Verrassend Winkelen Huizen editie1

Page 1

Meer dan 200 leuke artikelen

Shopping Magazine voorjaar 2015

VWinkelen Verrassend

Bekijk alle info en edities op verrassendwinkelen.nl

Editie 1

in Huizen

w eu Ni

oi Go ‘t in

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.000. Verspreiding Huizen en omstreken, 2015 nr. 1

magazine

B D L

Binnenkijken in de leukste winkels in het hart van Huizen! De mooiste cadeautjes en fashion staan in deze nieuwe glossy Like en deel acties Maak kans op 250 euro aan shopgeld!

Met o.a. Verdi De la Madeleine, Shoes, Trendies, SweetCafenoir, & Cool, Smile B&O Rozestraten Computers en nog veel meer winkels!


strelitzia

bloembinders

Bloemen Boeketten Bruidsbloemwerk Rouwbloemwerk Planten Glas Aardewerk

Strelitzia bloembinders. Havenstraat 7a, Huizen. Tel.: 035 5251881

strelitzia.nl


D

Voorwoord

De eerste glossy van het hart van Huizen De eerste editie van Verrassend Winkelen in het hart van Huizen ligt hier voor u. Een wens van ons en van een aantal ondernemers is hiermee in vervulling gegaan. Verrassend Winkelen biedt u de mogelijkheid om lekker thuis op de bank eens binnen te kijken bij een aantal ondernemers in Huizen. Op een unieke manier wordt, in deze glossy, een verrassend winkelaanbod tentoongespreid waarmee de deelnemende winkeliers willen laten zien dat Huizen heel veel te bieden heeft. Het hart van Huizen heeft een indrukwekkend aantal prachtige winkels waarbij gezegd mag worden dat met name de modewinkels goed vertegenwoordigd zijn, en dat blijkt dan ook uit het aantal modezaken die in het blad staan. Prachtige zaken waarbij de brede vertegenwoordiging ook opties biedt voor alle mogelijke smaken en leeftijden. Naast deze veelal reeds lang bestaande modezaken staan er ook een aantal andere juweeltjes van winkels in het blad. Met zorg gekozen brocante, gestyled in prachtige sfeerbeelden, de nieuwste monturen van de hipste merken, stijlvolle sieraden en horloges, maar bijvoorbeeld ook aan uw huisdier is gedacht. Of wat dacht u van een heerlijk ontspannende behandeling, de beste geluids- en beeldapparatuur of een vrolijk makende bos bloemen. Uitgebreid wokken of gewoon een lekkere kop koffie of borrel op een mooi terras, het is er allemaal. Service en aandacht staan bij al deze zaken voorop, de ondernemers heten u graag van harte welkom!

C

We hopen van harte dat u het initiatief tot deze glossy op prijs stelt, laat het de winkeliers weten! Doe vooral ook mee met de prijsvraag achter in het blad en maak kans op shopgeld, altijd fijn toch? We hebben getracht u een zo gevarieerd mogelijk blad te bezorgen waarin voor iedereen wel wat leuks te vinden is! Wij wensen u verrassend veel winkelplezier! Gonny Springer en Peter Jan van Dijk Graphic Box Edam

Colofon

design, vormgeving & media

Concept, vormgeving, fotografie en realisatie: Graphic Box design, vormgeving & media, Edam. Acquisitie: Yvonne Lokhoff Adres: Vijzelstraat 4, 1135 BH Edam. T. 0299-372687 of M. 06-14445184. www.graphicbox.nl of www.verrassendwinkelen.nl Verspreider: RB verspreidingen, Tilburg. Interesse om in de volgende editie van dit Glossy magazine van Waterland te staan? Bel of mail (info@verrassendwinkelen.nl) ons! “Like� onze facebook.com/verrassendwinkelen of volg ons via twitter.com/winkelenin www.verrassendwinkelen.nl Afbeeldingen, teksten en prijzen kunnen mogelijk afwijken. Deze glossy wordt H-A-H bezorgd in Huizen en omstreken. Losse exemplaren zijn verkrijgbaar bij de deelnemers.

3


Winkels in de spotlights an rba Voo 13

g lwe u H

Eem

9

8

traat s r e d Naar

kstraat r e K

4

2

10 15

t Kerkst r aa

dw eg

eg Melkw

14

at a r t ns11 e v5 6 Ha

l an

3

1

M

eg w nt e e

7

aan del Lin

16

S

Ce int uu rb aa n

Speciale dagen Huizen 7 maart Rode Loper avond: Lancering zomermode. 11 april Wandelen in historisch Huizen. 24 april Rode Loper avond: als start van de feestweek in heel Huizen.... Lekkers te proeven met oranje-tintje en Boerenkapel op het Oude Raadhuisplein.

4

25 april Open Botterdagen.

6 en 7 juni Beachfestival Huizen.

27 april Koningsdag. Grote Koningsdagbraderie, kleedjesmarkt, livemuziek, terrassen, zang en dans.

13 juni Wandelen in historisch Huizen.

29 mei Rode Loper avond. 30 mei Rotary Classic Car Rally Huizen. 1 t/m 4 juni Avondvierdaagse Huizen.

17 juni Fietstocht door Huizen, Blaricum en Laren. 20 juni Open Botterdagen. 26 juni Rode Loper avond.

12

Plein 20 00


1

2

6

De koektrommel Landelijke stijl 14 Guido Sterk juwelier

16

HUIZ. 18 Het Wapen van Huizen Café-restaurant, Naarderstraat 2, Huizen.

9

12

Mode, wonen, lifestyle. Lindenlaan 30, Huizen.

8

Van den Tol opticiens

Juwelier, Oude Raadhuisplein 3, Huizen.

7

10

Brocante, Havenstraat 6a, Huizen.

Verdi Shoes

Opticien, Oude Raadhuisplein 4, Huizen.

5

8

Schoenmode, Oude Raadhuisplein 16, Huizen.

4

Trendies

Damesmode, Oude Raadhuisplein 6, Huizen.

3

6

Damesmode, Oude Raadhuisplein 14, Huizen.

Lintri Mode

Inhoud

20

Cafénoir 22 Concept store, Achterbaan 40, Huizen.

10 Beauty Center B&M

24

11 Modehuiz by Betty’s

26

12 Gooische Wok

28

13 Anne Marie

30

14 B&O Rozestraten

32

15 Corduroy men - women - teens

34

16 Pets Place

36

tip Win 250 aan shopgeld!

38

Schoonheidssalon voor hem en haar, Raadhuisstraat 2, Huizen.

Damesmode, Voorbaan 29, Huizen.

Restaurant, Plein 2000 7A, Huizen.

Womenswear, Hulweg 2, Huizen.

Beeld- en geluid, Havenstraat 17, Huizen.

Fashion, Raadhuisstraat 4, Huizen.

Dierenspeciaalzaak, Lindenlaan 32a, Huizen.

De spelregels staan op pagina 38.

5


1

L

Nr. 1 GERRY WEBER GEEFT VROUWEN UITSTRALING Gerry Weber is een merk waarin u zich zelfverzekerd voelt. Fantastische mode m et een uitstekende pasvorm. Want Gerry Weber weet wat stijlvolle mode is. Het ontwerpteam van Gerry Weber zorgt ook dit seizoen voor elegante mode. De stijlvolle modellen van deze schitterende collectie zijn ontworpen in prachtig op elkaar afgestemde kleuren.

Lintri mode

LINTRI MODE IS EEN BEGRIP Lintri Mode is al sinds 1957 een begrip in Huizen. In 1972 is de huidige eigenaresse mevrouw Bakker daar komen werken en zij heeft de zaak in 1991 overgenomen. Met een hecht team van 3 dames vind je in deze eigentijdse en trendy winkel een keur aan mooie merken. Elke maand vind je er nieuwe items en ook voor bijpassende accessoires kun je hier terecht. De winkel is 2 jaar geleden helemaal verbouwd waardoor deze optimaal is ingedeeld. Breng eens een bezoek aan deze winkel waar servicegerichtheid, een goede kop koffie en een gedegen advies vanzelfsprekend zijn.

2 Nr. 2 ROBERTO SARTO Een juiste mix van kwaliteit, prijs, pasvorm en actualiteit vormt bij het Nederlandse merk Roberto Sarto het uitgangspunt. De collecties bestaan uit comfortabele, stijlvolle damesmode, met zowel een vrouwelijke als sportieve styling.

ONS DOEL “Elke dag ga ik weer met veel plezier naar de winkel om samen met mijn team er voor te zorgen dat de klant met een super tevreden gevoel de deur uit gaat.� aldus Marry.

6


Eigenaresse: Marry Bakker Adres / telefoon: Oude Raadhuisplein 14, Huizen. Telefoon 035 5251400. Categorie: Damesmodezaak voor de modische trendvolgende vrouw. Merken: o.a. Gerry Weber, Taifun, Poools, Roberte Sarto, Another Woman, Zerres, Gardeur, Dolce Vita, Articles, Bandolera, Comma, PepperZ, Pause CafĂŠ, Olsen. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 17:30 uur. Dinsdag t/m vrijdag 9:30 tot 18:00 uur. Laatste vrijdag van de maand Rode Loperavond van 19:00 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

4 3

d

avon r e p o l e d o R

Nr. 3 ANOTHER WOMAN De Anotherwoman collectie kenmerkt zich als casual-chic. De focus ligt op brei, tricot en sweat. Comfort en pasvorm zijn belangrijk, net als kwaliteit en een mooie afwerking.

LINTRI MODE DĂŠ damesmodezaak voor de modische trendvolgende vrouw. Logisch dat je daar even naar binnen loopt.

Nr. 4 TAIFUN Taifun staat voor individualiteit en modieus! De vrouwelijke, trendy silhouetten geven de klant speelruimte voor een eigen persoonlijke stijl - perfect modern te combineren of als trendy eyecatcher.

POOOLS Vrouwelijk en stoer is de essentie van het Nederlandse label Poools. Deze mix wordt vertaald in design, draagcomfort, kwaliteit en pasvorm. Poools wordt gedragen door vrouwen van alle leeftijden die zelfverzekerd en eigenzinnig zijn, met een eigen stijl.

7


k?

Kom je oo

Op 28 maart a.s. bestaat het filiaal in Harderwijk 40 jaar, dit wordt uiteraard gevierd en natuurlijk ook in Huizen! Heeft u zin in een feestje dan wordt u door het Trendies team graag wegwijs gemaakt in de nieuwe collectie. Food & drinks, mannequins en DJ Erik maken het feest compleet. De in april 2010 nieuwe formule Trendies heeft zorg gedragen voor een frisse uitstraling en een nieuw ritme welke is aangepast aan de wensen van de huidige tijd. Kledingseizoenen bestaan niet meer. De wereld heeft een grotere snelheid gekregen en de klanten zijn zich steeds sneller bewust van de nieuwste trends. Daarom krijgt men bij Trendies elke week - of eigenlijk zo goed als elke dag - nieuwe items binnen. Dankzij het eigenwijze inkoopbeleid worden de modetrends op de voet gevolgd en staat voorop dat men de klanten wil laten zien hoe zij zich verleidelijk en vrouwelijk kunnen kleden.

T 8

Eigenaren: Website: Adres / telefoon: Categorie: Merken: Openingstijden:

Trendies

Henk van Os en Sylvia Gilsing – van Os ( broer en zus) www.trendiesbyme.nl Oude Raadhuisplein 6, Huizen. Telefoon 035 5259619. Donkerstraat 29, Harderwijk. Telefoon 0341 432542. Vrouwen verrassen met nieuwe indrukken en hen de gelegenheid geven om af te wijken van hun vertrouwde kledingpatroon. Dat is het idee achter Trendies by Mode Exclusive. Met 3 filialen in MiddenNederland heeft TRENDIES zich dit ten doel gesteld. Laat zien wie je bent! o.a. Gerry Weber, Expresso, Geisha, Cambio, Rosner, Gardeur, Elisa Cavaletti, Uno Due, Taifun, Donna Dura, Creenstone, Beaumont, Set, Question?, Sylver, Smashed Lemon en binnenkort Marc Aurel en ML. Maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Dinsdag t/m vrijdag 9.30 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Elke laatste vrijdag van de maand, Rode loper avond: geopend tot 21:00 uur.


BANK SHOPPEN Als u even geen tijd heeft kunt u altijd nog vanaf uw eigen bank shoppen via www.trendiesbyme.nl EXPRESSO Art & Design. Het wordt een schilderachtige lente, deze collectie geïnspireerd op abstracte kunst. DONNA DURA Nederlands modemerk dat geboren is uit liefde voor mooie kledingstukken.

SYLVER Eigenzinnige Nederlandse mode.

RIEM TREZZ Handgemaakte leren riemen uit Nederland in diverse uitvoeringen verkrijgbaar met een “stoer” randje.

WIST U DAT.... Trendies heeft een spaarsysteem van 5% op uw reguliere aankopen. En als u in het klantenbestand staat, ontvangt u van Trendies rondom uw verjaardag een cadeaubon!

AziBi-iBizA Prachtige, eigenhandig ontworpen en gemaakte sieraden die zijn geïnspireerd door het relaxte, hippe, gekke en mooie Ibiza.

UNO DUE Het Nederlandse merk komt voort uit een passie voor eigentijdse breisels. Het heeft een unieke en verfrissende signatuur. Geïnspireerd door de verfijning die de Italiaanse mode zo kenmerkt.

BEAUMONT AMSTERDAM Outdoor collectie met tijdloze elegantie.

9


verdishoes

DE ULTIEME SHOPWINKEL VOOR DE VROUW IS VERDI SHOES Al 25 jaar zit schoenenzaak Verdi Shoes in Huizen aan het Oude Raadhuisplein. In 2008 is Verdi Shoes overgenomen en heeft een geheel nieuwe uitstraling gekregen. De zaak is gespecialiseerd in damesschoenen. De collectie wordt samengesteld middels het bezoeken van internationale beurzen in D端sseldorf, Brussel en Milaan. Men is altijd actief om de collectie zo uitgebreid mogelijk en met eigen kleurencombinaties samen te stellen. Inmiddels heeft men ook een uitgebreide tassencollectie, passend bij de schoenen of laarzen. De gehele collectie kunt u zien in de winkel. U bent van harte welkom.

V

OPVALLEND Kekke bootschoen met zilver of goud accenten van Verdi Shoes.

Verdi Shoes

Eigenaren: Insa Bokhorst Website: verdishoes.nl Adres / telefoon: Oude Raadhuisplein 16, Huizen. Telefoon 035 5269454. Categorie: Merken:

Openingstijden:

10

r een Al 25 jaa n Huizen begrip i

Een zeer uitgebreide collectie schoenen en laarzen met eigen kleurcombinaties, en daarnaast bijpassende tassen. o.a. Verdi, Nalini, Lilian, Paul Green, Kennel en Schmenger, Peter Kaiser, Zaro, Sendra, Via Vai, Tommy Hilfiger, Manas, Rapasardi, Tony Pons, Lazamani, Red Rag en Arche. Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.


BALLERINA’S Kleurrijke ballerina’s van Le Babe. Een sieraad aan de voet.

SPORTIEF EN SMAAKVOL Tas van Smaak Sneakers van Kennel & Schmenger.

HOGE HAKKEN Verfijnde laarsjes in subtiele kleuren van Noë.

PRACHT PRINTS Loafers in diverse kleurtjes van Verdi Shoes. Passend bij vrijwel elke stijl.

STAND OUT Dat is deze prachtige strakke tas van Gianni Notaro. VERDI SHOES Zomerse slingback’s in diverse kleurcombinaties.

11


RAY BAN CATEYE Een zonnebril voor dames die niet bang zijn te laten zien waar ze voor staan, dit model maakt een krachtig en sexy statement.

RAY BAN WAYFARER LIGHT Deze opvallende verschijning vormt het begin van een nieuw hoofdstuk in de Ray-Ban geschiedenis. Dun, bestendig en ultra-licht, deze nieuwe tijdloze klassieker is mogelijk gemaakt dankzij geavanceerde technologiën.

V

RAY BAN GREEN CLASSIC Deze cosmopolitan maakt een duidelijk statement met z’n tijdloze uitstraling. Casual, hip of formeel, dit sterke ontwerp past bij elke stijl.

Opticiens

Van den Tol

Van den Tol opticiens is één van de grootste zelfstandige optiekbedrijven in het Gooi, waar aandacht en betrokkenheid bij de klant zeer belangrijk gevonden worden. De professionele medewerkers staan daar garant voor. Naast uitgebreide oogmeting en een deskundige contactlensaanpassing of controle kunt u hier ook terecht voor een uitgebreid optometrisch onderzoek waarbij de gezondheid van uw oog wordt beoordeeld. Naast het grote aanbod modebrillen is er ook een enorme collectie zonnebrillen. U zult er dan ook altijd een bril vinden die u past!

ACTIVIST EYEWEAR Voor moderne, hippe, actieve mensen is er Activist Eyewear. Een gelimiteerde monturen collectie uit Amerika met een unieke veer voor grip en een perfecte passing.

12


LINDBERG Het Deense monturenmerk Lindberg neemt in de wereld van de optiek een unieke plaats in. De modellen kenmerken zich door het mooie design in combinatie met grote functionaliteit door het lage gewicht.

Eigenaren: Gert en Ellen van den Broek Website: www.vandentolopticiens.nl Adres/ telefoon: Oude Raadhuisplein 4, Huizen. Telefoon 035 5253855. Oostermeent Oost 84, Huizen. Telefoon 035 5253853. Merken: o.a. Lafont, Paul & Joe, Silhouette, Face a Face, Chanel, Bvlgari, Prada, RayBan, Voque, Lindberg, Activist Eyewear en Tom Davies. Categorie: Optiek, optometrie, contactlenzen.

EVIL EYE EVO De Evil Eye Evo Pro S Sportbril van Adidas is een zeer luxe sportbril die precies op je wensen af te stellen is. De bril heeft een zeer breed zichtveld en de aangesloten lens biedt een perfecte bescherming voor je ogen.

Openingstijden: Maandag van 13:00 uur tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 18:00 uur. Vrijdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

LAFONT Een echte eyecatcher in de winkel is het Franse merk Lafont. Prachtige monturen ontstaan vanuit het erfgoed van de Franse levensstijl, samen met de technische kennis en alleen het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit is de essentie van Lafont.

13


BRYNXZ VAAS Prachtige vaas in royaal formaat 26,95

Het uitgebreide assortiment van zowel de authentieke als nieuwe meubelen en woonaccessoires staan in de sfeervolle winkel verdeeld over 2 verdiepingen prachtig gestyled opgesteld. Het assortiment wordt afwisselend samengesteld waar een inspirerende werking vanuit gaat. De klanten mogen een hoog service niveau verwachten tegen gematigde prijzen. Naast de verkoop- en inkoopactiviteiten worden er ook interieuradviezen gegeven. Kom eens een kijkje nemen in deze prachtige winkel boordevol sfeer!

D

Landelijke stijl

De Koektrommel

14

Eigenaren: Website: Adres/ telefoon:

Ingrid Jacobsen en Lex Wesselink koektrommel.nl (tevens webwinkel) Havenstraat 6a, Huizen. Telefoon 035 5420699. info@koektrommel.nl

Categorie: Merken:

Een gevarieerde mix van zowel authentieke als nieuwe meubelen en woonaccessoires, afkomstig uit verschillende windstreken. o.a. Hoffz Interieur, Soho Company, Tierlantijn Lighting, Aura Peeperkorn, Brynxz Collections.

Openingstijden:

Woensdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:30 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.


In “De Koektrommel” kom je ogen tekort. In elk hoekje van de winkel vind je wel iets leuks of verrassends. Van een mooie landelijke kast, tot fraai aardewerk, van heerlijke banken en fauteuils tot schitterende eyecatchers: als een fraai opgezette vogel.

TIERLANTIJN VLOERLAMP LACIO Een eigentijdse, stoere lamp in matzwart metaal met een hardstenen voet.

HOFFZ FAUTEUIL “INGRID” Een elegante, comfortabele fauteuil met gecapitonneerde rugleuning, in vele stoffen verkrijgbaar. Prijs afhankelijk van de gekozen stofsoort.

LOVESEAT BO Een heerlijke stoel om eens lekker in te ploffen na een dag van hard werken.

SFEERMAKERS Stoer oud krukje 49,50 Prachtige roos kaarsen in diverse kleuren en 2 maten vanaf 11,50

15


Guido Sterk Juwelier met de winkel direct aan het mooie Oude Raadhuisplein biedt een sterke collectie prachtige sieraden en horloges. De grote merken zijn ruim vertegenwoordigd maar ook is er ruimte voor eigenzinnige merken. Uiteraard kunt u ook terecht voor uw reparaties aan uw gouden of zilveren sieraden, bovendien kan de goudsmid in overleg met u een prachtig en speciaal sieraad vervaardigen. geheel naar eigen wens samenstellen.

SILK; FOR PLAYFUL MINDS Sterling zilveren sieraden voor mannen en vrouwen. De massieve SILK collectie staat bekend om haar tijdloze stoere designs met een verfijnde afwerking, waarmee je iedere look een karakteristieke styling geeft.

G

SILK IS EEN FAIR TRADE PRODUCT Bovendien zijn deze fair trade en met de hand vervaardigd uit de hoogste kwaliteit (925) sterling zilver.

Juwelier

Guido Sterk

PRACHTIG EN KLEURRIJK Het ontwerpersduo Heide en Gotthold staan garant voor een mooie en stijlvolle collectie, laat u inspireren en ontdek de wereld van HeideHeinzendorff, deze is tijdloos en straalt klasse uit voor de vrouw met Europese allure.

16

1

GOUDSMID Wij maken en repareren uw bijzondere sieraden.

ONSCHATBAAR Schitterende gouden ring met Saffier.


JASMINE

FREELANCER

RAYMOND WEIL Precisie, kwaliteit en betrouwbaarheid van technische kwaliteit. Esthetiek is een constante factor bij de ontwikkeling van Raymond Weil horloges. Het merk besteed veel zorg aan het ontwerp van zijn horloges. Deze esthetische achtervolging resulteert in een onderscheidende identiteit en originele modellen. Nr. 1 op linkerpagina Op de foto eigenaar Guido Sterk met links Natalie en op de achtergrond Chantal.

ASTRON GPS SOLAR: TIJD ZONDER GRENZEN. Eindelijk is de zoektocht naar EXACT de juiste tijd, waar dan ook op aarde, voorbij. De ontwikkeling van een eigen, gepatenteerde en ultrazuinige micro GPS ontvanger, stelde SEIKO in staat om een horloge te creĂŤren dat de signalen van het wereldwijde GPS-netwerk kan ontvangen. Waardoor het horloge zich razendsnel en uiterst accuraat kan aanpassen aan de tijd en de datum in de tijdzone waar het zich bevindt. De nieuwste en zeer geavanceerde horloges van de Seiko Astron zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Eigenaar: Guido Sterk Website: jewelnet.nl Adres: Oude Raadhuisplein 3, Huizen. Telefoon 035 5251687. Merken: o.a. Hugo Boss, Zinzi, Seiko, TW Steel, Pulsar, Jacob Jensen, Esprit Casual, Danish Design, Silk Jewellery, Raymond Weil, Platadepalo en Eclat. Categorie: Voor al uw sieraden, horloges en/ of reparaties kunt u hier terecht. Ontwerp en realisatie van exclusieve sieraden, tevens een webshop voor sieraden en horloges. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur. Volg ons ook op facebook!

17


WELKOM BIJ HUIZ. HUIZ. is gezelligheid, leuke originele kado’s, fairtrade, kaarten met een mooie boodschap, basis, creativiteit en mode in Huizen. INNOVATIEVE MODE Het merk Langerchen produceert innovatieve jassen van organisch katoen en zijn wind- en waterdicht.

Winkelen bij HUIZ. is je direct welkom voelen in de warme en sfeervolle winkel. Je zult er kind aan HUIZ. zijn als je van duurzaam design uit eigen land en Scandinavie houdt.

HANDMADE Leren veter ketting met keramiek vogeltje

25,-

H

HOUSES Kleine huisjes voor een eigen “straatje” Beton 9,95 Porcelein 7,95 Zink tevens kandelaar 9,95

HUIZ.

SMUL PAKKET Heerlijke pasta benodigdheden van Nicolas Vahé Pesto en Ketchup de Luxe 7,95 p/st Pasta 6,95 Pasta kookboek 6,95

MYOMY Elke prachtige tas van MYOMY is een uniek item, vervaardigd door lokale ambachtsmensen en gemaakt van eerlijk verkregen leer.

18

FAIRTRADE Prachtige tassen en portemonnees van eerlijk buffelleer. Tas 149,95 Portomonnee 59,95


TRENDING TOPIC The Rubz armband van elastische siliconen en stainless steel 49,-

ORIGINELE CADEAUTJES Een zakje licht; 4 papieren zakjes met waxine lichten 9,95 365 dagen geluk in een blik, elke dag een gezegde of tekst over geluk

19,95

Eigenaressen: Esther & Daniëlle Adres / telefoon: Lindenlaan 30, Huizen. Telefoon 035 8885757.

SCHITTEREND Mand van Habibah in veel verschillende kleuren verkrijgbaar

Categorie: Shoppen bij HUIZ. is een beleving. Mode, kado’s en wonen zijn samengebracht onder 1 dak.

Glazen stolpje

Merken: o.a.: Penn&Ink, 10Days, Culture, Kudibal, Langerchen, Pieszak, Pom Shawls, Myomy, Madame Stolz, Bloomingville en House Doctor, Just Marie, Super Stylish, The Rubz, It’s about RoMi en Chic le Freak.

79,95 34,95

Vogeltje 4,95

Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. POM SJAALS Verander je complete look in een oogwenk met een kleurrijke kwalitatief hoogwaardige shawl van POM Amsterdam.

GEBREID Krukjes met gebreide zitting. Grote zwarte 159,95 Lage grijze 109,95

19


E

EVEN RELAXEN IN HET WAPEN VAN HUIZEN Het accent van het café ligt op een mooi getapt biertje en een lekker wijntje met een hapje. De nieuwe eigenaar Hans van Gils heet u sinds 1 november j.l. van harte welkom.

B

BIERTJE ERBIJ? Een lekker fris biertje bij je lunchbroodje of panini is even een geniet moment.

H

U kunt vanaf tien uur ’s ochtends terecht voor een kopje koffie, lunch of diner, een borrel ’s middags of een biertje en een wijntje ’s avonds. Houd ook vooral de facebook pagina in de gaten omdat hier de live optredens en andere evenementen worden aangekondigd.

Het Wapen van Huizen

20

Eigenaren: Website: Adres / telefoon:

Hans van Gils en Janneke Wolswinkel wapenvanhuizen.nl Naarderstraat 2, Huizen. Telefoon 035 5254789.

Categorie:

Een gezellig eetcafé voor een sfeervolle borrel, een (h)eerlijke maaltijd, een gezellig praatje of gewoon een kop lekkere koffie.

Openingstijden:

Dinsdag t/m donderdag van 10:00 tot 01:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 02:00 uur. Zondag van 10:00 tot 22:00 uur.

Volg ons op Facebook om geen enkele aankondiging of nieuws te missen!


P

PRETTIG ZAKEN DOEN Voor uw zakelijke bespreking, zakenlunch of meeting kunt u uitstekend terecht in Het Wapen van Huizen. In een rustige sfeervolle ambiance is het prima zakendoen.

BORRELEN Een goed getapt biertje, een mooi glas wijn, al dan niet vergezeld door bijvoorbeeld een lekker portie bitterballen.

ECHT LEKKER Biefstuk met stokbrood, kruidenboter, sla en frites.

S

SMULLEN KipsatĂŠ, gewoon lekker 3 stokjes met een frisse salade en kroepoek.

CAPPUCCINO? Je kan gewoon kiezen: koffie, cappuccino, latte machiatto met of zonder een stuk verse appeltaart.

B

BEDRIJFSBORREL Ook voor bedrijfsborrels en feesten zijn er diverse mogelijkheden. Het cafĂŠ leent zich prima voor een gezellige bruiloft of verjaardagsfeest. Dus mocht u iets te vieren hebben, of een bijeenkomst willen beleggen? Informeer dan eens naar de vele mogelijkheden!

in Tot ziens uizen H n a v n Het Wape 21


Aan deze mooie metallic Flash tattoo’s zit je niet vast.

C

Hoe je het ook wendt of keert: om CAFENOIR kun je niet heen. De lifestyle mode boutique met uitsluitend hippe kleding, schoenen en accessoires, voor iedere modebewuste vrouw! Neem ook eens een kijkje in de webshop www.cafe-noir.nl

Fashion & More

Cafenoir Ringen 12,50 KLIKKEN MAAR Gave serie van Clickson met o.a. kettingen en ringen. Er zijn talloze drukknoppen te gebruiken om altijd bij je outfit aan te passen.

Kettingen vanaf

13,95

UGG AUSTRALIA Superleuke zomerhak en slipper in metallic uitvoering. Slippers vanaf 59,95

22

WALLETS Lederen wallets van Intermission met schouderband en polsband in diverse kleuren. 39,95


Team: Yvonne van Rijn (rechts) en Miranda Lam Website: cafe-noir.nl Adres / telefoon: Achterbaan 40, Huizen. Telefoon 035 5230329. LAPPALOU INTERIEUR Breng je oude favoriete spijkerbroek en laat er een kruk mee bekleden!

79,50

Prachtige kussens en andere accessoires van Lappalou, gemaakt van oude dekens in een sociale werkplaats.

p ...

Volg ons o

CAFE-NOIR.nl FASHION CAFENOIR HUIZEN

Categorie: Al sinds 2003 de fashionstore in Huizen met trendy stijlvolle dames mode, accessoires en schoenen. Maar ook voor hele leuke woonaccessoires kunt u hier prima terecht! Merken: o.a. Ugg Australia, Minnetonka, FAB, MET jeans, Penn&Ink, Deha, Gsussindustries, Sedna, Line of Olso, PBO, Pure-DC accessoires, mbyM, ArmedAngels, Please, Maryley, CatwalkJunkie, Gold Dust en Havaianas. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

GLIMMERS Leuke sieraden serie van Pure-DC in leer en zilver uitgevoerd. Armbanden 19,50 Ringen 22,50

KOM MAAR OP MET DIE ZOMER! De enige echte Havaianas voor het hele gezin in heel veel kleurtjes! vanaf 17,95

g ctie! Specialesenad Winkelen� en ontvan rras

Noem �Ve

g

10% kortin

23


BABOR AMPULLEN Ontdek het unieke effect van de BABOR ampullen: binnen een paar seconden zorgen hoog gedoseerde, natuurlijke werkstoffen voor zichtbare effecten en bereiken een op maat gesneden verzorging voor elk huidtype. Vanaf 18,50

VOEL JE MOOI, VOEL JE LEKKER! Levensvreugde is een kwestie van instelling. Je goed voelen en er goed uitzien, dat vindt iedereen belangrijk. PRACHTIGE NAGELS Shellac is dé nieuwste ontwikkeling op het gebied van nagelverzorging. Een power polish die wordt gedragen als een gel, 2 tot 4 weken lang mooi gelakte nagels met een super hoogglans. Prijs per behandeling 37,50

B

In ons drukke dagelijkse leven komen we vaak tijd en rust tekort om op adem te komen. Veel mensen hebben daardoor last van een gevoelige huid door invloeden van stress en milieu. Goede huidverzorging is dan ook beslist geen overbodige luxe. Een goede reden om eens een afspraak te maken voor een heerlijke en ontspannende behandeling.

B&M

Beauty Center

Raadhuisstraat 2, 1271 RN Huizen • Tel.: 035 5316447 www.beautycenter-bm.nl • info@beautycenter-bm.nl

Beauty Center B&M

24

Eigenaressen: Website: Adres:

Bianca en Mirella beautycenter-bm.nl Telefoon 035 5316447. Raadhuisstraat 2, Huizen.

Categorie:

Merken:

Ervaar de persoonlijke aandacht en ontspanning tijdens uw behandeling. Deze zal altijd worden uitgevoerd volgens de modernste inzichten speciaal afgestemd op de mannen- of vrouwenhuid. Babor, CND shellac.

Openingstijden:

Op afspraak van maandag t/m zaterdag, ook in de avond.


BABOR CREAM BRUSH STICK

13,50

BABOR LENTE LOOK Met de Trend Colours 2015 in een overwegend beige en roze palet creëer je een natuurlijke look in huidtinten of iets opvallender met roze accenten. Babor is plantaardig, milieubewust en volledig dierproefvrij.

BABOR LIP COLOUR

22,-

BABOR NUDE EYE SHADOW COLLECTION

29,-

DE NIEUWE REVERSIVE LIJN VAN BABOR “Morgen mooier dan gisteren”, met de anti-aging-serie ReVersive met het uiterst effectieve Re-Youth Complex. Vanaf 81,50

CADEAUSET 2015 Aantrekkelijke productset als cadeau-idee voor verjaardagen of moederdag. Nu voor 19,50

VERWEN BON VOOR HEM OF HAAR Een kadobon waar je iedereen mee verrast is bij Beauty Center B&M te verkrijgen.

BABOR MEN CALMING AFTER SHAVE FLUID Verminderd onmiddellijk spanningen, roodkleuringen en een branderig gevoel na het scheren. 29,50

BABOR MEN ULTRA COMFORT SHAVING FOAM Fijne scheerschuim met bijzonder verzachtende eigenschappen. 17,BABOR MEN DYNAMIC FACE MOISTURIZER Verzorgende gezichtslotion hydrateert op intensieve wijze en schenkt frisheid. Echt voor dé man die zijn huid net wat meer wil geven! 39,50

BABOR MEN VITALIZING HAIR & BODY SHAMPOO Reinigt huid en haren op grondige wijze en maakt hem zacht. 19,-

25


VOOR EEN KILLE AVOND Comfortabel vest van Mooi die qua uitstraling bijna overal bij past 89,95

40 JAAR EEN BEGRIP MODEHUIZ by BETTY’S is niet meer weg te denken uit het Gooi. Al 40 jaar een begrip voor winkelend publiek uit Huizen en omgeving. Een modewinkel waar kwaliteit van kleding en service nog steeds voorop staat.

M

Modehuiz by Betty’s

Eigenaressen: Mireille en Betty Website: modehuizbybettys.nl Adres / telefoon: Voorbaan 29, Huizen. Telefoon 035 5267765.

26

afspraak p o s n e e Shop innen d n e i r v e j met

Merken: Categorie:

o.a. Studio Anneloes, Ibiza People, Soaked in Luxury, Beatrice San Fransisco, Part Two, In Wear, Mystic Blue en by Betty’s. Waar moeder en dochter samen kunnen shoppen voor hippe stijlvolle kleding.

Openingstijden:

Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 18:00 uur. Vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.


SHOPPEN OP AFSPRAAK Op afspraak is het ook mogelijk na sluitingstijd te shoppen en desgewenst een deskundig kledingadvies te ontvangen.

KLEDINGKASTADVIES, LEKKER MAKKELIJK Modehuiz by Betty’s biedt de mogelijkheid van een op maat kledingkastadvies bij u thuis. Als het lastig is om goede combinaties te maken met de kleding die in de kast hangt is het mogelijk om samen naar nieuwe combinaties te kijken en daarnaast te kijken hoe de kast met een aantal aankopen weer helemaal up to date kan worden.

ALTIJD MOOI Leren riem van Joss 42,95

FINISHING TOUCH Sjaals in de nieuwste modekleuren vanaf

8,95

LEKKER BASIC Espadrille sleehak van Feliz 79,95

GERENOMEERDE MERKEN EN EEN PRIVATE LABEL Modehuiz by Betty’s heeft naast een aantal gerenomeerde merken ook haar eigen private label; by Betty’s. Deze private label collectie bestaat uit o.a. blouses, t-shirts, truien en zelfs broeken.

BEENMODE Uitgebreid assortiment Falke kousen ZEG MAAR JA Stevige brede rosékleurige ring STOER ACCENT Stoere riem met rosékleurige studs 29,95

39,95

SIERLIJK Bud to rose armbanden per stuk

39,95

27


W

G

WOKKEN, JAPANS GRILLEN. SUSHI & MEER Restaurant Gooische wok onderscheidt zich van andere wokrestaurants. U hoeft niet te wachten in de rij voor uw verse wok-en teppan yaki gerechten. In plaats daarvan kunt u gezellig aan tafel wachten. U kunt de ingrediënten voor uw verse maaltijden nog steeds zelf uitkiezen. Deze geeft u met uw tafelnummer vervolgens aan een van de medewerkers. Wanneer de gerechten klaar zijn, worden ze door de bediening naar uw tafel gebracht. Zo kunt u, zelfs op drukke dagen, aangenaam genieten van alle heerlijke gerechten.

Gooische Wok

ONGEËVENAARDE KWALITEIT VOOR EEN KLEINE PRIJS De prijzen voor 2,5 uur. onbeperkt eten en drinken incl. verse jus d’orange, wijn en flesjes Heineken bier.

eten Onbeperkt drinken inclusief

Dinsdag t/m donderdag 24,75 Vrijdag, zaterdag en zondag 26,Voor kinderen en 65+ zijn er nog voordeligere prijzen! Check hiervoor de website: gooischewok.nl

28


Website: gooischewok.nl Adres/ telefoon: Plein 2000 7A, Huizen. Telefoon 035 5256646. Categorie: Wok restaurant met heerlijk verse wok- en teppan yaki gerechten. Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m donderdag van 16:45 tot 22:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 16:45 tot 23:00 uur. Zondag van 16:45 tot 22:00 uur. Bel en reserveer Tel: 035 - 525 66 46

ule: m r o f e w u Nie tafel! n a a g n i n e bedi

W

Restaurant Gooische Wok heeft eigen Cadeaukaarten die u bij hun voor €25 of €50 kunt kopen. Indien u een bekende wilt verrassen met Cadeaukaart dan kunt u deze in het restaurant aanschaffen. Dinercheques, VVV bonnen of andere waarde- of kadobonnen van andere instellingen worden niet geaccepteerd.

H H

HOUD RUIMTE VOOR HET DESSERT Als dessert kunt u van verschillende smaken ijs en vruchten genieten. Ook is er een chocoladefontein waar u slagroomsoesjes, aarbeien en marshmallows doorheen kunt halen om te voorzien een heerlijke laag warme chocola.

HEERLIJKE DAGVERSE SUSHI Naast de keuze om wok- en teppan yaki gerechten te nemen, staan er een aantal buffetten klaar. Op het koude buffet treft u een aantal hapjes, waaronder dagverse sushi. Daarnaast is er een warm buffet met Aziatische gerechten en een breed scala aan warme hapjes. U kunt verder ook kiezen om vers te wokken of te grillen. U kunt zelf verse ingrediënten kiezen die u zelf lekker vindt. Deze worden vervolgens door de kok voor u bereid. Bij het wokken wordt er nog een heerlijke saus toegevoegd naar keuze.

29


ALCHEMIST Het duurzaam geproduceerde Nederlandse merk. Rechts zijn 3 jurken in de Organic Cotton kwaliteit, superzacht op de huid prijs 99,50

A

Anne Marie

ANNE MARIE WOMENSWEAR: ELEGANT, EIGENZINNIG EN VROUWELIJK. Dat zijn de steekwoorden die van toepassing zijn op deze zaak met de prachtige collectie. Naast stijlvolle, vrouwelijke mode vindt u hier ook prachtige sieraden van Mi Moneda en Pimps & Pearls.

GEFELICITEERD Een cadeautje waar je elke verjaardag op hoopt. Een cadeaubon van Anne Marie Womenswear. Altijd leuk.

Anne Marie is er in gespecialiseerd om mensen te kleden “for the occasion”. Moeders van de bruid, speciale gelegenheden of bijvoorbeeld presentaties bij Anne Marie Womenswear weet je zeker dat je goed gekleed de deur uitgaat. Ga eens langs in de winkel aan de Hulweg en ervaar ook die sfeer, de goede service en natuurlijk de prachtige collectie.

eum

bil 5-jarig ju Check de website en volg ons op facebook voor de jubileum acties.

30

LIKE US


Eigenaren: Anne Marie Hesta en Ron van der Starre Website: www.annemariewomenswear.nl Adres / telefoon: Hulweg 2, Huizen. Telefoon 035 5237974. Merken: NYDJ, Deyk, Caroline Biss, Penny Black, Alchemist , Gustav, Indies, Le Salon des Femmes, Save the Duck, Mi Moneda, Moscow, Pimps & Pearls. Categorie: Ontdek de mode bij Anne Marie Womenswear! Naast stijlvolle vrouwelijke mode, vindt u hier ook prachtige sieraden van Mi Moneda en Pimps en Pearls.

1

Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Laatste vrijdag van de maand van 9:30 tot 21:00 uur.

vond

a Rode loper

AMERIKAANS JEANSLABEL NYDJ Nr. 1 “The Original slimming fit”, jeans 139,95

MI MONEDA SIERADEN Dit leuke en hippe merk is totaal vernieuwend in de juweliersbranche. Met het Mi Moneda systeem kun je zelf je eigen sieraad samenstellen, door te combineren met munten, pendants (munthouders) en colliers.

DEYK, JEANS Heerlijke jeans die je niet meer uit wilt doen vanaf 160,-

31


R

BEOSOUND MOMENT Met één handbeweging vindt de BeoSound Moment die muziek waar u op dat moment naar wilt luisteren. De Moment bestaat uit twee onderdelen. Een soort van tablet dat dient als interface en een basis station waar het tablet in gezet kan worden. Een kant van de tablet is gemaakt van eikenhout waarin een wiel verwerkt is met 12 sensoren. Met dit ene wiel kunnen alle basisfuncties van de Beosound Moment bestuurd worden, zoals onder andere het volume, playknop en pauzeknop ect. Zodra de Beosound Moment omgedraaid wordt komt er een 7 inch touchscreen tevoorschijn en een aluminium wiel met uitgebreide functies. Dit tablet maakt het mogelijk om te kiezen uit 70.000 verschillende radiostations, een koppeling met Spotify, Deezer, Youtube of eigen muziekcollectie beluisteren.

Rozestraten

Eigenaren: Steven en Robert Rozestraten Adres: Havenstraat 17, Huizen. Telefoon 035 5253631. Website: www.bang-olufsen-rozestraten.nl Merken: Categorie:

Openingstijden:

32

o.a. Bang & Olufsen, Sonos, Soundcast en Apple. Ook kunt u voor andere merken bij ons terecht zoals o.a. Samsung en Sony. Bang & Olufsen Rozestraten maakt zich sterk voor een uitmuntende service behorend bij een hoogwaardig product. U wordt van harte uitgenodigd om in onze showroom op bijzondere wijze kennis te maken met de wereld van Bang & Olufsen. Maandag op afspraak. Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Vrijdagavond en zondag op afspraak. Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.


Bang & Olufsen is het oudste audio en video merk ter wereld en viert in 2015 haar 90-jarig bestaan. Om die reden zijn er een aantal producten in een speciale uitvoering uitgebracht zoals o.a de luidsprekers Beolab 18 welke zijn uitgevoerd in rosé goud met een walnoot houten front.

SOUNDCAST Je favoriete muziek luisteren waar en wanneer je maar wilt, deze waterdichte draadloze luidspreker kan je zelfs buiten laten staan.

BEOLAB 18 Ontdek de BeoLab 18. Het toppunt van akoestische perfectie in de traditie van authentiek geluid - het handelsmerk van Bang & Olufsen sinds 1925.

INTELLIGENT SYSTEEM Sonos brengt je digitale muziekverzameling samen in één app die je vanaf een willekeurig smartphone, tablet of pc bedient. Speel de muziek die je wilt in elke kamer draadloos, zonder vertragingen en onderbrekingen.

33


Corduroy, de naam van de winkel komt voort uit een te gek nummer van Pearl Jam en is ook de naam voor een ribstof. Deze stof wordt al decennia lang gebruikt voor kleding, tassen, kussens en meubelen en geeft een gevoel van gezelligheid, nostalgie en vintage.

C

Dit zie je ook terug in de winkel door de mix van oude en nieuwe materialen die zijn gebruikt. Als je binnenstapt zul je je direct thuis voelen in dit mooie oude pand. Er is een uitgebreide keuze in kleding voor heren, dames en tieners van bekende merken in alle prijsklassen. Bovendien nog eens aangevuld met stoere schoenen, mooie sieraden en accessoires. De koffie staat klaar en voor de kinderen is er een speelhuis. Ga gezellig eens een keer langs!

Men - Women - Teens

Corduroy UNIEK Handgemaakte sieraden van Gooische Frutsels.

HIGH HEELS Prachtig leren laarsje van Lazamani.

ACCENT Een mooie riem in leer met studs.

34


STOERE STAPPERS De hit voor deze zomer, lekkere schoen van Clarks.

MANNENDING Een bracelet van Pig&Hen in frisse kleuren, stoer afgewerkt.

STATEMENT De Legend Belts zijn altijd stoer.

Eigenaren: Alex en Ingrid Vugteveen Website: corduroy-online.nl Adres / telefoon: Raadhuisstraat 4, Huizen. Telefoon 035 5237351. Categorie: Op 300m2 vindt u fashion, schoenen en accessoires van de bekende merken in alle prijsklassen voor vrouwen, mannen en tieners (tieners in de maten 128 t/m 176). Merken: Women o.a.: Vila, Dept, Ltb, Replay, Kuyichi, Circle of Trust, 10 feet, Maison Scotch, Modstrom, Numph, Rich & Royal, American Vintage. Men o.a.: Anerkjendt, Antony Morato, Jack & Jones Vintage, Replay, Kuyichi, Nudie Jeans, Pearly King, Dstrezzed. Teens o.a.: Geisha, Blue Rebel, Petrol, Scotch Schrunk, Scotch R’belle, Circle of Trust. Schoenen & Accessoires: Ca’shott, Lazamani, Converse, Clarks, Legend, Pig & Hen, We Wood en Gooische Frutsels. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 18:00 uur. Vrijdag van 9:30 tot 21:00 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

FAVORIET De sneakers van All Stars.

SCHOOLZAKEN Coole rugzak van Mi-Pac.

35


HET HELE JAAR DOOR Door de zachte winter’s is het bestrijden van vlooien het hele jaar door noodzakelijk geworden. Bayer Advantix biedt uw hond een vlovrij jaar, 4 pipetten vanaf 28,95

WEG MET WORMEN! Bayer Mansonil Om deze schadelijke diertjes te voorkomen is het van belang uw hond of kat 4 x per jaar te ontwormen. Vanaf 10,99

LEKKER KRABBEN Kartonnen krabpalen en andere modellen, uw kat kan hier heerlijk de nagels in slaan, extra lekker voor de kat met catnip.

P

Pets Place

36

Eigenaresse: Website: Adres:

Marina Hogenstijn petsplace.nl Lindenlaan 32a, Huizen. Telefoon 035 5258918.

Categorie: Merken: Openingstijden:

Een compleet assortiment voor uw huisdier, van mand tot uitgebalanceerde voeding. Ook helpt men u graag bij diervragen. Alle gangbare merken voeding, speeltjes, manden. Maandag van 12:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 uur. Vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Facebook:

Pets Place Huizen Lindenlaan


DIERENARTS BIJ PETS PLACE 1 x per maand houdt Dierenkliniek MiddenNederland spreekuur in de winkel. Op facebook wordt dit aangekondigd. Ook andere leuke acties zoals enkele malen per jaar “enten voor een prikkie�.

PRINS DIEETVOEDING ZONDER RECEPT Bij Pets Place kunt u ook terecht voor de Prins Dieetvoedingslijn voor hond en kat. Een 6-tal dieetvoedingen voor de hond en voor de kat oa Hypoallergene, Struvite, Calm, Sensitive en Diabetic dieet. 100% natuurlijk en van Nederlandse bodem.

SIERAAD VOOR DE HOND Prachtige halsbanden voor uw hele grote tot hele kleine hond!

VOOR DE ACTIEVELINGEN Hondentuig van Hunter met fleecevoering in borst-, hals- en schoudergedeelte, aangenaam draagbaar. Speciaal voor actieve honden en hondenbezitters ontwikkeld en ideaal voor fietsen en joggen.

PUUR NATUUR Naturis hondenvoer is geschikt voor alle rassen en leeftijden en heeft een zeer uitgebreid gamma aan versvlees voeding zodat er zeker voor elke hond iets te vinden is. In droogvoer en diepgevroren worst verpakking.

KNAGERTJES Specifieke voeding, knaagattributen en huisjes voor konijnen, hamsters, cavia's enzovoort.

37


Shopgeld winnen van Verrassend Winkelen? Doe mee en maak kans op 1 prijs van € 50,- en een prijs van wel € 150,-. Houd tevens Facebook in de gaten want daar geven we ook nog 2 x € 25,shopgeld cadeau.

De prijsvraag is simpel: 1 Bij welke deelnemer krijg je 10% korting op alles als je de naam “Verrassend Winkelen” noemt? 2 Welke deelnemer heeft een “Intelligent systeem”? 3 Bij welke deelnemer “kun je even lang uitgaan liggen en relaxen”?

Wat moet je daarvoor doen? 1 Zoek de antwoorden van onze prijsvraag in dit magazine en mail ze voor 1 juni 2015, incl. je facebookpagina naar info@verrassendwinkelen.nl 2 Bewaar ons magazine in ieder geval t/m de trekking 3 Ga naar onze facebookpagina www.facebook.com/verrassendwinkelen “like en deel” onze pagina.

De winnaars, die in het bezit zijn van dit magazine, zullen via facebook op 1 juni 2015 bekend worden gemaakt. Het prijzengeld kan alleen volledig besteed worden bij de deelnemers en/of adverteerders die in dit Verrassend Winkelen magazine staan. De prijs is inwisselbaar voor de kassabon(nen) tussen 1 juni en 1 juli 2015 en is dus één maand geldig. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten.

“Like” us now Meer dan 200 leuke artikelen

Shopping Magazine najaar 2010

Meer dan 250 leuke artikelen

Meer dan 220 leuke artikelen

Shopping Magazine voorjaar 2011

Shopping Magazine winter 2011/2012

Meer dan 300 leuke artikelen

Shopping Magazine voorjaar/ zomer 2012

Meer dan 300 leuke artikelen

Shopping Magazine najaar 2012

VWinkelen VWinkelen VWinkelen VWinkelen VWinkelen Verrassend

Verrassend

Verrassend

in Edam

Winterwinkelen in het sprookjesachtige Edam en het levendige Volendam

Met o.a. 747, L’Auberge Damhotel, De Leuke Keuken, MF Design en nog veel meer winkels!

W D M

Win 250 euro van Verrassend Winkelen Kijk op pagina 50 Divers winkelplezier Met nieuwe deelnemers uit Volendam en Edam Mooi geëtaleerd Leuke, bijzondere en verrassende winkels

Met o.a. Hotel Volendam, Slijterij de Stient, Markee, 747 en nog veel meer winkels!

in Edam-Volendam

B W D

Binnenkijken bij 22 mooie winkels in Volendam en Edam Win 250 euro Doe eens mee met de prijsvraag Download de App voor elke week opnieuw exclusief voordeel

Met o.a. De la Madeleine, Sweet & Cool, Smile Computers en nog veel meer winkels!

Shopping Magazine najaar 2013

Verrassend

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.500. 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2013 nr. 7 6

Een nieuwe opticien midden in het hartje van Edam

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Meer dan 240 leuke 300 artikelen

VWinkelen magazine

Met o.a Living-in, De Kapper & Zo, Jorritsma, Intofun, Mei Ling en nog veel meer winkels!

Nieuwe deelnemers uit Volendam staan nu ook in deze glossy

in Edam-Volendam

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.500. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2012 nr. 5

Laat u inspireren door de 19 deelnemers met de mooiste ideeën!

N E W

Verrassend

magazine

Even het terras op bij de Fortuna of het Strandbad Paviljoen

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2012 nr. 4

De leukste winkels Mooi, leuk, verrassend Edam geëtaleerd

in Edam-Volendam

magazine

Met o.a De Kast, ‘t Klooster, De Leuke Keuken, Sas Bloemiste en nog veel meer winkels!

D E L

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door GraphicBox Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2011 nr. 3

Laat u inspireren door de mooiste ideeën!

Bekijk alle edities op verrassendwinkelen.nl

magazine

Binnenkijken bij 17 leuke winkels

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door GraphicBox Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2011 nr. 2

Shoppen in Edam Sfeervol winkelen dichterbij dan u denkt

magazine

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door GraphicBox Edam, oplage 7.500. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2010 nr. 1

magazine

S B L

in Edam

www.verrassendwinkelen.nl

Verrassend

in Edam-Volendam

T K F

250 euro aan prijzen! Kijk op pagina 38 en like en deel onze FB pagina Kerst vier je thuis De mooiste cadeautjes vind je om de hoek Food inspiratie Gezond eten met 100% biologische producten

Met o.a. Sas De la Bloemiste, Madeleine, DeSweet Leuke&Keuken, Cool, Smile Ten-B, Computers De Dierenspiegel en nog veel en nog meer veel winkels! meer winkels!

Ook in de volgende editie staan? Dat kan natuurlijk. Meld je alvast aan voor de volgende uitgave van de glossy zodat je zeker weet dat je er een plekje in zult hebben. Want in welk ander blad krijg je als winkel zo’n geweldige exposure. We hopen dat er nog meer fraaie winkels uit ‘t Gooi zich zullen aanmelden.

VerrassendWinkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam Wij zijn een grafisch bureau dat van alle markten thuis is. Van het uitgeven design en vormgeving van folders tot websites, van naamkaartjes tot mega grote doeken, van gevelaankleding tot POS materiaal, van het uitgeven van bladen tot zelfs boeken (CulinaireTOUR. Dit prachtige wielerkookboek is te bestellen via culinairetour.com). Ook voor fotografie of het verzorgen en verspreiden van drukwerk kunt u bij ons terecht voor de scherpste prijs.

Bijkomend voordeel? Onze scherpe prijzen We hanteren verrassend lage prijzen. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan (dat mag ook alleen voor drukwerk zijn) of kom eens langs voor een prettig gesprek in de Vijzelstraat 4 in Edam. De Italiaanse koffie staat voor u klaar! T. 0299 372687

38


Zie ook pagina 30-31

Hulweg 2, Huizen.

Telefoon 035 5237974.

www.annemariewomenswear.nlTurn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.