Tidningen Succé Nr3 Mars 2017

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO SUCCÉ

RG AN FOTO : MO

NO RM AN

FOTO : TV 4

1

Thomas Werkström I brottarklubben BK Atle har han tränat barn och ungdomar under hela 46(!) år nu. Mycket välförtjänt har Thomas röstats fram till Årets Eldsjäl/Ledare 2016 och prisades på Berns salonger i Stockholm den 9 mars i år. ”Äntligen!” Utbrister väldigt många då På tiden, säger vi...

2

Barnmorskorna Blekingesjukhuset Genom utbildning och träning på docka har man lyckats få till en ordentlig minskning av antalet allvarliga förlossningsskador på BB i Karlskrona. Något som också uppmärksammats nationellt. Vi kan vara stolta, vi i Blekinge! (Bilden från TV4 Nyhetsmorgon med barnmorska Helen Lövdahl och överläkare Pernilla Engström).

3

Warfa ”Mahad” Abdi Eller Sunshine som många säger. Inte konstigt alls att Mahad fått det smeknamnet. Har man så nära till ett leende och alltid är så glad så får man nog närmast liknas vid en solstråle. Har du inte sett solen på ett tag så hittar du honom på Timebutiken i Karlskrona...

Grattis Thomas. Du toppar Succélistan! – Jättekul! Hur gick tankarna när du förstod att du blivit vald till Årets Eldsjäl? – Vi var fyra nominerade och det kunde bli vem som helst av oss. När de väl läste upp mitt namn gick luften bara ur mig. 46 år som tränare i BK Atle. Vad är det som driver dig? – Drivmedlet är barnen och ungdomarna. Sedan många år nu följer jag dem ända upp till senioråldern vilket är fantastiskt roligt att få vara med hela vägen. Vad är det som är så speciellt med just brottning? – När du tävlar är du helt ensam uppe på mattan men ingår ändå i ett lag som alltid står beredd att stötta och peppa dig så fort du lämnar mattan. Det gäller både när det inte gått så bra eller om du vinner.

4

Morgan Alling Missionen att försöka åtgärda problemen med mobbing och kränkande särbehandling fortsätter för Morgan. Ingen kommer undan. Varken i skolor eller på arbetsplatser. Fortsätt kämpa Morgan och varmt välkommen till Karlskrona den 27 april!

5

Arkitekturuppropet Tillhör du dem som tycker att dagens arkitekter upplevs som (inte så lite) fyrkantiga? Måste verkligen alla nybyggnader vara som lådor? Går det inte att tänka utanför boxen när man ritar hus? Så klart det gör! Det kan den ideella föreningen Arkitekturuppropet visa. Något man också verkar för. Kolla själv på www.arkitekturupproret.se och njut.

Tack Thomas och grattis till Årets Eldsjäl/Ledare!

TIPSA OSS!

FIASKO

Finns det någon eller något du tycker borde ligga på Succéeller Fiaskolistan?

Nya Stolpholmen Vet du hur man på bästa sätt fördärvar en vacker och gedigen kvartersmiljö? Jo, man fullständigt invaderar området med fula P-skyltar som man placerar på ännu fulare stolpar. Exakt som man nu gjort på gamla Björkholmen. Stolpskott är bara förnamnet...!

Maila ditt eget förslag med en kort motivering till: Succé - succe@succeblekinge.se Fiasko - fiasko@succeblekinge.se

Välkommen till oss på

KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17, lördag 10 - 13 www.jeppssons.se

SID 30


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.