Brochure zakelijk theater aan de schie

Page 1

IN THEATER AAN DE SCHIE

KUNT U OOK VERGADEREN FEESTVIEREN TROUWEN

PRESENTEREN

OEFENEN UITVOEREN

EN NOG HEEL VEEL MEER


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

2


DE GROTE ZAAL De grote zaal heeft zo’n 700 ruime en comfortabele zitplaatsen met bovengemiddelde beenruimte en altijd goed zicht op het podium. Het toneel is ruim 400 m2 groot en is uitermate geschikt voor het repeteren of uitvoeren van allerlei podiumkunsten, ook door scholen of amateurverenigingen. Maar de zaal is ook een goede plek voor bedrijfs- of productpresentaties, congressen en seminars door bedrijven en instellingen.

3


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

4


DE FOYER De foyer van Theater aan de Schie is uniek door de bijzondere architectuur en houten interieur. De grote open ruimte van 1000m2 is multifunctioneel en te gebruiken voor concerten, congressen, seminars, product- of bedrijfspresentaties, recepties en bedrijfsfeesten.

5


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

6


DE LOCATIE Theater aan de Schie ligt midden in het centrum van Schiedam en is zeer goed bereikbaar. Vijf minuten lopen vanaf het NS- en metrostation en de tram en bus stoppen voor de deur. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

7


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

8


DE SFEER Ons theater kent een bijzondere sfeer. Dat komt met name door de architectuur en het interieur met veel hout. Het geeft het een warme, huiselijke sfeer waar het goed toeven is. Wij kunnen extra sfeerverhogers toevoegen (licht, geluid en/of live acts) maar de sfeer wordt natuurlijk uiteindelijk vooral bepaald door u en uw gasten...

9


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

10


DE HORECA Natuurlijk kunt u tijdens uw evenement gebruik maken van onze horeca. Een kopje koffie met een koekje, een biertje met een bitterbal, een uitgebreid lunchbuffet of een compleet viergangenmenu. Wij verzorgen het graag in overleg met u.

11


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

12


DE TECHNIEK Het zal u niet verbazen dat het theater beschikt over de nodige techniek. Dat biedt u de mogelijkheid om van uw evenement een theatrale beleving te maken met bijzondere licht- geluids- en/of beeldeffecten. Onze theatertechnici staan klaar om van uw evenement iets bijzonders te maken.

13


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

14


DE VOORBEELDEN Het theater biedt vele mogelijkheden voor uw (bedrijfs)evenement. Het sinterklaasfeest voor de kinderen van uw personeel, een gala-avond of een bedrijfsfeest met livemuziek of cabaretvoorstelling. Alles is bespreekbaar! (m.u.v. privĂŠ evenementen) We denken graag met u mee als u op zoek bent naar een evenement waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

15


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

16


DE VOORBEELDEN Workhops, seminars, congressen, presentaties of vergaderingen. In het theater is veel mogelijk. We nodigen u uit voor een rondleiding waarbij we alle mogelijkheden kunnen bespreken.

17


HET PODIUM VOOR UW EVENEMENT:

18


DE VOORBEELDEN Natuurlijk is ons theater uitermate geschikt voor de uitvoering van diverse podiumkunsten. Voor de amateur toneelvereniging en de dansschool. Voor de schoolmusical en de jubileumuitvoering van de plaatselijke harmonie. Op zoek naar een geschikte locatie voor de montage of repetities van een professionele voorstelling? Dat kan ook... En zelfs trouwen kan in Theater aan de Schie. We zijn een officiĂŤle trouwlocatie van de gemeente Schiedam.

19


Bent u op zoek naar een inspirerende plek voor uw evenement of congres? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak en leiden u rond en bespreken met u de mogelijkheden. Zoekt u een kleine locatie geschikt voor maximaal 200 personen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden van het Wennekerpand, een andere sfeervolle locatie met vele mogelijkheden in het centrum van Schiedam. Voor meer informatie gaat u naar theateraandeschie.nl/verhuur of belt u met Ronald Kievit, 010 - 246 25 96, voor een afspraak of een vrijblijvende rondleiding. Theater aan de Schie, Stadserf 1, postbus 414, 3100 AK Schiedam 20