Page 1

>> De kortste auto. De langste parade. Endless fun. 23rd – 26th August 2012, Belgium, Antwerp


>> WELKOM BIJ SMART TIMES 12 Beste smart community, het is weer zover – eindelijk smart times en dat in de fraaie stad Antwerpen! De Belgische metropool is de perfecte locatie voor de smart times - jong, dynamisch, vol levensvreugde, een van de prikkelendste mode- en cultuursteden van Europa. In mijn naam maar ook in de naam van het hele smart-team mag ik u hartelijk welkom heten bij de smart times 2012! Ik ben bijzonder verheugd dat dit jaar nog meer fans de weg naar de smart times hebben gevonden om samen met ons het grootste smart-evenement van de wereld te vieren! Wij hebben ons best gedaan om een buitengewoon programma samen te stellen. In het midden van het nieuw te ontstane havengebied is onze locatie al iets heel speciaals. Het absolute hoogtepunt van de smart times zal ook deze keer de naar verwachting langste smart parade aller tijden zijn die ons hier van de op een na grootste zeehaven van Europa direct zal leiden naar het Guinness Book of Records. Bovendien vieren wij samen de 10e verjaardag van de smart crossblade, er zijn vele optredens gepland van verschillende artiesten waaronder de smart-band die uitsluitend uit medewerkers van onze Franse fabriek

>> smart fan only smart times is het smart evenement van de community en daarom zijn jullie de sterren! Als een bedankje voor jullie trouw bevat het programma van dit jaar speciale aanbiedingen voor smart rijders en hun passagiers. Bij de check-in balie krijgen jullie exclusief met het deelnamebewijs: - een smart times T-shirt naar wens* - smart times sticker - voucher voor de BBQ op 24 augustus 2012 - voucher voor de smart cocktail op 24 en 25 augustus 2012 Don’t drink and drive! Aanvullend kunnen jullie de smart laten wassen, een snelle check laten ondergaan bij onze service truck en aan de parade deelnemen (een absolute must!). Maak gebruik van de bevoorrechte parkeerplaatsen direct op de locatie of doe mee bij de smart times contest om de mooiste en beste smart van Europa. *tot zover jullie je hebben online aangemeld tot 30 juni 2012n, bij een latere aanmelding zolang de voorraad strekt.

bestaat, sfeervolle party’s en last but not least vele smarts op vier en op twee wielen met elektrische of conventionele aandrijving. Natuurlijk kunt u de nieuwe modellen ook grondig testen op het terrein van het evenement maar ook tijdens begeleide excursies in de binnenstad! Ongeacht alle moeite die wij met het programma hebben gedaan: het belangrijkste bij de smart times bent u, onze fans en vrienden uit de hele wereld. Wij zijn erg blij dat u deze dagen samen met ons doorbrengt en wij zeggen een hartelijk “dank u wel” voor uw trouw. Al sinds vele weken verheug ik mij op een weerzien met u of u te leren kennen, op vele persoonlijke ontmoetingen en gesprekken en hoop dat wij met velen van u op onze fantastische kleine auto’s kunnen proosten. Veel plezier bij onze smart times in Antwerpen! Dr. Annette Winkler Head of smart


hts g i L h g i h s e m t ti r a m s e Z e d > > n! e s s i m t e i n m ag J e donderdag 1930 paddoCk party

1200 smart times Contest

HigHligHts daily program

30

12

13

30

14

30

30

15

16

30

17

30

18

30

19

30

20

30

30

21

22

30

23

30

24

CheCk-in & infoPoint

beaCh volleyball ServiCe truCk

Car WaSh teSt Drive

Smart timeS ParCourS

strongest man show 1930-2030

Vrijdag 1000 smart times Contest

09

30

10

30

11

30

12

30

13

30

14

30

2100 opening party

15

30

16

30

17

30

18

30

19

30

20

CheCk-in & infoPoint beaCh volleyball ServiCe truCk

Car WaSh teSt Drive

Smart timeS ParCourS

kiDS Corner exhibition area Slot Car Challenge

Club bar Wall of fanS

eball

Smart ebike City tour

Smart timeS bbQ

30

21

30

22

30

23

30

24

30

01


LINE-UP PARADE

Zaterdag

stRoNgEst mAN show 1100-1200

1000-1400

2100 smARt tImEs 13 goEs to ... PARty

1400 smARt tImEs PARADE 1000 smARt tImEs CoNtEst 30

09

30

10

11

30

12

30

13

30

14

30

15

30

16

30

17

30

18

30

19

30

20

30

CheCk-in & infoPoint beaCh volleyball smart times ParCours exhibition area slot Car Challenge

Car Wash serviCe truCk Club bar Wall of fans

kids Corner test drive

eball

smart ebike City tour

smart ebike City tour

smart times ParCours

Zondag 1000 FLEA mARkEt

09

30

10

30

11

30

12

30

13

30

14

CheCk-in & infoPoint exhibition area Car Wash Club bar eball slot Car Challenge serviCe truCk Wall of fans test drive smart times ParCours

30

Party Warm-uP

21

30

22

30

23

30

24


Daily Business >> EXHIBITION AREA (EXPOSANTEN) Elk jaar opnieuw zijn er weer talrijke exposanten aanwezig op de smart times. Of je nou belangstelling hebt in een paar pk meer of in exclusieve accessoires, hier vindt je alles om ook jouw smart een individuele vorm te geven. Openingstijden: outdoor tot 20.00 uur, indoor tot 24.00 uur.

>> Brand News Voor de eerste keer presenteert smart times de hele smart wereld op een terrein. Hier vindt je smart-BRABUS, smart fortwo electric drive, smart eMobility, smart e-bike, Mercedes-Benz Accessories, WeForest, Europcar, car2go, dus smart in zijn mobiele veelvuldigheid. Je zult verbaasd zijn over de concepten voor de toekomst en de mobiliteitsideeën die hier nu al werkelijkheid geworden zijn.

>> Car Wash Autowasbeurt nodig? Het professionele team van onze car wash station laat geen wensen open: hier hebben zelfs de kleinste vuildeeltjes geen schijn van kans. Glanzend opgepoetst laten wij jouw smart stralen als een echte ster! Aanmelding bij de car wash station.

>> Club Bar De Club Bar is een van onze centrale meeting points – niet alleen voor de Europese smart clubs. Je kunt hier ervaringen uitwisselen met talrijke smart fans, nieuwe vrienden maken en tot diep in de nacht genieten van deze unieke sfeer. Jullie kunnen deze locatie ook versieren met vlaggen en accessoires van jullie eigen smart clubs. Aanmelding bij de check-in balie.

>> test drive Voel live de vitaliteit en de fun factor van de nieuwste smart electric drive. Daarnaast hebben wij ook begeleide city tours met de smart e-bike voorbereid en proefritten met de nieuwste smart modellen. Tip: wie gewoon snel even een ritje wil maken met de e-bike kan dit doen op onze oefenbaan of tijdens een rondje e-bal. Aanmelding met geldig rijbewijs bij de test drive balie.

>> Service Truck Het team van monteurs van onze service truck staat klaar voor een snelle gratis check van jouw smart. Maak een afspraak direct bij de service truck.

>> Wall of Fans Kom erbij! smart times 12 zal de grootste smart bijeenkomst tot nu toe worden en daarom willen wij zo veel mensen als mogelijk op onze fanboard vereeuwigen! Maak een foto met je smartphone of fototoestel en kom even langs. Wij printen jouw foto en jouw foto maakt dan deel uit van deze buitengewone Wall of Fans!

Highlights >> FLEA MARKET (VLOOIENMARKT)

>> smart times Contest

Op zondagmorgen zorgt de smart times vlooienmarkt voor spanning en interessante koopjes. Naast een breed aanbod van merchandising artikelen uit het voorjaar heeft de een of andere exposant ook nog speciale aanbiedingen voorbereid.

Uniek, fraai, speciaal? Omschrijven deze woorden jouw smart? Dan laat zien wat jij te bieden hebt! Een deskundige jury beoordeelt de deelnemende smart cars in de categorieën Tuning & Performance, Design & Aesthetics evenals Car Media & SPL. Tijdens de smart times contest ceremony op zaterdagavond worden de winnaars voorgesteld en de prijzen uitgereikt. Aanmelding in onze smart times contest tent. Let op: de deelname is beperkt.

>> Opening party Op vrijdagavond gaat smart times 12 officieel van start! Wij nodigen jullie uit voor een BBQ en dan begint het. Dit jaar verwachten wij gasten van Mexico tot China, wij vieren de 10de verjaardag van de smart Crossblade en zullen talrijke fans en clubs uit de hele wereld welkom heten. Tot ’s ochtends vroeg speelt dan nog de “smart Band“, de band van de medewerkers van de fabriek in Hambach.

>> paddock party Wie kent ze niet – de goede oude party’s in de paddock. Wij vinden dat je als je al op donderdag aanwezig bent bij de smart times, dan heb je ook wel zo’n party verdiend. Allen die de start van smart times 12 niet meer kunnen afwachten kunnen dan meevieren op donderdagavond op de paddock party met de fameuze Belgische act “cookies and creams“.

>> smart times 13 goes to ... Party Op zaterdagavond wordt het nog een keer spannend. Wie rijdt de mooiste smart van de smart times 12? Waar zullen wij ons volgend jaar weer zien? Al deze vragen worden beantwoord bij onze grote smart times 13 goes to … party en de smart times contest ceremonie. De party wordt tot ’s ochtends vroeg begeleid door dj’s en de band “Betty Booster“. Trouwens, jullie allemaal zijn smart times en het is aan jullie als het erom gaat om een beslissing te nemen over de locatie van smart times 13. Alle details zijn te vinden in deze programmafolder.


Highlights >> Strongest Man Show De “Strongest Man Alive”, Franz Müllner, verscheurt telefoonboeken als een vel papier, hij tilt gewichten die wij niet eens kunnen bewegen en trekt met iedere vinger een smart. Sinds bijna een jaar trainen wij met Franz voor deze spectaculaire act: Franz zal een podium op zijn schouders nemen waarop twee smarts kunnen rijden – wereldrecord!

>> Smart times parade Ready, steady, go …! Wat zou smart times zijn zonder de smart times parade? Deze zaterdagmiddag staat geheel in het teken van dit hoogtepunt! In de op een na grootste zeehaven van Europa zijn sterke zenuwen vereist als jullie de uitdaging aanvaarden van de tunnel of het labyrint bij de parade. Maar dat is nog niet genoeg. Deze zomer willen wij een nieuw record halen en de langste smart parade van de wereld rijden. Iedere auto telt mee en daarom geldt hier absoluut: erbij zijn is alles! Wij verzoeken dat alle voertuigen de parkeerplaats P1 hebben verlaten tot vrijdagavond na het einde van het evenement omdat de line-up voor de parade reeds op zaterdagmorgen begint. Om organisatorische redenen kunnen op parkeerplaats P1 in de line-up geparkeerde voertuigen het terrein eerst met de parade verlaten. Wie niet wil deelnemen aan de parade wordt verzocht om de parkeerplaats P3 te gebruiken die slechts op drie minuten loopafstand ligt.

Action >> Beach volleyball

>> smart times Challenge

smart en beachvolleybal zijn echte partners. De beste beachvolleybal-teams ter wereld spelen voor smart. Op ons beachvolleybalveld kunnen jullie tegen de top teams spelen. Om tegen de professionals goed te kunnen scoren staat onze trainer Bernd Werschek met tips en tricks ter beschikking. Aanmelding bij het beachvolleybalveld.

Jij bent een trouwe fan van de smart, jij doet bij alles mee wat smart times te bieden heeft en je wilt je meten met anderen? Dan zit je goed bij de smart times challenge! Neem het op bij EBALL tegen de beste coureurs van smart fortwo electric drive, rij tegen andere coureurs in een slot car race, voltooi het parcours als eerste en rij mee bij de complete smart times parade. Dan heb jij de smart times challenge achter de rug en met een beetje geluk ben jij een van de drie winnaars van een smart times 13 weekeinde! De volgorde voor de afzonderlijke evenementen kun je zelf bepalen. Je moet alleen de deelname aan alle vier challenges bewijzen door een stempel in het wedstrijdformulier van jouw programmafolder. Lever dan het ingevulde formulier direct af bij de checkin balie tot uiterlijk 19.00 uur op 25 augustus 2012. De winnaars worden tijdens de smart times 13 goes to … party bekend gemaakt. Te winnen zijn 2 overnachtingen in een 3-sterren-hotel en een benzinevoucher met een waarde van 100,- euro.

>> smart ebike City Tour Onze city guides begeleiden je op de smart e-bike naar de moderne en urbane hot spots van de stad, evenals naar de traditionele bezienswaardigheden. De tour duurt ongeveer 50 minuten en is geschikt voor iedereen. Helmen worden door ons ter beschikking gesteld. Check-in direct bij de test drive balie.

>> Slot Car Challenge Hier worden kinderdromen waar – vier spelers racen op een smart autocircuit! Geef alles als voor jou de eindstreep dichter bij komt want een ding is niet veranderd: de snelste wint!

>> eball Ken je nog het vermaarde computerspel “Pong”? Bij smart times 12 laten wij het weer herleven – met een reusachtige LED wall, twee smart fortwo electric drives als racket die door jouw rijkunsten worden bestuurd en natuurlijk een bal die tussen de twee smarts heen en weer moet worden gespeeld. Stap in en word een racket met de smart fortwo electric drive. Wij garanderen een extreem hoog verslavingspotentieel. Aanmelding direct bij de EBALL tent.

>> Drive You Crazy Parcours Bij de smart times parcours wordt teamwork beloond. In een competitie tegen een tweede team kun je op een e-bike jouw handigheid bewijzen en deze oefening van de smart times challenge succesvol beëindigen. Aanmelding direct bij het smart times parcours. Een team bestaat uit 2 personen.

>> JOUW STEM TELT VOOR smart times 13 Vorig jaar is smart times begonnen met zijn Europa tournee. Met iedere tourstop slagen wij erin om nieuwe fans, smart rijders en toekomstige smart rijders te “besmetten” met ons enthousiasme voor de smart. Dit lukt alleen samen met jullie en daarom willen wij hartelijk dank zeggen. Dit jaar beslissen jullie waar smart times 13 zal plaats vinden. Tijdens de parade krijgen jullie een stembiljet dat slechts wordt uitgereikt aan gasten die als rijder of passagier deelnemen aan de parade. Vanaf zaterdagavond 19.00 uur vinden jullie twee kleine presentatie-eilanden waar jullie kunnen kiezen tussen de locaties. Werp dan jouw stembiljet door het open raam van de gewenste locatie. Het tellen van de stemmen en de vermelding van de locatie van de smart times 13 vindt dan direct plaats tijdens de smart times 13 goes to … party.


services

vrij wi-fi

smart times Pechhulpdienst +49 172 671 7337 Antwerp Tourism & Convention +32 323 201 03 Taxi +32 323 838 38 Alarmnummer 112

smart times 12

s inK

& uur fritodles o n

fans

checK-

bbq

Kids corner

iceeam cr r ca

service trucK

in

slot car K doc padrty pa

test drive

13 mes y t ti... part r a sm es to go

parcours

wall of

pas tap

beach volley ball

dr

car wash

pas tapinKs il dr cKta co

smart ebiKe smart

contest

exposant indoor/outdoor

smart brand news

eMobility


AMSTERDAM

A1

A12

OSLO KOPENHAGEN HELSINKI STOCKHOLM

UITRIT ANTWERPEN-NORD

P3

MOSSELSTRAAT

>> HOE ONS TE VINDEN

P2

ATTENTIE - P1

A11

EVENEMENTENHALLEN

N49a

LONDON DUBLIN

N1 A14

KAAI

UITRIT ANTWERPEN-OST

UITRIT ANTWERPEN-WEST

N12 N184

N113 E17

A13 BERLIN WIEN BUDAPEST MOSKAU

ZATERDAG LINE-UP FOR SMART TIMES PARADE

UITRIT ANTWERPEN CENTRUM

P

RIJNKAAI

CAR WASH & SERVICE TRUCK PARKING

SLOEPENSTRAAT

UITRIT MERKSEM

P1 AMSTERDAMSTRAAT

PARIS, MADRID, LISSABON

A13

A1

LUXENBURG, ZÜRICH, ROM

N49a

N1

Wij verzoeken dat alle voertuigen de parkeerplaats P1 hebben verlaten tot vrijdagavond na het einde van het evenement omdat de line-up voor de parade reeds op zaterdagmorgen begint. Om organisatorische redenen kunnen op parkeerplaats P1 in de line-up geparkeerde voertuigen het terrein eerst met de parade verlaten. Wie niet wil deelnemen aan de parade wordt verzocht om de parkeerplaats P3 te gebruiken die slechts op drie minuten loopafstand ligt.

Smart Times 2012 - Antwerpen  

Smart Event 2012 in Antwerpen. 23 - 26 augustus 2012 De kortste auto. De langste parade. Endless fun.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you