__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Magán tarifás

APRÓHIRDETÉSI

AKCIÓ! 500 Ft/10 szó VÁC ÉS VONZÁSKÖRZETE 

2020. június 5. • XXVIII/22-23.

TELJES NYÁRI ÁRUCSERE

Dr. KOMPORÁLY ÉVA REUMATOLÓGIAI REHABILITÁCIÓS MAGÁNRENDELÉS:

Női-, férfi-, gyerek-, baby ruha, kabát, munkaruha, kiegészítők, cipő, táska, lakástextil, szállodaipari lakástextilek.

• Orvosi lágylézer terápia reumatikus panaszokra www.maganrendelesvac.hu Júniusban SAROK fájdalomra kedvezményes konzultáció! • Mozgásszervi problémák kivizsgálása és kezelése Bejelentkezés és információ: 06 307034498 Rendelés helyszine: Vác, Galcsek utca 4 szám

FÁJ A LÁBA? NÁLUNK A MEGOLDÁST MEGTALÁLJA! TÉRD, CSÍPŐ ÉS VÁLLPROBLÉMÁK ESETÉN IS MÁR GYERMEKORTOPÉDIAI SZAKRENDELÉS IS!

Dr. Bodor Attila 577658

JÚNIUS 6. (szombat) ZÁRVA! Üzletünkre nem vonatkozik az idősávos nyitva tartás, kortól függetlenül várunk minden kedves vásárlót a teljes nyitvatartási idő alatt! NYITVA: H-P.:9:00-17:00 SZ.:9:00-13:00 Vác Március 15. tér 8. Kalmárok udvara Nagykereskedelmi értékesítés: 06-20-936-16-77

TELJESEN MEGÚJULT NYÁRI ÁRUKÉSZLET!

577156

JÚNIUS 8.(HÉTFŐ)!

N ÁR AKK AL VERHETETLE INŐSÉGŰ M A TR ÉS EX HÁKK AL RU DIVATOS N! LETEINKBE ÜZ K N RU VÁ

Részletekről érdeklődjön a 27/50‑50‑50‑es telefonszámon vagy a hirdetésfelvevő helyeinken!

ortopéd traumatológus

Bejelentkezés: 06-20-569-2852 • (27) 301/942

1 HÉTEN BELÜLI IDŐPONT "VÁLLFÁS MINŐSÉG KILÓS ÁRON"

Váci Cipészet, Galcsek utca 4.

577154

R&R-Stone Kft. RÁD Gránit síremlékek széles választéka!

Ablakpárkányok, konyhapultok

Volt TSZ területe www.r-stone.hu 27/364-422 30/627-3031 Hétvégén is nyitva (időpont egyeztetés szükséges)


2

2020. június 5.

Epres sajttorta-lasagne

HOROSZKÓP 24. Kos: Legfőbb ideje, hogy változtasson életmódján és egy kicsit lelassítson. Sietve vállalta különféle kötelezettségeinek teljesítését, illetve alapból mindent túl hamar akar megvalósítani. Mostanra már elért néhány eredményt, éppen ezért ideje lenne pihenni és élvezni erőfeszítéseinek gyümölcsét. Illetve ne mindig csak mások gondjaival és lelki életével foglalkozzon, hanem a sajátjával is!

Mérleg: Nagyon fontos, hogy a hétre pontos tervei legyenek, mert az lesz a kulcsa a sikernek. Igyekezzen gyakorolni a nyugalmat és a türelmet, mert szüksége lehet rájuk. Viszont egy idősebb személytől értékes tanácsot vagy segítséget kaphat. Mindennek a tetejében felkeresi egy régi ismerőse. Vigyázzon egészségére, és találjon időt a pihenésre is.

Hozzávalók / 6 személyre

Skorpió: Olyan dolgok történhetnek Önnel, amelynek hatására megnőhet a sorsba vetett hite. Furcsa, megmagyarázhatatlan események, amelyek alapvetően pozitívan sülnek el. Érzi a láthatatlan kezet, amely vezeti a mindennapokban. Mindig jó időben van, jó helyen. Emellett különösen érzékeny másokkal szemben, szabályosan olvas bennük. Valaki még segítséget is fog kérni Öntől.

Bika: Itt az ideje annak, hogy felfrissítse a kapcsolatait. Időszerű lenne felkeresnie azokat, akikkel rég nem találkozott vagy beszélt. Mostanában minden más jól alakulhat maga körül, éppen ezért derült égből villámcsapásként érheti a héten megjelenő probléma, avagy kellemetlenség. Emellett nem ártana az egészségére is jobban vigyáznia, mert bizonyos ételek többet ártanak, mintsem használnak.

Nyilas: Vigyázzon, mert képes lehet veszélyes vizekre evezni annak érdekében, hogy elérje a céljait. Ne használjon tisztességtelen eszközöket vágyai eléréséhez. Azt se hagyja, hogy mások beszéljék rá becstelen megoldásokra. Van pár nehéz döntés, amelyeket meg kell hoznia a napokban, miközben saját démonjaival is szembe kell néznie. Ha elég kitartó és hisz magában, győzni fog!

Ikrek: Úgy tűnik, hogy egész héten szerencsés lesz. Mindig a megfelelő helyen és időben lesz ahhoz, hogy elkapjon egy csodás lehetőséget vagy valami jó történjen magával. A napokban minden erőfeszítése kifizetődőnek bizonyul. Viszont mindennek hatására hajlamos lehet túlságosan optimista lenni. Inkább kerülje a felesleges kockázatvállalást! Rák: Lehet, hogy vissza kell térnie a kiindulópontra, de legalábbis visszaesés várható egy bizonyos dologgal kapcsolatban, mert egy nem várt kellemetlenség üti fel a fejét. Próbálja meg újra és ne hagyja, hogy mások megakadályozzák benne. Kihívásokkal teli napok várnak Önre, de ha elég kitartó és szorgalmas, minden erőfeszítését siker fogja koronázni. Oroszlán: Valószínűleg olyan helyzet alakul ki az életében, ahol nagyon közvetlen és proaktív szerepet kell vállalnia. Úgy tűnik, hogy nagyon nehéz szituáció, de megvan az a képessége, hogy megoldja azt. A válságos helyzet megoldása utána mindenki le lesz nyűgözve a környezetében. Ugyanakkor tanulságos napok várnak Önre és több érdekes felfedezést is tehet. Szűz: Kemény munka vár Önre a napokra minden tekintetben. Semmi hullik az ölébe, mindenért meg kell küzdenie. Néha még az is lesz az érzése, mintha egyesek direkt nehezítenék az életét. Viszont, összehozhatja a sors valakivel, aki nagyban befolyásolhatja a jövőjét. Talán az majd vigasztalja, hogy legalább eredményes napok várnak magára!

Bálvány-Fa KFt Keres C Kategóriás jogosítvánnyal, rendelKező munKatársat.

ELKÉSZÍTÉS: A krémhez a mascarponét a cukorral és mandulaaromával/likőrrel kikeverjük, majd a felvert tejszínnel lazítjuk. Felhasználásig hűtőbe tes�szük. Az eperlekvárt egy kis fazékba öntjük, picit felmelegítjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt epert. (Néhány szép szemet, hagyunk meg a tálaláshoz.) Nem kell főzni, csak átkeverni

és hagyni tejesen hűlni. A desszert szépen mutat egy átlátszó, lapos jénai tálban. Ebben kezdjük a rétegezést. A tál alján először szépen, egyenletesen elhelyezzük a kekszek 1/3át. Erre jön egy adag krém, amit szintén elegyengetünk. Végül a kihűlt szószos eperből is kanalazunk mindenhova. Aztán újabb keksz és krém réteg következik, majd eperrel. Végül

mag Győri Korpovit) • 400 g eperdzsem (1 üveg) • 800 g friss eper (fagyasztott is lehet)

az utolsó réteg keksz, krém és eperszósz, ezzel zárjuk le a tetejét. Ha jól dolgoztunk, akkor a végén nem lesz maradék semmiből! :) Pár órára hűtőbe tesszük, (akár egy fél napra) hogy összeérjenek az ízek és a keksz megpuhuljon. Tálaláskor díszítjük friss eperszeletekkel és mentalevéllel, akár porcukorral is meghinthetjük.  (forrás:nosalty.hu)

szuperinfo.hirdessemeg.hu þ KORSZERŰ þ EGYSZERŰ þ GYORS

577666

AKÁR MOBILRÓL IS KÉNYELMESEN HIRDETHET!

577150

jelentkezni önéletrajzzal: bfa.allas@gmail.com telefon: 06-30-2635283.

• 120 g porcukor • 1 tk vaníliaaroma Összeállítás • 170 g natúr keksz (1 cso-

Krém • 500 g mascarpone • 1 teáskanál mandulaaroma • 3 dl habtejszín

RENDELJE MEG ONLINE, MEGJELENIK OFFLINE! 577582

munkaterületünk: kertépítés és karbantartás, öntözőrendszerek kiépítése és karbantartása, kültéri burkolás.

HOROSZKÓP 24.

Víz-Gáz-

Központifűtés szerelés

Csatornabekötés földmunkával

tóth sándor: 06 20 824 7040

Bak: Rettentően kreatívak lesznek a jegy szülöttei. Sikerül kiaknázniuk a képességeiket, így jelentős sikereket érhetnek el. A felmerülő problémákat lazán megoldják. A művészlelkűek pedig egy kivételes dolgot alkothatnak. Amennyiben valaki a napokban vizsgázik, szerencsével fog járni, de azok is, akikre olyan feladatok elvégzése vár, amelyben eddig még nem volt részük. Vízöntő: Lehet, hogy egy közeli ismerőse ellopja az ötleteit saját karrierjének előmozdítása érdekében. Tehát vigyázzon az új ötletek megosztásával! Egyébként is kiderülhet a napokban, kiben bízhat igazán és ki az, akiben nem. Szerettei közül többen is szívességet kérhetnek magától, de nem muszáj mindenkiét teljesíteni. Nyugodtan mondjon nemet és koncentráljon saját magára! Halak: Vigyázzon arra, amit mond, mert egyesek könnyen félreérthetik a szándékait, illetve villámgyorsan megsértődhetnek. Nem célszerű a héten tiszta vizet öntenie a pohárba vagy megmondania a véleményét másoknak, mert nem lesznek rá vevők. Viszont összefuthat egy régi ismerővel, aki kellemes, nosztalgikus ébrezéseket kelt Önben. Ráadásul még egy váratlan belföldi utazási lehetőség is felmerülhet.

Észak‑Kelet‑Pest megye

Megjelenik: Gödöllő, Veresegyház és térségében minden pénteken. Lapzárta: kedd 12.00 óra Kiadó: Szuperinfó Média Kft. 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. Ügyvezető igazgató: Fodor István Tartalomfejlesztési igazgató: Forgács Bernadett Értékesítési vezető: Varró Lívia Szerkesztőség, hirdetésfelvétel: 2600 Vác, Dr. Csányi L. krt. 51. Tel.: 27/50‑50‑50 szuperi@szuperi.­hu • www.­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­szuperinfo.­hu Nyomtatás: Mediaworks Hungary Zrt. Felelős vezető: a Zrt. vezérigazgatója 4031 Debrecen, Balmazújvárosi út 16/C. A Szuperinfó fizetett hirdetéseket tartalmaz, melyek valódiságát a szerkesztőség nem vizsgálja, tartalmáért felelősséget nem vállal. A kiadó előzetes engedélye nélkül a lapban megjelent hirdetéseket felhasználni tilos! A Kiadó az elfogadott megrendelés alapján átadott hirdetések tartalmáért, azok valódiságáért, harmadik személyeknek okozott jogsérelemért felelősséget nem vállal, nem köteles olyan tényeket, vagy körülményeket keresni, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak, az ezzel kapcsolatos jogvitákból keletkező következményeket és hátrányokat a Megrendelőre hárítja. Ezen felül a Kiadó nem tehető felelőssé, és nem vállal felelősséget semmiféle kárért, közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a sajtótermékben megjelent hirdetésből fakadnak, ill. azzal kapcsolatosak, függetlenül attól, hogy az ilyen károk szerződéssel, hanyagsággal, polgári peres eljárással, jogszabályokkal vagy egyéb ügyekkel kapcsolatosak. MTI

HÍRFELHASZNÁLÓ


3

2020. június 5.

SZAKMUNKÁST. Technikusi, üzemmérnöki végzettség, forgácsolói gyakorlat előnyt jelent.

Jelentkezés szakmai önéletrajzzal az allasnatur1@gmail.com címre

ZSIBÁRUHÁZ

HAGYATÉK FELVÁSÁRLÁS 577186

Bizományos értékesítés – adás-vétel

577152

18 éve működő magyar tulajdonú vállalkozás keres VÁCHARTYÁNI telephelyére gép- és fémszerkezet gyártási valamint üzemkarbantartási tevékenységre széleskörű FÉMIPARI esetleg műszerész gyakorlattal rendelkező, jó problémamegoldó képességű

NINCS PÉNZE?

Mi segítünk eladni feleslegessé vált tárgyait.

GONDOLJA MEG, HOL VESZI MEG! Áruházunkban mindent megtalál.

Műszaki cikkek, háztartási gépek, bútorok, dísztárgyak, régiségek, barkács-és kertigépek, sporteszközök.

Üzlet nyitva tartás: H-P:10-18, Szo:9-13 Sződliget, Dunai fasor 2.(vasútállomás) • 06-30-895-1545

https://www.facebook.com/zsibaruhaz.david.9

577151

NYÁRI NYÍLÁSZÁRÓ CSERE AKCIÓ! 5-6-7-8 LÉGKAMRÁS GEALAN ÉS INOUTIC német profilrendszer, Ug=1.0Kw/m2 vagy 3 rétegű üveggel (0.73 Kw/m2) MAGYAR TERMÉK DÍJTALAN FELMÉRÉS, DÍJTALAN SZAKTANÁCSADÁS, ÁRAJÁNLAT KÉSZÍTÉS

NYUGDÍJASOKNAK minden szerdán

+3% kedvezmény a műanyag nyílászárókból. Nyugdíjas igazolvány szükséges!

BELTÉRI AJTÓK!

BELSŐ AJTÓK

"A" KATEGÓRIÁS NYÍLÁSZÁRÓK! Raktárról azonnal elvihető.

Minden az alapárban: szürke tömítőgumi, hibásműködtetés gátló, párkányfogadó, kiemelés gátló, MACO Multi-Matic vasalat, 5 légkamrás, 71mm-es beépítési mélység, 4+16 argon +4 üveggel K=1.0

Az árak nettó árak! 580X580mm Bukó-nyíló ablak: 880x1180mm Bukó-nyíló ablak: 1180x1480mm Bukó-nyíló ablak: 1480x1480mm Bukó-nyíló ablak: 880x2080mm Bukó-nyíló erkélyajtó: 980x2080mm Bejárati ajtó:

14.135Ft 26.220Ft 31.854Ft 37.283Ft 38.936Ft 88.160Ft

+áfa +áfa +áfa +áfa +áfa +áfa

A feltüntetett árak a kedvezményt már tartalmazzák! Termékeinket megtekinthetik bemutatótermünkben!

K MÉ

ER IT A A I K TÉ K NY N H SZ Ő Tel./fax: 06 27 315-300, 06 27 315-395, • Mobil: 06 70 3818-647 EC L A R E D * T Á S ól 2600 Vác Bolgár u. 4. (Lidl-Diego mellett) L Á ES V YAG b-t O d L N K É ) t/ e-mail: jovo2008@invitel.hu • www.akciosajtoablak.hu YÉ SZ MŰA 5 F tó ár N t : ÁR 08 (*ne PL

SZAKSZERŰ BEÉPÍTÉS GARANCIÁVAL!

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8-16 óráig • Szo.: ZÁRVA

Kövess minket a Facebookon! www.facebook.com/www.szuperinfo.hu

7

EK


4

2020. június 5.

T V ‑ M Ű S O R

Duna

Sakáltanya RTL Klub szombat 22:00

Duna

07:15 Hazajáró 08:15 Térkép 08:45 Noé barátai 09:15 Divat & dizájn 09:45 Nálatok, laknak állatok? 10:25 Család-barát 11:20 Büszkeségeink a Hungarikumok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:20 Omló falak árnyékában 14:25 A Durrell család 15:15 Keménykalap és krumpliorr 17:00 Gasztroangyal 18:00 HÍRADÓ 19:40 Albert, a fura fazon 21:10 V. Henrik

06:00 HÍRADÓ 07:00 Vallási műsorok 12:00 HÍRADÓ 12:50 Jó ebédhez szól a nóta 13:15 A világörökség kincsei 13:35 Kalandjaim a parányok világában 14:25 Édes anyanyelvünk 14:35 Hotel Kikelet 16:05 Hogy volt?! 17:25 Borbás Marcsi szakácskönyve 18:00 HÍRADÓ 18:45 Családi kör 19:40 Magyarország, szeretlek! 21:15 Hajsza a Kárpátokban 23:15 Élet a jövő múltjában

2020. június 6. szombat TV2 RTL Klub

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:10 Trendmánia 10:40 Innovátor 11:15 Bolttúra 11:45 Poggyász 12:20 Croodék 14:20 Minden: minden 16:20 Columbo: Régimódi gyilkosság 18:00 Tények 18:55 Tények Plusz 19:55 xXx: Újra akcióban 22:00 A Tai Chi harcosa 00:20 Wanted 02:25 Lángoló Chicago 03:10 Lángoló Chicago 03:50 Kegyetlen csillogás

09:20 KölyökKalauz 09:50 Teleshop 10:50 ÉletmódKalauz 11:20 Autogram 11:45 Maradj haza magadnak! 12:15 Segítség! Itthon vagyok! 12:55 Különben dühbe jövök 13:40 Kincsem 15:55 Részeges karatemester 2. 18:00 RTL Híradó 19:00 Fókusz Plusz 20:00 Négy esküvő és egy temetés 21:00 Mellékhatás 22:00 Sakáltanya 00:00 Annabelle 02:05 Rejtjelek

LOVASTÁBOR SZŐDÖN

TURNUSOK 2020:

06.22 – 06.26. 07.06 – 07.10. 07.13 – 07.17.

07.20 – 07.24. 07.27 – 07.31. 08.03 – 08.07.

Duna

06:00 HÍRADÓ 06:40 Nemzetiségi magazin 08:00 Szerelmes földrajz 08:35 Don Matteo 09:35 Mámoros szerelem 10:25 Család-barát 12:00 HÍRADÓ 12:50 Ízőrzők 13:15 Magyarország finom 13:30 Egy nap a Föld életéből 14:20 Rex felügyelő 15:10 Sorsok útvesztője 16:05 Mámoros szerelem 16:55 Ridikül 18:00 HÍRADÓ 18:45 Don Matteo 19:45 Rex felügyelő 20:40 Agatha Raisin 21:35 A maffia nyomában Zagaria akció

05:00 Egy rém rendes család 05:25 Egy rém rendes család 05:50 TV2 ANIMÁCIÓ 10:30 Tűsarok 11:00 Több mint TestŐr 11:35 Super Car 12:05 Életmódi 12:40 Hungarikumokkal a világ körül 13:10 StartupBörze 13:45 Libabőr 15:50 A miniszter félrelép 18:00 Tények 18:50 Dumplin’ - Így kerek az élet 21:20 November Man 23:35 Jóemberek 01:30 Délibáb

09:25 Ninjago Master of Spinjitzu: Garmadón fiai 09:55 Teleshop 10:50 A Muzsika TV bemutatja! 11:15 Édes Otthon 11:50 Szuperzöld 12:20 Profi a konyhámban 12:55 Kismamának áll a világ 14:40 Négy esküvő és egy temetés 15:25 Piedone Afrikában 18:00 RTL Híradó 18:50 Házasodna a gazda 20:30 Patrick - Ebbel szebb az élet 22:25 Brazilok 00:25 Briliáns meló

2020. június 8. hétfő TV2 RTL Klub

06:15 MOKKA 06:25 Benne: Tények Reggel 08:45 MOKKACINO 09:35 TELESHOP 10:50 Mintaapák 12:00 Tények Délben 12:30 Tények Plusz 13:25 Doc Martin 14:35 A vidéki doktor 15:40 Amanda 16:45 Remények földje 18:00 Tények 18:45 Tények Plusz 19:30 A Piramis 21:05 Ninja Warrior Hungary 00:15 Magánnyomozók 01:20 Családi Titkok 02:20 Doc Martin 03:05 A vidéki doktor 03:50 Tények Este

ár bérlés Vá v ó l á r g c

U snapokra, eté a l zü súrokr z ek

05:20 Barátok közt 06:00 Reggeli 09:05 Asztro Klub 10:00 Teleshop 12:05 Muppet Show 12:50 Fókusz 14:20 Bosszú 15:35 Bosszú 16:45 Elif - A szeretet útján 18:00 RTL Híradó – Esti kiadás 18:50 Fókusz 20:10 Barátok közt 21:00 Cápák között 22:05 Gyilkos lelkek 23:05 RTL Híradó - Késő esti kiadás 23:35 Halálos fegyver 00:35 Bűnös lelkek 01:40 Autogram

on

gye S r

577895

A tábor napközis, • Lovaglás (minden nap egyszer) 7.30-tól 16.30-ig tart. • Tehénfejés, sajtkészítés Tízórait, ebédet és • Lóápolás uzsonnát biztosítunk. • Állatsimogató • Íjászat • Patak parti kirándulás (vízvizsgálat) • Vadles lovaskocsival • Erdei játszótér (kötélpálya, trambulin) • Bográcsozás, medencézés, pólófestés

Viasat 3

06:30 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:10 Agymenők 08:35 Agymenők 09:00 Ide süss! 09:55 Ide süss! 10:50 Az elveszett ereklyék fosztogatói 11:45 Az elveszett ereklyék fosztogatói 12:35 Doktor House 13:30 Scooby-Doo - A nagy csapat 15:05 Oviapu nyaral 16:40 Holnapolisz 18:50 A galaxis őrzői 21:00 A galaxis őrzői vol. 2 23:25 Underworld 01:30 Az elveszett ereklyék fosztogatói

2020. június 7. vasárnap TV2 RTL Klub

Minőségi tűzifa rendelhető erdei köbméterben (1x1x1.7m) Méteres, kugli vagy konyhakeszre hasítva, házhoz szállítással. +36 30 424 5815 EUTR: AA2297594. ADÁSVÉTEL Tüzifa eladó csertölgy, bükk, akác, tölgy kiszállítva, konyhakészen. 70/354-4471, AA2297594. *404286*

Kiadó Vácon IV.emeleti, 2 szobás lakás hosszú távra. 30/456-7242. *578336*

ÁLLAT

www.ugralovac.hu

KLÍMÁS

Penci Tüzifa

577172

577908

Érdeklődni lehet: Nyéki Miryam: 06 30 183-2065, Nyéki János: 06 30 183-2648

06 30 665 2319

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 07:20 Jóbarátok 08:15 Agymenők 08:40 Agymenők 09:05 Szívek szállodája 09:55 Szívek szállodája 10:45 Doktor House 11:35 Doktor House 12:30 A mentalista 13:15 Castle 14:05 Castle 15:00 Doktor House 15:50 Doktor House 16:40 Castle 17:30 Castle 18:20 A mentalista 19:05 Észbontók 20:00 Észbontók 20:55 Armageddon 23:50 Underworld 02:00 Doktor House

ALBÉRLET

Az ára: 35.000 Ft/hét/fő. Testvéreknek és több turnusra jelentkezőknek: kedvezmény.

SPLIT KLÍMÁK TELEPÍTÉSE, KARBANTARTÁSA

Viasat 3

06:25 Jóbarátok 06:50 Jóbarátok 07:15 Jóbarátok 07:40 Agymenők 08:00 Agymenők 08:25 Ide süss! 09:20 Ide süss! 10:20 Trendközelben 10:50 Doktor House 11:40 Doktor House 12:30 Doktor House 13:20 Oviapu nyaral 14:55 Az Emoji-film 16:30 A Hangya 18:30 A galaxis őrzői vol. 2 21:00 Bosszúállók: Végtelen háború 23:35 Underworld: Evolúció 01:25 Trendközelben

Cser, Tölgy: vágott, hasított. Szórt m3 / 1x1x1 m / 16.990 Ft Minimális rendelési mennyiség 2 m3. Cser, tölgy 1 m.hossz. /1 erdei m3/ 32.000,-Ft

Előnevelt csibe, kacsa, liba. Göd, Lenkey u. 24. 20/962-9731 *402843*

Tojótyúk szép tollas, kiválóan tojó, ingyen házhoz szállítva 650 Ft/db. 06/70-240-13-31 *577937*

Vörös TOJÓTYÚK házhoz szállítva 750 Ft/db. Tel.: 06-20/204-2382 *564894*

ÁLLÁS Azonnali belépéssel keresünk egy és többműszakos munkarendbe betanított munkásokat, valamint grafikust, és ügyfélszolgálatos munkatársat. Önéletrajzokat nettó fizetési igény megjelölésével az allas@emblemazas.hu címre várjuk. Bánkuti-2004 Kft *574666*

Érdeklődni:

Dunakeszi BAUHAUS Áruházba gyakorlott takarító munkatársakat keressünk. Azonnali kezdéssel. Érd.: 06309646344

Szállítás megoldható.

Autószerelőt, teherautószerelőt, mezőgazdasági gépszerelőt keresünk, ipari munkagépek, targoncák javítására, gödöllői telephelyünkre. Jó csapat, jó fizetés, 8-16-ig tartó munkaidő. Alfa-Wintrade Kft. 06-20-233-0174 alfawintrade@gmail.com

06 30-625-4027 Technikai azonosító: AA-6367787

*574533*

*578752*


5

2020. június 5.

Acél- etes szerkez

Bomstal GARÁZSOK -tól t F 0 0 165.0

Horganyzott vázszerkezet, színes lemez! 3×5 méteres Sötétbarna, zöld, sötétpiros és fehér színben. Csarnokok, tárolók különböző méretben.

Kutyakennel 3×2 m

0 Ft 109.80

Nyári akció!

Színes kerti tároló 2×3 m 000 Ft

110.

Megrendelés: 06-30/747-7376 06-30/748-5923 www.bomstal.hu Áraink a szállítást, összeszerelést is tartalmazzák! Az akció érvényes 2020. augusztus 31-ig, illetve a készlet erejéig. Az akció részleteiről érdeklődjön telefonon, vagy látogasson el honlapunkra. Karosszérialakatos munkatársat keresünk gödöllői telephelyre, ipari munkagépek javítására. Jó csapat, jó fizetés, 8-16-ig tartó munkaidő. Alfa-Wintrade Kft. 06-20-233-0174 alfawintrade@gmail.com *578760*

INGATLAN

Sződligeten 150 m2-es, kétgenerációs családi ház, 896 m2-es telekkel eladó. Ára: 44,9 Mft. 30/274-1790.

*578352*

Pencen családi ház, 1100 m2-es telekkel eladó. Ár: 25 MFt. 30/620-3729. *573130*

Gere Ingatlan kedvezményes feltételekkel vállalja ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megye 30 Km-es körzetben. 70/558-1160. *391527*

Nőtincsen tópartnál belterületi, közműves építési telkek eladók. 30/274-1790. *3013683*

Dunakeszin belterületi, ipari tevékenységet végezhető vegyes övezeti besorolású területen 280 m2-es épület, 594 m2-es telekkel eladó. Ára: 55,49 Mft. 30/274-1790.

Lejárt műszakis vagy enyhén sérült autóját megvásárolnám 20 500 0864.

MOTORKERÉKPÁR Régi motorkerékpárt és alkatrészeit vásárolnék. Bármilyen rozsdás, romos, hiányos állapotban. 0630/408-7022.

*577667*

Pencen családi ház, 1100 m2-es telekkel eladó. Ár: 25 MFt. 30/620-3729. *573130*

Vácon a Nyulasban 25nm-es téglából épült nyaraló eladó. Irányár: 6M. Tel: 0630 234 1620 *3013683*

Eladó családi házat keresek Vácon. Tel.: 0630 518 2620 *3013683*

Eladó Vác-Deákváron 3 szobás, I.emeleti, konvektoros, szigetelt lakás 27 m2-es garázzsal együtt. Ingatlanosok kíméljenek! Ir.ár: 38,5 MFt. 20/447-4614. *395837*

Eladó családi házat keresek a Dunakanyarban 30-60 M Ft között. Tel.: 0630 579 0047 *3013683*

Eladó Vác belváros közeli 37 nm-es tégla lakás! Irár: 13.99 M Ft 0630 423 7955 *3013683*

Eladó házat keresek Verőcén vagy Kismaroson! Tel: 0670 634 4043 *3013683*

Vácon belvárosi, 150 m2-es, 5 szobás családi ház eladó. Ára: 59 MFt. 30/274-1790.

*385631*

OKTATÁST VÁLLAL Pedagógiai asszisztens, gyógypedagógiai asszisztens és dajka OKJ-s képzés indul Dunakeszin részletfizetéssel. Tel.: 30/6374083, 20/4237877 Eng.sz.: E-000452/2014 *572769*

*3013683*

Vácon Duna-part közelében most épülő, 93 m2-es lakás eladó. Ára: 60 Mft. 30/274-1790. *3013683*

Vácon Erzsébet utcában felújított, III.emeleti lakás eladó. Ára: 24,9 MFt. 30/274-1790. *3013683*

*575736*

Kúttisztítást, kútmélyítést, kútfertőtlenítést, kútásást és fakivágást vállalok. Pl.: fenyő/dió. 06-30/951-0378 *557361*

Paplan,- párna tisztítás, készítés, felújítás. Vác, Huszár u. 30/A. 27/304-423. *391093*

Ács, tetőfedő, bádogos mester vállalja új és régitetők készítését, javítását, cserép és cseréplemezből is. Kiszállás ingyenes. Májusi, júniusi akció:30/518-0206 *578501*

Tetőfedő, ács, bádogos munkákat vállalunk. Rövid határidővel, akár azonnali kezdéssel. Saját anyaggal is. Garanciával. 06/70-297-6085 *578509*

Tetőfedő, bádogos, kőművesmunkák és hőszigetelések (dryvit) festés, mázolás, kúpcserépkenés, épületek bontása, utak kiépítése, aszfaltozása, kémények bontása és felújítása teljes körű kivitelezése garanciával. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény. Kassai Zoltán 30/684-9613. *578420*

Villanyszerelés 20/465-0435 *389088*

RÉGISÉG, ÉKSZER Legmagasabb áron vásárolok bélyeggyűjteményeket,1945 előtti képeslapokat,papír és fémpénzeket. Filadiszkont 1064 Budapest Vörösmarty u 65 Tel:06209364757 Tel: 0616085320 *572866*

SZABADIDÕ, ÜDÜLÉS Bérleti jog átadó! Gyulán a Hőrorrás Üdölöben 2-4 fő részére, teljesen felszerelt apartman bérleti joga 2021-től átadó. 2x2 hét (február 8 tól-) Telefon:06 20 319 3306 *570624*

SZOLGÁLTATÁS KÍNÁLAT Redőnyök, reluxák, napellenzők, légszigetelés ajtóra-ablakra, zárak, biztonsági zárak készítése, javítása. 70/612-5042. *551944*

*3013683*

Vác-Deákváron 147 m2-es, 2 szintes, felújított ikerház, bekerített telekkel eladó. Ára: 57 MFt. 30/274-1790.

Kőműves és ács munkát vállalunk 25 éves tapasztalattal. Átalakítás, bővítés, új építés. 20/985-9909.

*3013683*

JÁRMÛ

*577463*

A VOLUMEN INGATLANIRODA értékhatártól függően 1,5 - 2,5% jutalékért vállalja az ingatlanok értékesítését Pest és Nógrád megyében. 2600 Vác, Zrínyi u. 17/A. 30/274-1790.

*391907*

*3013683*

Drégelypalánkon 1010 m2-es üzemcsarnok eladó. Ára: 36 MFt. 30/274-1790. *3013683*

Eladó 35 m2-es, IV.emeleti lakás a Dunakeszi, Barátság úti lakótelepen. 30/991-5361, 30/685-8028.

Fakivágás alpintechnikával, területgondozás, bozótírtás, fűnyírás, hulladék elszállítással. 30/255-4466.

Alpin fakivágás, fák, bokrok, tuják, sövények vágása, nyírása, bozótirtás, fűkaszálás, akár zöldhulladék elszállítással is! 30/984-8407. *560145*

Bármilyen ácsmunkát, széldeszkázást, bádogos munkát, új tető készítését, tető javítást, Lindab lemezfelrakást anyagbeszerzéssel kedvezményes áron, ereszcsatornázást válallok. 30/375 9762, 70/655 9878. *575770*

Veszélyes és nem veszélyes FAKIVÁGÁS Alpin technikával, ingyenes előzetes helyszíni felmeréssel +36 30 424 5815

Építőipari Kft. vállal: teljes körű lakásfelújítást, családi ház építést, átalakítást, melléképület felújítást, bontást, hőszigetelést, burkolást, támfalépítést, gipszkartonszerelést, festést, mázolást, tapétázást, térkövezést. Akár anyagbeszerzéssel is. Tel.: 06-20-249-4793 *572845*

Vízvezeték, szennyvizek bekötését, fürdőszobák csövezését, és kőműves munkát vállalunk! 06-20-249-4793

SÍRKŐ

VÁLLALKOZÁS Uszodatechnikai bolt nyílik Dunakeszin, Szent István utca 43 alatt. Vegyszerek, Medence kellékek, homokszűrök, szivattyúk, lámpák, PVC idomok és csövek, medence építések, medence hőszivattyúk árusítása és telepítése, medence fedések forgalmazása. Tel: 20/390-2932 *577962*

VEGYES Vásárolok Simson-t, Bervát, Pannit, régi motorokat. Veterán alkatrészt. Régiséget. 06706503168 *574139*

TŰZIFA ELADÓ kályhakészen, szálban 13000 ft/ m3-tól. Akác, cser,tölgy, juhar. Tel:70/2908860, AA6258001 *574814*

Vácon a Felsőtörökhegyi úton 1517 m2-es, belterületi építési telek eladó. Ára: 12,95 Mft 30/274-1790.

Duguláselhárítás falbontás nélkül 0-24-ig, zsírtalanítás géppel, hétvégén is, garanciával! 06-70/233-0673

Vásárolok Simson-t, Bervát, Pannit, régi motorokat. Veterán alkatrészt. Régiséget. 06706503168

*3013683*

*385674*

*574139*

Ács munkák, tetőjavítás, lapostető szigetelés, kémény javítás. Tel: 20/451-3119

Garanciával jó minőségű új sírkövek, kripták, urnasírok készítése egyéni elképzelés szerint is. Régi sírkövek összeállítása, fedése, felújítása.

*572876*

578449

577848

Korszerű technológia!

ÁLLANDÓ MEGÚJULÓ AKCIÓS ÁRAK! PL. EGYSZEMÉLYES FEDETT MINDEN ÚJ SÍRKŐ KEDVEZMÉNYES ÁRA TARTALMAZZA AZ ALÁBBIAKAT: GRÁNIT SÍRKŐ KOMPLETTEN: • Kiszállítást, helyszíni összeállítást • 100 db vésett betűt -TÓL • 1 db vallási jelet • 1 db ill. 2 db vázát típustól függően /TOVÁBBI KÖLTSÉG NINCS/

220.000 Ft

MARGÓ GRÁNIT SÍRKŐ Bemutató telephely: Nyitva: szerda: 11-15 óráig NŐTINCS, Szabadság út 20. szombat: 08-14 óráig Tel.: 20/588-6250 • 30/455-8705


6

2020. június 5.

HÁROMMILLIÓS PÁLYÁZATI FORRÁS KÖNYVTÁRFEJLESZTÉSRE Háromszázmillió forintos összegben osztott fel könyvtárfejlesztési támogatást az Emberi Erőforrások Minisztériuma, melyből a váci Katona Lajos Könyvtár mintegy 3 millió forintot nyert el a kiírt pályázaton. Az önrész nélküli forrás 70%-a fordítható majd a könyvtári állomány gyarapítására, míg a maradék összegből eszközök vásárlására nyílik lehetőség. Az utóbbi években a sikeres pályázatok eredményeként fokozatosan növekvő támogatásban részesül a minisztérium pályázatából a váci intézmény, hiszen míg 2018-ban valamivel több, mint 2,1 milliót, egy évre rá pedig közel 2,4 milliót kaptak ezen célokra, idén már az elnyert ös�szeg meghaladja a 3 milliót. Kerti grillek, kandallók, cserépkályhák, tégla kályhák építése, tisztítása, átrakása!

577655

577147

Csatlakozzon csapatunkhoz!

KÁLYHÁS BT.

Vác, Huszár u. 7. (06-27) 301-066 • (06-20) 323-5962 www.kalyhasbt.hu E-mail: kalyhasbt@kalyhasbt.hu

Közép- és Kelet Európa legnagyobb nyomdája, az Ipress Center Central Europe Zrt. és a Zrínyi Nyomda Zrt. együttese munkatársakat keres az alábbi munkakörökbe váci telephelyére:

• BETANÍTOTT MUNKÁS (részmunkaidőben is) • RAKLAPZÁRÓ CSOMAGOLÓ • TARGONCAVEZETŐ • ELEKTROMŰSZERÉSZ Munkavégzés helye: 2600 Vác, Nádas u. 6. További információ a 30/413-2120 telefonszámon kérhető. Önéletrajzokat a megpályázott munkakör megjelölésével várjuk a hr@ipresscenter.hu címen.

ANYAKÖNYVI HÍREK Szabó Roland és Csizmadia Alexandra gyermeke: Roland Kohári Gábor István és Csányi Nikolett gyerSzladics Péter és meke: Béla Ocskay Annamária Szabó Gyula és Szabó Tóth Gergely András és Horváth Szimonetta Andrea gyermeke: Linett Fockter Tibor és Pazsitka Beáta gyermeke: Kolen

Házasságot   kötött   váciak

VÁCott  született  lakosok

Linszter Árpád és Fehér Kitti gyermeke: Zalán Árpád Helter Norbert és Hegyháti Anett gyermeke: Miló Rada Péter és Tornyi Adrienn gyermeke: Martin Varga János és Varnyaczky Evelin gyermeke: Flóra

Elhunyt  váciak Bőgér Andrásné sz: Volentics Anna /1939/ Czimbó László /1966/ Huszai Pálné sz: Horváth Mária /1943/ Nádas Péter Istvánné sz: Selmeci Margit /1938/ Csikor Zsolt /1969/

VÉGRE RENDEZŐDIK A KÓRHÁZTÖMB TERVEZÉSE Az új váci önkormányzat pár hónap alatt elvégezte azon feladatokat, melyek a városra hárultak a kórház új rendelőintézetét és kapcsolódó épületeit érintő tervezés előkészítéséhez. Mindezt azért is hangsúlyozzuk, mert egy váci lejárató oldal ezzel ellentétes álhírek terjesztésébe kezdett. Mint ismeretes, az előző városvezetés még 2017 nyarán nyilvánította ki szándékát a kórházra vonatkozó beruházás kapcsán a telekcserére. Majd több mint 2 éven keresztül szinte semmi nem történt. Csak közvetlenül a tavaly őszi választások előtt hozott végre a régi képviselő-testület a tervezők kiválasztásához döntést.

Módosítások a betegek érdekében Az új önkormányzat aztán megkötötte a szükséges tervezői szerződést, sürgette a dokumentáció elkészültét. Az elkészült terveket a városvédők képviselőjével és a kórház egyik köztiszteletben álló volt főigazgatóval együtt véleményezte. Ők, és Ferjancsics László alpolgármester ekkor javasolták: a tervezett nővérszálló kerüljön jobb körülmények közé, a mentőbejáró fedett legyen, a

gépjárműves kiszállási lehetőség pár méterre legyen az épülettől, a buszforduló ne kerüljön távolabb a főbejárattól. Azt is határozottan kérték, hogy már az első ütemben valósuljon meg a nagyobb parkolófelület. Ezek után az önkormányzat rögtön megszervezte idén januárra a lakossági fórumot. Közben a városvezetés egyértelműen jelezte az állam felé, hogy nem tartja szükségesnek az előző vezetés által erőltetett az állam és az önkormányzat közötti telekcseréket, így a beruházás megvalósításában jelentős idő takarítható meg. Ennek kapcsán fontos szempont továbbá, hogy az önkormányzat tulajdonában marad az Alsótörökhegyi út közelében lévő, igen értékes többezer négyzetméteres telek. A kórházi beruházás iránti elkötelezettségét azzal is kimutatta az új városvezetés, hogy egy, a jövendő építkezéshez nélkülözhetetlen telekcsíkot ingyen ad át az államnak.

Felgyorsították a folyamatot Mindezen előkészületek után a város nevében eljáró polgármester elé áprilisban kerülhetett be a

településrendezési anyag. Matkovich Ilona határozatban fogadta el a szükséges döntéseket, majd pár napos terv átdolgozás után – május elején – az állami főépítészhez került az anyag, akivel erről személyesen is egyeztetett a múlt héten városunk főépítésze. A város jelenleg arra vár, hogy az elkészült terveket az állam által megbízott szervek véleményezzék. Ezek megtörténte után akár már a nyáron elfogadható az építési szabályzat. A városháza felhívja a figyelmet arra, hogy a több, mint két évnyi, időt pocsékoló semmittevés után úgy sikerült pár hónap alatt az akadályokat

elhárítani az új rendelőintézet megvalósítása elől, hogy a város anyagilag sem jár rosszabbul, és a telepítési tanulmányterv készítésénél a betegek és látogatók érdeke, valamint a hosszútávú városfejlesztési szempontok is messzemenőkig érvényesülnek. A kórház fejlesztési megvalósulása jelenleg teljesen az államon múlik. A város várja a szükséges dokumentumokat. A városháza köszönetet mond a megfeszített munkáért a résztvevő összes mérnöknek, külön is a vezetőtervezőnek: a BME Urbanisztikai Tanszék tanszékvezetőjének.


7

2020. június 5.

VÁCI CIPÉSZET

U ÉS U

ÉDESIPARI TERMÉKGYÁRTÓ KFT.

Szabaduljon meg most körömgombájától, gondoljon a nyárra!

577157

TAKARÍTÓNŐ, VILLANYSZERELŐ és GÉPKEZELŐ 577812

rétsági telephelyre kollégákat keresünk, 3 műszakos munkarendbe. Amit kínálunk: • versenyképes jövedelem • utazási költségtérítés

termékcsaládunkat keresse az Önhöz legközelebbi barkács-, festék-, szerelvényboltokban

IPARI SZALAGOK IPARI SPRAYK RAGASZTÓK PURHABOK TÖMÍTŐK

Az akció vis‑ szavonásig érvényes.

Gyógypedikűr: Németh Erzsébet Időpontotegyeztetés: 06 70 771 0593 www.vacicipeszet.hu A részletekről érdeklődjön az alábbi telefonszámon:

27/50‑50‑50

: Az akció más kedvezményekkel össze nem vonható. Csak hirdetésfelvételi helyeinken személyesen feladott hirdetésekre érvényes.

577505

UNITED SEALANTS

Bejelentkezés: 06 30 584 5974

577680

10 szóig

99,9%-os hatékonyság

577901

AKCIÓ!

500 Ft

Orvostechnikai berendezéssel! A kezelés Vácon zajlik (Váci Cipészet)

U és U Kft. Jelentkezés az öneletrajz@uesu emailcímen, fényképes önéletrajz alapján. Magán tarifás APRÓHIRDETÉSI

Lézeres körömgomba kezelés lábon és kézen

TAKARÍTÓNŐKET KERESÜNK!

Vácra, hosszú távra! Munkaidő: 6-14-ig, hétvége szabad! Fényképes önéletrajzokat várjuk a goetz_kitti@t-email.hu címre! Götz Kft.


8

2020. június 5.

577730

577672

KIBŐVÜLT ÁRUKÉSZLET MINŐSÉGI KERTISZERSZÁMOK ÖNTÖZÉSTECHNIKA

562988

7

Profile for szuperinfo

Vac 2020.06.05  

Vac 2020.06.05  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded