__MAIN_TEXT__

Page 1

HAKIJAN OPAS 2020

TEKNIIKKA · LIIKETALOUS · SOSIAALI- JA TERVEYSALA


#PARASTAAIKAA ”Ota opiskeluajasta kaikki irti. Haasta itseäsi, kohtaa pelkosi ja elä täysillä. Opiskelu on elämän #parastaaikaa.”

KATSO VIDEO  VAMK.LY/PARASTAAIKAA

Hyppää Sakarin kyytiin ja koe, millaista opiskelijan elämä oikeasti on!  VAMK.LY/VLOGI


Tekniikka 4-5 

VAMK on #parastaaikaa Opiskelijabileet, haalarit ja legendaariset opiskelijaristeilyt. Uudet ystävät, eka oma kämppä ja vapaus. Mielenkiintoiset kurssit, harjoittelut ja se fiilis, kun allekirjoittaa työsopimuksen. VAMK on noin 3200 opiskelijan kansainvälinen korkeakoulu. Meiltä valmistut insinööriksi, tradenomiksi, sairaanhoitajaksi, terveydenhoitajaksi tai sosionomiksi. Teemme tiivistä yhteistyötä alueen työelämän kanssa. Ja kun Vaasassa joka viides vastaantulija on korkeakouluopiskelija, kaverit eivät tästä kaupungista lopu.

Tämä esite on vain pintaraapaisu.

Youtubessa (vamkofficial) voit tutustua eri alojen opiskelijoihin ja vloggareihimme. Instagramissa ja Facebookissa (vamkofficial) näet, mistä opiskelun arki muodostuu ja mitä tällä viikolla tapahtuu. Jos taas haluat tietää mikä ala olisi sinulle paras, siirry osoitteeseen...

Liiketalous 6-7  Sosiaali- ja terveysala 8-9  Kansainvälisyys 10-11  Monimuoto-opinnot, Ylempi AMK 12 -13 Opiskelijan elämää VAMKissa 14-15  Elämää Vaasassa 16-17  Hae VAMKiin 18-19 

 VAMK.FI/HAKU


2017

-innovointikilpailun 1. sija

2018, 2019

2018

Project Project Queen Silvia Management Management Nursing Award Championship Championship SM2 -innovointikilpailun SM1 2019 1. sija

”Vaasan teollisuuden tarve insinööreistä on jatkuvasti suurempi kuin mitä VAMKsta valmistuu. ”

Project Management Championship SM1

2017

– Pohjanmaan kauppakamari

2018, 2019

Project Management Championship SM2

2019

2018

Queen Silvia Nursing Award 2019

2019

2017

INSINÖÖRIN KESKIPALKAT ALALLA

4200 e

TEKNIIKKA INSINÖÖRI (AMK) ENERGIATEKNIIKKA YMPÄRISTÖTEKNOLOGIA KONETEKNIIKKA SÄHKÖTEKNIIKKA TIETOTEKNIIKKA

BACHELOR OF ENGINEERING INFORMATION TECHNOLOGY


“Mitä jos pääsisit ohituskaistaa pitkin käsiksi Suomen mielenkiintoisimpaan työelämään? Jo opiskeluaikana?”  VAMK.LY/TEKNIIKKA

Vaasan seutu tuottaa

Opetuslaboratorio Technobothniassa voit perehtyä alan uusimpiin sovelluksiin ja harjoitella käytännön taitoja samoilla laitteilla, joita yrityksissäkin käytetään. Katso miten robotti ohjelmoidaan:  VAMK.LY/ROBO2

5,5 %

koko Suomen viennistä

12 %

koko Suomen teknologian viennistä

\\Vaasan seudulla sijaitsee Suomen suurin energiateknologian yrityskeskittymä, jonka kanssa VAMK tekee tiivistä yhteistyötä.

30%

koko Suomen energiateknologian viennistä

\\Opintotarjonta on hiottu yhdessä paikallisen yrityselämän kanssa, joten pääset kartuttamaan työelämässä tarvittavia taitoja jo opiskeluaikana.

 TECHNOBOTHNIA

Insinööriksi opiskelu on mahtavan monipuolista! Tekniikan oppimisympäristöissä, Roboakatemiassa ja I²A:ssa, pääset harjoittelemaan alalle tyypillistä projektityöskentelyä yhdessä opiskelukavereiden ja työelämän kanssa.

”Täysipäiväisen opiskelun ja ABB:llä työskentelyn yhdistäminen on välillä haasteellista, mutta onnistuu joustavasti.” – Aleksanteri, sähkötekniikka

OPISKELIJAT KERTOVAT  VAMK.LY/SAHKOALEKSANTERI  VAMK.LY/ENERGIAROOSA  VAMK.LY/ITAAPO

5


Project Management Championship SM1 2017

-i

2018, 2019

Project Management Championship SM2 2019

€ VAMKIN TRADENOMEILLA ON KUUDENNEKSI PARHAAT PALKAT SUOMESSA (YLE 7/2019). Tarkastelussa

21 ammattikorkeakoulua.

LIIKETALOUS TRADENOMI (AMK) LIIKETALOUS TIETOJENKÄSITTELY

BACHELOR OF BUSINESS ADMINISTRATION (BBA) INTERNATIONAL BUSINESS

N


“Liiketalous on kansainvälisyyttä, kielitaitoa ja aitoja työelämäprojekteja. Kiinnostaako liike-elämä yleisesti? Entä koodaus tai web-palvelujen luominen? Or is it International Business?”  VAMK.LY/LIIKETALOUS2

Mitä asioita työnantajat arvostavat:

Erikoistu liiketalouden opinnoissa ensimmäisen vuoden jälkeen:

\\kansainvälinen kokemus \\kielitaito

Opiskeluaikana yhteistyö yritysten kanssa on tiivistä. Saat teoriat haltuun käytännön kautta yritysprojekteissa ja pääset toimimaan ihan oikeana projektipäällikkönä.

\\tiimityöskentelytaidot \\opintojen aikana hankittu työkokemus Kansainvälinen Markkinointi Taloushallinto Oikeushallinto kauppa

\\loppuun asti suoritettu tutkinto Kaiken tämän saat meiltä!

 YRITYSPROJEKTIT

In International Business you have 3 superpowers:

international marketing, foreign trade and international management. As you will study in English, you will be perfectly equipped for your career – whether it be in a multinational company abroad or in an international company in Finland.”

Tietojenkäsittelyssä opit ohjelmointia ja digitaalista tuotantoa. Käytännöstä otetaan vahva ote jo opintojen aikana, kun yrityksille tehdään toimeksiantoina esimerkiksi webbisivuja ja käytettävyystestauksia. Valmistuttuasi voit olla esim. ohjelmoija, websuunnittelija, tietokanta-asiantuntija, mikrotukihenkilö, tietoliikenneasiantuntija tai digitaalisen sisällön tuottaja.

OPISKELIJAT KERTOVAT  VAMK.LY/LIIKEANNIINA  VAMK.LY/IBNIINA  VAMK.LY/TIETOLAURI

7


2017

”Vaasan keskussairaalan tavoite

SM1

1. sija

2018, 2019

2018

Project Management Championship SM2

Queen Silvia Nursing Award 2019

2019

on tarjota Suomen parasta hoitoa ja palvelua asiakkaillemme. VAMK:in opiskelijat ja valmistuvat ammattilaiset tukevat loistavasti meitä saavuttamaan tämän tavoitteen.” –Marina Kinnunen, Vaasan sairaanhoitopiirin johtaja

SOSIAALI- JA TERVEYSALA SAIRAANHOITAJA (AMK) SAIRAANHOITAJAKOULUTUS

SOSIONOMI (AMK) SOSIONOMIKOULUTUS


“Sosiaali- ja terveysalan ammateissa saat tehdä töitä ihmisten kanssa elämän kaikilla alueilla. Saat vahvan ammatti-identiteetin, opit alan uusia teknologioita ja omaksut työelämää kehittävän asenteen.”  VAMK.LY/SOTE

Harjoittelun osuus opinnoissa \\Tiivis yhteistyö Vaasan sairaanhoitopiirin kanssa mahdollistaa monipuoliset harjoittelumahdollisuudet.

Sosionomin koulutukseen sisältyy monikulttuu-

risuutta, varhaiskasvatusta, sosiaalityötä ja kuntouttavaa työtä tukevia opintoja. Työtä tehdään ihmisten arjessa ja usein eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kanssa. Työelämään lähdetään osaajina, sillä noin viidennes opinnoista on työharjoittelua alan organisaatioissa ja yrityksissä.

1/3

Sairaanhoitajilla

1/5

Sosionomeilla

\\Vaasan keskussairaala on laajan päivystyksen yksikkö ja siellä toimii valtakunnallinen potilasturvallisuuskeskus.

 ALERE

Sairaanhoitajia koulutetaan työhön ihmisten

Työharjoittelua voi tehdä monella tavalla: Anniina työskenteli Keniassa kolme kuukautta leskien ja orpolasten parissa.

”Olen aina halunnut auttaa omien kykyjen mukaan kehitysmaita ja parantaa erityisesti lasten ja naisten oloja”

kanssa. Osaamista saadaan aidossa ympäristössä, sillä kaksikielisessä oppimisympäristö Aleressa meillä on muun muassa leikkaussali sekä kirurgisen- ja psykiatrisen hoitotyön luokat. Aitoja hoitotilanteita muistuttavien simulaatioiden lisäksi opintoihin kuuluu runsaasti harjoittelua työelämässä. Harjoittelun kautta saa usein työtarjouksia keikkatyöhön tai pidempiaikaisiin sijaisuuksiin, joita voi tehdä opintojen ohessa.

OPISKELIJAT KERTOVAT  VAMK.LY/SOSIONOMIELLI  VAMK.LY/HOITAJAKATJA

– Anniina, sairaanhoitajaopiskelija

9


MISSÄ MUODOSSA HALUAT

KANSAINVÄLISYYTESI?

Kolme englanninkielistä koulutusta

(bachelor) (bachelor) (master)

VAMKissa kansainvälistyt omalla kampuksella: meillä opiskelee yli 45 maasta, joten kulttuurien ja kielien kirjo on yhtä värikäs kuin VAMKin kampus. Voit myös itse lähteä vaihtoon tai harjoitteluun ulkomaille hankkimaan kansainvälistä kokemusta.


Sairaanhoitajaopiskelijamme Maiju Björkqvist sai vuoden 2019 Queen Silvia Nursing Award -stipendin. Rahapalkinnon lisäksi hän suorittaa kansainvälisen harjoittelujakson useassa eri maassa osana stipendiä.

kuva: Yanan Li

Työnantajien arvostamia taitoja on mahdollista opiskella myös ulkomailla!

Sosionomiopiskelijat pääsevät opinnoissaan pohtimaan elämää monelta kannalta. Belgiaan reissattiin oppimaan tärkeää teemaa - maahanmuuttoa.

TIESITKÖ,

että International Business -koulutuksessa voit vaihtoopiskelun lisäksi suorittaa Double Degree -tutkinnon Saksassa tai Puolassa? Tällöin osa opinnoista suoritetaan ulkomailla, ja valmistuttuasi saat tutkinnon molemmista korkeakouluista!

3 SAKSA HOLLANTI THAIMAA

Energiatekniikan ja ympäristöteknologian opiskelijat olivat intensiivikurssilla Siperiassa. Aiheina oli tänä vuonna mm. Irkutsk, Aeroflot, lohkoketjut ja hajautettu sähköverkko.

110

350 90


Ma Cha 2017 Insinööreille suunnattu Project Management -koulutuksemme on palkittu Vuoden akateeminen projektiteko 2017 -palkinnolla.

MONIMUOTOOPINNOT INSINÖÖRI (AMK) SÄHKÖTEKNIIKKA TIETOTEKNIIKKA

TRADENOMI (AMK) LIIKETALOUS

MASTER OF ENGINEERING (YAMK) PROJECT MANAGEMENT

SOSIAALI- JA TERVEYSALA (YAMK) KEHITTÄMINEN JA JOHTAMINEN

2

Ma Cha


“Joustava koulutus mahtuu samaan kalenteriin työn ja perheen kanssa! Meillä voit opiskella tutkinnon myös monimuoto-opintoina: iltaisin ja viikonloppuisin.”  VAMK.LY/MONI

\\Keskityt olennaiseen. Opinnot kytketään omiin työtehtäviisi. \\Yksilöllinen. Saat henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman, jonka pohjana on aiempi koulutus, työkokemus ja muu osaaminen.

Ylempi AMK-koulutus

antaa kelpoisuuden tehtäviin, joissa edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Opinnot syventävät asiantuntijuuttasi ja parantavat mahdollisuuksiasi työelämässä.

Suoritat opinnot ja lopputyön tiiviissä yhteistyössä työnantajasi kanssa. Näin kasvat asiantuntijana jo opintojen aikana, ja pääset hyödyntämään oppimaasi heti ensimmäisistä viikoista lähtien.

\\Monipuolinen. Valinnaisten opintojen avulla voit lisätä kokonaisuuteen liiketalouden ja tekniikan opintojaksoja.

 CAFÉ SERVERI

Avoin amk-opiskelu sopii sinulle, jos... \\ aiot pyrkiä tutkinto-opiskelijaksi VAMKiin \\ haluat kehittää itseäsi tai työelämässä tarvittavaa osaamistasi \\ haluat laajentaa osaamistasi uusille alueille \\ tahdot opiskella harrastusluonteisesti \\ harkitset alan vaihtoa.  VAMK.LY/AVOIN

”Olen yllättynyt, kuinka antoisaa uuden opiskelu työn ja perheen ohella on. Saa haastaa itseään ja oppia uutta.” – Miina, insinööriksi opiskeleva ekonomi

OPISKELIJAT KERTOVAT  VAMK.LY/SEBASTIAN

13


OPISKELIJAELÄMÄÄ VAMKISSA Vloggarimme Belinda & Sakari

 OLUTPIALAISET

 VAMKOFFICIAL

kuva: Sami Peltonen

 NUOTIOBEE

MINKÄ VÄRISET HAALARIT KUULUVAT KENELLE?

Tekniikka  musta

Liiketalous  vihreä

Sosiaaliala  keltainen

Hoitoala  valkoinen

”Aina tulee käytävällä vastaan joku tuttu, jota voi moikata.” Kun opiskelijoilta kysyy, millainen on VAMK, moni mainitsee hyvän yhteishengen. Kampuksemme on tiivis, ja kaupungissa lähes kaikki on kävelymatkan päässä. Ei ole ihme, että täällä on helppo tutustua opiskelukavereihin!”


 CAMPUSFESTARIT

“Opiskelu on elämän parasta aikaa – eikä se ole vain sanonta! Opiskelijamme kertoo, että opiskeluajoilta jäivät parhaiten mieleen VAMKin huikea me-henki ja yhteiset tapahtumat kuten Olutpialaiset, Fastlaskiainen ja tietysti Campusfestivaali torilla koko kaupungin muiden opiskelijoiden kanssa. ”  VAMK.LY/CAMPUSFESTARIT

free l a p to p

SUOMEN AURINKOISIN KAMPUS (ja monen mielestä myös kaunein) VAMKin Palosaaren kampuksella riittää opiskelijahenkeä. Tiiviillä alueella on useita korkeakouluja, opetuslaboratorio Technobothnia, sosiaali- ja terveysalan oppimisympäristö Alere. Vieressä on meri, ja kaikki on lähellä sopivan kokoisessa kaupungissa.

Läppäri vielä hankkimatta? Don’t worry! Opintojen jouhea aloitus on meille sydämen asia. Jos olet vielä ilman läppäriä, voit lainata sellaisen käyttöösi. Lisätietoja opiskelijaportaalista!

 TUTORIT

 VAMK.LY/VAMOK

VAMOK on Suomen suurin pieni opiskelijakunta. Yhteisöllisyydestä ja aktiivisuudesta kertoo mm. Suomen paras äänestysprosentti jo toista vuotta peräkkäin. Vaasalainen opiskelijaelämä on paljosta velkaa näille työmyyrille!

15


OPISKELIJA ELÄMÄÄ VAASASSA

Vaasa on kasvava, 65 000 asukkaan talouden ja kulttuurin keskus länsirannikolla. Kuuden korkeakouluyksikön 13 000 opiskelijaa tekevät Vaasasta yhden Suomen tärkeimmistä korkeakoulukaupungeista.  VAASA.FI

 HIETASAARI

 UNESCON MAAILMANPERINTÖKOHDE


Tarve uusille osaajille jatkuvaa

SUOMEN PARAS TYÖLLISYYS

2x

1

11 000 TYÖNTEKIJÄÄ

Maailman energiantarve kaksinkertaistuu

140 POHJOISMAIDEN SUURIN ENERGIATEKNOLOGIAN KESKITTYMÄ

YRITYSTÄ

 HARRASTUSMAHDOLLISUUKSIA

120 KANSALAISUUTTA

 OPISKELIJA-ASUNTOJA  VOAS.FI

”Vaasasta on löytynyt maailman paras malli tehdä yhteistyötä. Jopa keskenään kilpailevat yritykset pystyvät kehittämään Suomea. Kun ajatellaan Suomen etua ensin, niin Vaasa on hyvä esimerkki siitä”

5

JOKA

VASTAANTULIJA ON KORKEAKOULUOPISKELIJA

KAMPUSLINJA 14 Pyöräily on toki hyödyllistä, terveellistä ja ympäristöystävällistä, mutta myös bussilla pääset ketterästi suoraan kampusalueelle opiskelijahintaan. KAS NÄIN:

– JAAKKO ESKOLA, KONSERNIJOHTAJA, WÄRTSILÄ (Tekniikka&Talous 8/2018)

Palosaari

Vetokannas

Vöyrinkaupunki

WÄRTSILÄ INVESTOI 200 MILJOONAA VAASAAN

 VAMK.LY/BUSSI

Tori, Keskusta

17


HAE VAMKIIN TEKNIIKKA

LIIKETALOUS

Hakuaika I: 8.1.–22.1. Information Technology

Valintakoe

Hakuaika I: 8.1.–22.1.

2.4. 2020

Päiväopinnot Energiatekniikka Konetekniikka Sähkötekniikka Tietotekniikka Ympäristöteknologia

Valintakoe

Valintakoe

International

1.4. 2020

Business

Ilmoita opiskelupaikan vastaanottamisesta 10.7.2020 mennessä!

Ilmoita opiskelupaikan vastaanottamisesta 10.7.2020 mennessä!

Hakuaika II: 18.3.–1.4.

SOSIAALI- JA TERVEYSALA

Valintakoe

Hakuaika II: 18.3.–1.4.

Liiketalous Tietojenkäsittely

1.-5.6. 2020*

Monimuoto-opinnot

Monimuoto-opinnot Sähkötekniikka Tietotekniikka Project Management (YAMK)

Monimuoto-opinnot Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK)

toukokuu 2020

Ilmoita opiskelupaikan vastaanottamisesta 15.7.2020 mennessä!

*) Keväällä 2020 on käytössä ammattikorkeakoulujen sähköinen valintakoe. Kokeen voi suorittaa 1.-5.6. 2020 välisenä aikana. Kokeiden tulokset ilmoitetaan 5.6. mennessä (hakuaika I) ja 8.7. mennessä (hakuaika II). Tarkemmat tiedot osoitteessa www.ammattikorkeakouluun.fi

LIIKETALOUS

1.-5.6. 2020*

Ilmoita opiskelupaikan vastaanottamisesta 15.7.2020 mennessä!

toukokuu 2020

Ilmoita opiskelupaikan vastaanottamisesta 15.7.2020 mennessä!

Sairaanhoitaja

1.-5.6. 2020*

Liiketalous 1.-5.6. 2020*

Valintakoe

Päiväopinnot Sosionomi

Päiväopinnot

1.-5.6. 2020*

Hakuaika II: 18.3.–1.4.

SYKSYN HAKUAIKA: Tammikuussa 2021 alkava koulutus, 2.9.–16.9. 2020

AMK – Ammattikorkeakoulututkinto

Tutkinto-ohjelma

Suuntautuminen

Laajuus

Harjoittelu

Toteutus

Hakeminen

Tradenomi (AMK) Liiketalous

\\ Kansainvälinen kauppa \\ Markkinointi \\ Taloushallinto \\ Oikeushallinto

210 op / 3,5 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Tradenomi (AMK) Tietojenkäsittely

\\ Web Design, Web Development ja Web Media

210 op / 3,5 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Bachelor of Business Administration (BBA) International Business

\\ International Marketing \\ Export/Import Management \\ Strategic Logistics Management

210 op / 3,5 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

8.1.–22.1.2020 www.studyinfo.fi

Tradenomi (AMK) Liiketalous

\\ Kansainvälinen kauppa

210 op / 2-4 v.

30 op / 5 kk

Monimuotototeutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi


TEKNIIKKA

AMK – Ammattikorkeakoulututkinto

Tutkinto-ohjelma Insinööri (AMK), Energiatekniikka

Suuntautuminen \\ Sustainable Energy Technology and Management * \\ Projektiopinnot

Laajuus 240 op / 4 v.

Harjoittelu 30 op / 5 kk

Toteutus

Hakeminen

Päivätoteutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Insinööri (AMK), Konetekniikka

\\ Kone- ja automaatiosuunnittelu \\ Process and Project Management ** \\ Projektiopinnot

240 op / 4 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Insinööri (AMK), Sähkötekniikka

\\ Sähköenergian jakelu \\ Teollisuuden sähköenergiajärjestelmät ja automaatio

240 op / 4 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Insinööri (AMK), Tietotekniikka

\\ Ohjelmistotekniikka \\ Sulautetut järjestelmät

240 op / 4 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Insinööri (AMK), Ympäristöteknologia

\\ Ympäristötekniikka \\ Projektiopinnot

240 op / 4 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Bachelor of Engineering, Information Technology

\\ Software Engineering \\ Embedded Systems

240 op / 4 v.

30 op / 5 kk

Päivätoteutus

8.1-22.1.2020 www.studyinfo.fi

Insinööri (AMK), Sähkötekniikka

\\ Sähköenergian jakelu \\ Teollisuuden sähköenergiajärjestelmät ja automaatio

240 op / 4 v.

30 op / 5 kk

Monimuotototeutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

Insinööri (AMK), Tietotekniikka

\\ Ohjelmistotekniikka \\ Sulautetut järjestelmät

240 op / 4 v.

30 op / 5 kk

Monimuotototeutus

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

* ensimmäiset kaksi vuotta suomeksi, loput englanniksi

TEKNIIKKA

YAMK – Ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Tutkinto-ohjelma Master of Engineering, Project Management

SOSIAALI- JA TERVEYSALA Tutkinto-ohjelma Sairaanhoitaja (AMK)

Sosionomi (AMK)

** osa opinnoista englanniksi

Tutkinto Tutkintonimike Laajuus Master of Engineering 60 op / 1,5 – 2 vuotta monimuotototeutus

Tekniikan alan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Asiantuntijuuden syventäminen \\ akuuttihoitotyössä \\ perioperatiivisessa hoitotyössä \\ psykiatrisessa hoitotyössä \\ lasten ja nuorten hoitotyössä

\\ Sosiaalipalvelutyö \\ Lapsi-, nuoriso- ja perhetyö

Tutkinto-ohjelma

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

AMK – Ammattikorkeakoulututkinto

Suuntautuminen

SOSIAALI- JA TERVEYSALA

Hakeminen

Laajuus

Harjoittelu

210 op / 3,5 v.

75 op

210 op / 3,5 v.

45 op

Toteutus Päivätoteutus

Päivätoteutus

Hakeminen 18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

YAMK – Ylempi ammattikorkeakoulututkinto Tutkinto Tutkintonimike Laajuus

Sosiaali- ja terveysala (ylempi AMK), Sosiaali- ja terveysalan ylempi ammattikorKehittäminen ja johtaminen keakoulututkinto

sairaanhoitaja (ylempi AMK), terveydenhoitaja (ylempi AMK), sosionomi (ylempi AMK)

90 op / 2- 3 vuotta monimuoto-opiskeluna/ 1,5 vuotta päiväopintoina

Hakeminen 18.3.-1.4.2020 www.opintopolku.fi

19


. öv d n

e nti re a a

rä |B

os

l Pa

4041

0797

PALOSAAREN KAMPUS • Tekniikka • Liiketalous • Tietojenkäsittely

ALERE • Sairaanhoitajakoulutus • Terveydenhoitajakoulutus • Sosionomikoulutus

TRITONIA

TECHNOBOTHNIA VAASA

e nti

ol W ffs

ol |W n ge vä ka

ank tuv

kko uisti kop

s Raa

Kirk

tt vrä | Ho

ka tu

n

d Han

la

esp

spl.

else

n ata dsg Fre

atu

ank

h Rau

|B an

ga ta

I

sa | Va o k tik

en nad

n Ra ta

en

R TO

VAMK.FI

Va

| S ta tio

nad

uis

np asa

at u

ko

n ata

den v Ho

hakijapalvelut@vamk.fi

k uisti

usg

a lan

n ata usg

eu ioik

Wolffintie 30, 65200 VAASA Puh. 0207 663 300

pap

h Råd

esp

lh Sko

s pui den

ak

ns ga ta

pla ses

o tikk

Vaasan ammattikorkeakoulu Hakijapalvelut

em

p Kau

| atu

rko

| Ky

tu | uka

l Kou

As

 VAMKofficial  VAMKofficial  vamkofficial  Vaasan ammattikorkeakoulu  VAMKtweets

Profile for Vaasan ammattikorkeakoulu

VAMK Hakijan opas 2020  

Tervetuloa tutustumaan VAMKiin! Tämä esite on vain alkupiste. Youtubessa (vamkofficial) voit tutustua eri alojen opiskelijoihin ja vloggarei...

VAMK Hakijan opas 2020  

Tervetuloa tutustumaan VAMKiin! Tämä esite on vain alkupiste. Youtubessa (vamkofficial) voit tutustua eri alojen opiskelijoihin ja vloggarei...

Profile for vamk
Advertisement