Tidningen Succé Nr 1 Januari 2022

Page 22

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO 1

Floristavdelningen på Blomsterlandet Det är alltid lika roligt när folk får beröm för sina arbetsinsatser. Den här gången kan även vi på Succé bekräfta att detta är ett väldigt bra val till Succélistans förstaplats. Vid två olika tillfällen har vi fått hjälp av personalen på Floristavdelningen och vi kan bara säga att här gör man allt för kunden. Dessutom blir du väldigt trevligt bemött av (som på bilden till vänster) Evelina Mohlin, Mia Håkansson och Nathalie Johansson.

2

Rödeby AIF:s P10-lag Fotbollsspelarna som tillsammans med ledare och föräldrar samlade in trehundratjugofem (325) julgranar en lördag i Karlskrona. Granar som sedan gick till återvinning och en del för att sänkas i Östarsjön för att ge fiskarna en bättre miljö. Ett tilltag som alltså inte bara gav laget inkomst utan också en rejäl insats för miljön. En insats för miljön är, som alltid, en insats för oss alla. Heja Rödeby!!!

3

Nya Sjukhusbyggnad 46 Det här är ingenting annat än tolv tusen kvadratmeter ren succé! Här har verksamheterna varit igång några månader nu och vi kan bara konstatera: Så här ska ett riktigt sjukhus vara!

4

Ronnie Glysings avgång Som ett slagskott från blå linjen kastade hockeyettans före detta ordförande och tillika KHK-hatare ut sig själv från föreningen. Detta strax innan någon annan hann göra det. Måste väl ändå vara en av de absolut bästa saker han har gjort för hockeyn i Sverige...?

5

LÄSAR

N

VAL AS

LÄSAR

N

VAL AS

Allt för Sverige Eller skulle det vara Anders Lundin? Nu har äntligen en ny säsong av serien ”Allt för Sverige” kickat igång. Där är Anders helt outstanding i något som måste vara den bästa programidén någonsin. Allt för Anders!

AN DR FOTO :

HA E A S JO

N S SO N

FOTO : PR IVA T

SUCCÉ Grattis Evelina. Ni på Blomsterlandets Floristavdelning toppar Succélistan! – Tack! Wow vad kul! Många berömmer er för er goda service och trevliga bemötande. Visste ni det och varför tror ni att det är så? – Vad roligt att höra! Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen. Finns ingen bättre känsla än ett lyckat kundmöte. Har ni alla samma utbildning eller är ni experter på olika områden? – Vi har alla tre floristutbildning, men vi har olika ansvarsområden på Blomsterlandet. Nu går vi ju mot ljusare tider. Har ni några nyheter i vår som man inte bör missa? –Franska tulpaner! Om man inte har testat dem än så har man missat något helt fantastiskt.

Tack Evelina och keep up the good work!!!

TIPSA OSS!

FIASKO

Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succé- eller Fiaskolistan?

Covid-Test-Hamstrare När människor själva får hämta provkit för att testa sig för coronasmittan då är det en del som plockar på sig mer än de behöver. Detta leder så klart till att det inte räcker till alla. Är inte egoinfluensan den värsta av sjukdomar ändå...?

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till:

Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Ny Audihall i Karlskrona

Blåportsgatan, Karlskrona www.borjessonsbil.se

22

0455-38 80 00


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.