Page 1

219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:52

Oldal 1

Interaktív táblák és oktató anyagok

Interaktív táblák Kivetítők Vizualizálók Számítógépek, nyomtatók PC szoftverek Multimédia megoldások Digitális oktató anyagok Galéria CD-k

Minden egy helyen, ami az interaktív oktatáshoz kell! Gondja van az eszközök kiválasztásával?

Vázolja elképzeléseit, és szállítjuk a megoldást!

www.okostabla.hu iskola@sefel.hu (1) 415-2010 (1) 414-7085


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:53

Oldal 2

Ismerje meg jobban

az interaktív táblát! Szavazó (feleltető) rendszer

Interakv tábla

Hogyan működik az intelligens osztályterem?

Projektor Vizualizáló (dokumentum-kamera)

Távvezérlő kézitábla

Az eszközök össze vannak kötve a számítógéppel, amely a képet a projektor segítségével vetíti ki a tábla felületére. A tábla, vagy a digitális palatábla érzékeli a rárajzolt vonalakat, és visszaküldi a jelet a számítógépnek

Internet

Nyomtató Számítógép

Toll nélküli, ujjal, érintéssel vezérelt interakv tábla Ezek a táblák kézzel is és/vagy akv tollal is vezérelhetők, ezért igen széleskörűen használhatók az óvodától a felsőoktatásig. A tábla működése az infravörös technológián alapul. A táblát körülvevő keretbe elhelyeze infravörös fényforrások a keret belső éleire ragaszto fényvisszaverő prizmafóliákról visszaverődve, a tábla síkja Az elektronikus tollal működő interakv tábla fele egy láthatatlan fényréteget, fényfüggönyt hoznak létre. A működési elv nagyon egyszerű! Az elektronikus „toll“ küld egy, a Az ebbe a síkba behatoló bármilyen tárgy jelenlétét opkai kamerák tábla által fogadható jelet. Ezt a jelet egy jeltovábbító küldi tovább a figyelik és határozzák meg a pontos (érintési) koordinátákat. számítógép vagy laptop számára értelmezhető formában. Mivel az érzékelő a keretben, a táblától függetlenül van elhelyezve, A táblához mellékelt, teljesen magyar nyelvű szoftver egy sor olyan így – meghibásodás esetén – könnyen cserélhető, ráadásul a tábla funkciót tartalmaz, amelyek közvetlenül végrehajthatók a táblán. felületén kialakuló karcolások, sérülések nem befolyásolják a haszA „tollba“ épített nyomógombok lehetővé teszik a jobb, illetve bal nálhatóságot! egérgombok használatát a tábla bármely részén. A tábla nem csak ujjal, hanem a hozzá ado tollakkal is vezérelhető. Nagy előny, hogy írás közben a kezünkkel is hozzáérhetünk a táblához, Hasznos, hogy ilyenkor nem kell beállítanunk a használni kívánt mert az nem érzékeli ezt vezérlőjelként, így pl. hagyományos körző is vonalszínt, hanem a tábla automakusan a kiválaszto színű toll használható! színével jelení meg a vonalakat.

2

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:53

Oldal 3

Az interaktív táblával új értelmet nyer a bemutató fogalma • fuasson bármilyen programot, és irányítsa az elektronikus tollal! • készítsen PowerPoint prezentációt, és emeljen ki részleteket az előadás során! • használja a tábla saját, beépíte eszközeit látványos bemutatóihoz: építsen be animációkat, videókat és internetes oldalakat akár on-line is! • felejtse el a szivacsot: többé nem kell törölnie, mert több száz négyzetméternyi hely áll rendelkezésére!

Szoftverek használata

Saját képek használata

Az elektronikus toll segítségével, vagy akár anélkül is – egyszerűen ujjal – bármilyen szoftver közvetlenül a tábláról vezérelhető. A toll működése az egérhez hasonló, gombjai jobb vagy bal egérgombként is használhatók. Ez idális lehetőség, pl. PowerPoint prezentációknál.

Ha már rendelkezik saját képgyűjteménnyel, vagy lehetősége van jogtiszta forrásból digitális képeket vásárolni (pl. a Stiefel galéria CD-ket), akkor jelentősen bővítheti a tábla lehetőségeit ezekkel a képekkel. A táblaszoftver képes arra, hogy ezeket a képeket importálja, és attól kezdve szabadon használhatja őket előadásain: átméretezheti, átalakíthatja a képeket és megjegyzéseket fűzhet hozzájuk.

Megjegyzések elhelyezése Bármely szoftver-háttérre szabadon helyezhet el megjegyzéseket, mintha csak egy képre írna. A színek, a vonalvastagság és a jelek szabadon választhatók.

A táblakép mentése

• használja ki, hogy minden, a táblán végze művelet újra előkereshető, módosítható vagy törölhető! • küldje el a teljes előadást szerkeszthető vagy pdf formátumban azonnal, e-mailben a résztvevőknek!

A tananyag megértésének ellenőrzése Akár minden óra végén, vagy azonnal egy adott anyagrész befejezése után ellenőrizheti, hogy diákjai megfelelően megértették-e az átadott ismereteket. Ehhez mindössze egy feleltető rendszerrel kell kiegészíteni a tábla eszköztárát. A kérdőíveket akár PowerPointban is össze lehet állítani.

A mellékelt szoftver lehetővé teszi a táblaképek automatikus vagy kézi mentését. A mentési funkció célzott alkalmazásával módszertani képsorozatok hozhatók létre.

Az oktatási folyamat rögzítése Táblaképek és hátterek létrehozása Speciális szoftver nélkül is létre tud hozni egy szakspecifikus háttérképet, amelyet az órán felhasználhat és továbbfejleszthet. A táblához mellékelt mintatár a tanítási célú felhasználás számtalan példáját kínálja. És nem kell lemondania a megszokott vonalazásról, négyzetrácsozásról sem.

A táblakép elküldése A szoftver lehetővé teszi a táblaképek e-mailben történő egyszerű elküldését pdf-formátumban, továbbá a képek exportálását egy választott adatformátumba.

A szoftverbe beépített képrögzítő-program segítségével lehetőség van a táblai munka folyamatának filmszerű felvételére. Így egész tananyagrészek rögzíthetők előre, és játszhatók le az órán.

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Interaktív táblák és kiegészítők

új dimenziók a képzésben

Interaktív táblák

Interaktív táblák

3


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:53

Oldal 4

Integrált interaktív tábla:

a rugalmas megoldás hosszú távra

A lehetőség Az interaktív táblák egyre népszerűbbek az iskolákban, hiszen segítségükkel könnyebb felkelteni a diákok érdeklődését és lekötni figyelmüket. Egy ilyen táblával, egy számítógéppel és egy projektorral felszerelve az osztályterem valódi multimédiás oktatási központtá alakul át.

A másik probléma, hogy a tanár két táblával, egy hagyományossal és egy interaktívval kénytelen egyszerre dolgozni, amelyek két külön falon vannak elhelyezve – ez pedig a diákok számára megnehezíti az óra követését, és a tanárnak sem kényelmes ide-oda szaladgálni a táblák között.

A megoldás Problémák Két nehézséggel kell megküzdeni. Az egyik gondot az jelenti, hogy az osztálytermek mérete, különösen a táblák elhelyezésére szolgáló falfelület korlátozott, így gyakran nem fér el a hagyományos és az interaktív tábla is – pedig a hagyományos táblára is szükség van, mert nem minden tanár tud, vagy szeretne interaktív táblát használni, és áramszünet, esetleg műszaki hiba is előfordulhat.

– az integrált interaktív tábla Az integrált interaktív tábla egyszerre biztosítja az interaktív és a hagyományos táblák minden előnyét. A táblák középső része kemény felületű, ütés- és karcálló interaktív tábla, amelyhez két oldalról nagyméretű, behajtható hagyományos fehér vagy zöld színű oldalszárny csatlakozik. Így ezeket a táblákat a megszokott módon krétás vagy filctollas táblaként is használhatják, miközben az interaktív tábla összes funkciója is rendelkezésre áll.

(Fontos: a középső interaktív részre nem szabad filctollal írni, mert az csillogásmentes matt felület, amiről a festék nagyon nehezen távolítható el!) Így elegendő egyetlen tábla is, ami a régi helyére felszerelhető!

A technológia – iskolai használatra hangolva A kemény felületű interaktív táblákat mindennapos iskolai használatra fejlesztették, az esetleges karcolások nem befolyásolják az interaktív használatot. A nyomás-érzékeny, fóliabevonatos táblákkal szemben élettartamuk többszörös, használatuk egyszerűbb, a vetített kép felbontása jobb. Ma már ujjal vezérelhető, érintő felületű és elektronikus tollal írható kemény felületű táblák is kaphatóak – a Stiefel ezek közül a Qomo-t és az Interwrite-ot ajánlja.

Összeállítottunk Önnek egy valódi integrált interaktív táblát minőségi alkotórészekből! • Kemény felületű, Interwrite®, vagy Qomo® interakv tábla. A tábla felülete rendkívül jó ütés- és karcálló, a mindennapos iskolai használatra alkalmas! • Epson vagy SANYO közeli vetésű, új generációs projektor, mely kíméli a szemet, együ mozgatható a táblával, szinte árnyékmentes vetést biztosít és energiatakarékos.

Ajándék szofverek*

• Állítható magasság. Az 50 cm-es mozgástér biztosítja a tábla kényelmes használatát. A tábla teljesen leengedve átgurítható egy másik helyiségbe. • Fehértáblás, vagy zöldtáblás mágneses oldalszárnyak a hagyományos krétás, vagy filctollas íráshoz.

SLD401

SLD406

SLD403

SLD502

• Magyar nyelvű táblaszover, mely lehetővé teszi: • bármilyen szover közvetlenül a tábláról való vezérlését, • megjegyzések elhelyezését, • táblaképek létrehozását, akár saját meglévő képekből, • egyedi háér létrehozását, szövegfelismerést,

SLD504

SLD505

SLD302

SLD301

SLD101

SLD104

• a táblakép mentését, elküldését e-mailben és • az oktatási folyamat rögzítését! • Táblavezérlés az „elektronikus tollal”, mely lehetővé teszi a jobb, illetve a bal egérgombok használatát is a tábla bármely pontján. • És, hogy életet leheljünk a „vasba” ajándékba adunk hozzá egy 130.000 Ft értékű induló szovercsomagot (ld. a kereteze részt)!

* Egy évig használható, korlátozás nélküli verzió.

4

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:53

Oldal 5

kedvező áron

8in1 Qomo tollal vezérelt interaktív tábla 78” képátmérő (kb. 160 × 120 cm) Magyar nyelvű táblaszoftver Epson közeli vetítésű projektor Rugós szerkezet a magasság állításához 2 db aktív hangfal szállítás, szerelés egy órás táblahasználati képzés 10 db-os oktató-cd készlet 1 éves használatra (kedvező áron meghoszszabbítható, ld. 19. oldalon)

Kedvező árú tartós bérletre is!

Integrált interakv tábla Komple csomag 8 az 1-ben (lásd az illusztrációt)

Falra szerelt szárnyas táblával CS-QWB200EM-HVM-P*

1.312.000,- Ft

Szárnyakkal, gördíthető, állványos táblával CS-QWB200EM-HVM-F-P* 1.438.400,- Ft

Szárnyak nélkül, falra szerelt táblával CS-QWB200EM-HVL-P

Interaktív táblák

Teljes megoldás

950.000,- Ft

CS-QWB200EM-HVL-F-P

1.100.000,- Ft

Starter interakv tábla csomag + 5 db oktató CD Qomo 78” elektromágneses interakv tábla, fix fali rögzítéssel, Epson EMP-83H asztali, vagy mennyeze projektor, PS4 projektor és laptoptartó állvány

QWB200EM-EMP83H

498.000,- Ft

Kiegészítő csomag QRF 300 24 db-os feleltető rendszer, QIT 30 digitális palatábla, QPC 30 vizualizáló

*Választható szárnykombinációk

Q-RF300-IT30-PC30

Belül zöld

Belül fehér

Kívül zöld

FGG

FGW

Kívül fehér

FWG

FWW

378.960,- Ft

Megrendeléskor ne felejtse el feltüntetni a kódot!

Számítógép, nyomtató, webkamera a 10. oldalon! A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Interaktív táblák és kiegészítők

gördíthető, állványos táblával

5


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:53

Oldal 6

Multifunkciós

interaktív tábla... közeli vetésű projektor

behajtható szárnyak, mindkét oldalon írható

krétával, vagy filctollal írható felület, választható vonalazás

Állítható magasság

mágneses felület

érintő felületű, vagy tollal kezelhető interakv tábla

magyar nyelvű táblaszover

görgős lábak

Sanyo PLC-XL50 közeli vetésű projektor (40 cm-es fókusztávolság), felfüggesztő adapterrel G2-XL50 614.500,- Ft

Interakv tábla A választható pusok a szemköz oldalon

Szárnyak 78“-os interakv táblához Mágneses, mindkét oldalon írható-letörölhető

FWW-7

számítógép- és hangfaltartó

170.800,- Ft Projektortartó közeli vetéshez EPSON EMP-410W projektorhoz

Görgős állvány AB-FAHR-V

G1-V

Fali rugós mechanika magasság állításhoz (Falra is szerelhető) Szárnyak nélküli táblához HVL-V Háromszárnyú táblához HVM-V

Epson EMP-410W közeli vetésű projektor (90 cm-es fókusztávolság), felfüggesztő adapterrel G1-EMP410W 410.820,- Ft 198.160,- Ft 198.160,- Ft

SANYO PLC-XL50 projektorhoz

6

Laptop- és hangfaltartó polc PC-tartó

49.000,- Ft

Egyetlen tábla – hagyományos

Projektortartó közeli vetéshez G2-XL50

58.900,- Ft

151.760,- Ft

58.900,- Ft

és interaktív funkciókkal! Valódi időtálló befektetés!

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:53

Oldal 7

Interaktív táblák

...minden feladatra! Kemény felületű, érintés-érzékeny, vagy tollal vezérelhető interakv táblák (fix fali szerelő készleel) Mindegyik táblát magyar nyelvű táblaszoverrel szállítjuk!

56”-os (116 × 81 cm)! tábla, 4:3 QWB56 269.600,- Ft 78”-os (165 × 116 cm)! tábla, 4:3 QWB200 311.760,- Ft 88”-os (181 × 132 cm)! tábla, 4:3 QWB300 366.800,- Ft 105”-os (215 × 116 cm)! tábla, 16:9 QWB100WS 458.080,- Ft !akv

terület keret nélkül

Elektromágneses elven működő, tollal vezérelhető interakv táblák USB csatlakozóval Mindegyik táblát magyar nyelvű táblaszoverrel szállítjuk!

Interakv tábla falra szerelt, állítható magasságú, szárnyak nélkül, 78” interakv felüleel

95”-os (211 × 118 cm)! tábla, 16:9 IW-1095 601.800,- Ft Érintő felüleel QWB 200-HVL 548.400,- Ft 85”-os (188 × 107 cm)! tábla, 16:9 IW-1085 507.300,- Ft Tollal vezérelt, elektromágneses QWB 200EM-HVL 490.000,- Ft 77,5”-os (157 × 118 cm)! tábla, 4:3 IW-1077 448.500,- Ft falra szerelt, állítható magasságú,

78”-os (152 × 114 cm)! tábla, 4:3 QWB 200 EM 292.480,- Ft

759.920,- Ft

Tollal vezérelt, elektromágneses Kiegészítő állvány görgőkkel QWB 200EM-HVM* 717.440,- Ft AB-FAHR-V 151.760,- Ft

88”-os (174 × 130 cm)! tábla, 4:3 falra szerelt, állítható magasságú, QWB 300 EM 334.960,- Ft szárnyas változat, 77,5” interakv felüleel Tollal vezérelt Görgős állvány Qomo táblákhoz QOST 62.000,- Ft IW-1077-HVM* !akv

916.720,- Ft

*Kérjük, ne feledje megadni a szárny kódját!

terület keret nélkül

*Választható szárnykombinációk Belül zöld

Belül fehér

Kívül zöld

FGG

FGW

Kívül fehér

FWG

FWW

Megrendeléskor ne felejtse el feltüntetni a kódot!

Fix fali táblatartó közeli vetítésű projektorhoz projektortartó adatperrel szárny felszerelési lehetőséggel

Epson projektorhoz HVF-EP

Hitachi projektorhoz HVF-HI

Sanyo projektorhoz 159.380,- Ft HVF-SA

159.380,- Ft

A táblákat kiszállítjuk és felszereljük! Kérje árajánlatunkat!

159.380,- Ft

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Interaktív táblák és kiegészítők

szárnyas változat, 78” interakv felüleel

60”-os (122 × 91 cm)! tábla, 4:3 Érintő felüleel IW-1060 388.500,- Ft QWB 200-HVM*

7


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:54

Oldal 8

Alakítsa át interaktív tábláját

saját igényei szerint

Használja ki az interaktív

prezentációs eszközök 

rendszerbe integrálásnak előnyeit! • Könnyen összeállítható, egyszerűen használható • Fokozatmentesen állítható magasság: alkalmazkodik az előadóhoz • Magasságállítás után nem szükséges újrakalibrálni • Moduláris rendszer: átalakítható az újonnan megjelenő eszközök használatához • Szárnyakkal bővíthető, amelyekre szárazon letörölhető tollal írhat, és behajtva védik a tábla felületét • Könnyen mozgatható • Szinte teljesen árnyékolásmentes • Az előadónak nem kell belenéznie a projektor erős fényébe – kíméli a szemet • A közeli elhelyezés miatt kisebb projektor-teljesítmény is elegendő – ezzel elektromos áram takarítható meg, és a lámpa-élettartam meghosszabbodik

 A táblák mennyezetre szerelhető, vagy hordozható projektorral is rendelhetők!

 Fali rugós mechanika magasság Szárnyak 78“-os interakv táblához állításhoz Projektortartó közeli vetéshez – FWW-7 170.800,- Ft HVL-V 198.160,- Ft EPSON projektorhoz G1-V 58.900,- Ft

 Projektortartó közeli vetéshez – SANYO projektorhoz (projektor nélkül) Laptop- és hangfaltartó 49.000,- Ft G2-XL50 58.900,- Ft PC-tartó Görgős állvány AB-FAHR-V

151.760,- Ft

Ha Ön már rendelkezik interaktív táblával, a külön-külön megvásárolható részegységekkel átalakíthatja egy valódi

integrált információközponttá! 8

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:54

Oldal 9

Tegye élénkebbé bemutatóit az irodákba és előadótermekbe tervezett

EPSON projektorokkal! A 3LCD technológiáról:

A könnyen hordozhatótól a fix helyre telepített kivetítőkig mindent megtalál, amire szüksége lehet. • Egyszerűen használhatóak – könnyűek, hordozhatóak, különböző pozíciókból lehet velük vetíteni a teremben, könnyen beüzemelhetőek! • Fényes, természetes képminőség – kiváló színhűségű kép a 3LCD technológiának köszönhetően; a kép világítás vagy napfény mellett is kitűnő! • Automatikus függőleges trapézkorrekció – egy gombnyomással pontosan téglalap alakú kép jeleníthető meg! • Környezetbarát és gazdaságos – az Epson projektorok gyártása a szigorú ISO 14001 szabványra épülő környezetgazdálkodási rendszerének megfelelően történik; alacsony energiafogyasztással működnek! • Maximális biztonság – jelszóvédelemmel vagy vezérlőpult zárolással, megerősített biztonsági rúddal, illetve Kensington-zárhoz kialakított foglalattal! • Megfizethető ár.

Ennél a módszernél a fényt a három alapszínnek megfelelő három sugárra bontják, és három LCD-egységet alkalmaznak. Ez lényegesen bonyolultabb megoldásokat igényel, de a létrejövő kép pontjai a teljes színskálát képesek megjeleníteni.

EB-X6 általános kivető mobil használatra

EB-G5100 széles körű telepítési lehetőség

EMP-410W ultrarövid vetési távolság

•ideális nagyobb vállala rendezvényekhez, oktatási és kulturális intézmények színházés előadótermeibe

• WXGA, 1800 lm, 4000 óra, 500:1, 3,6 kg • tökéletes az interakv táblákkal való használatra

• XGA, 2200 lm, 2,8 kg, 2000:1,

• fényes, természetes képek

• árnyék nélküli vetés

• exkluzív USB Display

• hálózatba kötve is kezelhető

• szélesvásznú képet vethet

• automakus függőleges trapézkorrekció

• vezetékes és vezeték nélküli hálózaton keresztül is csatlakoztatható

• nagy fényerejű, színhű

• A/V némító csúszka

• javíto védelem

• közvetlen be- és kikapcsolás

• SD kártyáról is működtethető

EMP-410W

• 3 év garancia

351.920,- Ft EB-X6

204.800,- Ft

• előadás több képernyőn

EMP-83H mennyezetre szereléshez

• telepítése, beállítása és karbantartása egyszerű • XGA, 4000 lm, 1000:1, öéle opcionális objekv; 6,7 kg

EB-G5100

797.920,- Ft

Bővebb információ: www.epson.hu

• XGA, 2200 lm, 400:1, 2,7 kg • nagy teljesítmény, megbízhatóság és irányítás vállala bemutatókhoz • könnyedén csatlakoztatható a vállala hálózathoz

A projektorok tartós bérletre is vehetők!

• az energiatakarékos lámpa 2200 lumen fényerőt ad • beépíte 10 waos hangszóróval

EMP-83H

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

198.160,- Ft

Interaktív táblák és kiegészítők

iskolai használatra

Interaktív táblák

Professzionális kivetítők

9


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:54

Oldal 10

Aktív órai részvétel

és a tudás ellenőrzése

A szavazórendszerrel minden diákot akv résztvevővé változtathat! Segít megvitatni a véleményeket, kideríteni az ellentéteket, és lemérni a tudást az előadás bármely pillanatában. Kezelése könnyen megtanulható, mert együműködik a PowerPoint programmal.

Működése egyszerű: a tanár által összeállíto kérdőív kérdéseire a diákok a szavazóegység gombjainak lenyomásával válaszolnak. A válaszokat a szover azonnal kiértékeli, így néhány perc ala felmérhetjük az osztály tudását. Közvélemény-kutatásra vagy az osztály sztségviselőinek megválasztására is alkalmas. Anonim vagy nevesíte válaszadás is lehetséges.

Az oldalon található eszközök bármilyen pusú interakv táblával használhatóak!

Minden szavazórendszer tartalmaz több diák és egy tanári egységet, amely különleges szabályozási funkciókkal került kialakításra. A kijelzővel rendelkező egységeken szöveges válasz is adható. A felelés többé nem félelmetes esemény, és dolgozatot sem kell többé javítani…

Interwrite szavazórendszer Rádiófrekvenciás, vezeték nélküli szavazórendszer (8 gombos)

Cricket-1 14.400,- Ft Cricket-32 (32 db egység) 464.000,- Ft

Qomo szavazórendszer

Qomo szavazórendszer

Rádiófrekvenciás, vezeték nélküli szavazórendszer. LCD-kijelzővel.

Rádiófrekvenciás, vezeték nélküli szavazórendszer.

QRF 600 QpadRF-1 (1 db) 14.240,- Ft QRF 300 Qpad3RF-1 (1 db) 9.440,- Ft 12-es csomag 12-es csomag (12 db tanulói + 1 db tanári vevőegység)

(24 db tanulói + 1 db tanári vevőegység)

(32 db tanulói + 1 db tanári vevőegység)

QRF 600 Qpad3RF-32

154.400,- Ft Interwrite szavazórendszer

(24 db tanulói + 1 db tanári vevőegység)

257.760,- Ft QRF 300 Qpad3RF-24 32-es csomag

QRF 600 QpadRF-24 32-es csomag

42-320,- Ft

(12 db tanulói + 1 db tanári vevőegység)

194.000,- Ft QRF 300 Qpad3RF-12 24-es csomag

QRF 600 QpadRF-12 24-es csomag

Vevőegység RF hub Kit-Cricket

209.280,- Ft

Rádiófrekvenciás, vezeték nélküli szavazórendszer vevőegysége. LCD-kijelzővel

PRS-RF

16.800,- Ft

(32 db tanulói + 1 db tanári vevőegység)

320.000,- Ft QRF 300 Qpad3RF-32

Távvezérlő kézitáblák A tábla kiváló segédeszköze az olyan oktatóknak, akik szeretnek óra közben a tanulók közö járkálni. De nagy segítség a mozgássérült gyerekek számára is, akik csak nehezen tudnának a táblához kimenni. A kézitábla használata közben a nagy táblára szegezzük tekintetünket, s a kezünkben tarto tollal a vezérlőtáblán úgy dolgozunk, hogy arra oda sem nézünk: mozdulataink eredményét a kivete képen látjuk.

Vevőegység 252.560,- Ft RF HUB Kit-PRS

42.320,- Ft

Egyszerűsítse le az életét: minden egy kézből! Számítógép: a Sefelnél mindig rendelkezésre állnak a legújabb, illetve akciós laptop- és asztali számítógép-modellek. Aktív hangfalak, webkamera, mikrofon: kis értékű, de fontos kiegészítők, hogy a tanár előadása igazi élmény legyen a diákok számára – hanggal, képfelvétellel, vagy akár nagyképernyős videotelefonálással. Gondoljon rá megrendeléskor! Nyomtató: igazán nagy élmény a gyereknek, ha az órai munkáját kinyomtatva haza tudja vinni. A feladatlapok kinyomtatásához is fontos lehet egy jó nyomtató. Már neó 20.000 Ft ala is!

Qomo digitális kézitábla

Interwrite digitális kézitábla

• • • • • •

• • • • •

nagy kapacitású akkumulátor, 25 óra működési idő, 16 programozható makró gomb, beépíte LCD-kijelző, A5 méretű munkafelület USB bemenetről tölthető beépíte egérgombok

QIT 30 10

52.720,- Ft

méret: 30,5 × 11,5 cm akv felület 15,2 × 20,3 cm bluetooth HUB-bal 1 db tölthető tollal töltővel Interwrite szoverrel

SP400-USBUN

89.200,- Ft

Szerelés, beállítás, betanítás: igény esetén a táblákat házhoz szállítjuk, a szovereket feltelepítjük, a projektorokat beállítjuk. A telepítés tartalmaz egy egyórás betanítást is a tábla használatára. Ezzel már el lehet kezdeni dolgozni, de a valódi gyakorla képzést nem pótolja. A telepítés díja országrészenként változik – kérjük, érdeklődjön! A hardver elemek ára gyorsan változik. Kérje aktuális ajánlatunkat!

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:54

Oldal 11

mindent bemutat! Vizualizálók – a jövő írásvetítői! Videóprojektorral ill. monitorral, vagy interaktív táblával kombinálva egy eddig nem ismert lehetőség vár Önre! Mutasson be nyomtatott anyagokat, fényképeket, háromdimenziós tárgyakat, mozgóképeket valós időben, vagy akár végezzen boncolást és fizikai kísérleteket a tárgylemezen! A berendezéssel valamennyi diák jól láthat mindent, és a képek el is menthetők.

motoros fej (QD 700, QD 1200)

összecsukva

QPC 30 – 2008. szenzációja

A Qomo QD-sorozatában megtalálható az egyszerű alapmodell és a professzionális vizualizáló is. A készülékek hasonló kinézetűek, de eltérő tudásúak!

QD 600 – nagytudású alapmodell • beépíte RGB scanner, max felbontás 1024×768 pixel • 780.000 képpont (RGB) • 16×-os opkai + 8× digitális zoom • energiatakarékos LED megvilágítás két oldalról és alulról • nagy sebességű USB2 kimenet • digitális képmanipulálási lehetőségek: fagyasztás, felosztás, tükrözés • súly: 5,5 kg

QD 600

QPC 30

167.600,- Ft

372.000,- Ft

QD 700 – a legnépszerűbb Qomo vizulizáló a QD 600 tulajdonságain felül: • 22× opkai + 10× digitális fókusz • motoros kamerafej távirányítóval • belső memória 7 kép tárolásához • audio-video HUB-ként használható • 2 év garancia

QD 700

398.880,- Ft QP 10 – kis méret, nagy teljesítmény! Valódi érték!

QD 1200 – a vizulizálók királya • professzionális 1/3 CCD valódi XGA felbontással • motoros, le-fel és előre-hátra is mozgatható kamerafej, dokumentumok pásztázásához • belső memória 9 kép tárolásához • fejle képmanipulálási funkciók

QD 1200

• hordozható, összecsukható dokumentumkamera • falra szerelhető • 780.000 képpont • kizárólag üvegből készült lencsék • 16× opkai+8×digitális zoom • autófókusz • súly: 2,2 kg

436.000,- Ft QP 10

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

231.680,- Ft

Interaktív táblák és kiegészítők

Vizualizálók

Az ultrakönnyű dokumentumkamera teljesen új koncepciót képvisel. Nagy felbontás, mozgatható kamerafej, speciális effektek. • 1/2" CMOS érzékelő: éles kontúrok, jól olvasható szövegek • 1.3 megapixeles nagy felbontású kimenet • 3x opkai and 8x digitális zoom autofókusszal és automakus/manuális fehéregyensúly-beállítással • forgatható és dönthető fej • képmanipulálási funkciók: fagyasztás, felosztás, poziv/negav konverzió, • beépíte LED-fény • belső memória • 2 év garancia

Interaktív táblák

Egyszerűen

11


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:54

Oldal 12

Tanulja meg igazán interaktív módon

kezelni a digitális eszközöket

Gyakorlat-központú kihelyezett akkreditált képzések

Akkreditált táblahasznála képzés • különböző pusú képzések igény szerint: 1 napos alapképzés, 2 napos haladó képzés, 30 órás akkreditált tanfolyam • képzés célja: az interakv táblával való munka technikájának megtanítása, ami egy órai prezentáció, előadás, illetve számonkérés elkészítéséhez szükséges • a tanfolyamon kiemelt szerepe van a gyakorla ismeretek megszerzésének • akkreditált képzés programja: a tábla működési alapelveinek a megismertetése, a táblaszover használatának megismerése, a digitális tudásbázisok felkutatása és használata, tananyag készítése a táblaszover segítségével

Az árakról érdeklődjön!

Kérjen ingyenes táblabemutatót! Minimum 25 fő jelenléte esetén az ország bármely pontján! A tanfolyamok temakája a gyakorla ismeretekre koncentrál: • Interakv eszközök a közoktatásban Melyik az ideális megoldás?; Hogyan lehet kihozni a legtöbbet a választo megoldásból?; A különböző megoldások összehasonlítása; Milyen háértámogatást lehet kapni a fejlesztőktől? • Az interakv tábla használata Használatra kész a táblám?; A táblaszover; Kiegészítő eszközök; Megoldások a fogyatékos tanulók oktatásához • Interakv tábla a tanórán Interakv tábla, hagyományos tábla – összehasonlító elemzés; Felkészülés az interakv tanórára; Az interakv tanóra; Értékelés az interakv tanórán; Saját vizsgamunka összeállítása a tanult táblaszoverrel; Összegzés, hallgatói visszajelzés

12

Áraink a konkrét rendelési feltételek ismeretében változhatnak! Kérje aktuális árajánlatunkat! Táblahasznála képzések Ingyenes táblabemutató Minimum 25 fő részvétele esetén bárhol az országban, 25 fő ala a Sefel központban.

bem 1 napos alapképzés (kihelyeze) okt1

ingyenes 14.880,- Ft / fő

2 napos képzés tananyag készítéshez (kihelyeze) okt2 23.840,- Ft / fő Kihelyeze akkreditált 30 órás képzés Minimum 8, maximum 15 fő, csak már táblával rendelkező iskola részére.

oktxx

42.720,- Ft / fő

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:54

Oldal 13

Stiefel tananyagait

A

gyakorló tanárok segítségével készítjük, akik mind a hagyományos, mind a kompetencia-alapú oktatás követelményrendszerét ismerik, és legfontosabb céljuk az, hogy a diákoknak a lehető legegyszerűbben, és legérthetőbben adják át a tudást! Használja interaktív táblán vagy vetítő vásznon, és garantáltan le fogja kötni a gyerekek figyelmét! A digitális tananyagok: • a magyar oktatás speciális igényeinek megfelelően, interakv táblával történő használatra kerültek kifejlesztésre • bármilyen pusú interakv táblán, vagy vetővászonnal használhatóak • egyszerűen kezelhetőek, de a pedagógus jelenléte nélkülözhetetlen • tankönyvfüggetlenek • a különböző igényekhez igazodva, több változatban is: ingyenes demó verzió, féléves és éves verzió, egygépes vagy többgépes verzió

Felhasználóbarát kezelőszervek A kezelőszervek áehetők egyik oldalról a másikra, így egyaránt használható jobb és balkézzel is!

Egyszerű szoftver-aktiváció 4 lépésben! Vegyük elő a Sefeltől kapo számlát, kapcsolódjunk az internetre*, indítsuk el a szoftvert (első indítás), írjuk be a számlán található megrendelés számot és regisztrációs kódot! * Ha nincs internet elérése, e-mailen, vagy faxon is el lehet végezni az aktiválást. A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Interaktív táblák és kiegészítők

digitális tananyagok

Interaktív táblák

A képek megelevenednek:

13


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:54

Oldal 14

Ismerkedés

a digitális osztályteremmel Ez az egyszerűen

kezelhető, különösebb számítástechnikai ismeretet nem igénylő,

alsó tagozatosoknak szánt CD-sorozat úgy került kifejlesztésre, hogy lehetővé tegye minden pedagógus számára tantárgyának magas szintű és a korszerű technikai lehetőségeket kihasználó szemléltetését. Egyaránt használható interaktív táblával, projektorral vagy iskolai számítógépes hálózaton (segédprogrammal).

SLD102 SLD103 SLD104

SLD101

SLD302

7 nyelven használható!

SLD701 A teljes CD választékot és az árlistát ld. 19. o.-n!

SLD105 SLD106 14

SLD601

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:55

Oldal 15

SLD402

SLD401

SLD404

SLD403

SLD405

SLD003

Nyomtatható!

Rétegenként felépíthető!

Nagyítható!

digitális tananyagok, digitális fóliák biológia, kémia

SLD201

5 nyelven használható!

SLD202

7 nyelven használható!

A digitális fóliák a Steinberger oktatótablók kép (PDF) formájában CD-re másolt, jó minőségben kivetíthető, nem szerkeszthető változatai. Kitűnő, kedvező árú alap a saját óraterv felépítésében! • Az elemek periódusos rendszere • Vérkeringés • Az idő

A teljes CD választékot és az árlistát ld. 19. o.-n!

• több, mint 100 féle digitális fóliából választhat! A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Interaktív táblák és kiegészítők

digitális tananyagok

Interaktív táblák

Földrajzi

15


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:55

Oldal 16

Interaktív történelem és

irodalomtörténet A hagyományos oktatótablók előnyei mellett a történelmi témájú oktató CD-ken helyet kaphattak olyan kiegészítő információk is, melyek segítségével a tanteremben igazán történelmi hangulat alakul ki. Az oktatást segítik az oktatóanyagokon található időszalagok, életrajzok, portrék, esemény leírások és természetesen a történelmi térképek, melyeket – a földrajzi lemezeken található anyagokhoz hasonlóan – tetszőlegesen nagyíthatunk, nyomtathatunk, ráadásul az egyes hadműveletek, mozgások és egyéb fontos jelöléseket ki-be kapcsolhatjuk. Ez egyrészről áttekinthetővé teszi a sokszor komplex anyagokat, másrészt egyszerűsödik a számonkérés is!

SLD007

SLD008

SLD501 16

SLD301

SLD505

A teljes CD választékot és az árlistát ld. 19. o.-n! SLD502 A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:56

Oldal 17

Rákattintva az egyes elemekre az okostáblán rögtön az adott téma kidolgozott anyagát láthatjuk, legyen szó

életrajzokról, hadműveletkről, térképekről, vagy grafikákról!

A normandiai partraszállás A II. világháború egyik legnagyobb és talán legfontosabb hadmĦvelete a normandiai partraszállás volt, mely az Overlord fedĘnevet kapta. 1944. június 6-án (D-nap) került sor a második frontvonal kiépítésére a szövetségesek által, melynek megvalósítására a teheráni konferencia óta készültek. A hadmĦvelet sikerességét az is nagyban befolyásolta, hogy a németek a partraszállás helyét a Somme-tól északra gondolták, hiszen az átkelés itt lett volna a legegyszerĦbb és a legrövidebb is. A Montgomery és Eisenhower nevével fémjelezhetĘ partraszállási kísérlet öt helyen irányzott elĘ partraszállás millió katonát mozgósított csupán a szövetségesek részérĘl egyszerre. A D-napo angol és kanadai erĘk szálltak partra az észak-franciaországi Caen városátó

Hawker Hurricane, amerikai vadászgép

Ha nincs interaktív táblája, használja vetítővászonnal!

Interaktív táblák

Részletes időszalagok

Töltsön le DEMO verziókat a www.okostabla.hu oldalról! SLD503

SLD504

SLD507

SLD509

SLD508

A teljes CD választékot és az árlistát ld. 19. o.-n!

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Interaktív táblák és kiegészítők

Próbálja ki!

17


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:56

Oldal 18

A kreatív tanár eszköztára:

galéria CD-k és feladatszerkesztők Az interaktív táblás oktatás alapvető feltétele, hogy az iskola rendelkezzen jogtisztán használható képanyaggal. Erre nyújt megoldást a Stiefel galéria CD sorozata, amely bármelyik tábla szoftverével használható. A gondosan kiválogato, jó minőségű képek jól nagyíthatók, így az Ön tanítási slusához, elképzeléséhez opmálisan hozzáigazíthatók. A képek több tantárgy oktatásához is használhatók. A CD-k összeállításakor figyelembe veük az ado tantárgy tantervi követelményeit és a pedagógusok kívánságait. Például a magyar irodalmi galéria CD-n található 63 jeles, író és költő portréja melyek nem csak irodalomórákon, hanem történelem, hon- és népismeret tanításakor is használhatóak. A földrajzi vaktérképes galéria CD-n lévő 21 térkép a tudás felmérésére, a feladatmegoldási képesség fejlesztésére, akv órai munkára egyaránt alkalmas. A CD-n lévő valamennyi térkép nyomtatható, lehetővé téve az önálló munkát. Ön a saját igényei szerint állíthat össze feladatlapokat vagy felmérő dolgozatot.

SLDG01

SLDG02

SLDG05

SLDG09

SLDG16

SLDG17

SLDG12

SLDG13

SLDG18

SLDG08

SLD406

SLD407

A teljes CD választékot és az árlistát ld. a következő oldalon! 18

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:56

Oldal 19

árlistája

Cikkszám Termék neve SLD003 SLD007 SLD008 SLD401 SLD406 SLD402 SLD407 SLD403 SLD410 SLD404 SLD408 SLD405 SLD409 SLD501 SLD502 SLD503 SLD504 SLD514 SLD507 SLD508 SLD505 SLD509 SLD101 SLD102 SLD103 SLD104 SLD105 SLD106 SLD301 SLD302

SLD701 SLD702 SLD201 SLD202 SLD601 SLD602

Digitális földrajzi atlasz Digitális történelmi atlasz I. Digitális történelmi atlasz II. Magyarország földrajza Feladatok Magyarország földrajza oktatásához Európa földrajza Feladatok Európa földrajza oktatásához Bolygónk (Föld) földrajza Feladatok a Föld földrajza oktatásához Eurázsián kívüli konnensek földrajza Feladatok az Eurázsián kívüli konnensek földrajza oktatáshoz Ázsia földrajza Feladatok Ázsia földrajza oktatásához Az élet kialakulása, őskor Az ókori Kelet Az ókori Görögország A Római Birodalom Feladatok a Római Birodalom oktatásához Az első világháború és a két világháború közö időszak Az második világháború és a két világháború közö időszak Magyar történe áekintés a Honfoglalás korától Forradalom és szabadságharc 1848 - 49. Életközösségek I ú felfedezők atlasza 1. (A világegyetem és az idő) I ú felfedezők atlasza 2. (Tájékozódás) I ú felfedezők atlasza 3. (Növényi és álla élőhelyek) Szorzótábla („1×1“) Szögek A magyar irodalom története Honismeret (néprajz, nemze jelképek és ereklyék, történe emlékhelyek) Hangszerek A szimfonikus zenekar Csontváz Emésztés és egészséges táplálkozás Az angol ábécé Basic Facts about Great Britain

2 db-os CD-csomag (2 db CD az Ön választása szerint, az SLD003 kivételével) SLD200CST 2 db-os CD-csomag (2 db CD az Ön választása szerint, az SLD003 kivételével) + 2 db falitérkép vagy oktatótabló az Ön választása szerint SLD400CS 4 db-os CD-csomag (4 db CD az Ön választása szerint, az SLD003 kivételével) SLD400CSF 4 db-os CD-csomag (4 db CD az Ön választása szerint, az SLD003 kivételével) + 4 db falitérkép vagy oktatótabló az Ön választása szerint SLD200CS

Képgaléria CD-k 1 gépes licenc

3 gépes licenc*

Cikkszám Termék neve

Ár

20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft -

58.800,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 23.970,- Ft 33.200,- Ft 23.970,- Ft 33.200,- Ft 23.970,- Ft 33.200,- Ft 23.970,- Ft

SLDG01

7.992,- Ft

20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft

33.200,- Ft 23.970,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft

20.800,- Ft

33.200,- Ft

20.800,- Ft

33.200,- Ft

20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft

33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft

20.800,- Ft 20.800,- Ft

33.200,- Ft 33.200,- Ft

20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft

33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft

SLDG02 SLDG03 SLDG04 SLDG05 SLDG08 SLDG09 SLDG10 SLDG12 SLDG13 SLDG15 SLDG16 SLDG17 SLDG18 SLDGCS3 SLDGCS10

20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft 20.800,- Ft

33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft 33.200,- Ft

37.440,- Ft

59.760,- Ft

70.320,- Ft

90.240,- Ft

XXXD

A világ állatai, állathangok (kétéltűek, madarak, emlősök) Életközösségek állatai, növényei állathangok Háziállatok, zöldségek, gyümölcsök Az élet keletkezése: élőlények az ősrobbanástól az emberig A magyar ábécé képekben, alsó tagozatos képgyűjtemény Magyar történelmi arcképcsarnok Magyar irodalmi arcképcsarnok Világtörténe arcképcsarnok, uniformisok (katonák, harcieszközök) Címerek (régi vármegyecímerek, Magyarország címerei) A világ országainak zászlói és himnuszai Térképjelek Földrajzi vaktérképek Történelmi vaktérképek (Őskor - XVIII. század) Magyar népi építőművészet és népviseletek 3 db-os képgaléria CD-csomag (Listából választható.) 10 db-os képgaléria CD-csomag (Listából, egyedi összeállításban.) Digitális fóliák

7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 7.992,- Ft 20.400,- Ft 59.920,- Ft 7.200,- Ft/db

Próbálja ki használat közben digitális tananyagainkat! Időkorlátos szoververziók SLDD1 1 éves időkorlátos szover változat (az Ön választása szerint, az SLD003, SLD007, SLD008 kivételével) 1 gépes licenc ára: 10.400,- Ft 3 gépes licenc ára: 15.920,- Ft

Digitális fóliák

SLDD12 Féléves időkorlátos szover változat 1 gépes licenc ára: 6.390,- Ft 3 gépes licenc ára: 10.000,- Ft Licenc frissítések + 1 év hosszabítás 1 gépes licenc ára: 6.390,- Ft 3 gépes licenc ára: 10.000,- Ft Frissítés időkorlátozás nélküli verzióra: Féléves időkorlátos verzióról 1 gépes licenc ára: 15.280,- Ft 3 gépes licenc ára: 23.920,- Ft 1 éves időkorlátos verzióról 1 gépes licenc ára: 11.120,- Ft 3 gépes licenc ára: 17.920,- Ft * 3-nál több gépen történő használatra kérjen árat!

A Stiefel és a

Steinberger oktatótablói is megrendelhetőek kivetíthető, digitális verzióban! A részletekért látogasson el a

www.mindentudasboltja.hu oldalra!

Egygépes licenc használatára egyidejűleg csak egy személy jogosult. A szover egyszeres felhasználói jogú példányára vonatkozó licenc különböző számítógépeken sem egyidejűleg, sem több felhasználó közö megosztva nem érvényes. 3 gépes licenc használatára legfeljebb 3 egyedi vagy hálózatba kötö számítógépen jogosult. Hálózaton történő használat esetén egy szerverre telepítve, egy hálózaton és egy telephelyen belül lehet a szovert használni.

70.720,- Ft

112.880,- Ft

132.720,- Ft 169.200,- Ft

Minden Sefel CD akvációval kerül forgalomba. Mi az akváció? • Az akváció minden egyes telepítés alkalmával ellenőrzi a telepítés és felhasználás jogosságát. • A kapcsolaelvétel lehet közvetlen (internetes) vagy közvete (e-mailes, faxos akváció) • Elbíráljuk a használat jogosságát. • Az akválást csak egyszer kell elvégezni. • Az internetes akváció legfeljebb néhány percet vesz igénybe.

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Interaktív táblák és kiegészítők

Digitális tananyagok

Interaktív táblák

A digitális tananyagok

19


219-2009-107_Conen_katalogus_digitalis:Conen_prosi_digit

2009.08.19.

10:56

Oldal 20

Megrendelőlap (fénymásolható) Küldje el faxon a (06-1) 414 7080-as számra, vagy borítékban a Stiefel Eurocart Kft., 1615 Budapest, Pf. 209. címre! Darab Cikkszám

Termék megnevezése

Bruó ár

Megrendelő neve

Neó ár

Ár összesen

Adószám

Megrendelő címe Szállítási cím e-mail

OM-azonosító (ha van)

Telefon Fizetés módja:

Kelt.

20

Fax Átutalás

Postai csekk

Igazgató Utánvét

Képviselőjük keressen fel!

Aláírás

A katalógusban szereplő árak nettó árak, nem tartalmazzák az ÁFA-t. A kiszállítás költségéről érdeklődjön munkatársunknál!

Stiefel interaktiv prospektus  

A Stiefel Eurocart interaktív termékeinek katalógusa

Stiefel interaktiv prospektus  

A Stiefel Eurocart interaktív termékeinek katalógusa

Advertisement