Page 1

201 Ohjelmisto Kevät 2018

Kevät

1


ALEKSIS KIVI – LAURI MAIJALA

SEITSEMÄN VELJESTÄ

2


3

Ohjelmisto Kevät 2018

201

Kevät


©2017 THE SAUL ZAENTZ COMPANY DBA MIDDLE-EARTH ENTERPRISES. USED BY PERMISSION UNDER LICENSE BY TURKU CITY THEATRE. ALL RIGHTS RESERVED.


TARU SORMUSTEN HERRASTA ®

Kaikkien aikojen fantasiaseikkailu

ENSI-ILTA 15.2. PÄÄNÄYTTÄMÖ OHJAUS

Mikko Kouki

DRAMATISOINTI

Sami Keski-Vähälä

TAISTELUKOREOGRAFIA

Oula Kitti

LAVASTUSSUUNNITTELU

Teemu Loikas

PUKUSUUNNITTELU

Pirjo Liiri-Majava NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Minna Pilvinen

VALOSUUNNITTELU

Janne Teivainen

ÄÄNISUUNNITTELU JA UUDET SÄVELLYKSET

Iiro Laakso

VIDEOSUUNNITTELU

Sanna Malkavaara PYROSUUNNITTELU

Tero Aalto

Tätä on odotettu! Taru sormusten herrasta nähdään suurempana kuin koskaan aiemmin Suomen näyttämöillä. Teatteriversio rakastetusta sormussaagasta tuo hobitit, velhot, örkit, haltiat ja mustat ratsastajat elävänä aivan silmiesi eteen. Vauhdikkaan retken määränpäänä on Sauronin tuomiovuori ja näkymättömäksi tekevän sormuksen tuhoaminen. Avainroolissa hyvän ja pahan välisessä taistelussa on pienistä pienin, hobitti Frodo Reppuli. Hyppää mukaan hengästyttävän hienoon seikkailuun! Tarunhohtoinen esitys kestää n. 3 h 40 min ja siinä on kaksi väliaikaa. Suositusikäraja on 11 v. Rooleissa Stefan Karlsson, Hannes Suominen, Anna Victoria Eriksson, Mika Kujala, Markus Järvenpää, Kirsi Tarvainen, Teemu Aromaa, Markus Riuttu, Miska Kaukonen, Markus Ilkka Uolevi, Antti Kyllönen, Olli Rahkonen, Jonas Saari, Petri Rajala, Kimmo Rasila, Jenni Kitti, Jaakko Hutchings, Iiro Heikkilä, Pekka Laamanen, Jesse Liskola, Vilja Parkkinen ja Sakari Saikkonen.

LIPUT 42/37/21 €

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat ja lapset) 5

Ohjelmisto Kevät 2018

J. R. R. TOLKIEN


” ”

Itkin esityksen alussa ja lopussa.

STING

Viimeinen laiva -musikaali liikuttaa kyyneliin kyynisimmänkin kriitikon. Äänentoisto pelaa, roolitus on kohdallaan ja kokonaisuus on visuaalisesti näyttävä.

TOMI NORHA, TURUN SANOMAT


VIIMEINEN LAIVA Telakkamaailmaan sijoittuva suurmusikaali JATKAA OHJELMISTOSSA PÄÄNÄYTTÄMÖ OHJAUS

Mikko Kouki SUOMENNOS

Mikko Koivusalo KOREOGRAFIA

Jouni Prittinen

LAVASTUSSUUNNITTELU

Jani Uljas

PUKUSUUNNITTELU

Tuomas Lampinen NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Heli Lindholm

VALOSUUNNITTELU

Kalle Ropponen

ÄÄNISUUNNITTELU

Iiro Laakso ja Eero Auvinen VIDEOSUUNNITTELU

Sanna Malkavaara

Viimeinen laiva on uusi musikaali, jonka on säveltänyt ja sanoittanut 16-kertainen Grammy-voittaja Sting. Tarina sijoittuu englantilaiseen Wallsendin kaupunkiin, jonka asukkaiden elämä on aina pyörinyt telakan ympärillä. Tarinan päähenkilö, nuori Gideon Fletcher unelmoi kuitenkin toisenlaisesta tulevaisuudesta. Hän jättää Wallsendin, telakan ja elämänsä rakkauden nähdäkseen maailmaa. Kun Gideon palaa kotiin 14 vuotta myöhemmin, hän löytää Wallsendista henkitoreissaan olevan telakan sekä toisen miehen kanssa kihloihin menneen nuoruudenrakastettunsa – ja päättää pelastaa molemmat. Viimeisen laivan rooleissa nähdään muun muassa Tom of Finland –musikaalissa Touko Laaksosena upean nimiroolin tehnyt Olli Rahkonen, suomalaisten ikisuosikki Taneli Mäkelä, Suurlähettiläistä tuttu Jussu Pöyhönen, sekä Rock of Agesissa loistaneet Anna Victoria Eriksson sekä Mikael Saari. Kymmenen muusikon orkesteria johtaa kapellimestari Jussi Vahvaselkä.

LIPUT MA-TO 39 €, PE-LA 47/42/39 € (perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

7

Ohjelmisto Kevät 2018

John Logan – Brian Yorkey – Sting


Lauri Maijalan Seitsemän veljestä on teatteria isolla T:llä: yllättävä, oivaltava, viiltävä ja aina väliin hulvattoman hauskakin. IRMELI HAAPANEN, TURUN SANOMAT


Ohjelmisto Kevät 2018 ALEKSIS KIVI – LAURI MAIJALA

SEITSEMÄN VELJESTÄ Uusi tulkinta klassikkonäytelmästä

JATKAA OHJELMISTOSSA PÄÄNÄYTTÄMÖ OHJAUS JA SOVITUS

Lauri Maijala

LAVASTUSSUUNNITTELU

Janne Vasama

PUKUSUUNNITTELU

Tuomas Lampinen NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Heli Lindholm

VALOSUUNNITTELU

Jarmo Esko

ÄÄNISUUNNITTELU

Lauri Maijala on nuoren ohjaajasukupolven tunnetuimpia nimiä. Hänen päivitetty dramatisointinsa kaikkien aikojen suomalaisimmasta menestysklassikosta juhlistaa osaltaan Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä. Niin urbaania ei suomalaisesta saakaan, etteikö hän syvällä sisimmässään samaistuisi näiden uhmakkaiden ja itsepäisten veljesten painihaluihin, herkkävaistoiseen metsäläisyyteen sekä riemukkaaseen vapaudenkaipuuseen. Veljeksinä nähdään Markus Järvenpää, Paavo Kinnunen, Joel Mäkinen, Olli Rahkonen, Jonas Saari, Joonas Saartamo ja Pyry Äikää. Muissa rooleissa Ulla Koivuranta sekä Petri Rajala.

Iiro Laakso

LIPUT 39/37/35 €

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

9


Ohjelmisto Kevät 2018 DUNCAN MACMILLAN

PARASTA ELÄMÄSSÄ Lempeän komediallinen monologi

ENSI-ILTA 19.1. PIENI NÄYTTÄMÖ OHJAUS

Pentti Kotkaniemi VALOSUUNNITTELU

Petri Suominen

ÄÄNISUUNNITTELU

Tuomas Rissanen

LIPUT 38/36/34 €

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

Martti Suosalon mestarillinen monologiesitys Parasta elämässä (Every Brilliant Thing) on liikuttava, toiveikas ja hauska kertomus kroonisesti masentuneen äidin pojasta. Äidin itsemurhayrityksen jälkeen poika alkaa piristääkseen äitiään listaamaan asioita, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista. Asioita, joita meidän kaikkien on hyvä palauttaa välillä mieleen.

1. Jätski. 2. Vesisota. 3. Että saa katsoa telkkaria vaikka nukkumaanmenoaika meni jo. 4. Keltanen väri. 5. Raidalliset tavarat. 6. Vuoristorata. 7. Se kun ihmiset menee mukkelis makkelis. 8. Kimble

11


Ohjelmisto Kevät 2018 MINNA NURMELIN

DREAMTEAM Komedia naisista, joilla on elämä täysin hallussa ENSI-ILTA 21.2. PIENI NÄYTTÄMÖ OHJAUS

Satu Rasila LAVASTUS

Jani Uljas

PUKUSUUNNITTELU

Tuomas Lampinen VALOSUUNNITTELU

Petri Suominen

ÄÄNISUUNNITTELU

Tuomas Rissanen

Mia, Eeva, Hanna ja Jutta päättävät perustaa elämänhallintafirman, ovathan he kaaoksen kokemusasiantuntijoita. Unelmavalmennuksen avulla naiset haluavat tarjota kokonaisvaltaista ja energisoivaa apua suorituskeskeisen elämän stressaamille ihmisille. Varsinainen yrityksen perustaminen jää kuitenkin naisten jatkuvan visioimisen ja keskinäisen sparraamisen jalkoihin, sillä näiden unelmien ammattilaisten täytyy ensin selvittää mitkä heidän omat unelmansa ovat ja miksi ne eivät ole toteutuneet. Rooleissa Minna Hämäläinen, Ulla Koivuranta, Ulla Reinikainen ja Riitta Salminen.

LIPUT 38/36/34 €

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

13


PAAVO – LENTÄVÄ TURKULAINEN Draamakomedia juoksijalegendasta JATKAA OHJELMISTOSSA PIENI NÄYTTÄMÖ OHJAUS

Jarno Kuosa LAVASTUS

Janne Vasama

PUKUSUUNNITTELU

Sanna Levo

NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

Minna Pilvinen

VALOSUUNNITTELU

Jari Sipilä

ÄÄNISUUNNITTELU

Tuomas Rissanen

VIDEOSUUNNITTELU

Mika Hiltunen ja työryhmä

Jarrumiehenkadun puutalorötisköt pitäisi kaataa uudisrakentamisen tieltä. Purkutyöt keskeytyvät, kun eräästä asunnosta löytyy vanhus, joka alkaa vaikuttaa tutulta. Kun kaupunginisät ymmärtävät, että kaupunkistrategian tärkeä elementti onkin elossa, täytyy vanhuksen siirtyä menneiden muistelemisesta suoraan toimintaan. Vanhan Paavo Nurmen roolissa nähdään muun muassa Saattokeikka-elokuvassa ja lukuisissa kotimaisissa tv-sarjoissa loistanut legendaarinen näyttelijä Heikki Nousiainen. Nuorena Paavona nähtävä Markus Järvenpää tunnetaan muun muassa Syke-sarjasta ja roolistaan Anna Kareninan Vronskina. Muissa rooleissa Aksa Korttila, Minna Hämäläinen, Stefan Karlsson, Ulla Reinikainen, Ulla Koivuranta ja Kimmo Rasila.

PYROSUUNNITTELU

Ilkka Stolt

LIPUT 35/33/31 €

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

15

Ohjelmisto Kevät 2018

ROOPE LIPASTI


Ohjelmisto Kevät 2018 MARKO JÄRVIKANGAS – OKKO LEO – HARRI VIRTANEN

KYBERSIELUT

Scifi-näytelmä rakkaudesta

JATKAA OHJELMISTOSSA PIENI NÄYTTÄMÖ

Evoluutio kietoo ihmisen ja koneen yhteen. Näetkö painajaisen vai rakkaustarinan?

Heli Lindholm

Kaupunginteatterin Pieni näyttämö muuttuu valkokankaaksi, jossa bladerunner-tyyppistä toimintaa siivittävät huumori ja näyttelijöiden yhdessä luoma maanläheinen äänimaailma. Scifi-tarina sijoittuu osittain vanhaa vaalivalle maaseudulle, osittain globaaliin kaupunkiympäristöön. Elokuvallinen esitys kysyy, miten paljon teknologiaa ihmiseen voi lisätä, ennen kuin hän lakkaa olemasta ihminen ja muuttuu kyborgiksi.

Petri Suominen

Tervetuloa tulevaisuuteen!

OHJAUS

Janne Reinikainen LAVASTUS

Jani Uljas

PUKUSUUNNITTELU

Tiina Kaukanen NAAMIOINNIN SUUNNITTELU

VALOSUUNNITTELU ÄÄNISUUNNITTELU

Mika Hiltunen

Kimmo Gröhn

Rooleissa Lauri Tilkanen, Pamela Tola, Anna Victoria Eriksson, Minna Hämäläinen, Stefan Karlsson ja Kimmo Rasila sekä muusikko Kimmo Gröhn.

LIPUT 35/33/31 €

[ACTUAL HUMAN CONTENT 22 %.] [ACTUAL HUMAN CONTENT ERROR.]

VIDEOSUUNNITTELU

Sanna Malkavaara MUSIIKIN SÄVELLYS

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

17


” ★★★★★

Pesärikko on näyttelijän taidetta isolla N-kirjaimella. Nyt keskiössä ovat naiset. Ja millaiset naiset! MARIA SÄKÖ, HELSINGIN SANOMAT


Ohjelmisto Kevät 2018 ORVOKKI AUTIO

PESÄRIKKO Nuoren avioliiton tarina

ENSI-ILTA 25.1. SOPUKKA DRAMATISOINTI, OHJAUS JA LAVASTUS

Mikko Roiha

DRAMATISOINTI, OHJAUS JA LAVASTUS

Moe Mustafa

PUKUSUUNNITTELU

Taina Sivonen

LIPUT 27/25/20 €

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

Armi rakastuu Olaviin, karkaa kotoaan ja muuttaa Etelä-Pohjanmaalle Larvan taloon. Tuoreen avioparin elämänmenon sanelee kuitenkin Olavin äiti Laimi ja sänkyyn sidottu Ilmi-täti. Pesärikko on paksun huumorin kyllästämä kertomus maaseudun paineesta. Se kertoo miehistä, jotka eivät jaksa tunteittensa kanssa ja naisista, jotka tekevät omia ratkaisujaan. Orvokki Aution klassikkotrilogiaan perustuva teos nähdään nyt uutena, kahdeksan teatterin yhteistuotantona. Rooleissa nähdään Eila Halonen, Veli-Matti Karén, Sara Melleri, Taina Reponen ja Jarkko Sarjanen. Tuotanto: Vapaa teatteri, Riihimäen Teatteri, Tanssiteatteri Minimi, Jyväskylän kaupunginteatteri, Teatteri Eurooppa Neljä, Kotkan kaupunginteatteri, Kouvolan Teatteri ja Turun Kaupunginteatteri.

19


LEGENDA PIENESTÄ LUUSTA Kiehtova näkymä ihmislajin historiaan

ENSI-ILTA 23.2. SOPUKKA OHJAUS

Susanna Airaksinen ja Juha Malmivaara ÄÄNISUUNNITTELU

Ville Aalto

MUSIIKIN SÄVELLYS

Kari Mäkiranta SKENOGRAFIA

Sari Salmela

VALOSUUNNITTELU

Eero Erkamo

LIPUT 25/23/15 €

(perushinta/eläkeläiset/ opiskelijat)

Wrangelin saari Pohjoisella jäämerellä vuonna 2063. Merilintujen tutkija Rán Snorradottir (s. 2018) on tullut tutkimusretkikunnan mukana tutkimaan saaren elinympäristön tilaa ja lintuja. On heinäkuu, arktinen kesä. Mitä saarella on tapahtunut? Legenda pienestä luusta on mielikuvituksellinen matka, ihmislajin pitkä kertomus lintujen kertomana. Kantaesityksenä nähtävä teos käsittelee ihmisen historiaa lajina, ihmisen arvoa ja ihmisen suhdetta ei-inhimilliseen historiallisessa kontekstissa ja nykyisyydessä. Dokumentaarisuutta ja fiktiota yhdistävässä näyttämöteoksessa rinnastuvat myytin, tieteellisen tutkimuksen ja poliittisen filosofian näkökulmat. Kiehtova esitys rakentuu lintujen lentäessä läpi ihmislajin historian. Matkallaan ne pysähtyvät dokumentoimaan yksittäisten ihmisten kertomuksia eri ajoista ja paikoista. Kolmas Tila -ryhmän vierailuesityksessä nähdään Minna Kangas, Raimo Karppinen, Maria Leivonen, Kristina Vahvaselkä, Tuula Väänänen.

21

Ohjelmisto Kevät 2018

SEPPO PARKKINEN


JUKKA PUOTILA GOES TURKU

MARIE JONES

KIVIÄ TASKUSSA

Jukka Puotilan show’ssa sivalletaan terävästi, tyylikkäästi ja taidolla. Ja vastustamattoman hauskasti! Puotilan kärkevään käsittelyyn pääsevät ajankohtaiset aiheet politiikasta urheiluun ja kulttuurista lööppijulkkiksiin. Show on muodostunut jo legendaksi, nyt voit nähdä sen Päänäyttämöllämme.

Rakastettu Kiviä taskussa löytää taas tiensä Turun Kaupunginteatteriin. Martti Suosalo ja Mika Nuojua heittäytyvät näyttelemään 15 ihmiskohtaloa virtuoosimaisella hatunvaihtotekniikalla. Salamannopeat roolinvaihdot kuljettavat traagisen hauskaa tarinaa ja yleisön tunneskaala vaihtelee riemusta liikutukseen. Tämä komedia toimii vuodesta toiseen.

16.2., 27.3., 28.3., 26.5., 30.5., 31.5. PÄÄNÄYTTÄMÖ

VIERAILU 26.2. & 27.2. KLO 19 PÄÄNÄYTTÄMÖ

LIPUT 35/30 €

LIPUT 39/35 €

(perushinta/eläkeläiset ja opiskelijat)

(perushinta/eläkeläiset ja opiskelijat) 22


Ohjelmisto Kevät 2018

FORK ON TOUR 2018

TERO SAARINEN COMPANY

BREATH

Tero Saarinen Company vierailee Päänäyttämöllä tuoreella, jo ennakkoon kansainvälistä huomiota herättäneellä Breath-teoksella. Vangitsevasta esiintyjyydestään tunnetut koreografitanssija Tero Saarinen ja harmonikkataiteen uudistaja Kimmo Pohjonen ottavat duetossaan mittaa toisistaan äänen ja liikkeen voimaverkossa. Breath kietoo yhteen elävää musiikkia, tanssia ja visuaalisuutta – beckettmäisellä elämän pohdinnalla ja absurdilla huumorilla maustettuna.

Suurmenestykseen yltänyt a cappella -ryhmä Fork kiertää taas esittäen suosikkinumeroitaan vuosien varsilta. Käsittelyyn otetaan hittejä sekä menneiltä vuosikymmeniltä että tuoreilta listoilta ja tyylit vaihtelevat hevistä klassiseen ja rokista EDM:ään. Luvassa on taattua Forkin laulutaituruutta, valoshow´ta ja hullua huumoria.

22.5. KLO 19 PÄÄNÄYTTÄMÖ

11.5. KLO 19 PÄÄNÄYTTÄMÖ

LIPUT 39€/35€

LIPUT 39€/35 €

ESITYKSEN KESTO 2t 20 min väliaikoineen

Show on englanninkielinen.

(perushinta/eläkeläiset ja opiskelijat)

(perushinta/eläkeläiset ja opiskelijat) 23


MUSTA LAATIKKO

LOIRIPLUKARI

Helsingin Sanomien Musta laatikko tarjoaa laatujournalismia uudessa muodossa: ainutkertaisena elävänä esityksenä. Ensimmäinen nähtiin Kansallisteatterissa talvella 2016 ja siitä lähtien esitykset on myyty kerta toisensa jälkeen loppuun. Illan aikana kuullaan HS:n toimittajien ja kuvaajien kertomana tositarinoita, joita ei lehdessä ole kerrottu. Esitykset päästävät yleisön myös toimittajien ja kuvaajien työn kulisseihin.

Loiriplukari on Kalle Taivaisen vahingossa syntynyt Vesa-Matti Loiria kunnioittava imitointiprojekti, jossa taide ja huumori kohtaavat omituisella tavalla. Turun Kaupunginteatterissa nähdään ainutlaatuinen esitys, joka pohjautuu Taivaisen teinipäiväkirjojen tarinoihin. Stand upin ja keikan välimaastossa liikkuvassa show’ssa mukana seikkailee myös useita nimekkäitä vierailijoita.

19.3. KLO 19 PÄÄNÄYTTÄMÖ

17.2. KLO 19 PIENI NÄYTTÄMÖ

LIPUT 29/19 €

LIPUT 25/23/18 €

(perushinta/opiskelijat)

(perushinta/eläkeläiset/opiskelijat) 24


Ohjelmisto Kevät 2018

RAKKAUDEN JA KUOLEMAN LAULUJA

YHDESSÄ 40. V KONSERTTI Ääniystävyyden 40 vuotta sitten solmineet Eija Ahvo ja Susanna Haavisto puhkeavat kukkaan Esa Helasvuon yhden miehen suuren orkesterin säestyksellä. Naisille laulaminen on yhteistä hengittämistä, elämän ravintoa ja tunteiden jakamista. Kielitaito, jota ymmärretään kaikkialla. Kuvat kulkevat taustalla menneistä muistutellen.

Kaikki parhaat laulut kertovat joko rakkaudesta tai kuolemasta. Tässä esityksessä on mukana parhaimmistoa molemmista aiheista. Eli maailman parhaita lauluja! Syvästä tulkinnasta vastaa laulaja Kari Hevossaari ja mestarillisesta säestyksestä pianisti Jukka Nykänen.

ESITYKSEN KESTO 2 h väliaikoneen

ESITYKSEN KESTO noin 2 h väliaikoneen

14.4. KLO 19 PIENI NÄYTTÄMÖ

18.4. KLO 19 PIENI NÄYTTÄMÖ

LIPUT 35/33/31 €

LIPUT 25/23/18 €

(perushinta/eläkeläiset/opiskelijat)

(perushinta/eläkeläiset/opiskelijat) 25


KATRI KIRKKOPELTO – JUHO GOLNICK

ESKO-PEKKA TIITINEN JA TUULA TIITINEN

Lastenteatteri Kurnuttava Sammakko tuo teatteriin vierailevan esityksen, Mollin. Molli on pieni ja kiukkuinen olento, joka asuu yksin suuren puutarhan keskellä. Sillä on haave. Se haluaisi ystävän. Molli on kaunis ja herkän humoristinen kertomus ystävyydestä, yksinäisyydestä ja sisukkuudesta. Rooleissa Thomas Dellinger ja Antton Kainulainen.

Grus Grus Teatteri vierailee Sopukassa uudella lastenesityksellä. Kaukaisella saarella Koivuhiiri tipahtaa omasta kotipuustaan saaren väen keskuuteen. Alkaa seikkailu, jossa keskiössä ovat erilaisuuden hyväksyminen, pelkojen voittaminen ja ystävyys. Sydäntä lämmittävä näytelmä yhdistää kekseliäästi piirtämistä ja perinteistä sadunkerrontaa.

OHJAUS Jukka Kittilä

OHJAUS Ville Kurki

IKÄSUOSITUS 3+ ESITYKSEN KESTO 40 min

IKÄSUOSITUS 4+ ESITYKSEN KESTO 40 min

KOIVUHIIRI JA PÄÄSTÄINEN

MOLLI

MUSIIKKI Valtteri Lipasti

LAVALLA Sofia Molin

JATKAA OHJELMISTOSSA SOPUKKA

ENSI-ILTA 20.3. SOPUKKA

LIPUT 12/10 €

LIPUT 12/10 €

(aikuiset/lapset)

(aikuiset/lapset) 26


Liput ja tarjoilut verkosta

Liput ja väliaikatarjoilut osoitteesta tkt.lippu.fi

Lippuvaraukset soittamalla

Myyntipalvelu 02 262 0030 Avoinna ma-la klo 9-19

Liput Lippikseltä

Teatterin aula, Itäinen Rantakatu 14 Avoinna ti-la klo 12-19 Esityspäivinä klo 18-19 vain lipun lunastukset illan esityksiin.

TYKY-etu Käy maksuvälineenä kaikkiin tässä esitteessä mainittuihin kevään 2018 esityksiin ja vierailuihin.

Opiskelijoiden viime hetken etu Saman päivän liput ma-to esityksiin vain 10 €, jos tilaa riittää! Liput numerosta 02 262 0030 ja Lippikseltä.

Väliaikatarjoilut Osta väliaikatarjoilut etukäteen verkkokaupasta: tkt.lippu.fi tai Lippikseltä. Ryhmävaraukset (yli 15 hlöä) viimeistään viikkoa ennen myyntipalvelusta.

Yksityistilaisuudet Järjestä yritys- tai yksityistilaisuus uusitussa, upeassa teatterimiljöössä. Tiedustelut ja varaukset: Ravintolapäällikkö Sanna Kiviranta, 040 503 8724, sanna.kiviranta@turku.fi

27

Ohjelmisto Kevät 2018

LIPUT JA TARJOILUT


28


Ohjelmisto Kevät 2018

RUOKAILU Illallinen teatterissa Kymmenen vuotta Vähätorilla toimineen ravintola Mamin yrittäjät loihtivat nyt illallisia teatteriesityksen yhteyteen. Kolmen ruokalajin illallinen tarjotaan Turun Kaupunginteatterin lämpiön parvella ja erkkerissä ennen perjantain ja lauantain iltanäytöksiä sekä yli 10 henkilön ryhmille myös muina päivinä. Illallistarjoilu alkaa perjantaisin klo 17.30 ja lauantaisin klo 17.00. Illallinen tarjoillaan vain ennakkovarauksesta, joka tulee tehdä viimeistään neljä päivää ennen esitystä. Teatterin myyntipalvelu ottaa vastaan ennakkovarauksia numerossa 02 262 0030. Illallisen voit ostaa myös teatterin verkkokaupasta tkt.lippu.fi.

Poikkea lounaalle Ravintola Kiven herkullisesta ruoasta voi nauttia myös lounaalla. on avoinna ma-pe klo 11-15.

Lippukahvila Kaupunginteatterin kulttuurikahvilassa voit nauttia vaikkapa herkullisen leivoksen ja kupin teetä lippuostoksilla käydessäsi. Tai pistäydy muuten vaan kahvilla nauttimassa tunnelmasta ja jokinäkymästä! Kahvittelun lomassa voi selailla menneiden esitysten käsiohjelmia tai käsikirjoituksia. Lippis on avoinna ti-la klo 12-19.

29


ESITYSKALENTERI

Helmikuu

Tammikuu

• ENNAKKO • ENSI-ILTA

PE 12.1. 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Kybersielut LA 13.1. 14.00 19.00 Viimeinen laiva 19.00 Paavo – lentävä turkulainen TO 18.1. 19.00 Parasta elämässä PE 19.1. 19.00 Parasta elämässä 19.00 Viimeinen laiva LA 20.1. 14.00 19.00 Viimeinen laiva 19.00 Paavo – lentävä turkulainen KE 24.1. 19.00 Parasta elämässä TO 25.1. 19.00 Pesärikko 19.00 Parasta elämässä PE 26.1. 19.00 Seitsemän veljestä LA 27.1. 14.00 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Kybersielut TO 1.2. 19.00 Parasta elämässä PE 2.2. 19.00 Seitsemän veljestä LA 3.2. 14.00 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Kybersielut TO 8.2. 19.00 Pesärikko 19.00 Parasta elämässä PE 9.2. 19.00 Parasta elämässä 19.00 Pesärikko LA 10.2. 14.00 19.00 Pesärikko 14.00 19.00 Viimeinen laiva 14.00 19.00 Paavo – lentävä turkulainen KE 14.2. 18.00 Taru sormusten herrasta TO 15.2. 18.00 Taru sormusten herrasta PE 16.2. 19.00 Jukka Puotila Goes Turku 19.00 Parasta elämässä LA 17.2. 16.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Loiriplukari TI 20.2. 16.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam KE 21.2. 16.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam TO 22.2. 19.00 Viimeinen laiva 19.00 Paavo – lentävä turkulainen PE 23.2. 19.00 Legenda pienestä luusta 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Kybersielut LA 24.2. 14.00 19.00 Seitsemän veljestä MA 26.2. 19.00 Kiviä taskussa TI 27.2. 19.00 Dreamteam 19.00 Kiviä taskussa KE 28.2. 12.00 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Legenda pienestä luusta 19.00 Kybersielut 30


31

Ohjelmisto Kevät 2018

Maaliskuu

TO 1.3. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam 19.00 Legenda pienestä luusta PE 2.3. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam 19.00 Pesärikko LA 3.3. 14.00 Pesärikko 14.00 19.00 Parasta elämässä 18.00 Taru sormusten herrasta MA 5.3. 19.00 Seitsemän veljestä TI 6.3. 19.00 Seitsemän veljestä KE 7.3. 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Legenda pienestä luusta TO 8.3. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam 19.00 Legenda pienestä luusta PE 9.3. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam 19.00 Legenda pienestä luusta LA 10.3. 14.00 19.00 Viimeinen laiva 14.00 19.00 Pesärikko 14.00 19.00 Paavo – lentävä turkulainen TI 13.3. 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Kybersielut KE 14.3. 12.00 19.00 Seitsemän veljestä TO 15.3. 14.00 19.00 Viimeinen laiva 19.00 Pesärikko PE 16.3. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Pesärikko LA 17.3. 14.00 19.00 Parasta elämässä 16.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Legenda pienestä luusta TI 20.3. 19.00 Seitsemän veljestä 18.30 Koivuhiiri ja päästäinen KE 21.3. 12.00 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Kybersielut 18.30 Koivuhiiri ja päästäinen TO 22.3. 10.00 Koivuhiiri ja päästäinen 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Pesärikko 19.00 Parasta elämässä PE 23.3. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Pesärikko 19.00 Parasta elämässä LA 24.3. 14.00 19.00 Dreamteam 14.00 19.00 Pesärikko 16.00 Taru sormusten herrasta TI 27.3. 19.00 Jukka Puotila Goes Turku KE 28.3. 19.00 Jukka Puotila Goes Turku


Huhtikuu

TI 3.4. 12.00 19.00 Seitsemän veljestä KE 4.4. 19.00 Viimeinen laiva 19.00 Legenda pienestä luusta TO 5.4. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam 19.00 Pesärikko PE 6.4. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Pesärikko 19.00 Parasta elämässä LA 7.4. 14.00 Pesärikko 14.00 19.00 Parasta elämässä 16.00 Taru sormusten herrasta TI 10.4. 10.00 18.30 Koivuhiiri ja päästäinen 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam KE 11.4. 10.00 18.30 Koivuhiiri ja päästäinen 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä TO 12.4. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä 19.00 Legenda pienestä luusta PE 13.4. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam 19.00 Legenda pienestä luusta LA 14.4. 14.00 19.00 Seitsemän veljestä 14.00 19.00 Pesärikko 19.00 Yhdessä 40 vuotta TI 17.4. 10.00 18.30 Koivuhiiri ja päästäinen 19.00 Viimeinen laiva KE 18.4. 10.00 Koivuhiiri ja päästäinen 19.00 Viimeinen laiva 19.00 Rakkauden ja kuoleman lauluja TO 19.4. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Legenda pienestä luusta PE 20.4. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam 19.00 Legenda pienestä luusta LA 21.4. 14.00 19.00 Dreamteam 16.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Legenda pienestä luusta TI 24.4. 19.00 Seitsemän veljestä KE 25.4. 19.00 Seitsemän veljestä TO 26.4. 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Parasta elämässä 19.00 Legenda pienestä luusta PE 27.4. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä 19.00 Legenda pienestä luusta LA 28.4. 14.00 19.00 Dreamteam 16.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Legenda pienestä luusta MA 30.4. 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Parasta elämässä 32


33

Ohjelmisto Kevät 2018

Toukokuu

KE 2.5. 19.00 Seitsemän veljestä TO 3.5. 19.00 Seitsemän veljestä 19.00 Parasta elämässä PE 4.5. 19.00 Seitsemän veljestä LA 5.5. 14.00 19.00 Dreamteam 16.00 Taru sormusten herrasta TI 8.5. 18.00 Taru sormusten herrasta KE 9.5. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Dreamteam PE 11.5. 19.00 Fork on tour LA 12.5. 14.00 19.00 Seitsemän veljestä 14.00 19.00 Parasta elämässä TI 15.5. 18.00 Taru sormusten herrasta KE 16.5. 18.00 Taru sormusten herrasta TO 17.5. 18.00 Taru sormusten herrasta PE 18.5. 18.00 Taru sormusten herrasta 19.00 Parasta elämässä 16.00 Taru sormusten herrasta TI 22.5. 19.00 Breath LA 26.5. 19.00 Jukka Puotila Goes Turku KE 30.5. 19.00 Jukka Puotila Goes Turku TO 31.5. 19.00 Jukka Puotila Goes Turku


34

4

3

2

1

15

14

13

463

464

466

570

612

571

613

572

614

573

615

574

616

575

617

576

618

577

619

578

620

579

621

580

622

581

623

582 624

583 625

584 626

585 627

586

AVOTARKKAAMO

628

587 629

630

589 631

590

632

591

633

592

634

593

635

594

415

636

595

637

417

638

597

639

419

640

599

641

600

421

642

601

643

602

423

522

523

644

603

645

425

524

525

647

605

487

489

490

461

526

648

649

650

608

651

609

652

611

569 610

568

528 567

527 566 607

565

4

3

2

1

15

14

13

12

11

10

429

9

460 488

459

428

390

8

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

606

564

7

352 389 427 458 486

6

315 351 388 426 457 485

456 484

563 604

562

424 455 483

454 482

561

521 560

520

422 453 481

452 480

559

519 558

518

420 451

479

450

478

557 598

556

418 449

517

448

516 555 596

554

416 447

515

446

514 553

513 552

512

551

511

550

510

549

509

548

508

547

588

546

507

PARVEKE 506

545

505

477

445

544

504

476

444

543

503

475

443

542

502

474

442

541

501

473

441

540

500

472

440

539

499

471

439

538

498

470

438

537

497

469

536

496

535

495

534

494

533

493

532

492

531

491

530

468

437

414

5

279 314 350 387

4

244 278 313 349

386

348 385

347 384

346

383

345

382

344

381

343

380

342

379

341

378

340

377

339

376

338

375

413

374

412

373

411

372

410

371

409

370

408

369

407

368

406

367

405

366

404

365

403

364

402

363

401

362

400

361

399

360

398

359

397

436

396

435

467

434

395

358

337

3

210

243 277

312

276

311

275

310

274

309

273

308

272

307

271

306

270

305

269

304

268

303

267

302

266

301

265

300

336

299

335

298

334

297

333

296

332

295

331

294

330

293

329

292

328

291

327

290

326

289

325

288

324

287

323

286

322

285

321

284

320

357

319

356

394

433

465

432

393

355

318

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

462

431

392

354

317

283

264

2

177

209

242

208

241

207

240

206

239

205

238

204

237

203

236

202

235

201

234

200

233

199

232

198

231

197

230

196

229

263

228

262

227

261

226

260

225

259

224

258

223

257

222

195

1

145

176

144

114

84

175

143

174

142

173

141

172

140

171

139

170

138

169

137

168

136

167

135

166

134

165

133

164

132

163

131

162

194

161

193

160

192

159

191

158

190

157

130

55

113

83

27 54

112

82

26 53

111

81

25 52

110

80

24 51

109

79

23 50

108

78

22 49

107

77

21 48

106

76

20 47

105

75

19 46

104

74

18 45

103

73

17 44

102

72

16 43

101

71

15 42

100

70

14 41

99

129

69

13 40

98

128

68

12 39

97

127

67

11 38

96

126

95

66

10 37

189

156

256

221

65

9

125

94

36

188

155

255

220

64

8

124

93

35

187

154

254

219

63

7

123

92

34

186

153

253

218

62

6

122

91

33

185

152

252

217

61

5

121

90

32

184

151

251

216

60

4

120

89

31

183

150

250

215

59

3

119

88

30

182

149

249

214

58

2

118

87

29

181

148

248

213

57

1

117

86

28

180

147

247

282

56

116

85

179

212

246

281

1

115

146

178

211

245

280

316

353

391

430

529

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

NÄYTTÄMÖ

PERMANTO

PÄÄNÄYTTÄMÖ


Ohjelmisto Kevät 2018

PIENI NÄYTTÄMÖ NÄYTTÄMÖ

1

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

2

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

38

39

40

41

42

43

44

45

46

2

3

47

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62

63

64

65

66

67

68

69

3 4

1

4

70

71

72

73

74

75

76

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89

90

91

92

5

93

94

95

96

97

98

99

100

101

102

103

104

105

106

107

108

109

110

111

112

113

114

115

5

6

116

117

118

119

120

121

122

123

124

125

126

127

128

129

130

131

132

133

134

135

136

137

138

6

7

139

140

141

142

143

144

145

146

147

148

149

150

151

152

153

154

155

156

157

158

159

160

161

7

8

162

163

164

165

166

167

168

169

170

171

172

173

174

175

176

177

178

179

180

181

182

183

184

8

9

185

186

187

188

189

190

191

192

193

194

195

196

197

198

199

200

201

202

203

204

205

206

207

9

10

208

209

210

211

212

213

214

215

216

217

218

219

220

221

222

223

224

225

226

227

228

229

230

10

11

231

232

233

234

235

236

237

238

239

240

11

12

241

242

243

244

245

246

247

248

249

250

12

AVOTARKKAAMO

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

PYÖRÄTUOLIPAIKAT

SOPUKKA Turun Kaupunginteatterin Sopukka on 60-90 paikan näyttämö, jossa katsomopaikat ovat numeroimattomia. Jos olet ostanut lipun Sopukan esitykseen ja sinulla on tarkka paikkatoive, suosittelemme saapumaan esitykseen ajoissa – nopeat syövät hitaat. Avuliaat vahtimestarimme pyrkivät parhaansa mukaan sijoittamaan lapsiperheet niin, että kaikki saavat istua yhdessä.

35


Kaikki mikä on kultaa ei kiillä; kaikki jotka vaeltavat eivät ole eksyksissä. – J.R.R. TOLKIEN, TARU SORMUSTEN HERRASTA

Itäinen Rantakatu 14, 20800 Turku teatteri.turku.fi @tkteatteri 36

Turun Kaupunginteatteri, Kevätkausi 2018  
Turun Kaupunginteatteri, Kevätkausi 2018  

Tavataan teatterissa! Turun Kaupunginteatterin kevätkausi kipinöi ja säkenöi!

Advertisement