARAULA Pa-1 Conversa en anglès T’oferim un espai on “posar-te en forma” o simplement gaudir una estona xerrant en anglès. PA-2 Club de lectura en anglès – relat curt Si tens un cert nivell d’anglès i t’agrada la lectura et proposem: un club de lectura en anglès on llegirem relats originals d’autors de parla anglesa i els comentarem. PA-3 Club de lectura en anglès – Novel·la Si tens un bon anglès i t’agrada la lectura et proposem: un club de lectura en anglès on llegirem relats originals d’autors anglesos i desprès els comentarem. PA-4 Cuentaconmigo Aprèn a explicar aquells contes que t’agraden mitjançant les tècniques de la narració oral.

PA-5 Escriptura creativa Aquest curs té caràcter introductori i va adreçat a aquells que tinguin algun tipus d’inquietud pel procés literari. PA-6 Conte Literari Crea històries i personatges que transmetin intensions i sentiments. Veurem l’estructura del conte i las seves regles. PA-7 Iniciació al teatre Explora i apren les eines bàsiques de la interpretació teatral a través del joc dramàtic i la improvisació. PA-8 Interpretació a través del monòleg Triarem una obra de teatre i es recrearà col·lectivament o individual. Treballarem l’expressió corporal, els jocs teatrals, l’anàlisi de text, l’observació i la improvisació. PA-9 Entrenament físic COS I VEU El focus d’aquest treball és el cos i la veu. Es tracta d’un treball físic que estimula la disponibilitat corporal i expressiva.

dansa D-1 Dansa Africana Deixa que la comunicació expressiva arribi a nivells inimaginables en conjunció amb la música, en aquest cas, la percussió. D-2 Dansa Contemporània i cos L’objectiu és descobrir les possibilitats del moviment del cos en l’espai i la relació amb els altres. D-3 Samb i cos Dansa originària de Brasil, desenvolupa l’autoestima, l’autoconfiança, el sentit de ritme, l’humor i l’alegria de viure. D-4 Dansa del ventre Coneix aquesta dansa mil·lenària basada en la figura del “8”, símbol de l’infinit, l’eternitat, la fertilitat i el poder vital femení. D-5 Balls del carib Aprenentatge dels principals ritmes caribenys: salsa, bachata, merengue i reggaeton. D-6 Salsa Disfruta d’aquesta dansa caribenya coneguda arreu del món. Una bona manera de posar-se en forma i passar una bona estona. D-7 Tango Argentí Inicia’t en aquest ball típic argentí que treballarà elements tècnics de la parella per conèixer i dominar el seu llenguatge.Cal inscriure’s en parella.

tallers d’hivern

PLASTICA PL-1 Dibuix Aprendrem a veure els objectes, a observar, a compondre el que volem i a jugar amb els elements. PL-2 Dibuix i Pintura Introducció al món del dibuix i el color mitjançant diferents materials. PL-3 Estèncil En aquest taller treballarem l’estèncil amb la tècnica manual, utilitzarem imatges fotogràfiques i/o tipogràfiques i posteriorment estamparem amb esprai o pintura sobre paper o fusta. PL-4 Joieria en plata Expressa’t artísticament a través de la plata fent joies. PL-5 Modelatge en fang i cartró-pedra A través de l’escultura en fang, la realització de motllos, el cartró i la pintura, es construeixen tot tipus de peces i objectes: figures, màscares, gadgets, etc. PL-6 Pintura Trobaràs els recursos i les tècniques específiques que configuren el més essencial de la pintura a l’oli. PL-7 Restauració Mobles L’objectiu d’aquest curs és aprendre a restaurar i poder recuperar mobles i petits objectes de fusta. PL-8 Serigrafia En aquest taller s’exploraran tant les tècniques d’aquest procediment d’estampació tant en paper, tèxtil, fusta i d’altres materials orgànics.

multimedia M-1 Faig una foto amb la càmera i després què… Passa les teves fotos a l’ordinador, crear CDs, crear pel·lícules, àlbums físics, copiar al PenDrive, etc. M-2 Sigues el teu propi tècnic informàtic Aprendràs a arreglar ordinadors, muntar-los, ampliarlos, crear xarxes, connexions a Internet, el wi-fi. M-3 Smartphone: iphone, android o windows Els tallers estan destinats a aquells usuaris que tenen un smartphone, tria el taller segons el teu sistema operatiu. M-4 Gestiona els teus arxius Aprèn a gestionar els teus arxius.

M-5 Tablets: Ipad o Android o Windows 8 Els tallers estan destinats a aquells usuaris que tenen una tablet i volen aprendre a fer-la servir, triar el taller segons el sistema operatiu que facis servir. M-6 Iniciació al facebook Coneix i apropa’t al coneixement d’aquesta xarxa social.

COS CO-1 Ioga Desbloqueja el teu cos a través de la respiració i el moviment. CO-2 Ioga AvanÇat Aprofundeix el teu coneixement del Ioga.

CUINA

CAL SABER QUE... s’obren inscripcions a partir del dia 8 de gener de 2013, fins el dia abans de començar el teu taller (i fins que hi hagi places). Els tallers de vuit sessions s’inicien des del divendres 25 al dijous 31 de gener de 2013. La resta consulteu calendari.

CU-1 Cocteleria Internacional Clàssica Prepararem mojito, margarita, caipirinha, singapour sling, cosmopolitan, dry martini i molts més. CU-2 Cuina Asiàtica En cada sessió prepararem dos plats d’un país asiàtic; Xina, Filipines, Tailàndia, Vietnam, Japó, Índia. Cercarem els seus productes (o semblants) als nostres mercats. CU-3 Cuina de mercat Cuinarem els aliments de temporada i aprendrem a combinar-los de manera exquisida. CU-4 Cuina d’Hivern L’objectiu d’aquest taller és aprendre a cuinar plats fàcils i creatius de mercat d’aquesta temporada. CU-5 Cuina basca Descobreix aquesta cuina que combina excepcionalment productes per convertir aquest taller en un espai de gastronomia basca.

El procés d’inscripció és presencial i serà efectiu un cop inscrit i pagada la quota establerta. El pagament es farà amb targeta de crèdit/dèbit o ingrés bancari. No s’acceptarà cap pagament en efectiu. Cal conservar el rebut de pagament i full d’inscripció. En cap cas es retornarà l’import de la matrícula. Si el taller no arriba al nombre d’alumnes estimat, el centre farà la devolució de l’import de les quotes només durant la primera setmana de tallers. Alguns tallers tenen un increment econòmic en concepte de material que s’hauran d’abonar el primer dia, a classe. El centre es reserva el dret d’admissió d’aquelles persones que no respectin la feina dels docents i personal del centre, així com el procés d’aprenentatge de la resta de persones usuàries. Preus pendents d’aprovació per la Comissió de Govern.

HORARI De dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 20 h. Dissabtes de 10.30 a 13 i de 16.30 a 19 h.

vols saber-ne més?

SOM AQUi

CU-6 Cuina del Japó actual Aprendrem plats típics, dels quals en coneixerem la història i com aconseguir-ne els ingredients. CU-7 Tast de vins iniciació Valorarem els sentits primaris a través d’una copa de vi (negre, rosat i blanc). CU-8 Tast de vins avanÇat Recorrerem les denominacions d’origen de l’estat espanyol i els seus microclimes.

tallers d’hivern

visita’ns! Regomir 3, 08002 - Barcelona

Disseny i maquetació: www.ximenachapero.com

FOTO I IMATGE


TALLERS D’HIVERN 2013 FOTO I IMATGE FI-1

iniciacio

HORARI HIVERN

Autors imprescindebles: Viatge pels orígens de la fotografia Introducció a la fotografia digital A

PREU + suplement SESSIONS

docent

inici

FInal

Dijous 19.30-21.30h

83.64 €

no

8

Jaume Juncadella

31/01/2013 21/03/2013

Dilluns 19-21h

83.64 €

no

8

Jaume Juncadella

28/01/2013 18/03/2013

Introducció a la fotografia digital B

Dijous 17.15-19.15h

83.64 €

no

8

Jaume Juncadella

31/01/2013

FI-3

Fotografia Analògica amb laboratori

Dimarts 17.15-19.15h

83.64 €

no

8

Carlos Maldonado

30/01/2013 20/03/2013

FI-4

Càmera Reflex digital A (iniciació)

Dimarts 19.30-21.30h

83.64 €

no

8

Carlos Maldonado

30/01/2013 20/03/2013

Càmera Reflex digital B (iniciació)

Dijous 10-12h

83.64 €

no

8

Carlos Maldonado

31/01/2013 21/03/2013 31/01/2013 21/03/2013

FI-2

FI-5

Tractament digital de la imatge (Iniciació)

Dijous 19.30-21.30h

83.64 €

no

8

Carlos Maldonado

FI-6

Laboratori Iniciació

FI-7

Passejades fotogràfiques

FI-8

21/3/2013

Dijous 12.15-14.15h

62.73 €

no

6

Carlos Maldonado

31/01/2013 07/03/2013

Dissabte 10.45-13.45h

94.09 €

no

6

Juan de Dios

26/01/2013 02/03/2013

Plató fotogràfic bàsic A

Dijous 18.30-21.30

94.09 €

no

6

Felipe Garibello

31/01/2013 07/03/2013

Plató fotogràfic bàsic B

Divendres 10.30-13.30h

94.09 €

no

6

Felipe Garibello

25/01/2013 01/03/2013

Plató fotogràfic bàsic C

Dissabte 10.30-13.30h

94.09 €

no

6

Felipe Garibello

26/01/2013 02/03/2013

Dimecres 19-21 h

83.64 €

no

8

Francisco Gomez

30/01/2013 20/03/2013

FI-10 Composició fotogràfica A

Dilluns 19-21 h

62.73 €

10-12€

6

Francisco Gomez

28/01/2013 18/03/2013

Composició fotogràfica B

Dimarts 11-13h

62.73 €

10-12€

6

Francisco Gomez

30/01/2013 20/03/2013

Dijous 19-21h

83.64 €

no

8

Francisco Gomez

31/01/2013 21/03/2013

Càmera Reflex digital A (avanÇada)

Dimarts 10-12H

83.64 €

no

8

Carlos Maldonado

30/01/2013 20/03/2013

Càmera Reflex digital B (avanÇada)

Divendres 17.15-19.15h

83.64 €

no

8

Carlos Maldonado

25/01/2013 15/03/2013

Divendres 19.30-21.30h

83.64 €

no

8

Carlos Maldonado

25/01/2013 15/03/2013

FI-9

Fotografía en Blanc i negre

FI-11 Tècniques antigues de laboratori

AVANcat

FOTOGRAFIA I IMATGE avançat

Fa-1

Fa-2 Tractament digital de la imatge (AvanÇat) Fa-3

Projecte fotogràfic: el cos

Dimarts 19-21.15h

94.09 €

no

8

Juan de Dios

30/01/2013 20/03/2013

Fa-4

Projecte fotogràfic. Fotografi i discurs

Dijous 19-21.15h

94.09 €

no

8

Juan de Dios

31/01/2013 21/03/2013

Fa-5

Laboratori Creatiu

Divendres 18-20h

62.73 €

no

6

Francisco Gómez

25/01/2013 01/03/2013

Dilluns i dimecres 18-21h

62.73 €

no

4

Ruth (artisal)

18/02/2013 27/02/2013

Dimarts i dijous 18-21h

62.73 €

no

4

Artur (artisal)

05/03/2013 12/03/2013

Dimarts 11-13h

83.64 €

no

8

Jovan Horvath

30/01/2013 20/03/2013

Dissabtes 17-19h

83.64 €

no

8

Jovan Horvath

26/01/2013 16/03/2013

Fa-10 Plató cassolà: construeix el teu propi plató

Dilluns 11-13h

83.64 €

no

8

Jovan Horvath

28/01/2013 18/03/2013

Fa-11 Obturador: el temps fotogràfic

Dilluns 18-21h

31.36 €

no

2

Jovan Horvath

28/01/2013 04/02/2013

Fa-12 Flash: Strobist

Dilluns 18-21h

31.36 €

no

2

Jovan Horvath

11/02/2013 18/02/2013

Fa-13 Profunditat de camp

Dilluns 18-21h

31.36 €

no

2

Jovan Horvath

25/02/2013 04/03/2013

Foto robades

Dilluns 18-21h

31.36 €

no

2

Jovan Horvath

11/03/2013 18/03/2013

Fa-6 Reportatge fotogràfic de viatge Fa-7 Street Photography Fa-8

Fotografia d’objectes

Fa-9 Retrat d’estudi al Plató

Fa-14

AUDIOVISUALS a-1

Introducció a l’animació

a-2

Documental Social

a-3

Realització de curtmetratge

PARAULA

HORARI HIVERN

PREU + suplement SESSIONS

docent

inici

FInal

Divendres 17.30-19.30h

83.64 €

no

8

Javier Luján

25/01/2013 15/03/2013

Dissabtes 11-13.30h

104.54 €

no

8

Gachi

26/01/2013 16/03/2013

Dilluns 18.30-21

104.54 €

no

8

Daniela Cugliandolo

29/01/2013 19/03/2012

HORARI HIVERN

PREU + suplement SESSIONS

docent

inici

FInal

PA-1

Conversa en anglès

Dimarts 11-12.30h

49.37 €

no

8

Arianne Amarantinis

30/01/2013 20/03/2013

PA-2

Club lectura Relats curts en anglès

Dimarts 12.30-14h

49.37 €

no

8

Arianne Amarantinis

30/1/2013 20/03/2013

PA-3

Club de lectura (anglès) mensual

Dilluns 16-17.30h

30.86 €

si

5

Arianne Amarantinis

28/01/2013 27/05/2013

PA-4

Cuenta conmigo

Dissabte 16-18h

65.82 €

no

8

Rubén Martínez

26/01/2013 16/03/2013

PA-5

Escriptura creativa

Dijous 17-19h

65.82 €

no

8

Carme Rodriguez

31/01/2013 21/03/2013

Dijous 19.15-21.15h

65.82 €

no

8

Carme Rodriguez

31/01/2013 21/03/2013

Divendres 18.30-20.30h

65.82 €

no

8

Roser Ferrando

31/01/2013 21/03/2013

Dijous 19.00-21.00h

65.82 €

no

8

Roser Ferrando

31/01/2013 21/03/2013

Dimecres 12-14h

65.82 €

no

8

Roser Ferrando

30/01/2013 20/03/2013

Dimarts 19.15-21.15h

65.82 €

no

8

Roser Ferrando

30/01/2013 20/03/2013

PA-6 Conte Literari PA-7

Iniciació al teatre

PA-8

Interpretació a través del monòleg

PA-9

Entrenament físic COS I VEU_matí Entrenament físic COS I VEU_tarda

dansa

HORARI HIVERN

D-1

Dansa Africana

D-2

Dansa Contemporània i cos

D-3

Samb i cos

D-4

Dansa del ventre

D-5

PREU + suplement SESSIONS

docent

inici

FInal

Dissabte 11.30-13.30H

65.82 €

no

8

Robert Dokponnou

26/01/2013 16/03/2013

Dijous 17.30-19h

49.37 €

NO

8

Rosana Barra

31/01/2013 21/03/2013

Divendres 12.00-14h

49.37 €

NO

8

Rosana Barra

25/01/2013 15/03/2013

Divendres 16.30-18.30h

65.82 €

NO

8

Tanit Porro

25/01/2013 15/03/2013

Balls del carib

Dimarts 19.30-21.30h

65.82 €

NO

8

Daniel Dominguez

29/01/2013 19/03/2013

D-6

Salsa

Dijous 12.30-14.30h

65.82 €

NO

8

Nadeska Conxi

31/01/2013 21/03/2013

D-7

Tango Argentí

Dilluns 20-21.30h

49.37 €

NO

8

Eva Yufra

28/01/2013 18/03/2013

PLASTICA PL-1

Dibuix

PL-2

HORARI HIVERN

PREU + suplement SESSIONS

docent

inici

FInal

Dimecres 19-21.30h

74.05 €

si

8

Jesús Teodoro

30/01/2013 20/03/2013

Dibuix i Pintura

Dimecres 11-13h

65.82 €

si

8

Núria Boix

30/01/2013 20/03/2013

PL-3

Estencil

Dilluns 17-19H

65.82 €

si

8

Andrea M

28/01/2013 18/03/2013

PL-4

Joieria en plata

Dissabte 11-13h

65.82 €

si

8

Anna Lluisa

26/01/2013 16/03/2013

PL-5

Modelatge en fang i cartró-pedra

Dijous 19-21.30h

74.05 €

no

8

Alex Jodar

31/01/2013 21/03/2013

PL-6

Pintura A

Divendres 16.30-19h

74.05 €

si

8

Jesús Teodoro

25/01/2013 15/03/2013

Pintura B

Divendres 19-21.30h

74.05 €

si

8

Jesús Teodoro

25/01/2013 15/03/2013

Restauració Mobles A

Dimarts 17.15-19.15h

65.82 €

si

8

Carme Pastor

30/01/2013 20/03/2013

Restauració Mobles B

Dimarts 19.30-21.30h

65.82 €

si

8

Carme Pastor

30/01/2013 20/03/2013

Serigrafia A

Dilluns 19-21.30h

74.05 €

si

8

Sergio Rocha

28/01/2013 18/03/2013

Serigrafia B

Dimarts 19-21.30h

74.05 €

si

8

Sergio Rocha

30/01/2013 20/03/2013

Serigrafia C

Dimecres 16-18.30h

74.05 €

si

8

Sergio Rocha

30/01/2013 20/03/2013

PL-7 PL-8

multimedia M-1

Faig una foto amb la camèra i despres què…

M-2

Sigues el teu propi tècnic informàtic A

M-3

HORARI HIVERN

PREU + suplement SESSIONS

docent

inici

FInal

Dimecres 16-18h

83.64 €

no

8

NoËl Anton

30/01/2013 20/03/2013

Dimecres 18.30-20.30h

83.64 €

no

8

NoËl Anton

30/01/2013 20/03/2013

Smartphone IPHONE

Dimarts 11.30- 14.30

31.36 €

no

2

NoËl Anton

29/01/2013 05/02/2013

Smartphone Android

Dimarts 11.30-14.30

31.36 €

no

2

NoËl Anton

12/02/2013 19/02/2013

Smartphone

Dimarts 11.30-14.30

31.36 €

no

2

NoËl Anton

26/02/2013 05/03/2013

M-4

Gestiona els teus arxius

Dimarts 11.30-14.30

31.36 €

no

2

NoËl Anton

12/03/2013 19/03/2013

M-5

Ipad

Dimarts 16-19h

31.36 €

no

2

NoËl Anton

29/01/2013 05/02/2013

Tablet Android

Dimarts 16-19h

31.36 €

no

2

NoËl Anton

12/02/2013 19/02/2013

Tablet Windows 8

Dimarts 16-19h

31.36 €

no

2

NoËl Anton

26/02/2013 05/03/2013

Iniciació al facebook

Dimarts 16-19h

31.36 €

no

2

NoËl Anton

12/03/2013 19/03/2013

M-6

COS CO-1

CO-2

HORARI HIVERN

Ioga A

PREU + suplement SESSIONS

Dilluns i Dimecres 14-15.30h 98.74 €

docent

inici

FInal

no

16

Conxi Pineda

28/01/2013 20/03/2013

Ioga B

Dimarts i Dijous 9.30-11h

98.74 €

no

16

Conxi Pineda

29/01/2013 21/03/2013

Ioga C

Dimarts i Dijous 11-12.30h

98.74 €

no

16

Conxi Pineda

29/01/2013 21/03/2013

Ioga D

Dilluns i Dimecres 18-19.30

98.74 €

no

16

Liliana Pellman

28/01/2013 20/03/2013

Ioga AvanÇat

Dilluns i Dimecres 19.30-21

98.74 €

no

16

Liliana Pellman

28/01/2013 20/03/2013

CUINA

HORARI HIVERN

PREU + suplement SESSIONS

docent

inici

FInal

CU-1

Cocteleria Internacional Clàssica

Dissabte 17.30-19.30h

65.82 €

31.50 €

8

Jordi Pedro

26/01/2013 16/03/2013

CU-2

Cuina Asiàtica

Dimarts 19.30- 21.30H

65.82 €

28.00 €

8

Xabier Bonilla

29/01/2013 19/03/2013

Dimarts 12-14h

65.82 €

28.00 €

8

Xabier Bonilla

29/01/2013 19/03/2013

Dimecres 17.30-19.30h

32.91 €

15.00 €

4

Xabier Bonilla

30/01/2013 20/02/2013

CU-5 Cuina Vasca

Dimecres 17.30-19.30h

32.91 €

15.00 €

4

Xabier Bonilla

27/02/2013 20/03/2013

CU-6 Cuina Japó_matí

Dimecres 12.30-14.30h

65.82 €

28.00 €

8

Miho Miyata

30/01/2013 20/03/2013

Dimecres 19.30-21.30h

65.82 €

28.00 €

8

Miho Miyata

30/01/2013 20/03/2013

CU-7 Tast de vins iniciació

Dilluns 19-21h

65.82 €

45.00 €

8

Jordi Sabaté

28/01/2013 18/03/2013

CU-8 Tast de vins avanÇat

Dijous 19.30-21.30h

65.82 €

45.00 €

8

Jordi Sabaté

31/01/2013 21/03/2013

CU-3 Cuina de mercat CU-4

Cuina d’Hivern

Cuina Japó_tarda

2013

GENER

FEBRER

MARC

S’obren inscripcions a partir del dia 8 de gener de 2013, fins el dia abans de començar el teu taller (i fins que hi hagi places). Comencen tallers: 25, 26, 28, 29, 30 i 31 de gener. 11, 12, 18, 25, 26, 27 de febrer. 5, 11, 12 març

Tallers d'hivern 2013 CC Pati Llimona  

El Centre Cívic Pati Llimona obre inscripcions a partir del dia 8 de gener de 2013, fins el dia abans de començar el taller que hagis escoll...