__MAIN_TEXT__

Page 6

NIEUWSKLOK - WOENSDAG 17 JULI 2019

PAGINA 6

Gemeentenieuws

Dit is een publicatie van het gemeentebestuur van Oisterwijk

Contact

Gezelligheid op de kermissen in Moergestel en Oisterwijk ! Wat was het weer gezellig! In Moergestel en Oisterwijk is ook dit jaar volop genoten van de kermis. En door sommige inwoners nog nét een beetje meer: zij mochten op de Oisterwijkse kermis undercover alle attracties, vermaak- en eetzaken uitproberen en beoordelen.

Gemeente Oisterwijk De Lind 44 5061 HX Oisterwijk Telefoon: (013) 529 13 11 E-mail: gemeente@oisterwijk.nl Website: www.oisterwijk.nl AFSPRAAK De gemeente Oisterwijk werkt op afspraak. Een afspraak maakt u via de website of telefonisch. Maandag t/m woensdag: 8.30 uur - 17.00 uur Donderdag: 8.30 uur - 19.00 uur Vrijdag 8.30 uur - 13.00 uur WMO-CONSULENT Dagelijks telefonisch spreekuur van 9.00 - 12.00 uur Telefoon: (013) 529 13 11 TEAM INKOMEN (PW) Dagelijks telefonisch spreekuur van 9.00 - 10.00 uur en van 15.00 - 16.00 uur behalve op vrijdagmiddag Telefoon: (013) 529 13 11 SPREEKUUR COLLEGE Wilt u één van de collegeleden spreken en heeft u niet veel tijd nodig? Maak dan een afspraak voor het spreekuur op het gemeentekantoor, De Lind 44 in Oisterwijk. Het spreekuur is bedoeld voor gesprekken van maximaal 15 minuten. U kunt een afspraak maken via tel. (013) 529 13 11. Geef duidelijk door dat het gaat om een afspraak voor het spreekuur en wat het onderwerp van gesprek is. MELD EN HERSTEL Zwerfvuil? Verstopte riolering? Losse tegels? Illegale storting? Een gevaarlijke tak in een boom? Kapotte speeltoestellen? Maak een melding via www.oisterwijk.nl! MILIEUSTRAAT Hier kunt u afval inleveren dat door omvang of gewicht niet in de minicontainer past. Sommige afvalsoorten kunt u gratis inleveren, voor andere soorten moet u betalen.

De testgezinnen staan klaar om de kermis uitgebreid te testen. (Foto links: familie Welten. Foto rechts: familie Pennings.) De families Welten en Pennings waren dit jaar het testpanel: op zondag 14 juli onderwierpen zij de gehele kermis aan hun kritische blik. Ze hebben geproefd, hun behendigheid getest, gespeeld en de adrenaline door hun lijf laten gaan! Aan het eind van de dag wezen de families winnaars aan in 4 categorieën: grootvermaak, kinder- en familiezaken, behendigheidsspellen en eetzaken. Familie Welten: “De Oisterwijkse kermis is een echte familiekermis, waar ook de kleine waaghalzen worden uitgedaagd.” Ook testgezin familie Pennings kijkt terug op een mooie dag: “We hebben genoten! Het was erg leuk om zo de Oisterwijkse kermis te mogen uittesten.”

Winnaars De winnende exploitanten werden maandag verrast door de burgemeester met een echte Oisterwijkse kermisoorkonde inclusief Oisterwijks cadeautje! En de winnaars zijn:

De winnende exploitanten 2019!

• Categorie eetzaken: Poffertjeskraam (Willem van Reede) • Categorie kinder/vermaakzaken: Lost Escape Adventure (V.O.F. De Haan – Beekvelt) • Categorie oefen- en behendigheidsspelen: Kamelenrace (Jopie Oudsen) • Categorie grootvermaak: Power Polyp (Edwin Vader)

Mede dankzij het mooie weer was het erg gezellig op de Moergestelse kermis!

Uit heel Oisterwijk, Heukelom en Moergestel, maar ook uit omliggende dorpen kwamen mensen plezier maken op de kermis in Oisterwijk.

Nieuwe Ambachtstraat vanaf 22 juli in gebruik De nieuwe Ambachtstraat (aan de zijde van het KVL-terrein) is geasfalteerd. Daarnaast vordert het nieuwe (gescheiden) fietspad langs de Ambachtstraat al flink. We brengen de wegmarkering aan en vanaf ongeveer 22 juli zullen de nieuwe Ambachtstraat en het fietspad gebruikt kunnen worden. Dan kan de spoorwegovergang richting Blokshekken ook weer open. Via de tijdelijke verbindingsweg kunnen bezoekers en werknemers vanaf de nieuwe Ambachtstraat naar het KVL-terrein rijden. Na de zomervakantie leggen we de defini-

Openingstijden: Woensdag en vrijdag 13.30 uur tot 16.30 uur Zaterdag 10.00 uur tot 16.00 uur Adres: Veldweg 8, Oisterwijk Telefoon: (0900) 821 22 48 De gemeentepagina is een wekelijkse uitgave van de gemeente Oisterwijk De laatste loodjes en dan kun je vanaf 22 juli de nieuwe Ambachtstraat gebruiken.

tieve verbindingsweg tussen de Ambachtstraat en de Laan van KVL aan. De Schijfstraat blijft nog afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen via een tijdelijk pad naar de noordzijde van het station. Hier is ook een fietsenstalling gerealiseerd door ProRail. Blijf op de hoogte van de werkzaamheden via de Nieuwsklok en sociale media van de gemeente Oisterwijk of kijk op www.oisterwijk.nl/wegwerkzaamheden

Profile for Uitgeverij Em de Jong

Nieuwsklok 17-07-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren

Nieuwsklok 17-07-2019  

Het nieuwsblad van Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en Haaren