Page 1

SpaTours Kurophold & Wellness


Indledning.............................................................. 3

SLOVAKIET  Slovakiet - behandlinger af høj kvalitet......... 38  Kurhotel Diamant Dudince............................ 40

UNGARN   Budapest, verdens spa-hovedstad........................ 4   Hotel Helia.............................................................. 6   Hotel Thermal......................................................... 7 MONTENEGRO   Naturskønne oplevelser i Montenegro................... 8  Hotel Splendid - kongelig forkælelse................... 10  Igalo instituttet...................................................... 12 TJEKKIET   Tjekkiet, Tradition og Historie............................... 14  Mandarin Oriental i Prag, ekstraordinær luksus... 16  Hotel Richmond i Karlovy Vary............................. 18 ESTLAND  Estland landet hvor Dannebrog faldt fra himlen... 20  Viimsi Spa i Tallinn - stress helt af........................ 22  Tallink Spa & Conference Hotel - luksus i Centrum... 24 KROATIEN  Kroatien, Adriaterhavets perle.............................. 26  Hotel Sol Umag.................................................... 28 ITALIEN   Romantik & Wellness i Italien............................... 30  Crowne Plaza St. Peters i Rom............................. 32   Róseo Hotel Euroterme........................................ 34  Grand Hotel Atlantis Bay...................................... 36

SPANIEN  Spanien med historie, badekultur og gæstfrihed.. 42  H1898 Barcelona - Historisk og stilfuldt spahotel.. 44  Hotel Rey Juan Carlos - Spa Ressort i verdensklasse.. 46 KØR-SELV-SPA-OPHOLD  Comwell Varbergs Kurort.............................. 48  Stilfuldt Spaophold i Skåne........................... 50  Alter Meierhof................................................ 52  Grand SPA Resort A-ROSA Travemünde...... 54  Grand SPA Resort A-ROSA Sylt.................... 56  Hotel Adlon Kempinski.................................. 58  Grand SPA Resort A-ROSA Kitzbühel........... 60  Hotel Vejle Fjord............................................ 62  Comwell Kellers Park.................................... 64 Rejsebetingelser........................................... 66

Wellness

Kurophold


Få din krop på rette kurs, ta’ på ophold med Spa Tours! Hvorfor wellness & kurophold? I dagens travle hverdag med familie, job, pligter og en masse andet at se til, negligerer vi ofte at vores krop ikke altid kan følge med. Vi overser let de små signaler som kroppen kommer med og kører videre i højeste gear. I værste fald kan det ende med længerevarende sygdom eller andre symptomer som får vores liv ud af kurs. I Danmark er der mange mennesker der lever i et meget stresset miljø og som glemmer at give deres krop den fornødne opmærksomhed. Ved at tage på et wellnessophold med Spa Tours får du kroppens balance genoprettet og kan komme tilbage til hverdagen med fornyede kræfter. For romantiske sjæle er et wellnessophold den perfekte oplevelse, hvormed I sammen kan nyde behandlingerne og stresse helt af. Spa Tours er desuden et oplagt valg af arrangør for bryllupsrejsen. Vi skræddersyer gerne dit rejsearrangement efter personlige ønsker. Spa Tours udvalg af kurophold kan være et supplement til lægelige behandlinger. På et kurophold kan der fokuseres på forebyggelse og

behandling af eksempelvis stress, astma, gigt, hjertesygdomme, diabetes, psoriasis, overvægt, mavelidelser, lungesygdomme, genoptræning efter operation og for alle der blot vil hjælpe kroppen naturligt på rette vej.

Spa Tours Spa Tours er et rejsebureau med speciale i wellness, kurophold og behandlingsrejser. Vi arrangerer individuelle pakkerejser hele året og grupperejser flere gange årligt. Er din tid knap kan du nyde et forlænget weekendophold på en af vores destinationer og komme frisk tilbage på jobbet. De fleste af vores rejser inkluderer fly, transfers, hotel og behandlingsprogrammer. For de gæster, som ønsker at køre selv, har vi et par lækre luksushoteller i nordtyskland med dejlige badefaciliteter og gourmet-mad. For firmaer arrangerer Spa Tours gerne den næste konference eller afholder mødet. Dermed er muligheden for at kombinere ”business med pleasure”. Overalt i verden er denne rejseform, med kroppen i centrum, blevet mere og mere populær som et værn mod den stressede dagligdag som de fleste mennesker lever i. Spa

Tours har nøje udvalgt samarbejdspartnere i lande, hvor der er lange og stolte traditioner i at give kroppen en sund og kærlig behandling.

Vores destinationer Spa Tours er stolte af at kunne præsentere et udvalg af interessante destinationer i 11 forskellige europæiske lande. På vores destinationer findes nogle af Europas smukkeste naturområder og mest velbevarede kulturskatte. Vi har delt vores rejsesortiment op i to hovedkategorier: Wellness og Kurophold. Wellness-opholdene er markeret med lyserødt og kurophold er med blåt. Dette er designet, så du kan finde rejsen som dækker netop dine ønsker og behov. Alle vores destinationer er markeret med lotusblomster, som indikerer hvor mange stjerner de respektive hoteller har. Kontakt os gerne for personlige råd og vejledning. Spa Tours er agent for Gouda Rejseforsikring, hvormed vi kan hjælpe med at tegne din forsikring.

Vi forsøger på det ypperligste, at give alle en god og personlig betjening, så kontakt os endelig såfremt der ønskes råd og vejledning. Spa Tours er et lille rejsebureau som vægter den personlige service meget højt, så vend også gerne tilbage med ris og ros. Vi vil hermed benytte lejligheden til at takke alle vores gæster og nye venner, som har gjort dette rejsebureau til en realitet. Vi håber, at vi også i fremtiden kan arrangere rejsen for jer og, at nye som gamle gæster bliver tilfredse med vores produkt. Bemærk at alle priser er at finde i særskilt prismateriale. Med wellness hilsen, Lejla Cikic & Jarl Lindholt

Lidt om os Spa Tours er ejet og drevet af parret Lejla Cikic & Jarl Lindholt. 3


I hjertet af Europa findes Ungarn, med over 1100 års spændende historie, farverige traditioner og et åbent folkefærd. En kombination af middelalderlige slotte, termiske kilder og kulturelle rigdomme, gør et visit i smukke Budapest til en mindeværdig oplevelse. Spa Tours er stolte af at kunne præsentere vores gæster for et ophold på et af to dejlige kurhoteller. Hotellerne er placeret centralt i byen, men alligevel med fred og ro. Vil man bo tættere på butikker og restauranter, skal man vælge et ophold på Hotel Helia. Begge hoteller er oplagte valg for dem som ønsker et kortere ophold med wellness og kultur. Yderligere sender Spa Tours mange gæster af sted på længevarende kurophold, hvor det fortrinsvist er på Hotel Thermal. Vil man bo i mere grønne omgivelser, er det på Hotel Thermal. Dette hotel er placeret på Margaret øen midt i floden Donau, hvor hotellet omgives af skønne parker og fredfyldt idyl. Som gæst vil man altid have en dejlig udsigt over Budapest og Donau flodens forløb. På begge kurhoteller behandles der

4 · Kurophold & Wellness

med termisk vand fra de naturlige kilder på Margaret øen. Hermed har du muligheden for at forbinde wellness med kultur, shopping og storbyliv. Ungarn er medlem af EU og deres møntfod er Forinter, men Euros kan bruges de fleste steder.

Transportoplysninger Der flyves alle dage fra Kastrup og Hamborg nonstop til Budapest. Mod betaling af et transporttillæg kan der også arrangeres flyrejse fra Billund, dog med mellemlanding i Amsterdam.


6 · Kurophold & Wellness

Dette 4-stjernede wellness & kurhotel er fra 1990 og bygget i skandinavisk stil. Hotellet har en kapacitet på 262 værelser og enkelte suiter. Værelserne er for nyligt blevet renoveret og alle er med aircondition, tv, minibar, Internet adgang og gratis brug af badekåbe.

På hotellet er der mange forskellige faciliteter som er til fri afbenyttelse for gæsterne bl.a.: 3 indendørs swimmingpools med termisk vand og forskellige vandtemperaturer. Yderligere findes der jacuzzi, dampbad, sauna fitnesscenter, aerobics, yoga, spinning og brug af solterrassen.

Hotellet er generelt med store glasfacader som giver et dejligt naturligt lysmiljø. I hotellet er der gode muligheder for at holde møder i deres konferenceafdeling.

Desuden kan der mod betaling bestilles behandlinger i skønhedssalonen, frisøren, pedicureafdelingen, tandklinikken og i Thai- massageklinikken.


Behandlinger på Hotel Helia Spa Tours tilbyder behandlingsophold for gæster som ønsker kurophold, hvor der er inkluderet lægetjek og fokus på eventuelle skavanker og lidelser. Ved brug af naturlige ressourcer og stor faglig ekspertise får du din krop på rette vej og kan vende hjem med fornyet energi. For de bedste resultater anbefaler vi mindst et ophold på 2 uger, men mindre kan selvfølgelig også have et positivt resultat. Hotel Helia er yderligere et optimalt tilflugtssted for folk som ønsker et pusterum fra hverdagens stress og jag. Iklæd dig badekåben og nyd dagen i de dejlige badefaciliteter, samt forkæl din krop med herlige kropsbehandlinger. Opholdets varighed er helt op til dine ønsker, men typisk vælges der 1 uges ophold eller et forlænget weekendophold fra torsdag til søndag. For at kunne garantere plads i behandlingscenteret, skal behandlingerne bestilles sammen med opholdet og helst i god tid.

Verden første kurhotel som er placeret i en hovedstad åbnede i 1979 og blev totalt renoveret i 2001. Dette 4-stjernede superior hotel har en kapacitet på 267 værelser, hvor alle er med aircondition, tv, minibar, Internet adgang og gratis brug af badekåbe. Der findes 3 restauranter og caféer, hvor der kan nydes en forfriskning eller et lækkert måltid mellem behandlingerne. Om sommeren er der udendørs teater i den omkringliggende park. En hyggelig oase i en pulserende hovedstad. Oplagt for alle som ønsker behandlinger af et yderst kompetent og fagligt dygtigt personale.

Behandlinger på Hotel Thermal Vandet i de termiske bade kommer fra de underjordiske kilder som har en unik helbredende virkning på kroppens knogler og led. Hotellet tilbyder en række behandlinger og rehabiliteringsprogrammer som har en høj lægelig kvalitet. De folk som ønsker at slappe helt af og blive forkælet, har hermed den perfekte oase midt i en kulturel storby. Udvalg af behandlinger findes i prishæfte.

Hotellet tilbyder mange forskellige faciliteter som er til fri afbenyttelse for gæsterne bl.a. flere swimmingpools med termisk vand og forskellige vandtemperaturer. Yderligere findes der jacuzzi, dampbad, sauna fitnesscenter, aerobics, yoga, spinding, Tai-Chi, vandgymnastik og brug af solterrassen. Desuden kan der mod betaling bestilles behandlinger i skønhedssalonen, frisøren, solarium, tandklinikken og i Thai- massageklinikken. På opholdet er der fri afbenyttelse af badekåbe.

Kurophold & Wellness · 7


Spa Tours introducerer hermed danskerne for et helt nyt rejsemål som har en spændende historie og en naturrigdom ud over det sædvanlige. Montenegro er en lille del af det tidligere Jugoslavien og ligger syd for Kroatien. Indbyggertallet er på blot 650.000 mennesker og hovedstaden er Podgorica. Montenegros rigdom er tydeligvis den uberørte natur med fantastiske bjergmassiver, dybe kløfter, vilde floder og nogle af Europas smukkeste strande. Området er uberørt af konflikter i omgivende regioner og lokalbefolkningen er varme og gæstfrie overfor besøgende. Klimaet er mildt og varmt som i resten af middelhavsområdet. Spa Tours har valgt at samarbejde med to hoteller, med hvert sit speciale. Hotel Splendid er et egentligt wellnesshotel med 5-stjerne og den skønneste beliggenhed. Så skal rejsen være yderst lækker og luksuriøs er Splendid det oplagte valg. Spa Tours har også samarbejde med Igalo Instituttet, som er et kurhotel med lange traditioner i genoptræning og eksempelvis

8 · Kurophold & Wellness

gigtlidelser. Der behandles for et væld af lidelser og skavanker, men folk kommer goså blot for at stresse af i naturskønne omgivelser.

Transportoplysninger Til Igalo flyves der med Austrian Airlines, Montenegro Airlines eller Croatian Airlines fra Kastrup lufthavn via Wien til Dubrovnik og retur. Dubrovnik er den nærmeste større lufthavn og findes blot 24 km fra Igalo. Fra lufthavnen hentes gæsterne i bus eller bil af hotellets egen chauffør. Der er afrejse søndag hele året. Til Hotel Splendid flyves der til Podgorica, som er hovedstaden i Montenegro. Transporten til hotellet er på ca. 1 time.


Spa Tours er yderst stolte af at kunne præsentere dette 5-stjernede luksuriøse wellnesshotel med vel nok Europas smukkeste omgivelser. Beliggende på bredden af Adriaterhavets smukke kyster, i Becici, er Hotel Splendid bygget i en perfekt forening af naturens skønhed og sofistikeret komfort. I bestræbelserne på at bygge et luksushotel som reflekterer Montenegros skønhed og charme, er intet overladt til tilfældighederne. Hotel Splendid har en kapacitet på 322 værelser, hvoraf hovedparten er med havudsigt og alle med balkon. Desuden tilbydes der 4 junior suites, 1 Presidential suite, 1 Penthouse suite og som noget helt eksklusivt kan der reserveres en af de13 wellnesssuiter som er et perfekt valg for romantiske sjæle, der ønsker et ekstraordinært ophold som er noget udover det sædvanlige. Hotel Splendid er oplagt for bryllupsrejser og for gæster som ønsker en ferie, hvor kodeordet virkelig er selvforkælelse. På alle værelserne er der aircondition, tv-fladskærme, telefon samt fri Internetforbindelse. Værelserne er udstyret med alle nødvendige

10 · Wellness

værelsesstandarder og designet er helt i top. For firmaer er der mulighed for at afholde konferencer og møder i de bedste faciliteter. Kontakt os for et tilbud til jeres virksomhed. Hotellet tilbyder følgende: 2 restauranter, hvoraf den ene er gourmetrestauranten ”Window of Montenegro” med den skønneste udsigt på øverste etage, bar, lounges, privat strand, strand/poolbar, snackbar, swimmingpools, spa-afdeling, tennisbaner, børneklub med mulighed for børnepasning, frisør, souvenirshop, fri Internet, fri parkering, biludlejning, udflugtsbureau, helikopter-serice, kiosk, musik og underholdning.

Splendid Spa Hotel Splendid og dets 3.000 kvm. store spa-afdeling er splinternyt og hotellet blev åbnet for gæster i sommeren 2006. Spa-afdelingen er bygget i to etager og stod klar til brug september 2007. Spa-afdelingen er etableret med de nyeste spa-faciliteter, 3 swimmingpools, 4 forskellige saunaer, jacuzzis, fitnesscenter, Hamam, og er til fri afbenyttelse for hotellets gæster.


Desuden kan der købes manicure og pedicure samt et væld af kropspakninger, ansigtsbehandlinger og massager. Udvalget af behandlinger er enormt og Spa Tours har derfor udvalgt de mest populære behandlinger/pakker. Vi anbefaler at der bestilles ved Spa Tours inden afrejsen og i god tid.

Udflugtsmål Fra hotellet arrangeres der adskillige udflugter som man kan tilmelde sig til i lobbyen. Selve området omkring hotellet er utroligt smukt med de omkringliggende stejle bjergskråninger, skønne strandarealer og en havudsigt der er helt fortryllende. Vi anbefaler vores gæster en gåtur på strandpromenaden, hvor der findes hyggelige caféer og restauranter. Af udflugtsmål anbefaler vi følgende:

derne. Deres gamle bydel er utrolig smuk, med fortovscaféer, boder og lokal charme. Lovcen, som er et af Montengros højeste bjerge, med fantastisk udsigt, museum og historik om landet. Ostrog, som er et kloster der er bygget ind i klippevæggen og stedet har en guddommelig atmosfære og det siges at mirakler er sket her.

Bådudflugter til bl.a. Sveti Stefan som ligger nær hotellet eller en længere tur til Boka Kotorska, som er den skønneste og eneste fjord i det sydlige Europa. Budva, som er blot 5 km. fra hotellet og den mest besøgte destination i Montenegro i sommermåne-

Wellness · 11


Hotellet ligger helt ned til Adriaterhavets smukke kyster og nær Herceg Novi, hvor de middelalderlige bygninger og hyggelige fortovscaféer danner den perfekte ramme om dette rejsemål. Hotellet er grundlagt i 1949 med en tilbygning i 1986. Det er det største kurhotel i Middelhavsområdet og yderst velkendt i Europa for dets behandlinger og har gennem adskillige år haft samarbejdsaftale med den norske stat.

12 · Kurophold

Mange af klienterne som gæster Igalo instituttet, har kroniske lidelser og har ofte prøvet andre behandlingsformer, dog uden held. De kommer for at blive behandlet på en sofistikeret, effektiv og ikkemedicinsk måde. Hotellet har en kapacitet på 405 værelser, hvor alle er med aircondition. Hotellets faciliteter er til afbenyttelse for gæsterne og består af: indendørs svømmehal, frisør, Internet café, butikker, gallerier,


á la carte restaurant, skønhedssalonen og 24 timers lægevagt. I skønhedssalonen kan der købes forskellige massager, pedicure, manicure og behandlinger for eksempelvis appelsinhud. Det officielle sprog er serbisk, men personalet taler engelsk, tysk og nogle endda norsk. Valutaen er Euro og det generelle prisniveau ligger en del under det danske.

De traditionsrige behandlinger på Igalo Personalet er yderst veluddannet og består af 51 læger med forskellige ekspertiser, 93 sygeplejersker, 178 fysioterapeuter og 16 eksperter på relaterede områder. Kurene består af forskellige former for termiske bade, mudderbade samt vandgymnastik. Yderligere laves der mange fysiske aktiviteter og øvelser for at højne den enkeltes kondition og fysiske tilstand. Behandlingsdelen af opholdet starter med et lægetjek, hvorefter lægen opbygger et individuelt kurprogram. Igalo tilbyder et program afhængigt af hvilken situation klienten befinder sig i og er normalt på 3-5 behandlinger pr. dag. Der er ingen behandlinger om søndagen, hvormed vi anbefaler vores gæster at tage på en skøn udflugt i de vidunderlige omgivelser.

Udflugtsmål Fra hotellet arrangeres der mange forskellige udflugter til omkringliggende seværdigheder og vi anbefaler følgende: Montenegro tour (heldagstur med bus), Mostar i Bosnien (heldagstur med bus), Kotor (halvdagstur med bus), Dubrovnik i Kroatien (halvdagstur med bus), Boka Kotorska (halvdagstur med skib). Se evt. billeder og beskrivelser på vores hjemmeside www.spa-tours.dk og bestilling af udflugter kan foretages i receptionen.

Der vælges mellem 3 basale programmer: Kurophold, Vægttabsprogram og Anti-stressprogram. Alternative behandlinger: Shiatsu, ki yoga, tai chi chuan & chi gong, tandlægepraksis og skønhedskure.

Kurophold · 13


Tjekkiet er landet i midten af Europa og har med dets lange og stolte spa-traditioner tiltrukket gæster fra nær og fjern. Spa Tours har nøje udvalgt et par af de dejligste spa-steder, hvormed der både kan vælges mellem de mere medicinske behandlinger i eksempelvis Karlovy Vary (Karlsbad) og storbyrejse til romantiske Prag. Spa Tours tilbyder nu også kortere spa-ophold i et af Europas mest yndede feriemål, Prag. Byens historie og hyggelige gamle bymidte gør et besøg til en oplagt smuttur for romantiske sjæle. Spa Tours har den store ære af at kunne tilbyde ophold på 5-stjernede Hotel Mandarin som er placeret i hjertet af den gamle bydel. Hotellet er bygget i rammerne af et gammelt kloster og der er bestemt ikke sparet på detaljerne i dette luksushotel. Hotellets spa-afdeling er helt i top og intet er overladt til tilfældighederne. Spa Tours har desuden valgt at tilbyde kurophold i en af verdens mest kendte kurbyer, Karlovy Vary. Vandet i byen er verdensberømt for dets helende virkning

14 · Kurophold & Wellness

og de medicinske behandlinger på byens mange kurhoteller er af høj kvalitet. Spa Tours har valgt at samarbejde med Hotel Richmond, som er et af de mest traditionsrige kurhoteller i byen. Søger man et ophold af høj kvalitet, hvor der er fokus på kroppens sundhed, hvile og genopbygning, er Richmond det helt rette valg. Har man brug for at tabe sig eller lider man af diabetes, kan et kurophold hjælpe dig på rette vej. Vandets specielle sammensætning har en gavnlig effekt på eksempelvis mavelidelser, vægttab, og diabetes. Læs mere om vores gode tilbud. Læs mere om vores wellnessrejser til Hotel Mandarin i Prag og kurophold på Hotel Richmond i Karlovy Vary.

Transportoplysninger Der flyves alle dage nonstop fra Kastrup eller Hamborg til Prag. Mod ekstra betaling kan der arrangeres flytransport fra Billund, dog med mellemlanding. Spa Tours benytter sig af flere forskellige flyselskaber såsom Norwegian, Cimber Sterling og Czech Airlines. Rejses der til Karlovy Vary, hentes gæsterne i bil eller bus og trans-

porteres direkte til hotellet. Transporttiden er på ca. 1½ - 2 timer. Er opholdet i Prag, søger gæsterne selv for transport til hotellet. Spa Tours anbefaler at gæsterne tager en officiel taxi, som koster ca. 50 Euros pr. vej.


Wellness i Prag Spa Tours har valgt at indlemme Prag i vores rejseudvalg da det er en utrolig smuk og romantisk by. Enhver som besøger Prag falder for dens charme og de mange hyggelige restaurationer gør opholdet til en yderst behagelig oplevelse. Karlsbroen forbinder de to bydele og den gamle bydel er et yndet sted for besøgende som vil have en romantisk oplevelse i historisk smukke omgivelser.

Hotel Mandarin Oriental Spa Tours har valgt at samarbejde med 5-stjernede Mandarin Oriental, som vel nok er byens bedste hotel. Hotellet er placeret i hjertet af den gamle bydel, tæt på Karlsbroen og er desuden nabo til den danske ambassade. Dermed er der blot få minutters gang til de mest historiske og mest kendte attraktioner i byen. Hotellet er et intimt luksushotel og er bygget i rammerne af et munkekloster fra det 14. århundrede. De gamle mure og fundet af arkæologiske skatte under udgravningen, efterlader en særdeles hyggelig atmosfære og som gæst føler man sig beæret over at bo i så originale

16 · Wellness

hotelfaciliteter. Oplagt for en bryllupsrejse med luksuriøst snit og kulturelt input. Opholdet er designet for de personer som kun har kort tid til rådighed og vil have det ypperligste indenfor komfort. Af prominente gæster i 2007 kan vi bl.a. nævne Dalai Lama, Koffi Annan og flere andre berømte personer. Dette fortalt mest af alt for at understrege kvaliteten af dette luksushotel. Firmaer har hermed en glimrende mulighed for at holde mødet eller konferencen i perfekte omgivelser. Priserne herfor er yderst rimelige og en glimrende mulighed for at forbinde ”business med pleasure”. Spørg Spa Tours om særskilt tilbud herfor.

Mandarin tilbyder De 99 luksuriøse værelser, hvoraf 22 er suiter, er designet i originale gotiske, renæssance og barokke rammer samt med et strejf af asiatisk charme. Ethvert værelse er af højeste kvalitet og udstyret med det mest udsøgte designinteriør. Hotellet tilbyder desuden fri parkering, brug af fitnesscenter, brug af


badekåbe og sikkerhedsboks på værelset. Dine dage i Prag bliver en ekstraordinær charmerende oplevelse og opholdet på hotellet bliver ren forkælelse. I hotellets egen gourmet-restaurant kan der nydes en lækker kulinarisk middag med kun de allerbedste råvarer. Restaurant ”Essensia” tilbyder et kombineret asiatiskeuropæisk køkken og med interiør i ægte renæssancestil. Ønsker man at nyde en forfriskning eller en kop kaffe efter en lang gåtur i byen, er hotellets ”Barego bar” en oplagt mulighed.

fra hele verden. I spa-afdelingen er der mulighed for at benytte Rasul, dampbad og jacuzzi. Der er desuden mulighed for at deltage i fitnessklasser og få en skøn ansigtsbehandling, manicure eller pedicure. Er i på romantisk tur for to, kan I booke behandling sammen. Bemærk at det er en god idé at bestille dine behandlinger på forhånd sammen med bestilling af rejsen. Dermed sikres der tid til netop dine ønsker.

Mandarin Spa tilbyder Bemærk at de to angivne priser er for henholdsvis hverdage og weekend.

Mandarin Spa Giv kroppen energien tilbage og få masseret kroppen igennem efter en lang gåtur i byen. Hotellets spa-afdeling er bygget i unikke omgivelser og i levnene fra et rustikt renæssancekapel. Mandarin Spa er et perfekt tilflugtssted og en himmelsk oase i en travl hovedstad. Slap helt af og nyd en dejlig kop te inden eller efter din behandling. Personalet i spa-afdelingen er veluddannet og udfører behandlinger

Vitality pool: Begynd dit ophold med en tur i jacuzzien med adskillige egenskaber som får dig til af glemme tid og sted. Steam Shower: Dejligt bad med vandtemperatur på 42 - 45° C. Varme fliser og vægge får kroppen gennemvarmet og et godt middel imod muskelspændinger, hovedpine og migræne.

Oriental Foot Therapy: I den orientalske livsfilosofi er fødderne spejle som reflekterer kroppens funktionalitet og vitalitet. Ved hjælp af trykmassage i 60 min. med varme olier får hele din krop energien tilbage og dine fødder bliver dejligt bløde.

og olier tilfører din krop varme og energi.

Rose Cocoon: Kropsbehandling i 60 min. med kropspakning og ansigtsbehandling udført med olivenudtræk samt olier og cremer tilført rosenekstrakt. Blødgør og renser din hud.

Swedish: Traditionel klassisk massage af hele kroppen 1 time og 30 min. Får ømhed og muskelspændinger ud af kroppen.

Rasul Treatment: Marokkansk kropsbehandling med mudderpakning og dampbad, hvormed din hud bliver renset samt en afsluttende delpartsmassage. Thai: Original thaimassage i 1 time og 30 min. udført på asiatisk måtte med formålet at fjerne muskelspændinger og få smidigheden tilbage i kroppen.

Aromatherapy: Dybdegående holistisk massage i 1 time og 30 min. udført med æteriske olier. Kroppen bliver helt afslappet.

Deep Tissue: Meget dybdegående massage af hele kroppen i 1 time og 30 min. udført ved hjælp af albuer og underarme. Destress: Dybdegående varm massage i 1 time og 30 min. som er designet for at afstresse dig helt og få muskelspændinger drænet ud af kroppen.

Aroma Stone: Stenmassage i 1 time og 30 min. Ældgammel indiansk massageform som ved brug af basaltsten

Wellness · 17


Spa Tours byder med stor glæde vores gæster velkommen til kurstedet Karlovy Vary (Karlsbad) i det vestlige Tjekkiet. Karlovy Vary er vel nok den mest anerkendte og velrenommerede kurby i verden, og med ikke mindre end 600 års kurtradition. Karlovy Vary har længe været et yndet rejsemål for de personer som søger sundhed, velvære i et naturskønt og afslappet miljø. Byen Karlovy Vary har adskillige kurhoteller som er bygget op omkring de underjordiske kilder med dets helt specielle vand

18 · Kurophold

og indhold af gavnlige mineraler. Spa Tours har valgt at samarbejde med Hotel Richmond, som vel nok er det mest historiske kurhotel i byen og placeret i idylliske omgivelser i skovkanten med en omgivende park samt med floden Tepla rindende lige udenfor hotellets mure. De harmoniske omgivelser og de traditionsrige behandlinger taget i betragtning, medfører et ophold af allerhøjeste kvalitet.


Hotel Richmond Hotellet er bygget i 1925 og nyrenoveret i 2005. Hotellet har en kapacitet på 116 værelser fordelt i forskellige værelseskategorier og med 8 suiter. Alle værelser er dejligt rummelige og naturligvis med toilet og bad. Alle værelser er desuden med tv, telefon, minibar, sikkerhedsboks og badekåbe til fri afbenyttelse. Ønskes der suiter eller værelser med balkon, spørg om særskilt pris ved bestillingen.

Hotellet tilbyder to restauranter, hvoraf den ene er udendørs og kun åbent når vejret tillader det. Desuden findes der en hyggelig café med 2 gange ugentlig underholdning samt en sommerterrasse. Gæsterne kan frit benytte den indendørs swimmingpool, sauna, og billard. Mod betaling kan der benyttes tøjvask, rensning, frisør, manicure, pedicure, skønhedsbehandlinger, udflugter og leje af cykel/bil.

Behandlinger på Richmond

Udflugtsmål

Kurhotel Richmond er specialiseret i behandling af overvægt, diabetes, forhøjet kolesteroltal, mavelidelser, tarmproblemer samt rygrads- og knoglelidelser. Den omfattende kurbehandling har sin base i drikkekuren med indtagelse af vandet med dets unikke mineralsammensætning. Desuden er massager, mineralbade, undervandsmassage, paraffinpakninger, mudderpakninger, vandgymnastik samt øvelser med fysioterapeut, en vigtig bestanddel af behandlingen. Alle behandlinger er ordineret på baggrund af en lægelig vurdering. Under kuropholdet er rigtig kost en vigtig del af behandlingen og en diætplan kan blive udarbejdet på baggrund af den enkeltes behov. I opholdet er der inkluderet lægetjek og 16 ugentlige behandlinger undtagen søndage. Af andre behandlingspakker såsom Diabetes Program, Senior Program og Vægttabsprogram, se særskilt materiale.

I og omkring Hotel Richmond er der mange muligheder for en dejlig gåtur i et kønt og uberørt terræn. I parken og i den japanske meditationshave er der god mulighed for at stresse helt af i smukke omgivelser. I byen Karlovy Vary er promenaden omkring floden Tepla et populært område med hyggelige caféer og restauranter. Fra hotellet tager det blot 10 minutter at nå ind til bymidten, hvor de mange butikker tilbyder et udbud af lokale og internationale varer. Specielt er krystalglas og glaskunst et lokalt håndværk som er værd at kigge nærmere på. Om foråret og sommeren er der adskillige festivaler og levende musik og underholdning i bykernen. Fra hotellet arrangeres der flere udflugter.

Ønskes der yderligere massager og behandlinger, kan de købes under opholdet til meget rimelige priser.

Kurophold · 19


Spa Tours har åbnet for spa-rejser til hovedstaden i Estland, Tallinn. Hvis du længes efter et afvekslende rejsemål, der kan give dig den spænding det er at opdage noget nyt og uprøvet, noget spændende og magisk, så behøver du blot at vende blikket mod dette lille moderne land med dets nordiske præg og blot 1.4 millioner indbyggere. I Tallinn kan man både se, føle og røre ved historien overalt i denne overvældende romantiske by: Den findes i lanternes lys når det kaster sine skygger på den hullede stenmur i en købmandsgård i den Gamle by, den findes imellem de store gamle træer i parkerne, og i en østersøbrise når den klasker havets bølger op omkring dine fødder langs strandpromenaden. Forkæl den du holder af eller nyd en familetur til et anderledes land, som har alt hvad hjertet begærer. Det er bemærkelsesværdigt hvor hurtigt Estland er kommet op på Europæisk niveau rent økonomisk og man kan kun imponeres over landets vækst og gæstfrihed. Estland har åbnet dørene for hele

20 · Wellness

verden og der er nok at få tiden til at gå med. Spa Tours kunne heller ikke stå for dette lille charmerende land og vi kan varmt anbefale alle interesserede et visit i landet, hvor Dannebrog faldt fra himlen. Imellem de hyggelige og interessant gåture i byen, skal kroppen forkæles og sindet afstresses. Spa Tours har derfor valgt at samarbejde med Viimsi Spa, som er et dejligt 4-stjernet hotel, beliggende lidt udenfor centrum og i den mondæne del af byen. Hotellet ligger blot 500 m. fra Østersøens smukke kyster og der er glimrende transportmuligheder ind til centrum af Tallinn. Besøg Tallinn og stress helt af på Viimsi Spa Hotel og Tallink Spa & Conference Hotel.

Transportoplysninger Spa Tours sender gæster af sted flere gange ugentligt fra Kastrup nonstop til Tallinn. Der flyves fortrinsvist med Estonian Air, som er samarbejdspartner med SAS.


Spa Tours har valgt at samarbejde med Viimsi Spa i Tallinn, da hotellet har dejlige faciliteter, billige behandlinger og et lyst skandinavisk design. Det er oplagt at nyde nogle dage i Tallinn for dem som ønsker et lidt anderledes storbyophold, hvor kroppen er i centrum. Da det generelle prisniveau i Estland er noget under det danske, er priser for behandlinger yderst rimelige og man får virkeligt noget for pengene. Desuden er det et perfekt rejsemål for romantiske sjæle som nyder at gå lange ture sammen, hvor der her kan opleves en anden historie og kultur. Sidst men ikke mindst, så er det let og

22 · Wellness

hurtigt at komme til Tallinn, hvilket er et plus for travle danskere som ikke har meget tid tilovers.

Hotel Viimsi Spa Hotellet er grundlagt i foråret 2002 og er placeret i bekvemmelig afstand fra Tallinn centrum. Gæsterne kan nyde et moderne hotel og samtidigt benytte de glimrende trænings- og badefaciliteter. Hotellet har 104 værelser og alle værelser er behagelige og udstyret med generelle hotelværelsesfaciliteter. Hotellet har desuden en god standardrestaurant, bar, café, frisør, Internetadgang, fitnesscenter, 25 meters svømmebad, jacuzzi,


børnebassin, sauna, dampbad og naturligvis en behagelig spaafdeling. Iklæd dig badekåben og stress helt af i de dejlige faciliteter. Skal du ind til centrum af Tallinn, afgår der busser lige udenfor hotellet flere gange i timen.

Dermed kan alles behov og ønsker afdækkes, hvormed netop din krop får den helt rette behandling. I Viimsi Spa er den lægefaglige ekspertise i højsæde, hvormed du som gæst kan føle dig helt tryg og blot nyde de afslappende behandlinger.

Viimsi Spa Tilbyder Hold konferencen eller mødet her! For firmaer er der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-Udstyr og priserne er yderst rimelige. Spørg om tilbud ved Spa Tours. En perfekt mulighed for at afholde mødet i spændende omgivelser og samtidigt forkæle personalet lidt.

Behandlingerne bliver foretaget i to afdelinger Medical Spa og Spa Beauty. Af individuelle behandlinger kan vi tilbyde følgende: Thalasso-sauna: Sauna-opevelse i 120 min. med havmudder eller, havsalt & honning.

Viimsi Spa Alle gæster kan frit benytte fitnesscenter og alle badefaciliteter samt bestille en behandling i deres spa-afdeling. Desuden er der fri deltagelse i morgengymnastik og vandgymnastik, for de morgenfriske. På Viimsi Spa har de både kurophold med de mere medicinske behandlinger for dig som har kroniske lidelser og smerter i kroppens knogler, led og muskler samt en wellness-afdeling med skønne ansigts- og kropsbehandlinger.

Whole body massage: Dejlig massage af hele kroppen i 60 min. Honey massage: Massage af hele kroppen i 60 min. udført med honning. Classical Facial: Behandling i 60 min. med rensning og massage af ansigt.

Aromatherapy: Aromatisk massage med olier i 80 min. Luxurious body treatment with hot stones: Skøn kropsbehandling i 90 min. udført med varme basaltsten og olier.

Viimsi wellnesspakker Den mest populære pakke på Viimsi er Therapy Package, som består af 2 x daglig behandlinger eller 2 x daglige træning. Der kan vælges mellem følgende behandlinger: boblebad, massage i 30 min., rygmassage, fodmassage, paraffinpakninger, vandmassage, lysterapi, bad med mudderekstrakt, infrarød sauna, strækterapi og saltkammer. Af træning kan der vælges mellem: Aerobics, Pilates, vandgymnastik, terapeutisk gymnastik og aqua-jogging.

badekåbe samt alle skatter og afgifter samt 4 forskellige behandlinger: 1 x Pedicure, 1 x Manicure, 1 x Afslappende eller forfriskende ansigtsbehandling og 1 x Luksuriøs badebehandling samt mulighed for deltagelse i morgengymnastik og Nodic walking. Package for Men: Flytransport nonstop fra Kastrup – Tallinn, 3 nætter i delt dobbeltværelse, halvpension, brug af badekåbe samt alle skatter og afgifter samt 4 forskellige behandlinger: 1 x Klassisk massage af hele kroppen i 60 min., 1 x Pedicure, 1 x Boblebad med urteekstrakter og 1 x Infrarød sauna samt mulighed for deltagelse i morgengymnastik og Nodic walking.

Af andre pakker kan Spa Tours lige nu tilbyde. Beauty Package: Flytransport nonstop fra Kastrup – Tallinn, 3 nætter i delt dobbeltværelse, halvpension, brug af

Wellness · 23


Det er med stor fornøjelse at Spa Tours har åbnet for rejser til dette dejlige spa-hotel placeret i centrum af Tallinn. Nu har du muligheden for at bo i dejlige luksuriøse omgivelser og samtidigt med gåafstand til den gamle bydel og med butikker lige i nærheden af hotellet. Dette 4-stjernede, Tallink Spa & Conference Hotel, åbnede dørene i 2007. Hotellet er oplagt for de gæster som vil kombinere business med pleasure, eller for dem som blot ønsker et behageligt wellnessophold i en spændende hovedstad.

24 · Wellness

Tallink Spa & Conference Hotel tilbyder Hotellet har 275 moderne og behagelige værelser, hvoraf hovedparten er standardværelser og de luxe værelser. Ønskes der suiter, er dette naturligvis også muligt. For gæsterne findes der på hotellet en dejlig á la carte restaurant med gourmet mad med et internationalt køkken, luksuriøs ”Aqua” spa-afdeling med jacuzzier, dejligt behandlingsområde, pool-bar, saltvands-pool, børnebassin og udendørs swimmingpool som er åben hele året. Derudover findes der skønhedssalon, butikker, gratis trådløst Internet, roomservice,


udflugtsbureau, vaskeservice, bar og parkeringskælder.

For firmaer Hotellet har en moderne konferenceafdeling og er et oplagt rejsemål for firmaer der ønsker at kombinere mødet med muligheden for at forkæle personalet på en anderledes og sjov måde. I den største af hotellets 6 konferencelokaler er der plads til 263 personer og der findes al nødvendigt av-udstyr. Bemærk at priserne for at afholde konference i Tallinn er betydeligt billigere end på de fleste danske konferencehoteller, hvormed i som firma både bliver en oplevelse

rigere men også styrker sammenholdet på arbejdspladsen. Det betaler sig i længden at forkæle medarbejderne og få nogle fælles oplevelser.

Spa-afdelingen tilbyder Slap af i de dejlige badefaciliteter og bliv gennemvarmet i saunaen. Forkæl kroppen med en skøn kropsbehandling eller få et skønhedstjek i skønhedssalonen. Nedenfor har vi angivet nogle af de behandlinger som de tilbyder i spa-afdelingen. Behandlingerne kan bestilles på forhånd, hvormed der sikres plads til netop din ønskebehandling.

Head massage: Behagelig massage i 30 min. af ansigt og nakke, som får dig i den syvende himmel. Treatment for Tired Feet: Behandling i 45 min. med massage, peeling og afslapning for dine fødder. Behandlingen øger blodcirkulationen og mindsker hævninger. Seasonal Facial Treatment: Ansigtsrensning, peeling, massage og ansigtsmaske med skønne cremer som blødgører og genopretter balancen i din hud. Body massage: Klassisk massage i 60 min. af hele kroppen. Eau Thermale Facial Treatment + Velvet Skin Wonder: Kombineret behandling i 1 time og 45 min. Ansigtsrensning med vand fra termiske varme kilder, peeling, ansigtsmaske samt afsluttende behagelig massage af ansigt og nakke. Som finale er der en skøn blødgørende kropsbehandling med massage og kropspakning.

Wellness · 25


Kroatien ligger ved Adriaterhavet og har et indbyggertal på ca. 4,5 millioner mennesker. Landet har, med god grund, satset hårdt på turisme de senere år og besøgende kan nyde kilometervis af dejlige strande, mere end 1100 smukke øer og hyggelige middelalderlige byer. Umag har et indbyggertal på 13.000 og er beliggende i den nordøstlige del af regionen Istria, som er den mest velkendte turistdestination i Kroatien. På Istria findes der maleriske byer med kirker og torve liggende side om side med de moderne turist ressorter, som kan tilfredsstille selv den mest krævende gæst. Denne destination er oplagt for familier, gæster som ønsker at slappe helt af i yderst naturskønne omgivelser samt for romantikere som vil nyde dagene sammen på behagelig vis. Spa Tours har valgt et yderst dejligt wellnesshotel i det nordlige Kroatien, på Istrien.

26 · Wellness

Transportoplysninger Der flyves flere gange ugentligt med Adria fra Kastrup nonstop til Ljubljana. Fra lufthavnen hentes gæsterne i bil eller bus og transporteres direkte til hotellet. Transporttiden er på ca. 1,5 time fra lufthavnen.


For en forkælelse af din krop, for en sand ferie og for din afslapnings skyld, tilbyder vi hermed vores gæster et besøg på Sol Umag og dets Wellness center. For dem der vil forbinde arbejde med fornøjelse, findes der et moderne kongrescenter (spørg efter særskilt brochure), hvormed du og dine kolleger kan nyde et lækkert ophold kombineret med wellness, møder, udflugter, sport og afslapning på stranden. Hotellet ligger helt ned til vandet og har en kapacitet på 217 værelser med aircondition, nyrenoverede badeværelser, nye møbler, minibar, satellit tv og telefon.

28 · Wellness

Hotellets køkken tilbyder en suveræn gastronomisk oplevelse i form af adskillige buffeter, hvor selv den mest kræsne gæst kan tilfredsstilles. Her findes alt lige fra det italienske køkken til adskillige retter fra det lokale og internationale køkken. Yderligere findes der på hotellet en a la carte restaurant og en snack bar ved den udendørs swimmingpool. For gæsterne er der mulighed for at benytte følgende faciliteter: fitnesscenter, aperitif bar, tennis, minigolf, bordtennis, beachvolley, bowling, børneunderholdning, dans, musik, kiosk, wellness &


beauty center, Internet, frisør, strand med liggestole, indendørs pool og 2 udendørs pools hvoraf den ene er for mindre børn. Om aftenen er der musik og underholdning og der tilbydes børnepasning/ underholdning for børn om dagen. Personalet på Sol Umag er imødekommende og taler engelsk og tysk. Af valuta benyttes kroatiske kuna som kan veksles i receptionen eller hjemmefra. Der kan også betales med de fleste kreditkort, men kontanter skal hæves i bankautomat.

pedicure, makeup, hårfjerning, solarium og fitness. Desuden anbefaler vi følgende massager: peeling massage, chakra massage, eksotisk mudderbehandling, samsara massage, refleks fodmassage, hot stone massage, krystal terapi og behandling mod appelsinhud.

Total Body Harmony (2-dages program): 1 ansigtsbehandling med østersekstrakt, 1 Chakra massage, 1 Ocean peeling massage, Orientalsk fodmassage med helbredende olier, 1 solarium og 1 gang brug af centerets badefaciliteter (fitness, sauna, swimmingpool)

Hermed præsenterer vi et lille udsnit af behandlingspakkerne som vi med stor glæde kan anbefale. Ekstra behandlinger kan bestilles særskilt ved Spa Tours eller under opholdet.

Anti-stress program (3-dages program): 1 mudderbehandling med antistress effekt, 1 massage for ansigt, nakke og bryst udført med krystal, 1 anti-stress massage for ansigt, nakke og skuldre, 1 hot stone massage, 1 orientalsk fodmassage, 1 solarium og 3 gange brug af centerets badefaciliteter (fitness, sauna, swimmingpool).

Wellness & Beauty center, få ny energi og en vidunderlig oplevelse

Exotic Cleopatra Ritual (Termisk mudderpakning)  

Det nyligt opførte wellnes center er bygget i Istriansk arkitektur og en oplevelse i sig selv. I wellness centeret tilbydes en række af behagelige kropsbehandlinger som vil forynge både din krop & sjæl.

Chakra - Balancing Ritual (Kropsmassage og krystal-ansigtsterapi)

Følgende muligheder findes i centeret: finsk sauna, romersk sauna, istriansk sauna med blomsterduft, jacuzzi med undervandsmassage, jacuzzi med citronduft, ”Blue cave”, swimmingpool, manicure,

Samsara Body Harmony (Luksus behandling for 2 personer i 2 ½ time)

Ocean Mineral Peeling (Massage og peeling med havsalt)

brug af centerets badefaciliteter(fitness, sauna, swimmingpool). Ønskes der enkeltstående behandlinger og massager, spørg venligst i centerets reception. For yderligere oplysninger om rejser og behandlinger kontakt Spa Tours eller se vores hjemmeside.

Udflugtsmål I samarbejde med lokal guide tilbydes der fra hotellet et væld af udflugter. Vi anbefaler følgende som kan bestilles via receptionen: Istrian tour (rundtur til de smukke lokale omgivelser), Brijuni øen (besøg i national park), Pula (middelalderlig by med bl.a. amfiteater).

Absolute Spa Ritual (5-dages program): 1 Maria Galland ansigtsbehandling, 1 anti-stress massage for ansigt, nakke og skuldre, 1 Chakra massage, 1 mudderbehandling med anti-stress effekt, 1 Ocean peeling massage, 1 manicure Allesandro med behandling af negle og hænder, 1 wellness pedicure for fødderne og 5 gange

Wellness · 29


Italien har alt for dem som, kun vil have det allerbedste. Italien byder på en historie som er helt unik samt en gæstfrihed og kultur, som har medført at Italien i dag er et af de mest besøgte lande i verden. Rom er et optimalt tilflugtssted for romantikere og livsnydere. Byens helt specielle historik med dens utallige monumenter og pladser danner den perfekte ramme for dette rejsemål. Går man en tur i bymidten føles det som om man er blevet ført tilbage i tiden og de mange historiske levn beretter om fordums storhed. Et besøg i Peterskirken er yderst fascinerende og den guddommelige atmosfære tager næsten vejret fra én. På Colluseum kan man få et indtryk af, hvor mægtigt et imperium Romerriget engang var. Springvandet på piazza di Trevi og dens smukke udsmykning fortryller én og giver fornyet energi til at udforske Roms seværdigheder. Bestil ophold på behagelige Hotel Crowne Plaza St. Peters. Derudover har Spa Tours en spændende destination i Bagno di Romagna, som beliggende lidt

30 · Wellness

nord for Toscana. Bagno di Romagna er ikke overrendt af turister og et oplagte rejsemål for dem som vil stresse helt af i smukke naturomgivelser. Området er kendt for at være Italiens spisekammer og har været kursted helt tilbage fra romertiden. Sicilien er også i Spa Tours’ program og her kan vi varmt anbefale et ophold på Grand Hotel Atlantis Bay. Hotellet er placeret helt perfekt ned til vandet i den verdenskendte og romantiske by, Taormina. Opholdet er oplagt for en bryllupsrejse eller for dem som vil have et ophold af højeste kvalitet.

Transportoplysninger Spa Tours sender gæster af sted fra både Kastrup og Hamborg. Der er afrejse til Rom alle dage fra Kastrup. Vi sender gæster med flere forskellige flyselskaber, men fortrinsvist med Norwegian, Cimber Sterling, SAS og Alitalia. Transporttiden er på ca. 2 ½ time. Fra lufthavnen anbefales det at tageen officiel taxi til hotellet, hvilket koster ca. 50 Euros.

Til Róseo Hotel Euroterme flyves der til Bologna eller Rimini. Herefter hentes gæsterne i bil og transporten er ca. 1 ½ time. Til Atlantis Bay flyves der til Catania. Transporten fra Catania er på ca. 45 min. og gæsterne sørger selv for at komme fra lufthavnen til hotellet.


Spa Tours har hermed den store fornøjelse at præsentere vores gæster for dette yderst behagelige og luksuriøse wellnesshotel i Rom. Hotellet er et 4-stjernet superior hotel med hele 321 værelser. Hotel Crowne Plaza er placeret i den mondæne del af byen og 5 min. kørsel fra Peterskirken, Vatikanet og bymidten. Hotellet tilbyder en lang række faciliteter og services som vil tilfredsstille forretningsfolk såvel som gæster der søger afslapning og velvære. Opholdet er desuden skræddersyet for livsnydere der sætter pris på stilrene faciliteter, dejlig mad, god vin, rummelige værelser samt den italienske stolthed og stil.

32 · Wellness

Gæster på hotellet har adgang til følgende: 1 Gourmet-restaurant ”Le Jardin d’Hiver” som tilbyder italienske specialiteter - i denne restaurant serveres der morgenmad, frokost og middag, 1 Udendørs restaurant i sommerperioden, Bar ”Il Palco” med underholdning, pool-bar i sommerperioden, musikalsk brunch på søndage, mødelokaler, festlokaler, souvenir shop, biludlejning, 24-timers room service, vasketøj/rensnings-service, udflugtsbureau, kørestolsadgang, hæveautomat, Internet, 4 tennisbaner, gratis bustransport til og fra bymidten, gratis parkering samt afslapning i St. Peters Spa.


På værelserne er der alt for at dine dage i Rom bliver en ren fornøjelse. Udover gængse standarder og værelsestilbehør findes der på værelserne bl.a. strygejern, hårtørrer, badekar, sikkerhedsboks, Internet og meget mere. Check ind er kl. 15 og check ud kl. 12. Velkommen!

St. Peters Spa, en himmelsk oplevelse Efter et forretningsmøde eller en lang travetur i den Evige Stad, stress helt af i St. Peters luksuriøse og meget behagelige spa-afdeling. Her tilbydes en 25 m udendørs pool, en opvarmet indendørs pool, sauna, tyrkisk sauna, jacuzzi og fitness-center. Nyd en skøn-

hedsbehandling eller en kropsbehandling i spa-afdelingen og få masseret ømheden ud af kroppen. Behandlingernes kvalitet er helt i top og fornemmelsen af tid og sted kan hurtigt forsvinde. Tag et kig på vores udvalgte behandlinger og book inden afrejsen ved Spa Tours. Dermed sikres der tid og plads i spa-afdelingen. Bemærk at de i St. Peters Spa ikke tillader adgang for personer under 16 år, hvilket dermed også gælder for den indendørs pool. Der værnes meget om gæsternes ønske om en fredfyldt og harmonisk atmosfære.

Wellnesspakker Day Spa Wellness (mænd & kvinder): 1 x Fitness-time, 1 x Ansigtsmaske, 1 x Kropsbehandling med mudderpakning og 1 x Romersk bad. Day Spa Relax (mænd & kvinder): 1 x Fitness-time, 1 x ZEN Grotto, 1 x Massage af hele kroppen og 1 x Romersk bad. Day Spa St. Peter’s (mænd & kvinder): 1 X Fitness-time, 1 x ZEN Grotto, 1 x Ansigtsmaske, 1 x Kropspakning og 1 x Romersk bad.

kropsbehandling og 1 x Ansigtsbehandling. Day Spa Gold (mænd): 1 x Romersk bad, 1 x ZEN Grotto, 1 x Ansigtsbehandling, 1 x Oriental Fusion Massage og 1 x Solarium. Day Spa Platinum (mænd & kvinder): 1 x Romersk bad, 1 x ZEN Grotto, 1 x Dr. Perricone’s løftende hydro-behandling og 1 x Manicure og Paraffinbehandling.

Day Spa Classic (mænd & kvinder): 1 x Romersk bad, 1 x ZEN Grotto, 1 x Ansigtsmaske og 1 x Delkropsmassage. Day Spa Silver (mænd & kvinder): 1 x Romersk bad, 1 x Scrub & Kropspakning, 1 x Ansigtsmaske og 1 x Ansigtsmassage. Day Spa Gold (kvinder): 1 x Romersk bad, 1 x ZEN Grotto, 1 x Dr. Perricone’s silhouette

Wellness · 33


Spa Tours har hermed fornøjelsen af at kunne tilbyde rejser til den hyggelige middelalderlandsby Bagno di Romagna, placeret midt i Italiens spisekammer. Byen er bygget op omkring de termiske kilder som i flere århundreder har været benyttet af gæster som søger velvære og ferie i smukke naturområder. Romerne brugte badene som en naturlig del af deres pleje af kroppen og kurstedet har været benyttet lige siden.

Róseo Hotel Euroterme Hotellet er et luksuriøst 4-stjernet wellnesshotel med de skønneste

34 · Wellness

faciliteter og et lækkert italiensk landkøkken, som medfører et ophold af højeste kvalitet. Værelserne har alle normale værelsesstandarder og der findes badekåber & tøfler på værelset til fri afbenyttelse. Hotellet har to restauranter som tilbyder lækre buffeter, hvor kun de allerbedste råvarer bliver benyttet i menuerne. Gæsterne kan forvente friskpresset juice til morgenbordet, friskbagt brød, hjemmelavede pastaretter og skønne lokale retter afsluttet med en af konditorens specialiteter. Derudover er der altid vand og lokale vine til maden uden ekstra betaling.


Termisk vand er livgivende Vandet i swimmingpoolen bliver varmet op af de termiske kilder som springer ud lige ved hotellets område. Derfor er vandet altid med en behagelig temperatur indendørs såvel som udendørs. Den helt specielle sammensætning i vandet er specielt godt for alle former for mavelidelser og kan frit drikkes fra hanerne i spaafdelingen. Derudover har vandet en særdeles god virkning på alle gigtlidelser i ryggen, skuldrene, bækken, hofterne og i knæene. Undervandsmassagen som findes overalt i poolen medfører lindring af smerter såsom myoser, spæn-

dinger og forbedrer blodcirkulationen i kroppen.

Spa-afdelingen tilbyder For at kunne møde krav og ønsker fra alle hotellets gæster, tilbyder Eurotermes Wellnesscenter følgende: Orientalsk Spa, individuelle dagsbehandlinger, wellnesspakker for længerevarende ophold, anticelluloid-behandlinger, kropsbehandlinger, skønhedsbehandlinger og afslappende massager for enhver smag. Personalet er veluddannet og yderst professionelt, hvormed du som gæst kan nyde dagene som ren forkælelse.

Behandlinger på Euroterme Spa Tours anbefaler at man bestiller behandlinger på forhånd ved kortere ophold for at sikre plads i spaafdelingen. Efter ankomsten er der mulighed for at bestille individuelle behandlinger og udvalget er stort.

Beauty Day: 2-dages program inkl. indledende lægetjek, 1 x Kurbad med termisk vand og undervandsmassage, 1 x Helkropsmassage med æteriske olier og 1 x Ansigtsbehandling med termisk muddermaske.

Ayurveda 2011:

Water package:

2-dages program inkl. indledende lægetjek, 1 x Aromabad med undervandsmassage, 1 x ”Termiskgrotte” med dampbads-behandling, 1 x ”Vandterapi-behandling” for bedre blodcirkulation, 1 x Ayurveda Sweda massage (50 min.) og 1 x Bio Thai Ayurvedisk ansigtsmaske.

6-dages program inkl. indledende lægetjek, 6 x Helkropsmassage (25 min.), 6 x ”Vandterapi-behandling” for bedre blodcirkulation og 6 x Vandgymnastik.

Special SPA: 2-dages program inkl. indledende lægetjek, 1 x Aromabad med undervandsmassage, 1 x ”Termiskgrotte” med dampbads-behandling, 1 x ”Vandterapi-behandling” for bedre blodcirkulation, 1 x Ayurveda Abyangam massage med æteriske olier (55 min.) og 1 x Termisk forfriskende ansigtsmaske.

Thermal Path package: 6-dages program inkl. indledende lægetjek, 2 x Helkropsmassage (25 min.), 2 x ”Vandterapi-behandling” for bedre blodcirkulation og 2 x Vandgymnastik, 2 x ”Termiskgrotte” med dampbads-behandling og 6 x ”Vandterapi-behandling” for bedre blodcirkulation.

Thermal package: 6-dages program inkl. indledende lægetjek, 6 x Helkropsmassage (25 min.), 6 x Vandterapi-behandling for bedre blodcirkulation og 6 x Mudderpakning med efterfølgende kurbad med undervandsmassage.

Transportoplysninger Spa Tours sender gæster af sted fra Kastrup nonstop til Rimini i sommerhalvåret fra april og resten året fra Kastrup til Bologna. Vi benytter os af flere forskellige flyselskaber, men fortrinsvist med SAS og Wind Jet. Transporten fra Rimini tager ca. 1 time og fra Bologna er det ca. 1 ½ times kørsel.

Wellness · 35


Spa Tours er stolte af, at kunne tilbyde vores gæster et ophold i den verdenskendte sicilianske by Taormina. Byen er yderst hyggelig med dens brostensbelagte gader med spændende butikker, glimrende restauranter og en udsigt over havet, som vil betage de fleste. Nyd dagene på denne unikke destination med den du holder af og kom hjem til Danmark med en stor oplevelse. Rejsen er en oplagt bryllupsrejse eller blot for dem som vil have en rejse i luksusklassen.

36 · Wellness

Grand Hotel Atlantis Bay – Taormina Opholdet er på dette dejlige 5-stjernede hotel, som ligger placeret helt ned til Middelhavet og i bugten Baia delle Sirene. Smukkere beliggenhed er svær at finde! Hotellet med dets private strand, eksklusive værelser medfører et ophold af allerhøjeste kvalitet og intimitet. Man mærker let den sicilianske gæstfrihed og charme, som dette hotel besidder og dagene forsvinder med hastige skridt. Har man én gang været gæst på dette sted, vender man ganske sikkert tilbage.


Atlantis Bay tilbyder Hotellet er bygget som en italiensk landsby på klippevæggen og alle værelser er med den skønneste udsigt til havet. Grand Hotel Atlantis Bay har 83 værelser, hvoraf der kan bestilles suiter i forskellige kategorier og komfort. Derudover er der en mindre spa-afdeling, swimmingpool, fitnesscenter, restaurant med både indendørs og udendørs servering helt ned til vandet.

På værelset finder du Værelserne er rummelige og med et udsøgt interiør. Alle værelser har balkon eller terrasse med hav-

udsigt, aircondition, fladskærm, betalings-tv, trådløst Internet, telefon & fax, minibar, sikkerhedsboks, badekåbe & tøfler, hårtørrer samt en lang række kropsplejeprodukter på det marmorbelagte badeværelse. Der er naturligvis 24 timers service og roomservice, hvis dette ønskes.

Spa-afdelingen HYD’OR I den hyggelige og intime spaafdeling kan du blive forkælet med skønne kropsbehandlinger og med mulighed for en klipning ved frisøren. Der er også mulighed for at bestille spa-suiten, for jer som par der gerne vil nyde en wellnessoplevelse sammen. Der tilbydes et væld af forskellige behandlinger såsom hot-stone massage, Ayurveda-behandlinger, ansigtsbehandlinger og kropspleje.

Transportoplysninger Spa Tours sender gæster af sted fra Kastrup nonstop til Catania i sommerhalvåret og resten året med en mellemlanding. Vi benytter os af flere forskellige flyselskaber, men fortrinsvist med Cimber Sterling, Alitalia og Wind Jet. Transporten fra Catania er på ca. 45 min. og gæsterne sørger selv for at komme fra lufthavnen til hotellet. Vi anbefaler at man lejer en bil, hvormed I kan udforske dette spændende område af Sicilien.

Spa-afdelingen tilbyder Vi anbefaler at du bestiller dine valg af behandlinger sammen med rejsen, for at sikre plads I spa-afdelingen. Herunder finder du et udsnit af de mest populære behandlinger. Hvis du blot ønsker en enkelt behandling, kan du vente til efter ankomsten.

Wellness · 37


Spa Tours har to destinationer i Slovakiet, hvor det ene kursted ligger i den sydlige del af landet og ikke langt fra grænsen til Ungarn. Det andet kursted med psoriasisbehandlinger ligger i den nordlige del og ikke langt fra hovedstaden Bratislava. Landet har ca. lige så mange indbyggere som i Danmark og et lidt større areal. Klimaet er mildt og med mange solskinsdage. Vintrene er kolde, skyede og minder lidt om den danske. Området tilbyder en dejlig uberørt natur med rolige, smukke og grønne omgivelser. Sproget er slovakisk, men på hotellet taler personalet i receptionen engelsk og tysk. Valutaen er slovakiske koruna og kan veksles fra Euro i hotellets reception. Besøg Diamant Dudince eller Psoriasisbehandling på Smrdaky (spørg Spa Tours om særskilt materiale for psoriasisbehandling). Kuropholdet på Diamant er oplagt for dem som ønsker fred og ro samt et behandlingsprogram som virkelig giver et stort fysisk udbytte. På Smrdaky har de ekstremt gode resultater i behandlinger af hud-

38 · Kurophold

lidelser såsom psoriasis, hvorfor gæsterne kommer igen år efter år.

Transportoplysninger Vi flyver fra Kastrup nonstop til Budapest og retur. Budapest lufthavn ligger ca. 2 timers kørsel fra Dudince. Fra lufthavnen hentes gæsterne i bus eller bil af hotellets egen chauffør. Der er afrejse alle søndage hele året og mulighed for andre dage såfremt det ønskes.


Spa Tours har valgt at samarbejde med Diamant Dudince, som er et kurhotel med lange kurtraditioner. Vores danske gæster vender tilbage år efter år, eftersom at den enkeltes fysiske tilstand forbedres efter ethvert besøg på Diamant. Spa Tours arrangerer flere gange årligt grupperejser til Slovakiet, hvormed der er mulighed for at dele oplevelserne med andre danskere.

40 · Kurophold

Diamant Dudince er fra 1986 og er centralt beliggende i byen Dudince. Hotellet har 186 senge fordelt på enkelt-og dobbeltværelser. Alle værelser har satellit tv, radio, telefon, køleskab, bad og toilet. Værelserne er nyrenoverede med aircondition samt balkon med dejlig udsigt til hotellets park. Hotellet tilbyder en række faciliteter som er tilgængelige for gæsterne, såsom: indendørs og udendørs swimmingpool, frisør, skønheds-


klinik, Internetcafé, souvenir shop, café og behandlingsområde, hvor alle behandlingerne bliver foretaget af professionelt personale. Maden serveres i hotellets restaurant og dækker morgenmad, frokost og aftensmad. På hotellet er der også et par gange om ugen underholdning i form af musik og dans.

Behandlingerne på Diamant Det terapeutisk mineralholdige

vand fra kilderne i Dudince er eksklusivt og helt unikt for dette kursted. Vandet indeholder to vigtige kemikalier, kul og hydrogensulfat som er kendt for deres lægende virkning på bl.a. muskellidelser og kredsløbsproblemer. Vandet benyttes derfor som en hovedbestanddel i kurprogrammerne.

bygge følgende sygdomme/ lidelser: gigt, stress, hjernelidelser, hjerteproblemer, forhøjet blodtryk, diabetes, genoptræning efter operationer, skader i bevægeapparatet, led og ryglidelser. Desuden kommer gæsterne til Diamant bare for at slappe af og lade batterierne op igen.

Behandlingsdelen af opholdet starter med et lægetjek, hvorefter gæsten får udleveret et individuelt tilpasset kurprogram. Alle behandlingerne bliver foretaget af et højtuddannet personale som har stor erfaring på deres område. I kuren indgår der min. 3 behandlinger pr. dag, baseret på den lægelige vurdering. I behandlingerne indgår der bl.a. forskellige massager, akupunktur, fysiske øvelser, paraffinpakninger, magnetisme, ultralyd og diverse mineral/termiske bade. Yderligere massager kan købes i centret og der gives ingen behandlinger om søndagen, hvor vi kan anbefale vores gæster at bruge en dag i de smukke omgivelser.

Udflugtsmål I området nær hotellet er der rig mulighed for en frisk gåtur. Desuden kan vi anbefale vores gæster et besøg på en nærliggende vingård med vinsmagning og et indblik i vinbondens hverdag. Ellers koster det ikke mange penge at leje en bil eller køre med taxi.

På Diamant har man tradition og speciale i at behandle og fore-

Kurophold · 41


Spa Tours kan ikke komme udenom at Spanien igennem mange år, har været danskernes favoritdestination i Europa. Vi har derfor valgt at finde et par yderst behagelige hoteller i den vel nok mest besøgte storby, Barcelona. Senere vil vi udbygge med flere wellnesshoteller og andre rejsemål i Spanien. Mange byer er kendte for deres kulturelle og historiske seværdigheder, arkitektoniske bygningsværker, for at være placeret direkte ved stranden, for deres avenuer og boulevarder eller for shopping, men ingen har det hele som Barcelona. Byen er et perfekt rejsemål, da byen simpelthen tilbyder noget for enhver smag. Du kan bade i Middelhavet, nyde en lækker tapas på en af de mange hyggelige restauranter eller besøge et af de utallige museer. Du kan tage svævebanen over Barcelona op til Montjuicbjerget, hvor man kan besøge de romantiske parker som omkranser kongeslottet. Et besøg på Europas største fodboldstadion Camp Nou er også et must når man besøger Barcelona. Man har aldrig nok dage til rådighed når man besøger Barcelona.

42 · Wellness

Spa Tours sender vore gæster af sted til Barcelona med de allerbedste anbefalinger. Lige nu tilbyder vi ophold på to hoteller og de er vidt forskellige. Ønsker man at bo centralt og i hjertet af Barcelona, skal du vælge Hotel1898 som er placeret på den verdensberømte gade Ramblaen. Hotellet har en historie på over 100 år og er et perfekt sted at bo for de gæster som vil tilbringe meget af tiden i Barcelonas hyggelige gader og byliv. Er man derimod mere til luksus og ekstravagante omgivelser, er Hotel Rey Juan Carlos det oplagte valg. Hotellet er vel nok byens fornemste hotelressort og man har helt fantastiske faciliteter til rådighed.

Transportoplysninger Spa Tours sender gæster af sted fra Kastrup til Barcelonas lufthavn. Lufthavnen ligger ca. 15 km. udenfor centrum og flyvetiden er på ca. 2½ time. Vi benytter os af flere forskellige flyselskaber såsom: SAS, Norwegian, Cimber Sterling, og Spanair.


Spa Tours er stolte af at kunne præsentere dette behagelige wellnesshotel beliggende i hjertet af Barcelona. Hotel1898 er placeret midt på Ramblaen i de historiske bygninger fra den tidligere spanskfilippinske tobaksfabrik. Man fornemmer hurtigt den historie som hotellet besidder og man føler sig taget tilbage i tiden til de spanske kolonier på Cuba og på Fillipinerne. Hotellet har en perfekt beliggenhed for de gæster som ønsker at bo nær ved alle de store seværdigheder såsom Gaudi’s kunstværker og midt i shopping-centrum af Barcelona. Ramblaen er vel nok

44 · Wellness

den mest kendte gade i Barcelona og gaden summer hele året af liv og energi. Her kan du købe en god souvenir eller blive underholdt af de mange gøglere. Hotellet er desuden det eneste hotel i byen, som tilbyder integreret spa-afdeling med indendørs og udendørs pool. På tagetagen finder du en dejlig swimmingpool med servering og skøn udsigt over byen. En autentisk oase i hjertet af Barcelona – en udsøgt oplevelse og et oplagt valg af hotel under dit ophold i fantastiske Barcelona.


Lidt om hotellet Hotellet har en kapacitet på 169 værelser i 5 kategorier, lige fra klassiske standardværelser op til rummelige suiter. Alle værelser har et klassisk autentisk look og er installeret med aircondition, fladskærm, badeværelse med badekar, hårtørrer, minibar, sikkerhedsboks, trådløs Internetforbindelse, badekåber, badetøfler, kaffe og te. Derudover kan man som gæst frit benytte spa-afdelingens faciliteter såsom swimmingpools, jacuzzi, dampbad, sauna, hvilestole, fitnesslokale, bibliotek med gratis Internet, tagterrasse med pool og udendørs servering (marts-oktober). Hotellet har en dejlig restaurant som serverer en enorm morgenbuffet og lækre frokost/aftenmåltider. Nyd din Tapas på taget med et tilhørende glas Cava, som opladning til en dejlig aften i Barcelonas gader.

Kombinér business & pleasure For de virksomheder som kan se muligheden i at kombinere et firmaarrangement med et besøg i smukke Barcelona, er mulighe-

den hermed til stede. Hotellet har glimrende mødelokaler i historiske lokaler med rustikt interiør og alt nødvendigt av-udstyr. Uanset størrelsen af jeres gruppe, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Spa Tours har kompetencen og vi har for vane at komme med en god service og en hurtig tilbagemelding.

Spa-afdelingen tilbyder Udover brugen af de dejlige faciliteter, har man som gæst mulighed for at bestille behandlinger i den luksuriøse spa-afdeling. Bemærk at hotellet værner meget om den enkeltes oplevelse af fred og ro, hvorfor børn under 14 år ikke har adgang til spa-afdelingen. Nyd først en dukkert i en af de behagelige pools og få løsnet musklerne op i den indbyggede jacuzzi. Herefter er det oplagt at få gennemvarmet musklerne i saunaen eller dampbadet. Efter en lang gåtur i byen, er det himmelsk at få masseret ømheden ud af kroppen med en skøn massage. Spa-afdelingen er åben alle dage fra kl. 8.00 – 21.00, så der er rig lejlighed for at stresse helt af og nyde din ønskebehandling. For at sikre plads til din behandling, an-

befaler Spa Tours at der bestilles behandlinger sammen med rejsen.

Wellnessbehandlinger Feet Reflexology: Behandling af dine fødder i 30 min. udført med ældgamle refleksterapier med pres af reflekspunkter på fødderne. Silk Feet: Fodbehandling i 30 min. Startende varmt vanilje-bad efterfulgt af afslappende massage af fødderne. Skøn behandling for krop & sjæl. Pearls of the Sea: En forfriskende behandling for din hud i 45 min. Udført med perlestøv essens. Behandling som gør din hud skinnende og blød.

Pleasant Paradise: Himmelsk massage i 55 min. udført med urter, med formålet at opløse muskelspændinger og myoser i kroppen. Stopping Time: Yderst behagelig massage af hele kroppen og ansigtet i 75 min. udført med blomsteressens. Opløser muskelspændinger og genfinder velvære. Spa Pearl Therapy: Luksuriøs behandling af ansigt og fødder i 90 min. udført med essens af hvid og sort perlemorstøv. Maske for ansigtet som forhindrer hudens ældning.

Spa Gold Therapy: Sofistikeret kropsbehandling i 60 min. udført med guldalger og egenskaber fra havets naturlige ressourcer. Afsluttende blødgørende massage af hele kroppen. Cinnamon Sensation: Terapeutisk massage i 55 min. udført med kanelolie og E-vitamin. En yderst behagelig og varm massage.

Wellness · 45


Spa Tours kan hermed præsentere vores gæster for et udsøgt ophold på 5-stjernede Hotel Juan Carlos i Barcelona. Hotellet er vel nok byens fornemmeste hotel og der venter gæsterne en verden af oplevelser og luksuriøse faciliteter. Den saudiarabiske prins som er ejer af hotellet har ikke sparet på detaljerne og lige når man kommer ind i lobbyen fornemmer man let den ekstravagance som hotellet besidder. De majestætiske værelser med den skønneste udsigt over Barcelonas udkant og de store områder med romantiske parker, tennisbaner og swimmingpools,

46 · Wellness

medfører et ophold af allerhøjeste kaliber. Det er helt unikt at man kan bo i en storby som Barcelona og samtidigt i så smukke grønne områder med fred og ro. En oase i en travl metropol og et perfekt valg til dem som ønsker høj kvalitet og masser af plads til rådighed under ferien. Hotellet er et oplagt valg for den travle forretningsmand, parret som ønsker en forkælende ferie samt for familien som ønsker en luksusferie på et dejligt hotelressort i en yderst behagelig storby som har alt. Infrastrukturen i Barcelona er så effektiv at man i løbet af 10 min. er inde i den absolutte bymidte.


Lidt om hotellet Hotellet har hele 433 værelser og suiter. Hvert værelse er som et vindue til Barcelona og installeret med udsøgt interiør rigeligt med plads. Værelserne har alt hvad moderne hotelværelser har brug for. Fladskærm, Internetopkobling, toilet med badekar, sikkerhedsboks, hårtørrer, minibar, badekåbe og tøfler. Hotellet har flere forskellige restauranter med á la carte og buffeter samt behagelig udendørs servering ved pool-området. Udendørs tilbyder hotellet 3 barer med sandwichs, salater, tapas og lettere anretninger.

Hotellet tilbyder En gåtur i en af hotellets mange parker er en skøn oplevelse og man glemmer helt at man er i en storby. Gæsterne har hele 3 store udendørs swimmingpools til rådighed samt 1 fælles indendørs og 2 opdelte pools i henholdsvis herre/ dame afdelingen i spa-afdelingen. Har man lyst til at spille tennis er det gratis og man kan leje eller købe en ketcher under opholdet. Om aftenen er der åbent i diskoteket, hvor der kan nydes en eksotisk drink. På hotellet er der mulighed for at finde en god souvenir i en af butikkerne

eller sende et kort hjem. Desuden er der fri Internetforbindelse i lobbyen samt i businesscentret.

Kombinér business & pleasure For de virksomheder som kan se muligheden i at kombinere et firmaarrangement med et besøg i smukke Barcelona, er muligheden hermed til stede. Hotellet har glimrende mødelokaler i rummelige lokaler med moderne interiør og alt nødvendigt av-udstyr. Ved pool-området eller i en af parkerne, kan der arrangeres lukkede arrangementer for jeres gruppe med eksklusiv betjening samt mulighed for musik & underholdning. Uanset størrelsen af jeres gruppe, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud. Spa Tours har kompetencen og vi har for vane at komme med en god service og en hurtig tilbagemelding.

Spa-afdelingen tilbyder ”The Royal Club Fitness & Spa” har fået adskillige anerkendelser og tilbyder hele 5.500 m² ren nydelse. Spa-afdelingen er delt op i en herre/ dame-afdeling og er bygget i lyse materialer med gulve af smukke marmorsten. Der tilbydes forskel-

lige saunaer, hamam, jacuzzier, 2 pools med hvilestole samt glasfacade med udsigt til poolen udenfor. For Spa Tours’ gæster er der fri adgang til alle spa-afdelingens faciliteter (normalpris 25 Euros/person/ dag). Der tilbydes dagligt skiftende aktivitetsprogrammer, såsom yoga, vandgymnastik, pilates. Skema findes ved spa-receptionen. Herunder findes et udsnit af de mest populære behandlinger og pakker.

Behandlinger på Juan Carlos Aperitive Massage: Delkropsmassage af kroppen i 30 min. Du vælger selv om det skal være massage af ben, ansigt eller ryg. Vichy Shower: Behandling i 30 min. hvor du oplever en blid regn på kroppen mens du får en afslappende massage. Bamboo Scrub: Effektiv og delikat kropspeeling i 45 min. udført med bambus og med en afsluttende blødgørende massage.

samt en dosis af Cvitamin. Ideel til genoprettelse af solbrændt hud. Wrapping with clay from the Dead Sea: Kropspakning i 75 min. udført med mudder fra Det Døde hav. Din hud bliver som ny. Thalasso Sculpting body: Kropspakning i 90 min. udført med produkter fra havet med formål at dræne, rense og forme kroppens kontur. King’s massage: Exceptionel massage i 50 min. udført af 4 hænder. En helt unik massage for dem som vil have det ypperligste. Diamond Experience Exclusive by Natura Bissé. Multisensorial lifting: Helt unik ansigtsbehandling i 90 min. udført med diamantstøv som har øjeblikkelig effekt imod rynker i huden.

Citric Essential Facial: Ansigtsbehandling i 60 min. udført med antioxidanter og appelsinolier

Wellness · 47


Spa Tours har den store glæde at kunne præsentere vores gæster for et udsøgt ophold på det traditionsrige kurhotel i Varberg. Comwell Varbergs Kurort og Spa Tours har indgået samarbejde med formålet at flere danskere kan få muligheden for at opleve den unikke spatradition som de har i Sverige. Hotellet er nyrestaureret og bygget i kurhotellets autentiske rammer og placeringen helt ned til stranden, med de smukkeste omgivelser, medfører et ophold af højeste kvalitet. Ingen steder vejer Spa-traditionen tungere end på Varbergs Kurort, på Sveriges vestkyst. Her har der været kurbad i mere end to hundrede år, og gæsterne fortsætter med at strømme til – lige så meget for er-

48 · Wellness

faringen som for nytænkningen. Vi tror, at det er en af grundene til, at de er blevet belønnet med udmærkelser som Europas Bedste Spa.

Hotellet tilbyder På Comwell Varbergs Kurort lever du med havet, både ude og inde. Lige uden for døren slår de salte bølger mod strandkanten. Saltvandet bliver også ledt direkte ind til os, hvor det renses, opvarmes og bruges i flere forskellige behandlinger og til at fylde i havvandspoolen. At der bruges frisk tang, og at det er det eneste kurhotel i Sverige, som kan tilbyde et ægte thalasso-spa, er kun en del af succesen. Spa Tours’ gæster vil gerne have oplevelser og kvalitet, hvilket de i Varberg er garant for. Vi lover, at du sover bedre her med de salte skumsprøjt lige uden for vinduet.


Det hører også med. Sagt med få ord, så findes der intet bedre sted at stresse helt af!

Mellem behandlingerne Nyd en gåtur ved stranden eller besøg Fæstningen i Varberg, som blot ligger 2 km. fra hotellet. Om lørdagen er der markedsdag i Varberg og her kan der laves en god handel. I hotellets lobby findes der aviser, kaffe og servering hele dagen. Køkkenet er glimrende og der tilbydes hver dag buffet og gourmetmenu. Kvaliteten er høj og der findes et stort udvalg af sunde retter af de bedste råvarer samt fisk, kød og hjemmebagt brød.

Hold mødet eller konferencen i Sverige For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours om et firmaarrangement med et strejf af den svenske gæstfrihed.

Transportoplysninger Det er forholdsvist let at komme til Varberg fra såvel Sjælland som Jylland. Fra Sjælland kan man med

fordel tage broen til Malmø, hvorefter der er ca. 200 km. til hotellet. Dermed er der blot to timers kørsel i alt fra København. Fra Jylland, kan man tage færgen fra Frederikshavn – Gøteborg, hvorefter der vil være ca. 70 km. kørsel. Der er også færgetransport direkte fra Grenå – Varberg.

Floating: Vandet i ”floating-tanken” er fyldt med meget saltholdigt varmt vand, hvilket medfører en behagelig følelse af vægtløshed. Tangmassage: Dejlig massage med tang i havvand i 35 min.. Efterfølgende føler du dig afslappet og frisk.

Spa-afdelingen tilbyder Vi er lige så stolte over at kunne tilbyde et af Sveriges bedste behandlingsprogrammer og et stort udvalg af aktiviteter. Når du er kommet, er det meste inkluderet i prisen. Fra de brusende bølger til havvands-poolen og konditionstræningen. Du kan vælge fra det store træningsprogram, og hele badstue- og badedelen står til din rådighed. De mange aktiviteter som tilbydes er helt klart et stort plus og tiden vil føles meget kort. For at sikre dig plads til din behandling, er det meget vigtigt at bestille på forhånd, sammen med opholdet. Vi giver herunder et udsnit af de mest populære behandlinger og et par foretrukne pakker.

Delkropsmassage: En ægte traditionel dybdegående svensk massage i 35 min. af den del af kroppen som du foretrækker. Oliemassage: En blød og behagelig massage i 40 min. efterfulgt af et bad i opvarmet havvand.

Spakur: Behandling i 80 min. med det bedste fra kurstedet. Peeling, ”havvands-bad”, ansigtsrensning, muddermaske og en dejlig afsluttende oliemassage. Mobilt Spa: Her kan du få din behandling udendørs. Du bestemmer selv om det skal være på stranden, i skoven eller ved pool-kanten. Vi er sammen: Behandling i 80 min. for jer som par, med fodbad, afstressende massage med olier og et velduftende bad. Der byttes halvvejs.

Bodyscrub: Blødgørende peeling i 35 min. af hele kroppen udført med fugtighedsgivende creme. Helkropsmassage: En ægte traditionel dybdegående svensk massage i 80 min. af hele kroppen. Hawaiiansk massage: En eksotisk massageoplevelse i 80 min., som gør dig frisk og fuld af energi. Udført med æteriske olier og dybe håndstrøg.

Wellness · 49


Spa Tours er meget glade for at kunne præsentere vores gæster for et ophold på luksuriøse og behagelige hotel Skansen. Hotellet ligger i den hyggelige landsby Båstad med perfekt beliggenhed ned til Kattegat og blot et stenkast fra København. Hotel Skansen har aner tilbage til 1877, hvor bygningen blev opført som et kornmagasin. I 1920’erne forestod en ombygning til hotel, og Hotel Skansen blev dermed mødested for badeog tennisgæster. Siden 1990 er hotellet kontinuerligt blevet udbygget til en charmerende minimetropol. Skånsomt formet og bevidst fuldendt for at kunne smelte ind i den pittoreske landsbykultur. Hvert år i begyndelsen af juli, er hotellet vært for den verdensberømte tennisturnering ”Swedish Open”.

50 · Wellness

Det er dermed det oplagte valg for en smuttur til Sverige og for de gæster som ønsker et ophold af allerhøjeste kvalitet. Det er med de varmeste anbefalinger at Spa Tours tilbyder dette wellnesshotel.

Hotellet tilbyder På Hotel Skansens smagsfuldt indrettede værelser, nyder du lige vel nattens stilhed, som et øjebliks hvile i løbet af dagen. De totalt 173 veldisponerede hotelværelser giver plads til i alt 330 gæster. Værelserne er beliggende i Hovedbygningen, Tennispavillonen, Kongresbygningen og i de separate villaer. Alle værelser er stilfuldt indrettet og med opkobling til Internettet. Som gæst på hotellet fornemmer man let den historie og høje kvalitet som igennem årene har gjort Hotel Skansen til et af de allermest populære hoteller i Sydsverige. Året rundt kan gæsterne nyde mad og drikke som passer til alle smagsløg, stemninger og anledninger. Stilfulde ”Restaurant Sand” byder på havudsigt og et prisbelønnet køkken, mens ”Sands Bakficka” er et mere afslappet mødested tæt ved havnen.

Mellem behandlingerne Nyd en gåtur ved stranden eller besøg den hyggelige lille marina. En gåtur igennem de brostensbelagte gader og et kig på de rustikke gamle huse er bestemt også et hyggeligt øjeblik. I hotellets behagelige sofaområde findes der aviser, blade, kaffe og servering hele dagen. Har man mod på at bade i havet, er der mulighed for at besøge koldbadehuset. Herude kan man nyde saunaen og bade direkte i Kattegat. Fra hotellet går man via en badebro 60 meter ud i havet til det hyggelige badehus. Stress helt af i den 38 graders japanske udendørs pool. Bagefter kan man passende slappe af i loungen foran pejsen.

Hold mødet eller konferencen i Sverige For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Hotellet tilbyder konferencefaciliteter der kan tilpasses til dit firmas specifikke ønsker. Der kan vælges mellem hele 20 konferencelokaler på forskellige størrelser. Dermed kan det arrangeres så det passer til netop jeres kommende


møde, seminar, konference eller blot et mindre lokale til brug for ledergruppen. Kontakt Spa Tours angående et firmaarrangement med et strejf af den svenske gæstfrihed og med høj kvalitet.

Transportoplysninger Med bil: Kør af mod Båstad ved E6 og følg vej 115 mod Båstad. Ved torvet svinges til højre ned mod havnen. Se efter skiltet Hotel Skansen. Hotellet er meget let at finde og fra København tager det blot 1½ times kørsel med bil. Med tog: Tag med DSB, Øresundstoget og stå af i Båstad. Spa Tours kan være behjælpelig med at bestille Taxa herfra!

Spa-afdelingen tilbyder Hotel Skansens lækre spa-afdeling er tilgængelig for alle hotelgæsterne. Her findes der sauna, dampbad, japansk pool samt en kløverformet pool med havudsigt og skønne hvilestole. Du har også mulighed for at booke herlige behandlinger eller et kurbad i løbet af dit besøg. Du kan f.eks. vælge mellem træbadekar, floatingbad eller jacuzzi. Derudover er der skiftende aktivitetsprogrammer såsom stavgang,

afrikansk dans, qi gong og yoga, som blot er nogle af de weekendaktiviteter vi tilbyder i deres Body & Mind program. I hverdagene er der færre træningsaktiviteter. For at sikre dig plads til din ønskebehandling, er det meget vigtigt at bestille på forhånd, sammen med opholdet. Vi giver herunder et udsnit af de mest populære behandlinger og et par foretrukne pakker. Findes din ønskebehandling ikke herunder, kan du spørge Spa Tours om råd. Delkropsmassage: Vælg mellem klassisk ryg og nakkemassage eller bed terapeuten fokusere på f. eks benene. Behandling i 25 min. Fine fødder: En kortere fodbehandling i 25 min., hvor vi filer dine fødder og fjerner hård hud. Der afsluttes med skøn fodmassage. Floating: At genfinde sin krop i saltvandet giver en total og unik følelse af vægtløshed. Du afsondres fra verden omkring dig og lader alle sanser hvile i øjeblikket.   Klassisk ansigtsbehandling: I denne behandling får du afrensning, peeling, damp, dybderens-

ning, ansigtsmassage, maske samt en afsluttende creme. Konsultation indgår og behandlingen skræddersys efter din hudtype. Helkropsmassage: En klassisk massage i 50 min. for hele kroppen i massagebalsam. Her er det vigtigt at du fortæller massøren hvor du ønsker fokus, f. eks øvre del af ryg eller arme, og hvilken kraft der skal lægges i massagen. Massage med lavasten: Nyd et øjebliks total afslapning. En skøn kropsmassage i 50 min. med varme lavasten som dæmper stress og opløser spændinger og genopretter balancen. Som afslutning en skøn ansigtsmassage med kolde sten. Havets Harmoni: Skøn kombinationsbehandling i 55 min. for hænder, fødder, ansigt og hovedbund. Afrensning, peeling og maske til ansigtet med en afsluttende ansigtsmassage i en skøn creme. Mens masken virker får du en skøn hovedbundsmassage. Du får også blødgørende fodpeeling, opfriskende fodmaske samt energigivende fodmassage. Ligeledes blødgørende indpakning og massage af dine hænder.

Dobbel Bobbel luksus: En herlig boblende totaloplevelse i 30 min. for to personer! Frisk frugt! Mousserende vin giver perlende bobler på tungen mens jetstrålerne masserer kroppen i badet. I vælger på stedet hvilken badeolie I ønsker. Silkemassage: En energigivende massage i 55 min., hvor der veksles mellem bløde, faste og vibrerende bevægelser som bevirker en total afslapning af både krop og sjæl. Den unikke massagebalsam som er rig på silkeproteiner og silkeekstrakt gør din krop silkeblød. Harmoni kvinde eller mand: En skøn helkropsmasage i 70 min. med Decléors balsam. Ansigtet bliver forkælet med rens, peeling, massage, maske og afsluttende creme – alt med Decléors produkter for kvinder/mænd. Skansens kur alt i ét: Plejende kur som gør dig lige blød i huden som i sjælen. En behagelig kropspeeling fulgt af en udrensende algeindpakning. Når du ligger skønt svøbt i et tæppe med lukkede øjne får ansigtet en peeling, maske og ansigtsmas-

sage. Som afslutning venter en klassisk ryg- og nakkemassage. Behandling i 85 min. Kropsbehandling med lavasten: Dette er en kur udover det sædvanlige. Et øjebliks total afslapning hvor alle spændinger smelter væk! Udover en let kropspeeling og kropsindpakning med mineraler, anvendes Caritas unikke lavasten. Ansigtet får en massage med kolde sten, og over hele kroppen anvendes varme sten i massagen. Behandling i 90 min. Spa Tours tilbyder også pakker som inkluderer ophold, forplejning og behandlinger. Se prishæfte.

Wellness · 51


Det er med stolthed at Spa Tours kan præsentere dette ekstremt lækre 5-stjernede superior hotel, med den skønneste beliggenhed helt ned til Flensborg fjord mellem havnebyen Flensborg og Glücksborg. Hotellet er bygget i 1999 som et Forretnings- og wellnesshotel. Der er virkelig kræset for detaljerne og intet er overladt til tilfældighederne. Som gæst på Alter Meierhof føler man sig beæret over at nyde tiden på dette dejlige sted, sammen med dem man holder af. Hotellet har en kapacitet på 54 enkelt- og dobbeltværelser samt suiter, overvejende med udsigt til fjorden. Hotellet har et dejligt badeområde med vinterhave. Alle værelser er indrettet med udsøgte antikviteter og har tv og internetforbindelse. Der er 2 restauranter hvoraf den ene er med gourmetmad som bliver lavet af de bedste råvarer og af nogle af de dygtigste kokke. Gourmet-restauranten har 2 stjerner i Michelin guiden, hvilket er af allerhøjeste klasse. Når man ankommer til hotellet fornemmer man hurtigt den hyggelige stemning og det luksuriøse præg, som gør opholdet til en mindevær52 · Wellness

dig oplevelse. Alt interiør er nøje udvalgt og placeret så det falder sammen med resten af husets glimrende indretning. Vælger man et værelse med fjordudsigt har man en fortryllende udsigt over Flensborg fjord, som er et af de smukkeste områder for sejlere i Tyskland. Hotellets to suiter er oplagte for romantikere der vil forkæles i højeste grad og for eksempelvis nygifte som ønsker en luksuriøs bryllupstur. For firmaer er der her en glimrende mulighed for at forbinde ”Business med Pleasure” og afholde mødet eller konferencen i et af de 4 mødelokaler som naturligvis har alt nødvendigt AV-udstyr. Kapaciteten er fra 12-200 personer. Ring til Spa Tours og få et fordelagtigt tilbud til din virksomhed.


Hof Therme - Wellness og Beauty I den i 2004 nyrenoverede og udvidede Hof-Therme bliver drømme fra 1001 Nat til virkelighed, med badekultur inspireret fra Orienten. Udover deres Shiseido-Beautyfarm og deres spa- og fitnessområde, venter dig her mere end 1400 kvadratmeter original tyrkisk Hamamtempel, Hof-tepidarium og andre indbydende afslappende oplevelser som ayurvedisk oliemassage eller behandlinger med sten-energi. Du finder med garanti en behandling efter dit ønske og udvalget er stort. Der findes prisliste på værelset og vi har nedenfor udvalgt nogle pakker som vi synes er glimrende. Hamam Templet: Du begynder dit ophold i "templet for velbefindende" - opvarmet af det aromatiske dampbad - på navlestenen. Her modtager deres Telag, den tyrkiske Hamam-mester dig, til en kropspeeling og befrier dig efterfølgende, ved vaskeceremonien med fint olivenskum og handsker af råsilke, fra "hverdagens ørkenstøv". En rensning af krop og sjæl, som udmunder i dyb afspænding ved

den efterfølgende hvile i vores vandhimmelseng.

eller i Nordic Fitness Parks med 5 forskellige ruter.

Hamam-oplevelsen kan man i øvrigt også nyde parvis.

Swimmingpool: Svøm dine baner i en behagelig vandtemperatur i vores swimmingpools og nyd med udsyn til den danske kyst – i det 30 grader varme vand også udendørs. Begge swimmingpools er forbundet med hinanden gennem en svømmesluse.

Saunaer på Alter Meierhof Hø-aromabad: Hø'et, og dets æteriske dampe sætter ikke kun liv i anstrengte muskler, men også i sanserne. Hø'et kommer fra udsøgte bjergmarker i alperne. Finsk sauna: Mellem saunabesøgene finder du afkøling i koldtvandsbassinet og slapper efterfølgende af i det behageligt klimatiserede hvileområde. Hoftepidarium: Varm damp og æteriske olier fra udsøgte krydderier sørger for afspænding og velbefindende i vores Hof-tepidarium, som vi har udstyret med kostbare fliser af keramik. Der findes desuden Orientalsk tropebad, Tai Chi, Yoga, Pilates og træning med redskaber. Der er masser af muligheder for jogging og walking langs vandet og i de omkringliggende skove

ture til Danmark og sejlture, som hotellet organiserer for dig i samarbejde med den Hanseatiske Yachtskole.

Transportoplysninger Denne destination er for dem der ønsker at køre selv. Afstanden fra Danmark gør at man hurtigt kan komme derned og nyde resten af dagen efter en arbejdsdag.

Og når solen ikke lige skinner over fjorden eller nattens stjerner ikke kan ses for skyer, så skinner tusinde små himmellys i loftet over den indendørs swimmingpool. Der er også mulighed for at få frisøren sat eller blive klippet af topprofessionelle frisører.

Udflugtsmål Udover udflugtsmål til Glücksborg Slot og rosenhaven "Rosarium" er der også Flensborg's købmandsgårde og indkøbsstrøget, samt byens forskellige museer - med historien om Flensborg som rommetropol. Derudover tilbydes der afveksling med golf-arrangementer, udflugts-

Wellness · 53


Spa Tours tilbyder hermed med stor fornøjelse vores gæster for et ophold på vidunderlige 5-stjernede A-ROSA i Travemünde. Kåret som årets tysklands førende spa resort (World Travel Awards 2010) og 1 Michelin stjerne (Buddenbrooks Restaurant). Beliggenheden ned til Østersøen med dets hvide sandstrande og friske havluft, danner en perfekt ramme om dette unikke luksushotel. A-ROSA er totalrenoveret i 2005 og bygget i det tidligere fungerende kurhotel. Hotellets rammer oser af tradition og indretningen samt de fantastiske faciliteter, medfører et ophold af allerhøjeste kaliber. Der er ingen tvivl om at dine dage på A-ROSA bliver en ren fornøjelse og det er næsten en skam at døgnet kun har 24 timer til rådighed.

Østersøen.

Fantastisk køkken Til at forkæle smagsløgene har hotellet hele 3 forskellige restauranter samt mulighed for diætkonsultation, hvis dette ønskes. I ”Wintergartenrestaurant”, som er standardrestauranten, tilbydes ”showcooking” samt et helt enormt udvalg af kolde og varme retter. De skønne buffeter kan tilfredsstille selv den mest kræsne gæst og der findes stort set alt hvad hjertet begærer. Skal middagen være helt ekstravagant, kan der bestilles bord i ”Buddenbrooks Restaurant”, som er hotellets Michelinrestaurant. Spørg eventuelt om bordbestillng ved Spa Tours inden ankomsten. Yderligere er der mulighed for servering af lette retter både indendørs og udendørs.

Mellem behandlingerne A-ROSA tilbyder Hotellet tilbyder 155 dejlige værelser samt 39 suiter. En lækker wellness-afdeling ”SPA-ROSA” på ikke mindre end 4.500 m2. Gæsterne kan frit benytte Tysklands største og mest moderne Thalasso-center med frisk havvand i de to swimmingpools, pumpet ind fra

54 · Wellness

I vinbaren eller piano loungen, kan der hele dagen nydes en forfriskning og der er hver aften musik og underholdning. Hotellet har desuden gratis børnepasning i ”ROSINIS”, hvormed I som forældre kan nyde behandlingen og ”Jeres tid”, helt uden be-


kymringer. Fra hotellets lobby kan der bestilles golfrunde, hesteridning, tennis, malning, vandsport, beachvolley samt interessante udflugtsmål i området.

Hold mødet eller konferencen på A-ROSA For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours om et firmaarrangement og bemærk at priserne herfor er yderst rimelige i forhold til danske konferencepriser.

Transportoplysninger Det er forholdsvist let at komme til A-ROSA fra såvel Sjælland som Jylland. Fra Sjælland kan man med fordel tage færgen Rødby – Puttgarten og køre de resterende kilometer. Fra den dansk-tyske grænse er der 160 km, så en let transport til et af Europas behageligste wellnesshoteller.

Ayurveda-afdelingen kan kroppen blive forkælet med originale indiske kropsbehandlinger. I fitnesscenteret findes de nyeste maskiner og mulighed for at holde formen ved lige. Nyd en afslappende svømmetur i den 450 m2 store swimmingpool, hvorefter du kan gennemvarme din krop i en af de mange forskellige saunaer. Få masseret din krop med strålerne i en af spa-badene og nyd udsigten over havet.

Clarins. Spa Tours anbefaler at der bestilles behandlinger sammen med opholdet. Dermed er der booket tid til netop din ønskebehandling. Bemærk at Spa Tours har udvalgt nedenstående behandlinger fra deres samlede sortiment.

Skal I som par forkæles ekstra meget, kan deres Private SPA-Suite bestilles for en halv dag. Her kan i sammen nyde en tur i jacuzzien, massage, champagne og snacks. Spørg Spa Tours og muligheder, herfor samt priser. Vil du stresse helt af, er der ofte yogaklasser med fri tilmelding samt afslapnings-rum med total fred og ro. Sagt med få ord, så findes der i SPA-ROSA alt for at dine dage bliver den ultimative velvære.

SPA-ROSA

SPA-ROSA tilbyder

Tysklands mest eksklusive Thalasso-center tilbyder et væld af dejlige faciliteter, kropsbehandlinger og skønhedsbehandlinger. I

Af behandlinger tilbydes der et stort udvalg og der benyttes kun de allerbedste produkter såsom Thalgo, Ligne ST. BARTH og

Wellness · 55


Spa Tours tilbyder hermed med stor fornøjelse vores gæster for et ophold på vidunderlige 5-stjernede Grand SPA Resort A-ROSA Sylt. Beliggenheden på ferieøen Sylt med dens vilde natur i form af smukke sandklitter, friske havluft og hvide sandstrande, er et optimalt rejsemål for dem som ønsker at stresse helt af. Det er ikke helt tilfældigt at øen har fået kælenavnet ”St. Tropez”, da man hurtigt fornemmer den afslappede og luksuriøse stemning der hersker på øen. Hotellet åbnede dørene for gæster i foråret 2010 og der er ikke sparet på detaljerne. Som gæst føler man sig beæret over at bo i så smukke hotelomgivelser, placeret helt ned til stranden.

Kort om ressortet • Anlæggets samlede størrelse: 22.700 m² • 177 eksklusivt indrettede værelser og suiter • 3.500 m² SPA-ROSA i to etager med pragtfuld havudsigt • 3 a la carte restauranter med udendørsterrasser, der bidrager til den kulinariske nydelse • Børne- og ungdomsklubben

56 · Wellness

ROSINIS med pædagogisk uddannede medarbejdere • Samarbejde med et af Nordtysklands smukkeste golfanlæg Marine-Golf-Club Sylt • Eventområde: 850 m² stort område med mulighed for private arrangementer • Komfortable konferencelokaler på op til 80 m² til mindre møder • 350 m² stor balsal med vinterhave til større, eksklusive arrangementer

3 Restauranter Ønsker man at spise på hotellet, er der op til flere forskellige muligheder for at forkæle smagsløgene. Der findes 3 forskellige restauranter på hotellet og på Sylt findes der adskillige Michelin- restauranter, så noget for enhver smag. I restaurant ”Spices”, kan der nydes et måltid ud fra menuens asiatiske retter. Sushi, wok og andre kulinariske perler, er blot et lille udsnit af hvad der her tilbydes. I restaurant ”Cucina Della Mamma”, kan der nydes et lækkert kvalitetsmåltid fra det italienske landkøkken. I restaurant ”La Mer”, med 1 Michelin stjerne, kan gourmet-gæsterne stilles tilfredse med spændende fiske og skaldyrsretter samt udsøgte kødretter af allerhøjeste kvalitet.


Mellem behandlingerne I ”Lifestyle-baren” eller på terrassen, kan der hele dagen nydes en snack eller en forfriskning og der er musik samt hyggelig stemning hver aften. En god afrunding på dagen sammen med dem du holder af. Ønsker man at blive inspireret til et lille vinkøb eller en gave til dem derhjemme, er der et fint udvalg af italienske vine og specialiteter i ”Enoteca”. Hotellet har desuden gratis børnepasning i ”Club ROSINIS”, hvormed I som forældre kan nyde behandlingen og ”Jeres tid”, helt uden bekymringer. Fra hotellets lobby kan der bestilles golfrunde, hesteridning, tennis samt interessante udflugtsmål i området. Spa Tours kan varmt anbefale en tur til det hyggelige område ”Sansibar”, som er placeret i klitterne på den sydlige del af øen. Naturligvis skal området omkring hotellet også udforskes på gåben og der kan nydes en snack eller et lille måltid ved havneområdet i den lokale by List.

Hold mødet eller konferencen på A-ROSA For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt mulighed for en

forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours om et firmaarrangement og bemærk at priserne herfor er yderst rimelige i forhold til danske konferencepriser.

Transportoplysninger Det er forholdsvist let at komme til Sylt. Fra Danmark anbefaler vi vores gæster, at man tager færgen fra Havneby på Rømø til List. Færgeoverfarten tager blot 45 min. og en returbillet koster ca. 500 kr. for personbiler. Det er en særdeles interessant tur igennem Vadehavet og området har adskillige beskyttede naturreservater. Så en god udflugt til et unikt luksushotel i nærheden af Danmark.

SPA-ROSA I spa-afdelingen kan du glemme tid og sted samt blive forkælet med skønne kropsbehandlinger for enhver smag. I det store saunaområde, har du 6 forskellige sauna-temaer til rådighed og der kan stresses helt af i et af de behagelige ”afslapningsrum”. I fitnesscenteret findes de nyeste maskiner og dermed mulighed for at holde formen ved lige. Nyd en afslappende svømmetur i den

store havvands-pool, som både er indendørs og udendørs. Skal I som par forkæles ekstra meget, kan deres SPA-Suite bestilles for en halv dag. Her kan i sammen nyde en tur i jacuzzien, massage, champagne og snacks. Spørg Spa Tours og muligheder, herfor samt priser. Vil man være lidt aktiv under opholdet, kan der tilmeldes en træningsklasse såsom yoga eller pilates. I SPA-ROSA findes der alt for at dine dage bliver en mindeværdig oplevelse.

SPA-ROSA tilbyder Af behandlinger tilbydes der et stort udvalg og der benyttes kun de allerbedste produkter såsom Thalgo og Clarins. Der tilbydes bl.a. original Thalasso-terapi, orientalsk Hamam, Indisk Ayurveda samt mulighed for en klipning ved frisøren. Spa Tours anbefaler at der bestilles behandlinger sammen med opholdet. Dermed er der booket tid til netop din ønskebehandling. Bemærk at Spa Tours har udvalgt nedenstående behandlinger fra deres samlede sortiment.

Wellness · 57


Spa Tours er stolte af, at kunne tilbyde vores gæster et ophold på Hotel Adlon Kempinski, som vel nok er Berlins allerbedste hotel. Beliggenheden på Pariser Platz lige udenfor Brandenburger Tor, som er et af byens vartegn, er ganske enkelt sublim. Hotellet er bygget i de originale rammer fra 1800-tallet, hvilket gør et ophold på dette luksushotel til en helt unik oplevelse. Placeringen i byen findes ganske enkelt ikke bedre og faciliteterne er så pragtfulde, at hotellet ofte er vært når spidserne og de kendte mødes i Berlin. På trods af den høje standard, er stemningen og de intime faciliteter med til at gøre opholdet romantisk og hyggeligt hvis I er af sted som par. Er I på veninde-tur eller på forretningsophold, er det også det helt rette valg af hotel i denne populære metropol.

Lidt om Hotel Adlon Kempinski Kempinski, er navnet på den ældste luksus-hotelkæde i Europa som udelukkende har fantastiske

58 · Wellness

hoteller på unikke destinationer. Hotel Adlon blev først åbnet i 1907 af Lorenz Adlon og allerede efter indtræden i den seværdige lobby, fornemmer man let den historie og sjæl som hotellet besidder. Der er virkeligt blevet kræset om detaljerne og som gæst føler man sig lidt beæret over at bo i så smukke omgivelser. Spa Tours anbefaler dette ophold til dem som kun vil have det bedste af det bedste!

Facts om hotellet Hotel Adlon har ikke mindre en 382 værelser og suiter i forskellige klasser, så noget for enhver smag. På alle værelserne er der følgende faciliteter til rådighed: Aircondition, sikkerhedsboks, minibar, fladskærm, telefon, fax, Internet og betalings-tv. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte 24-timers roomservice, concierge service, frisør, rens & vask af tøj samt parkeringskælder. Gæsterne kan frit benytte hotellets swimmingpool, fitnesscenter, sauna, jacuzzi og badekåbe & tøfler.

5 restauranter under samme tag Der skulle være mulighed for at tilfredsstille enhvers ønske


af måltider, da hotellet har hele 5 forskellige restauranter og 4 forskellige barer. Skal middagen være ypperlig, er en bordbestilling i Michelin-restauranten Lorenz Adlon et godt valg. Derudover er der fransk-inspireret menu i Restaurant Quarré, italiensk menu i Restaurant Gabriele, asiatisk menu i uma Restaurant og lounge-stemning i Felix Club Restaurant, som desuden er et hot-spot i Berlins natteliv.

et anderledes firmaarrangement i hjertet af Berlin. Spa Tours har igennem årene sendt adskillige danske firmaer af sted på ophold og ens for alle har været, at de sjældent har haft bedre firmaarrangement. Har I som virksomhed specielle ønsker, så kontakt os gerne for råd og vejledning. Vi har for vane at komme med en god vejledning og et hurtigt tilbud.

Mellem behandlingerne I vinbaren, på terassen eller i piano loungen, kan der hele dagen nydes en forfriskning og der er hver aften musik og underholdning. Af sightseeing er der i gåafstand fra hotellet mulighed for at se følgende seværdigheder: Branderburger Tor, Holocaust Memorial, Rigsdagen, Museums-øen, Berlins Katedral, TV-tårnet, East Side Gallery og Checkpoint Charlie.

Hold mødet eller konferencen på Adlon Kempinski For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt AV-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Kontakt Spa Tours om

Behandlinger i Adlon Spa Indian Head Massage: Skøn massage af ansigt, nakke og skuldre i 45 min. udført på indiske massageritualer. Mud Therapy: Mudderpakning med formålet at rense og blødgøre din hud. Behandlingen varer i 60 min. Absolute Pearl: Unik ansigtsbehandling i 90 min. med ansigtsmassage og udført med oxygen som får gløden tilbage i din hud.

Adlon Spa Spa-afdelingen står for indre balance og baserer sin filosofi på de 5 elementer i kinesisk medicin. Træ, ild, jord, metal og vand er fundamentet for harmoni og velvære. Spa-afdelingens faciliteter er yderst stilfulde og med lyse farver, hvor kun de bedste materialer er benyttet.

Lomi Lomi Nui: Hawaiiansk massage i 90 min. udført med rituelle massagestrøg fra Hawaii. En oplevelse som er helt speciel.

Spa Tours har herunder udvalgt nogle af de populæreste behandlinger, som vi anbefaler at man bestiller sammen med opholdet, for at sikre plads i spa-afdelingen.

Hot Stone Massage: Behagelig massage i 90 min. udført med basaltsten som varmes op med olie, hvorefter de nænsomt placeres på kroppens energicentre.

Balinese Massage: Balinesisk massage i 90 min. udført med originale massageteknikker fra Bali. Du bliver et nyt menneske!

Private Spa Suite: Romantisk par-oplevelse med ophold i spa-suiten i 120 min. inkl. champagne, soft drinks, frugt og nødder.

Transportoplysninger De fleste vælger at køre i egen bil til Berlin, og mange har derfor stor glæde af de kendte overfarter fra henholdsvis Rødby til Puttgarden og fra Gedser til Rostock. Overfarterne betjenes med adskillige daglige afgange. Det er forholdsvist let at komme til Berlin fra såvel Sjælland som Jylland. Fra København er der ca. 440 km. Og man kan med fordel tage færgen Rødby – Puttgarten og køre de resterende kilometer. Bemærk at for at køre ind i Berlin, skal man have et miljømærke placeret i bilens forrude. Dette kan købes ved FDM’s kontorer i hele landet. Spa Tours arrangerer også gerne jeres tur med fly og der er daglige afgange fra Kastrup lufthavn. Spørg om særskilt tilbud herfor.

Opi Manicure & Pedicure: Luksuriøs håndpleje og fodpleje i 70 min.

Wellness · 59


Spa Tours kan med stor fornøjelse tilbyde ophold på fantastiske Grand SPA Resort A-ROSA Kitzbühel. Resortet ligger midt i Tyrols bjerge, omgivet af en fabelagtig alpekulisse. Hvis du sætter pris på øjeblikkets majestætiske luksus, finder du her et tilbagetrukket og inspirerende mål for din rejse. Nyd kombinationen af raffineret arkitektur, engageret service og sans for kvalitet. Resortet er placeret på Kitzbühls solskinsside. Resortet er helt igennem enestående og har igennem de seneste år fået adskillige udmærkelser, hvor vi her kommer med et par af de største: ”Best Hotel Construction & Design Austria” (European Property Awards 2010), “Østrigs bedste hotel 2008“ (Bertelsmann Verlag).

Kort om resortet • 115 komfortable værelser og 36 suiter • 3.000 m² luksuriøse faciliteter i SPA-ROSA • Alpernes golfcentrum: Golfclub Kitzbühel i direkte tilknytning til resortet og tæt ved andre golfanlæg i regionen • Tre fremragende restauranter med forførerisk madkunst

60 · Wellness

• Børne- og ungdomsklubben ROSINIS • Sjov og hygge i stilfuld bjælkehytteatmosfære på sæteren Toni Alm

Gastronomi og hygge i 3 forskellige restauranter Resortets restauranter repræsenterer en spændende nyfortolkning af det alpine køkken. Via discipliner som” front cooking” og ”fine dining” leves der op til regionale specialiteter på gourmetniveau. I gourmet-restauranten ”Heimatliebe” serveres der udelukkende østrisk mad med 100% østriske ingredienser med regionalt særpræg på bedste tyrolermanér og i enestående omgivelser. I a la carte restauranten ”Monti E Mare” serverer retter fra Alperne til Adriaterhavet, fra cucina alto Borghese til cucina Povera ved åben kaminild og i en afslappende atmosfære. I restaurant ”Streif” serveres et omfattende morgenbord samt en varieret aftenbuffet, som er inkluderet i halvpensionen. Fra morgen til aften er baren centrum for hygge og samvær. Baren har en stor sol-terrasse med


enestående panoramaudsigt over Alperne samt en lounge med pejs og livemusik om aftenen.

Mellem behandlingerne Om vinteren er Kitzbühel et af de smukkeste og mest mondæne skisportssteder i Alperne, og om sommeren er området et paradis for golfspillere, vandrere og cyklister. Året rundt danner Kitzbühel rammen om store sportsbegivenheder som for eksempel World Cup skiløb, sne-polo og golffestival. Yderligere informationer fås ved hotellets gæsteservice.

Hold møde eller privat arrangement i Kitzbühel For firmaer og private tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. Planlægger du at afholde et individuelt arrangement, hjælper vi dig gerne med at omsætte dine ønsker til handling. Grand SPA Resort AROSA Kitzbühel tilbyder de bedste rammer for både private og forretningsrelaterede events.

Transportoplysninger Spa Tours sender vore gæster af sted på ”kør-selv-ophold”, men vi kan naturligvis udarbejde tilbud med fly og transfers. Ved bestilling medsendes en kørselsvejledning.

SPA-ROSA I SPA-ROSA på ikke mindre end 3.000 m², tilbydes der udsøgte spabehandlinger fra hele verden. De anerkendte behandlingsmetoder har rødder i fjerne lande og spænder fra den hawaiianske tempelmassage, ”lomi lomi nui” til den indiske ”Ayurveda”. Gennem skønheds-, krops- og sundhedsbehandlinger opnår du dyb afslapning og velvære. I SPA-ROSA finder du den bedste kombination af wellness, fysisk aktivitet og afslapning. Forskellige eksperter har udviklet det optimale spa-område på baggrund af de højeste standarder for helbredsforebyggelse og traditionelle behandlingsformer fra hele verden. Ud over gennemprøvede behandlingsmetoder og håndplukkede produkter er personlig service også en del af konceptet. Nøje udvalgte medarbejdere sørger nemlig for, at spa-oplevelsen bliver helt unik. Med entusiasme og op-

rigtig omsorg for gæsterne sætter de deres personlige præg på dit wellnessophold.

SPA-ROSA tilbyder Thai-foot massage: Denne Thaifod-massage i 50 min. forfrisker kroppen samtidig med at den slapper helt af. Efter et velduftende fodbad bliver dine fødder masseret med træ-massage-stok. Perfekt behandling imod svulmede ben, træthed og med en afsluttende ansigt & nakkemassage. Thai-yoga-massage: Original Thaimassage af hele kroppen i 60 min. som strækker kroppen og masserer alle led og muskler. Effekten er helt fantastisk og udføres på måtte iført afslappende løsthængende tøj. "Hot Stone Massage": Behagelig massage i 90 min. Udført med basaltsten somvarmes op med olie, hvorefter de nænsomt placeres på kroppens energicentre samt.

Hamam: Ægte tyrkisk hamam-ceremoni i 60 min. som har rødder i 800 år gamle tyrkiske baderitualer med formålet at rense krop & sjæl. Hverdagens stress og spændinger fjernes i form af dampbad, dybdegående vask af hår og skrubning af hele kroppen med sæbe og silkehandske. Efter behandlingen tilbydes der afstresning med te og frugt. Lomi Lomi Nui: Ægte hawaiiansk tempelmassage i 90 min. udført med bølgelignende strøg med terapeutens arme og får kroppens spændinger fjernet. En helt igennem fantastisk massage af hele kroppen som medfører en følelse af velvære. Privat Spa Suite: Nyd en romantisk oplevelse for par i 4 timer med den skønneste udsigt over bjergene. I oplevelsen er der massage af hele kroppen, sauna med udsigt til Kitzbühel, jacuzzi for to samt forfriskninger i den behagelige vandseng såsom chokolade-trøfler, eksotiske frugter og champagne.

St Barth Pureness: Ultimativ ansigtsbehandling i 90 min. udført med planteekstrakter, mineraler og hudplejeprodukter af allerhøjeste kvalitet.

Wellness · 61


Spa Tours har hermed fornøjelsen af at sende gæster til Hotel Vejlefjord, som er et af de smukkeste hoteller i Danmark og med en helt unik beliggenhed imellem skov og hav. Stress helt af med et ophold af højeste standard og med de skønneste faciliteter. Der er nogle, som kalder Hotel Vejlefjord Kur & Spa for Danmarks bedste hemmelighed, og de fleste bliver da også positivt overraskede, når de besøger Hotel Vejlefjord. Hotellet er meget mere end en god oplevelse. Kur og Spa er en verden af tidløs forkælelse og endeløs nydelse – hvor du er sikret ro til fordybelse.

62 · Wellness

Wellness i Kur og Spa er en ny verden af sanselige oplevelser, stunder af stilhed og professionelle behandlinger. Spa Tours kan varmt anbefale et ophold på denne perle af et wellnesshotel i hjertet af Danmark.

Termerne giver fornyet energi I de enestående granittermer opdager du vandets terapeutiske egenskaber, hvortil der er føjet duften af overskud, lyden af vand og lys i regnbuens farver. De termiske bade er bygget i skovbrynet, så grænsen mellem granithulernes kurerende vand og skovens bøgetræer virker tynd som en streg i sandet.


Spa Tours ser frem til at byde dig velkommen som gæst på Hotel Vejlefjord til en uforglemmelig, sanselig oplevelse.

høj grad omgivelserne, der er vigtige for at opholdet bliver enestående. Her er Hotel Vejlefjord uden tvivl et unikum og en oplevelse i sig selv.

at dreje fra motorvejen, afkørsel 59 ved DTC Transportcenter nord for Vejle, og følge rute 23 mod Juelsminde 15 km til Stouby.

Vejlefjord tilbyder

Business & Pleasure

Hotellet er bygget i hyggelig herregårdsstil og man fornemmer let den sjæl og tradition som bygningerne besidder. Der er den smukkeste udsigt over fjorden, en storslået park, en dejlig skov med naturlige kilder og et rigt dyreliv, men det er kun en lille del af oplevelsen på Hotel Vejlefjord. Restauranterne tilbereder måltiderne efter principperne ærlighed, kærlighed og sundhed. Maden er af høj kvalitet og er inspireret af sæsonernes udbud af råvarer.   Hotellet har 113 værelser, som alle er lyse og atmosfærefyldte. Der er udsigt til den omgivende natur fra værelserne. Gode drømme drømmes på Hotel Vejlefjord.

For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt mulighed for en forkælende og anderledes personalepleje. ”Business & Pleasure” for dine kolleger og dig, er en oplagt mulighed i de rummelige konference- og mødelokaler med udsigt og nogle også direkte adgang til parken. Spa Tours arranger opholdet for jeres firma, så det passer til netop jeres kommende møde, seminar, konference eller blot et mindre arrangement til brug for ledergruppen.

Kørende sydfra skal dreje til højre mod Juelsminde ved afkørsel 60 efter at have passeret Vejle fjord broen. Der er blot 2½ time fra København og 2 timer fra Aalborg, så en kort transporttid til en uforglemmelig oplevelse.

Mellem behandlingerne Nyd en gåtur med den du holder af i den smukke park eller ved fjorden og slip væk fra hverdagens stress og jag. På et spa-ophold er det i lige så

Kontakt gerne Spa Tours for et tilbud på et firmaarrangement af højeste kvalitet.

Transportoplysninger Hotel Vejlefjord er centralt beliggende ved Stouby mellem Vejle og Juelsminde. Fra Stouby er der skiltning til Vejlefjord.

Spa-afdelingen tilbyder Hotel Vejlefjords behagelige spa-afdeling er tilgængelig for alle hotelgæsterne. Her finder du forskellige badetemaer og saunaer til forkælelse af krop & sjæl. Derudover er der frisk frugt, vand og kaffe/te ad libitum i vitalbaren i De Termiske Bade. På værelset er der badekåbe og tøfler som frit kan benyttes under opholdet. Det er vigtigt at man respekterer spaafdelingens regler og personalet er altid behjælpelige med at gøre opholdet til en mindeværdig oplevelse. Nyd og oplev de forskellige badetemaer under dit wellnessophold og mød op ca. 10 min. før din behandling starter.

For kørende nordfra er det lettest

Wellness · 63


Stilren og luksuriøs Wellness Spa Tours har den store glæde at kunne sende gæster til luksuriøse 5-stjernede Comwell Kellers Park, som er beliggende yderst smukt ved Vejle Fjord på Jyllands Østkyst. Hotellet har til huse i prægtige historiske bygninger, der nænsomt er restaureret og ombygget, så stedet i dag fremstår topmoderne, smukt og meget stemningsfyldt. Der er kræset for detaljerne og man fornemmer let den historie og charme som hotellet besidder. Spa Tours kan varmt anbefale et ophold på dette hotel, som på alle fronter leverer en meget høj ser-

64 · Wellness

vice og kvalitet. Det er uden tvivl svært at finde bedre spa-ophold i Danmark.

Kellers Park tilbyder Hotellet er det første 5-stjernede konference- og spa-hotel. Inden åbningen af Kellers Park blev de smukke 1900-talsbygninger totalrenoverede, så hotellet nu fremstår med stor respekt for historien og den skønne natur, der omgiver stedet. I á la carte Restaurant Christian hersker der en hyggelig og varm atmosfære. Udover de faste menuer, kan der bydes på spændende specialiteter, som udvikles i takt med de skiftende årstider.


Et stort udvalg af vine gør, at du nemt finder en passende vin til de varierende retter.

Fakta om Kellers Park • Konference- & festlokaler • 96 lækre dobbeltværelser og 8 suiter • Alle værelser har A/C, værdiboks, strygejern, minibar, Hästens senge, skrivebord, TV og telefon. • Restaurant • Bar/cafe med TV lounge • Adgang til Fitnesscenter fra 06.00 - 22.00 • Adgang til AquaSpa fra 06.00 22.00 • Fri trådløst internet • Fri adgang til businesscenter • Fri parkering • 24 timers room service • Vask- og strygeservice Der tilbydes gratis TDC Hotspot til alle gæster. Spørg efter en voucher med 72 timers adgang. Alternativt, er der to computere med internetforbindelse på 2. sal over hovedindgangen. De klassiske palæbygninger med udsigt over Vejle Fjord danner

sammen med parken, de moderne tilbygninger og den eksklusive Spa-afdeling, en enestående ramme om oplevelser og input for både krop & sjæl.

AquaSpa og golf Spa-afdelingen indeholder 12 Spafaciliteter til fri afbenyttelse. Skal oplevelsen have et ekstra pift, bør du tilkøbe én af de mange Spa-behandlinger. Får du lyst til at spille golf, venter der kun en kort tur med hotellets golfvogn, før du er ved en glimrende 18-hullers golfbane eller pay-and-play for dem som vil prøve et sving med køllerne. Alle værelser har aircondition og stilfuldt indrettet med Hästens senge samt B&O fladskærm. Værelserne er indrettet, så man føler sig godt tilpas i dem - også i dagtimerne, hvis der er behov for at arbejde. Der er tjek fra kl. 15.00, og tjek ud senest kl. 11.00. Aqua Spa kan benyttes på ankomstdagen fra kl. 12.00, og efter tjek ud – badekåberne fra værelset skal benyttes efter tjek ud. Bagage kan evt. opbevares i receptionen.

Mellem behandlingerne

Transportoplysninger

Nyd en gåtur med den du holder af i de smukke grønne omgivelser eller ved fjorden og slip væk fra hverdagens stress og jag. Nyd en kop kaffe eller en snack i loungen med dages avis som ligger frit tilgængeligt for gæsterne.

Borgergade 14, 7080 Børkop, og drej herefter til højre. Fra Fyn: Tag afkørsel 60 Fredericia V, til højre af 171 mod Vejle ca. 12 km, drej til højre ved Overmøllevej mod Brejning. Fra Aarhus: Tag afkørsel 60 Vejle S, til venstre mod Fredericia. Ved Fakta’s hovedkontor og McDonald’s drej til venstre i krydset og fortsæt til Gauerslund kirke for enden af vej, drej til venstre mod Brejning. Der er blot 2½ time fra København og 2 timer fra Aalborg, så en kort transporttid til en uforglemmelig oplevelse.

Tag måske på shoppingtur i Vejle eller se fritidsbådene som ligger ved Fjorden.

Business & Pleasure For firmaer tilbydes der glimrende mødefaciliteter med alt nødvendigt Av-udstyr samt en enestående mulighed for anderledes og sjov personalepleje. ”Business & Pleasure” for dine kolleger og dig, er en oplagt mulighed i de rummelige konference- og mødelokaler. Spa Tours arranger gerne et skræddersyet ophold for jeres firma, så det passer til jeres kommende møde, seminar, konference eller blot som et mindre arrangement for ledergruppen. Kontakt gerne Spa Tours for et tilbud på en firmatur med 5-stjernet luksus.

Spa-afdelingen tilbyder Du har mulighed for gratis at deltage i vores Spaaktiviteter, herunder badstue, yoga, de 5 tibetanere m.fl. Tilmelding sker ved ankomst på hotellet. Tiderne varierer mellem kl. 17-19 på hverdage, morgen/formiddag i weekenderne. Der er ingen aktiviteter på tirsdage. Husk træningstøjet. Bestil dine behandlinger inden opholdet for at sikre plads og tid i spa-afdelingen. De fleste af de lange behandlinger kan fås for par i samme behandlingsrum. Skulle du have andre valg af behandlinger, skal vi nok hjælpe med at opfylde dine ønsker.

Wellness · 65


Bestilling Tilmelding kan ske ved personlig, skriftlig eller telefonisk henvendelse til Spa Tours samt via e-mail og telefax. Telefonnummer til Spa Tours er 87 38 11 00. Rejserne skal helst være reserveret mindst 1 måned før afrejsen. Tilmelding er bindende for kunden og for Spa Tours, når depositum er rettidigt indbetalt og Spa Tours skriftligt har bekræftet tilmeldingen. Ved sin indbetaling af depositum bekræfter kunden samtidig at have accepteret de af Spa Tours skriftligt meddelte og/eller de i kataloget samt de på Spa Tours hjemmeside oplyste vilkår for rejsen, herunder nærværende rejsebetingelser.

Depositum og betaling Kunden er forpligtet til at indbetale et depositum for rejsen til Spa Tours. Depositum på 1500 kr. pr. rejsende person skal være Spa Tours i hænde senest 5 dage efter Spa Tours skriftligt har bekræftet kundens tilmelding af rejsen. Hvis depositum ikke indbetales rettidigt indenfor den angivne frist, er Spa Tours berettiget til at annullere kundens tilmelding uden forudgående varsel. Husk ved bestilling at oplyse de rejsendes navne nøjagtigt som angivet i passet. Det fulde ansvar for at navn i pas og rejsedokumenter stemmer overens påhviler kunden, og såfremt der er uoverensstemmelse mellem navn i pas og rejsedokumenter, kan kundens afrejse nægtes uden ansvar for flyselskab og Spa Tours. Afvisningen vil blive betragtet som afbestilling fra kundens side med deraf følgende afbestillingsgebyrer til følge.

66

Såfremt kunden tilmelder sig rejsen mindre end 30 dage før den aftalte rejsedag, skal det fulde beløb for rejsens pris være Spa Tours i hænde senest 5 dage efter Spa Tours skriftligt har bekræftet kundens tilmelding af rejsen. Såfremt kunden tilmelder sig rejsen mindre end 8 dage før den aftalte rejsedag, skal betalingsfristen aftales direkte med en af Spa Tours rejsekonsulenter. Betaling, der sker senere end de nævnte forfaldstidspunkter berettiger Spa Tours til at annullere kundens tilmelding uden forudgående varsel. Efter depositum er indbetalt på Spa Tours bankkonto, fremsendes rejsebevis med betalingsfrist for det resterende beløb samt afrejsetidspunkter og ankomsttider. Billetterne fremsendes til kunden så snart Spa Tours har modtaget det fulde beløb for rejsen. Betaling af depositum og af restbeløbet bedes foretaget på fremsendte indbetalingskort eller på Spa Tours bankkonto 2211-3487 502 463. Ved betaling med indbetalingskort bedes kunden være opmærksom på, at betalingsdatoen på indbetalingskortet overholdes, idet det kan tage 1-2 bankdage inden Spa Tours har modtaget den foretagne indbetaling.

Kundens særlige ønsker Særaftaler, baseret på kundens særlige ønsker, skal for at have gyldighed fremgå af aftalen/rejsebekræftelsen eller på anden måde kunne dokumenteres. (f.eks. indtalt telefonbesked, e-mail eller fax). Spa Tours og kunden er berettigede til at indgå aftaler, der fraviger vilkårene

i nærværende generelle rejsebetingelser, herunder fx om kundens bindende tilmelding, indbetaling af depositum og af restbeløbet, samt fristerne herfor, såfremt kunden inden aftalens indgåelse tydeligt informeres om fravigelsen. Særlige aftaler mellem kunden og Spa Tours, der fraviger de generelle rejsebetingelser for Spa Tours er gyldige i det omfang disse aftaler klart kan dokumenteres (f.eks. indtalt telefonbesked, e-mail eller fax).

Pas og visum Spa Tours oplysninger gælder for rejsende med dansk pas. Har en rejsende ikke dansk pas, skal dette meddeles Spa Tours ved tilmeldingen af rejsen, således at Spa Tours kan vejlede kunden og i øvrigt henvise denne til selv at søge oplysning om de for rejsen krævede formaliteter hos rette lands ambassade. Undlader kunden at afgive sådanne oplysninger ved kundens tilmelding af rejsen, har Spa Tours intet ansvar for de følger, som eventuelle manglende indrejsedokumenter måtte have for den rejsende, og der kan følgelig ikke gøres noget krav gældende overfor Spa Tours. Denne ansvarsfraskrivelse gælder også i tilfælde af, at kunden måtte have afgivet sådanne oplysninger ved tilmeldingen af rejsen, og hvor Spa Tours har henvist den rejsende til selv at søge oplysning om de for rejsen krævede formaliteter. Kunden gøres særligt opmærksom på, at ved visse rejser udenfor EU stiller nogle lande krav om, at passet skal være gyldigt i minimum 6 måneder efter ankomst til rejsemålet.


Danske statsborgere med dansk sygesikringsbevis får dækket nødvendig lægebehandling ved ferierejser i Europa under en måneds varighed. Bemærk at der fra 2008 er nye regler for det gule sygesikringskort, hvormed der ikke dækkes for hjemtransport fra ferierejser. Yderligere er der ikke nogen dækning for lægehjælp/ hospitalsophold på rejser udenfor EU. Dette gælder bl.a. for rejser til Montenegro og Kroatien. Spa Tours anbefaler på det kraftigste, at der tegnes afbestillings - og evt. ferieforsikring via Spa Tours eller hos deres eget forsikringsselskab. Afbestillingsforsikringen skal bestilles og betales ved reservation af rejsen.

Glemte sager GÆSTERNE HAR SELV ANSVAR FOR DERES BAGAGE! Kunden opfordres til at tegne en rejseforsikring, der dækker for mistet bagage.

Afbestilling/Ændringer af rejsen Afbestilling af rejsen kan foretages af kunden indtil 60 dage før afrejsedagen dog med tab af indbetalt depositum. Afbestilling af rejsen er først effektiv fra det tidspunkt, Spa Tours har kundens skriftlige afbestilling i hænde. Afbestilles rejsen fra 60 dage – 14 dage før afrejsedagen er 50 % af rejsens totalpris mistet samt eventuelle af Spa Tours erlagte gebyrer. Ved afbestilling af rejser fra 14 dage før afrejsedagen mistes det

fulde beløb og den rejsende har ikke krav på godtgørelse. Spa Tours anbefaler, at kunden kontakter sit forsikringsselskab og tegner en afbestillingsforsikring der dækker i tilfælde af sygdom/dødsfald hos den rejsende eller nærmeste familie. Er der tegnet afbestillingsforsikring, får man det fulde beløb retur fra Gouda, hvor forsikringen er tegnet.

Aflysninger og ændringer fra Spa Tours side Spa Tours er berettiget til uden ansvar at aflyse eller afbryde rejsen i fald af truende Force Majeure (herunder fx men ikke begrænset til krigshandlinger, naturkatastrofer, livsfarlige, smitsomme sygdomme eller andre hermed ligestillede begivenheder). I dette tilfælde refunderes rejsens fulde pris, og kunden kan derudover ikke gøre krav på erstatning. Spa Tours er endvidere berettiget til senest 6 uger før den aftalte afrejsedag at aflyse den tilmeldte rejse ved markant manglende deltagerantal. I et sådant tilfælde har kunden alene krav på refundering af rejsens pris og ikke yderligere erstatning. Priserne er baseret på de i øjeblikket (se prisliste) gældende tariffer og valutakurser. Ifølge lovgivningen kan rejsearrangøren forhøje den for rejsen aftalte pris bl.a. som følge af stigende transportomkostninger (herunder brændstofpriser), ændrede skatter, afgifter, gebyrer, ændrede valutakurser mm. Eventuelle prisstigninger skal varsles senest 20 dage før rejsens begyndelse.

Rejseforsikring Alle rejsende skal være behørigt forsikrede. Spa Tours anbefaler på det kraftigste at der tegnes en forsikring som dækker omkostningerne i forbindelse med sygdom, eventuel hjemtransport i forbindelse med sygdom eller ulykke, bagage, ansvar med mere.

Kundens pligter Kunden har pligt til at kontrollere at de fra Spa Tours modtagne dokumenter er i overensstemmelse med det bestilte. Såfremt det ikke måtte være tilfældet, har kunden pligt til uden udgrundet ophold i god tid inden afrejsedagen at informere Spa Tours herom. Kunden har pligt til at sørge for gyldigt pas samt eventuelle visum og vaccinationer. Yderligere skal kunden møde rettidigt i overensstemmelse med de i rejseplanens anviste mødetider og i øvrigt rette sig efter hotellets og transportmidlers ordensregler. Det forventes også at rejsende opfører sig sådan at medrejsende ikke føler sig generet og Spa Tours kan i ekstremt grove tilfælde bortvise gæsten fra videre deltagelse på rejsen. Kunden skal såfremt der opstår problemer på rejsen og under opholdet tage telefonisk kontakt til Spa Tours, så eventuelle fejl og mangler kan rettes. Personer med svære psykiske lidelser, svære hjertelidelser og alkoholproblemer bør ikke tage på kurophold. Kørestolsbrugere kan medtages når der følger en hjælper med. Spa Tours anbefaler, at folk selv

medtager medicin samt den originale emballage af den daglige medicin, lægeudskrifter, undersøgelser og røntgen. Lægepersonalet på det respektive hotel ordinerer behandlingerne og Spa Tours påtager sig intet ansvar for dette. Lægerne kan nægte en rejsende adgang til kurene, hvis den rejsende opfattes som værende for syg til kuropholdet.

Reklamation Reklamation over mangler på rejsen skal rettes til Spa Tours eller dets stedlige repræsentant så snart manglen konstateres, således at Spa Tours straks kan forsøge at afhjælpe forholdet. Krav angående mangler, der ikke har kunnet afhjælpes på stedet, skal gøres gældende skriftligt og være Spa Tours i hænde indenfor rimelig tid efter rejsens afslutning. Spa Tours er medlem af Rejsegarantifonden (nummer 1743).

Generelt Kæledyr kan ikke medbringes på Spa Tours rejser. Optræder gæsten uansvarligt og med gene for andre, kan Spa Tours nægte gæsten gennemførelse af rejsen og gæsten skal selv sørge for hjemtransport. Spa Tours forbeholder sig retten til at bruge andre flyselskaber.

Lovvalg/værneting Ethvert krav mellem parterne der udspringer af kundens aftale med Spa Tours skal afgøres efter dansk ret. Klager der ikke kan afgøres af rejseankenævnet skal afgøres ved Retten i Århus.

Med forbehold for trykfejl i brochurer og prislister.

Rejse-, Ulykke og bagageforsikring

67


+

SpaTours Frichsparken Søren Frichs Vej 38 K, 1.sal DK – 8230 Åbyhøj

 +45 87 38 11 00  kontakt@spa-tours.dk www.spa-tours.dk

Kontortid: Hverdage kl. 09.00 - 17.00 Lørdage kl. 11.00 - 14.00

Medlem af Rejsegarantifonden (nummer 1743)

Spa Tours katalog 2011  

Spa- og wellnessophold samt kurrejser i hele Europa.

Spa Tours katalog 2011  

Spa- og wellnessophold samt kurrejser i hele Europa.

Advertisement