Page 1

Cecilie Bak Rohde og Martin Khatchikian

bliver kidnappet


Andre Vitello-bøger: Vitello har fødselsdag Vitello går i skole Vitello leger med sine venner Vitello begynder til fodbold Vitello får en lillesøster Vitello falder i søvn

Vitello bliver kidnappet Skrevet af Cecilie Bak Rohde og Martin Khatchikian Illustrationer: Cecilie Bak Rohde og Martin Khatchikian 1 udgave., 1. oplag Bogen er sat med Rockwell Og trykt hos www.issuu.com Printed in Fjelstervang,Denmark 2012 ISBN Fjelstervang Skole http://www.fjelstervang-skole.skoleintra.dk


Cecilie Bak Rohde og Martin Khatchikian

bliver kidnappet


Drengen de kaldte Vitello boede med sin Mor i et rÌkkehus lige ved ringvejen. Han kaldte sin mor for Mor og sine irriterende venner for Max og Hasse. Han havde ogsü füet en anden ven, en møgunge han kaldte for William. Vitello fik tit spaghetti med riveost og kunne lide uhyggelige film.


Mens han sad og kiggede på en uhyggelig film, bankede en mand på døren. Vitello gik hen til døren og åbnede. Manden tog Vitello, og sagde til sin ven: ›› Vi sender Vitello til Afrika ‹‹ De kørte til lufthavnen. Da de kom op i flyet, råbte Vitello: ›› Hjælp, hjælp- få mig ud her fra ‹‹ To timer efter kiggede Mor efter Vitello. Max og Hasse ledte også efter Vitello. ›› Jeg ved, hvor han er,‹‹ sagde møgungen William. Han blev taget af to mænd, og de sagde, at de ville sender Vitello til Afrika.


Vitellos mor sagde: ››Vi skal til Afrika! ‹‹Ja!‹‹ sagde Max og Hasse og møgungen William. Efter to timer var de i Afrika. De kørte i en taxi. ››Før os til de to mænd, som har stjålet min søn‹‹ sagde Mor ››Okay, jeg kender en bande, som stjæler børn ‹‹


De kørte hen til en bar, hvor banden var. Mor sagde: ››Slip min søn fri ‹‹ ››Okay, okay vi skal nok give dig din søn tilbage‹‹ De slap Vitello fri.


Mor blev glad for at se Vitello igen, og sĂĽ holdt de ferie i Afrika. Og Vitello fik en kĂŚmpe stor krammer.


VITELLO Bor i et rÌkkehus ved siden af ringvejen. Han bor der jo ikke alene, han bor der med Mor. En dag bliver han kidnappet ‌.

Vitello bliver kidnappet  

Vitello bor i et rækkehus ved siden af ringvejen. Han bor der ikke alene, han bor der med Mor. En dag sker der noget helt specielt….

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you