Page 1

Mads Kramer Pedersen, Stinna Andersen og Emma KjĂŚr Kejser

gĂĽr i skole


Andre Vitello-bøger: Vitello har fødselsdag Vitello leger med sine venner Vitello begynder til fodbold Vitello bliver kidnappet Vitello får en lillesøster Vitello falder i søvn

Vitello går i skole Mads Kramer Pedersen, Stinna Andersen og Emma Kjær Kejser Illustrationer: Mads Kramer Pedersen, Stinna Andersen og Emma Kjær Kejser1 udgave., 1. oplag Bogen er sat med Rockwell Og trykt hos www.issuu.com Printed in Fjelstervang,Denmark 2012 ISBN Fjelstervang Skole http://www.fjelstervang-skole.skoleintra.dk


Mads Kramer Pedersen, Stinna Andersen og Emma KjĂŚr Kejser

gĂĽr i skole


Drengen de kaldte Vitello boede i et rækkehus på ringvejen. Men ikke helt alene, han boede der med Mor. Der var også møgungen William. Hans Mor lavede tit spaghetti med riveost til ham.


Vitello skulle have sin første skoledag. Han skulle have skoletasken pakket med en drikkedunk og en madpakke. Han fik rugebrød med ost og leverpostej med i madpakken.


Han prøvede at finde nye venner. Han havde det svært med at finde nogen. To drenge, der hed Max og Hasse, spurgte ham, om de skulle være venner. Vitello sagde: ›› Ja, meget gerne ‹‹ Så fik han en god dag.


Da han kom hjem, spurgte hans Mor : ›› Har du haft en rigtig god skoledag ?‹‹ ››Ja!‹‹ sagde Vitello. Og så blev klokken lige pludselig seks om aftenen. Så skulle Vitello have aftensmad, nemlig spaghetti med riveost, og så skulle han i seng.


Næste dag skulle Vitello have matematik. Det var han var ikke så god til. Men han var alligevel glad for at lære det. Så skulle de spise madpakker. Alle de andre havde madpakker med. Men ikke Vitello. Hans nye venner gav ham noget mad. Han blev meget glad og spurgte dem: ›› Skal vi være bedste venner?‹‹. De sagde ja, og så fik han flere venner.


VITELLO bor i et rĂŚkkehus ved siden af ringvejen. Han bor der jo ikke alene, han bor der med Mor. I dag skal han begynde i skole...

Vitello går i skole  

Vitello bor i et rækkehus ved siden af ringvejen. Han bor der ikke alene, han bor der med Mor. En dag sker der noget helt specielt….

Advertisement