Page 1

II

ROTTERDAM Maak een lied over Rotterdam Rotterdam en win een live concert.

Doe mee!

I LOVE ROTTERDAM WWW.ROTTERDAMSWIM.COM/ILOVEROTTERDAM

flyer rondje noordereiland kroegentocht 2012.indd 1

1-3-2012 5:52:52


(opbrengst is voor)

RONDJE NOORDEREILAND

KROEGENTOCHT WWW.ROT TERDAMSWIM.COM/KROEGENTOCHT

Op de laatste donderdag van maart (29/3) wordt alweer voor de 3e keer de Rondje Noordereiland Kroegentocht georganiseerd. Voorafgaand aan de Kroegentocht organiseren wij in Rotterdam jaarlijks de allereerste buiten water training voor de King of the Rivers - Nederland. Tevens vieren wij hiermee jaarlijks het einde van de winter en het begin van de lente. OPENING OPEN WATER SEIZOEN

De opening van het open water seizoen vindt om 18:00 plaats op het strandje van de Kralingse Plas. Kom kennismaken en krijg korting op zwemkleding, trainen en de King Of The Rivers 2012 en wie weet wordt jij straks de nieuwe King Of The Rivers.

I LOVE ROTTERDAM

Tijdens de Kroegentocht spelen de mooiste zangeressen, beste drummers, wildste gitaristen en andere muzikale talenten om u stem. INSCHRIJVEN Heb jij een lied over Rotterdam en wil jij tijdens de Rondje Noordereiland Kroegentocht voor publiek uit heel Nederland je kunsten laten zien, stuur dan je winnende lied in voor 22 maart via onze website en wie weet behoor jij dan op 29 maart bij de 10 gelukkige die mogen optreden.

KROEGENTOCHT

Verder willen wij u graag uitnodiging voor de 3e Rondje Noordereiland Kroegentocht. Om 20:00 krijgt u een unieke kans om de fijne gastvrije sfeer van het Noordereiland, haar inwoners en de deelnemende café’s, galeries en restaurants te verkennen. Deelnemers krijgen op deze avond van 20:00-24:00 een aantrekkelijk programma voorgeschoteld met in elk café een bijzonder drankje, hapjes en entertainment. Per locatie krijgt u het eerste drankje, de specialiteit van het huis, kado op vertoon van uw keycord. Toegangskaarten worden verkocht in vorm van een keycord bij de deelnemende cafés: € 20,- Voorverkoop / € 25,- Deur

JURERING De talenten die optreden willen zichzelf laten horen en aangezien de talentenjacht een echte wedstrijd is bepaalt u straks wie de winnaar wordt van de I Love Rotterdam talentenjacht 2012. WINNAAR Aan het eind van de avond zal de winnaar bekend worden gemaakt. Hij of zij mag op 29 juli tijdens het 5 jarig jubileum van Rotterdam Swim een live concert verzorgen.

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

H.M.A. SCHADEE-FONDS SWIM GLOBAL shop: www.swimglobal.com

flyer rondje noordereiland kroegentocht 2012.indd 2

1-3-2012 5:53:04

rondje-noordereiland-kroegentocht-2012-flyer-sande  
rondje-noordereiland-kroegentocht-2012-flyer-sande  
Advertisement