Page 1

r e a g g e g ø H i 3 6 e p Løy

e t s e b s n e d Notrreningsbakke

” Carlsson

www.trysil.no/trening

Anders ”Calle

Tren i de samme bakkene som Få hjelp av verdensen av Nordens eliten fremste alpintrenere

Snøgaranti fra 15. november

Topp overnatting!

Leilighet på Trysil Turistsenter – fra NOK 150 per døgn per person

Hotellopphold på Radisson Blu Resort Trysil – fra NOK 395 per person i dbl.rom Storhytte i Trysilfjellet – fra NOK 110 per døgn per person


Tren sammen med

verdens beste alpinister

I Trysil kan du leve og trene som verdensstjernene. Få alpindestinasjoner kan matche fasilitetene og profesjonaliteten du møter i Trysil.

I Trysil kan du …

Trysil Renn og Treningssenter

… koble av med et besøk i Opplevelsesba-

Tilbyr alle en unik sjanse til å trene i en av Nordens beste trenings- og rennarenaer ved Norges største skisenter. Treningen foregår i bakke 63 og 80 i Høgegga, som egner seg godt for trening og konkurranser i alle disipliner. Høgegga har flomlys med mulighet for trening tidlig på morgenen og etter stengetid. Sikkerhet er tillagt stor vekt, samtidig som balking vil sørge for at snøunderlaget vil være så konkurranselikt som mulig. Husk å bestille tid! Hos Trysil Renn og Treningssenter kan du også delta på rennskole. Målgrupper er alle som ønsker å videreutvikle sine alpinferdigheter ved hjelp av en av de mest erfarne og oppdaterte alpintrenerne i Norden. Anders ”Calle” Carlsson har blant annet jobbet med Aksel Lund Svindal, Anja Pärson og Lasse Kjus. Her tilbys trening i alle disipliner, tilpasset alle alders- og ferdighetsnivå opp til og med WCnivå. Rennskolen byr på målrettet treningsarbeid med individuell oppfølging og videoanalyse. Individuelle treningstilbud for klubber utarbeides i samarbeid med klubbtrener.

Overnatting Trysil har et bredt utvalg av overnattingsmuligheter. Dere kan leie storhytter gjennom SkiStar eller Sjumilskogen, legge dere inn på et av de mindre og koselige hotellene i bygda, eller legge hele oppholdet til Radisson Blu Resort Trysil. Hos Radisson kan dere få hjelp av event- og aktivitetsansvarlig Janette Hargin, som i tillegg til å være verdensmester i frikjøring selv er tidligere toppalpinist med flere deltakelser i OL og VM for Sverige. Hun kjenner treningsgruppenes behov, og kan være med og løfte deres Trysil-opphold ytterligere.

Treningsfasiliteter Trysil er ikke bare et eldorado for alpinister vinterstid. I barmarksperioden kan de gresskledde alpinbakkene brukes til harde og effektive intervalløkter, og naturen i Trysil er også flott å løpe og sykle i. Her finnes også moderne styrketreningsfasiliteter, fysioterapeuter med toppidrettserfaring og det meste annet som treningsgrupper kan ha behov for.

… boltre deg i 66 nedfarter i landets største alpinanlegg. det hos Radisson Blu Resort Trysil – hvor du også kan teste en innendørs surfebølge.

… året rundt være med på en rekke teambuilding-aktiviteter i Trysil-naturen.

… avholde møter, konferanser eller lignende, ettersom Trysil også er en av landets fremste kurs- og konferansedestinasjoner. For bestilling av tid ved Trysil Renn og Treningssenter: Trysil Renn og Treningssenter, tlf +47 99 28 01 05, e-post. trening@trysil.com Rennskole tlf +47 99 28 01 18, e-post. rennskole@trysil.com For tilbud og bestilling av overnatting: Radisson Blu Resort Trysil, tlf +47 62 44 90 00 radissonblu.no/resort-trysil Sjumilskogen, tlf +47 62 45 97 50 sjumilskogen.no SkiStar, tlf +47 62 45 20 52, skistar.com/trysil bookTrysilonline, tlf +47 954 33 011, booktrysilonline.com Trysil Hotell, tlf +47 62 45 08 33, trysilhotell.net Aktiviteter og læring TrysilGuidene, tlf +47 62 44 85 00, trysilguidene.com

www.trysil.no/trening

For treningsgrupper: Alpintrening i Trysil  
For treningsgrupper: Alpintrening i Trysil  

PDF produsert for å informere om tilbudet i Trysil.

Advertisement