Page 1

Rekenvoorbeeld

SWB en Van Wanrooij denken met u mee!

Hoe hoog is de tegemoetkoming in de praktijk als u gebruik maakt van de “Dubbele Woonlasten Beschermer”? Een simpel rekenvoorbeeld vertelt u meer:

Geen dubbele woonlasten! Eigenlijk ziet u één van de prachtige appartementen in plan Het Woud te Ingen helemaal zitten. Maar ja, u aarzelt, want heeft u uw huidige woning wel op tijd verkocht ... We kunnen er helemaal in komen, want zeker net na een verhuizing zit u niet te wachten op dubbele woonlasten. Daarom reiken de SWB in samenwerking met Van Wanrooij Projectontwikkeling u een helpende hand. Met de ‘Dubbele Woonlasten Beschermer!’ Zo kunt u met een gerust hart uw droomappartement kopen. De ‘Dubbele Woonlasten Beschermer’ compenseert de eventuele dubbele woonlasten die kunnen ontstaan als u een nieuwe woning koopt in plan Het Woud en uw huidige woning nog niet heeft verkocht. Ze geeft, totdat u uw huidige woning verkoopt en tot maximaal één jaar na oplevering, een tegemoetkoming als u onverhoopt wordt geconfronteerd met dubbele woonlasten. Het zal u duidelijk zijn dat er wel een aantal voorwaarden en procedures geldt. Eenvoud troef Bevindt uw droomappartement zich in plan Het Woud te Ingen, bel dan één van de makelaars en maak een afspraak. De makelaar kan u dan precies vertellen hoe de ‘Dubbele Woonlasten Beschermer’ in elkaar zit. En hij kijkt samen met u of u voldoet aan de voorwaarden en procedures. Besluit u vervolgens te kopen met de ‘Dubbele Woonlasten Beschermer’ dan wordt e.e.a. in een overeenkomst vastgelegd.

Het Woud

Het bedrag dat door Van Wanrooij Projectontwikkeling in depot wordt gestort bedraagt dan 2,5% van € 240.000,- = € 6.000,-

Gedurende de garantietermijn van één jaar na oplevering blijft dit bedrag in depot staan. Dit bedrag is gereserveerd ter compensatie/ verlichting van uw dubbele lasten. Het garantiebedrag waar u recht op heeft wordt maandelijks aan u uitgekeerd. Kopen en verkopen zonder zorgen Het zal u duidelijk zijn: de ‘Dubbele Woonlasten Bescherming’ geeft u veel voordelen. U houdt een sterke onderhandelingspositie bij de verkoop van uw huidige woning en hoeft niet meteen genoegen te nemen met het eerste bod. U houdt dus de mogelijkheid het beste verkoopresultaat te boeken. Koop, maar ook verkoop zonder zorgen: meer kunt u zich toch niet wensen? Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze makelaars en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Zekerheid: bedrag in depot Zodra de betaling van de grond van het nieuw te bouwen appartementengebouw plaatsvindt, wordt een percentage van de koopsom van het appartement bij de notaris in depot gestort.

informatie en verkoop Joop van Mourik Makelaars Lienden/Opheusden 0344 - 60 24 00 Uw woning nog niet verkocht? Wij helpen u. Informeer naar de voorwaarden.

Geen Dubbele Lasten

Stel u voor: De garantietermijn is één jaar, de koopsom van het appartement dat u wilt kopen bedraagt € 240.000,- v.o.n. en het garantiebedrag wordt vastgesteld op 2,5% van deze koopsom.

Heleen Beekhuizen Makelaardij Zoelen/Lienden 0344 - 69 15 69

www.hetwoud-ingen.nl

Als u uw huidige woning uiteindelijk negen maanden na oplevering van de nieuwbouwwoning verkoopt, en de eigendomsoverdracht een maand later plaatsvindt, krijgt u een bedrag uitgekeerd van 10/12 x 2,5% x € 240.000,- = € 5.000,= Dit is de compensatie voor uw dubbele woonlasten. Het restant (€ 6.000,- -/- € 5.000,- = € 1.000,-) plus de rente komt toe aan de ontwikkelaar. Per saldo resteert voor de koopsom van het appartement een bedrag van € 240.000,- -/- € 5.000,= € 235.000,en heeft u geprofiteerd van een tegemoetkoming in de dubbele woonlasten. Dat is pas veilig kopen zonder zorgen!

Project Het Woud Ingen: Geen dubbele woonlasten  

Geen dubbele woonlasten garantie project Het Woud Ingen.

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you