Page 1


HIFI NEVER WENT AWAY, IT JUST NEVER WENT WIRELESS. UNTIL NOW. Bluesound is een eersteklas slim muzieksysteem van audiofiele kwaliteit dat bestaat uit draadloze HiFi-luidsprekers en digitale muziekspelers waarmee je alle muziek die ooit is opgenomen draadloos naar elke kamer in je huis kunt streamen. Bluesound is een samenwerkingsverband van ontwerpers, ingenieurs, audiofielen en muziekliefhebbers die zich wijden aan het maken van hoogwaardige digitale producten die geluid in ‘high definition’ weergeven met de hoogst mogelijke precisie. Bluesound is de toekomst van hifi in je huis. Bluesound GEN 2 is volledig vanaf het begin opnieuw ontworpen en is op alle niveaus verbeterd. Door rekening te houden met aanwijzingen uit de industrie en met feedback van de consument hebben we datgene wat de maatstaf voor high definition draadloze multiroom streaming al was nog verder kunnen verbeteren.


FREE YOUR DIGITAL MUSIC COLLECTION. DISCOVER MUSIC SERVICES. STREAM IN HIGH DEFINITION NAAR ELK STEREOSYSTEEM DAT JE WIL. 04 SLUIT JE AAN BIJ DE STREAMING-REVOLUTIE. De NODE 2 is gemaakt om een bestaande hifi-set - of simpelweg een paartje actieve luidsprekers - aan te sluiten op de opwindende nieuwe wereld van streaming audio en internet radio. Omdat hij op een groot aantal digitale en en analoge bronnen kan worden aangesloten brengt de NODE 2 onmiddellijk nieuw leven in je apparatuur, ook al is die tientallen jaren oud.

1GHz ARM CORTEX™ A9 PROCESSOR

De ingebouwde processor is een stuk beter dan die in de vorige generatie en is één van de krachtigste ARM Cortex-processoren op de markt, met A9-cores en een kloksnelheid van 1GHz. Dit zorgt voor perfecte decodering van lossless bestanden met een hoge resolutie, en complexe taken worden pijlsnel uitgevoerd. De enorme rekenkracht brengt je streaming-ervaring naar een nieuw niveau van reactiesnelheid en controle.

DIGITAL OPTICAL OUTPUT

WIFI + ETHERNET aptX® BLUETOOTH WIRELESS BUILT-IN COAX, DIGITAL & ANALOG INPUTS

USB TYPE-A INPUT IR REMOTE LEARNING CAPABILITY SIMPLE TOUCH-PANEL CONTROLS BLACK OR WHITE € 549,-


TOP

FRONT

BACK


WE HEBBEN HET POPULAIRSTE HIFI PRODUCT ALLER TIJDEN OPNIEUW UITGEVONDEN.

06 NEXT GENERATION STEREO. We hebben het populairste HiFi product aller tijden - de geïntegreerde versterker - opnieuw uitgevonden.

HYBRIDDIGITAL™ AMPLIFIER

De POWERNODE 2 brengt naast volgende-generatie eigenschappen, functies en aansluitmogelijkheden ook een heleboel vermogen naar de moderne HiFi-wereld. Ons nieuwe en bekroonde HybridDigital™ versterker-ontwerp heeft een veel groter dynamisch vermogen en kan aanzienlijk meer stroom leveren. Daardoor kun je luider spelen dan ooit, met dezelfde precieze, compleet vervormingsvrije klank die je van ons gewend bent. Mag hij nog wat harder? Ga je gang!

1GHZ ARM CORTEX™ A9 PROCESSOR

32-BIT/192kHz DAC

75 WATTS PER CHANNEL INTO 4 OHMS WIFI + ETHERNET aptX® BLUETOOTH WIRELESS BUILT-IN COAX, DIGITAL & ANALOG INPUTS

Speakerklemmen van hoge kwaliteit maken het gebruik van high-end luidsprekerkabels mogelijk en zorgen voor een gelijkmatige stroom van vermogen, zelfs aan de meest veeleisende topluidsprekers. Een electronisch wisselfilter en een subwooferuitgang zijn ook weer beschikbaar, omdat we blijven geloven in een hoogwaardige 2.1 stereoweergave. De POWERNODE 2 leidt de weg naar de toekomst van de HiFi.

DEDICATED HEADPHONE JACK + AMPLIFIER SUBWOOFER OUTPUT USB TYPE-A INPUT IR REMOTE LEARNING CAPABILITY SIMPLE TOUCH-PANEL CONTROLS BLACK OR WHITE € 899,-


TOP

FRONT

BACK


CD’S DIGITAAL OPSLAAN OF DOWNLOADEN EN OVERAL IN HIGH DEFINITION STREAMEN, ZONDER COMPUTER. 08 BEVAT ALLES. De VAULT 2 maakt de Bluesound familie uniek in de wereld van de draadloze muzieksystemen. Rip al je cd’s snel in het high definition FLAC formaat, WAV, ruimtebesparende mp3 of in een combinatie daarvan.

ARM DUAL-CORE CORTEX™ A9 PROCESSOR 2TB LOW ACOUSTIC EMISSION HD SLOT-LOADING CD DRIVE

Koop en download muziek in hoge resolutie bij online diensten als HDtracks.com, highresaudio.com - zonder computer! Door de gedempte harde schijf van 2Tb, die uitsluitend voor de opslag van muziek wordt gebruikt, kent je collectie bijna geen grenzen. Een nog krachtigere Dual-Core Cortex A9 Processor zorgt ervoor dat de VAULT 2 nog effectiever kan multitasken, terwijl de Gigabit ethernetverbinding de bandbreedte levert die nodig is voor streaming naar meerdere kamers in huis.

GIGABIT ETHERNET aptX® BLUETOOTH WIRELESS BUILT-IN COAX, DIGITAL & ANALOG INPUTS DIGITAL OPTICAL OUTPUT USB TYPE-A INPUT

Maak van je HiFi een draadloos multi-room systeem van de volgende generatie, en herontdek zowel je eigen muziek als de onbegrensde mogelijkheden van het downloaden en streamen in high definition.

IR LEARNING REMOTE CAPABILITY SIMPLE TOUCH-PANEL CONTROLS BLACK OR WHITE € 1299,-


TOP

FRONT

BACK


LUISPREKERONTWERP VAN WERELDKLASSE EN BEKROONDE DIGITALE VERSTERKING. HET COMPACTE, ALLES-IN-EEN STREAMING MUZIEKSYSTEEM. 10 De PULSE MINI levert echte HiFi-kwaliteit in alle hoeken en gaten van je huis. Door gebruik te maken van dezelfde technologieën als in het vlaggenschip PULSE hebben we het formaat kunnen verkleinen zonder de prestaties te verminderen.

DIRECTDIGITAL™ AMPLIFIER 32-BIT/192kHz DAC WIFI + ETHERNET

Zet een PULSE MINI op elke boekenplank, op elk dressoir en op elk nachtkastje en hoor het verschil dat 2.1 geluid met twee versterkers van 50 Watt in elke kamer kan maken. Plaats er een in elke kamer en verander je huis in een geluidsstudio die verbonden is met alle muziek die ooit is opgenomen.

aptX® BLUETOOTH WIRELESS BUILT-IN 2 x 50mm (2”) FULL RANGE DRIVER 1 x 102mm (4”) BASS DRIVER

Een innovatieve dubbele akoestische kamer en de speciale DSPequaliser voegen het geluid uit aparte kanalen voor links en rechts samen in een poort aan de achterzijde, waardoor een laagweergave en een helderheid ontstaan die je gehoord moet hebben om ze te geloven.

USB TYPE-A INPUT

Zoals bij alle PULSE all-in-one spelers is de PULSE MINI ontworpen om - wanneer je ze als een paartje gebruikt - een groot stereobeeld te leveren dat je idee over de prestaties van draagbare luidsprekers zal veranderen.

BLACK OR WHITE

IR LEARNING REMOTE CAPABILITY SIMPLE TOUCH-PANEL CONTROLS

€ 599,-


TOP

FRONT

BACK


DE ULTRA-COMPACTE STREAMING HIFI LUIDSPREKER.

12 NEEM JE HIFI MET JE MEE. De PULSE FLEX is een baanbrekende tweeweg mono-luidspreker die het beste levert van zowel prestaties als draagbaarheid. Deze ultra-compacte draadloze luidspreker zal de manier waarop je over ‘personal hifi’ denkt op zijn kop zetten.

DIRECTDIGITAL™ AMPLIFIER 32-BIT/192kHz DAC WIFI + ETHERNET

Of je er nu een paar in de hoeken van een grote kamer ophangt, er één op een boekenplank verstopt of meeneemt naar je terras, of hem in je tas gooit om mee te nemen naar een picknick, de PULSE FLEX geeft je de échte flexibiliteit die je altijd al in een multi-room streaming systeem wilde hebben. Voor de eerste keer ooit slaagt Bluesound erin het concept ‘hifi voor thuis’ buitenshuis te brengen. Zoals bij alle PULSE all-in-one spelers is de PULSE FLEX ontworpen om - wanneer je ze als een paartje gebruikt - een groot stereobeeld te leveren dat je idee over de prestaties van draagbare luidsprekers zal veranderen. Een optionele accu geeft je tot wel 8 uur volledig onafhankelijke high definition draadloze streaming, en alle Bluesound spelers zijn uitgerust met Bluetooth aptX. Nu kun je bijna overal waar je naartoe gaat genieten van echte hifi-weergave.

aptX® BLUETOOTH WIRELESS BUILT-IN FLEXIBLE IN / OUTDOOR PORTABILITY 1 x 25mm (1”) TWEETER DRIVER 1 x 102mm (4”) BASS DRIVER USB TYPE-A INPUT IR REMOTE LEARNING CAPABILITY ONE-TOUCH, ASSIGNABLE PRESETS RECHARGEABLE BATTERY (SOLD SEPARATELY) BLACK OR WHITE € 349,-


TOP

FRONT

BACK


ONZE VOORTDUREND GROEIENDE EN ACTUELE LIJST VAN ONDERSTEUNDE MUZIEKDIENSTEN ( 08/2015 )

Het BluOS™ operating system is specifiek ontwikkeld voor de weergave van high definitition audio, en voor de meest intuïtieve en plezierige muzikale ervaring die mogelijk is. De Bluesound controller-apps werken met iOS, Android, OS X, XP, Vista, 2000, Windows 7 / 8 en de Kindle Fire. Alle Bluesound spelers zijn specifiek ontworpen om ‘full-res’ 24-bit/192kHz studio master opnames weer te geven. Daarnaast speelt Bluesound praktisch alle andere gangbare audioformaten af, inclusief FLAC, AAC, ALAC, WAV, AIFF, WMA, OGG en MP3.


BLUESOUND producten moeten verbonden zijn met internet om toegang te hebben tot internet-radiostations en online streaming muziekdiensten. Voor sommige muziekdiensten of internet-radiostations kan een betaald abonnement noodzakelijk zijn. Een verbinding met internet is essentieel voor Bluesound software/hardware-updates. Bluesound kan worden aangesloten op het internet met behulp van een LAN-gebaseerde, DSL, WiFi of kabelmodem verbinding. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. © Bluesound International. Bluesound, het gestileerde woordmerk en het “B” logo, de zinsnede “HiFi voor een draadloze generatie”, “Living HiFi” en alle andere Bluesound productnamen en slogans zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Bluesound International, een divisie van Lenbrook Industries Limited. Cortex is een handelsmerk van ARM Limited. Alle andere logo’s en diensten zijn handelsmerken of dienstmerken van hun respectieve eigenaren. Vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen incl. BTW en excl. verwijderingsbijdrage. Fouten en prijswijzigingen voorbehouden.


BLUESOUND.INFO

Official Bluesound dealer

Exclusieve distributie Benelux: AND Benelux +31 (0)88 0152 152, info@andbenelux.com

Profile for graphic box

Bluesound Generatie 2 folder nl a4 issuu  

Bluesound Generatie 2 folder nl a4 issuu, www.bluesound.info met de nieuwe Bluesound NODE 2, de nieuwe Bluesound POWERNODE 2, de nieuwe Blu...

Bluesound Generatie 2 folder nl a4 issuu  

Bluesound Generatie 2 folder nl a4 issuu, www.bluesound.info met de nieuwe Bluesound NODE 2, de nieuwe Bluesound POWERNODE 2, de nieuwe Blu...

Advertisement