Tidningen Succé Nr03 Mars 2016

Page 30

SUCCÉ

SUCCÉ ELLER FIASKO

GR OT H FOTO : PE R

FOTO : ST EFA N AN DE RS SO N

SUCCÉ

1

Magnus Törnqvist För ganska exakt ett år sedan återfanns Magnus på Succélistan när han genomförde en insamling till minne av sin son Hugo och all behållning gick till stiftelsen Min Stora Dag. Nu har han gjort om bedriften och de bägge insamlingarna har tillsammans gett över en halv miljon kronor! Det blev ingen förstaplats på listan för ett år sedan men den här gången är den lika självklar som oundviklig!

2

Ulrika Bard Andersson För att fira att Lindohfs Blomsterhandel nu funnits på Landbron i ett år samt det faktum att det var mitt i påsktider, gav sig Ulrika ut på en mycket uppmärksammad kycklingcykling. Det blev till en light-form av ”gerillamarknadsföring” som ledde till många skratt och leenden. Tänk vad roligt det blir när någon vågar bjuda på sig själv!!!

3

Caroline Ek Kickboxerskan som startade sin idrottskarriär i Karlskrona och Kalvhagens Box Center. Det fortsatte sedan med bland annat tre VM-guld, två EM-guld och hela åtta SM-guld! Nu kan hon ses kämpa om den tunga titeln Mästarnas Mästare i SVT:s populära programserie. Succé? - Ehh... Ja!

4

Kalvhagens Box Center Den här placeringen hänger ju lite ihop med den ovanför... För vi är övertygade om att utan Kalvhagens hade inte Caroline blivit en mästare. Hon är ju dessutom knappast den enda mångmedaljören som kommer från den här klubben. Placering Succélistan Kick ✓ (Sorry...) - Check ✓

5

Blekinges matakademi Nu har vi äntligen fått vår alldeles egna matakademi! Goda(?) initiativ på vårt lokala matområde skall härmed premieras. Alla blekingska läckergommar är härmed att gratulera!

FIASKO Sopiga sopsorterare Vi befinner oss i år tjugohundasexton. Vad är det som är så svårt med avfallssortering? Varför finns det fortfarande de som tror att det inte är viktigt att sortera rätt? Lathet? Okunnighet (läs: Dumhet)? Respektlöshet? Sorgligt i vilket fall som...

Bli först med nya Tiguan! Den bromsar för faror, hjälper till att hålla dig i rätt fil och tar dig hela vägen fram till målet. Nya Tiguan är en tuffing som värnar om både kära och nära. Säkrare, rymligare och mer äventyrslystet än någonsin. Välkommen att beställa redan idag!

Magnus - Du ligger etta på Succélistan! – Oj! Vilken ära! Förra året hade du ju en målsättning att den insamlingen skulle ge 5.000 kronor. Nu har två insamlingar gett över en halv miljon. Drömde du ens om ett sådant resultat? – Nej det kan jag inte påstå att jag drömt om. Summan känns fortfarande overklig. En halv miljon är rätt mycket pengar när man tänker efter. All behållning från bägge insamlingarna har ju gått oavkortat till stiftelse Min Stora Dag. Varför valde du just dem? – Som jag sagt många gånger i olika medier så har jag länge sett upp till Min Stora Dag som gör mycket av det vi försökte göra med Hugo. Ta en dag i taget och göra det allra bästa av den. Under de tre år Hugo levde betydde det så mycket för honom att ha något att längta till och drömma om. Du har ju bägge gångerna åkt upp till Stockholm och Min Stora Dag och själv överlämnat checkarna. Hur har mottagandet varit där? – Det har varit kanon! Alla på kontoret är supertrevliga eldsjälar som gör ett jättejobb! Det känns lite som att man kommer upp och hälsar på ett gäng glada vänner som man inte träffar så ofta.

Tack Magnus och verkligen starkt jobbat!

FJÄRRSTY RD PARKERIN GS­ VÄRMAR E PÅ KÖPET* **

BILLÅN FRÅN

TDI 190 DSG7 4MOTION Pris från 332 200 kr.

LEASING FRÅN

2350

1870

KRONOR*

KRONOR**

Blandad förbrukning från 5,4 l/100 km, CO2-utsläpp från 141 g/km (avser TDI 150 manuell, uppgifter för samtliga motorer ej tillgängliga för närvarande). Miljöklass EU6. *Volkswagen Billån 36 mån, 30% kontant, 50% restskuld, rörlig ränta baserad på VWFS basränta. (eff. rta. 3,27% jan 2016). **Volkswagen Leasing 36 mån (exkl moms), 30% särskild leasingavgift, 50% restvärde, rörlig ränta baserad på VWFS basränta (jan 2016). Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella ändringar och avvikelser. Varje Volkswagenåterförsäljare är fri att sätt sina egna priser. Bilen på bilden är extrautrustad. ***Erbjudandet gäller till och med april, 2016.

KARLSKRONA Blåportsgatan · Tel 0455 - 38 80 00 KARLSHAMN Vekerumsvägen 3 - 5 · Tel 0454 - 38 80 00 Måndag - torsdag 9 - 18, fredag 9 - 17, lördag 10 - 13 www.jeppssons.se

SID 30


Turn static files into dynamic content formats.

Create a flipbook
Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.