Tidningen Succé Nr12 December 2015

Page 27

SUCCÉ

Ge din bil en riktig uppfräschning Alla som har bil vet vad det innebär när vintern kommer och hur mycket lacken tar skada av bland annat salt och smuts som stänker upp på bilen. Vi lämnade in Succébilen hos Jimmy Aronsson och hans team på Karlskrona Bilvårdcenter - DITEC för att få den uppfräschad och redo inför vintern. Jimmy har drivit företaget och varit ansluten till DITEC sedan 2003. 2007 tog han över Bilvårdcenter som nu heter Karlskrona Bilvårdcenter DITEC. Jimmy och hans team fixar det mesta med din bil, vad han ska gör med Succébilen är en helrekond. En grundlig tvätt in- och utvändigt görs, lacken poleras och vaxas sedan. Rutorna putsas och sist görs en sista avtorkning och kontroll så att lacken blir alldeles skinande. Man fyller även i eventuella stenskott. DET TAR MELLAN

5-6 timmar att göra en

helrekond. – Vi har tre olika typer av lackbehandlingar. Antingen använder vi NANO vax som vi är väldigt nöjda med. Vi har använt det i flera år nu och det är en jättebra hållbarhet på det. Vi gör också lackförsegling som består utav två komponenter, vilket gör att det blir ännu mer hållbart. Sedan har vi även något som vi kallar för Ditec lackkonservering. Den består utav fyra komponenter, med denna försegling blir det en väldigt hård och hållbar yta, berättar Jimmy.

MED DITEC lackkonservering

rekommenderas en återbehandling var 18:e månad och då för ett reducerat pris. Många av kunderna väljer att göra någon typ av lackbehandling med 12 - 18 månaders intervall. Vissa gör en uppfräschning en gång på våren och en på hösten. även sina egna produkter för hemmabruk. Allt för att hålla din bil fin till det är dags för nästa besök. Du slipper därför åka till exempel en bensinmack och handla de produkter du behöver. Smart! – Vi lyssnar väldigt mycket på vad våra kunder har att säga, vad de vill ha. Vi håller oss uppdaterade så vi kan erbjuda kunden det bästa.

DITEC SÄLJER

Rasmus Säbom, Tobias Holgersson, Jimmy Aronsson och Amir Mehica.

Succébilen blir spegelblank och ren...

Ditec utför även: Strålkastarrenovering Slipar ner det suddiga och polerar upp strålkastarna igen och sedan på med försegling. Behandling av klädsel, textil och läder Använder produkt som mjukar upp skinnet för att det inte ska spricka. Textil - mättar fibrerna med produkt så sugs inte vätska in lika fort i textilen, slipper fläckar.

...både utvändigt...

Glasbehandling Vatten försvinner snabbare, minskar reflexer från andra bilar och vattenpölar, sikten blir väldigt bra. Fälgbehandling Blir lättare att tvätta sina fälgar. Klädseltvätt och sanering Klädseltvätt och sanering av rök, hund och mögeldofter.

LOVISA PALEZ

...och invändigt.

Hyr julbilen i år! Hyr till veckopris från 1.799:- inkl. fria mil och moms mellan 18/12-10/1. Du får alltid bäst pris när du bokar på europcar. Europcar Aura Företagspark, Lumavägen, Karlskrona. Telefon 0455-38 38 00.

europcar.se

SID 27


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.