Page 1

Anders Vestergaard Jul og Sebastian Vinding Vennevold

falder i søvn


Andre Vitello-bøger: Vitello har fødselsdag Vitello går i skole Vitello leger med sine venner Vitello begynder til fodbold Vitello bliver kidnappet Vitello får en lillesøster

Vitello falder i søvn af Anders Vestergaard Jul og Sebastian Vinding Vennevold Illustrationer: Anders Vestergaard Jul og Sebastian Vinding Vennevold 1 udgave., 1. oplag Bogen er sat med Rockwell Og trykt hos www.issuu.com Printed in Fjelstervang,Denmark 2012 ISBN Fjelstervang Skole http://www.fjelstervang-skole.skoleintra.dk


Anders Vestergaard Jul og Sebastian Vinding Vennevold

falder i søvn


Drengen de kaldte Vitello boede i et rækkehus ved ringvejen med hans Mor.Hans livret var spaghetti med smør og riveost. Hans venner var de irriterende Max og Hasse og møgungen William. Vitello tænkte på sin far, og om det var rigtigt, at han var i himmelen og var Guds bedste elev. Han ville gerne møde sin rigtige far en dag.


En dag fik han stuearrest for at sparke en i privaten. Han falder i søvn, og så drømmer han om sig selv og hans far og Mor. I drømmen frier hans far til Vitellos Mor igen. » JA SELVFØLGELIG vil jeg det,« sagde Vitellos Mor, »det lyder som en god ide« Så opdagede han, at det bare var en drøm. Vitello blev ked af det. Han ville sige det til Mor, men han turde ikke at sige det. Han var bange for at hans Mor blev sur på ham. Så kom han til, at sige det alligevel. Men Mor blev ikke sur på ham. Han blev glad for at have sagt det. Han havde snart fødselsdag kom han i tanke om. Om to dage havde han fødselsdag.


To dage senere. » Jubii « løber Vitello ud og skriger, » det er min fødselsdag « Mor havde helt glemt alt om det. Vitello opført sig mærkeligt hele dagen. Han blev seks år gammel, og han ønskede sin far tilbage. Så kom Mor i tanke om, at Vitello havde fødselsdag, og at hun ville holde en suprise fest. Vitellos Mor sagde til alle i byen, at der var en stor suprise fest hos dem. Så kom alle ind ad døren, og der var fest i huset med chips og lagkage. Pludselig kom der en engel ned på jorden. Det var Vitellos rigtige far, han kom til Vitellos fest.


Vitello troede, at hans Mor blev sur, fordi han var en sjuft. Men det gjorde hun ikke, hun blev glad for at se ham. De blev gift igen og Vitello blev meget glad.


VITELLO bor i et rækkehus ved siden af ringvejen. Han bor der jo ikke alene, han bor der med Mor. Vitellos far er en sjuft ,og ham ser man ikke meget til, men så…. ….. .

Vitello falder i søvn  

Vitello bor i et rækkehus ved siden af ringvejen. Han bor der ikke alene, han bor der med Mor. En dag sker der noget helt specielt….

Advertisement